PASKAIDROJUMA RAKSTS

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "PASKAIDROJUMA RAKSTS"

Transkripts

1 1 Detalizēti Rīgas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI A. Detālplānojuma teritorijas atļautā izmantošana 1. Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorija (J) ir teritorija, kur primārā izmantošana ir daudzdzīvokļu māju, komerciāla rakstura objektu un tirdzniecības un pakalpojumu objektu būvniecība, bet sekundārā izmantošana citu šajā teritorijā atļauto būvju būvniecība un izmantošana Komerciāla rakstura objekti jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā ir šādu būvju būvniecība un izmantošana: biroju ēkas; tūrisma treileru/kemperu stāvvietas; kempingi; slidotavas; spēļu laukumi; inventāra nomātavas; komerciāla rakstura objektu palīgēkas Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā sekundārā izmantošana ir šādu būvju būvniecība un izmantošana: rindu māja; satiksmes infrastruktūras objekts; izglītības iestāde; sabiedriska iestāde; kultūras iestāde; zinātnes iestāde; ārstniecības iestāde; sociālās aprūpes un rehabilitācijas iestāde; sporta būve; transportlīdzekļu novietne; degvielas un gāzes uzpildes stacija. B. Vides pieejamība 2.1. Būvi drīkst ierīkot vai izmantot tikai tad, ja pie Būves ir nodrošināta piekļūšana Būvēm nodrošina piebraukšanu operatīvo dienestu transportlīdzekļiem, kā arī ugunsdzēsības un glābšanas tehnikai saskaņā ar normatīvo aktu prasībām un MK 2015.gada 30.jūnija noteikumiem Nr.333 Noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN Būvju ugunsdrošība.

2 Kemperu stāvvietu piebraucamos ceļus izbūvē vismaz ar divām braukšanas joslām, bet uz zemesgabala atsevišķi izvietotām ēkām ar vienu braukšanas joslu. Piebraucamā ceļa braukšanas joslas minimālais platums ir 2,75 m Projektējot teritoriju izbūvi, paredz speciālus pasākumus un speciālus aprīkojumus vides pieejamības nodrošināšanai saskaņā ar normatīvo aktu prasībām. C. Labiekārtojuma nosacījumi 3. Žogs 3.1. Zemesgabalu var nožogot pa zemesgabala robežu, bet ielas pusē pa sarkano līniju vai ielas telpā vēsturiski iedibināto žogu līniju: ievērojot noteikumus redzamības nodrošinājumam; ievērojot aizsargjoslā noteiktos īpašumtiesību aprobežojumus; priekšdārzos un ārējos sānpagalmos atbilstoši plānošanas un arhitektūras uzdevumam Zemes gabalu nedrīkst nožogot un sadalīt ar žogu zemesgabala teritoriju, kura tiek izmantota vai kuru ir plānots izmantot kā publisko teritoriju, kas bez ierobežojuma ir pieejama sabiedrībai Zemes gabalu drīkst nožogot, ja tajā ir izvietots vai plānots izvietot objektus, kuros paredzēta teritorijas apsardze: komerciāla rakstura objektus; kultūras iestādi; tirdzniecības un pakalpojumu objektu; sabiedriska iestāde; tirdzniecības un pakalpojumu objekts; 3.4. Zemesgabalā atļauts nožogot bērnu rotaļu laukumu ar caurredzamu žogu, kas nav augstāks par 1,2 m; 3.5. Drīkst uz zemes gabala piebraucamā ceļa izbūvēt barjeras vai mehāniski aizveramus vārtus, kas ierobežo transportlīdzekļu piekļuvi, bet neietekmē gājēju satiksmi, ja tas nepieciešams, lai kontrolētu transporta plūsmu zemesgabalā Komerciāla rakstura objektus atļauts iežogot, ja žogs nepārsniedz 1,8 m un tiek veidots kompleksā ar dzīvžogu Žoga arhitektūra: žogu veido estētisku un arhitektoniski kvalitatīvu; žogu veido stilistiski saskaņotu ar ēku un blakus zemesgabalu žogu; žoga krāsošanai izmanto izturīgu krāsu. Dabisko akmeni, keramiku un cēlapmetumu žogā nekrāso; žogu veido atbilstoši tā funkcionālajai izmantošanai, maksimāli saglabājot ēku pieejamību; žogs gar ielu nav augstāks par 1,8 m un tā caurredzamība ir vismaz 30%;

3 aizliegta dzeloņdrāšu izmantošana žogos, izņemot, ja to paredz normatīvie akti, žogam gar robežu ir jābūt viena veida. 4. Atkritumu tvertņu (konteineru) novietnes 4.1. Atkritumu tvertņu novietnes saskaņā ar funkcionāli pamatotu piebraucamo ceļu un gājēju celiņu plānojumu paredz būvprojektā vai teritorijas labiekārtojuma projektā Atkritumu tvertņu novietnes vietas izvēlē izvērtē projektējamā objekta atrašanos gan no funkcionālā, gan estētiskā aspekta, ievērojot konkrēto pilsētas telpisko situāciju un apkārtējās apbūves raksturu, lai atkritumu tvertņu novietnes arhitektoniski iekļautos apkārtējās apbūves ainavā Projektējot būvi vai veicot būves rekonstrukciju, atkritumu tvertņu novietnes paredz aizmugures pagalmā vai iekšējā sānpagalmā, tās nedrīkst izvietot priekšpagalmā un ārējā sānpagalmā Atkritumu novietnes platību nosaka, vienai tvertnei paredzot vismaz 2 m Atkritumu tvertņu novietnes izvieto: ne tuvāk par 10 m līdz daudzdzīvokļu mājas fasādei ar logiem; ne tuvāk par 20 m līdz izglītības iestādei, bērnu rotaļu laukumam, rekreācijas zonai, sporta laukumam; ne tuvāk par 5 m no saglabājamu koku stumbriem; ne tālāk par 100 m līdz visattālākajai ieejai mājā vai publiskā ēkā Atkritumu konteineru novietni projektē slēgtā nojumē, ja tā atrodas pie ielas sarkanās līnijas Atkritumu tvertņu novietni izvieto ne tuvāk par 1,5 m zemesgabala robežai, izņemot, ja ir saņemta attiecīgā blakus zemesgabala īpašnieka piekrišana uz būvobjekta ģenerālplāna rasējuma lapas Būvprojektā bez atkritumu tvertņu novietņu atainojuma izstrādā objekta funkcijai atbilstošu pārējās teritorijas plānojumu, nodrošinot ērtu specializētā transportlīdzekļa piekļūšanu atkritumu tvertnēm jebkurā gadalaikā Atkritumu tvertņu novietnēm pielieto asfalta, betona vai citu cieto segumu. D. Inženiertehniskais nodrošinājums 5.Inženiertehniskās apgādes infrastruktūras nodrošinājums 5.1. Detālplānojuma teritorijā nodrošina būvju inženiertehnisko apgādi saskaņā ar normatīvo aktu prasībām Energoapgādes komersantu objektu izvietošanā ievēro Enerģētikas likuma prasības Inženierkomunikāciju izbūvē un izvietojumā ievēro attiecīgos būvnormatīvus, kā arī nodrošina vides kvalitātes, teritorijas, enerģijas un dabas resursu racionālu izmantošanu un vides pieejamību Veicot inženierkomunikāciju izbūvi, pārbūvi, atjaunošanu vai inženierkomunikāciju avāriju seku novēršanu, jāievēro Būvniecības likums un Ministru kabineta noteikumi Nr.500 Vispārīgie būvnoteikumi (turpmāk VBN) Pirms inženierkomunikāciju projektēšanas Būvvaldē saņem inženierkomunikāciju trašu ierādes.

