2012.gada februāris Skolas vēstis Valentīndiena skolā 5.numurs Februāris pie mums ienāk ar cerībām uz pavasari. Dienas kļūst garākas, debesis zilākas.

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "2012.gada februāris Skolas vēstis Valentīndiena skolā 5.numurs Februāris pie mums ienāk ar cerībām uz pavasari. Dienas kļūst garākas, debesis zilākas."

Transkripts

1 2012.gada februāris Skolas vēstis Valentīndiena skolā 5.numurs Februāris pie mums ienāk ar cerībām uz pavasari. Dienas kļūst garākas, debesis zilākas. Šajā mēnesī daudz tiek runāts arī par mīlestību, jo 14.februārī svinam Valentīndienu. Mīlestība - vārds, kam ir tik daudz nozīmju, tas ir tik daudzveidīgs. Izrunājot šo vārdu, katru reizi tam ir savs krāsu tonis. Mīlestību pavada putna lidojums un arī sāpes. Nekad un neviens neatradīs divus vienādus vārda mīlestība skaidrojumus. Vienam mīlestība ir domu lidojums, bet kādam citam vakars ar tuvu cilvēku jūras krastā. Jebkurā gadījumā tās ir visbrīnišķīgākās jūtas, ko cilvēks var izjust. Tāpēc prieks, ka mīlestības svētki tiek atzīmēti arī mūsu skolā. Visas dienas garumā notika dažādas aktivitātes. Pēc pirmās stundas dziedāja ansamblis jautras, mīļas dziesmas. Dziedāšanā iesaistījās arī skolotāja Emīlija un Regīna. Pēc otrās stundas notika Atzīšanās mīlestībā!. Skolēnam vajadzēja ar parūku galvā uzkāpt uz krēsla un, skatoties spogulī, trīs reizes bez smiešanās teikt: Es tevi mīlu! Es tevi ļoti mīlu! Es tevi mīlu ļoti, ļoti! Par to katrs saņēma saldumus. Pēc trešās stundas otrā stāva vestibils pārvērtās par skaistu izrotātu telpu, kur varēja demonstrēt modes. Modes skatē piedalījās gan meitenes, gan puiši. Balvu saņēma tie, kuri bija ģērbušies sarkanā apģērbā. Pēc ceturtās stundas visi varēja darboties radošajās darbnīcā. Vispirms vajadzēja no daudzām sirsniņu pusītēm sameklēt divas, lai sanāktu sirsniņa. Tad bija uzdevums, kur vajadzēja sirsniņas formā salikt figūriņas tā, lai nepaliktu pāri. Un visbeidzot bija jāliek puzle no lieliem lauznīšiem, kas nebūt nebija viegls darbs. Pēc piektās stundas, pēc pusdienām katrs skolēns varēja nopelnīt konfekti par ēdiena, dzēriena pateikšanu uz katru no buriem vārdā MĪLESTĪBA Pēc sestās stundas skolas dramatiskais kolektīvs skaitīja mīlestības dzejoļus. Skolēni arī varēja paši aktīvi piedalīties pasākumā lasot dzeju. Vēl šajā dienā bija svētki Par gadu vecāks un visi saņēma arī no prāvesta Rinalda rokām Vislielāko dāvanu, ko mums sarūpēja Kristīgā misija. Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamatskola Rūpes ir neatņemama mīlestības daļa. Tikai priecāties un mīlēt ir puse mīlestības tie, kas pa īstam mīl, arī rūpējas. Par dzīvniekiem, par cilvēkiem.

