PowerPoint prezentācija

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "PowerPoint prezentācija"

Transkripts

1 Faberlic mūsu veselībai un skaistumam! Funkcionāls uzturs. Tējas. Produkti veselībai. Ortopēdiskie produkti u.c. Dace Rune / dacerune@hotmail.com / Faberlic Europa / faberliceuropa@gmail.com /

2 FUNKCIONĀLS UZTURS. TŪLĪTĒJAS PAGATAVOŠANAS PRODUKTI Putras/linu putras - nodrošina ilgāku sāta sajūtu; palīdz izvadīt holesterīnu, šlakvielas un toksīnus; uzlabo ādas, matu un nagu stāvokli; palīdz saglabāt normālu cukura līmeni asinīs; nesatur ĢMO; nesatur cukuru un glutēnu; bez krāsvielām un aromatizētājiem.

3 Zupas/biezeľzupas - remdē izsalkumu, saglabā figūru; veicina kuņģa un zarnu trakta darbības normalizēšanos, ieskaitot peristaltiku (pateicoties šķīstošajām un nešķīstošajām šķiedrām).

4 Sausie, šķīstošie dzērieni: Kakao tonizējošs dzēriens, kas piemērots tiem, kas kontrolē savu svaru. Kakao pupiņu sastāvā iekļautas apmēram 300 vielas, kas pozitīvi ietekmē cilvēka organismu. Tas plaši pazīstams, pateicoties savām spējām uzlabot garastāvokli un "laimes hormona" izstrādei, kā arī tas uzlabo darbaspējas. Ļauj organismam izturēt lielu fizisko slodzi, daudz vieglāk un ātrāk atjaunot spēkus. Sausais, šķīstošais dzēriens ar piena sūkalām "Kokteilis Diena" - tonizē un palīdz novērst stresu. Palielina serotīna daudzumu prieka hormons. Labvēlīgi ietekmē kuņģa-zarnu trakta darbību. Dzēriens, kas palīdz saglabāt jaunību un slaidu augumu. Piemīt vispārēja organismu tonizējoša iedarbība. Satur īpašu cukuru laktozi, kas cīnās ar tauku nogulsnēm. Ar kokosa garšu.

5 Kafija "Enerģijai"- paredzēta cilvēkiem, kuru darbs saistīts ar paaugstinātām koncentrēšanās spējām (piem., ārstiem, autovadītājiem, programmētājiem). Sastāvā esošās vielas normalizē vielmaiņu, uzlabo darbaspējas, kā arī stimulē nervu sistēmas funkcijas. Palīdz mazināt hroniska noguruma sindromu. Kafija "Enerģijai" nepieciešama, kad jābūt tonusā, ātri jāuzmundrinās, taču tā nav piemērota pastāvīgai lietošanai. Nav ieteicams lietot hipertoniķiem. Kafija "Siluets" enerģētiķis-lipolītiķis, paredzēta cilvēkiem, kas kontrolē savu svaru. Karstais dzēriens veicina apetītes mazināšanos un tieksmi pēc saldumiem, pateicoties hroma pikolinātam. Satur Kambodžas garcīnijas, kurkumas, pļavas kosas ekstraktus un hroma pikolinātu. Garcīnija samazina apetīti, jo tā palēnina apetīti izraisošo vielu izstrādi, stimulē prieka hormona - serotōnīna izstrādi. Pļavas kosa lielisks "detoksikators".

6 Kokteilis "Brokastis" ar šokolādes garšu un riekstiem aizstāj pamatēdienreizi (brokastis). Satur visas nepieciešamās uzturvielas un mikroelementus. Nesatur ĢMO. Nesatur glutēnu. Satur olbaltumvielas. "Olbaltumvielu kokteilis ar šokolādes garšu"- kokteiļa sastāvā iekļauts augu valsts olbaltumvielu izolāts (jauna formula ar paaugstinātu olbaltumvielu daudzumu). Satur šķiedrvielas, augu valsts fermentus, B grupas vitamīnus, kā arī E un C vitamīnu. Nesatur mākslīgos konservantus, krāsvielas, ĢMO, glutēnu. Lielisks papildinājums programmai "Svara kontrole". "Olbaltumvielu kokteilis ar krēma brulē garšu" - jauna formula ar paaugstinātu olbaltumvielu daudzumu. Olbaltumvielu kokteiļi ir bagāti ar vitamīniem un kviešu šķiedrvielām, kā arī satur bromelainu un papaīnu. Olbaltumvielu kokteilis - garšīga un veselīga uzkoda.

7 TĒJAS ORIGIN tā ir 100% dabīga tēja bez aromatizētājiem, krāsvielām un garšas pastiprinātājiem. Pateicoties ērtām paciņām ar filtru, tagad to var ērti paņemt līdzi. Īpašais tēju sajaukums dod iespēju izbaudīt pilnvērtīgu, veselīgu un garšīgu produktu mājās, darbā un braucienos! ZAĻĀ TĒJA AR KLIĽĢERĪTĒM UN ASINSZĀLI - zaļās tējas melodija, kuru akcentē maigas, tik tikko manāmas kliņģerīšu un zeltainās asinszāles notis, atstāj patīkamu pēcgaršu. Sastāvs: zaļā Ķīnas smalko lapu tēja, kliņģerīšu ziedi, asinszāle.