4 Inženierkomunikāciju izvietošanā un rekonstrukcijā paredz tādu komunikāciju izvietojumu un tehniskos risinājumus, lai pēc iespējas racionāli izmantotu ielas pazemes telpu Inženiertehniskās apgādes tīkliem un būvēm nodrošina ērtu un drošu piekļūšanas un apkalpošanas iespēju, kā arī iekļaušanos kopējā pilsētvidē un ainavā Inženiertehniskās apgādes tīklu un būvju ierīkošanu un rekonstrukciju publiskajā ārtelpā veic saskaņoti ar ielu, tehniskās infrastruktūras elementu un publiskās ārtelpas atjaunošanu, pārveidošanu vai izveidi Elektroapgādes ārējo tīklu projekts izstrādājams saskaņā ar AS Sadales tīkls izdotajiem tehniskajiem noteikumiem, paredzot ka uz zemes gabala robežas tiks uzstādīta uzskaites sadalne Transformatoru apakšstaciju izvieto būves pagrabā vai pirmajā stāvā ar atsevišķu ieeju no ārpuses vai paredz kompaktās transformatoru apakšstacijas uzstādīšanu Brīvi stāvošas transformatoru apakšstacijas apjomu projektē, ievērojot konkrēto pilsētas telpisko situāciju un apkārtējās apbūves raksturu, lai transformators arhitektoniski iekļautos apkārtējās apbūves ainavā Kopējo elektronisko sakaru tīklu pazemes kabeļu līniju ierīkošanai izmanto ielas un ielu infrastruktūras objektus vai, izņēmuma gadījumā, citus kopējos inženierkomunikāciju koridorus un to būves Plānojot elektronisko sakaru tīklu izbūvi, veido pietiekama apjoma kopējus kanalizācijas kolektorus, kas nodrošinātu iespēju pakāpeniski pāriet no gaisvadu iekārto kabeļu līnijām starp ēkām uz pazemes kabeļu līnijām Izbūvējot elektronisko sakaru tīklus, izmanto cauruļu klāt guldīšanu pie esošajām elektronisko sakaru kabeļu kanalizācijas trasēm Ierīkojot vai rekonstruējot inženierkomunikācijas, īsteno pāreju no gaisvadu iekārto kabeļu līnijām uz pazemes kabeļu līnijām Būvi nodrošina ar ārējo ugunsdzēsības ūdensapgādi normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos saskaņā ar būvnormatīvu prasībām. 6.Energoefektivitāte 6.1. Ēku projektēšanā un būvniecībā jāievēro Ēku energoefektivitātes likums un noteiktie energoefektivitātes paaugstināšanas standarti un ieteikumi, t.sk. pievēršot īpašu uzmanību pareizai ēku orientācijai dabā un atbilstošam ēku iekštelpu plānojumam, izmantotajiem materiāliem un būvniecības kvalitātei 6.1. Alternatīvās elektroenerģijas nodrošināšanai paredzētie solārie paneļi jāintegrē ēkas kopējā arhitektūrā Ēkas iekštelpu plānojums jāprojektē ņemot vērā sekojošus nosacījumus: ēkas novietne jāprojektē ievērojot saules enerģijas maksimālu izmantojamību ziemas periodā un nodrošinot nepieciešamo pagalmu insolāciju Lielām stiklotām virsmām jānodrošina aizsardzība no saules stariem un pārkaršanas vasaras periodā Ēkām projektēt nepieciešamo siltumizolāciju atkarībā no plānotās iekštelpu temperatūras, nodrošinot minimālus siltuma zudumus ēkās. 7. Ugunsdrošības un civilās aizsardzības prasības 7.1. Veicot būvniecību un citādu teritorijas izmantošanu, ievēro normatīvo aktu prasības ugunsdrošības jomā.

5 Plānojot objektus, kur vienlaikus var atrasties vairāk par 50 cilvēkiem (izņemot dzīvojamās mājas), uzņēmumam ir jāizstrādā civilās aizsardzības pasākumu plāns, jānodrošina iedzīvotāju apziņošanas sistēmas darbība un jāparedz cilvēku evakuācijas iespējas saskaņā ar Latvijas Valsts standartu Nr Uzņēmumi, kuri normatīvo aktu noteiktajā kārtībā klasificējas kā riska objekti, izstrādā objektu avārijas gatavības un civilās aizsardzības pasākumu plānu Attālumi starp ēkām jānosaka saskaņā ar insolācijas, apgaismojuma un ugunsdrošības prasībām. Nosakot ugunsdrošības atstarpes starp ēkām un būvēm, jāievēro Ministru kabineta 2015.gada 30.jūnija noteikumu Nr.333 Noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN Būvju ugunsdrošība prasības Ārējo ugunsdzēsības ūdensapgādi jānodrošina atbilstoši Ministru kabineta 2015.gada 30.jūnija noteikumu Nr.326 Noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN Ūdensapgādes būves 2.2.sadaļas prasībām un citu spēkā esošu normatīvo aktu prasībām. E. Arhitektūras risinājumi, būvlaide, pagalms 8. Noteikumi transportlīdzekļu novietnēm 8.1. Būvi nodod ekspluatācijā vienlaicīgi ar nepieciešamajām transportlīdzekļu novietnēm. Ja būve tiek nodota ekspluatācijā pa būvniecības kārtām, tad vienlaikus ar katru būvniecības kārtu ekspluatācijā nodod tās transportlīdzekļu novietnes, kas nepieciešamas attiecīgās ekspluatācijā nodotās būves vai tās daļas funkcionēšanas nodrošināšanai Transportlīdzekļu novietni izvieto tajā pašā būvē vai uz tā paša zemesgabala, kura izmantošanai tā nepieciešama Viena transportlīdzekļa novietošanai virszemes vienlīmeņa transportlīdzekļu novietnē paredz šādu minimālo platību: vieglajai automašīnai 25 m2; velosipēdam 2,25 m2; motociklam 5 m2; tūristu autobusam 60 m2; 8.4. Projektējot transportlīdzekļu novietni tūrisma kemperiem, ievēro attiecīgo automašīnu izmērus un paredzēto darbību novietnē Atklātām virszemes autonovietnēm un to piebraucamajiem ceļiem aizliegts pielietot daļēji slēgtu, ūdenscaurlaidīgu segumu (šķembu, grants, ekoloģiskā bruģa segumu u. tml.). 9. Apbūves atbilstība zemesgabala robežām un ēku izvietojums zemesgabalā 9.1. Ēkas bez logiem var izvietot tuvāk par 4 m no kaimiņu zemesgabala robežas vai tieši pie robežas, ja tiek ievērotas ugunsdrošības un sanitārās normas, ēku insolācijas prasības, un, ja ir saņemta attiecīgā kaimiņu zemesgabala īpašnieka piekrišana uz būvobjekta ģenerālplāna rasējuma lapas Nevienas būves daļas projekcija uz zemes nedrīkst izvirzīties ārpus šīs būves zemesgabala robežas, šis punkts neattiecas uz esošo likumīgi izveidojušos situāciju, kad būve projicējas ārpus zemesgabala robežas, izņemot: ja būve ir žogs; ja ir nodibināts pārkares servitūts.