2 2.lpp. Sprīdītis, vecmāmiņa un Lienīte sarunājas. Sprīdītis dodas pasaulē naudu un laimi meklēt. Vecmāmiņa un Lienīte gan cenšas Sprīdīti atrunāt, bet veltīgi. Konkurss Kārtīgākā burtnīca dabaszinībās norisinājās februārā pirmajā nedēļā, bet burtnīcas tiek vērtētas visu mācību gadu. Konkursā piedalās visas klases, kurās skolēni mācās dabaszinības. Un tās ir no 2. līdz 9.klasei. Šāds konkurss tiek organizēts katru gadu skolas mērogā un vērtē priekšmetu skolotāja Ineta Cibule, direktora vietniece īzglītības jomā Vineta Kaša. Pasākums Par gadu vecāks Viņš dodas pasaulē un nokļūst pie Vēja mātes. Viņa liek Sprīdītim sargāt dēlus. (Uzstājas 9.klase ar vēja deju). Lai arī Sprīdītis vēja dēlus nenosargāja, tomēr par labu gribu Vēja māte viņam dāvāja svilpīti, kuru svilpojot kāds dancos, cik vien to spēlēs. Tālāk Sprīdītis nokļūst mežā. Mežā nobijušies ir ne tikai mazie zaķēni (7.c.kl.), bet arī bērni, jo viņus trenkā lutausis. Sprīdītis ar Vēja mātes doto burvju stabulīti tā izdancina lutausi, ka aiz pārguruma nosolās vairs nevienu mežā netrenkāt. Atbrīvoti no lutauša, bērni jautrojas un spēlē rotaļas (1.2.a.g.). Meža māte par palīdzību Sprīdītim algā dod sprungulīti. Ja kāds tam pieskaras, tad nevar atrauties. Tālāk Sprīdītis nokļūst pie sīkstuļa, kuram lūdz naktsmājas. Aiz durvīm negaiss (negaisa deju dejo 7.,8.klase). Sprīdītis sargā sīkstuļa mājas durvis līdz kāds pieklauvē. Tas ir vecais vīriņš, kas arī lūdz naktsmājas. Bet sīkstulis liek izciest 3 mocības, lai vīriņš varētu palikt pa nakti. Vīriņš saka: Tev sirds kā dimanta oliņa. Ja ir melnumi, tad tos vajag notīrīt un sirds būs kā daiļš trauciņš, kur var ielikt pašu dārgāko!. Saņēmis pateicībā no vecīša gredzenu, kas palīdz tikt uz to vietu, kur vislabāk klājas, Sprīdītis nonāk pilī., kur dejo galma dāmas, kungi (2.-4.kl.). Ķēniņš aicina cīnīties ar velnu, lai glābtu princesi Zeltīti. Sprīdītis princesi izglābj un nu viņam pienākas Zeltīte par sievu. Tik Sprīdītis saprot, ka ar tik gražīgu sievu dzīvot vis negrib. Tāpēc ūdens malā (5.- 6.klase) skaļi sauca: Gulbīti, gulbīti, aiznes mani uz laimīgo zemi. Tā Sprīdītis nokļuva atkal mājās pie vecmāmiņas un Lienītes. Jo tā taču ir, ka nekur nav tik labi kā mājās. Un Sprīdītim mantu nu bija daudz pēc lielā ceļojuma. Tāpēc viņš apdāvināja arī mūsu skolas skolēnus dzimšanas dienas pasākumā Par gadu vecāks. Visus mīļi uzrunāja arī mācītājs un aicināja būt pateicīgiem gan par materiālām, gan arī par garīgām dāvanām, ko dāvājis Konkurss Glītāka burtnīca dabaszinībās Uzvarētāji ir: 4.klasē Agija un kristīne 6.klasē Aleksandrs, Jānis R. un Liene 7.klasē Ieva, Līga, Andis 8.klasē Lidija 9.klasē Artjoms un Armands. Balvās skolēni saņēma mapes burtnīcas glabāšanai, saldo tāfelīti un pildspalvu. Skolas vēstis Skolēni saņem dzimšanas dienas dāvanas