8 MELNĀ TĒJA AR ZEMEĽU LAPĀM Aromātiskās zemeņu lapas padarīs maigāku melnās tējas garšu, piešķirot tai vasarīga noskaņojuma noti. Sastāvs: melnā Ceilonas smalko lapu tēja, zemeņu lapas. ZAĻĀ TĒJA AR JASMĪNU zaļās tējas un jasmīna ziedu izsmalcinātai kombinācijai piemīt īpaši svaiga garša un maigs ziedu aromāts. Sastāvs: zaļā Ķīnas smalko lapu tēja, jasmīna ziedi.

9 MELNĀ TĒJA AR MEŢROZĪTĒM UN KARKADĒ karkadē un mežrozīšu duetu mīkstina melnās tējas sīvā garša, atdodot tai visu rožlapiņu maigumu un samtainību. Sastāvs: melnā Ceilonas smalko lapu tēja, mežrozīšu ogas, karkadē. MELNĀ TĒJA AR MĀRSILU Melnās tējas cēlo sīvumu maigi izceļ mārsila notis ar savu nepārspējami uzmundrinošo aromātu un smalko pēcgaršu. Sastāvs: melnā Ceilonas tējas krūmu smalko lapu tēja, mārsils.

10 PRODUKTI VESELĪBAI DZĒRIENA KONCENTRĀTS - tas ir 100% dabīgs produkts ar ēteriskām eļļām, kurš ļaus jums viegli uzlabot noskaņojumu. To var viegli sajaukt ar ūdeni vai citiem pārtikas produktiem. Pietiks tikai ar dažiem pilieniem, lai pilnībā izbaudītu aromterapijas sniegto efektu. Sastāvā iekļautas dabīgās ēteriskās eļļas. 100% dabīgs produkts bez konservantiem, spirta un stabilizatoriem. Viegli izšķīst ūdenī, tējā un citos dzērienos. Var lietot ārīgi kopā ar kosmētikas krēmu, pieniņu, sejas un ķermeņa losjonu. "FENHEĻA AROMĀTS" Vieglais fenheļa zāļu aromāts stimulē radošās spējas. Sagatavo lēmumu objektīvai uztverei un pieņemšanai, veicina gremošanu, samazina alkohola un nikotīna negatīvo ietekmi. Ietekmē psihoemocionālo stāvokli un saglabā organisma vispārējo tonusu.

11 DZĒRIENA KONCENTRĀTS "CITRONA AROMĀTS" Rūgtais, vēsais citrona aromāts palīdz pielāgoties sarežģītiem apstākļiem. Rosina aktīvi darboties, piešķirot spēku un pozitīvu noskaņojumu. DZĒRIENA KONCENTRĀTS "APELSĪNA AROMĀTS" - Siltais, saldenais apelsīna aromāts tonizē, palīdz atjaunot emocionālo līdzsvaru mazina trauksmes sajūtu, uzlabo garastāvokli.

12 DZĒRIENA KONCENTRĀTS "PROPIONIKA" Tas uzlabo gremošanu, stiprina imunitāti, nodrošina organismam papildus aizsardzību no apkārtējās vides negatīvās ietekmes smogs, nekvalitatīvs ūdens un pārtika. Dzēriens palīdz cilvēkam mūsdienu apstākļos uzveikt sadzīves tehnikas un rūpniecisko iekārtu pārmērīgā starojuma negatīvās iedarbības sekas. Piemīt viegla, nomierinoša iedarbība, pateicoties melisas ekstraktam. Propoinskābes baktērijām piemīt universāls antimutagēns aizsargājošs un atjaunojošs efekts, iedarbojoties uz organismu dažādiem negatīviem stariem (tostarp, pārmērīga saules gaisma), kā arī ķīmiska un bioloģiska rakstura faktori (mikrobu toksīni, kas bojā pārtikas produktus, pārtikas konservanti, antibiotikas, smagie metāli, izplūdes gāzes utt.). Propoinskābes baktērijas pozitīvi ietekmē B12 vitamīna apmaiņas procesus.

13 PLĀKSTERI KĀJU PĒDĀM FABERLIC DETOX Plāksteri kāju pēdām Faberlic Detox universāls līdzeklis organisma attīrīšanai. Īpašības: Palīdz attīrīt organismu no toksīniem un šlakvielām. Uzlabo оrganisma vielu apmaiņu, nostiprina imunitāti. Efektīvs līdzeklis reimatisma, locītavu un mugurkaula sāpju gadījumos. Uzlabo ādas stāvokli, paaugstina tās tvirtumu, atjauno, novērš akni. Veicina ķermeņa masas samazināšanos. Izlabo gremošanas darbību, palīdz aizcietējumu un kuņģa darbības traucējumu gadījumos.

14 SĒDEKLIS AR GRIĶU SĒNALU PILDĪJUMU - Nepareizs mazā iegurņa orgānu novietojums ilgstošas sēdēšanas laikā veicina daudzu slimību attīstību: piena sēnīte, prostatīts, hemoroīdi un pat neauglība un impotence. Ortopēdiskais sēdeklis spēj novērst visas šīs problēmas. Griķu sēnalu piramīdiľas nodrošina mikromasāţu un normālu ventilāciju mazā iegurľa apvidū. Ortopēdiskais sēdeklis ir neaizstājama lieta autovadītājiem, biroja darbiniekiem, skolniekiem un biroja darbiniekiem - tiem, kas pavada sēžot vairāk nekā 3-4 stundas dienā. Jaunais un uzlabotais polimēru pārklājums vienā sēdekļa pusē lieliski pastiprina mikromasāžas efektu un novērš tā slīdēšanu. Izmērs: 40х40 cm. Svars: 0,9 kg. ORTOPĒDISKIE PRODUKTI