6 6 10. Būvlaide Iedibināta būvlaide ir prioritāra attiecībā pret obligāto būvlaidi, izņemot: ja ir noteikta jauna obligātā būvlaide; ja iedibinātā būvlaide ir starp sarkanajām līnijām; ja, izvērtējot apkārtējās teritorijas izmantošanu, Būvvalde ir noteikusi atkāpes no iedibinātās būvlaides Zemes vienības noteiktā būvlaide ir: m no Pūres ielas sarkanās līnijas; m no Jūrmalas gatves ielas sarkanās līnijas; Būvlaides veidu nosaka un būvlaidi precizē Būvvalde, izskatot konkrēto būvniecības ieceri. 11. Būvju arhitektoniskais risinājums, pagalms Jauns būvapjoms projektējams kā brīvi stāvoša ēka ievērojot attālumus līdz blakus esošiem zemesgabaliem un saskaņā ar noteikumiem par Latvijas būvnormatīvu LBN "Būvju ugunsdrošība" Būvapjoma kompozīcijas un arhitektoniski telpiskais risinājums pamatojams ar arhitektoniski ainaviskā risinājuma analīzi Apbūvētam zemesgabalam vai ēkai uz tā atkarībā no apbūves veida ir pagalms (aizmugures pagalms, iekšpagalms) vai pagalmi (priekšpagalms, iekšējais sānpagalms, ārējais sānpagalms, aizmugures pagalms, iekšpagalms) Priekšpagalmā un ārējā sānpagalmā atļauti tikai apstādījumi vai priekšdārzs. Prasības apstādījumiem vai priekšdārzam nosaka Būvvalde. F. Teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana 12. Apbūves stāvu skaits, tehniskie rādītāji Nosakot būves maksimālo stāvu skaitu, ievēro Plānojuma grafiskās daļas plānā Apbūves stāvu skaita plāns (RTIAN 16.pielikums) noteikto stāvu skaitu attiecīgajai teritorijai Apbūves tehniskos rādītājus nosaka atkarībā no plānotās apbūves stāvu skaita un citiem parametriem neatkarīgi no tā, kāds ir atļautais maksimālais apbūves stāvu skaits. 13. Prasības jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijai Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorija (J) ir teritorija, kur atļautā izmantošana ir šādu būvju būvniecība un izmantošana: daudzdzīvokļu nams; komerciāla rakstura objekts; tirdzniecības un pakalpojumu objekts; savrupmāja; dvīņu māja; rindu māja; noliktava; mehānisko transportlīdzekļu remontdarbnīca (t.sk. automazgātava);

7 transporta infrastruktūras objekts; izglītības iestāde; sabiedriska iestāde; kultūras iestāde; zinātnes iestāde; ārstniecības iestāde; sociālās aprūpes un rehabilitācijas iestāde; sporta būve; transportlīdzekļu novietne; degvielas un gāzes uzpildes stacija, kura aprīkota ar pazemes tvertnēm; izlietotā iepakojuma pieņemšanas punkts un atsevišķu veidu bīstamo atkritumu savākšanas punkts ārstniecības iestādēs Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā, kurā ir esoša ražošana vai infrastruktūra, kas ir piemērota ražošanas funkcijai, atļauta būvju izmantošana un jaunu būvju būvniecība vieglās ražošanas vajadzībām, bet jaunu būvniecību vai rekonstrukciju, kuras rezultātā tiek palielināta esošo būvju platība, var veikt, ja ir veikta paredzētās būves publiskā apspriešana Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā ievēro šādus nosacījumus: zemesgabala maksimālā apbūves intensitāte ir: % līdz 2 stāvu apbūvē; % 3 stāvu apbūvē; zemesgabala minimālā brīvā teritorija ir: % līdz 2 stāvu apbūvē; % 3 stāvu apbūvē; Pirmsskolas, pamata vai vidējo vispārējo izglītības iestāžu apbūvē ievēro šādus apbūves rādītājus: minimālā brīvā teritorija 100% un maksimālā apbūves intensitāte 70% palīgēku nedrīkst veidot priekšpagalmā un stūra zemesgabalam ārējā sānpagalmā; projektējot daudzdzīvokļu namu, tās pagalmu veido kā rekreācijas teritoriju ar sporta, rotaļu un atpūtas zonām. Ja kopējais dzīvokļu skaits zemesgabalā pārsniedz 100, pagalmu veido kā rekreācijas teritoriju ar nodalītām sporta, rotaļu un atpūtas zonām visām iedzīvotāju vecuma grupām. 14. Prasības ielu teritorijai (I) Ielu teritorija (I) ir teritorija, kur atļautā izmantošana ir šādu būvju būvniecība un izmantošana: ceļš; laukums; transporta infrastruktūras objekts; īslaicīgas lietošanas būves un mazās arhitektūras formas; transportlīdzekļu novietne, ja tas paredzēts ar detālplānojumu; ielu stādījumi; inženiertehniskās apgādes tīkli un būves;

8 Laukuma teritoriju norobežo sarkanās līnijas, apbūve vai apstādījumi, bet tā telpisko robežu veido apbūve vai apstādījumi, arī ārpus laukuma teritorijas Veidojot piebraucamos ceļus un ielas, ievēro LVS ceļu projektēšanā Plānojot teritorijas attīstību, ielu sarkanās līnijas obligāti projektē, ja: plānota B, C, D, E kategorijas iela; teritorijā, kurai ceļš nodrošina piekļūšanu, vienlaikus plānots uzturēties 1000 vai vairāk cilvēkiem; plānotā ceļa satiksmes intensitāte pārsniedz 250 transportlīdzekļus kaut vienā diennakts stundā; plānota pilsētas sabiedriskā transporta satiksme Pašreizējās un plānotās sarkano līniju robežas projektē un nosaka detālplānojumā un pašvaldības teritorijas plānoju. (RD saistošo noteikumu Nr.219 redakcijā) Pievienojumu dažādas kategorijas ielām var veidot, ja ielu kategorija savstarpēji atšķiras ne vairāk kā par vienu pakāpi.

