Tuvojas Lieldienas, un Donalds, ka parasti, ir ķeza - Sīs olas ar pārsteigumiem ir tieši tas, ko man vajag! Dodiet man divas! j Mammu! Es arī gribu ta

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Tuvojas Lieldienas, un Donalds, ka parasti, ir ķeza - Sīs olas ar pārsteigumiem ir tieši tas, ko man vajag! Dodiet man divas! j Mammu! Es arī gribu ta"

Transkripts

1

2 Tuvojas Lieldienas, un Donalds, ka parasti, ir ķeza - Sīs olas ar pārsteigumiem ir tieši tas, ko man vajag! Dodiet man divas! j Mammu! Es arī gribu tas oliņas! L1ELD1ENOLU PĀRSTEIGUMI ļp Nu labi, junior! Mes nopirksim tev oliņu! Re! Leta plastmasas ola, tieši tas man vajadzīgs! Deizijai ļ tas patiks! ipasniegšu to viņai, šodien pie / V d k pusdienu / rifķ ri galda! / ( Darga kundze, dodiet man arī vienu burvīgo olu! Piedodiet, kungs! Es tikkopardevu pedejo! Taču es varu pieņemt pasutjjumu, un mēs jums nosutīsim olu, kad bus pievedums! Lieliski! Nosūtiet to Dejzijai Dakai! Luk, adrese! Ja, šogad šis olas ir loti populārās! Rūpnīcai, kas tas ražo, ārkārtīgi vajadzīgi līgumdarbinieki, vini mekie paīiaus! Palīgus? Kundze, tie ir burvju vardi! Latviskojis Andris Akmentiņš

3 Pec paris pleznu vezieniem - Te bus tava vieta! Tieši pie strēlēs! Sešpadsmit stundudienāļ Astoņas dienas

4 Ei, ta lente tak kustas navigi atri! Olin bolin! to tik ' astoņkajis paspētu! Pacieties mirkli, lai atgustu tempu! Aha! Jau labak! Tūlīt tikšu zeme! Tīrais nieks! Esmu ka radīts mehāniskām roku darbam! Vī, paskat kā tas rauj! Ģēnijs

5 Kad nozvana usdienu zvans, onalds pludo sviedros B Tev ir stunda pusdienām! Ja kavesies, zaudēsi algu par šo dienu! Ba! Nenozīmīgi draud]! Tas darbs man ir vajadzīgs! Lieliski! Lai satiktu Deiziju, laika pietiks! Par pasutīto olu neko neteikšu! j-} Tas tik bus pārsteigums! Sveika, lellīt! Labas ziņas! Man ir darbs! Burvīgi, Donald! Es ar tevi lepojos! Vai gribat ko pasūtīt? salatus saldaja Es gribu garnelzupu un un siera kuku Ui! Bet man bļodiņu karsta ūdens un mazliet ketčupa! Ta bus tomātu zupa! Manā daume! Kas tev tā par brošu? Ta ir manas vecvecvecmaminas! Gribēju to y 7 ^ r v piespraust < \ Lieldienas, (J bet kajiņa J \ o / ļ nolūzusi! Turpinājums 10. Ipp.

6 Es baidos, jūs nesapratāt... 7Ak ^ es stkstu isļ 7 Trīs dolāri! Tie ir griesti!

7 P ie konveijera strēlēs - Ak, ka nāk miegs! Sis darbs tik nomācoši iedarbojas v uz intelektu! Juvelieris teica, ka. h 1/ / L broša esot - C dārga!

8 Atpakaļ! Nost no ceļa! Turiet! Izsledziet! Ei, pīle, tu no kedes norāvies? Tu traks esi? Vai traks! Pili ierava mašīna! Nu tik šķīdīs! Urk! Apturiet splurkt. Palīga! Es nevarrrrr... Ak, šausmas! Kas tad tas? Kur palika pedeja olu krava? ^ KUR? E.\4ikko to aizveda a* auto!

9 Man jadabu ta ola! Vienīga cerība noķert to auto! Pameti savu posteni? Tu esi atlaists! Č Kas viegli nak, viegli iet! 17 Man jaglabj dzīvība! 7 Sava!!! «To tik ne! Auto uzņem ātrumu! ' Es atpalieku } Prom ir! Uz kuru pusi? Man atliek tikai meklet un minēt... ^ēc bēdīgas stundas - Ak! Pūu! Pārmeklēju ik stūrīti Dakbujgā! Paga, paga! Luk, te tas ir! Pec sekun des - Piedod, draugs! E sja u veicu visas eaades! Visas trīs! Luk, adreses! Hmm! Pirmā olu krava aizvesta uz davanu veikalu, kur biju šorīt! Kaut pie viņiem butu ta ola! āva^as Uh! Tas olas jau izķertas! Var tikai cerei ka Deiziļas broša ir pārejās divas v kravas!

10

11 Pe_dejais_ sūtījums nogādāts uz bērnudārzā Lieldienu svetkiem! Tas tik bus joks! Labi gan, ka esmu meistars uz pārsteigumiem! Ho, ho, ho, mazie šņurkas! Esmu klat! Lieldienu klauns!, - Lieldienu klauns? Vai tu nolīgi Lieldienu klaunu? Gribat mazu burvestību? _ Klau, meitenes un zeni, es Daradīšu inme tril/ i i ar iiion

12 Kur, tavuprat, palika klauns/ Tikmēr Aķ,_es_ nelaimīgais! ie d e ja ola, bet brošas nav! Deizija nekad vairs ar mani nerunās! Cik nožēlojama nelaimes čupa es esmu! Vai gan var but vel sliktāk? Re! Tas ir tas klauns! Žigli! Apturiet ^ viņu! Pielūko, nepalaid vaļa! r Ui, tie ir bērnu vecāki! Asinskāra paskata!

