Slide 1

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Slide 1"

Transkripts

1 Jaunstrūžānu pamatskolas avīze Nr.28 Novembris ir bijis bagāts ar dažādiem krāsainiem notikumiem, kas novērsa mūsu uzmanību no pelēkuma dabā, jo sniegs uz brīdi bija nokusis, un tad skatienam pavērās salnu skartie zāles stiebri un kailie koki un krūmi. Novembrī, Latvijas mēnesī, notika daudzi ar sportu saistīti pasākumi, par kuriem jūs varēsiet lasīt šajā numurā. Nedrīkstam aizmirst, ka novembris bija patriotisma mēnesis, kurā mēs pie sava apģērba nēsājām mazus Latvijas karodziņus, ar dažādām sportiskām aktivitātēm atzīmējām Lāčplēša dienu. Gan kopīgi, gan katrs savās mājās svinējām Latvijas dzimšanas dienu. Taču tagad ir sākusies Advente, klusais laiks, kurā mēs gatavojamies Ziemassvētkiem, un ceram sagaidīt dažādus brīnumus, kas nāks līdz ar tiem. Pieejama Jaunstrūžānu pamatskolā un elektroniski- Aktualitātes NOVEMBRĪ orientēšanās un draudzības vakars Kaunatā konkurss Mana Latvija 5.-9.klašu komandām Lāčplēša dienas pārbaudījumi skolas zēniem svecīšu iedegšana un lāpu skrējiens Strūžānos konkurss "Mana Latvija" Rēzeknē skolā viesojās robežsargi ar svētku sveicienu mūsu skolēni devās uz Strūžānu Veco ļaužu pansionātu LR proklamēšanas svētki skolā Latvijas dzimšanas dienas svinēšana KC volejbola sacensības meitenēm un zēniem florbola sacensības Dricānos Jaunstrūžānu pamatskolas meiteņu komanda pārstāvēja Rēzeknes novadu Latgales reģiona volejbola sacensībās, kas notika Viļakā Es raugos tautas vēsturē Un tajā redzu savu dvēseli. Es dodos pēc tautas brīvības Un krītu zem sarkanbaltsarkanā. Ar rokām turu Sarkanbaltsarkano audeklu, Un ar šiem vārdiem Dzīvoju mūsdienu sabiedrībā. Tas ir mans karogs, mana tauta, Mana himna, un mana Zeme. Latviju turu zem sirds, Un nodot es gribu to mantojumā.

2 Smaidam Fakti Neatkarīgi no biezuma, nevienu papīru nevar salocīt vairāk kā 7 reizes Leonardo Davinči izgudroja modinātāju, kurš guļošajam berzēja kājas Vairāk nekā pusi Latvijas teritorijas klāj meži, kā rezultātā esam viena no zaļākajām valstīm pasaulē, pēc vides veiktspējas indeksa (Environmental Performance Index) ieņemot godpilno otro vietu Latvijā ir piektais ātrākais internets pasaulē Visbiežāk Latvijā sastopamais māju nosaukums ir "Ceriņi Vispopulārākais pārtikas produkts Latvijā ir kartupelis. Gadā viens cilvēks vidēji apēd 78 kg kartupeļu Smēķējat? Nē! Dzerat? Nē! Kārtis spēlējat? Nē! Jums vispār ir kāds netikums? Ir! Es meloju! Divas blondīnes iesprūst liftā. Viena bļauj palīgā, tad atkal otra, nu viena ierunājas Paklausies, vajadzētu varbūt kliegt kopā!? Nu, labi, abas bļauj: Kopā! Kopā! Programmētāja sieva pienes vīram kafiju. Viņš, neatraudams acis no monitora, paņem krūzīti, iedzer malku un pārmetošā balsī saka: Tu taču zini, ka man riebjas kafija bez cukura! Zinu, dārgais, zinu, atbild sieva. Man vienkārši gribējās dzirdēt tavu balsi. Vecākā Latvijas pilsēta ir Ludza. Tā hronikās pieminēta 1177.gadā Alnis ir lielākais Latvijā mītošais zīdītājdzīvnieks Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais muzejs Baltijā Upes, ezeri un ūdenskrātuves aizņem 3, 7 % Latvijas teritorijas Apei ir visīsākais Latvijas pilsētas nosaukums Kur tu biji, dēliņ? Parīzē! Kur tas ir? Kādus 2000km no Preiļiem! Jēziņ, ko tu tādā čuhņā darīji? Komandieris stāv ierindas priekšā: Kam ir nazis, soli uz priekšu! Viens kareivis paiet soli uz priekšu. Komandieris: Malacis, saņem desmit dienu atvaļinājumu. Tajā pašā diena kareivis devās atvaļinājumā. Pēc kādām trijām dienām komandieris atkal vēršas pie ierindas: Kam ir nazis, soli uz priekšu! Visa ierinda paiet soli uz priekšu. Komandieris: Malači, iesiet mizot kartupeļus. -Dzirdēju, ka tevi paaugstinājuši amatā! -Jā,tagad logus mazgāju jau 28. stāvā! Vinnijs Pūks griež Sivēntiņam matus: -Sivēntiņ, Tev ausis vajag? -Jā!? -Še, ņem!