Untitled

Untitled 1.pielikums Rīgas domes 2015.gada 15.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.185 Lokālplānojums zemesgabaliem Kantora ielā 10 (kadastra Nr.01001062132, kadastra Nr.01001062134) Redakcija 1.1. Teritorijas

Sīkāk

DETALPLANOJUMA_1.REDAKCIJA (1)

DETALPLANOJUMA_1.REDAKCIJA (1) 1. PASKAIDROJUMA RAKSTS 1.1. IEVADS Detālplānojuma grozījumi Cidoniju iela 47 izstrāde, uzsākta atbilstoši Stopiņu novada domes 2016. gada 14. septembra lēmumam Nr.82 Par detālplānojuma Saulīši (1.z.g.),

Sīkāk

Microsoft Word - DP_ Kesan_paskaidrojuma raksts 1 redakcija.doc

Microsoft Word - DP_ Kesan_paskaidrojuma raksts 1  redakcija.doc Detālplānojums Mālpils pagasta zemes gabalā Ķešāni (kadastra nr. 8074-001-0094) 1. redakcija Mālpils, 2006 Saturs I PASKAIDROJUMA RAKSTS... 3 Ievads... 3 1.1. Teritorijas pašreizējā izmantošana... 3 1.2.

Sīkāk

Apstiprināts ar Rīgas domes

Apstiprināts ar Rīgas domes 2. pielikums Apstiprināts ar Rīgas pilsētas būvvaldes..2014. lēmumu Nr. BV-14- DARBA UZDEVUMS detālplānojuma izstrādei zemes vienībai Pūres ielā 5, Rīgā (kadastra apzīmējums 0100 076 0206) Detālplānojuma

Sīkāk

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc Teritorijas izmantošana un apbūves noteikumi 1 Teritorijas izmantošana (zonējums), apbūves noteikumi Ķīpsalas teritorijas izmantošanas (zonējuma) pamatā likti iepriekš minētie nozīmīgie faktori, lai veicinātu

Sīkāk

Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr ) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pi

Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr ) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pi Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr. 13 00 020 2102) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pilsētas dome Izstrādātājs: SIA Grupa93 Rīga, 2014. gads

Sīkāk

1

1 PASKAIDROJUMA RAKSTS IEVADS Detālplānojuma izstrāde Garkalnes novada, Berģu zemes vienībām Lietus ielā 12, kadastra apzīmējums 8060 011 0244, un Saktas, kadastra apzīmējums 8060 011 0245 uzsākta pamatojoties

Sīkāk

Microsoft Word - RTIAN_grozījumu_satura_rādītājs.doc

Microsoft Word - RTIAN_grozījumu_satura_rādītājs.doc Rīgas domes 18.08.2009. saistošie noteikumi Nr.5 Grozījumi Rīgas domes 2005.gada 20.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 Rīgas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi SATURA RĀDĪTĀJS 1. Vispārīgie

Sīkāk

Microsoft Word - Teritorijas_izmant_un_apbuves_noteik._34.doc

Microsoft Word - Teritorijas_izmant_un_apbuves_noteik._34.doc RĪGAS DOME Rātslaukumā 1, Rīgā, LV-1539, reģ. Nr. LV90000064250, tālrunis 8000800, fakss 7026184 SAISTOŠIE NOTEIKUMI Rīgā 20.12.2005. Nr.34 (Rīgas domes 20.12.2005. lēmums Nr.749) Rīgas teritorijas izmantošanas

Sīkāk

Microsoft Word - vaks_Apbuves-noteik

Microsoft Word - vaks_Apbuves-noteik Vecpiebalgas novada Teritorijas plānojums 2013. 2025.gadam II daļa TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN VECPIEBALGAS NOVADA TERITORIJAS PLĀNOJUMS 2013. 2025.GADAM II daļa TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN Vecpiebalgas

Sīkāk

OZOLNIEKU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Stadiona iela 10, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 O

OZOLNIEKU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Stadiona iela 10, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 O OZOLNIEKU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr. 90000015486 Stadiona iela 10, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 ozolnieki@ozolnieki.lv Ozolnieku novada teritorijas plānojums 2019.-2033.gadam

Sīkāk

PASKAIDROJUMA RAKSTS

PASKAIDROJUMA RAKSTS PASKAIDROJUMA RAKSTS 1. NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA MEŽAPARKS IZSTRĀDES PAMATOJUMS TERITORIJAS SITUĀCIJAS UN PAŠREIZĒJĀS IZMANTOŠANAS APRAKSTS Plānojamās teritorijas novietne Nekustamā īpašuma Mežaparks, Tīnūžu

Sīkāk

LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsēt

LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsēt LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsētas dome 2019 Saturs Informācija par lokālplānojuma

Sīkāk

Rigas teritorijas izmantosanas un apbuves noteikumi

Rigas teritorijas izmantosanas un apbuves noteikumi RĪGAS DOME Rātslaukumā 1, Rīgā, LV-1539, reģ. Nr. LV90000064250, tālrunis 8000800, fakss 7026184 SAISTOŠIE NOTEIKUMI Rīgā 20.12.2005. Nr.34 (Rīgas domes 20.12.2005. lēmums Nr.749) Rīgas teritorijas izmantošanas

Sīkāk

DAGDAS NOVADA TERITORIJAS PLĀNOJUMS GADAM 3.sējums TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI Galīgā redakcija Dagdas novada Teritorija

DAGDAS NOVADA TERITORIJAS PLĀNOJUMS GADAM 3.sējums TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI Galīgā redakcija Dagdas novada Teritorija DAGDAS NOVADA TERITORIJAS PLĀNOJUMS 2013. 2024. GADAM 3.sējums TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI Galīgā redakcija Dagdas novada Teritorijas plānojums tiek izstrādāts Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētā

Sīkāk

VĀRKAVAS NOVADA TERITORIJAS 2013 – 2025

VĀRKAVAS NOVADA TERITORIJAS 2013 – 2025 Vārkavas novada teritorijas plānojums 2014. 2025. gadam II daļa Galīgā Redakcija Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi 2014. Saturs IEVADS 5 1.VĀRKAVAS NOVADA TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES

Sīkāk

Nigr_apbuv_not.doc

Nigr_apbuv_not.doc Apstiprināti ar Saldus novada domes 2009.gada 23.septembra sēdes lēmumu (protokols Nr.12, 7. ) SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr.7 Par Saldus novada teritorijas plānojumiem SAISTOŠIE NOTEIKUMI NR.7 NĪGRANDES PAGASTA

Sīkāk

TP_TIAN_III_sejums

TP_TIAN_III_sejums Saistošie noteikumi Nr.17 novada teritorijas plānojums 2012. 2024.gadam. Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un grafiskā daļa Apstiprināti ar novada domes 31.10.2012. sēdes lēmumu (protokols

Sīkāk

Microsoft Word - 2.dala_Lazdukalns-Noteikumi.doc

Microsoft Word - 2.dala_Lazdukalns-Noteikumi.doc Lazdukalna pagasta saistošo noteikumu Nr. Par Lazdukalna pagasta teritorijas plānojumu 2008-2020 1.pielikums Apstiprināts 2007.gada 2.oktobrī (protokola Nr......) Beņislavā Lazdukalna pagasta padomes priekšsēdētājs