3 3.lpp. Kristīgās dzejas pēcpusdiena 13.februārī skolotāja Ināra Kaša organizēja skolas 1.-9.klašu, arodklašu un C apmācības līmeņa skolēniem Kristīgās dzejas pēcpusdienu Tavās rokās. Dzejas pēcpusdiena bija apvienota ar Izteiksmīgās runas konkursu, tāpēc skolēnu uzstāšanos vērtēja žūrija, kuras sastāvā ietilpa latviešu valodas skolotāji. Mēs klausījāmies kristīgo grupu mūzikas ierakstus, lūdzāmies par savu skolu, runājām par Dieva rokām, dzirdējām kristīgo dzeju un divpadsmit pozitīvus latviešu autoru dzejoļus skolēnu izpildījumā klašu grupā 1.vietu ieguva Jānis, Agija un Normunds, bet 3.vietu Kristīne klašu grupā 1.vietā ierindojās pieci skolēni: Ieva, Jeļena H., Armands, Oskars, Samanta. 2.vietu dalīja Līga, Lidija un Jūlija. Uzvarētāji saņēma saldās balvas atbilstoši iegūtajai vietai. Atsevišķi tika apbalvoti centīgākie skolēni, kuri pasākumam gatavojās ar izteiktu atbildības sajūtu Jeļena H., Ieva, Normunds, Lidija. Ināra Kaša pēc pasākuma saka: Gribu pateikties klašu audzinātājiem un latviešu valodas skolotājiem par atbalstu pasākuma sagatavošanā un norisē. Novēlu skolēniem apzinīgi izturēties pret mācīšanos! Ieva Jeļena Lidija Normunds Iepazīsimies! Skolas avīzes dalībnieki stāsta par sevi! Mani sauc Lidija Jerjomina. Man ir 14 gadi. Pēc rakstura esmu dzīvespriecīga. Es dzīvoju Viļakā. kolā mācos 8 klasē. Mācībās man klājas ļoti labi. Dažreiz es uztraucos, ja neesmu kaut ko pareizi izdarījusi. Brīvajā laikā darbojos skolas avīzes, sporta, deju pulciņos un dziedu. Brīvajā laikā man patīk arī ar klasi iet pastaigās. Klasē man vislabāk patīk noformēšanas darbi. Svētku es parasti svinu gan ar draugiem, gan ar vecākiem. Man vislabāk patīk Ziemassvētki. Man prieku sagādā tas, ka man ir daudz draugu. Arī es citus iepriecinu, piemēram, pastāstot kaut ko smieklīgu. Baidos es no zirnekļiem. Pēc skolas beigšanas es gribētu iemācīties angļu valodu un aizbraukt uz Angli- ju. Visiem novēlu neslimot un būt vienam pret otru jaukiem! Mani sauc Jeļena Hardina. Mani 17 gadi. Pēc rakstura esmu jautra. Man patīk runāties par savu dzīvi. Es dzīvoju Gulbenē. Skolā mācos 10. klasē. Mācībās man klājas daļēji labi, daļēji slikti. Vairāk es uztraucos, ka man kaut kas nesanāk. Brīvajā laikā darbojos sporta pulciņā un skolas avīzītē. Vēl brīvajā laikā man patīk zīmēt, rakstīt, spēlēt novusu un šūt visādus darbiņus. Skolā ir daudz svētku, bet man vislabāk patīk Par gadu vecāks. Citus svētkus svinēt es braucu pie māsas un tad mēs ļoti labi nosvinam. Man visvairāk prieku sagādā, kad pie manis atbrauc māsas. Man patīk priecāties. Arī es citus cenšos iepriecināt, kaut vai vienkārši pasmaidot. Bail man paliek tad, kad es esmu viena vai ja kaut kur eju. Es novēlu cilvēkiem, lai viņiem būtu labi!