15 SPILVENS "VESELĪGS MIEGS"- Griķu sēnalu spilvens spēj pieņemt cilvēka galvas un kakla anatomisko formu. Tas ļauj kakla skriemeļiem atrasties dabiskā pozīcijā, bet kakla muskuļiem atbrīvoties un atpūsties. Pazūd viens no krākšanas un migrēnas iemesliem. Griķu sēnalu spilvenam piemīt ortopēdiskas īpašības. Spilvena lietošana veicina osteohondrozes un citu mugurkaula saslimšanu profilaksi. Pieņemot cilvēka ķermeņa formu, spilvens veicina muskuļu atslābināšanos un efektīvu atpūtu. Tam piemīt spējas absorbēt lieko mitrumu un ilgstoši saglabāt vienmērīgu temperatūru. Tāpēc šādus izstrādājumus ieteicams lietot bērniem un cilvēkiem ar pastiprinātu tauku izdalīšanos. Mikromasāţa, kas nodrošina vieglu iedarbību uz organismu, kā arī aromaterapija ar griķu ēteriskajām eļļām labvēlīgi ietekmē veselību un miega kvalitāti. Izmērs: 60 x 40 cm. Svars: 2400 g.

16 AKUPUNKTŪRAS MASĀŢAS PAKLĀJIĽŠ materiāls: kokvilnas audums, plastmasa, porolons. Izmērs: 65x40cm

17 SU DŢOK TERAPIJAS KOMPLEKTS SU DŢOK metode ("plauksta" un "pēda") tā ir ultra moderna akupunktūras interpretācija. Uz plaukstām, pēdām un pirkstiem atrodas punkti, kas atbilst iekšējiem orgāniem. Šo punktu stimulēšana ļauj uzveikt daudzas slimības. Preces apraksts, īpašības: stimulē visu iekšējo orgānu darbību. Aizstāj vispārējo ķermeņa masāžu, veicina tonusa, darbaspēju un potences paaugstināšanos, piemīt vispārēja profilaktiska iedarbība. Masāţas bumbiľām piemīt divkārša iedarbība uz aktīvajiem punktiem: mehāniska (pateicoties bumbiņas adatiņām) un magnētiska (pateicoties bumbiņas iekšpusē izvietotā magnēta iedarbībai). Bumbas (lielā un mazā abas kopā) tiek izmantotas kompleksai muguras, mugurkaula, roku un kāju mīksto audu, kā arī aktīvo punktu masāžai un enerģētisko merediānu aktivizēšanai. Lielās magnētiskās bumbas diametrs: 5 cm. Mazās magnētiskās bumbas diametrs: 3,5 cm. Masāţas gredzena diametrs: 3 cm.

18 Faberlic - rūpējas par mūsu veselību un skaistumu! e-pasts: faberliceuropa@gmail.com dacerune@hotmail.com Piereģistrēties Jūs varat, aizpildot anketu mājaslapā

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Pralinē Saturs Izejvielas Par eļļas sēklām Ražošanas process Apstrāde Izmantošanas iespējas Izejvielas. Lazdu rieksti. Botānika Parastās lazdas (Corylus avellana) rieksts ir neveronis, kas nozīmē, ka sēkla

Sīkāk

Ticejumi par akmeņiem

Ticejumi par akmeņiem Ticējumi par minerāliem V. Segliņš Ametists Ametists ir viens no pazīstamākajiem kvarca paveidiem. Tiek uzskatīts, ka tas: Sargā no burvestībām. Mazina tieksmi pēc alkohola. Palīdz pie sāpēm. Mīlētāju

Sīkāk

Gadolinium containing contrast agents - EMEA/H/A-31/1437

Gadolinium containing contrast agents - EMEA/H/A-31/1437 III pielikums Grozījumi attiecīgos zāļu informācijas apakšpunktos un punktos Piezīme: Šie grozījumi attiecīgos zāļu informācijas punktos un apakšpunktos ir pārvērtēšanas procedūras gala iznākums. Zāļu

Sīkāk

Svarīgākais par skolēnu redzi

Svarīgākais par skolēnu redzi «Veselības mācības» stunda par redzi Svarīgākais par skolēnu redzi Saturs Redzes sistēma Redze un dators Sūdzības Redzes režīms Apgaismojums Mācību un darba vietas iekārtojums un ķermeņa pozīcija Redzes

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Premium kvalitātes aromatizēto Arabika kafijas pupiņu katalogs Kafija ir kas vairāk par rīta dzērienu... Kafija dod enerģiju, spēku un mundrumu. Sniedz baudu. Nodrošina atmosfēru. Tā reizē ir neatņemama

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

Personalizētas saldās dāvanas 2018

Personalizētas saldās dāvanas 2018 Personalizētas saldās dāvanas 2018 Iepriecini, apsveic, pasaki Paldies! un palutini sadarbības partnerus, darbiniekus un draugus ar gaumīgi un Jūsu uzņēmuma korporatīvajā stilā veidotām saldām dāvanām

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Valsts darba inspekcijas un Valsts izglītības satura centra organizētais seminārs Droša un veselīga izglītības iestāde no zināšanām uz paradumiem Biežākie darba vides riska faktori izglītības iestādēs

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

SPA UN SKAISTUMKOPŠANA 2012 MASĀŽAS Masāža bērniem 20 min 7 LVL No 2-15 gadu veciem bērniem. Masāža tiek veikta izmantojot klasiskos masāžas paņēmienu

SPA UN SKAISTUMKOPŠANA 2012 MASĀŽAS Masāža bērniem 20 min 7 LVL No 2-15 gadu veciem bērniem. Masāža tiek veikta izmantojot klasiskos masāžas paņēmienu SPA UN SKAISTUMKOPŠANA 2012 MASĀŽAS Masāža bērniem 20 min 7 LVL No 2-15 gadu veciem bērniem. Masāža tiek veikta izmantojot klasiskos masāžas paņēmienus, taču masāža ir maigāka un īsāka nekā masāža pieaugušajiem.

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

Klimatam draudzīga lauksaimniecības prakse Latvijā Barības devu plānošana liellopiem

Klimatam draudzīga lauksaimniecības prakse Latvijā Barības devu plānošana liellopiem Klimatam draudzīga lauksaimniecības prakse Latvijā Barības devu plānošana liellopiem Barības devu plānošana liellopiem Pasākuma mērķis Barības devu plānošanas mērķis ir optimizēt barības vielu saturu

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daudz efektīvāka. JAUNUMS! l Īpaši zems enerģijas patēriņš

Sīkāk

Valsts bioloģijas olimpiāde klase Teorētiskie uzdevumi Dalībnieka kods 1. uzdevums (10 p) Sportistu energoapgādi limitējošais faktors vienmēr

Valsts bioloģijas olimpiāde klase Teorētiskie uzdevumi Dalībnieka kods 1. uzdevums (10 p) Sportistu energoapgādi limitējošais faktors vienmēr 1. uzdevums (10 p) Sportistu energoapgādi limitējošais faktors vienmēr ir ogļhidrāti neatkarīgi no tā, cik lieli ir tauku uzkrājumi ķermenī. Uzkrātās ogļhidrātu rezerves ir visai ierobežotas: aknās vidēji

Sīkāk

questionnaire_for_the_module_2011_Latvia_LV

questionnaire_for_the_module_2011_Latvia_LV LATVIJAS REPUBLIKAS CENTRĀLĀ STATISTIKAS PĀRVALDE Lāčplēša iela 1, Rīga, LV-1301, fakss: 67366658, www.csb.gov.lv PERSONU AR ILGSTOŠĀM VESELĪBAS PROBLĒMĀM VAI DARBSPĒJAS IEROBEŽOJUMIEM NODARBINĀTĪBA Darbaspēka

Sīkāk

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx Limbažu sākumskolas 3.a klases labie darbi Šajā mācību gadā mēs, Limbažu sākumskolas 3.a klases skolēni, cītīgi darbojamies projektā Sporto visa klase. Mēs sportojam piecas reizes nedēļā: divas sporta

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 2018. 2019. gada kampaņa «Turi grožos bīstamās vielas» Renārs Lūsis Valsts darba inspekcijas direktors Kas ir bīstamas vielas? Jebkura viela (gāze, šķidrums vai cieta viela), kas apdraud darbinieku drošību

Sīkāk

Tikai labākais. Tikai no Eiropas. VISION produktu ceļvedis

Tikai labākais. Tikai no Eiropas. VISION produktu ceļvedis Tikai labākais. Tikai no Eiropas. VISION produktu ceļvedis Saturs Lai atvēru izvēlēto lappusi - klikšķis uz produkta Par Kompāniju... 4 CLASSIC HIT... 5 Antiox+... 6 Detox+... 8 Pax+ forte*... 10 Nutrimax+...

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

Juvenīls Idiopātisks Artrīts Versija DAŽĀDAS JIA FORMAS 2.1 Vai slimībai pastāv dažādas

Juvenīls Idiopātisks Artrīts Versija DAŽĀDAS JIA FORMAS 2.1 Vai slimībai pastāv dažādas https://www.printo.it/pediatric-rheumatology/lv/intro Juvenīls Idiopātisks Artrīts Versija 2016 2. DAŽĀDAS JIA FORMAS 2.1 Vai slimībai pastāv dažādas formas? JIA pastāv dažādas formas. Tās parasti izdala,

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un EIROPAS KOMISIJA Briselē, 15.2.2019. C(2019) 930 final ANNEX PIELIKUMS dokumentam Komisijas Deleģētais lēmums, ar ko saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 2003/87/EK 2021.-2030. gada periodam

Sīkāk

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice vai vizuālais attēls atbilstoši tehniskajai specifikācijai

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1

Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Notekūdeņu siltuma atgūšana Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Silto notekūdeņu avoti Notekūdeņi: veļas mazgātuves, dzīvojamās mājas, peldbaseini/ sporta kompleksi ķīmiskās tīrītavas,

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

Adaptācijas

Adaptācijas Edvīns Lešenkovs Latvijas Olimpiskā vienība Adaptācijas veidi ir organisma pielāgošanās dažādiem sociālās un dzīves apstākļiem. Pielāgošanās sociālekonomiskām pārmaiņām. Pielāgošanās fizioloģiskām pārmaiņām.

Sīkāk

PowerPoint Template

PowerPoint Template ĢENĒTISKĀ TESTĒŠANA MEDICĪNĀ: MĒRĶI PAŠREIZĒJĀ SITUĀCIJA NĀKOTNES PERSPEKTĪVAS Jānis Kloviņš, PhD Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centrs ĢENĒTISKĀS TESTĒŠANAS IDEĀLS NOVĒRST SLIMĪBU Noteikt ģenētisko

Sīkāk

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV 13.03.2019. Loterijas atļaujas numurs 5651 Milupa preču loterijas Pērc 2 Milupa produktus un laimē! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS SIA Nutricia, reģistrācijas nr.: 40103070928, juridiskā adrese: Skanstes

Sīkāk

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 17. jūnijā (OR. en) 10277/16 DENLEG 63 AGRI 342 SAN 262 DARBA REZULTĀTI Sūtītājs: Padomes Ģenerālsekreta

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 17. jūnijā (OR. en) 10277/16 DENLEG 63 AGRI 342 SAN 262 DARBA REZULTĀTI Sūtītājs: Padomes Ģenerālsekreta Eiropas Savienības Padome Briselē, 2016. gada 17. jūnijā (OR. en) 10277/16 DENLEG 63 AGRI 342 SAN 262 DARBA REZULTĀTI Sūtītājs: Padomes Ģenerālsekretariāts Datums: 2016. gada 17. jūnijs Saņēmējs: delegācijas

Sīkāk

8

8 7. Obligātās veselības pārbaudes kartes aizpildīšanas kārtība ēdināšanas pakalpojumu nozarē Nosūtot nodarbinātos uz obligātajām veselības pārbaudēm, darba devējs var pārliecināties par nodarbināto veselības

Sīkāk

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mikroplaisu blīvēšana betonā Trīskārša aizsardzība pret ūdeni ir vairāk

Sīkāk

8

8 7. Obligātās kartes aizpildīšanas kārtība autoservisā Nosūtot nodarbinātos uz obligātajām pārbaudēm, darba devējs var pārliecināties par viņu stāvokļa atbilstību veicamajam darbam, lai nodarbinātie ilgstoši

Sīkāk

Produkcijas katalogs

Produkcijas katalogs Saldā baltā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Fantazia dark tumšā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Karameļu tāfelīte 100 gr. 25 gab. Tumšās šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Piena šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Baltās

Sīkāk

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietaupīt līdzekļus, samazināt ekoloģiskās pēdas nospiedumu

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

salona izpārdošana 2013 vasara.xls

salona izpārdošana 2013 vasara.xls Krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola sēdeklis. Izmēri: 51,5*52,5/81cm. 1 gab. Ls 250.00 Ls 75.00 Bāra krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola

Sīkāk

Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 4

Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 4 Preču loterijas Izvēlies savu vasaru un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir SIA ORKLA CONFECTIONERY & SNACKS LATVIJA, reģistrācijas nr.: 40103217882, Miera iela 22, Rīga, Latvija, LV-1001,

Sīkāk

Microsoft Word - Terbisil 250mg tabl doc

Microsoft Word - Terbisil 250mg tabl doc LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: INFORMĀCIJA ZĀĻU LIETOTĀJAM TERBISIL 250 mg tabletes (terbinafinum) Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasiet visu instrukciju. - Saglabājiet šo instrukciju! Iespējams, ka vēlāk to

Sīkāk

Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārv

Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārv Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārvaldām aprūpi, ja uzskatāms, ka kāds pavada savas dzīves

Sīkāk

MoveForLife_web_aug13

MoveForLife_web_aug13 E-brošūra Aktīvs un vesels! Lai veicinātu Latvijas un Baltkrievijas pierobežu iedzīvotāju dzīves kvalitātes un pierobežu teritoriju pievilcības uzlabošanos caur sadarbību attīstot aktīva dzīvesveida infrastruktūru,

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m t m c alt s as a a s as v esta as 1 za 4750234101672

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ Eiropas Savienībā 0% no kopējā enerģijas patēriņa ir ēku enerģijas patēriņš. Spēkā esošajā Direktīvā par ēku energoefektivitāti cita starpā ir minēts, ka visām jaunajām

Sīkāk

SKOLĒNS SKOLĒNAM SKOLĒNS SKOLĒNAM Nodarbības ilgums: Materiāls un sagatavošanās: Mērķis: Darba metodes: minūtes (atkarībā no tā, vai skolēni izp

SKOLĒNS SKOLĒNAM SKOLĒNS SKOLĒNAM Nodarbības ilgums: Materiāls un sagatavošanās: Mērķis: Darba metodes: minūtes (atkarībā no tā, vai skolēni izp Nodarbības ilgums: Materiāls un sagatavošanās: Mērķis: Darba metodes: 40-80 minūtes (atkarībā no tā, vai skolēni izpilda vai neizpilda abus uzdevuma soļus) Lai veiktu šo uzdevumu, skolēniem nepieciešamas

Sīkāk

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums 01 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums būs 1 4 no trijstūra ABC laukuma. Analogi no viduslīnijām

Sīkāk

Vidiniai_LV.indd

Vidiniai_LV.indd Daudzkomponentu peptīdu bioregulātori Produkcijas katalogs Komplekss imūnsistēmas stimulācijai ImmuneTIDE PLUS...6 Komplekss tīmusa darbības regulācijai ThymusTIDE PLUS...8 Komplekss organisma attīrīšanai

Sīkāk

Humilat grow ietekme uz augu. Humilat grow un augu sakņu sistēma. Humilat grow sastāvā esošās humīnvielas veido visu barības elementu, ogļhidrātu un a

Humilat grow ietekme uz augu. Humilat grow un augu sakņu sistēma. Humilat grow sastāvā esošās humīnvielas veido visu barības elementu, ogļhidrātu un a Humilat grow ietekme uz augu. Humilat grow un augu sakņu sistēma. Humilat grow sastāvā esošās humīnvielas veido visu barības elementu, ogļhidrātu un aminoskābju ilgtermiņa krājumus augsnē, kā arī nodrošina

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

Saturs Priekšvārds... 3 Piebilde... 4 Akmeņu lietošanas veidi... 4 Akmeņu izvēle... 5 Akmeņu attīrīšana... 5 Elementa norāde pie akmeņu aprakstiem...

Saturs Priekšvārds... 3 Piebilde... 4 Akmeņu lietošanas veidi... 4 Akmeņu izvēle... 5 Akmeņu attīrīšana... 5 Elementa norāde pie akmeņu aprakstiem... Saturs Priekšvārds... 3 Piebilde... 4 Akmeņu lietošanas veidi... 4 Akmeņu izvēle... 5 Akmeņu attīrīšana... 5 Elementa norāde pie akmeņu aprakstiem... 6 Vibrācijas skaitļa norāde pie akmeņu aprakstiem...

Sīkāk

PrintGroup-vacSy_Maketirovani...

PrintGroup-vacSy_Maketirovani... R E V O L U C I O N Ā R A V A K U U M A S I S T Ē M A KĀPĒC IZŠĶIEST PĀRTIKU? Visā pasaulē aptuveni miljards cilvēku cieš pārtikas trūkuma dēļ, bet ar aptuveni 40 miljoniem tonnu pārtikas, kas tiek velti

Sīkāk

Apakšējās ekstremitātes muskuļi

Apakšējās ekstremitātes muskuļi Apakšējās ekstremitātes muskuļi LĪGA VAINORE Apakšējo ekstremitāšu muskuļus veido: iegurņa joslas, apakšējās brīvās ekstremitātes jeb kājas muskuļi Iegurņa joslas muskuļi Iegurņa joslas priekšējie muskuļi

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

'PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Bauska.pptx

'PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Bauska.pptx PĀRTIKAS KVALITĀTES SHĒMAS Ginta Dzerkale Zemkopības ministrijas Veterinārā un pārtikas departamenta Biotehnoloģijas un kvalitātes nodaļa Pārtikas kvalitātes shēmas *ES pārtikas kvalitātes shēmas: Bioloģiskās

Sīkāk

Microsoft Word - Raksts labošanai.doc

Microsoft Word - Raksts labošanai.doc Patiess stāsts Par vienu no mums Jeb kā es pazaudēju -16 KG... Ar vien vairāk cilvēki man jautā: Kā man tas izdevās? Kāds ir mans noslēpums un brīnumlīdzeklis? Ziniet, mani -16kg nepazuda ar Maģiskiem

Sīkāk

LCON F4F PROJECT MAYO DECORATIVE 3 L IS_3 LV

LCON F4F PROJECT MAYO DECORATIVE 3 L IS_3 LV Page 1 of 10 Reason For Issue Key Words Key Word Customers / MSU Customers / MSU Customers / MSU Unilever Czech Republic/Slovakia Unilever Poland & Baltics Unilever SCE Value Manufacturers Classification

Sīkāk

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro2000 1. Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi - Poraini apakš apmetumi/ gaisa poru apmetumi - Reversīvie

Sīkāk

Microsoft Word - Parskats_Kraslava_2007.doc

Microsoft Word - Parskats_Kraslava_2007.doc SIA Krāslavas nami Pārskats par siltumnīcefekta gāzu emisiju 2007. gadā Saturs I. Ziņas par operatoru...3 II. Vispārīga informācija par piesārņojošajām darbībām...4 III. Emisijas aprēķini sadedzināšanas

Sīkāk

ISKU ekspozīcijas izpārdošana

ISKU ekspozīcijas izpārdošana LIELĀ ISKU EKSPOZĪCIJAS IZPĀRDOŠANA ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU Moduļtipa dīvāns Kaari Materiāls: Tumši pelēks un zaļš filcs. Augstās sienas noņemamas un maināmas Cena: EUR 2450 + PVN

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Šeit top veiksmīgas karjeras Nāc studēt Jelgavā! LLU rektore, profesore Irina Pilvere 25.08.2015 www.llu.lv Vieta virsrakstam, teksts vienā kolonnā Šeit top veiksmīgas karjeras! LLU ir ceturtā lielākā

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY P

MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY P MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY PIN ABI...2 Mi1000 CONCERTO Mi1000 CONCERTO PIN SONATA...3

Sīkāk

скидок

скидок LAIKS karstām UN VISIZDEVĪGĀKAJIEM KATALOGU atlaidēm piedāvājumiem! Sagaidi Nr.10/2019 faberlic.com un saņemiet dāvanas! Reģistrējieties* mājas lapā www.faberlic.com no 2019. gada 1. līdz 21. jūlijam.

Sīkāk

Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze

Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze Latvijas pārtikas nozares konkurētspējas rādītāju salīdzinošā analīze 08.12.2015. prof. Irina Pilvere Aleksejs Nipers Latvija Lietuva Igaunija Polija Krievija Analizējamās nozares/valstis/periods Pētījums

Sīkāk

untitled

untitled IEDVESMA AVASARA MINIKATALOGS IEDĀVĀJUMS SĒKĀ 7..-0.03.03. iedalies pavasara pārvērtībās! IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ Kamēr produkti būs noliktavā. Mīli AVASARI, MĪLI SEVI avasaris ir pārmaiņu laiks mainās gadalaiki,

Sīkāk

Dārza plānošana, ierīkošana

Dārza plānošana, ierīkošana Interesantu ārstniecības un garšaugu dārziņu var izveidot par pamatu ņemot daudzgadīgus augus, kas nav izvēlīgi, ir salcietīgi, aug saulainā vietā, labi drenētā augsnē, viegli apcieš sausumu un labi jūtas

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - Relaksejosie_vingrojumi

Microsoft PowerPoint - Relaksejosie_vingrojumi Darba vingrošana Relaksējoši vingrojumi pleciem, mugurai un rokām 1 2 1. vingrojums 2. vingrojums Izpildot šo vingrojumu, nedaudz ieliekties kājās. Vienu roku pārlikt pāri otras rokas plecam, kā parādīts

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA N. p. k Nosaukums ATKLĀTA KONKURSA PĀRTIKAS PRODUKTU UN DZĒRIENU PIEGĀDE (ID.NR. SSIS 2012/2) Sveķu speciālā internātpamatskola Tehniskā specifikācija TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Vēlamais iepakojums Pretendenta

Sīkāk

APSTIPRINU Sociālo lietu pārvaldes vadītāja B. Siliņa Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakst

APSTIPRINU Sociālo lietu pārvaldes vadītāja B. Siliņa Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakst APSTIPRINU Sociālo lietu pārvaldes vadītāja B. Siliņa Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem Programma,, Deju un kustību terapija

Sīkāk

Projekts

Projekts VARAKĻĀNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90000054750 Rīgas ielā 13, Varakļāni, Varakļānu novads, LV-4838, Latvija tālrunis / fakss 64860840, e-pasts: varaklani@varaklani.lv Swedbank konts Nr. LV25HABA0001402041751,

Sīkāk

1 1. pielikums iepirkuma (identifikācijas Nr. DPP 2016/5) nolikumam TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA 1. Pārtikas produktu kvalitātei jāatbilst Latvijas Republik

1 1. pielikums iepirkuma (identifikācijas Nr. DPP 2016/5) nolikumam TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA 1. Pārtikas produktu kvalitātei jāatbilst Latvijas Republik 1 1. pielikums iepirkuma (identifikācijas Nr. DPP 2016/5) nolikumam TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA 1. Pārtikas produktu kvalitātei jāatbilst Latvijas Republikas un Eiropas Savienības spēkā esošajos normatīvajos

Sīkāk

Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009

Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009 Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009 Satura rādītājs Anotācija...3 Projekta mērķi...3 1. Statistikas dati...3 2. Informācijas analize...7 2.1. Alkohola

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

A/S"Fēnikss""(reģ.nr.: ) Apstiprinu: Pumpuru vidusskolas direktore Irēna Kausiniece Pumpuru vidusskola 2019.gada Dienas ēdienkarte pirmsskol

A/SFēnikss(reģ.nr.: ) Apstiprinu: Pumpuru vidusskolas direktore Irēna Kausiniece Pumpuru vidusskola 2019.gada Dienas ēdienkarte pirmsskol Pumpuru vidusskol 2019.gd s ēdienkrte pirmsskols izglītojmjiem (5-6g) 5dienām Dtu ms Lik posmā: 27.05.19.-31.05.19. Tuki Ogļhidr āti 27.05. Rīsu pārslu biezputr r ievārījumu PK 150/10 189,2 6,2 2,3 24

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 SIA FRODIS Oficiālais pārstāvis Latvijā Kr.Valdemāra 33-28, Rīga +371 67377070 admin@frodis.lv www.frodis.lv Ziemassvētku piedāvajums Barojošs ziemassvētku komplekts 58.80 Nutritive comfort cream (50ml)

Sīkāk

MKN grozījumi

MKN grozījumi Latvijas graudu nozares attīstības tendences Rigonda Krieviņa 22.10.2015. Latvijas graudu un rapša sējumu platības, kopraža un ražība 2 Graudu kopraža (tūskt.t) un platība (tūkst.ha) Ražība, t/ha Latvijas

Sīkāk

Vesla resna zarna-04.indd

Vesla resna zarna-04.indd 1. NODAĻA RESNĀ ZARNA UN JŪSU ĶERMEŅA VESELĪBA Par ķermeni ir jāgādā Jūsu ķermenis ir māja, kurā jūs dzīvojat. Bet par māju vis - maz laiku pa laikam ir jāgādā. Jumts var sākt tecēt, krāni var sabojāties,

Sīkāk

Akciju sabiedrības PROTEZĒŠANAS UN ORTOPĒDIJAS CENTRS K A T A L O G S iepirkuma 1. daļai Atklātam konkursam Par tiesībām pielāgot un izsniegt gatavos

Akciju sabiedrības PROTEZĒŠANAS UN ORTOPĒDIJAS CENTRS K A T A L O G S iepirkuma 1. daļai Atklātam konkursam Par tiesībām pielāgot un izsniegt gatavos Akciju sabiedrības PROTEZĒŠANAS UN ORTOPĒDIJAS CENTRS K A T A L O G S iepirkuma 1. daļai Atklātam konkursam Par tiesībām pielāgot un izsniegt gatavos ortopēdiskos apavus. 1. Rehabilitācijas/ profilaktiskie

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma

Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma Futbola spēles, rotaļas un vingrinājumi, kur nepieciešamas bumbas vadīšanas prasmes Noķer un izsit! Laukuma izmēri: apmēram 15x15m (atkarībā no vecuma un dalībnieku skaita Rotaļas apraksts: Katram spēlētājam

Sīkāk

Kuldīgas 2. vidusskola Putnu barotava Pētnieciskais darbs Darba autore: Amanda Kāle 4. klases skolniece Darba vadītāja: Sanita Miltoviča sākumsskolas

Kuldīgas 2. vidusskola Putnu barotava Pētnieciskais darbs Darba autore: Amanda Kāle 4. klases skolniece Darba vadītāja: Sanita Miltoviča sākumsskolas Kuldīgas 2. vidusskola Putnu barotava Pētnieciskais darbs Darba autore: Amanda Kāle 4. klases skolniece Darba vadītāja: Sanita Miltoviča sākumsskolas skolotāja Kuldīga, 2015 Saturs Ievads... 3 1. Putnu

Sīkāk

Sonicator Plus 930 (Kombinēts ultraskaņas ar divām darba frekvencēm un nervu-muskuļu elektrostimulācijas aparāts –2 izejas kan

Sonicator Plus 930 (Kombinēts ultraskaņas ar divām darba frekvencēm un nervu-muskuļu elektrostimulācijas aparāts –2 izejas kan Kombinēts elektrostimulācijas un ultraskaņas terapijas aparāts - Sonicator Plus 930 (Kombinēts ultraskaņas ar divām darba frekvencēm un nervumuskuļu elektrostimulācijas aparāts 2 izejas kanāli un 3 strāvu

Sīkāk

IETEICAMIE VINGROJUMI

IETEICAMIE VINGROJUMI IETEICAMIE VINGROJUMI Pirkstu un plaukstu vingrojumi 1. Rokas izstieptas uz priekšu, plaukstas vērstas uz leju. Viens izstiept pirkstus, kamēr sajūt sasprindzinājumu, paturēt 5 Trīs savilkt pirkstus dūrēs,

Sīkāk

Dzīve ar jauno ceļa locītavu Informācija par ceļa protēzi Šī informatīvā bukleta mērķis ir sniegt vispusīgu informāciju par gaidāmo operāciju un nepie

Dzīve ar jauno ceļa locītavu Informācija par ceļa protēzi Šī informatīvā bukleta mērķis ir sniegt vispusīgu informāciju par gaidāmo operāciju un nepie Informācija par ceļa protēzi Šī informatīvā bukleta mērķis ir sniegt vispusīgu informāciju par gaidāmo operāciju un nepieciešamo pēcoperācijas aprūpi. Bukletā ir apkopoti praktiski padomi saistībā ar operāciju.

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n EIROPAS KOMISIJA Briselē, 30.9.2015 C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS (30.9.2015) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa no Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Kohēzijas

Sīkāk

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: INFORMĀCIJA ZĀĻU LIETOTĀJAM

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: INFORMĀCIJA ZĀĻU LIETOTĀJAM LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: INFORMĀCIJA ZĀĻU LIETOTĀJAM Glurenorm 30 mg tabletes Gliquidone Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasiet visu instrukciju. - Saglabājiet šo instrukciju! Iespējams, ka vēlāk to vajadzēs

Sīkāk

Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīva 2009/32/EK (2009. gada 23. aprīlis) par dalībvalstu tiesību aktu tuvināšanu attiecībā uz ekstrakcijas šķīdināt

Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīva 2009/32/EK (2009. gada 23. aprīlis) par dalībvalstu tiesību aktu tuvināšanu attiecībā uz ekstrakcijas šķīdināt 6.6.2009. Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis L 141/3 DIREKTĪVAS EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES DIREKTĪVA 2009/32/EK (2009. gada 23. aprīlis) par dalībvalstu tiesību aktu tuvināšanu attiecībā uz ekstrakcijas

Sīkāk

Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā

Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā Šeit top veiksmīgas karjeras Bioekonomikas attīstības iespējas Latvijā IV Pasaules latviešu zinātnieku kongress 2018.gada 18.-20.jūnijs Irina Pilvere Rektore, profesore www.llu.lv Kāpēc bioekonomikas attīstība

Sīkāk

PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS SATURS NELLEULLA šokolāde mūsu stāsts Mūsu produktu kategorijas Dāvanas Valentīndienai Dāvanas Sieviešu dienai Dāvanas Lieldienām Meistarklases un Saldumu Galds

Sīkāk

CILVĒKS, NEVIS DIAGNOZE

CILVĒKS, NEVIS DIAGNOZE CILVĒKS, NEVIS DIAGNOZE Garīga rakstura traucējumi (GRT) ir garīgās (intelektuālās) attīstības traucējumi vai psihiski traucējumi, kas ierobežo cilvēka spējas strādāt un pilnvērtīgi aprūpēt sevi. Tas var

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai Solveiga Kabaka Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas vadītāja Tālr. 67021712 Solveiga.Kabaka@nva.gov.lv 24.02.2015, Rīga Mērķis:

Sīkāk

Dzemdes kakla skrīnings: kolposkopijas pārbaude Atjauninātās vadlīnijas

Dzemdes kakla skrīnings: kolposkopijas pārbaude Atjauninātās vadlīnijas Dzemdes kakla skrīnings: kolposkopijas pārbaude Atjauninātās vadlīnijas Page 2 Kāpēc man ir jādodas uz kolposkopijas klīniku? Jūs esat saņēmusi uzaicinājumu uz papildu apskati, jo dzemdes kakla skrīnings

Sīkāk

Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija

Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija Speckurss materiālu pretestībā 3. lekcija Ģeometriski mainīgas un nemainīgas sistēmas Stieņu sistēmu struktūras analīzes uzdevums ir noskaidrot, vai apskatāmā sistēma ir ģeometriski mainīga, vai nemainīga.

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Biogaze_CHP_GoesGreen [Read-Only] [Compatibility Mode]

Biogaze_CHP_GoesGreen [Read-Only] [Compatibility Mode] Biogāzes staciju tehnoloģiskie risinājumi Ilze Dzene, SIA Ekodoma projektu vadītāja Līguma Nr. IEE/09/848 SI2.558364 Projekta ilgums 01/05/2010 31/10/2012 Projektu atbalsta Rīga, 2011.gada 13.maijs Biogāze...

Sīkāk

Kuldīgas 2

Kuldīgas 2 Kuldīgas 2. vidusskola Putnu barotava Pētnieciskais darbs Darba autore Amanda Kāle 4. klases skolniece Darba vadītāja: Sanita Miltoviča sākumskolas skolotāja Kuldīga, 2015 Saturs Ievads...3 1.Putnu barošana

Sīkāk