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2015.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2016.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

Microsoft Word - III_2.redakcija_TIAN.doc

Microsoft Word - III_2.redakcija_TIAN.doc Jūrmalas pilsētas dome Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojums turpmākajiem 12 gadiem 3.daļa. Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi otrā redakcija Jūrmala 2012.g. Saturs 1. Vispārīgie noteikumi...4

Sīkāk

SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr , mob. tel. Nr , e pasts: Reģ.Nr. 50

SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr , mob. tel. Nr , e pasts: Reģ.Nr. 50 SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr. 67379209, mob. tel. Nr. 29173009, e pasts: caunites.birojs@gmail.com, Reģ.Nr. 50003496771, būvkomersanta reģ.nr. 0242-R PASŪTĪTĀJS:

Sīkāk

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: 4201-007-1624 Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar Cīrulīšu ielu un Kovārņu ielu Uz zemesgabala atrodas

Sīkāk

Microsoft Word DaugavAbasMalas Pretplūdi Droš pras.docx

Microsoft Word DaugavAbasMalas Pretplūdi Droš pras.docx DROŠĪBAS PRASĪBAS UN PRETPLŪDU PASĀKUMI ŪDENSMALU LABIEKĀRTOŠANĀ Pārskats veikts Publisko un privāto partnerattiecību biedrības Zied zeme projektā Daugavas upes baseina ekonomiskā potenciāla attīstība

Sīkāk

2017.gada 29.jūnijā LĒMUMS Garkalnes novadā Nr.2 (prot.nr.2, 5. ) Par Bukultu ciema lokālplānojuma Ādažu ielas sarkanās līnijas izstrādes uzsākšanu Iz

2017.gada 29.jūnijā LĒMUMS Garkalnes novadā Nr.2 (prot.nr.2, 5. ) Par Bukultu ciema lokālplānojuma Ādažu ielas sarkanās līnijas izstrādes uzsākšanu Iz Nr.2 (prot.nr.2, 5. ) Par Bukultu ciema lokālplānojuma Ādažu ielas sarkanās līnijas izstrādes uzsākšanu Izskatot būvvaldes ierosinājumu uzsākt lokālplānojuma izstrādi, lai noteiktu sarkanās līnijas Ādažu

Sīkāk

MAZSALACAS PILSĒTAS AR LAUKU TERITORIJU TERITORIJAS PLĀNOJUMS III.DAĻA 1.SĒJUMS KOPĒJIE TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI Valmi

MAZSALACAS PILSĒTAS AR LAUKU TERITORIJU TERITORIJAS PLĀNOJUMS III.DAĻA 1.SĒJUMS KOPĒJIE TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI Valmi Valmieras rajona MAZSALACAS PILSĒTAS AR LAUKU TERITORIJU TERITORIJAS PLĀNOJUMS 2008. 2020. G A L A R E D A K C I J A III. daļa MAZSALACAS PILSĒTAS AR LAUKU TERITORIJU DOMES 13.02.2008. SAISTOŠIE NOTEIKUMI

Sīkāk

Garkalnes apbūves noteikumi

Garkalnes apbūves noteikumi Garkal nes novada teritorijas plānojums 2013. 2024.gadam ar 2015.gada grozījumiem II.daļa Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi GARKALNES NOVADA TERITORIJAS PLĀNOJUMS 2013-2024 ar 2015.gada grozījumiem

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Ar Krustpils novada domes sēdes lēmumu (protokols Nr.14, 1.) Par Krustpils novada teritorijas plānojuma gadam un s

APSTIPRINĀTS Ar Krustpils novada domes sēdes lēmumu (protokols Nr.14, 1.) Par Krustpils novada teritorijas plānojuma gadam un s APSTIPRINĀTS Ar Krustpils novada domes 17.07.2013. sēdes lēmumu (protokols Nr.14, 1.) Par Krustpils novada teritorijas plānojuma 2013. 2024.gadam un saistošo noteikumu Nr.2013/12 Par Krustpils novada teritorijas

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOMES

KULDĪGAS NOVADA DOMES KULDĪGAS NOVADA DOMES BŪVNIECĪBAS KOMISIJAS SĒDES PROTOKOLS Kuldīgā 2012.gada 7.februārī Nr.7 Sēde sasaukta plkst. 14:00 D A R B A K Ā R T Ī B A 1. Par būvprojekta Graudu noliktava zemes īpašumā Mači,

Sīkāk

LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsēt

LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsēt LOKĀLPLĀNOJUMS ZEMESGABALIEM ZEMGALES PROSPEKTĀ 19A, SPORTA IELĀ 2B UN SPORTA IELĀ 2C, JELGAVĀ Informācija par lokālplānojuma izstrādi Jelgavas pilsētas dome 2019 1 Saturs Informācija par lokālplānojuma

Sīkāk

Microsoft Word - Apbūves_noteikumi

Microsoft Word - Apbūves_noteikumi 3. 1 SĒJUMS TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI /Cesvaines novada domes 2010.gada 9.decembra saistošo noteikumu Nr.11 redakcijā/ Cesvaine, 2010 SIA AMETRS, 2010 3 SATURA RĀDĪTĀJS 1. nodaļa PRIEKŠVĀRDS........

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 03.01.2017. 3.5.10/01-PR2017 BS-23664-173 2. 06.01.2017. 3.5.10/02-PR2017

Sīkāk

Pašreizējās situācijas raksturojums

Pašreizējās situācijas raksturojums Apstiprināts ar Stopiņu novada domes 10.04.2019.sēdes lēmumu, protokols nr. 49.,4.8.p, Par Stopiņu novada attīstības programmas 2019. 2025. gadam apstiprināšanu STOPIŅU NOVADA ATTĪSTĪBAS PROGRAMMA 2019.

Sīkāk

2017.gada 28.martā LĒMUMS Garkalnes novadā Protokols Nr.4 1. Par detālplānojuma zemes vienībai Andrēni izstrādes uzsākšanu Izskatot zemes vienības And

2017.gada 28.martā LĒMUMS Garkalnes novadā Protokols Nr.4 1. Par detālplānojuma zemes vienībai Andrēni izstrādes uzsākšanu Izskatot zemes vienības And 2017.gada 28.martā Protokols Nr.4 1. Par detālplānojuma zemes vienībai Andrēni izstrādes uzsākšanu Izskatot zemes vienības Andrēni, kadastra apzīmējums 8060-006-0291, īpašnieka SIA Bergi Rich, reģistrācijas

Sīkāk

Likumi.lv

Likumi.lv Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 28 Pieņemts: 23.05.2014. Stājas spēkā: 30.05.2014. Publicēts: "Latvijas Vēstnesis", 103 (5163), 29.05.2014. OP numurs: 2014/103.7 Attēlotā

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOMES

KULDĪGAS NOVADA DOMES KULDĪGAS NOVADA DOMES BŪVNIECĪBAS KOMISIJAS SĒDES PROTOKOLS Kuldīgā 2013.gada 9. aprīlī Nr.14 Sēde sasaukta plkst. 14:00 D A R B A K Ā R T Ī B A 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 11. 12. 13. 14. 15. Par būvprojekta

Sīkāk

Microsoft Word - apbuves_noteikumi_gala_red.doc

Microsoft Word - apbuves_noteikumi_gala_red.doc LĪBAGU PAGASTA PADOME Lībagu pagasta padome apbūves noteikumus ir apstiprinājusi 2007.gada 26.septembrī (prot.nr.13,2 ) kā saistošos noteikumus Nr.2007/12. LĪBAGU PAGASTA TERITORIJAS PLĀNOJUMS (2007. 2019.)