4 2.lpp. Skolas vēstis Metens sola saltas dienas, Solās visu sasaldēt. Krausim malku vezumā, Vedīsim Meteņam. Lai sakur lielu guni Lai sasilda pasaulīti. Meteņi Meteņi ir seni latviešu pavasara gaidīšanas svētki. Tas ir laiks, kad īsās ziemas dienas pamazām kļūst garākas, kad laiks sāk griezties uz pavasara pusi. Arī mēs, Baltinavas Kristīgās speciālās internātpamatskolas skolēni un skolotājas, 21.februārī devāmies skolas pagalmā jautri pavadīt Meteņdienu. Laiks gan mūs īpaši nelutināja - reizēm debesis jaucās ar zemi, putenis centās jaukt mūsu lielisko noskaņojumu. Taču veltīgi - mēs bijām tik priecīgi, tik aktīvi, ka pats Metenis kalna galā stāvēdams, priecājās par jautro sabiedrību. Un vakarā, kā jau pienākas, visi vakariņās cienājās ar gardām pankūkām. Masļenica Rēzeknē 26.februārī rēzeknieši, tuvi un tāli viesi un arī mēs - vairāki skolēni no skolas (Lidija, Ieva, Lauris, Ēvalds, Aleksandrs, Kristīne, Aivis, Andrians ) skolotāju Veras Pužules, Ineses Lāces un Lilitas Ločmeles vadībā apmeklējām Masļenicas svētkus Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā. Pasākuma laikā mēs skatījāmies svētku koncertu, dzērām siltu tēju un ēdām pankūkas, skatījāmies, kā lieli un mazi vizinās zirgu pajūgā. Mums pasākums patika un nākošgad ceram, ka varēsim aizbraukt uz to pašu pasākumu Rēzeknē atkal. INTERESANTI! Lai arī ārā ir februāris un aiz loga sniegs un sals kniebj degunā, mūsu skolas vestibilā ir iestājies pavasaris. Skaistiem ābeļziediem ir uzziedējuši ābeles zari, kas liek mums cerēt, ka pavasaris vairs nav aiz kalniem.