3 18.novembris 18.novembris- Latvijas Republikas proklamēšanas diena. Šajā dienā valstī oficiāli ir svētku diena - nav jāiet ne uz darbu, ne uz skolu. Svētku sajūta tika radīta jau 17.novembrī, kad ar siltām dziesmām, skanīgām dejām un patriotiskām dzejoļu montāžām skolā svinējām mūsu valsts svētkus. Dzirdējām pateicības vārdus no direktora puses, jo svētku pasākumā viņš apsveica skolas komandu par izcīnīto 1.vietu novada konkursā Mana Latvija. Pēc svinīgā pasākuma notika neliela diskotēka. 18.novembrī Valsts svētkus svinējām KC. Koncertā dziedāja, dejoja un dažādi sveica Latviju 98. dzimšanas dienā, tika godināti arī čaklākie Strūžānu pagasta cilvēki. Pasākumā sveicām arī skolotāju Janīnu Bikovsku un Rolandu Ankipānu. Paldies, Jums, skolotāji! Kā svētkos nākas, visus uzcienāja ar tēju un svētku kūku, bet vēlāk bija svētku balle, kurā skaistās dziesmas grupas Ezers izpildījumā lika sajust brīnišķīgu, svētkiem atbilstošu noskaņu. Klačiņas *Zināms, ka dažas skolnieces uz RTA pulciņu devās pat tad, kad skolas autobuss nebrauca. Malači! *Kāds ir manījis, ka Rēzeknē, pieturā, kāda mūsu skolniece sēdējusi ar sarkaniem aļņa ragiem, skaidrs, ka svētki nav vairs aiz kalniem! *Daži mūsu skolas skolēni manāmi sporta zālē vienmēr, kad tā ir vaļā. Pareizi, treniņi norūda un stiprina! *Izrādās, ka mūsu skolas puiši nepriecājas par meiteņu sasniegumiem, bet tieši otrādi - izrāda nepatiku, interesanti, kas viņiem noticis? *Skolā daudzi skolēni saslimuši ar kontroldarbu norakstīšanas epidēmiju, kas tad nu? *Skolēni kļuvuši tik slinki, ka pat ņem un kopē referātus. *Augļu atlikumi un sieriņu papīrīši turpina svaidīties ceļā no ēdamzāles uz skolu. Kauns! *Kāds skolēns, negribēdams dalīties ar skolasbiedriem ar garšīgu picu, nopirka to un apēda turpat pie veikala. *Saka, ka konflikti ar skolotājiem turpinās... * Pirmais sniegs- visi pikojas.kāds nejauši tika arī skolotāja mašīnas logos... *Kamēr vecāko klašu skolēni aiziet uz piena telpu, mazie jau apēd visu baltmaizi. Atstājiet arī mums!! * Ir ievērots, ka skolā starp dažu klašu skolēniem valda īpašas simpātijas. * Lielākā daļa no mūsu skolas meitenēm sacensību laikā ir paguvušas iepazīties ar vairākiem zēniem, esam ievērojuši, ka dažas no mūsu skolniecēm vēl joprojām turpina ar viņiem sazināties... * Daži skolēni mēdz kaitināt skolotājus. * Divas meitenes no 6. un 7. klases tā gatavojas robotu sacensībām, ka lielāko dienas daļu pavada skolā. * Redzēts un dzirdēts, ka 9.klases zēniem ļoti patīk dziedāt, viņi dzied katru starpbrīdi!!! * Ir manīts, ka dažiem skolēniem atkal modē ir atgriezusies skraidīšana ar siksnām. * Zēni, beidziet izprasīt no meitenēm ēdamo, viņas, nespējot jums atteikt, vienkārši atdod visu, kas ir. *1. klases skolēni ir ļoti čakli un labi mācās, to nevarētu teikt par 9. klases zēniem. * Mūsu meitenes volejbola sacencību laikā pēc vienas no spēlēm sāka raudāt. Interesanti, vai tās bija prieka asaras?

4 Sporta pasaule Volejbols novembrī notika volejbola sacensības 8.-9.klasēm. Meitenēm sacensības noritēja Bērzgalē, savukārt zēniem - Adamovā. Zēniem sacensībās piedalījās 10 komandas, starp kurām mūsu puiši ierindojās 5.vietā. Zēni cīnījās, un cīņa bija ļoti spraiga. Paldies viņiem par to! Savukārt meitenēm sacensībās piedalījās 8 komandas, kuru starpā mūs meitenes izcīnīja godpilno 1.vietu. Cīņa bija ļoti smaga un līdz pat pēdējam punktam nebija zināms, kas uzvarēs, bet mūsu meitenes to paveica. Apsveicam mūsu meitenes ar tik augstu rezultātu! Florbols novembrī Dricānu sporta zālē notika sacensības florbolā. Tajās piedalījās 8 komandas no Rēzeknes un Viļānu novada. Savā apakšgrupā zēni izcīnīja 2 uzvaras un ierindojās 2. vietā, taču finālā nācās atzīt pretinieku pārākumu, mūsu zēni ieguva 4.vietu. Paldies par azartu un enerģiju, piedaloties sacensībās! Volejbols Sakarā ar to, ka mūsu meitenes Rēzeknes un Viļānu novada sacensībās volejbolā izcīnīja 1. vietu, viņām bija iespēja pārstāvēt Rēzeknes novadu arī Latgales reģiona sacensībās, kas notika 29.novembrī, Viļakā. Meitenes cīnījās ar stiprākajām Latgales komandām, gāja ļoti grūti. Apakšgrupā viņas sacentās ar Daugavpils meiteņu komandu, kuras izrādījās ļoti spēcīgas, un Jaunsilavas sporta skolas komandu. Protams, jāatzīst, ka mūsu spēki nav salīdzināmi ar sporta skolu spēku, bet meitenes centās un spēlē ar Krāslavas komandu pietrūka tikai mazliet, lai uzvarētu, tika piedzīvots zaudējums ar divu punktu deficītu. Liels paldies meitenēm, kas nenobijās stāties pretī grūtībām un piedalījās sacensībās! Tikšanās ar robežsardzes pārstāvjiem 16. novembrī, pateicoties Ludzas pārvaldes priekšnieka pulkveža Ivara Ruskuļa atbalstam, mūsu skolēniem bija iespēja tikties ar robežsardzes pārstāvjiem un iepazīties ar robežsarga profesiju. Vispirms aktu zālē tika rādīta mācību filma, kurā redzējām robežsargu darbu un jauniešu mācības koledžā. Tika demonstrēts arī tehniskais aprīkojums - tālskatis, roku dzelži, zizlis, steks, sasiešanas līdzekļi viss, kas palīdz apturēt likuma pārkāpējus. Pats interesantākais, protams, gaidīja ārā, kur mums rādīja robežsardzes suņu meistarību un vizināja ar kvadraciklu jeb visurgājēju. Visiem robežsargu viesošanās ļoti patika, un vairāki vecāko klašu skolēni guva pārliecību par pirmās darba vietas izvēli.

