Moduļu apkures sistēma visiem enerģijas avotiem SolvisMax Izcili universāla sistēma Siltums. Dzīvība. Nākotne.

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Moduļu apkures sistēma visiem enerģijas avotiem SolvisMax Izcili universāla sistēma Siltums. Dzīvība. Nākotne."

Transkripts

1 Moduļu apkures sistēma visiem enerģijas avotiem SolvisMax Izcili universāla sistēma Siltums. Dzīvība. Nākotne.

2 Apkure bez raizēm šodien un nākotnē vai tāda tiešām ir iespējama? Jā.

3 3 SOLVISMAX PRINCIPS Ūdens ir vissvarīgākais elements tostarp arī SolvisMax sitēmā. Vairāk naudas kabatā drošāka nākotne, vairāk komforta un vairāk telpas: tie ir universālās sistēmas ražotāja izvirzītie mērķi, kas ar SolvisMax ir sasniegti. Taču mūsu apkures sistēma piedāvā vēl vairāk. Tā var pārslēgties no viena enerģijas avota uz citu vai ar iespaidīgu efektivitāti apvienot vairākus enerģijas avotus. Daudziem ir talants. Taču, lai sasniegtu virsotnes, ir nepieciešams kas vairāk proti, lieliska ideja, kas ļauj spert milzīgu soli uz priekšu. Izstrādājot SolvisMax, mēs sākām ar ļoti vienkāršu ideju: dzīvojamās telpas mēs apsildīsim nevis ar šķidro degvielu vai gāzi, bet ar ūdeni.

4 SOLVISMAX PRINCIPS 4 Apkure SolvisMax akumulācijas tvertne ar stratifikāciju Siltummainis Tikko uzsildīts dzeramais ūdens Karstais ūdens tvertnes augšējā slānī: dzeramā ūdens uzsildīšanai Karstais ūdens apkurei vajadzīgajā temperatūrā Atdzesēts ūdens plūst atpakaļ no apkures sistēmas uz uzglabāšanas tvertni, kur tas tiek iepludināts slānī ar līdzvērtīgu temperatūru. Ūdens sasilstot paceļas uz tvertnes augstāku siltāku slāni ar līdzvērtīgu temperatūru. Konvekcijas apkures sistēmās centrālā pozīcija ir deglim. SolvisMax piedāvā ko citu. Šajā sistēmā tās sirds ir unikāla akumulācijas tvertne ar iebūvētu stratifikācijas mehānismu. Apkures modulis jeb deglis ir iebūvēts tvertnē, un tas piegādā siltumu nepastarpināti. Nākamajās lappusēs mēs vēlamies jums parādīt, kā mūsu talantīgā universālā sistēma darbojas un kāds var būt jūsu ieguvums no šīs unikālās apkures sistēmas, kurā var izmantot šķidro degvielu, gāzi, elektrību, ģeotermālo enerģiju, malku, granulas un saules enerģiju. Viens gan ir skaidrs jau šobrīd SolvisMax apkures risinājumi un siltuma uzglabātāji nodrošina jums milzīgu izvēles brīvību un apjomīgus ietaupījumus.

5 5 SOLVIS MAX SolvisMax enerģijas pārvaldnieks Saules kolektors Saules baterija Iebūvēti un nomaināmi: Gāzes kondensācijas katls Karstais ūdens Šķidrā kurināmā katls Elektriskais katls Apkure Pieslēgti: Granulu katls (SolvisLino) Cietā kurināmā katls/ Kamins (ar ūdens kontūru) Ģeotermālais siltumsūknis (SolvisTeo) Gaiss/Ūdens siltumsūknis (SolvisVaero) Centralizētā apkure (Pilsētas) Veļas mazgājamā mašīna Trauku mazgājamā mašīna Peldbaseins etank/ Ilgtermiņa uzglabāšana (kombinācijā ar SolvisTeo) Enerģijas pārpalikums no saules baterijām (PV2Heat)

6 ENERĢIJAS PĀRVALDNIEKS 6 Atsevišķi, jebkurās kombinācijās vai pilnā komplektā jūs iegādājaties tikai to, kas jums patiešām ir nepieciešams. SolvisMax ir moduļu sistēma, ko iespējams pilnveidot. Jūs iegādājaties to SolvisMax moduli, kas jums ir nepieciešams. Turklāt apkures sistēmu jebkurā laikā varat papildināt. SolvisMax ir pieejams vairākas konfigurācijās. Kā šķidrās degvielas, gāzes, elektriskais apkures katls vai centralizētai apkurei pieslēgta sistēma. Kā saules enerģijas uzglabāšanas tvertne vai ūdens sildītājs, kuru var pielāgot integrētai apkures sistēmai. Vai arī kā pilnīga hibrīdapkures sistēma, kurā izmantota šķidrā degviela, gāze, elektrība, malka, granulas, gaiss, kā arī ģeotermālā vai centralizētā apkure izmantojot apvienojumā ar attiecīgiem Solvis kolektoriem. Šāds SolvisMax elastīgums piedāvā daudz iespēju. Vai jūsu pašreizējais katls vēl joprojām nodrošina izcilu veiktspēju? Tādā gadījumā optimizējiet apkuri ar SolvisMax stratifikācijas uzglabāšanas tvertni un saules kolektoriem. Vai jūs meklējat labāku apkures katlu? Tādā gadījumā SolvisMax gāzes vai šķidrās degvielas kondensācijas sistēma jums ir ideālais risinājums. Vēlaties ar savu jauno apkures sistēmu sasniegt maksimālu enerģijas ietaupījumu? Izvēlieties mūsu vislabāko risinājumu pilnu apkures sistēmas komplektu, kurā ir iekļauta saules enerģijas sistēma, un iegūstiet līdz pat 50 % zemākas apkures izmaksas. Izvēloties SolvisMax, jūs varat izmantot tikai tās priekšrocības, kuras jums patiešām ir nepieciešamas. Vēl elastīgāk nevar būt jūs varat pieslēgt papildu iekārtas, kad vien vēlaties. Tā varat ietaupīt daudz naudas. SolvisMax Pur kā aizvietojoša sistēmai šķidrai degvielai un gāzei ar iespēju saules kolektorus pieslēgt vēlāk. SolvisMax Futur kā papildu saules enerģijas uzglabāšanas tvertne; apkures moduli varat pieslēgt vēlāk. SolvsiMax kā pilns apkures sistēmas komplekts ar saules kolektoriem.

7 7 APKURE BEZ LIEKĀM RŪPĒM Ar SolvisMax jūs vienmēr varat pārslēgties uz vajadzīgo enerģijas avotu. SolvisMax piedāvā jums drošus ieguldījumus labākajā apkures tehnoloģijā. Tāpēc jūs tagad varat pieņemt lēmumu, kas būs pareizs arī pēc 20 gadiem.

8 SOLVIS ILGTERMIŅA GARANTIJAS 8 Vēlaties pārslēgties no šķidrās degvielas uz gāzi? Vai darbināt savu apkures sistēmu ar granulām vai siltumsūkni (ūdens-ūdens, gaiss-ūdens)? Vai vēlaties izmantot sava kamīna siltumu? Vai saules enerģiju? SolvisMax darbojas ar jebkuru enerģijas avotu gan izmantojot saules enerģiju, gan bez tās. Ar SolvisMax jūs varat izdarīt izvēli, kas būs pareiza gan šeit un tagad, gan arī nākotnē. Vai jūsu enerģijas piegādātāja izmaksas svārstās? Pat pēc vairākiem gadiem SolvisMax varat pārveidot par jaunu apkures sistēmu vienkārši nomainot apkures moduli (ar gāzes degli, šķidrā kurināma degli vai ar elektrisko sildelementu utt.). Šāds risinājums ļauj SolvisMax būt krietnu soli priekšā laikam. Ar vairāk nekā 25 gadu veiksmīgu tirgus pieredzi Solvis piedāvā jums unikālu ilgtermiņa garantiju: 5 gadu darbības garantiju SolvisMax sastāvdaļām un 10 gadu garantiju kolektoriem, uzglabāšanas tvertnēm un degkamerām. Apsēdieties ērtāk un izbaudiet siltumu! Vienlaikus izbaudiet lielisko izvēli ne tikai šodienai, bet arī rītdienai. YEARS Solvis WARRANTY 25 years Solvis from Braunschweig 10 years product warranty for the functioning of the Solvis collectors

9 9 TRĪSKĀRŠĀS STRATIFIKĀCIJAS UZGLABĀŠANAS TVERTNE Gudrs risinājums: kā stratifikācijas uzglabāšanas tvertne izmanto fizikas likumus Stratifikācijas uzglabāšanas tvertne ir SolvisMax sistēmas sirds. Lai to uzlabotu, mēs izgudrojām ko īpašu patentētu trīskāršās stratifikācijas uzglabāšanas tvertni. Trīskāršās stratifikācijas uzglabāšanas tvertne izmanto siltā un aukstā ūdens fizikālās īpašības. Apsildes ciklu veikušais atdzesētais apkures ūdens ieplūst zemākajā uzglabāšanas tvertnes slānī, tiek atkal uzsildīts un paceļas augšup. Vidējā slānī tas uzkrājas ar ideālu temperatūru apkurei. Ūdens pilnībā uzkarst tikai augšējā slānī. Karstā ūdens, apkures un saules bufera savstarpējās mijiedarbības rezultātā vienlaikus ir pieejams ūdens trīs dažādās temperatūrās. Stratifikācijas tvertnes augšējā līmenī ir pievienots siltummainis. Šeit karstais uzglabāšanas tvertnes ūdens plūst cauri siltummainim, uzsildot svaigu dzeramo ūdeni vajadzīgajā daudzumā un līdz vajadzīgajai temperatūrai. Atverot krānu, no caurules pastāvīgi plūdīs svaigi uzsildīts ūdens. Baudiet karstu dušu vai vannu! SolvisMax apvieno apkuri un ūdens sildīšanu vienā iekārtā. Tas ļauj ietaupīt gan līdz pat 50 % apkures izdevumu, gan arī brīvi izmantojamu telpas platību. SolvisMax komplektācijā iekļauts lietotājam draudzīgs kontrolleris visai sistēmai. Jūsu ieguvums: SolvisMax ir patiešām vienkārši uzstādīt un piemērot jūsu mājas apstākļiem. Un, protams, to varat papildināt. Tādējādi mūsu visekonomiskākais apkures katls varētu būt uzskatāms par labāko saules enerģijas apkures sistēmu tirgū. Izvēloties SolvisMax, jūs izvēlaties labāko pieejamo hibrīdapkures sistēmu. Starp citu jebkurus šīs nevainojamās darbības sistēmas atdarināšanas mēģinājumus novērš Eiropā spēkā esošais patents Nr. EP

10 SKATS IEKŠPUSĒ 10 Apsildīt māju vai izmantot dušu? Tas ir vienkārši! Saules kolektori 2 Tvertnes siltumizolācija 3 Primārā padeve no saules kolektora 4 Primārais atgaitas cauruļvads uz saules kolektoru 5 Degļa dūmvads 6 Degkamera 7 Saules stratifikācijas lādētājs 8 Deglis 9 Sistēmas kontrolleris SolvisControl 2 10 Kombinētais stratifikācijas lādētājs 11 Novade 12 Karstā ūdens stacija 13 Saules enerģijas novades stacija 14 Sistēmas uzpildīšanas/iztukšošanas vārsts 15 Padeve uz apkures sistēmu 16 Apkures sistēmas atgaita 17 Svaigs aukstais ūdens 18 Svaigs karstais ūdens 19 Krāns 20 Apkure 21 Karstā ūdens padeves stacija 22 Sekundārā padeve no saules kolektora 23 Atgaita no karstā ūdens stacijas 24 Sekundārā atgaita uz saules kolektoru

11 11 SOLVIS ATTĀLINĀTĀ VADĪBA Vienkārši, ērti, efektīvi SolvisRemote jūsu attālinātas vadības iespēja gan mājās, gan ārpus tām Vēlaties vadīt savu apkures sistēmu, nepieceļoties no dīvāna? Vai esot ceļojumā? Ar SolvisRemote tas ir iespējams. Izmantojot SolvisRemote tālvadības risinājumu, SolvisMax varat savienot ar jūsu mājas tīklu vai internetu. Tagad apkures sistēmu vienkārši un droši varat vadīt no sava datora, planšetdatora vai viedtālruņa jebkurā laikā un no jebkuras vietas. Padariet savu mājokli vēl ērtāku! Domājat, ka šodien būsiet mājās ātrāk nekā plānots? Kad dosieties prom no biroja, vienkārši izmantojiet SolvisRemote, lai ieslēgtu apkures sistēmu. Kad atgriezīsieties mājās, jūs jau sagaidīs patīkams siltums.

12 SOLVIS ATTĀLINĀTĀ VADĪBA 12 Tik vienkārši! SolvisRemote ir vienkārši savienojams ar centrālo kontrolleri SolvisControl 2, izmantojot komplektā iekļauto tīkla kabeli. Jūs varat to pievienot arī savam rūterim, izmantojot tīkla kabeli, vai arī, ja nav iespējama tieša pievienošana, elektropārvades līnijas adapterim. Konfigurācija SolvisRemote var savienot ar jūsu tīklu, izmantojot datora konfigurācijas rīku. Jūs varat piekļūt pultij praktiski no jebkuras galaierīces un tīmekļa pārlūka, neinstalējot papildu programmas. Vadiet savu SolvisMax no viedtālruņa un pārbaudiet sistēmas stāvokli jebkurā vietā un jebkurā laikā.

13 13 SAULES KOLEKTORI Siltums par brīvu ar mūsu kolektoriem un saules enerģiju Lai kuru risinājumu jūs izvēlētos, SolvisMax jebkurā gadījumā samazinās jūsu apkures izmaksas. Maksimālu ietaupījumu varat iegūt, apvienojot apkures sistēmu ar saules enerģijas sistēmu uz mājas jumta. Kad spīd saule, mēs visi esam laimīgi. Varam patiesi sajust, kā gaisma un siltums piepilda mūsu ķermeni ar jaunu enerģiju. Mūsu augstas veiktspējas kolektori arī izmanto saules spēku lai sasildītu ūdeni vai nodrošinātu apkuri, vai apvienotu abas iespējas! Pat jūsu trauku un veļas mazgājamās mašīnas enerģijas vajadzības var samazināt ar saules sasildītu ūdeni. SolvisFera lielas virsmas kolektors Klasika, kas nodrošināja Solvis lielisko reputāciju. Lielas virsmas konstrukcija samazina uzstādīšanas izmaksas un padara SolvisFera par ārkārtīgi spēcīgu un daudzpusīgu sistēmu. SolvisCala kompaktais saules panelis Mazs un kompakts. Pat visslīpākos jumtus tas padara par saules uztvērējiem. 2,17x1,17 m lielais panelis ir ievietojams pat starp mansarda logiem. SolvisLuna vakuuma cauruļvadu saules kolektors Maģiski piesaista pat visniecīgākos saules starus (nemaz nerunājot par apbrīnas pilniem skatieniem). Šī pievienotā veiktspēja nozīmē, ka saule vienmēr strādās jūsu labā.

14 SAULES KOLEKTORI 14 SolvisFera F-652-I Best flat plate collector in test Excellent Öko Test Magazin 10/2010 Tested: 17 Combined Solar Systems Plakanie saules kolektori SolvisFera un SolvisCala Kad mūsu plakanie saules kolektori uztver saules starus, absorbējošā plāksne uzkarst. Tā ir izgatavota no izturīga alumīnija un apstrādāta ar apkārtējai videi nekaitīgu, augsti selektīvu pārklājumu, kas nodrošina vienmērīgu iztvaikojumu. Vara cauruļu sistēma, kas novada siltumu, ir piemetināta zem absorbētāja. Lāzera metinājuma šuve nodrošina optimālu siltuma pārnesi un par 10 % lielāku jaudu. SolvisLuna vakuuma cauruļvadu saules kolektors Princips, kas saglabā tēju siltu termosā, ir izmantojams arī saules kolektoros. Sarežģīta spoguļu sistēma atstaro saules starus vakuuma caurulē, kur tiek pārnesta visa savāktā saules enerģija. Tāpat kā termosā, arī šeit praktiski nav siltuma zuduma. Šī sistēma tiek īpaši ieteikta, ja jūsu mājas jumts nav vērsts uz dienvidiem. Ārkārtīgi caurspīdīgs, īpaši rūdīts saules starus savācošs stikls ar pretatstarojošu pārklājumu vēl vairāk palielina pieļaujamo jaudu. Tas nodrošina papildu saules staru caurplūdi un ir ārkārtīgi izturīgs. Īpašā virsmas apstrāde palielina gaismas pārnesi. Šīs īpašības nodrošina saules kolektora optimālu darbību, turklāt tas izskatās lieliski un kalpo praktiski mūžīgi.

15 15 BALVU LAUREĀTS Pārbaužu uzvarētājs: neatkarīgi eksperti enerģētikas jomā ir snieguši vislabākos atzinumus par Solvis ražoto produkciju. Maksimāls potenciāls!

16 BALVU LAUREĀTS 16 Lieliska izvēle! SolvisMax ir īsts uzvarētājs daudzu balvu ieguvējs. Balvas, sertifikāti, augstākais novērtējums SolvisMax ir ieguvis visas iespējamās balvas. Izvēloties šo risinājumu, jūs savā īpašumā iegūstat enerģiju taupošu laureātu un līderi cenas-veiktspējas attiecību ziņā. Uzticieties neatkarīgu enerģētikas jomas ekspertu viedoklim! Solar Prize : sacentās vairāk nekā 1000 kandidātu no 95 valstīm. Balvu ieguva Solvis SolvisMax: izcils tehniskais saules enerģijas produkts Vides Balva par izcilu ieguldījumu klimata aizsardzībā Task 26 Solar Combisystems 12/2002: Eiropas izcili labākā saules enerģijas apkures sistēma Eiropas energoefektīvākā apkures sistēma ar viszemāko enerģijas patēriņu SolvisMax saules enerģijas apkures sistēma Öko-Test Magazine 10/2010 ļoti laba sistēma ar speciālu iekļautu "Ekskluzīvs katla koncepciju, ar augstu ražīgumu, labu darbības efektivitāti komplekts:" un paraugdokumentāciju. Labākais testētais plakanais kolektors Kategorija Saules enerģijas ietaupījums Kolektora novērtējums Efektivitāte Tehniķu un klientu informācija Kopējais novērtējums Novērtējums 1,5 1,4 1,7 1,0 ļoti labs SolvisFera F-652-I Labākais testētais plakanais kolektors IZCILI Öko-Test Magazin 10/2010 Pārbaudītas: 17 kombinētās saules enerģijas sistēmas BALVU IEGUVĒJS SolvisMax SX-756 Kombinētā saules enerģijas sistēma ar iebūvētu katlu IZCILI Öko-Test Magazin 10/2010 Pārbaudītas: 17 kombinētās saules enerģijas sistēmas 2013 balvas ieguvējs: SolvisMax un žāvētājs, izmantojot saules enerģiju (sadarbības projekts ar Miele + Cie. un SOLVIS GmbH & Co KG)

17 17 TEHNOLOĢIJU CENTRS SOLVIS ražots Vācijā Bezgalīga enerģija idejām un inovācijām Kā maksimāli lietderīgi izmantot saules enerģiju? Šo jautājumu mēs uzdodam sev katru dienu.

18 R A ŽOŠ A N A B E Z I Z MEŠI EM 18 Kopš mūsu uzņēmuma dibināšanas gadā mēs uzņēmumā Solvis pilnveidojam saules enerģijas izmantošanas iespējas. Tas ir mūsu dzinulis. Arī mūsu darbinieku komanda uzlādē mūs ar enerģiju un iedvesmo, lai mēs gūtu atklājumu pēc atklājuma un saņemtu patentu pēc patenta. Šodien Solvis ir augsti efektīvu apkures sistēmu eksperts un tehnoloģiju jomas līderis Eiropā. Līdzsvars starp mūsu personīgajām un apkārtējās vides interesēm tā ir mūsu darbības atslēga. Brunsvikā esam uzcēluši Eiropā lielāko nulles emisiju rūpnīcu. Tas nozīmē, ka neviens mūsu cehs vai ražošanas process nerada nekādu ietekmi uz apkārtējo vidi. Starptautiska žūrija Club of Rome vadībā atzina Solvis par izcilu tāda rūpnieciska uzņēmuma piemēru, kas rūpējas par apkārtējo vidi. Tādēļ mūsu produkcija, piemēram, SolvisMax, sniedz tehnoloģiskas atbildes uz ekoloģiskiem jautājumiem. Tādējādi mēs ļaujam ikvienam ietaupīt enerģiju un vienlaikus izdarīt ko labu apkārtējai videi.

19 19 TEHNISKIE DATI Efektīva un tīra apkure bez raizēm ar SolvisMax tehniskie dati Nominālais apjoms 450 l 750 l 950 l Kopējais augstums bez izolācijas Kopējais augstums bez izolācijas ar pielāgojamu pēdu Kopējais augstums ar izolāciju un ar pielāgojamu pēdu Diametrs bez izolācijas Diametrs ar izolāciju Uzglabāšanas tvertnes diagonālais augstums Visi izmēri specifikācijā ir norādīti mm. Jebkuram siltumakumulatoram horizontāliem izmēriem ir jāparedz papildus 500 mm brīvas telpas pierīcei ar saules staciju un karstā ūdens staciju. Vērtības visiem izmēriem Nominālā siltumatdeves jauda Standarta efektivitātes koeficients Izmešu standarta faktors SolvisMax Gas (SX) Vai 5 15 kw jeb 5 20 kw jeb 7 25 kw jeb 8 30 kw (5 15 (5 20 ( % (8 30 (priekš 5 15 SolvisMax Öl B Vai jeb jeb kw (10 17 (14 23 (20 28 x 60 CO 3 (priekš SolvisMax Teo (Teo)* Vai 10 jeb 16 COP: 4,37** Ekspluatācijas ierobežojumi: sālsūdenim 5/+25 C apkurei +15/+60 C gaisam 20/+40 C un tiek piedāvāti tikai ar nominālo tilpumu 750 l vai 950 l. Jaudas dati atbilst SolvisMax Vaero (Vaero)* Vai 8 jeb 11 kw jeb 15 Darbības ierobežojumi: gaisam -20 apkurei Solvis kolektori SolvisFera F 553 SolvisFera F 653 SolvisFera F 803 SolvisCala C 254 Kolektora garums Kolektora platums LU 233 Kolektora virsmas platība (bruto) Virsmas atklātā platība saskaņā ar Absorbācijas tips Alumīnijs ar pārklājumu Sydney caurules Pretatstarojošs stikls Jā Jā Jā Jā Pretatstarojošā stikla transmisija atbilstības marķējums sertifikāts 011 7S1750 F 011 7S2503 F 011 7S2504 R Visi specifikāciju izmēri ir norādīti mm

20 SVARĪGI IEMESLI svarīgi iemesli, lai izvēlētos SolvisMax Te tas ir melns uz balta. Vairāk naudas: Jūs garantēti ietaupīsiet līdz pat 50 % enerģijas izmaksu. Lielāka neatkarība: jums ir iespēja paļauties ne tikai uz derīgo izrakteņu veidu kurināmo. Vairāk iespēju: tā kā moduļu sistēma ir pilnveidojama, jūs jebkurā laikā varat pāriet uz citu enerģijas avotu vai pievienot vēl kādu citu. Daudz atsauksmju: jūs varat paļauties uz tūkstošiem atsauksmju un pierādītiem enerģijas ietaupījumu piemēriem. Īsts apstiprinājuma zīmogs: jūs izvēlaties balvu laureātu. Augoša vērtība: jūs palielināt sava īpašuma vērtību. Unikāla ilgtermiņa garantija: jūs saņemat 5 gadu Solvis garantiju SolvisMax sastāvdaļām un 10 gadu darbības garantiju kolektoriem, uzglabāšanas tvertnēm un degkamerām. Savas jomas eksperti: Solvis īpaši sadarbojas ar tehniķiem, kuri sevi ir apliecinājuši kā pieredzējuši enerģijas taupīšanas eksperti. Ekoloģiska domāšana: jūs darāt ko labu apkārtējai videi un nākotnes paaudzēm. Vienkārša loģika: ar SolvisMax jūs izvēlaties visrentablāko ilgtermiņa risinājumu.

21 SolvisMax: ietaupiet apkures izmaksas. Aizsargājiet apkārtējo vidi. Esiet elastīgi.

22 SIA ALTENERGO Pulkveža Brieža iela 43-4 Rīga, LV-1045, Latvija Tel Jūsu sadarbības partneris apkurei bez raizēm.

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un izvēlnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā Plašs modulācijas diapazons 1 10: samazināts

Sīkāk

PRIME NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS

PRIME NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS Ideāli piemērots nomainot tradicionālos apkures katlus jaunais kondensācijas katlu klāsts iekļauj sevī divus modeļus, 24 un 28 kw apkurei un karstā 24

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izvelnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā

Sīkāk

Kondensacijas tipa gazes iekartas_LV.cdr

Kondensacijas tipa gazes iekartas_LV.cdr Junkers kondensācijas tipa gāzes apkures iekārtas 2 Junkers kondensācijas tipa gāzes apkures iekārtas Vācu tehnoloģijas apkurei un karstā ūdens sagatavošanai Pateicoties zīmola kvalitātei, Junkers kondensācijas

Sīkāk

Logatherm WPS 10K L A ++ A + A B C D E F G A ++ A B C D E F G A 51 db kw kw kw db /2013

Logatherm WPS 10K L A ++ A + A B C D E F G A ++ A B C D E F G A 51 db kw kw kw db /2013 51 d 11 11 11 kw kw kw d 2015 811/2013 2015 811/2013 Izstrādājuma datu lapa par energopatēriņu Turpmākie izstrādājuma dati atbilst S regulu 811/2013, 812/2013, 813/2013 un 814/2013 prasībām, ar ko papildina

Sīkāk

Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1

Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Silto notekūdeņu avoti Notekūdeņi: veļas mazgātuves, dzīvojamās mājas, peldbaseini/ sporta kompleksi ķīmiskās tīrītavas,

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS 017018-19-7a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses pag., Koknese, Indrānu iela 3.1 Ēkas daļa -.1 Ēkas vai tās daļas

Sīkāk

LV Bio-Energy from the farm

LV Bio-Energy from the farm LV Bio-Energy from the farm www.host.lv HoSt Microferm: ilgtspējīga enerģija no šķidrmēsliem jaunlops 80 Microferm koncepcija izstrādāta fermām, kuras pārstrādā pašu saimniecībā esošo kūtsmēslu biomasu.

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

Oras Optima saime

Oras Optima saime Oras Optima saime Šiem jaucējkrāniem piemīt kaut kas jauns, kaut kas vieds un kas tāds, kas tos padara par vairāk nekā tikai jaucējkrāniem. Viedās funkcijas jaucējkrānu lietošanu padara vieglāku, drošāku

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

Microsoft Word - Parskats_Kraslava_2007.doc

Microsoft Word - Parskats_Kraslava_2007.doc SIA Krāslavas nami Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2007. gadā Saturs I. Ziņas par operatoru...3 II. Vispārīga informācija par piesārņojošajām darbībām...4 III. Emisijas aprēķini sadedzināšanas

Sīkāk

COM(2014)520/F1 - LV (annex)

COM(2014)520/F1 - LV (annex) EIROPAS KOMISIJA Briselē, 23.7.2014. COM(2014) 520 final ANNEXES 1 to 3 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS PAZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI Energoefektivitāte un tās ieguldījums enerģētiskajā drošībā

Sīkāk

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr.

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr. 1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija 10 1020 CPD 020-024916 Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr. 0115 Knauf Termo Plus P Ārējās siltumizolācijas kombinētā

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā kompaktajā vārsta korpusā ir trīs funkcijas: 1. Diferenciālā

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr.

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr. 1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija 10 1020 CPD 020-024918 Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr. 0115 Knauf Termo Plus M Ārējās siltumizolācijas kombinētā

Sīkāk

Microsoft Word - Latv_Gaze_SEG atskaite 2007.doc

Microsoft Word - Latv_Gaze_SEG atskaite 2007.doc 2.pielikums Ministru kabineta 2004.gada 7.septembra noteikumiem Nr.778 Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2007. gadā I. Ziņas par operatoru 1. Operators: 1.1. nosaukums vai vārds un uzvārds Akciju

Sīkāk

Komisijas Regula (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina

Komisijas Regula (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina L 191/26 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 23.7.2009. KOMISIJAS REGULA (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina

Sīkāk

The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi

The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi SOMU PROFESIONALITĀTES TRADĪCIJAS KOPŠ 1960. GADA ORIMA darbības tradīcijas ir aizsākušās jau

Sīkāk

Microsoft Word - Daugavgriva_SEG_08.doc

Microsoft Word - Daugavgriva_SEG_08.doc 1(8) Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2008. gadā I. Ziņas par operatoru 2.pielikums Ministru kabineta 2004.gada 7.septembra noteikumiem 778 Operators: nosaukums vai vārds un uzvārds Akciju sabiedrība

Sīkāk

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MODERNIE VIESNĪCU TELEFONA APARĀTI UN VIESU ISTABAS KOPTĒLS Katrīna Levita Adventus Solutions SATURS Viesnīcu telefonu priekšrocības Kolekcija AEI telefoni Cetis (Teledex, Telematrix) telefoni VTech telefoni

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālais transporta līdzeklis Igaunijā. Pārdošanas panākumus ir nodrošinājuši Berlingo modeļa

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼ Datu lapa: Wilo-TOP-Z 3/1 (1~23 V, PN 1, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m 9 8 7 6 5 4 3 v,5 1 1,5 2 2,5 3 Wilo-TOP-Z 3/1 1~23V - Rp 1¼ m/s Atļautie sūknējamie šķidrumi (citi šķidrumi pēc pieprasījuma)

Sīkāk

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA SKAPJI VAAKUMPUMBAD VILKMES SKAPJI DARBA GALDI Darba

Sīkāk

ALBAU SIA V 03 v1 Lapa 1 Lapas 5 Produkta tehniskā datu lapa RAWLPLUG TFIX-8ST Siltumizolācijas stiprinājums Pielietošana: Siltumizolācijas stiprināju

ALBAU SIA V 03 v1 Lapa 1 Lapas 5 Produkta tehniskā datu lapa RAWLPLUG TFIX-8ST Siltumizolācijas stiprinājums Pielietošana: Siltumizolācijas stiprināju Lapa 1 Pielietošana: Siltumizolācijas stiprinājumi ir paredzēti minerālvates un putu polistirola stiprināšanai visās pamatnēs (A, B, C, D, E). APSTIPRINĀJUMI Sertificēti saskaņā ar ETAG 014, ETA-09/0144

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

NAME :

NAME : STARPTAUTISKĀ INSPEKCIJAS UN SERTIFIKĀCIJAS ORGANIZĀCIJU KONFEDERĀCIJA TREŠO PERSONU INSPEKCIJAS UN SERTIFIKĀCIJAS PIEVIENOTĀ VĒRTĪBA KAS MĒS ESAM UN KO MĒS DARĀM CEOC International ir Eiropas apvienība,

Sīkāk

Microsoft Word - SEG_ atskaite_Bolderaja_2008.doc

Microsoft Word - SEG_ atskaite_Bolderaja_2008.doc SIA Bolderaja Ltd Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2008.gadā. Saturs I. Ziņas par operatoru.. 3 II. Vispārīga informācija par piesārņojošām darbībām. 4 III. Emisijas aprēķini sadedzināšanas procesiem

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Superstatic 449 Statiskais siltumskaitītājs, statiskais dzesēšanas skaitītājs Pielietošana: Kompaktais siltumskaitītājs Superstatic 449 var tikt darbināts ar akumulatoru vai elektrotīklu. Tas tiek izmantots

Sīkāk

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā 7 151 AMBIANCE Hečbeks Sce 75 manuālā 8 028 AMBIANCE Hečbeks TCe 90 LPG E6C manuālā 9

Sīkāk

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Diametrs Ø cm 6 8 Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cena Cena Cena 5,56 59,7 85,87 99,78 53,70 50,08 55,00 567,9 59,30 608,22 622,3 68,52

Sīkāk

Inovatīvi risinājumi viedai pilsētai Juris Golunovs, Rīgas enerģētikas aģentūras Energoefektivitātes informācijas centra vadītājs VARAM seminārs par L

Inovatīvi risinājumi viedai pilsētai Juris Golunovs, Rīgas enerģētikas aģentūras Energoefektivitātes informācijas centra vadītājs VARAM seminārs par L Inovatīvi risinājumi viedai pilsētai Juris Golunovs, Rīgas enerģētikas aģentūras Energoefektivitātes informācijas centra vadītājs VARAM seminārs par Latvijas oglekļa mazietilpīgas attīstības stratēģiju

Sīkāk

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice vai vizuālais attēls atbilstoši tehniskajai specifikācijai

Sīkāk

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietaupīt līdzekļus, samazināt ekoloģiskās pēdas nospiedumu

Sīkāk

Apgaismes produktu izpārdošanas cenas 2019

Apgaismes produktu izpārdošanas cenas 2019 Ielu gaismeklis 1x250W E40 IP65 HORNET 250S Montāžas metode: No augšas/sāniem Spuldze: Augstspiediena nātrija spuldze Spuldzes turētājs: E40 Nosegvāka materiāls: Plastmass matēts Staba augšas diametrs:

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konference Starpdisciplinaritāte, radošums un uzņēmība mūsdienu izglītības aktualitātes, 2014. gada 29. oktobris ESF projekts Atbalsts izglītības pētījumiem 2011/0011/1DP/1.2.2.3.2/11/IPIA/VIAA/001 Pētījums

Sīkāk

pres-3

pres-3 JAUNA TIPA LĪDZ PAT 85% LĒTĀKA KODINĀŠANAS IEKĀRTA PRECĪZA, VIENMĒRĪGA UN REGULĒJAMA KODINĀŠANA ĻAUJ SAMAZINĀT KODINĀŠANAS IZMAKSAS LĪDZ 1.17 EUR/T* VAIRS NEPĀRMAKSĀJIET PAR GRAUDU KODINĀŠANU UN PAR IEKĀRTĀM,

Sīkāk

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mikroplaisu blīvēšana betonā Trīskārša aizsardzība pret ūdeni ir vairāk

Sīkāk

PARADOR jaunā lamināta kolekcija ECO Balance. Kas ir ECO Balance? Mums, dzīvot nozīmē radīt perfektu līdzsvaru starp ekoloģiju un stilu. Kā mēs vēlami

PARADOR jaunā lamināta kolekcija ECO Balance. Kas ir ECO Balance? Mums, dzīvot nozīmē radīt perfektu līdzsvaru starp ekoloģiju un stilu. Kā mēs vēlami PARADOR jaunā lamināta kolekcija ECO Balance. Kas ir ECO Balance? Mums, dzīvot nozīmē radīt perfektu līdzsvaru starp ekoloģiju un stilu. Kā mēs vēlamies dzīvot? Un kā mēs aizsargājam savu veselību un tajā

Sīkāk

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Datu lapa Izpildmehānismi trīs punktu vadībai bez drošības funkcijas SU, SD ar drošības funkciju (atspere uz augšu/uz leju) Apraksts Izpildmehānismus bez jebkāda adaptera var izmantot kopā ar: - Vārstu

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ Eiropas Savienībā 0% no kopējā enerģijas patēriņa ir ēku enerģijas patēriņš. Spēkā esošajā Direktīvā par ēku energoefektivitāti cita starpā ir minēts, ka visām jaunajām

Sīkāk

2

2 2. pielikums Ministru kabineta 2004. gada 7. septembra noteikumiem 778 Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2012. gadā 1. Ziņas par operatoru 1. Operators: 1.1. nosaukums vai vārds un uzvārds SIA

Sīkāk

Tame_SAAC_apjomi.xls

Tame_SAAC_apjomi.xls Būves nosaukums Objekta nosaukums Objekta adrese Pasūtījuma Nr. Sporta un aktīvās atpūtas centrs Sporta un aktīvās atpūtas centrs "Laurenči", Sigulda, Siguldas novads Tāme sastādīta 2012.gada cenās, pamatojoties

Sīkāk

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Diskusija Rīgas pilsētas arhitektu birojā 20.11.2012

Sīkāk

CIETĀ KURINĀMĀ APKURES KATLIEKĀRTA AGB 400kW 04/2AH Sērijas. Nr. 10/14 TEHNISKAIS APRAKSTS UN EKSPLUATĀCIJAS INSTRUKCIJA 2014

CIETĀ KURINĀMĀ APKURES KATLIEKĀRTA AGB 400kW 04/2AH Sērijas. Nr. 10/14 TEHNISKAIS APRAKSTS UN EKSPLUATĀCIJAS INSTRUKCIJA 2014 CIETĀ KURINĀMĀ APKURES KATLIEKĀRTA AGB 400kW 04/2AH Sērijas. Nr. 10/14 TEHNISKAIS APRAKSTS UN EKSPLUATĀCIJAS INSTRUKCIJA 2014 VISPĀRĪGĀS ZIŅAS 1. Ražotājs vai piegādātājs un tā adrese: SIA AGB Serviss

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā

Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā Šeit top veiksmīgas karjeras Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā IV Pasaules latviešu zinātnieku kongress 2018.gada 18.-20.jūnijs Irina Pilvere Rektore, profesore www.llu.lv Kāpēc bioekonomikas attīstība

Sīkāk

Biogaze_CHP_GoesGreen [Read-Only] [Compatibility Mode]

Biogaze_CHP_GoesGreen [Read-Only] [Compatibility Mode] Biogāzes staciju tehnoloģiskie risinājumi Ilze Dzene, SIA Ekodoma projektu vadītāja Līguma Nr. IEE/09/848 SI2.558364 Projekta ilgums 01/05/2010 31/10/2012 Projektu atbalsta Rīga, 2011.gada 13.maijs Biogāze...

Sīkāk

Dinamiskā Blīvēšana DC

Dinamiskā Blīvēšana DC Dinamiskā Blīvēšana DC Dinamiskā Blīvēšana DC Strona główna Tehnoloģijas Dinamiskā Blīvēšana DC Dinamiskās Blīvēšanas (DC) tehnoloģiju, kas zināma arī kā dinamiskās konsolidācijas metode, izgudroja un

Sīkāk

EPL_elementi

EPL_elementi Elektropārvades līniju elementu katalogs Traversas, kāši, kronšteini un citi elementi elektropārvades līnijām Saturs Ievads... 1. Āķi...4 2. Balstu savilces un atgāžņu mezgli...7. Traversas...9 4. Tapas...18

Sīkāk

SCENĀRIJS OIK ATCELŠANAI

SCENĀRIJS OIK ATCELŠANAI Nacionālais enerģētikas un klimata plāns 2021.-2030.gadam Jānis Patmalnieks Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks 10.10.2018., Rīga Nacionālais enerģētikas un klimata plāns 2021.-2030.gadam

Sīkāk

VALMIERA šodien

VALMIERA šodien Valmieras daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju ieguvumi. IA VALMIERAS NAMSAIMNIEKS 2016.gada 23.februāris Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Valmierā Apsaimniekošanā nodoto privatizēto māju skaits Valmierā

Sīkāk

Vides aspektu apzināšana II. Izejvielu, ūdens, notekūdens, atkritumu, gaisa, trokšņu, smaku un augsnes piesārņojuma audits

Vides aspektu apzināšana II. Izejvielu, ūdens, notekūdens, atkritumu, gaisa, trokšņu, smaku un augsnes piesārņojuma audits Vides aspektu apzināšana II. Izejvielu, ūdens, notekūdens, atkritumu, gaisa, trokšņu, smaku un augsnes piesārņojuma audits 1. PIEREDZES STĀSTS... 3 2. IZEJVIELU, ŪDENS, NOTEKŪDENS, ATKRITUMU, GAISA, TROKŠŅU,

Sīkāk

Zeparo ZU Automātiskie atgaisotāji un gaisa atdalītāji Mikroburbuļi, nogulsnes, kombinēti

Zeparo ZU Automātiskie atgaisotāji un gaisa atdalītāji Mikroburbuļi, nogulsnes, kombinēti Zeparo ZU Automātiskie atgaisotāji un gaisa atdalītāji Mikroburbuļi, nogulsnes, kombinēti IMI PNEUMATEX / Ūdens kvalitāte / Zeparo ZU Zeparo ZU Plašs produktu klāsts atgaisošanai un mikroburbuļu, nogulšņu,

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS BIS-ĒED DERĪGS LĪDZ Ēkas veids viesnīcu un restorānu ēka 2.1 Adrese Daugavpils,

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS BIS-ĒED DERĪGS LĪDZ Ēkas veids viesnīcu un restorānu ēka 2.1 Adrese Daugavpils, Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS BISĒED120171128 DERĪGS LĪDZ 13.09.2027 1. Ēkas veids viesnīcu un restorānu ēka 2.1 Adrese Daugavpils, Sporta iela 8 3.1 Ēkas daļa 4.1 Ēkas vai tās daļas (telpu

Sīkāk

TENAPORS L EPS putu polistirola elementi betona plātņu pamatiem RĪCĪBAS UN MONTĀŽAS VADLĪNIJAS /13/2018

TENAPORS L EPS putu polistirola elementi betona plātņu pamatiem RĪCĪBAS UN MONTĀŽAS VADLĪNIJAS /13/2018 TENAPORS L EPS putu polistirola elementi betona plātņu pamatiem RĪCĪBAS UN MONTĀŽAS VADLĪNIJAS 2018 8/13/2018 Saturs 1. Vispārīgie norādījumi... 3 1.1. TENAPORS L EPS raksturojums... 3 1.2. Montāžas vadlīnijas...

Sīkāk

Folie 1

Folie 1 Priekšnosacījumi un izaicinājumi modernai koka būvniecībai Latvijā Andrejs Domkins Meža un koksnes produktu pētniecības un attīstības institūts SIA (MeKA) Koks ir izcils konstrukciju materiāls 100 m 190

Sīkāk

Microsoft Word - Ti-085 Atskaite Nr 9_1.docx

Microsoft Word - Ti-085 Atskaite Nr 9_1.docx EIROPAS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS FONDS Elektrosārņu process labākai titāna nogulsnējumu morfoloģijai Projekts Nr. 1.1.1.1./16/A/85 ( Progresa ziņojums 9/1) 2019 01.01 31.03. *Projekta zinātniskais vadītājs:

Sīkāk

Microsoft Word - 44_Livberzes energija.doc

Microsoft Word - 44_Livberzes energija.doc Siltumnīcefekta gāzu emisijas atļauja Nr. JET-SEG-(II)-09 2008.- 2012.gadam Valsts vides dienesta Jelgavas reģionālā vides pārvalde adrese: Kazarmes iela 17a, Jelgava, LV - 3007 tālruņa numurs: 3023228

Sīkāk

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO valdes loceklis Tālr.: 67027427 Fakss: 29371545 E-pasts:

Sīkāk

suzuki vitara izpardošana-2

suzuki vitara izpardošana-2 Suzuki Vitara GL 127135 127137 127138 127139 127149 Riepas 215 / 60R16 + tērauda diski (pilna lieluma vāciņi) Melns priekšējais režģis Priekšējā bufera rotājums pelēks (vidus) / melns (sāni) Melns spārna

Sīkāk

Overskrift

Overskrift PRIMES [3] ZPI process praksē Piedāvā Co-funded by the Intelligent Energy Europe Programme of the European Union Pārskats 1) Iepirkuma process 2) Konkursa kritēriji 3) Pārbaude/pierādīšanas līdzekļi (atbilstības

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija

Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija Ģeometriski mainīgas un nemainīgas sistēmas Stieņu sistēmu struktūras analīzes uzdevums ir noskaidrot, vai apskatāmā sistēma ir ģeometriski mainīga, vai nemainīga.

Sīkāk

Uponor Ecoflex rūpnieciski izolētās caurules

Uponor Ecoflex rūpnieciski izolētās caurules Uponor Ecoflex rūpnieciski izolētās caurules Saturs Sistēmas apraksts un pielietošanas joma Sistēmas apraksts un pielietošanas joma Sistēmas apraksts Pielietošanas joma Apliecinātā kvalitāte 6 Produktu

Sīkāk

PrintGroup-vacSy_Maketirovani...

PrintGroup-vacSy_Maketirovani... R E V O L U C I O N Ā R A V A K U U M A S I S T Ē M A KĀPĒC IZŠĶIEST PĀRTIKU? Visā pasaulē aptuveni miljards cilvēku cieš pārtikas trūkuma dēļ, bet ar aptuveni 40 miljoniem tonnu pārtikas, kas tiek velti

Sīkāk

LU 68 Fizikas sekcija DocBook

LU 68 Fizikas sekcija DocBook Vispārizglītojošās e-fizikas materiālu augstas kvalitātes noformējuma izstrāde, izmantojot DocBook un LaTeX tehnoloģijas Arnis Voitkāns LU 68. konferences Fizikas didaktikas sekcija 5.02.2010. Kas ir augstas

Sīkāk

Janis Irbe_resursi un iespejas

Janis Irbe_resursi un iespejas Resursi un Ilgtspēja VIETĒJĀS ENERĢIJAS VEICINĀŠANAS LIKUMS LAEF - Latvijas Atjaunojamās Enerģijas Federācijas valdes priekšsēdētājs Jānis Irbe Rīga, 2015.gada 21. oktobris BALTIC ENERGY FORUM 2015 1 Īsumā

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

Inovatīvas ūdens un apkures sistēmas SISTĒMA KAN therm Kompleksi risinājumi vienas ģimenes mājokļiem LV 01/2017 Augstākā kvalitāte un drošība PANĀKUMU

Inovatīvas ūdens un apkures sistēmas SISTĒMA KAN therm Kompleksi risinājumi vienas ģimenes mājokļiem LV 01/2017 Augstākā kvalitāte un drošība PANĀKUMU Inovatīvas ūdens un apkures sistēmas Kompleksi risinājumi vienas ģimenes mājokļiem LV 01/2017 Augstākā kvalitāte un drošība PANĀKUMU TEHNOLOĢIJA ISO 9001 Par KAN uzņēmumu Inovatīvas ūdens un apkures sistēmas

Sīkāk

EKSPLUATĀCIJAS ĪPAŠĪBU DEKLARĀCIJA EĪD Nr CPR-M 561-7/11.14-LV 1. Unikālais izstrādājuma tipa identifikācijas numurs: Fix Master Toge skrūve bet

EKSPLUATĀCIJAS ĪPAŠĪBU DEKLARĀCIJA EĪD Nr CPR-M 561-7/11.14-LV 1. Unikālais izstrādājuma tipa identifikācijas numurs: Fix Master Toge skrūve bet EKSPLUATĀCIJAS ĪPAŠĪBU DEKLARĀCIJA EĪD Nr. 1343-CPR-M 561-7/11.14-LV 1. Unikālais izstrādājuma tipa identifikācijas numurs: Fix Master Toge skrūve betonam, TSM, augstas ekspluatācijas 2. Tipa, partijas

Sīkāk

SolidCAM Solution Presentation

SolidCAM Solution Presentation SolidCAM Integrētā CAM līderis Dibināta 1984. - 35 gadu pieredze CAM programmatūras izstrādē SolidCAM Ltd. galvenais birojs Izraēlā 2 birojii Eiropā: SolidCAM GmbH, Vācijā 7 biroji Saistītās kompānijas:

Sīkāk

Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīva 2010/31/ES (2010. gada 19. maijs) par ēku energoefektivitāti

Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīva 2010/31/ES (2010. gada 19. maijs) par ēku energoefektivitāti 18.6.2010. Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis L 153/13 EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES DIREKTĪVA 2010/31/ES (2010. gada 19. maijs) par ēku energoefektivitāti (pārstrādāta versija) EIROPAS PARLAMENTS

Sīkāk

1. lapa ĒKAS ENERGOSERTIFIKĀTS REĢISTRĀCIJAS NUMURS BIS-ĒED DERĪGS LĪDZ ĒKAS VEIDS Daudzdzīvokļu māja 2. ADRESE Skolas iela

1. lapa ĒKAS ENERGOSERTIFIKĀTS REĢISTRĀCIJAS NUMURS BIS-ĒED DERĪGS LĪDZ ĒKAS VEIDS Daudzdzīvokļu māja 2. ADRESE Skolas iela 1. lapa ĒKAS ENERGOSERTIFIKĀTS REĢISTRĀCIJAS NUMURS BIS-ĒED-1-2017-407 DERĪGS LĪDZ 23.03.2027. 1. ĒKAS VEIDS Daudzdzīvokļu māja 2. ADRESE Skolas iela 24, Dobele, Dobeles nov., LV-3701 3. ĒKAS DAĻA Audits

Sīkāk

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daudz efektīvāka. JAUNUMS! l Īpaši zems enerģijas patēriņš

Sīkāk

Mischen Dosieren AME

Mischen Dosieren AME Industrial Solutions Sajaukšana un dozēšana ELEKTRONISKĀS SAJAUKŠANAS UN DOZĒŠANAS SISTĒMAS Ļoti ērti vadāmas Visaugstākā procesa uzticamība Universālas uzklāšanas iespējas Sajaukšanas un dozēšanas sistēmas:

Sīkāk

EnAud_Skolas_1_Iecava_1

EnAud_Skolas_1_Iecava_1 Ēkas energoaudita pārskats SKOLAS IELA 1, IECAVA, IECAVAS NOVADS, LV-3913 I. Vispārīgā informācija 1. Ēkas identifikācija 1.1. Adrese Skolas iela 1, Iecava, Iecavas novads, LV-3913 1.2. Ēkas kadastra numurs

Sīkāk

Iztvaicēšanas sistēmas argonam, slāpeklim un skābeklim.

Iztvaicēšanas sistēmas argonam, slāpeklim un skābeklim. Iztvaicēšanas sistēmas argonam, slāpeklim un skābeklim. 2 Iztvaicēšanas sistēmas argonam, slāpeklim un skābeklim Saturs. 3 Ievads 4 Tvertne 4 Iztvaicētājs 5 Gāzes apgādes sistēma 6 Uzstādīšanas vieta 8

Sīkāk

(Microsoft Word - ZMP_mont\342\376as_instrukcija_LV.doc)

(Microsoft Word - ZMP_mont\342\376as_instrukcija_LV.doc) Saules kolektoru KSH, KSP montāžas instrukcija uz plakana jumta vai pamata. Ierīci nedrīkst iznīcināt kā sadzīves atkritumus. Ierīce tālākai utilizācijai jānodod attiecīgā elektronikas un elektrisko ierīču

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un EIROPAS KOMISIJA Briselē, 15.2.2019. C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 2003/87/EK 2021.-2030. gada periodam

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

100802_EU_Bio_Logo_Guidelines_cos.indd

100802_EU_Bio_Logo_Guidelines_cos.indd ES BIOLOĢISKĀS LAUKSAIMNIECĪBAS LOGOTIPS ES BIOLOĢISKĀS LAUKSAIMNIECĪBAS LOGOTIPS IEVADS ES bioloģiskās lauksaimniecības logotipa pamatā ir divi plaši pazīstami simboli: Eiropas karogs Eiropas Savienības

Sīkāk

Rudens KampaŅa JAUDA kā instrumentiem ar vadu BRĪVĪBA kā bezvadu instrumentiem Akcijas periods:

Rudens KampaŅa JAUDA kā instrumentiem ar vadu BRĪVĪBA kā bezvadu instrumentiem Akcijas periods: Rudens KampaŅa JAUDA kā instrumentiem ar vadu BRĪVĪBA kā bezvadu instrumentiem Akcijas periods: 01.08.2016. 31.10.2016. WWW.LICGOTUS.LV 18V XR XPS Leņķzāģis Akumulatoru kapacitāte 4Ah Apgriezieni min.

Sīkāk

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: 4201-007-1624 Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar Cīrulīšu ielu un Kovārņu ielu Uz zemesgabala atrodas

Sīkāk

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc Teritorijas izmantošana un apbūves noteikumi 1 Teritorijas izmantošana (zonējums), apbūves noteikumi Ķīpsalas teritorijas izmantošanas (zonējuma) pamatā likti iepriekš minētie nozīmīgie faktori, lai veicinātu

Sīkāk