5 3.lpp. Intervija ar skolotājiem Regīnu un Ojāru Lāčiem 1.Jūs esat skolotāji un vienas ģimenes cilvēki. Kāds bija Jūsu katra ceļš līdz skolotāja profesijai? Regīna: Pirms 40 gadiem uzzināju, ka Baltinavas palīgskolā ir vakanta pionieru vadītājas vieta. Pieteicos un sāku strādāt par pionieru vadītāju un mācīju dziedāšanu 1.-4.klasei, biju klases audzinātāja 7.klasei. Diviem audzināmās klases zēniem bija 20 gadi, man tikai 19. Esmu strādājusi vēlētā amata, taču atgriezos skolā tas ir mans aicinājums. Arī manā ģimenē 3 paaudzēs ir 13 pedagogi. Ojārs: Pēc dienesta armijā 1970.gada novembrī atgriezos dzimtajā Šķilbēnu pusē. Toreiz TIN (Tautas izglītības nodaļa) piedāvāja darbu 3 skolās pēc izvēles par fizkultūras skolotāju. Izvēlējos Baltinavas palīgskolu. Apvienošanas kārtībā strādāju par audzinātāju, fizkultūras, darbmācības skolotāju. 2.Vai nav grūti,ja ģimenē visi ir pedagogi? Regīna: Ļoti bieži mājās pārrunājam dažādas skolas problēmas, pasmejamies, bet grūtības mēģinām risināt kopīgi. Kopīgās intereses vēl vairāk saliedē mūsu ģimeni. Ojārs: Nav grūti, drīzāk interesanti. 3.Kas ir galvenais, ko bērniem gribat iemācīt? Regīna: Būt par cilvēku! Priecājos par tiem bērniem, kuri nopietni izturas pret mācībām. Ojārs: Cenšos iemācīt dzīvei vajadzīgās lietas un prasmes, lai šajos grūtajos laikos spētu nopelnīt iztiku, apkopt māju, uztaisīt cirvja vai āmura kātu, lai jaunais cilvēks neietu uz pagastu pēc pabalsta, bet prastu uzturēt sevi un savu ģimeni. 4.Kas Jums dod gandarījumu savā profesijā un kas rada grūtības? Regīna: Bērni neļauj novecot. Gandarījums ir tad, ja ieejot klasē, bērni apķeras apkārt, bet aizejot no klases saka: Paldies par stundu, skolotāj!. Grūtības mūžīgā spriedze un neziņa par nākotni, arī finansiālās grūtības. Ojārs: Gandarījumu sagādā tas, ka redzi, ka bērns ir iemācījies no manis mācītā un prot to pielietot, darba rezultāts. Grūtības rada bērnu disciplīna, attieksme pret līdzcilvēkiem. 5.Kā Jūs atpūšaties brīvajā laikā no skola? Vai atpūšaties arī kopā? Regīna: Lasu daiļliteratūru un periodiku. Brīvā laika praktiski nav, jāapkopj saimniecība un māja. Labprāt dziedu, patīk dažādi izbraucieni, saistīti ar aktīvo atpūtu. Kopā ar ģimeni piedalos mednieku rīkotajos pasākumos, festivālā Minhauzens u.c. Ojārs: Esmu mednieks, vadu Baltinavas mednieku klubu Vientuļie vilki. Medībās bieži izbraucam visa ģimene. Patīk viss, kas saistīts ar mežu, patīk ogot, sēņot. Patīk arī sports, pats labprāt sportoju un esmu guvis labus rezultātus slēpošanā, vieglatlētikā, dažādās bumbu spēlēs. 6.Kādas ir Jūsu iecienītākās atpūtas vietas? Regīna: Jaunībā man nebija pretenziju pret pilsētas burzmu un steigu, tagad dodu priekšroku lauku klusumam un mieram. Vasarās relaksējos pie ūdens. Ojārs: Vislabāk relaksējos mežā. 7.Kur Jūs dzīvotu un strādātu, ja būtu iespēja izvēlēties? Regīna: Nesakārtotība un nedrošība valstī par nākotni liek aizdomāties un satrauc, bet vislabāk jūtos savās Medusdruvās kopā ar ģimeni un manā izvēlētā profesijā. Ojārs:Esmu ļoti apmierināts ar savu dzīvesvietu un darbu. Ja būtu jāizvēlas, es darītu tāpat. 8.Jūsu novēlējums lasītājiem! Regīna: Domāt par nākotni jau šodien! Dzīvot tā, lai nevajadzētu nožēlot vakardienu. Nedarīt otram to, kas pašam nepatīk. Ojārs: Cieniet sevi un apkārtējos! Izstāde skolas bibliotēkā Pie tavas mīlestības sevi sasildīt eju Katru mēnesi skolas bibliotēkā ir apskatāmas tematiskās izstādes. Februārī mūs priecēja izstāde Pie tavas mīlestības sevi sasildīt eju. No izstādes smēlāmies jaukas, mīļas un pamācošas atziņas. Mīlestība ir nezūdoša enerģija. Tā vienmēr atgriežas. Vai no tā cilvēka, kuru mīlam, vai no cita, bet atgriežas. Mīlestība ir līdzīga lipīgai slimībai: jo vairāk tās baidies, jo ātrāk tā pielīp Vajag, lai cilvēks ticētu, un viņam ticētu ļoti. Vajag, lai cilvēks ilgotos, un pēc viņa kāds ilgo- tos ļoti. Vajag, lai cilvēks mīlētu, un viņu kāds mīlētu ļoti. Kas mīl, nekad nav viens. Arī tad ne, ja neviena nav viņa tuvumā Mīlēt nozīmē atrast cita laimē sevis paša laimi Mīlestība ikdienišķas lietas dara skaistas Mīlestība nav nekas cits kā vēlēšanās, lai cits cilvēks būtu laimīgs Reiz tuksnesī dzīvoja smilšu graudiņš. Tas bija mazs punktiņš starp miljoniem citu. Kādu rītu smilšu graudiņu uzrunāja saule. Es spīdu tikai tev, saule teica. Kā tas var būt? neticīgi vaicāja smil-