5 Mana Latvija Novembris - patriotisma mēnesis. Katram ir savas patriotiskās tradīcijas. Kāds nēsā pie apģērba piespraustu Latvijas karodziņu, kāds tumšajos un vēsajos vakaros pie loga iededz svecīti, lai tā ar savu siltumu un gaismu piepilda māju un rada svētku noskaņu. Pa vienu no tradicionālajiem novembra pasākumiem mūsu skolā ir kļuvusi viktorīna Mana Latvija, kuru organizē un vada vēstures skolotājs A.Zahars, arī šis gads nebija izņēmums, tāpēc 10. novembrī 5.-9.klašu komandas bija gatavas parādīt un pārbaudīt savu erudīciju. Lūk, arī rezultāti- 1.vieta- 9.klases komandai, 2.vieta- 7.klases komandai, 3.vieta- 6.klases komandai. Savukārt 15. novembrī erudīcijas spēle Mana Latvija notika Rēzeknē, kur mūsu skolas komanda ieguva 1.vietu! Skolu pārstāvēja: Žanete Piļka, Ilvars Razgalis, Iļja Gruznovs, Iļja Jeršovs, Mārtiņš Komps. Paldies visiem, kas svētku laikā pie apģērba nēsāja sarkanbaltsarkano lentīti, tādā veidā Jūs izrādījāt mīlestību savai zemei, Latvijai! Lāčplēša diena Tā ir diena, kurā mēs pieminām visus tos, kas ir cīnījušies un krituši par to, lai mūsu dārgā valsts, Latvija, būtu brīva. Arī mūsu skolā notika ar Lāčplēša dienu saistītas aktivitātes. 11. novembrī puišus sagaidīja milzīgs pārsteigums, jo pēcpusdienā visiem bija jāierodas uz slepeno misiju skolas sporta zālē, tur visi tika sadalīti rotās, un katrai rotai bija savs virsnieks (Vitolds, Ivars, Rolands un Andrejs), pēc virsnieku svilpes rotas devās misijās, tās gan nebija no vieglajām, bet kopumā visām rotām izdevās tās iziet! Lai gan tika skaitīti punkti un rotas sacentās savā starpā, noslēgumā, protams, uzvarēja draudzība, jo pasākuma mērķis bija labi pavadīt laiku. ArTavas komandas zēni saka milzīgu paldies mūsu skolas meitenēm par pasākuma organizēšanu! Savukārt vēlāk, vakarā, jau otro gadu pēc kārtas, pie Strūžānu Kultūras centra pagasta iedzīvotājiem bija iespēja iedegt un nolikt svecītes par piemiņu karavīriem, kas atdeva savu dzīvi, lai varētu dzīvot mēs... Novitāte šogad bija lāpu skrējiens, kas notika kā iesildīšanās pirms īstās skriešanas, kurā startēja vairākas vecuma grupas: 1-2.kl.,4.-6., 7.-9.kl. Katram dalībniekam piešķīra medaļu, kā arī apbalvoja godalgoto vietu ieguvējus. Paldies tiem, kas atnāca un piedalījās!!!

6 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas organizētie pulciņi 5.novembrī notika pirmais brauciens uz RTA pulciņiem, kur skolēni var attīstīt savas zināšanas, kā arī iepazīties ar jauniem draugiem. Šajā mācību gadā skolēniem tiek piedāvāti šādi interešu izglītības pulciņi tehniskajā jaunradē: Jauno inženieru skola (4.-6.kl.) Ķīmija mums apkārt (4.-6.kl.) Dizains (5.-9.kl.) Roboti (5.-9.kl.) Elektronikas darbnīca (4.-6.kl.) Vides izlūki (3.-5.kl.) Iepazīsti savu organizsmu (4.-9.kl.) Orientēšanās Kaunatā 4.novembrī Kaunatas vidusskola rīkoja orientēšanos, kurā piedalījās arī mūsu skolas skolēni. Pasākums bija neparasts ar to, ka orientēšanās notika skolā, nevis ārā kā parasti, neierasts bija arī komandu dalījums, jo skolēni startēja jauktās komandās, kas ļāva tuvāk iepazīties arī ar citu skolu skolēniem. Saskaitot punktus, izrādījās, ka daži mūsu skolēni pat izcīnīja godalgotās vietas un par piemiņu ieguva medaļu un balvas no Rēzeknes novada pašvaldības. Pēc orientēšanās sacensībām, pasākuma turpinājumā, jauniešus priecēja diskotēka, kurā skolēni varēja izdejoties, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kā arī jauki pavadīt laiku ar draugiem. Pēc pasākuma visiem skolēniem bija daudz jaunu, pozitīvu emociju, kā arī viņi bija priecīgi par jauki pavadīto laiku. Paldies Kaunatas vidusskolai par jauki organizēto vakaru! Advente Šogad pulciņiem pieteicās ļoti daudz mūsu skolas skolēnu, tāpēc bija jāveic atlase. Kopumā uz nodarbībām Rēzeknē brauca 18 skolēni. Visi, kas devās uz pulciņiem, ir priecīgi, jo šogad nodarbības ir vēl interesantākas un modernākas, pozitīvi ir arī tas, ka par braukšanu nav jāmaksā, jo uz nodarbībām skolēnus ved pagasta busiņš. Ja autobuss ir aizņemts, tad gan jādomā, kā uz nodarbībām nokļūt pašu spēkiem. 27. novembrī, tieši 4 nedēļas pirms Ziemassvētkiem, aizdedzām pirmo svecīti Adventes vainagā. Pirmā Advente iezīmē skaisto, kluso un mīļo Ziemassvētku gaidīšanas laika sākumu. Tas ir pārdomu brīdis - laiks, kad atskatīties uz pagājušo gadu, padomāt labas domas par saviem mīļajiem un lēnām paveikt visus šajā gadā nepadarītos darbus. Adventa laika būtisks simbols ir vainags jeb aplis, kas apzīmē mūžību un vienotību, gaismas uzvaru pār tumsu. To veido no mūžzaļiem priežu vai egļu zariem, kas simbolizē cerību un mūžīgo dzīvību. Vainagā tiek dedzinātas četras sveces - pa vienai katras gaidīšanas nedēļas svētdienā.