13

14 Hu-humm! Esmu iesedejusies uz vietas IJaaplido pilsēta! SLOTU SKAPIS D10072

15 Tikmēr Brīnums! Beidzot visi šoferi brauc kārtīgi! Tikai viens trukumsvel ir šai pilsētai! Luk kur tas skrien! Eh! Re, visa _ satiksme saiet delī! Tas ir neciešami! Ta traka damīte ar saviem slotaskatiem! P" Mīma n a k!x Uzmanību visiem šoferiem!. AAAAĀH! OHOHO!

16 Izklaidējies ja? Visas N vienības g a ta v īb a!/ švūuks! Jus pārsniedzāt ātrumu! Oho! Pakaļdzīšanas! Lieliski! Redzēs, vai izsprukšu! Vīīīīī! ĀAARK!

17 Likuma varda, stat! Ta, ta_! Viņi neatkapjas! Varbūt ar to viņiem pietiks! xiku m a varda apturiet! To es ja u dzirdēju! He-he! Sargiet galvu! Ķeriet vinu! Augšup mana žigl

18

19 Es negribeju, ka ta notiek! Es tūlīt -7 visu izlabošu!. Ka gan, bezatbildīga ragana T Tad skaties! Abrakamanta! Kantante! À Luk! Tas jums_ transporta vieta Lūk, [aunā Atrumkatu rota! ŠVŪKS AAARK! P_rotams_, žiglakais atrumkats palika pie manis! He, he!

20 APM LL, APMULS Bravo! Vins to godam pelnījis! Šogad balvu Labakais draugs, kaimiņš un tevs izcīnījis... Donalds Daks! Nu labi, tu uzvarēji! Esmu pamodies! Z l H h tn ļ

21 Kas noticis, Deiziji? Ir tikai pusseptiņi! Vai kāda ķeza? Kapec neatveri durvis pati? Tev taču ir sava atslēga! - Gribejuparliecinaties, vai tu zini kads šodien datums! Tieši ta! Pirmais aprīlisivaiatceries, ko tu ar mani izstrādāji pern šaja diena?! j Tu atsūtīji man ielugumu piedalīties peldbaseina ballīte pilsētas glaunakaja nama! rsiîia Cik satraucoši! Kam an patīk baseina ballītes! Ludzu, kundze! leluguma bija minets peldbaseins! Atvaino, darga! Es rakstīju ielugumus, tur melnsuz balta bija teikts - vakartērpos!

22 Tas ir mans darbs, Deizij! Es ierakstīju vardu baseins _ tava ieluguma! Bet kapec?? Aprill, aprill! Hahahahahaha! Hehe! Г Hoho! P_rr! Nekad īve neesmu tā izmuļķota ka toreiz! Pagaidi vien! Gan tu vel pieminesi m pirmo I aprīli iļc Ak vai! Viņa ir spējīga izdarīt ebko, lai =~iebtos! Tevoc! Nac atri! з noticis, zeni? pamanījat, ka laja liesm ās?

23 Irtaču pirmais aprīlis! Mes dzirdējām, ko teica krustmāte Deizija! Phuu! Tas nebija labs aprija joks! Ja bija vienkārši pretīga cūcība! Aprīļa joki parasti ir izsmalcināti un labi izplāno* Piedod, mes to nezinājām, tevoc! Vai tu nevarētu vanna ielaist ūdeni? Laikam mana maza lekcija_par aprīli busļedar... aaaaak!

24 > Nāciet nu, * ^draugi! Brokastis K galdā! Zeni, vai neesat Paskat tik! Tēvocis...nemaz uz mums izsalkuši? ^ Donalds... m r i Tad nāciet un nedusmo.. saņemiet! Es atzīstos, tas nebija sevišķi smalks joks - hehel -, taču skats ir lielisks! mm Fuu! Kads pretīgs jociņš! Prr! Tēvocis Donalds to vel nožēlos!, Diez vai zeni vel iribes ar mani naidotie! aču no Deizijas gan vel var sagaidīt visu!

25 Re! Kaimiņu Džonis taisas izmest atkritumus! t Va] ari jus zināt to, kas rman jenāca prata? pec minūtes Atri! Džonis jau nāk! Drīz jau būs klat atkritumu mašīna! Jaiznes maisi uz ielas! Velns! Apakša saplīsis! Ei, kas tad tas? Maiss ir - ^ p ā r g r ie z t s Hmm!

26 Ei, mosties, kaimiņ, man tev pārsteigums! Ceresim, ka tēvocim pārsteigums liksies gana smalks! Tev tapat, kaimiņ! Prrj Ak ta tu man saksi? Še tev! Es saku? Nu labi! Rrr! Tu pats saki, nožēlojama piles parodija!