6 Matemātikas nedēļa skolā No 27.līdz 02.febrāim skolā notika Matemātikas nedēļas pasākumi. Vispirms matemātikas pēcpusdiena notika 2.-6.klasei, kuru vadīja Velta Ļvova. 1.vietu ar 42 punktiem ieguva 2.klase. 2.vietu ar 36 punktiem ieguva gan 5.klase, gan 6.klase, bet 3.vietā palika ar 33 punktiem 4.klase. Savukārt matemātikas pēcpusdiena 7.-9.klasēm un 1.kursam notika 1. martā, ko vadīja skolotāja Emīlija Keiša. Skolēniem bija jāsaskaita un jāatņem galvā 100 apjomā, jāuzzīmē ornamenta otra puse, jāsaskaita taisnstūri, jāatrisina krustvārdu mīkla. Bija arī veiksmes uzdevums, kurā jāmet kubs un jāsaskaita, cik punktu kopā uzmeta katra klase. Vislabākie rezultāti un 1.vieta šajā vecuma grupā 9.klases komandai, 2.vieta 8.klasei, 3.vieta 7.klasei. Februāra sporta ziņas 16.februārī Sveķos notika LSO slēpošanas sacensības, kurās piedalījās skolēni no Sveķu, Spāres, Gaujienas, Baltinavas, Gaismas, Palsmanes, Upesgrīvas, Antūžu skolām. Sacensības tika organizētas pa vecuma grupām, kurās piedalījās arī mūsu skolas skolēni: jaunākā grupa (Andis Timenieks, Lidija Jerjomina, Līga Ločmele), vecākā grupa (Jeļena Hardina, Lilita Supjeva, Edgars Vorobjovs, Lauris Kļaviņš, Jānis Jegorovs, Rolands Šrēderis) un C grupa (Ēvalds Mičurovs). Prieks, ka ir gūti arī labi rezultāti. 1 km distancē C grupas zēniem 1.vietu ieguva Ēvalds Mičurovs. Savukārt 2 km distancē zēniem jaunākajā grupā Andis Timenieks ieguva 3.vietu. 28.februārī Baltinavas hallē notika LSO basketbola sacensības Latgales zonā. Sacensībās piedalījās trīs komandas no Sveķiem, Antūžiem un Baltinavas. Lai arī katrai komandai vietās bija garantētas, cīņas bija sīvas. Tomēr 1. vietu izcīnīja Sveķu skola, 2. vietu Antūžu skola, bet 3. vietu Baltinavas komanda. 22.februārī daudziem mūsu skolas skolēniem bija iespēja par labiem sasniegumiem sportā un panākumiem sacensībās 2011.gadādoties ekskursijā uz Rīgu, lai noskatītos hokeja spēli Rīgas Dinamo pret Novosibirskas "Sibir".

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx JAUNIEŠU APTAUJAS ANKETA Sveicināti! Aicinām Tevi piedalīties jauniešu aptaujā par Tavām ikdienas aktivitātēm! Aptaujas ilgums 0- minūtes. Lūdzu, sekojiet norādēm, uz kuriem jautājumiem jāatbild un cik

Sīkāk

Inga Borg Ziema pie Plupa

Inga Borg Ziema pie Plupa Inga Borg Ziema pie Plupa Plups ir maziņš neredzamais, kas var sarunāties ar dzīvniekiem. Cilvēki viņu neredz, izņemot tevi un mani. Plups dzīvo tālu tālu starp augstajiem kalniem. Viņš dzīvo maziņā kūdras

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazinies internetā, bet dzīvē nekad neesi saticis, kā visdrošāk būtu rīkoties?: Pareizas atbildes: 6728 no 8404 1) Tikties publiskā vietā.

Sīkāk

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA Drošības un veselības nedēļa 03.12. 07.12.2012. Aktivitātes Drošības un veselības nedēļā Drosme draudzēties aģentes Agnijas Bistrovas vadītās iecietības stundas. Skolēnu domes

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

skolotajip81_p85.xls

skolotajip81_p85.xls LATVIJAS UNIVERSITĀTE PEDAGOĢIJAS UN PSIHOLOĢIJAS INSTITŪTS PIELIKUMI MAĢISTRA DARBAM PEDAGOĢIJĀ PEDAGOGU PAŠIZJŪTAS NOSACĪJUMI UN PROFESIONĀLĀS KOMPETENCES ATTĪSTĪBA 1.pielikums Anketa skolotājiem Kādi

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Ceļojums laikā: manas bibliotēkas ēkas vēsture Variņu bibliotēka 1951. gadā dibinātās Variņu pagasta (tolaik Sebru ciema) bibliotēkas pirmā mājvieta ir Vilciņi. Ēkā atrodas arī Sebru ciema padome. 1954.