7 Neaizmirsti apsveikt savus draugus! Zīmējumu konkurss Latvijai dzimšanas dienā! Gatavojoties mūsu valsts dzimšanas dienai, izsludinājām zīmējumu konkursu. Jāteic, ka skolēni ir diez gan aizmāršīgi un kūtri, jo esam saņēmuši tikai vienu zīmējumu. Tāpēc sakām paldies Valērijai Makejevai par uzdrošināšanos un piedalīšanos konkursā. Lai tavs zīmējums, rūpīgs un krāšņs, ir kā dāvana Latvijai dzimšanas dienā! JUBILĀRI DECEMBRĪ 3.decembris Elgars Razgalis 7.decembris Elvita Grišule 15.decembris Renāte Anufrijeva 15.decembris Jekaterina Meteļkova 19.decembris sk. Mudīte Leiduma 20.decembris Edvīns Uļjanovs Skolas avīzes kolektīvs sirsnīgi sveic Jūs svētkos! Viesošanās pansionātā 16.novembrī, brīdi pirms mūsu valsts dzimšanas dienas, ar skanīgu un muzikālu sveicienu devāmies uz Strūžānu Veco ļaužu pansionātu, lai iepriecinātu un radītu svētku sajūtu visiem, kas bija sanākuši uz pasākumu. Tā kā pansionāta zāle ir ļoti maziņa, tad nevarējām īpaši izvērsties ar kustībām un dejām, bet dziesmas dziedājām un dzejoļus, tautasdziesmas deklamējām no visas sirds. Pasākuma noslēgumā kā sveicienu katram pansionāta iedzīvotājam dāvinājām sarkanbaltsarkano lentīti, ko piespraust pie apģērba, tādā veidā parādot savu mīlestību un cieņu pret zemi, kurā dzīvojam. Lai, svētkiem nākot, būtu arī kāds cienasts, kā veselīgu dāvanu bijām sarūpējuši grozu ar Gaigalavas pagastā audzētajiem, sārtajiem āboliem.

8 KONKURSA Uzmini skolotāju! REZULTĀTI!!! Skolas avīzes ArTava oktobra numurā tika izsludināts konkurss Uzmini skolotāju, kurā skolēniem, apskatot skolotāju bērnības bildes, vajadzēja uzminēt, kurš ir kurš. Daudzi skolēni ar azartu ķērās pie minēšanas, domāja, sprieda, analizēja. Visus mulsināja fakts, ka skolā strādā 13 skolotāji, bet avīzē bija 15 bērnības fotogrāfijas, varbūt kāds iemaldījies no malas, varbūt tur ir kāds, kurš vairs nestrādā skolā??? Atbilde bija pavisam vienkārša, diviem skolotājiem konkursam bija iesniegtas 2 bērnības bildes. Izrādījās, ka daudzi skolēni nemaz nezināja, kā sauc visus skolas skolotājus, kļūdas bija arī pierakstot viņu vārdus un uzvārdus! Kopumā konkursā piedalījās 8 skolēni. Izvērtējot visas iesniegtās atbildes, lūk, rezultāti: Egita 12 pareizās atbildes, Marika 11, Renāte - 11, Valērija 10, Jevgeņija 10, Marija 7, Kārlis 6, Ērika 4 pareizās atbildes. Tā kā nevienam nebija atbildēts pareizi uz visiem jautājumiem, tad veicināšanas balvu pasniegsim Egitai, jo viņai bija visvairāk pareizo atbilžu. Balvu varēs saņemt pie sk. Līgas. (Pareizās atbildes: nr.1 un nr.11 Janīna Bikovska, nr.2 Jekaterina Marmiļova, nr.3 Mudīte Leiduma, nr.4 un 14 Elita Kupruka, nr.5 Rolands Ankipāns, nr.6 Ivars Igaunis, nr.7 Līga Augstkalne, nr.8 Terēsija Gruznova, nr.9 Svetlana Patmalniece, nr.10 Sandra Dervinika, nr.12 Vanda Ķebe, nr. 13 Andrejs Zahars, nr.15 Valentīna Sidorova) Paldies par aktivitāti un piedalīšanos konkursā! 1.decembris Adventes vainaga kopīga Klusu un ziemīgu decembri!!! iedegšana 8.decembris konkurss «Mini, mini mīkliņu» decembris Labdarības nedēļa 21.decembris Ziemassvētku eglīte, koncerts Gaidīsim jūsu ieteikumus un idejas par avīzītes noformējumu un saturu! Atceries! Avīzei ir arī savs e-pastsmartink01@inbox.lv Uz šo e-pastu varat sūtīt savus dzejoļus, pasakas, stāstus, zīmējumus, novērojumus, anekdotes, faktus un visu interesanto, arī klačiņas! Avīzītes veidotāji: Redaktors - Mārtiņš Komps Redaktora vietniece - Diāna Petrunina Korektore - Sk. Līga Augstkalne Korespondenti - Iļja Gruznovs, Iļja Jeršovs, Linda Laganovska, Marika Valda Uļjanova, Arnolds Anufrijevs, Marija Filimonova, Valērija Makejeva, Žanete Piļka, Elvita Grišule.