Sīkāk

Vēja elektrostaciju parku Dobele un Pienava būvniecība Dobeles un Tukuma novados Ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējās sabiedriskās apspriešanas mat

Vēja elektrostaciju parku Dobele un Pienava būvniecība Dobeles un Tukuma novados Ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējās sabiedriskās apspriešanas mat Vēja elektrostaciju parku Dobele un Pienava būvniecība Dobeles un Tukuma novados Ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējās sabiedriskās apspriešanas materiāli Rīga, 2017. gada oktobris Vides pārraudzības

Sīkāk

VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: , E-pasts:

VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: , E-pasts: VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: +371 64123834, E-pasts: vidzeme@mantojums.lv, www.mantojums.lv 27.02.2014. Nr.14.4-07/78

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Velosipēdisti ceļu satiksmē 2018. gada 11.janvārī, Ādaži Valda Kjaspere, Mag.Ped. Trieciena spēks un iespējamība, ka ies bojā Velosipēdu vadītāju rīcība - veicinošs aspekti CSN izraisīšanā: nepareizi veikts

Sīkāk

LĒMUMS Garkalnes novadā 2015.gada 31.martā Protokols Nr.3 1. Par zemes lietošanas mērķa precizēšanu zemes vienībā (adrese) Garkalnes novada dome ir iz

LĒMUMS Garkalnes novadā 2015.gada 31.martā Protokols Nr.3 1. Par zemes lietošanas mērķa precizēšanu zemes vienībā (adrese) Garkalnes novada dome ir iz 1. Par zemes lietošanas mērķa precizēšanu zemes vienībā (adrese) Garkalnes novada dome ir izskatījusi A. B. 2015.gada 26.marta iesniegumu par zemes lietošanas mērķa precizēšanu zemes vienībā (adrese).

Sīkāk

Lietas Nr. A Lietas arhīva Nr. A /8 ADMINISTRATĪVĀ RAJONA TIESA RĪGAS TIESU NAMS S P R I E D U LATVIJAS TAUTAS VĀRDĀ Rīgā gad

Lietas Nr. A Lietas arhīva Nr. A /8 ADMINISTRATĪVĀ RAJONA TIESA RĪGAS TIESU NAMS S P R I E D U LATVIJAS TAUTAS VĀRDĀ Rīgā gad Lietas Nr. A420219415 Lietas arhīva Nr. A42-02194-15/8 ADMINISTRATĪVĀ RAJONA TIESA RĪGAS TIESU NAMS S P R I E D U LATVIJAS TAUTAS VĀRDĀ Rīgā 2015. gada 26. novembrī Administratīvā rajona tiesa šādā sastāvā:

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01-

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01- Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 15.01.2016 3.5.10/01-PR2016 BS-955-6 2. 19.01.2016 3.5.11/01-AK2016 BS-1041-7 3. 09.02.2016

Sīkāk

RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis , fakss , e-pasts: SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77

RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis , fakss , e-pasts: SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77 RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis 80000800, fakss 67026184, e-pasts: riga@riga.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77 (prot. Nr.15, 14. ) Par reklāmu, izkārtņu un citu

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr , fakss , e-pasts:

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr , fakss , e-pasts: LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr. 654 22238, fakss 654 76810, e-pasts: dome@dnd.lv, www.dnd.lv 23.08.2018. saistošie noteikumi Nr.25 Daugavpils novada kapsētu

Sīkāk

Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes lēmumam Nr.BV ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēk

Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes lēmumam Nr.BV ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēk Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes 14.12.2018. lēmumam Nr.BV-18-197-ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēku adreses, kuras tiek mainītas saskaņā ar Ministru

Sīkāk

lemums_Julas_Mazas_Juglas_DP

lemums_Julas_Mazas_Juglas_DP RĪGAS PILSĒTAS BŪVVALDE Reģistrācijas Nr.LV90002719440, Amatu iela 4, Rīga, LV-1050, tālrunis 67105800, fakss 67012805 e-pasts: buvvalde@riga.lv, www.rpbv.lv Rīgā 18.07.2014. Nr. BV-14-8692-nd Uz Uz 02.12.2013.

Sīkāk

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem Reģistrēti RAPLM ar Nr.2-272/06 Saistošie noteikumi Par rakšanas darbu veikšanu Siguldas novadā 2006.gada 1.februārī Siguldā Nr.7 (prot. Nr.3, 4) Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām"

Sīkāk

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti 2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Dzīvojamās mājas adrese Aspazijas iela 13,

Sīkāk

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Aktu apstiprinu: 2017.gada 12.aprīlī Dzivojamās

Sīkāk

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes departaments 13.12.2012. Saturs Situācija Paveiktais

Sīkāk

Kandavas Mākslas un mūzikas skola

Kandavas  Mākslas un mūzikas skola NOMINĀCIJA: PĀRBŪVE KANDAVAS MĀKSLAS UN MŪZIKAS SKOLA ADRESE: SABILES IELA 12, KANDAVA, KANDAVAS NOVADS PIETEICĒJS: KANDAVAS NOVADA DOME, DĀRZA IELA 6, KANDAVA PĀRSTĀVIS: BŪVUZŅĒMĒJA PROJEKTU VADĪTĀJA

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Latvijas Universitāte LU 75. zinātniskā konference Sekcija Ģeomātika DRONU / BEZPILOTA LIDAPARĀTU IZMANTOŠANAS TIESISKAIS ASPEKTS Artis Markots ĢIS ražošanas vadītājs SIA METRUM Jomu regulējošie normatīvie

Sīkāk

RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis , fakss , e-pasts: SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77

RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis , fakss , e-pasts: SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77 RĪGAS DOME Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, tālrunis 80000800, fakss 67026184, e-pasts: riga@riga.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 26.novembrī Rīgā Nr.77 (prot. Nr.15, 14. ) Par reklāmu, izkārtņu un citu

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n EIROPAS KOMISIJA Briselē, 30.9.2015 C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS (30.9.2015) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa no Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Kohēzijas

Sīkāk

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS 017018-19-7a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses pag., Koknese, Indrānu iela 3.1 Ēkas daļa -.1 Ēkas vai tās daļas

Sīkāk

SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment Trokšņa stratēģisko karšu izstrāde valsts reģionālā autoceļa P100 Jelgava Dalbe posmam no Ozolniekiem l

SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment Trokšņa stratēģisko karšu izstrāde valsts reģionālā autoceļa P100 Jelgava Dalbe posmam no Ozolniekiem l SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment Trokšņa stratēģisko karšu izstrāde valsts reģionālā autoceļa P100 Jelgava Dalbe posmam no Ozolniekiem līdz autoceļam A8 Rīga Jelgava Lietuvas robeža (Meitene)

Sīkāk

Rīgas dome Reģistrācijas Nr Rātslaukums 1, Rīga, LV Lokālplānojums zemesgabalam Strēlnieku i

Rīgas dome Reģistrācijas Nr Rātslaukums 1, Rīga, LV Lokālplānojums zemesgabalam Strēlnieku i Rīgas dome Reģistrācijas Nr. 90000064250 Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539 sekretariats@riga.lv http://www.riga.lv Lokālplānojums zemesgabalam Strēlnieku ielā 8, (kadastra apzīmējums 0100 019 0020) Rīgā Redakcija

Sīkāk

SIA „Marno J”

SIA „Marno J” NEVERTEL UAB Rīgā 2014. gada 18. augustā Atzinums par realizējamā projekta Grēcinieku ielā 25, Rīgā (kadastra 0100 001 0087) ietekmi uz apkārtējās vides stāvokli, iedzīvotāju sadzīves apstākļiem un nekustamā

Sīkāk

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Diskusija Rīgas pilsētas arhitektu birojā 20.11.2012

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation PILSĒTAS TRANSPORTA INFRASTRUKTŪRAS ATTĪSTĪBA Satiksmes departamenta direktora p.i. Emīls Jakrins Maģistrālo ielu shēma un trūkstošie posmi Salu tilta kompleksa rekonstrukcija 1.kārta Salu tilta kompleksa

Sīkāk

1. TERITORIJAS PAŠREIZĒJĀS IZMANTOŠANAS APRAKSTS UN TERITORIJAS ATTĪSTĪBAS NOSACĪJUMI 1.1. IEVADS Lokālplānojuma izstrāde uzsākta saskaņā ar Rīgas dom

1. TERITORIJAS PAŠREIZĒJĀS IZMANTOŠANAS APRAKSTS UN TERITORIJAS ATTĪSTĪBAS NOSACĪJUMI 1.1. IEVADS Lokālplānojuma izstrāde uzsākta saskaņā ar Rīgas dom 1. TERITORIJAS PAŠREIZĒJĀS IZMANTOŠANAS APRAKSTS UN TERITORIJAS ATTĪSTĪBAS NOSACĪJUMI 1.1. IEVADS Lokālplānojuma izstrāde uzsākta saskaņā ar Rīgas domes 2014.gada 4.novembra lēmumu Nr.1736 (prot. Nr.41,

Sīkāk

Microsoft Word - Apbuves noteikumi gala red.2008.doc

Microsoft Word - Apbuves noteikumi gala red.2008.doc APSTIPRINĀTS ar Babītes pagasta padomes 2008.gada 4.jūnija lēmumu Nr.7, 1.& Saistošie noteikumi Nr. 10 SIA Metrum Reģ. Nr.40003388748 Vienības gatve 87 Rīga, LV-1004 Tālr. 67609030, fakss 67609044 E-pasts:

Sīkāk

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2 2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 28) Par nekustamā īpašuma nodokli un nekustamā īpašuma

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr , Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371

LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr , Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371 LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr.90000017453, Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371) 65707400, fakss (+371) 65707402, e-pasts: dome@ludza.lv

Sīkāk

Līgums Nr

Līgums Nr Līgums Nr. par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšanu Ventspilī, 2015.gada Pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts, vienotais reģistrācijas numurs 41203001052, turpmāk -

Sīkāk

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» ervins@miko.lv Bismart konference «Vieda pilsētvide jeb Smart city» ZRKAC, Svētes 33, Jelgava 15.09.2017

Sīkāk

SPRIEDUMS Latvijas tautas vārdā Lietas Nr. A Lietas arhīva Nr. AA /17 Rīgā 2016.gada 8.decembrī Administratīvā apgabaltiesa šādā sas

SPRIEDUMS Latvijas tautas vārdā Lietas Nr. A Lietas arhīva Nr. AA /17 Rīgā 2016.gada 8.decembrī Administratīvā apgabaltiesa šādā sas SPRIEDUMS Latvijas tautas vārdā Lietas Nr. A420219415 Lietas arhīva Nr. AA43-1426-16/17 Rīgā 2016.gada 8.decembrī Administratīvā apgabaltiesa šādā sastāvā: tiesnese referente I.Amona, tiesneses K.Kalvāne

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar II invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar I invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr , fakss e-pasts:

Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr , fakss e-pasts: Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr.90000067986 Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr. 67910518, fakss 67910532 e-pasts: novada.dome@stopini.lv P R O T O K O L S Ulbroka, Stopiņu novadā 2016.gada

Sīkāk

Elektroniskā versija Atklātā arhitektūras ideju konkursa Daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ar komercplatībām pirmajā stāvā jaunbūve Rīgā, Pērses ielā 2A (

Elektroniskā versija Atklātā arhitektūras ideju konkursa Daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ar komercplatībām pirmajā stāvā jaunbūve Rīgā, Pērses ielā 2A ( Elektroniskā versija Atklātā arhitektūras ideju konkursa Daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ar komercplatībām pirmajā stāvā jaunbūve Rīgā, Pērses ielā 2A (30.grupa, 57.grunts) žūrijas komisijas sēdes PROTOKOLS

Sīkāk

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx 2017.gada 3. aprīlī Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Aktu apstiprinu: Komisijas locekļi: Jānis Svarinskis, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Dzivojamās

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation VAS Starptautiskās lidostas Rīga vidēja termiņa darbības stratēģija 2017.-2023. gadam un ilgtermiņa stratēģija 2017.-2036. gadam Apstiprināts 2018.gada 14.decembra VAS Starptautiskā lidosta Rīga padomes

Sīkāk

Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr , fakss e-pasts:

Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr , fakss e-pasts: Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ.Nr.90000067986 Institūta ielā 1a, Ulbrokā, LV-2130 tālr. 67910518, fakss 67910532 e-pasts: novada.dome@stopini.lv Stopiņu novada domes sēdes P R O T O K O L S

Sīkāk

Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr , Tālrunis ,

Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr , Tālrunis , Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr.90000050886, Tālrunis 631 82028, 631 82026, Fakss 631 82027, e-pasts: dome@kandava.lv Kandavā

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90000020824 tālrunis 651 33655,, fakss 651 52352,E-pasts: dome@jaunjelgava.lv

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. 90009113532 Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis 63232110; fakss 63232130; e-pasts: dome@talsi.lv APSTIPRINĀTS

Sīkāk

Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojums Pārskats par juridisko un fizisko personu priekšlikumiem Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojuma pub

Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojums Pārskats par juridisko un fizisko personu priekšlikumiem Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojuma pub Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojums Pārskats par juridisko un fizisko personu priekšlikumiem Skanstes apkaimes teritorijas lokālplānojuma publiskās apspriešanas laikā no 20.11.2014. 22.12.2014.