Sīkāk

Dziesma pretī pavasarim…

Dziesma pretī pavasarim… Dziesma pretī pavasarim Date : 17/04/2019 Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku sekmīga norise ir saistīta ar starpsvētku posmu. Šajā laika periodā ir būtiska nepārtraukta kolektīvu darbība. Ikviens

Sīkāk

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/1.2.2.1.5/09/IPIA/VIAA/001 Projekta 6.posms: 2012.gada janvāris - aprīlis Balvu

Sīkāk

Meza skola metodes pirmsskola

Meza skola metodes pirmsskola FIGŪRU APGŪŠANA Veidot konkrēto figūru sadarbojoties ar citu bērnu Ar maziem solīšiem viens pāris sniegā veido vienu figūru Ar sniegu pārklāts laukums, laminētas kartiņas ar figūrām Bērni sadalās pa pāriem.

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS 2016. GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS 2015. GADA JANVĀRIM Centrālā zinātniskā bibliotēka info@liepajasczb.lv)

Sīkāk

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo

Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņo Ziemassvētku dziesmas Zvaniņš skan Mežus pārklāj sniegs Lāčiem ziemas miegs Gaiss tik skanīgs salts Viss tik tīrs un balts Tālu ziemeļos Pārslu puteņos Tur kur slejas kupenas Tur zvani iešķindas!!! piedz.

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx

Microsoft Word - Limbazu_sākumskola_3a_labie darbi.docx Limbažu sākumskolas 3.a klases labie darbi Šajā mācību gadā mēs, Limbažu sākumskolas 3.a klases skolēni, cītīgi darbojamies projektā Sporto visa klase. Mēs sportojam piecas reizes nedēļā: divas sporta

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma nosaukums Skolas un klašu telpu noformējums svētkiem

Sīkāk

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS - 2016 JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums 12.01.2016. Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /atmiņu pēcpusdiena senioriem -1991.gada janvāris/ 15.01.2016.

Sīkāk

Dzejas dienas Vāks

Dzejas dienas Vāks Skolotājs Kurš datorzinības mums māca Un dzejas rindas ritmā stāsta. Kurš pasakas mums lasa Un jautrus jokus dzīt mums māca. Kurš skolas hroniku mums veido Un skaistus foto mirkļus ķer. Kurš grāmatas liek

Sīkāk

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst šaurā vietā vai mazā caurumā. Ūsas viņam darbojas kā

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 E.Petručeņa POZITĪVA BĒRNA AUDZINĀŠANA Psihologa un vecāku sadarbības ceļi... Robežas bērna audzināšanā. Pirms es apprecējos man bija sešas teorijas par bērnu audzināšanu, tagad man ir seši bērni un nevienas

Sīkāk

PRESENTATION NAME

PRESENTATION  NAME Klašu audzinātāju MA atskats par veikto darbu 2012./2013.māc.gadā SADARBĪBA MK vadītājs MK vadītājs Klašu audzinātāji Klašu audzinātāji Sadarbība Skolēni Skolēni Vecāki Vecāki Saulrietā kāds mūsu draugs

Sīkāk

Apstiprināts ar

Apstiprināts ar Apstiprinu: Normunds Grinbergs Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents 2018.gada 1.februārī Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkursa Sienu

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TŪRISMA UZŅĒMĒJU TIKŠANĀS VASARA/RUDENS 2016 Kurzemes uzņēmēju dienas LOC 27. 28.maijs Brīvdabas muzeja gadatirgus 3.-5.jūnijs, 7.augusts Palangas un Klaipēdas info dienas 7.jūlijs, 29. 31.jūlijs, 3.augusts

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies un izpildi skolotāja norādījumu Sporta inventāru izmanto

Sīkāk

LSO Slēpošanas sacensības Intervāla starts Rezultāti Rank Bib Name Year Club Time Gap C līmenis zēni Brīvais stils 2 km (1 km x 2) 1 8 LIEPIŅŠ Kārlis