27 Es noplucināšu gan to pīli gan viņas dārzu! Pecpusdiena Ei, zeni! Tas vairs nav smieklīgi!

28 ļ Ai! Tēvocis Donalds te _ uzdarbojas, ka parasti! Njaa! Toties tev neizdevās mani izmuļķot, Deizij! Oi! Kas te notiek? Man izdevās gan! Skaties! MARTS Šorīt, pirms zvanīt pie durvīm v es ielavījos iekša un. izplešu divas ) lapiņas no [kalendara - pai \vakardienu un šodienu! Pirmais aprīlis nav _ šodien, mulkīt! Tas ir rīt! Ha! Ka tev patīk tik smalka atriebība? Labak atpūties, Donald, tavs otrais, pirmais aprīlis bus jau rīt! Padzivojiet_pie manis vel dažas dienas, zeni! Bariņa drošāk!

29 Jusu reķins: kungi! Kadas biezas pusdienas, vai ne? Lieliskas! ~ Paēst šeit var tikai izredzetie!. Miljonāru kļubam sliktu edinašanu pārmest nevar! Esto ļums atkartoju jau gadiem! pgifei Khm... jusu rēķins, kungi! Vai tadjus nezināt, ko man teica ārsts?_dzirde krasi pasliktinājusies! Šitādu uzmācību! Runa skajak. veco zēn! Tikko privatizēju bungu fabriku! Darbiņš stipri sit pa ausim! Jūsu REKINS kungi!!! Khm... pārvaldnieks veļas ar jums ^ runai! Khm... ar jums runa pārvaldnieks! Pārvaldnieks cenšas jus 1 uzrunāt! y Vai ju_s negribetu vīnam atbildēt?

30 V Ak ne! To tik ne! Ta te notiek ik reizi! Šorejz rēķins bus jasamaksa! Tūlīt pat! B \ \ Šos skopos tītarus atrunas vairs neglābs! ^ Citādi klubs viņu dej I V bankrotēs!' Policija? Drīz vien Mus areste?! Kā tu uzdrošinies?! Mēs neko nedarījam sam dzirdējuši! Jusjau gadiem neko nedarat, tai apmaksatu rēķinus^ T7 šaja kluba!' \ a ir ņirgašanas! Mes te vairs nekad nenāksim! Vai varat to apsolīt? Kads apvainojums Un aresteto mašīnai nav kungu klases nodalījuma!

31 Drīz vien - HO! HO! HO! Skat, kas mums kaimiņos! Lai tūlīt atnak musu advokati! Mes jau tiem zvanījam! Vini atteicas ierasties! KOQOO!? K A P E C??? Jus neesat samaksajuši viņiem par darbu! Tad sazinieties ar musu s m m radiniekiem! Felrokera kungs2 jus varat īd Jums ir loti iejūtīga tante! La samaksatu jusu re_ķin^ "iņai nacas pardcc savu zabaksuki Kābus ar manu rēķinu? Kunr mans krustdēls? Nejedzība! Tads viņš ir! Ka no nestandarta olas ' izšķīlies^ Dīvaini, ka šis varenais pīļutēvs^fr m cer uz tadu mulka \ r - / E r r krustdēlu! I -7 y Ne! Ne! Ņemu savus vārdus atpakaļ! Luk, kur nak mans izpirkums! 1 rr

32 ļ Laižam jūs laukā, zeni! Jums paveicies! Mate atteikusies no apsūdzības! Labi vien bijis, ka jus nočiepāt viņas berniem konfektes! Mēs tak uzreiz to teicām! Esam godīgi puiši! veselīgi Ak tad... tad jus laižat viņus rv vaļā?! A Nenokar degunu, Makdak! Mes rūpīgi pieskatīsim tavu naudas krātuvi! Un, ja satiksim tavu ģeniālo krustdēlu, rūpīgi pieskatīsim j ~ fc^ an viņu! J Sardze! Sardze! \ Laidiet mani lauka! l*tl I f S G L a ' L K Tas ir ļoti svarīgi! \ ' V 1 >F; -/ M / ' <r- ' (ļļ 1P 1 un "fe") Sardze! Mana naudiņa ir briesmas! Piedodiet, kungs! Varam jus atlaist tikai pret V ļ samaksu! ) Beidzot Nebija naudas autobusa biļetei! Nacu kajam! Švarigakais, ka... ^Paklau - vai tev viss ittti I l 7 kartība? Ne. nepavisam! Es gribu r*: lauka, lauka! Samaksa I zoirkumu! Re! Panēm naudas krātuves atslēgu! Paņemsi izpirkuma naudu! Taču uzmanļes no Suņapuikam Viņi zina, ka sēžu cietuma, y un tu vari nokjut viņu nagos! Y

33 Nu re! Nedrīkst piemirst, ka jaiesledzas! Lūk ta! Es varētu klut par slepenpolicijas šefu! Nekādu Suņapuiku! Beidzot majas un drošībā!

34 DRANNG! AUU!. elak, policijas Ludzu, virsnieka ecirkni - kungs! Te bus MakdaKa izpirkuma nauda! Un te jusu vecie draugi! Labi nostrādāts, krustdēl! Vienreiz dzīve tu esi izdarījis visu pareizi! Tļ m T7 Es lepojos? s S r r m ar tevi!

35 ava centība nepaliks bez atalgoju ma! Beidzot es tevi aizvedīšu uz^. smalkako restorānu pusdienas! ) p< Oho! Paldies, tēvoci Knap! Mhm, cik barojoši! Paņem vel! Nevaresi paiet, es tevi aizripinašu majas! Beidzot Jusu rēķins, kungs! Ar lielāko prieku! - Bija tik garšīgi! Man... ak dievs, man nav naudas!

36 Donald, cik tev ir pie dveseles? Viens ieplīsis / žetons! J\j\ li'nā ļ Cik pretīgi! J E-es... mes noteikti varam jraudzīgi vienoties! ums,tacu ir zināms mans goda vardsl? \ Man ir zināms jusu nelagais ieradums nemaksat par pusdienām! Policija! Nekad dzīve neesmu saņēmis tadu liecienu! ^ Par ko man dzīve šads trieciens! Neliecies zinis, tēvoci Knap! Skaties dzīve uz to gaišako pusi! Ē>DISNEY 1998, Egmont Latvija; p/k 30, RTga, LV-1081, tel lic. N , a/s Preses nams, E-pasts: redakcija@egmont.lv ; WWW:

37 9 0 i \ A L Z > 5 V r \ x ' S ATKRITUMU KAUJA Uzmanību - Dakburga briesmās! ( Donalds sācis izmisīgu kauju ar atkritum u vedējiem. Taču šādā \ kaujā uzvarētāju nav! Ir tik a i^ ^ ^ ^ ^.^ vēl vairāk atkritum u! Cena U 0.75 Abonējot / L»o.ee / (ew3ā<*w/o's 6 /199» (17) apnu» PLEĶIS - KĀRTĪBNIEKS 5pocīgais bandīts Pleķis atkal uz brīvām kājām. Taču šoreiz viņš palīdz noziedzniekus ķert, nevis laupa pats. Vai tik pēkšņa pārmaiņa ir iespējama? Izmeklētājiem. Mikijam un Sprukstam rodas aizdomas... Un vēl pēc brīža viņiem rodas lielas problēmas! ^ PLUTO MIRKLI, APSTĀJIES! Filmu var apturēt, taču kā lai aptur nikno suni? Pajautājiet Pluto! Viņš saprot, ka ir labākais cilvēka draugs! Kā nopelnīt naudu jaunām filmām? Pajautājiet Pluto! mirus m wm mm LIELISKAIS RANDIŅŠ S 2 * Jo vairāk Mikijs gatavojas randiņam, jo vairāk šķiet, ka ne jau a'zies uz te ā tri kopā ar Minniju... a e y Jaunums

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

Inga Borg Ziema pie Plupa

Inga Borg Ziema pie Plupa Inga Borg Ziema pie Plupa Plups ir maziņš neredzamais, kas var sarunāties ar dzīvniekiem. Cilvēki viņu neredz, izņemot tevi un mani. Plups dzīvo tālu tālu starp augstajiem kalniem. Viņš dzīvo maziņā kūdras

Sīkāk

UZļKA RA fzobafi 9 / 2005 (184) 25. aprīlis - 8. maijs Ceru Ls 0.99

UZļKA RA fzobafi 9 / 2005 (184) 25. aprīlis - 8. maijs Ceru Ls 0.99 UZļKA RA fzobafi 9 / 2005 (184) 25. aprīlis - 8. maijs Ceru Ls 0.99 Jauni komiksi! NEREDZAMA BLĒŅU TARBA 2 8 UZ KARA ZOBA 3 3 ASINI KNĀBI! 2 3 DONALDS DAKS VĀRDA MĀKSLA Un tā beidzās kārtējā aizraujoša

Sīkāk

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst šaurā vietā vai mazā caurumā. Ūsas viņam darbojas kā

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 E.Petručeņa POZITĪVA BĒRNA AUDZINĀŠANA Psihologa un vecāku sadarbības ceļi... Robežas bērna audzināšanā. Pirms es apprecējos man bija sešas teorijas par bērnu audzināšanu, tagad man ir seši bērni un nevienas

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

Microsoft Word - Rūjienas_vidusskola_3b.docx

Microsoft Word - Rūjienas_vidusskola_3b.docx Izglītības iestāde un klase : Rūjienas vidusskola, 3.b klase 11.februārī Rūjienas vidusskolas 3.b klases skolēni, skolotāja un daži vecāki devās ciemos uz Valmieras SOS bērnu ciematu, lai Labdarības akcijas

Sīkāk

Ģimenes diena „Cālīši pulciņā” – „Mazputniņiem” 2015

Ģimenes diena „Cālīši pulciņā” – „Mazputniņiem” 2015 Ģimenes dienas koncert uzvedums Manai ģimenei. 4-5 vai 6 gadīgiem bērniem. Autore: Vineta Vītola Izmantotais mūzikas materiāls: 1. Dziesma Pavasara ziediņi no CD Zaķīša sapnis Knīpas un knauķi. 2. Vācu

Sīkāk

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies un izpildi skolotāja norādījumu Sporta inventāru izmanto

Sīkāk

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Vabole lien. Vabole lien lēnām. Labi, lai lien! Vabole ir laba.

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija PASĀKUMS PAR PERSONĪGO DROŠĪBU Rīga, 20.10.2016 TIESĪBAS PIENĀKUMI LIKUMS IZGLĪTĪBA MEDICĪNA DARBS DROŠĪBA SABIEDRISKAIS TRANSPOSRT LAULĪBA PILSONĪBA PENISJA PATERĒTĀJU TIESĪBAS VIDES AIZSARDZĪBA NODOKĻI

Sīkāk

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazinies internetā, bet dzīvē nekad neesi saticis, kā visdrošāk būtu rīkoties?: Pareizas atbildes: 6728 no 8404 1) Tikties publiskā vietā.