Sīkāk

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zeme

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zeme Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: 01.06-30.08 Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zemes rakšana ar traktortehniku pamatiem Stunda 32,55 Zemes

Sīkāk

Pētījums Apbūves un vides veidošanas vadlīniju izstrāde Rīgas apdzīvojuma telpiskās struktūras stiprināšanai ID Nr. RD PAD 2014/11 (Tehniskās specifik

Pētījums Apbūves un vides veidošanas vadlīniju izstrāde Rīgas apdzīvojuma telpiskās struktūras stiprināšanai ID Nr. RD PAD 2014/11 (Tehniskās specifik Pētījums Apbūves un veidošanas vadlīniju izstrāde Rīgas apdzīvojuma telpiskās struktūras ID RD PAD 2014/11 (Tehniskās specifikācijas 3.2.1., 3.2.2.p.) II Esošās dzīvojamās vērtējums Pasūtītājs: juridiskā

Sīkāk

RĪGAS DOMES 68. SĒDES DARBA KĀRTĪBA Nr. Nosaukums Dok.Nr. Ziņotājs 1. Grozījumi Rīgas domes 2011.gada 1.marta saistošajos noteikumos

RĪGAS DOMES 68. SĒDES DARBA KĀRTĪBA Nr. Nosaukums Dok.Nr. Ziņotājs 1. Grozījumi Rīgas domes 2011.gada 1.marta saistošajos noteikumos RĪGAS DOMES 68. SĒDES DARBA KĀRTĪBA 16.02.2016. 14.00 Nr. Nosaukums Dok.Nr. Ziņotājs 1. Grozījumi Rīgas domes 2011.gada 1.marta saistošajos noteikumos Nr.114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" RD-16-3864-lp/2

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 17.oktobrī Nr. 73 Jūrmalā (protokols Nr.25, 40.punkts) Par augstas detalizācij

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 17.oktobrī Nr. 73 Jūrmalā (protokols Nr.25, 40.punkts) Par augstas detalizācij LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME SAISTOŠIE NOTEIKUMI 2013.gada 17.oktobrī Nr. 73 Jūrmalā (protokols Nr.25, 40.punkts) Par augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas aprites un maksas kārtību

Sīkāk

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO valdes loceklis Tālr.: 67027427 Fakss: 29371545 E-pasts:

Sīkāk

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m EUR

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m EUR Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: 01.12-30.02 Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m2 2.16 EUR Zemes rakšana ar traktortehniku pamatiem Stunda 27.90

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Seminārs Droša kuģošana CSDD 2017 CSDD loma kuģošanas drošības jomā Kuģu vadītāju apliecību izsniegšana. CSDD izsniedz divu veidu atpūtas kuģu vadītāju apliecības: atpūtas kuģu vadītāju apliecības; starptautiskās

Sīkāk

4

4 IZMANTOTIE SAĪSINĀJUMI Atbildīgā iestāde Fonds Konkurss KPFI Projekta līgums LR Vides ministrija SIA Vides investīciju fonds Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāts konkurss "Siltumnīcefekta

Sīkāk

COM(2014)520/F1 - LV (annex)

COM(2014)520/F1 - LV (annex) EIROPAS KOMISIJA Briselē, 23.7.2014. COM(2014) 520 final ANNEXES 1 to 3 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS PAZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI Energoefektivitāte un tās ieguldījums enerģētiskajā drošībā

Sīkāk

PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr R Reăistrācijas Nr Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV-

PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr R Reăistrācijas Nr Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV- PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr. 8563-R Reăistrācijas Nr. 44103064025 Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV-4228 Biroja adrese: Beātes 23-700, Valmiera, LV-4201

Sīkāk

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes un kontroles mehānismi. Kapitālsabiedrību pārraudzības

Sīkāk

LOKĀLPLĀNOJUMS zemesgabalam Vārnukrogs 1801, Jūrmalā kadastra numurs Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi PASŪTĪTĀJS: SIA Mež

LOKĀLPLĀNOJUMS zemesgabalam Vārnukrogs 1801, Jūrmalā kadastra numurs Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi PASŪTĪTĀJS: SIA Mež LOKĀLPLĀNOJUMS zemesgabalam Vārnukrogs 1801, Jūrmalā kadastra numurs 13000011801 Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi PASŪTĪTĀJS: SIA Mežakrasts IZPIDĪTĀJS: SIA DEI arhitekti 2019.gads 1 LOKĀLPLĀNOJUMS

Sīkāk

TUKUMA NOVADA DOME SAIMNIECĪBAS UN UZŅĒMĒJDARBĪBAS VEICINĀŠANAS KOMITEJA ĀRKĀRTAS SĒDES DARBA KĀRTĪBA Tukumā 2018.gada 3.jūlijā Nr. 7 plkst.16:00 1. P

TUKUMA NOVADA DOME SAIMNIECĪBAS UN UZŅĒMĒJDARBĪBAS VEICINĀŠANAS KOMITEJA ĀRKĀRTAS SĒDES DARBA KĀRTĪBA Tukumā 2018.gada 3.jūlijā Nr. 7 plkst.16:00 1. P TUKUMA NOVADA DOME SAIMNIECĪBAS UN UZŅĒMĒJDARBĪBAS VEICINĀŠANAS KOMITEJA ĀRKĀRTAS SĒDES DARBA KĀRTĪBA Tukumā 2018.gada 3.jūlijā Nr. 7 plkst.16:00 1. Par Nodomu vienošanās noslēgšanu ar SIA Gallusman. ZIŅO:

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

Presentation title

Presentation title Tehniskās ekspertīzes un diagnostikas dienests Daudzdzīvokļu ēku elektrotīklu testēšana Uģis Skopans, Dienesta vadītājs 23.01.2014, Jūrmala Saturs Elektrotīklu pieļaujamās slodzes noteikšana Elektroinstalācijas

Sīkāk

WP 3 – Baltic section

WP 3 – Baltic section Rīgas metropoles areāla mobilitātes plānošana un NSB CoRe projekta aktivitātes 2019.gada 26.marts SUMBA sanāksme Astor Riga Hotel Projektu saspēle Mobilitātes risinājumi Rīgas metropoles areālā Ziemeļjūras

Sīkāk

METU KONKURSA Meta izstrāde Aldara parka pārbūvei (Id. Nr. RD PAD 2016/10) ZIŅOJUMS Rīgā Projekta apraksts un mērķis: Izvēlēties un iegūt

METU KONKURSA Meta izstrāde Aldara parka pārbūvei (Id. Nr. RD PAD 2016/10) ZIŅOJUMS Rīgā Projekta apraksts un mērķis: Izvēlēties un iegūt METU KONKURSA Meta izstrāde Aldara parka pārbūvei (Id. Nr. RD PAD 2016/10) ZIŅOJUMS 25.08.2016. Rīgā Projekta apraksts un mērķis: Izvēlēties un iegūt arhitektoniski un funkcionāli augstvērtīgu metu, kas

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk