PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS"

Transkripts

1 PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

2 SATURS NELLEULLA šokolāde mūsu stāsts Mūsu produktu kategorijas Dāvanas Valentīndienai Dāvanas Sieviešu dienai Dāvanas Lieldienām Meistarklases un Saldumu Galds Personalizētās dāvanas citiem nozīmīgiem notikumiem Dražejas, mandeles un citi produkti NELLEULLA mežonīgā kolekcija Kontakti

3 NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas meitenēm no tīriem Ziemeļu mežiem. Tur mirdz ziemeļblāzma, spīts un iedvesma. Viņas ir pa īstam. Dzīvas, mežonīgas. Īstas, nesamākslotas. Skaistas sava patiesībā. Viņas nāk no mūžzaļiem mežiem, kur aug spēkpilnas, saldskābas ogas. Zina, kad un kur tās ievācamas, kā gatavojamas, kā pasniedzamas. Pienāk vasara un pilsētas paliek tukšas, operu krēsli un kafejnīcas apklust, jo sāk skanēt meži, putni, jūra un purvi. Arī viņas ir mežā, iekšā, pašā viducī, lasa ogas. Varbūt pat kājās palikušas balles kurpes un dimanta auskari. Matos iepinušies čiekuri un liepu ziedi. Varbūt. Viņas ir maģiskas. Viņu gaisma nemelo. NELLEULLA ekskluzīvās šokolādes dāvanas ir lielisks veids, kā pateikties un patīkami pārsteigt Jūsu klientus, sadarbības partnerus, kolēģus un draugus. Mēs esam uzkrājuši ilgstošu sadarbības pieredzi ar korporatīvajiem klientiem Latvijā un ārvalstīs. Izprotot Jūsu individuālās vēlmes, mēs piedāvājam dažādus dāvanu risinājumus. Katru no mūsu piedāvātajām dāvanām ir iespējams personalizēt un pielāgot sekojoši: izvēloties iepakojuma veidu un krāsu; izvēloties krāsu dāvanu lentītei; uzdrukāt Jūsu logo / tekstu / zīmējumu uz iepakojuma un lentēm; pievienojot dāvanu kartīti ar Jūsu logo / tekstu.

4 MŪSU PRODUKTU KATEGORIJAS ŠOKOLĀDES TRIFELES Trifeles, kas gatavotas no labākās beļģu šokolādes. To atšķirīgais raksturs slēpjas ziemeļos audzētās un lasītās, auksti kaltētās meža ogās. Tās bagātinātas ar izsmalcinātāko pasaules garšu, ogu, riekstu, augļu un garšaugu pildījumiem. Pieejami 35 trifeļu veidi, kurus var apskatīt mūsu mājas lapā: ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES Tumšās, piena un baltās šokolādes tāfelītes, kas meistaru rokām lietas pašu veidotās formās. Ar šokolādē kaisītām un iejauktām ogām, riekstiem, garšaugiem un augļiem. Dienvidu šokolāde ziemeļnieka rokās mīļota, kausēta, veidota un pabeigta. Pabeigta ar īstajām ogām, ar patiesām garšvielām un dzidriem augļiem. Pieejami 26 šokolādes tāfelīšu veidi, kurus var apskatīt mūsu mājas lapā: MARMELĀDES Latvijas laukos augušu cidoniju, upeņu, smiltsērkšķu, rabarberu, dzērveņu un melleņu augļu un pašu dabīgajās sulās savārīta marmelāde. Tā līdz pusei glazēta tumšā, piena vai baltā šokolādē, un rotāta ar auksti kaltētu ogu gabaliņiem un augļu sukādēm. Tā ir saldskāba un mežonīga garšu pieredzēšana. Pieejami 6 marmelāžu veidi, kurus var apskatīt mūsu mājas lapā: BERRY LOVE Tumšās, piena vai baltās šokolādes tāfelītes ar rokām īpaši atlasītām, skaistākajām, auksti kaltētām veselām ogām. Ritmiskas un jutekliskas, nobriedušas un pilnīgas. Viss patiesums, visa lietu kārtība un dabīgais ritums tajā. Ziemeļmeitu noskatītas, teju kā neskartas, saudzīgi plaukstās pielasītas un nogādātas pie jums. Kvēlākajās krāsās, skaistākajās līnijās un faktūrās. Pieejami 12 Berry Love tāfelīšu veidi, kurus var apskatīt mūsu mājas lapā: ŠOKOLĀDES PLĀKSNES Tumšās, piena vai baltās šokolādes plāksnes, kas lauztas lielās, plānās, kraukšķīgās un neregulārās formās. Tajās iejaukti iekšā un pārbērti pāri veseli un smalcināti rieksti, žāvēti augļi un auksti kaltētas, veselas ogas. Bagāti, piesātināti un brīvdomīgi. To mežonīgums ir gaisīgs un viegls, to savvaļas garša ir eleganta un pacilājoša. Pieejami 7 mākoņu veidi, kurus var apskatīt mūsu mājas lapā: ŠOKOLĀDES FIGŪRAS UN CITI PRODUKTI Pieejami vairāk kā 100 figūru veidi. Piedāvājam citus produktus, piem. zemenes un riekstus šokolādē, dražejas un citus.

5 VALENTĪNDIENAI Iepakojumu iespējams personalizēt uzdrukājot uzņēmuma logo vai vēlamo tekstu uz kastītes, uzlīmes vai kartiņas. Lentīšu krāsa pēc Jūsu izvēles. VALENTĪNDIENAS IZLASES ŠOKOLĀDES TRIFELES UN SIRSNIŅAS VALENTĪNDIENAS TĀFELĪTES (80g) ŠOKOLĀDES SIRSŅIŅAS Veidi: Tumšā šokolāde ar rožu ziedlapiņām / Tumšā šokolāde ar ķiršiem / Tumšās šokolāde ar biskvīta sirsniņām / Baltās šokolāde ar zemenēm un rabarberiem

6 SIEVIEŠU DIENAI ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES (80g) Iepakojumu iespējams personalizēt uzdrukājot uzņēmuma logo vai vēlamo tekstu uz kastītes; uzlīmes vai kartiņas. Lentīšu krāsa pēc Jūsu izvēles. SIEVIEŠU DIENAS TRIFEĻU IZLASES Veidi: Tumšā šokolāde ar rožu ziedlapiņām / Tumšā šokolāde ar ķiršiem / Baltā šokolāde ar avenēm un persikiem / Baltā šokolāde ar zemenēm un rabarberiem. Šokolādes plāksnes (300g) Berry Love tāfelītes (150g) ar avenēm / zemenēm. MARMELĀDES ŠOKOLĀDES TULPĪTES

7 LIELDIENĀM Iepakojumu iespējams personalizēt uzdrukājot uzņēmuma logo vai vēlamo tekstu uz kastītes; uzlīmes vai kartiņas. Lentīšu krāsa pēc Jūsu izvēles. LIELDIENU TRIFEĻU IZLASES LIELDIENU ŠOKOLĀDES TĀFELĪŠU IZLASE Veidi: Piena šokolāde ar medu un mandelēm / Tumšā šokolāde ar vīģi un sezama sēklām / Baltā šokolāde ar marakuju un kokosriekstiem / Piena šokolāde ar pistācijām. BERRY LOVE MARMELĀDES KRĀSAINAS ŠOKOLĀDES OLAS LIELDIENU ŠOKOLĀDES FIGŪRIŅAS pīlītes / tauriņi / zaķīši / irbītes / bizbizmārītes, u.c. Veidi: no tumšās; baltās; piena vai citronu šokolādes apgleznotas ar citas krāsas šokolādes dekorējumiem Veidi: no tumšās, baltās, piena, citronu, zemeņu un apelsīnu šokolādes.

8 NELLEULLA SALDUMU GALDS Svētkiem piedāvājam Jums NELLEULLA saldumgaldu, kuru bagātīgi izdekorēsim ar ogām un šokolādi. Saldumu galdu iespējams izveidot pielāgojoties dažādiem budžetiem. NELLEULLA MEISTARKLASES Piedāvājam noorganizēt šokolādes meistarklasi, izbraucot uz Jūsu pasākuma norises vietu. NELLEULLA šokolādes meistari dalībniekiem pastāstīs par valdzinošo šokolādes vēsturi, kā arī parādīs un iesaistīs Jūs šokolādes veidošanas procesā.

9 PERSONALIZĒTĀS DĀVANAS CITIEM NOZĪMĪGIEM NOTIKUMIEM NELLEULLA piedāvā izveidot personalizētas korporatīvās dāvanas, lai iepriecinātu partnerus, pateiktos klientiem un apsveiktu darbiniekus dzimšanas dienās vai citos nozīmīgos notikumos. TRIFEĻU IZLASES CAURSPĪDĪGĀ DĀVANU MAISIŅĀ TRIFEĻU IZLASES CAURSPĪDĪGĀ DĀVANU KASTĪTĒ Pieejami dažādi izmēri: no 1 līdz 9 trifelēm dāvanu maisiņā. Trifeles pēc Jūsu izvēles (pieejami 35 veidi). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Pieejamās standarta krāsas: Pieejamie izmēri: 1, 4, 9, 16 vietīga trifeļu dāvanu kastīte. Trifeles pēc Jūsu izvēles (pieejami 35 veidi). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Pieejamās standarta krāsas: Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Piedāvājam uzdrukāt Jūsu logo / tekstu: uz uzlīmes, kura tiek uzlīmēta uz iepakojuma; uz kartiņas, kura pievienota pie iepakojuma ar lentīti. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Piedāvājam uzdrukāt Jūsu logo / tekstu: uz uzlīmes, kura tiek uzlīmēta uz iepakojuma; uz kartiņas, kura pievienota pie iepakojuma ar lentīti; uz uzlikas (izstrādāsim personalizēto dizainu uzlikai ar Jūsu logo). Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai.

10 PERSONALIZĒTĀS DĀVANAS CITIEM NOZĪMĪGIEM NOTIKUMIEM NELLEULLA piedāvā izveidot personalizētas korporatīvās dāvanas, lai iepriecinātu partnerus, pateiktos klientiem un apsveiktu darbiniekus dzimšanas dienās vai citos nozīmīgos notikumos. ELEGANTAS AR ROKĀM GATAVOTAS TRIFEĻU KASTĪTES EKSKLUZĪVAS AR ROKĀM GATAVOTAS TRIFEĻU KASTĪTES Pieejamie izmēri: 2, 4, 6, 9, 12, 16 vietīga trifeļu dāvanu kastītes. Trifeles pēc Jūsu izvēles (pieejami 35 veidi). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Kastītes standarta krāsas: Pieejamie izmēri: 2; 4; 9; 12; 16; 24 vietīga trifeļu dāvanu kastītes. Trifeles pēc Jūsu izvēles (pieejami 35 veidi). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Kastītes standarta krāsas: Lentītes standarta krāsas: Lentītes standarta krāsas: Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Piedāvājam Jūsu logo / tekstu: uzdrukāt uz kastītes; uzdrukāt uz kartiņas, kura pievienota pie iepakojuma ar lentīti. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. Minimālais pasūtījuma apjoms: 50 kastītes. Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Piedāvājam Jūsu logo / tekstu: uzdrukāt uz kastītes; uzdrukāt uz kartiņas, kura pievienota pie iepakojuma ar lentīti. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. Minimālais pasūtījuma apjoms: 50 kastītes.

11 PERSONALIZĒTĀS DĀVANAS CITIEM NOZĪMĪGIEM NOTIKUMIEM NELLEULLA piedāvā izveidot personalizētas korporatīvās dāvanas, lai iepriecinātu partnerus, pateiktos klientiem un apsveiktu darbiniekus dzimšanas dienās vai citos nozīmīgos notikumos. ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES AR PERSONALIZĒTU UZLĪMI Šokolādes tāfelītes pēc Jūsu izveles (26 veidi pieejami). Kastītes un lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Kastītes standarta krāsa: Citas krāsas pieejamas pasūtījumam virs 1000gb pasūtījuma. Jūs varat izvēlēties uzlīmes krāsu un dizainu. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. PERSONALIZĒTĀS ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES Varam sagatavot dažādus šokolādes tāfelīšu dizainus un izmērus. Jūs variat izvēlēties piena, balto vai tumšo šokolādi. Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Lentītes standarta krāsas: Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. MARMELĀDES Marmelādes veids pēc Jūsu izvēles (6 veidi pieejami). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Lentītes standarta krāsas: BERRY LOVE Sokolādes tāfelīte ar auksti kaltētām ogam pēc Jūsu izveles (12 veidi pieejami). Lentītes krāsa pēc Jūsu izvēles: Lentītes standarta krāsas: Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas Piedāvājam Jūsu logo / tekstu: uzdrukāt uz kastītes; uzdrukāt uz kartiņas, kura pievienota iepakojumam ar lentīti. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai. Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas. Piedāvājam Jūsu logo / tekstu: uzdrukāt uz kastītes; uzdrukāt uz kartiņas, kura pievienota iepakojumam ar lentīti. Pēc tam, kad Jūs esat izvēlējušies piemērotu dāvanas veidu un nosūtījuši mums savu logo / tekstu un vēlamās krāsas, mēs sagatavosim dāvanas vizualizāciju un nosūtīsim to apstiprināšanai.

12 DRAŽEJAS, MANDELES UN CITI PRODUKTI RIEKSTI ŠOKOLĀDĒ ŠOKOLĀDES DRAŽEJAS ZEMENES PIENA UN BALTAJĀ ŠOKOLĀDĒ MANDELĪTES ŠOKOLĀDĒ IESAIŅOTAS PAPĪRIŅĀ AR JŪSU LOGO TUMŠĀS VAI PIENA ŠOKOLĀDĪTES (4gr) IESAIŅOTAS PAPĪRIŅĀ AR JŪSU LOGO. APDRUKĀTAS DRAŽEJAS

13 NELLEULLA MEŽONĪGĀ KOLEKCIJA NELLEULLA mežonīgās kolekcijas kastītēm mēs piedāvājam pievienot kartiņu ar Jūsu logo / tekstu, kas būs pievienots ar pieskaņotas krāsas lentu. Lentītes standarta krāsas: Pēc pieprasījuma pieejamas arī citas krāsas.

14 NELLEULLA ir mežonīgas šokolādes zīmols, kas piedāvā garšām, smaržām un krāsām bagātas, pārsteigumu pilnas trifeles un citus šokolādes gardumus no īstām dabas veltēm. Meža šokolādi izdomā, rada un meistaro iedvesmas pilnas sievietes no Ziemeļu galvaspilsētas Rīgas. NELLEULLA ir ziemeļmeitas vārds senā mēlē tas nozīmē gaisma un spēks. Tieši tādas arī ir šokolādes ražotājas īstas, skaistas, spēkpilnas. Dvēselē mežonīga, veikalu plauktos NELLEULLA šokolāde parādās eleganta, patiesi izsmalcināta te apvienota skandināvu dizaina vienkāršība un sievišķīga greznība. SIA Premium chocolate 2 Šampētera iela, Rīga, LV-1046, Latvija T.: Liga.Malinovska@nelleulla.com

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

Personalizētas saldās dāvanas 2018

Personalizētas saldās dāvanas 2018 Personalizētas saldās dāvanas 2018 Iepriecini, apsveic, pasaki Paldies! un palutini sadarbības partnerus, darbiniekus un draugus ar gaumīgi un Jūsu uzņēmuma korporatīvajā stilā veidotām saldām dāvanām

Sīkāk

Produkcijas katalogs

Produkcijas katalogs Saldā baltā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Fantazia dark tumšā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Karameļu tāfelīte 100 gr. 25 gab. Tumšās šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Piena šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Baltās

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Premium kvalitātes aromatizēto Arabika kafijas pupiņu katalogs Kafija ir kas vairāk par rīta dzērienu... Kafija dod enerģiju, spēku un mundrumu. Sniedz baudu. Nodrošina atmosfēru. Tā reizē ir neatņemama

Sīkāk

Katalogs_1web

Katalogs_1web TORTES, KUKAS UN KLINGERI TORTES Mēs zinām, cik patīkama ir tā sajūta, kad tuvojas kāds īpašs pasākums! Vai tās ir kāzas, īpaša jubileja vai uzņēmuma panākumu svinēšana Mēs palīdzēsim šo pasākumu padarīt

Sīkāk

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Pralinē Saturs Izejvielas Par eļļas sēklām Ražošanas process Apstrāde Izmantošanas iespējas Izejvielas. Lazdu rieksti. Botānika Parastās lazdas (Corylus avellana) rieksts ir neveronis, kas nozīmē, ka sēkla

Sīkāk

suvenīru katalogs

suvenīru katalogs SUVENĪRU KATALOGS DOD IESPĒJU CITĀDĀKĀM DĀVANĀM! KĀPĒC DOT PRIEKŠROKU MŪSU PIEDĀVĀJUMAM? ORIĢINĀLI UN CITĀDI! PALIEC VĒL ILGI SAŅĒMĒJA PRĀTĀ! RADĪTS TEPAT LATVIJĀ! Ienes pārmaiņas uzņēmumā ar oriģinālām

Sīkāk

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV 13.03.2019. Loterijas atļaujas numurs 5651 Milupa preču loterijas Pērc 2 Milupa produktus un laimē! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS SIA Nutricia, reģistrācijas nr.: 40103070928, juridiskā adrese: Skanstes

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garš

BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garš BĀRA ĒDIENKARTE Libretto VIESNĪCAS KLASIKA Club sendvičs 12.00 Kūpināta tītara krūtiņa, tomāti, bekons, cepta ola, avokado, kraukšķīgi kartupeļi, garšaugu majonēze Ciabatta steika sendvičs 14.00 Black

Sīkāk

Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 4

Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 4 Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 40103217882, Miera iela 22, Rīga, Latvija, LV-1001,

Sīkāk

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m t m c alt s as a a s as v esta as 1 za 4750234101672

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

COR

COR Uzkodas un našķi Mīdijas baltvīna un saldā krējuma mērcē ar grauzdētu maizi 12,00 Auksti kūpināta makrele (skumbrija) 7,50 ar rupjmaizes ķiploku grauzdiņiem un ceptiem sīpolu gredzeniem Gaļas plate ar

Sīkāk

Cili, A5 CP LV

Cili, A5 CP LV ZEMAS CENAS KATRU DIENU! LIELĀ pica 30 cm TIKAI NO 2 BURGERS 349 ĢIMENES pica 42 cm TIKAI NO 4 KEBABS 349 PASŪTI: ZVANOT UZ PICĒRIJU CILI.LV ĒDIENKARTE LĪDZŅEMŠANAI TAKE AWAY ČILI TAKE AWAY ēdienkartei

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI 2.pielikums iepirkuma Nr. VNP 207/ Nolikumam Tehniskā specifikācija N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts. Sekcija- krāsains rotaļu un rotaļlietu plaukts.. Pielikums sekcijas izmēri Skaits,gab Sekcija- rotaļlietu

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 DAŽI KONKRĒTI PADOMI PARFIMĒRIJAS GARDEROBES IZVEIDOŠANĀ Šis ir mūsu bloga publikācijas >>>> turpinājums. Man jaunākais atradums, kurš uz šo brīdi mani apmierina 100% un, pateicoties kuram, varu dot jums

Sīkāk

A/S"Fēnikss""(reģ.nr.: ) Apstiprinu: Pumpuru vidusskolas direktore Irēna Kausiniece Pumpuru vidusskola 2019.gada Dienas ēdienkarte pirmsskol

A/SFēnikss(reģ.nr.: ) Apstiprinu: Pumpuru vidusskolas direktore Irēna Kausiniece Pumpuru vidusskola 2019.gada Dienas ēdienkarte pirmsskol Pumpuru vidusskol 2019.gd s ēdienkrte pirmsskols izglītojmjiem (5-6g) 5dienām Dtu ms Lik posmā: 27.05.19.-31.05.19. Tuki Ogļhidr āti 27.05. Rīsu pārslu biezputr r ievārījumu PK 150/10 189,2 6,2 2,3 24

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

Catering_2014-dec-ALL.xls

Catering_2014-dec-ALL.xls Gastronome pakalpojumi Servisa centrs Gastronome Servisa centrs Gastronome Rīgā, t/c MC2, Krasta ielā 68a Rīgā, Brīvības ielā 31 Darba laiks: Darba laiks: P.-S. 10.30-20.00 P.- Pk. 8.30-21.00 Sv.-brīvdiena

Sīkāk

edie karte - - AUKSTIE "ASORTI" KOMPANIJAM "LUKOMORJE" Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas ol

edie karte - - AUKSTIE ASORTI KOMPANIJAM LUKOMORJE Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas ol edie karte AUKSTIE "ASORTI" KOMPANIJAM "LUKOMORJE" Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas olas, kūpināta skumbrija, baltijas šprotes ~ 19.90 eur ~

Sīkāk

ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU

ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU SATURS 3 Kafija vairāk nekā vienkārši kafija 4 Atšķirības starp kafijām 6 Grauzdēšana garšas īpašību izcelšanai 7 Garša & aromāts 8 Fairtrade garšas nodrošināšanai

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90000074812 Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles novads, LV 5101, tālrunis 65133930, fakss 65133934, e-pasts: dome@aizkraukle.lv Aizkrauklē

Sīkāk

FULL_menu_final_LAT_EUR_decembris_2015..odt

FULL_menu_final_LAT_EUR_decembris_2015..odt Uzkodas un našķi EURO 32001 Mīdijas baltvīna un saldā krējuma mērcē ar grauzdētu maizi 11,50 36027 Cepti nēģi un svaigi sālīts lasis pasniegti uz grauzdētas ciabatas maizes 14,50 ar ceptām kartupeļu daiviņām

Sīkāk

skaitampuzle instrukcija

skaitampuzle instrukcija MUZLE SKAITĀMPUZLE UZDEVUMU VARIANTI ARITMĒTIKAS PAMATU APGŪŠANAI. 1. 1. Saliek pamatni ar 10 rindām (pirmajā rindā 1 kauliņš, apakšējā 10 kauliņi). Kauliņus aiz apļiem atstāj tukšus. Skaita kauliņus katrā

Sīkāk

100802_EU_Bio_Logo_Guidelines_cos.indd

100802_EU_Bio_Logo_Guidelines_cos.indd ES BIOLOĢISKĀS LAUKSAIMNIECĪBAS LOGOTIPS ES BIOLOĢISKĀS LAUKSAIMNIECĪBAS LOGOTIPS IEVADS ES bioloģiskās lauksaimniecības logotipa pamatā ir divi plaši pazīstami simboli: Eiropas karogs Eiropas Savienības

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

edienkarte_2.CDR

edienkarte_2.CDR Gastronome pakalpojumi Servisa Centrs Gastronome, Krasta 68a, t/c mc2 Darba laiks: P.-S 10:30-20:00,Sv.- brīvdiena Tālr.: + 371 67019619 Mob.tālr. + 371 29357538 Fakss: + 371 67019616 Servisa Centrs Gastronome

Sīkāk

ISKU ekspozīcijas izpārdošana

ISKU ekspozīcijas izpārdošana LIELĀ ISKU EKSPOZĪCIJAS IZPĀRDOŠANA ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU Moduļtipa dīvāns Kaari Materiāls: Tumši pelēks un zaļš filcs. Augstās sienas noņemamas un maināmas Cena: EUR 2450 + PVN

Sīkāk

Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātā

Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātā Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātās preces izcelsmes valsts un ražotājs, ražotāja dotais

Sīkāk

Auguma tipi

Auguma tipi Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola Figūru (augumu) tipi Mācību priekšmetā «Vizuālā tēla veidošana» Indra Stanke mg. ped., pedagogs Mērķis izstrādāt uzskates materiālus skaistumkopšanas nozares

Sīkāk

Svarīgākais par skolēnu redzi

Svarīgākais par skolēnu redzi «Veselības mācības» stunda par redzi Svarīgākais par skolēnu redzi Saturs Redzes sistēma Redze un dators Sūdzības Redzes režīms Apgaismojums Mācību un darba vietas iekārtojums un ķermeņa pozīcija Redzes

Sīkāk

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu izplatība Latvijā lieto 2/3 Latvijas iedzīvotāju Populārākie Draugiem (1.2M/ 665 tk), Facebook (415 tk), Youtube un Twitter (180 tk/ 82 tk) Facebook & Draugiem.lv

Sīkāk

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Loterijas organizētājs: SIA Lielās ielas centrs, vienotais reģistrācijas numurs LV40103836183, Lielā iela 13, Liepāja,

Sīkāk

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2017.GADA NOVEMBRIS

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2017.GADA NOVEMBRIS AKCIJAS NOTEIKUMI Ēdieni, kas piedalās Bauskas patriotiskajā kafejnīcu nedēļā. Kafejnīcās un restorānos tiks piedāvāti divi ēdienu komplekti, kuru cena ir 10,00 EUR. Ja kāds vēlēsies nogaršot kādu ēdienu

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

2017_BBH_Seafood_Oyster_menu_a la carte_preview_LV_small

2017_BBH_Seafood_Oyster_menu_a la carte_preview_LV_small JŪRAS PLATES AUSTERES ½ Ducis Ducis Ostra Regal 37.00 70.00 Krystale 29.00 55.00 Gillardeau 35.00 68.00 Fine de Claire 22.00 40.00 Mūsu īpašā jūras velšu plate mīkstčaulu krabis, astoņkāja tausteklis,

Sīkāk

Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Stiprās puses Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīt

Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Stiprās puses Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīt Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīte, Mazā Ellīte, Līču Laņģu klintis, Lodes māla karjers, kur var veiksmīgi

Sīkāk

LEMUMS_GND_2015_26

LEMUMS_GND_2015_26 Gulbenes novada domes iepirkuma komisijas LĒMUMS Gulbenē, 2015. gada 4.augustā Nr. GND-2015/26 Gulbenes novada domes iepirkuma komisija izveidota saskaņā ar Gulbenes domes sēdes 2015.gada 29.janvāra lēmumu

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

1, 0, 3, 4,,, 0, 1, 3,, 1, 0, 1,, 2, 2, ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā Kabači 1 kg 85 Bumbieri CONFE- RENCE 1 kg 25 Dzeltenā mel

1, 0, 3, 4,,, 0, 1, 3,, 1, 0, 1,, 2, 2, ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā Kabači 1 kg 85 Bumbieri CONFE- RENCE 1 kg 25 Dzeltenā mel 3 3 ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā 6.3.-.3.7. Kabači Bumbieri CONFE- RENCE 5 Dzeltenā melone Vīnogas RED GLOBE LIELISKA CENA Šampinjoni GARDNER 4 g 63 /kg Cūkas karbonāde bez kaula Tomāti 55-3 % 5 Broileru

Sīkāk

SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1

SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1 SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1 ĪPAŠAIS ZIEMAS PIEDĀVĀJUMS SALE PANDORA Tev ir sagatavojusi unikālu piedāvājumu! Sākot ar 25.12.2017, rotas, kas turpmāk vairs netiks iekļautas kolekcijā, būs

Sīkāk

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazinies internetā, bet dzīvē nekad neesi saticis, kā visdrošāk būtu rīkoties?: Pareizas atbildes: 6728 no 8404 1) Tikties publiskā vietā.

Sīkāk

Interjera_tendences_2019

Interjera_tendences_2019 JŪLIJA KONONOVA Vincents Arhitektūra vadošā arhitekte un dizainere. Uzņēmuma filozofija īstenot izlutināta klienta pašas slēptākas vēlmes, kopā paveicot garo ceļu no sākotnējās skices līdz pat galda klājuma

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no 04.03.2019-31.03.2019 (10.-13. nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Mans pusdienu komplekts 1: EcoPure 500 l Sviestmaižu

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

Masu plānošanas pamati. Tēma 6

Masu plānošanas pamati. Tēma 6 Tēma #6 MEDIJU PLĀNOŠANAS PROCESS. Konstantīns Kuzikovs RISEBAA 2015 Sākotnējo datu izpēte Mediju plānošanas uzdevumu un mērķu formulēšana Mediju plāna izstrāde Brīfs/ galvenās veicamā darba vadlīnijas

Sīkāk

Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer

Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer Ovāls pārrunu galds 1 - kļava, 1 - tumši pelēks Uz divām mono-kājām (nerūs.tērauds) 200cm virsmas garums, 90cm virsmas platums, 75cm augstums Skaits - 2 Cena

Sīkāk

Rīga, gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs.

Rīga, gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs. Rīga, 2016. gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs. Visi svari atbilst Ministru kabineta noteiktajām prasībām

Sīkāk

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS Piedāvātie ēdieni: PILS KROGS Bauskas pilī Zemnieku podiņš. Biešu biezzupa ar ķiploku grauzdiņiem un biešu čipsiem. (Cena pērkot atsevišķi: 3,50 EUR). Ķirbju-dzērveņu kārtojums. (Cena pērkot atsevišķi:

Sīkāk

CENU KATALOGS TAB.

CENU KATALOGS TAB. Cenu katalogs 2019 gadam MELNĀ/SVĒPĒTĀ KERAMIKA - krūzes, tējkannas, cukurtrauki, bļodas, šķīvji, podi, ziepju trauki TRAUKI NO AKMENS MASAS - krūzes, tējkannas, cukurtrauki, bļodas, šķīvji kolekcijās

Sīkāk

AUKSTĀS UZKODAS Antipasta Steiku Haoss (2 personām) Kūpināta marmora gaļa, tvaicēta teļa fileja, kūpināts lasis, garneles, grilēta paprika, siers Came

AUKSTĀS UZKODAS Antipasta Steiku Haoss (2 personām) Kūpināta marmora gaļa, tvaicēta teļa fileja, kūpināts lasis, garneles, grilēta paprika, siers Came AUKSTĀS UZKODAS Antipasta Steiku Haoss (2 personām) Kūpināta marmora gaļa, tvaicēta teļa fileja, kūpināts lasis, garneles, grilēta paprika, siers Camembert President, olīvas un marinēti dārzeņi. 15,20

Sīkāk

questionnaire_for_the_module_2011_Latvia_LV

questionnaire_for_the_module_2011_Latvia_LV LATVIJAS REPUBLIKAS CENTRĀLĀ STATISTIKAS PĀRVALDE Lāčplēša iela 1, Rīga, LV-1301, fakss: 67366658, www.csb.gov.lv PERSONU AR ILGSTOŠĀM VESELĪBAS PROBLĒMĀM VAI DARBSPĒJAS IEROBEŽOJUMIEM NODARBINĀTĪBA Darbaspēka

Sīkāk

Ēdienkarte Rudens - Ziema

Ēdienkarte Rudens - Ziema Ēdienkarte Rudens - Ziema Saturs 3 IEVADS 4 LĪKSMĪBA BEZ APSTĀJAS 6 Vaigi kārtainajā mīklā 8 Confit zoss ar smiltsērkšķiem un gailenēm 10 Sous-vide vistiņa ar ceptiem ķirbjiem un sēņu mērci 12 Meža cūkas

Sīkāk

скидок

скидок LAIKS karstām UN VISIZDEVĪGĀKAJIEM KATALOGU atlaidēm piedāvājumiem! Sagaidi Nr.10/2019 faberlic.com un saņemiet dāvanas! Reģistrējieties* mājas lapā www.faberlic.com no 2019. gada 1. līdz 21. jūlijam.

Sīkāk

LATVIJAS BASKETBOLS CEĻĀ UZ SASNIEGUMIEM – Dace

LATVIJAS BASKETBOLS  CEĻĀ UZ   SASNIEGUMIEM – Dace LATVIJAS LATVIJAS BASKETBOLA BASKETBOLA SASNIEGUMI SASNIEGUMI LATVIJAS LATVIJAS LEPNUMS LEPNUMS Basketbola Basketbola attīstības attīstības programma programma STRATĒĢISKIE VIRZIENI KONKURĒTSPĒJĪGU KONKURĒTSPĒJĪGU

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Atbalsts pašnodarbinātības vai uzņēmējdarbības uzsākšanai Diāna Balode Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas Jauniešu garantijas eksperte Tālr. 67021696,

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA N. p. k Nosaukums ATKLĀTA KONKURSA PĀRTIKAS PRODUKTU UN DZĒRIENU PIEGĀDE (ID.NR. SSIS 2012/2) Sveķu speciālā internātpamatskola Tehniskā specifikācija TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Vēlamais iepakojums Pretendenta

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai Solveiga Kabaka Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas vadītāja Tālr. 67021712 Solveiga.Kabaka@nva.gov.lv 24.02.2015, Rīga Mērķis:

Sīkāk

Microsoft Word - 6.pielikums.Priekšlikumi un institūciju atzinumi

Microsoft Word - 6.pielikums.PriekÅ¡likumi un institÅ«ciju atzinumi Atzinuma /iesnieguma iesniedzējs Inese Silamiķele Pēteris Strancis Arhitekts, Mag.geogr., Jaunciema gatves 47b iedzīvotājs Dabas aizsardzības pārvalde Atzinuma /Iesnieguma Nr., datums Epasta priekšlikums

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija Faberlic mūsu veselībai un skaistumam! Funkcionāls uzturs. Tējas. Produkti veselībai. Ortopēdiskie produkti u.c. Dace Rune / dacerune@hotmail.com / Faberlic Europa / faberliceuropa@gmail.com / www.faberliceuropa.com

Sīkāk

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot Vingrinājums Nr.1 Mērķi: 2 IPSC mērķi, 3 Mini popperi, 3 soda mērķi Minimālais šāvienu skaits: 7 Iespējamais punktu skaits: 35 Ieroča stāvoklis: ierocis pielādēts, makstī, patrontelpa tukša Starta pozīcija:

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga

DV ASV Vanadžu apkārtraksts gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā gadā Latvijas simtga DV ASV Vanadžu apkārtraksts 2018. gada sākumā Mīļās vanadzes un apvienību vadītāji, Man ir prieks jūs atkal uzrunāt jaunajā 2018. gadā Latvijas simtgades gadā. Tik daudz darbu ir padarīts Latvijas labā

Sīkāk

Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze

Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze 08.12.2015. prof. Irina Pilvere Aleksejs Nipers Latvija Lietuva Igaunija Polija Krievija Analizējamās nozares/valstis/periods Pētījums

Sīkāk

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr. 40003785707, juridiskā adrese: Elizabetes iela 11-10, Rīga, LV-1010, Latvija

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Latvijas Valsts augļkopības institūts, Lauku diena, 2014. gada 10. aprīlis LAP projekts, uzsāktie pētījumi, kā turpmāk Kā uzsākām? Pierādījumu un pamatojuma sagatavošana Briselei 2004.-2005.g. Projekts

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GODMORGON Vannasistabas mēbeles DROŠĪBA Mēbeles jāpiestiprina pie sienas ar komplektā iekļautajiem stiprinājumiem. Dažāda materiāla

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GODMORGON Vannasistabas mēbeles DROŠĪBA Mēbeles jāpiestiprina pie sienas ar komplektā iekļautajiem stiprinājumiem. Dažāda materiāla CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GODMORGON Vannasistabas mēbeles DROŠĪBA Mēbeles jāpiestiprina pie sienas ar komplektā iekļautajiem stiprinājumiem. Dažāda materiāla sienām paredzēti dažāda veida stiprinājumi. Iegādājies

Sīkāk

salona izpārdošana 2013 vasara.xls

salona izpārdošana 2013 vasara.xls Krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola sēdeklis. Izmēri: 51,5*52,5/81cm. 1 gab. Ls 250.00 Ls 75.00 Bāra krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola

Sīkāk

Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākoš

Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākoš Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākošais auto, kas iebrauks manā ielā, būs zilā krāsā; b)

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

Šis buklets ir radīts nieru slimību pacientiem, kuriem diagnosticēts augsts fosfora līmenis asinīs.

Šis buklets ir radīts nieru slimību pacientiem, kuriem diagnosticēts augsts fosfora līmenis asinīs. Šis buklets ir radīts nieru slimību pacientiem, kuriem diagnosticēts augsts fosfora līmenis asinīs. Mīļo lasītāj! Ja tavās rokās ir nonācis šis izdevums, tas nozīmē, ka Tu vai Tev tuvs un svarīgs cilvēks

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Biznesa plāna sagatavošana, nauda plūsmas plānošana IZGĀZIES PLĀNS? Biznesa plāns Kāpēc ir vajadzīgs biznesa plāns? - lai finansētājs (banka) spētu izvērtēt riskus saimnieciskās darbības attīstībā; -

Sīkāk

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lotē Aizpute, Kuldīga, Priekule, Saldus, Ventspils (identifikācijas

Sīkāk

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala,

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, lietošanas kārtību veikala Stockmann klientiem, turpmāk

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas automātu no Illy! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir Fazer Latvija SIA, reģ. nr. 40003519875, juridiskā adrese: Druvas

Sīkāk

A LA CARTE ĒDIENKARTE

A LA CARTE ĒDIENKARTE A LA CARTE ĒDIENKARTE BROKASTIS 7.30 11.00 pankūkas PLĀNĀ PANKŪKA AR IEVĀRĪJUMU VAI SKĀBU KRĒJUMU Crepe with jam or sour cream 0.60 PANKŪKA PILDĪTA AR: Crepe filled with: SIERU UN ŠĶIŅĶI cheese and ham

Sīkāk

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem darbiem un idejām. Pasākumā iekļauta ciemošanās pie

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS 2016. GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS 2015. GADA JANVĀRIM Centrālā zinātniskā bibliotēka info@liepajasczb.lv)

Sīkāk

Saldus novada Jaunlutriņu pagasta bibliotēka Bibliotēkas 2018.gada pārskats Saldus novada, Jaunlutriņu pagastā, 2019

Saldus novada Jaunlutriņu pagasta bibliotēka Bibliotēkas 2018.gada pārskats Saldus novada, Jaunlutriņu pagastā, 2019 Saldus novada Jaunlutriņu pagasta bibliotēka Bibliotēkas 2018.gada pārskats Saldus novada, Jaunlutriņu pagastā, 2019 Saturs Kopsavilkums... 3 1. Vispārīgs bibliotēkas raksturojums... 4 2. Finansiālais

Sīkāk

'PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Bauska.pptx

'PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Bauska.pptx PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Ginta Dzerkale Zemkopības ministrijas Veterinārā un pārtikas departamenta Biotehnoloģijas un kvalitātes nodaļa Pārtikas kvalitātes shēmas *ES pārtikas kvalitātes shēmas: Bioloģiskās

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MODERNIE VIESNĪCU TELEFONA APARĀTI UN VIESU ISTABAS KOPTĒLS Katrīna Levita Adventus Solutions SATURS Viesnīcu telefonu priekšrocības Kolekcija AEI telefoni Cetis (Teledex, Telematrix) telefoni VTech telefoni

Sīkāk

Individuālās tirgvedības stratēģijas attīstīšana

Individuālās tirgvedības stratēģijas attīstīšana Individuālās tirgvedības stratēģijas attīstīšana ZĪMOLVEDĪBAS NOZĪME Andris Klepers 26.02.2019. Vai es risinu kādu reālu problēmu? Kāds ir mans devums ar biznesu labākai sabiedrībai? PERSONISKĀS VĒRTĪBAS

Sīkāk

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā 01.04.2019 05.05.2019 (14.-18. nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Jūsu piederumi ilgākam produktu kalpošanas laikam Vāciņu glabāšanas sistēma SS191415 12,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 NACIONĀLAIS KULINĀRAIS CEĻŠ apsekojumi, secinājumi, turpmākie plāni Lauku tūrisma pārskata seminārs, 11.09.2014., Bīriņu pils APTAUJA: VAI TŪRISTIEM PATĪK NACIONĀLIE ĒDIENI? VAI CITĀS VALSTĪS CENŠATIES

Sīkāk

Ģimenes diena „Cālīši pulciņā” – „Mazputniņiem” 2015

Ģimenes diena „Cālīši pulciņā” – „Mazputniņiem” 2015 Ģimenes dienas koncert uzvedums Manai ģimenei. 4-5 vai 6 gadīgiem bērniem. Autore: Vineta Vītola Izmantotais mūzikas materiāls: 1. Dziesma Pavasara ziediņi no CD Zaķīša sapnis Knīpas un knauķi. 2. Vācu

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

0, 0, 1, 0,,,,, 2, 4, 3, 7,,,,, PĒRC VIENU OTRS PAR BRĪVU , Pērc LAUKU pastēti un ņem otru PAR BRĪVU! Ramatas Plus 2 x 12

0, 0, 1, 0,,,,, 2, 4, 3, 7,,,,, PĒRC VIENU OTRS PAR BRĪVU , Pērc LAUKU pastēti un ņem otru PAR BRĪVU! Ramatas Plus 2 x 12 2 4 3 7 PĒRC VIENU OTRS PAR BRĪVU 06.02.-12.02.2017. 49 98 Pērc LAUKU pastēti 2 x 120 g 204 /kg 39 478 Pērc dūmoto DOKTORA desu Gaļas nams Ādaži 2 x 400 g 2 /kg 70 Pērc jebkurus makaronus BELINNI un ņem

Sīkāk

PAR TERITORIJU

PAR TERITORIJU TERITORIJA Vai un kur būs vieta visām viesu mašīnām? Vai kāds palīdzēs ar to ierādīšanu? Cik liela ir teritorija, ko viesi drīkst izmantot? Ko noteikti nedrīkst darīt? Vai teritorija ir nožogota? Vai ir

Sīkāk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 skaitļi. Katru divu skaitļu summa ir lielāka par 4. Pierādīt,

Sīkāk

SASKAŅOJU: Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes Sociālais dienests vadītājas p.i. (paraksts) R.Vavilova Daugavpilī, 2019.gada 30.maijā ZIŅOJUMS Nr

SASKAŅOJU: Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes Sociālais dienests vadītājas p.i. (paraksts) R.Vavilova Daugavpilī, 2019.gada 30.maijā ZIŅOJUMS Nr SASKAŅOJU: Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes Sociālais dienests vadītājas p.i. (paraksts) R.Vavilova Daugavpilī, 2019.gada 30.maijā ZIŅOJUMS Nr. 2.-7.1./20 Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde

Sīkāk

Meza skola metodes pirmsskola

Meza skola metodes pirmsskola FIGŪRU APGŪŠANA Veidot konkrēto figūru sadarbojoties ar citu bērnu Ar maziem solīšiem viens pāris sniegā veido vienu figūru Ar sniegu pārklāts laukums, laminētas kartiņas ar figūrām Bērni sadalās pa pāriem.

Sīkāk