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - RTU_Karjeras_dienas_CV_Mar2012 [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - RTU_Karjeras_dienas_CV_Mar2012 [Compatibility Mode] DARBA MEKLĒŠANAS ABC 1. Iepazīstamies 2. Informācija (un, cerams, diskusija) par: o CV izstrādes principi; o Ko rakstīt CV, ja nav darba pieredzes; o Efektīvs pieteikums (motivācijas vēstule); o Pieteikumu

Sīkāk

8 / 2005 (183) 11. aprīlis aprilis Cena Ls 0,99 U Z * K A R A \ Z O B A h

8 / 2005 (183) 11. aprīlis aprilis Cena Ls 0,99 U Z * K A R A \ Z O B A h 8 / 2005 (183) 11. aprīlis - 24. aprilis Cena Ls 0,99 U Z * K A R A \ Z O B A h 'ŠURERM ERCEļ / s t o g B. «ļ * ; S T a tta p» j ļ g M» \ S S S f e S S g ; N s a S s S s S r, ĪARRIĻA NUMURA TRIKS UZ KĀRĀ

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - 10 sesija kampana.ppt

Microsoft PowerPoint - 10 sesija kampana.ppt Kas ir komunikāciju kampaņa? Case Study Jauns cilvēks ienāk kafejnīcā un pie galdiņa pamana jauku vientuļi sēdošu meiteni. Ko darīt? Ķerties vērsim pie ragiem, lieki nedomājot? Tas var būt kļūdaini. Taču

Sīkāk

Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko

Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko ir runa, vai par somu zādzību, smagu miesas bojājumu

Sīkāk

Latvijas reitinga punktu piešķiršanas noteikumi

Latvijas reitinga punktu piešķiršanas noteikumi Latvijas Darts Organizācijas Latvijas reitinga punktu piešķiršanas noteikumi Latvijas Darts Organizācija Spēkā no 2019. gada 01. janvāra Noteikumu septītā redakcija Banka: A/S Swedbank, SWIFT: HABALV22,

Sīkāk

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē, zaķīt! Māmiņas puķes nevar ēst! Zaķis lēkā mūsu dārzā.

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Prezentācija: Runas taktika Notikums: Latvijas Studentu apvienības Senatoru seminārs 2011. gada 22. janvārī Zināšanas brīvība saruna Mijiedarbības māksla Sarunas laikā Notiek izmaiņas Izdomā no kā atteiksies

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Rīga, gada 31.oktobris VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris

Rīga, gada 31.oktobris VSIA Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris Rīga, 2 0 18.gada 31.oktobris VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris - 30.septembris NEREVIDĒTS VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas

Sīkāk

Microsoft Word - Raksts labošanai.doc

Microsoft Word - Raksts labošanai.doc Patiess stāsts Par vienu no mums Jeb kā es pazaudēju -16 KG... Ar vien vairāk cilvēki man jautā: Kā man tas izdevās? Kāds ir mans noslēpums un brīnumlīdzeklis? Ziniet, mani -16kg nepazuda ar Maģiskiem

Sīkāk

Stundas tēma: Draudzīgas un cieņpilnas vides veicināšana klasē un skolā. 40 min + 40 min Klase: 4. Mērķis: Skolēns apzinās savu rīcību un spēj par to

Stundas tēma: Draudzīgas un cieņpilnas vides veicināšana klasē un skolā. 40 min + 40 min Klase: 4. Mērķis: Skolēns apzinās savu rīcību un spēj par to Stundas tēma: Draudzīgas un cieņpilnas vides veicināšana klasē un skolā. 40 min + 40 min Klase: 4. Mērķis: Skolēns apzinās savu rīcību un spēj par to atbildēt. Uzdevumi: Sniegt atbalstu skolēnam sevis

Sīkāk

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņos Tur kur slejas kupenas Tur zvani iešķindas!!! piedz.

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

DANA

DANA DANA Un vēl: Nedomā, ka Lielā mīlestība, kas tev kā mazam bērnam tika noliegta, ir zudusi pavisam. Kā tu vari zināt, vai tajā laikā tevī nav nobriedušas bezgalīgi plašās vēlmes, kas nosaka tavus mērķus

Sīkāk

2 / 1993

2 / 1993 2 / 1993 T u, S p r u l a t l ņ, f u r p m d k c e n f l e s n e b a i d ītie s, u n, k a d T ev neveicas mdģini v Ireiz, tac/ noteikti izdosies. Tu Izskatījies ļofi izbijies komiksa "Tigertransports,

Sīkāk

Vai tiešām saruna ar sevi un savu bērnu ir kā risinājums konfliktiem, problēmām? Mediācijas (mediācija ir domstarpību risināšanas metode) nodarbībā, s

Vai tiešām saruna ar sevi un savu bērnu ir kā risinājums konfliktiem, problēmām? Mediācijas (mediācija ir domstarpību risināšanas metode) nodarbībā, s Vai tiešām saruna ar sevi un savu bērnu ir kā risinājums konfliktiem, problēmām? Mediācijas (mediācija ir domstarpību risināšanas metode) nodarbībā, seminārā tiek spēlēta spēle Cietuma kamera. Spēles mērķis

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Velosipēdisti ceļu satiksmē 2018. gada 11.janvārī, Ādaži Valda Kjaspere, Mag.Ped. Trieciena spēks un iespējamība, ka ies bojā Velosipēdu vadītāju rīcība - veicinošs aspekti CSN izraisīšanā: nepareizi veikts

Sīkāk

Cena Ls 0,75 Abonējot id 0,66 A 11/ (2 0 ) jūnijs

Cena Ls 0,75 Abonējot id 0,66 A 11/ (2 0 ) jūnijs Cena Ls 0,75 Abonējot id 0,66 A 11/1 9 9 0 (2 0 ) 1.-15. jūnijs ļm\e5 3 m ī & m ī M ū & m Es saucu - lai dzīvo slinkums! Un tāpēc šodien visus spēkus veltīšu svētlaimīgam mieram un atpūtai! lieli limonādes

Sīkāk

Latvijas Pilsoniska alianse

Latvijas Pilsoniska alianse Interešu aizstāvība lēmumu pieņemšanas procesā Rasma Pīpiķe, direktore Latvijas Pilsoniskā alianse Inta Šimanska, politikas koordinatore Latvijas Pilsoniskā alianse Apmācību saturs Sabiedrību veido dažādas

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas 2014. gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INSTRUKCIJA PRETENDENTIEM 1. Iepirkuma identifikācijas

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju viņi nepubliskotu, kā arī aplūkos situācijas, kad

Sīkāk

A/s "

A/s Sabiedrības ar ierobežotu atbildību RĒZEKNES SATIKSME. GADA PĀRSKATS Rēzeknē 2015 SATURS Lpp. Informācija par sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Finanšu pārskats: Peļņas vai zaudējumu aprēķins 5 Bilance 6

Sīkāk

11

11 LR 12.Saeimas deputāts, profesors Kārlis Krēsliņš PĀRDOMAS UN KOMENTĀRI PAR BUDŽETU - 2016 22.08.2015. IEVADS. Budžeta veidošanas laikā, diskusijas bieži aiziet tikai par atsevišķām nozarēm. Pirms budžetu

Sīkāk

Dzejas dienas Vāks

Dzejas dienas Vāks Skolotājs Kurš datorzinības mums māca Un dzejas rindas ritmā stāsta. Kurš pasakas mums lasa Un jautrus jokus dzīt mums māca. Kurš skolas hroniku mums veido Un skaistus foto mirkļus ķer. Kurš grāmatas liek

Sīkāk

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Loterijas organizētājs: SIA Lielās ielas centrs, vienotais reģistrācijas numurs LV40103836183, Lielā iela 13, Liepāja,

Sīkāk

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ATBALSTA CENTRS VISIEM KURUS SKAR HIV/AIDS HIV infekcija apdraudoša aktualitāte LV. Ārstēšanās pieejamības veicināšana sociāli atstumtajām riska grupām RD LD konference Rīgas pilsētas pašvaldības sociālā

Sīkāk

Laura 90 koka gulta - Gultas no koka

Laura 90 koka gulta - Gultas no koka Laura 90 koka gulta Gultas no koka Guļamistaba Ļauj sev tas. mebeles.buv.lv Laura 90 koka gulta Gultas no koka 60.00 EUR Mēbeļu ražotājs Sendeko Laura 90 koka gulta - Gultas no koka - Guļamistaba - Sendeko

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

grand-media-buklets-final higher prices

grand-media-buklets-final higher prices capture the moment in film iemūžini mirkli ar video Kāzas ir brīnumjauks, satraucošs un neaizmirstams dzīves notikums. Šī ir diena, kad likteņus mij divas mīlošas sirdis. Ir svarīgi, lai tā tiktu iemūžināta

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 BIZNESA LABORATORIJA Piektdiena, 24.oktobris, plkst.15:05 Mums dzīvē nepieciešama ne tikai veiksme un zināšanas, bet arī iespēja veikt izvēles, izmēģināt un iespējas kļūdīties. Un šķiet, reti kura auditorija

Sīkāk

LV C 326/266 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis PROTOKOLS PAR PRIVILĒĢIJĀM UN IMUNITĀTI EIROPAS SAVIENĪBĀ AUGSTĀS LĪGUMSLĒDZĒJAS P

LV C 326/266 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis PROTOKOLS PAR PRIVILĒĢIJĀM UN IMUNITĀTI EIROPAS SAVIENĪBĀ AUGSTĀS LĪGUMSLĒDZĒJAS P C 326/266 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 26.10.2012. 7. PROTOKOLS PAR PRIVILĒĢIJĀM UN IMUNITĀTI EIROPAS SAVIENĪBĀ AUGSTĀS LĪGUMSLĒDZĒJAS PUSES, ŅEMOT VĒRĀ to, ka saskaņā ar Līguma par Eiropas

Sīkāk

nas_jauns.redirect_doc-30

nas_jauns.redirect_doc-30 APSTIPRINĀTS ar LU administratīvā direktora 13.05.2013. norādījumu Nr. 6/13 LATVIJAS UNIVERSITĀTES SPORTA SPĒLES 2013 NOLIKUMS 1. Mērėis un uzdevumi 1.1. Popularizēt sportu Latvijas Universitātes (LU)

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx Limbažu sākumskolas 3.a klases labie darbi Šajā mācību gadā mēs, Limbažu sākumskolas 3.a klases skolēni, cītīgi darbojamies projektā Sporto visa klase. Mēs sportojam piecas reizes nedēļā: divas sporta