Slide 1

Slide 1 Jaunstrūžānu pamatskolas avīze 28.02.2017. Nr.31 Februāris, šī gada īsākais mēnesis, ar 28 dienām ir palicis aiz muguras, tas ir nesis gan atkušņus, gan puteņus, gan salus, bet šobrīd mums ir jābūt gataviem

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Jaunstrūžānu pamatskolas avīze 31.10.2016. Nr.27 Ir pagājis otrais rudens mēnesisoktobris. Tas nozīmē, ka gājputni jau ir devušies uz siltajām zemēm, pārdzīvotas salnas, izbraukātas ekskursijas... Koki,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Jaunstrūžānu pamatskolas avīze 01.09.2017. Nr. 35 Tik ātri kā vēja pūtiens paskrēja vasara... Aiz sevis tā atstāja krāsainās pēdas, tie ir tavi krāšņie mirkļi, kurus tu atcerēsies vēl ilgu laiku! Atzīstu,

Sīkāk

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma nosaukums Skolas un klašu telpu noformējums svētkiem

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS 2017. GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek atzīmēta Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļa. Centrālā

Sīkāk

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazinies internetā, bet dzīvē nekad neesi saticis, kā visdrošāk būtu rīkoties?: Pareizas atbildes: 6728 no 8404 1) Tikties publiskā vietā.

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS - 2016 JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums 12.01.2016. Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /atmiņu pēcpusdiena senioriem -1991.gada janvāris/ 15.01.2016.

Sīkāk

PRESENTATION NAME

PRESENTATION  NAME Klašu audzinātāju MA atskats par veikto darbu 2012./2013.māc.gadā SADARBĪBA MK vadītājs MK vadītājs Klašu audzinātāji Klašu audzinātāji Sadarbība Skolēni Skolēni Vecāki Vecāki Saulrietā kāds mūsu draugs

Sīkāk

Inga Borg Ziema pie Plupa

Inga Borg Ziema pie Plupa Inga Borg Ziema pie Plupa Plups ir maziņš neredzamais, kas var sarunāties ar dzīvniekiem. Cilvēki viņu neredz, izņemot tevi un mani. Plups dzīvo tālu tālu starp augstajiem kalniem. Viņš dzīvo maziņā kūdras

Sīkāk

Meza skola metodes pirmsskola

Meza skola metodes pirmsskola FIGŪRU APGŪŠANA Veidot konkrēto figūru sadarbojoties ar citu bērnu Ar maziem solīšiem viens pāris sniegā veido vienu figūru Ar sniegu pārklāts laukums, laminētas kartiņas ar figūrām Bērni sadalās pa pāriem.

Sīkāk

Dziesma pretī pavasarim…

Dziesma pretī pavasarim… Dziesma pretī pavasarim Date : 17/04/2019 Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku sekmīga norise ir saistīta ar starpsvētku posmu. Šajā laika periodā ir būtiska nepārtraukta kolektīvu darbība. Ikviens

Sīkāk

Apstiprinu: I

Apstiprinu: I SASKAŅOTS: Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja J.Zarakovska APSTIPRINU: Daugavpils novada sporta skolas direktors J. Skrinda I Mērķis un uzdevumi Daugavpils novada skolēnu sporta spēļu

Sīkāk

Dzejas dienas Vāks

Dzejas dienas Vāks Skolotājs Kurš datorzinības mums māca Un dzejas rindas ritmā stāsta. Kurš pasakas mums lasa Un jautrus jokus dzīt mums māca. Kurš skolas hroniku mums veido Un skaistus foto mirkļus ķer. Kurš grāmatas liek

Sīkāk

This is your presentation title

This is your presentation title Ziņojums par darbību 2018.gadā 2019.gada 27.marts 1. Pārstāvniecība 2018.gadā 2. Galvenie darbības virzieni un aktivitātes 2018.gadā 3. LETERA biedru aptauja 2 LETERA pārstāvniecība 2018.gadā Aerones 19

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst šaurā vietā vai mazā caurumā. Ūsas viņam darbojas kā

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst. 18.00. Sēdē piedalās: vecāku pārstāvji - A.Brauna, I.Ivanova, J.Eglīte,

Sīkāk

Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu.

Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu. Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu. Ievads. Sveicināti. Mēs piedalamies šajā projektā, lai parādītu mūsu drošo ceļu uz skolu.

Sīkāk

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies un izpildi skolotāja norādījumu Sporta inventāru izmanto

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Prezentācija: Runas taktika Notikums: Latvijas Studentu apvienības Senatoru seminārs 2011. gada 22. janvārī Zināšanas brīvība saruna Mijiedarbības māksla Sarunas laikā Notiek izmaiņas Izdomā no kā atteiksies

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr "Zelmeņi", Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr , fakss , e-pas

LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr Zelmeņi, Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr , fakss , e-pas LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr.90001465562 "Zelmeņi", Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr.63726012, fakss 63726012, e-pasts:tervetesnd@zemgale.lv TĒRVETES NOVADA TĒRVETES PAGASTĀ

Sīkāk

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS 2016. GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS 2015. GADA JANVĀRIM Centrālā zinātniskā bibliotēka info@liepajasczb.lv)

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 E.Petručeņa POZITĪVA BĒRNA AUDZINĀŠANA Psihologa un vecāku sadarbības ceļi... Robežas bērna audzināšanā. Pirms es apprecējos man bija sešas teorijas par bērnu audzināšanu, tagad man ir seši bērni un nevienas

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 Olimpiskās dienas 2016 dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f 23.09.2016 Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās futbola laukumā uz vingrošanu (pēc izvietojuma plāna)

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Izglītojamo mācību

Sīkāk

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad 1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas 03.10.2016. lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gada kalendāro plānu" SPORTA PASĀKUMI TALSU NOVADĀ 2017.GADĀ

Sīkāk

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS Basketbols 3x3 Talsos Nolikums 1. Turnīra mērķis. 1.1. Veicināt 3x3 basketbola starptautiskos turnīros; 1.2. Pilnveidot jauno sportistu treniņos iegūtās prasmes un iemaņas; 1.3. Sagatavoties Latvijas Jaunatnes

Sīkāk

RNP_

RNP_ Rāznas Nacionālais parks kādi esam? Teritorija pētīta Novadi nav automātiski tūrisma galamērėi! Neietekmēs, neitrāli, cerības Novadi nav automātiski tūrisma galamērėi! 3 rajonu un 8 pagastu vietā = 3

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Rīgā, Vaļņu ielā 30 Sabiedriskā transporta padomes Lēmums Nr gada 10.maijā (prot.nr.5 1) 1. Par Sabiedriskā trans

SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Rīgā, Vaļņu ielā 30 Sabiedriskā transporta padomes Lēmums Nr gada 10.maijā (prot.nr.5 1) 1. Par Sabiedriskā trans SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Rīgā, Vaļņu ielā 30 Lēmums Nr.1 2019.gada 10.maijā (prot.nr.5 1) 1. Par lēmumu izpildi. Pamatojoties uz 2013. gada 17. decembra Ministru kabineta noteikumu Nr.1511 nolikums

Sīkāk

Microsoft Word - JAL_6.kl.GRAMATA.doc

Microsoft Word - JAL_6.kl.GRAMATA.doc LATVIJAS VALSTS TERITORIJA Latvija ir valsts, kas atrodas Eiropas ziemeļaustrumos. Mūsu valsts ir viena no 3 Baltijas valstīm, tai ir 490 km gara jūras robeža gar Baltijas jūru un Rīgas jūras līci. Jūra

Sīkāk

AIC-9gadi-plakāti

AIC-9gadi-plakāti Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram 9 GADI Viena no Saeimas darba prioritātēm ir dialogs ar sabiedrību un iedzīvotāju iesaistīšana likumu pieņemšanas procesā Lai veicinātu sabiedrības izpratni

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

Par Latgales Dziesmu svētkiem

Par Latgales Dziesmu svētkiem Es esmu piedalījusies Latgales Dziesmu svētkos. Tolaik man bija 19 gadi. Dziedātāji bijām daudz. Braucām ar vilcienu, pa ceļam dziedājām. Man ir bilde, kur mēs abas ar draudzeni skatāmies pa vilciena logu,

Sīkāk

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē 27.09.2017 APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē 11.10.2017 -------------------------------- A.Dakša LVF Ģenerālsekretārs 2. Latvijas Senioru volejbola čempionāts sieviešu

Sīkāk

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē, zaķīt! Māmiņas puķes nevar ēst! Zaķis lēkā mūsu dārzā.

Sīkāk

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga DV ASV Vanadžu apkārtraksts 2018. gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā 2018. gadā Latvijas simtgades gadā. Tik daudz darbu ir padarīts Latvijas labā

Sīkāk

MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāma

MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāma MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāmatas. Latviski izdoti darbi Es, robots, No augšas raugoties,

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx Limbažu sākumskolas 3.a klases labie darbi Šajā mācību gadā mēs, Limbažu sākumskolas 3.a klases skolēni, cītīgi darbojamies projektā Sporto visa klase. Mēs sportojam piecas reizes nedēļā: divas sporta

Sīkāk

Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimen

Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimen Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimenei, kas attīsta, pilnveido bērna lasītprasmi un rakstītprasmi,

Sīkāk

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņos Tur kur slejas kupenas Tur zvani iešķindas!!! piedz.

Sīkāk

Lielkoncerts "Rīgai - 810" Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA

Lielkoncerts Rīgai - 810 Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA Lielkoncerts "Rīgai - 810" Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA R īgas B rīvostas p ā rv a ld e Kruīza kuģu un pasažieru daļa Kalpaka bulv. 12, Rīga LV-1050 Tālrunis+ 371 67030822 Fakss+371 67030835

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Ceļojums laikā: manas bibliotēkas ēkas vēsture Variņu bibliotēka 1951. gadā dibinātās Variņu pagasta (tolaik Sebru ciema) bibliotēkas pirmā mājvieta ir Vilciņi. Ēkā atrodas arī Sebru ciema padome. 1954.

Sīkāk

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva 2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašvaldībām 41. panta pirmās daļas 2. punktu, Valsts pārvaldes

Sīkāk

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA Drošības un veselības nedēļa 03.12. 07.12.2012. Aktivitātes Drošības un veselības nedēļā Drosme draudzēties aģentes Agnijas Bistrovas vadītās iecietības stundas. Skolēnu domes

Sīkāk

grand-media-buklets-final higher prices

grand-media-buklets-final higher prices capture the moment in film iemūžini mirkli ar video Kāzas ir brīnumjauks, satraucošs un neaizmirstams dzīves notikums. Šī ir diena, kad likteņus mij divas mīlošas sirdis. Ir svarīgi, lai tā tiktu iemūžināta

Sīkāk

Latvijas valsts simtgades svinību sagatavošana

Latvijas valsts simtgades svinību sagatavošana Latvijas valsts simtgades svinību sagatavošana Latvijas valsts simtgades Reģionālo un nevalstisko projektu vadītāja Jolanta Borīte 2016.gada 31.maijs, Liepāja Latvijas valsts simtgades organizatoriskā

Sīkāk

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs 2013. gada 10. - 11. augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. Līdz 9:00 9:15 Kapteiņu sapulce Dalībnieku ierašanās

Sīkāk

ro41_uzd

ro41_uzd Materiāls ņemts no grāmatas:andžāns Agnis, Bērziņa Anna, Bērziņš Aivars "Latvijas matemātikas olimpiāžu (5-5) kārtas (rajonu) uzdevumi un atrisinājumi" LATVIJAS RAJONU 4 OLIMPIĀDE 5 klase 4 Dots, ka a

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Lifelong Learning Grundtvig Partnership Project 2012-1-LV1-GRU06-03580 1 How to Ensure Qualitative Lifelong Learning for Different Age Groups Adult education teachers will discuss the ways how to involve

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

nas_jauns.redirect_doc-30

nas_jauns.redirect_doc-30 APSTIPRINĀTS ar LU administratīvā direktora 13.05.2013. norādījumu Nr. 6/13 LATVIJAS UNIVERSITĀTES SPORTA SPĒLES 2013 NOLIKUMS 1. Mērėis un uzdevumi 1.1. Popularizēt sportu Latvijas Universitātes (LU)

Sīkāk

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Vabole lien. Vabole lien lēnām. Labi, lai lien! Vabole ir laba.

Sīkāk

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA 24.04.2016 NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAUNAS Novadpētniecības materiālu izstādes: Bibliotēka toreiz

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

Microsoft Word - P Beihmanis apraksts g

Microsoft Word - P Beihmanis apraksts g Latvijas ūdens motosporta Goda zāle Par labiem rezultātiem sportā Pēteris Beihmanis Dzimis: 1946.gada 3.janvārī Dzīvesvieta: Jelgava Pēteris Beihmanis dzimis un audzis dzelzceļnieka Jāņa un mājsaimnieces

Sīkāk

11

11 LR 12.Saeimas deputāts, profesors Kārlis Krēsliņš PĀRDOMAS UN KOMENTĀRI PAR BUDŽETU - 2016 22.08.2015. IEVADS. Budžeta veidošanas laikā, diskusijas bieži aiziet tikai par atsevišķām nozarēm. Pirms budžetu

Sīkāk

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi:

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: 13.04.2017., prot.nr.5, 2. 2014.gada 15.maijā Izdots saskaņā

Sīkāk

Microsoft Word - Abele

Microsoft Word - Abele LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJA Kalpaka bulvāris 13, Rīga, Latvija, LV-1867; Reģ. Nr. 90000029965 tālr.+371 67332202, +371 67221770; fakss +371 67228963 Diploma pielikums ir sastādīts saskaņā ar modeli, kuru

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija BIBLIOTĒKAS POPULARIZĒŠANA SOCIĀLAJOS TĪKLOS: krājums, pakalpojumi, tēla veidošana LATGALES CENTRĀLĀS BIBLIOTĒKAS SABIEDRISKO AT TIECĪBU VADĪTĀJA INGA GEDŽŪNE Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Pasākums pa

Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Pasākums pa Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI Pasākums par godu Latvijas 91 gadadienai šogad notika kā skolas pašdarbnieku organizēts koncerts, kur katrs, kas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Jelgavas Zinātniskā bibliotēka reģiona galvenā bibliotēka Pārskats par darbu 2015.gadā 2 2015. gada galvenās atziņas un secinājumi Arvien populārāks pakalpojums - grāmatu un citu iespieddarbu rezervēšana

Sīkāk

LATVIJAS BASKETBOLS CEĻĀ UZ SASNIEGUMIEM – Dace

LATVIJAS BASKETBOLS  CEĻĀ UZ   SASNIEGUMIEM – Dace LATVIJAS LATVIJAS BASKETBOLA BASKETBOLA SASNIEGUMI SASNIEGUMI LATVIJAS LATVIJAS LEPNUMS LEPNUMS Basketbola Basketbola attīstības attīstības programma programma STRATĒĢISKIE VIRZIENI KONKURĒTSPĒJĪGU KONKURĒTSPĒJĪGU

Sīkāk

Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rik

Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rik Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rikkyo University, Japan nakai[at]rikkyo.ac.jp 27 oktobris.

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija VALSTS PĀRBAUDĪJUMU NORISE 2017./2018.MĀCĪBU GADĀ Juta Upīte, Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece juta.upite@svg.lv 2017 NOTEIKUMI PAR VALSTS PAMATIZGLĪTĪBAS STANDARTU (MK Nr.468) 23. Valsts

Sīkāk

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf Apstiprināts Ar Latvijas Olimpiskās komitejas Valdes 2017. gada 10. janvāra sēdes Lēmumu Nr. 2.2., Protokols Nr. 1 LATVIJAS OLIMPISKĀS KOMITEJAS Projekta SPORTO VISA KLASE CEĻOJOŠĀ KAUSA IZCĪŅAS N O L

Sīkāk

[vieta skolas emblēmai]

[vieta skolas emblēmai] [vieta skolas emblēmai] Sveiki! Mēs esam Kuldīgas Alterna8vās sākumskolas 3.b klase. Kopā ar klases audzinātāju Santu Reimani esam ļoc priecīgi par iespēju piedalīces LOK rīkotajā projektā «Sporto visa

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TŪRISMA UZŅĒMĒJU TIKŠANĀS VASARA/RUDENS 2016 Kurzemes uzņēmēju dienas LOC 27. 28.maijs Brīvdabas muzeja gadatirgus 3.-5.jūnijs, 7.augusts Palangas un Klaipēdas info dienas 7.jūlijs, 29. 31.jūlijs, 3.augusts

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 2018./2019.m.g. rezultāti un prioritātes 2019./2020.m.g. Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova 09.07.2019. Mācību gada noslēgums vispārizglītojošo skolu 12.kl.absolventiem Ministru

Sīkāk

Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēl

Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēl Ventspils 4. vidusskolas Lavīzes avīze Nr.2 Oktobris, 2016 Lavīze ziņo 2.lpp. Lavīze intervē 4.lpp. Lavīze publicē 5.lpp. Ir jātic ceļam, ko esi izvēlējies! Lavīzes avīzes redaktore sākumskolas skolotāja

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

LEMUMS_GND_2015_27

LEMUMS_GND_2015_27 Gulbenes novada domes iepirkuma komisijas LĒMUMS Gulbenē, 2015. gada 4.augustā Nr. GND-2015/27 Gulbenes novada domes iepirkuma komisija izveidota saskaņā ar Gulbenes domes sēdes 2015.gada 29.janvāra lēmumu

Sīkāk

Skolas diena Rīgas Mūzikas internātvidusskolas avīze Novembris 2017 #3 Lāčplēša diena- 11.novembris Latvijas Dzimšanas diena 18.novembris Viktorīna Zv

Skolas diena Rīgas Mūzikas internātvidusskolas avīze Novembris 2017 #3 Lāčplēša diena- 11.novembris Latvijas Dzimšanas diena 18.novembris Viktorīna Zv Skolas diena Rīgas Mūzikas internātvidusskolas avīze Novembris 2017 #3 Lāčplēša diena- 11.novembris Latvijas Dzimšanas diena 18.novembris Viktorīna Zvaigžņu tests Rudens vēji kad baisi Atvarus mutuļos

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības Sporta spēles K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas B

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības Sporta spēles K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas B Sporta spēles - 2012 K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas Basketbols Futbols Florbols Frisbijs Stafete Kapteiņi Kopvērtējums Punkti Vieta Punkti Vieta

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konference Starpdisciplinaritāte, radošums un uzņēmība mūsdienu izglītības aktualitātes, 2014. gada 29. oktobris ESF projekts Atbalsts izglītības pētījumiem 2011/0011/1DP/1.2.2.3.2/11/IPIA/VIAA/001 Pētījums

Sīkāk

Līvānu novada atklātais vieglatlētikas čempionāts m skrējiens B meitenēm Nr.p.k Dal. Nr. Vārds Uzvārds Dz.g. Komanda Rez. W m/s VIETA

Līvānu novada atklātais vieglatlētikas čempionāts m skrējiens B meitenēm Nr.p.k Dal. Nr. Vārds Uzvārds Dz.g. Komanda Rez. W m/s VIETA 100 m skrējiens B meitenēm Nr.p.k Dal. Nr. Vārds Uzvārds Dz.g. Komanda Rez. W m/s VIETA Treneris 11 255 Daniela Timma 2003 Krāslavas SS 14,05 1,0 1 I. Umbraško 16 324 Santa Makarova 2003 Suntažu vsk. 14,47

Sīkāk

Komandu sacensības informātikā un matemātikā Cēsis 2017 Izteiksmes Fināla uzdevumi Aplūkosim aritmētiskas izteiksmes, kurās tiek izmantoti deviņi atšķ

Komandu sacensības informātikā un matemātikā Cēsis 2017 Izteiksmes Fināla uzdevumi Aplūkosim aritmētiskas izteiksmes, kurās tiek izmantoti deviņi atšķ Izteiksmes Aplūkosim aritmētiskas izteiksmes, kurās tiek izmantoti deviņi atšķirīgi viencipara naturāli skaitļi un astoņas aritmētisko darbību zīmes (katra no tām var būt tikai +, -, * vai /). Iekavas

Sīkāk

Nr.p.k. Neapbūvētu pašvaldības nekustamo īpašumu pilsētā, kuri var tikt nodoti nomai vai atsavināšanai, saraksts Zemes vienības adrese Statuss Kadastr

Nr.p.k. Neapbūvētu pašvaldības nekustamo īpašumu pilsētā, kuri var tikt nodoti nomai vai atsavināšanai, saraksts Zemes vienības adrese Statuss Kadastr Nr.p.k. Neapbūvētu pašvaldības nekustamo īpašumu pilsētā, kuri var tikt nodoti nomai vai atsavināšanai, saraksts Zemes vienības adrese Statuss Kadastra apzīmē jums Kop platība m2 Zemes lieto šanas veids

Sīkāk

Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā

Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā saruna, māksliniece Guna Miķelsone. Sakrālās mūzikas

Sīkāk

Faktiskā siltumenerģijas patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā Lpp.1 no 25 Nr. p.k. Adrese faktiskai

Faktiskā siltumenerģijas patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā Lpp.1 no 25 Nr. p.k. Adrese faktiskai Faktiskā patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā 06.2019 Lpp.1 no 25 1 1. pasažieru 4 2 1. pasažieru 8 3 1. preču 30a 4 1.Oficieru 4 2.840 2.680 5 1.Oficieru 6 0.951 1.484

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

Eiro Latvijā!?

Eiro Latvijā!? Eiro Latvijā?!? Sanita Putniņa, biedrība «Radošās Idejas» Šodien runāsim par... Kāpēc veido monetārās savienības? Kāpēc Latvijā ievieš eiro? Kā notiks eiro ieviešana? Kas ir monetārā savienība? Valstu

Sīkāk