Sīkāk

Page 1 of 8 Biedrību, nodibinājumu un arodbiedrību gada pārskats: Bilance - Aktīvs Taksācijas periods no: 01.01.2009 līdz: 31.12.2009 Bilance - Aktīvs Bilancē summas jānorāda veselos latos. Nr. p.k. Posteņa

Sīkāk

Al-Anon apstiprinātā literatūra

Al-Anon apstiprinātā literatūra Al-Anon apstiprinātā literatūra ALATĪN cerība un palīdzība alkoholiķu bērniem Mammu, ko nozīmē pillā? Neapstiprināts tulkojums Mammu, ko nozīmē pillā? Ko nozīmē pillā? - es jautāju mammai. Mamma atbildēja:

Sīkāk

Школа как потребитель

Школа как потребитель Globālā izglītība sociālajās zinībās. Sabiedriskās preces un pakalpojumi: Kas ir patērētājs? Sociālās zinības 6.B klase Skolotājs Jevgenijs Butorins 2016.gada 26.janvārī Ekonomista uzdevums Prece Kas pirka?

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS Rīgā LĪGUMS Nr. B4-2016/229 par kanalizācijas cauruļvadu tīrīšanas ar augstspiediena iekārtu pakalpojumiem 2016. gada 15. augustā SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, reģistrācijas Nr. 40003951628,

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Komunikācijas veidi un tās kritēriji transpersonālā vidē Profesore Agita Ābele Komunikācijas īpatnības dažādās vidēs Profesionālās darbības vide Sociālo vienaudžu vide Masu mēdiju vide Etiķete Etiķete

Sīkāk

Saruna pirms pirmizrādes Ar izrādes Ivanovs! režisoru Regnāru Vaivaru sarunājas teātra zinātniece Andra Rutkēviča PAR PRIEKŠSTATIEM Tu pats saki, ka i

Saruna pirms pirmizrādes Ar izrādes Ivanovs! režisoru Regnāru Vaivaru sarunājas teātra zinātniece Andra Rutkēviča PAR PRIEKŠSTATIEM Tu pats saki, ka i Saruna pirms pirmizrādes Ar izrādes Ivanovs! režisoru Regnāru Vaivaru sarunājas teātra zinātniece Andra Rutkēviča PAR PRIEKŠSTATIEM Tu pats saki, ka iestudējamo materiālu izvēlies ļoti spontāni, emocionāli,

Sīkāk

Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brookl

Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brookl Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW. Lūdzam nesūtīt nekādus

Sīkāk

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Pralinē Saturs Izejvielas Par eļļas sēklām Ražošanas process Apstrāde Izmantošanas iespējas Izejvielas. Lazdu rieksti. Botānika Parastās lazdas (Corylus avellana) rieksts ir neveronis, kas nozīmē, ka sēkla

Sīkāk

Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma

Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma un dalībnieku skaita Rotaļas apraksts: Katram spēlētājam

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Seminārs CEĻO DROŠI! Sandra Salmiņa-Šuke Konsulārais departaments Konsulārās palīdzības nodaļa Rīgā, 2016. gada 15. jūnijs KAS MĒS ESAM? DIPLOMĀTISKAIS UN KONSULĀRAIS DIENESTS 37 vēstniecības jaunākās

Sīkāk

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/1.2.2.1.5/09/IPIA/VIAA/001 Projekta 6.posms: 2012.gada janvāris - aprīlis Balvu

Sīkāk

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Diskusija Rīgas pilsētas arhitektu birojā 20.11.2012

Sīkāk

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums 01 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums būs 1 4 no trijstūra ABC laukuma. Analogi no viduslīnijām

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Droša darba vide kā uzņēmuma vērtība Rūta Lūse 2015.23.10. Kā jūs jūtaties un ko jūs domājat, kad esat negadījuma aculiecinieks, lasāt vai skatāties par negadījumiem TV? Kādi līdzīgi notikumi varētu atgadīties

Sīkāk

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga DV ASV Vanadžu apkārtraksts 2018. gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā 2018. gadā Latvijas simtgades gadā. Tik daudz darbu ir padarīts Latvijas labā

Sīkāk

Rise & Tell

Rise & Tell E-pasta mārketings ir tikai rīks. Tas ir visefektīvākais digitālā mārketinga un pārdošanas rīks. Precīzāk 1:43 EUR atdeve. Bet... Tas ir vienkārši instruments nevis burvju nūjiņa. Rezultāti būs, ja to

Sīkāk

Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēl

Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēl Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēlējies! Lavīzes avīzes redaktore sākumskolas skolotāja

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

Ko mēs vēlētos, lai speciālisti zinātu par bērnu ar AST uzvedības problēmām?

Ko mēs vēlētos, lai speciālisti zinātu par bērnu ar AST uzvedības problēmām? Problēmizraisoša uzvedība. Cēloņsakarību meklējumos 2018.gada 13.novembrī Līga Bērziņa Latvijas Autisma apvienība Stāsts nr 1 Ir bērni, kuri nonāk izglītības iestādēs, nezinot: kas ir droša distance, kas

Sīkāk

BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garš

BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garš BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs 12.00 Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garšaugu majonēze Ciabatta steika sendvičs 14.00 Black

Sīkāk

4

4 4.pielikums Aizkraukles novada domes 2014.gada 24.janvāra saistošajiem noteikuminr.2014/1 AIZKRAUKLES NOVADA PASĀKUMU PLĀNS SPORTA NOZARĒ 2014.gadam UN NEPIECIEŠAMAIS FINANSĒJUMS Nr. p.k. Pasākums Laiks

Sīkāk

Print

Print AAS BTA Baltic Insurance Company 3 CETURKŠŅU FINANŠU PĀRSKATS 2018 Šis ir pārskats sagatavots saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 31.08.2016 noteikumiem Nr. 147 Apdrošinātāju publisko ceturkšņa

Sīkāk

Print

Print AAS BTA Baltic Insurance Company 2 CETURKŠŅU FINANŠU PĀRSKATS 2018 Šis ir pārskats sagatavots saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 31.08.2016 noteikumiem Nr. 147 Apdrošinātāju publisko ceturkšņa

Sīkāk

Es esmu vadītājs –> es esmu profesionāls vadītājs

Es esmu vadītājs –>  es esmu profesionāls vadītājs BRABANTIA LATVIA DARBINIEKU IEKŠĒJĀ MĀCĪBU UN ATTĪSTĪBAS SISTĒMA EVA NOLENDORFA 2019 MĒS ESAM DAĻA NO RISINĀJUMA, NEVIS DAĻA NO PROBLĒMAS SPĒJ SASNIEGT 112 KM/H Attīstības programmas vai sistēmas ieviešana

Sīkāk

Rīgas dimdinātājs Līvijas Leimanes teksts Andras Otto ilustrācijas Kādam mazam puikam tika uzdāvinātas bungas un bundzinieka apģērbs. Bungas skaļi rīb

Rīgas dimdinātājs Līvijas Leimanes teksts Andras Otto ilustrācijas Kādam mazam puikam tika uzdāvinātas bungas un bundzinieka apģērbs. Bungas skaļi rīb Rīgas dimdinātājs Līvijas Leimanes teksts Andras Otto ilustrācijas Kādam mazam puikam tika uzdāvinātas bungas un bundzinieka apģērbs. Bungas skaļi rībēja. Apģērbs saulē mirdzēja. Puika gāja pa ielu, bungas

Sīkāk

suvenīru katalogs

suvenīru katalogs SUVENĪRU KATALOGS DOD IESPĒJU CITĀDĀKĀM DĀVANĀM! KĀPĒC DOT PRIEKŠROKU MŪSU PIEDĀVĀJUMAM? ORIĢINĀLI UN CITĀDI! PALIEC VĒL ILGI SAŅĒMĒJA PRĀTĀ! RADĪTS TEPAT LATVIJĀ! Ienes pārmaiņas uzņēmumā ar oriģinālām

Sīkāk

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala,

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, lietošanas kārtību veikala Stockmann klientiem, turpmāk

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Biznesa plāna sagatavošana, nauda plūsmas plānošana IZGĀZIES PLĀNS? Biznesa plāns Kāpēc ir vajadzīgs biznesa plāns? - lai finansētājs (banka) spētu izvērtēt riskus saimnieciskās darbības attīstībā; -

Sīkāk

A LA CARTE ĒDIENKARTE

A LA CARTE ĒDIENKARTE A LA CARTE ĒDIENKARTE BROKASTIS 7.30 11.00 pankūkas PLĀNĀ PANKŪKA AR IEVĀRĪJUMU VAI SKĀBU KRĒJUMU Crepe with jam or sour cream 0.60 PANKŪKA PILDĪTA AR: Crepe filled with: SIERU UN ŠĶIŅĶI cheese and ham

Sīkāk

Diapositiva 1

Diapositiva 1 KARJERAS IZGLĪTĪBA VIDUSSKOLAS KLASĒS Pedagoģiskās padomes sēde 27.10.2016. Pārskatu sagatavojusi skolotāja Aina Slesare Nepieciešamais atbalsts vidusskolēniem karjeras izglītībā Vecāku dzīvesveids piemērs

Sīkāk

MAKETS.indd

MAKETS.indd Saturs Priekšvārds... 7 Aīda Rancāne ZIEMASSVĒTKU GRĀMATA VECĀKIEM UN SKOLOTĀJIEM I DAĻA LAIKS... 10 Gads. Saulgrieži... 10 Ziema vasara. Saules ceļš... 14 Svētku laiks. Svētie vakari... 16 Kalendārs.

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Tematiskā pārbaude kokapstrādes, mēbeļu ražošanas un mežizstrādes nozarēs 2013.gadā Nelaimes gadījumu darbā skaita dinamika (2008. 2012.) *2008. gada beigās Baltijas jūrā, apgāžoties un nogrimstot zvejas

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursa Apraides tiesību piešķiršana radio programmas

Sīkāk

Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 2018./2019. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu

Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 2018./2019. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 28./29. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu grupai tiek iekļauts algebras, ģeometrijas, kombinatorikas

Sīkāk

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro2000 1. Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi - Poraini apakš apmetumi/ gaisa poru apmetumi - Reversīvie

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation VDI īstenotā tematiskā pārbaude uzņēmumos par ķīmisko vielu un Vidzemes reģionālās Valsts darba inspekcijas vecākā inspektore Linda Akmentiņa linda.akmentina@vdi.gov.lv Valmiera Tematiskās pārbaudes norise

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Valsts augu aizsardzības dienests AKTUALITĀTES Mēslošanas līdzekļu lietošana Ar kūtsmēsliem un digestātu iestrādātais slāpekļa daudzums uz 1 ha LIZ gadā nedrīkst pārsniegt 170 kg Jāievēro virszemes ūdensobjektu

Sīkāk