LSO Slēpošanas sacensības Intervāla starts Rezultāti Rank Bib Name Year Club Time Gap C līmenis zēni Brīvais stils 2 km (1 km x 2) 1 8 LIEPIŅŠ Kārlis Rezultāti Rank Bib Name Year Club Time Gap C līmenis zēni Brīvais stils 2 km (1 km x 2) 1 8 LIEPIŅŠ Kārlis 1996 Lielplatones internātpamatskol 9:45.4 2 7 NIKOLAJEVS Kristaps 2001 Gaismas internātpamatskola

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Izglītojamo mācību

Sīkāk

11

11 LR 12.Saeimas deputāts, profesors Kārlis Krēsliņš PĀRDOMAS UN KOMENTĀRI PAR BUDŽETU - 2016 22.08.2015. IEVADS. Budžeta veidošanas laikā, diskusijas bieži aiziet tikai par atsevišķām nozarēm. Pirms budžetu

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konference Starpdisciplinaritāte, radošums un uzņēmība mūsdienu izglītības aktualitātes, 2014. gada 29. oktobris ESF projekts Atbalsts izglītības pētījumiem 2011/0011/1DP/1.2.2.3.2/11/IPIA/VIAA/001 Pētījums

Sīkāk

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad 1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas 03.10.2016. lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gada kalendāro plānu" SPORTA PASĀKUMI TALSU NOVADĀ 2017.GADĀ

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS 2017. GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek atzīmēta Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļa. Centrālā

Sīkāk

Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimen

Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimen Anita Palapa Liepājas Universitātes Studiju programmas Logopēdija 3. kursa studente Liepājas Katoļu pamatskolas praktikante Jautras spēles visai ģimenei, kas attīsta, pilnveido bērna lasītprasmi un rakstītprasmi,

Sīkāk

Ko mēs vēlētos, lai speciālisti zinātu par bērnu ar AST uzvedības problēmām?

Ko mēs vēlētos, lai speciālisti zinātu par bērnu ar AST uzvedības problēmām? Problēmizraisoša uzvedība. Cēloņsakarību meklējumos 2018.gada 13.novembrī Līga Bērziņa Latvijas Autisma apvienība Stāsts nr 1 Ir bērni, kuri nonāk izglītības iestādēs, nezinot: kas ir droša distance, kas

Sīkāk

MAKETS.indd

MAKETS.indd Saturs Priekšvārds... 7 Aīda Rancāne ZIEMASSVĒTKU GRĀMATA VECĀKIEM UN SKOLOTĀJIEM I DAĻA LAIKS... 10 Gads. Saulgrieži... 10 Ziema vasara. Saules ceļš... 14 Svētku laiks. Svētie vakari... 16 Kalendārs.

Sīkāk

Microsoft Word - ! SkG makets 4-5. nodala.doc

Microsoft Word - ! SkG makets 4-5. nodala.doc 1. Ekonomikas priekšmets I variants Vārds Uzvārds Klase Punkti Datums Vērtējums 1. Apvelciet pareizās atbildes burtu (katram jautājumam ir tikai viena pareiza atbilde). (6 punkti) 1. Ražošanas iespēju

Sīkāk

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4 Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits 29.10.2017-05.11.2017 no 459 ir 05.11.2017-12.11.2017 no 459 ir 12.11.2017-19.11.2017 no 459 ir 19.11.2017-26.11.2017

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Diapositiva 1

Diapositiva 1 KARJERAS IZGLĪTĪBA VIDUSSKOLAS KLASĒS Pedagoģiskās padomes sēde 27.10.2016. Pārskatu sagatavojusi skolotāja Aina Slesare Nepieciešamais atbalsts vidusskolēniem karjeras izglītībā Vecāku dzīvesveids piemērs

Sīkāk

KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV Reģ. Nr

KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV Reģ. Nr KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV - 3135 Reģ. Nr. 90009930116, Tālrunis 63155356, fakss 631 55356, e-pasts:

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS Preiļu novada dome Preiļu 1. pamatskola Reģ. Nr. 4212900356 Daugavpils ielā 34, Preiļu novadā, LV-5301, Tālruņi: 65322749, 65322084, e-pasts: preilu1psk@pvg.edu.lv APSTIPRINĀTS ar Preiļu 1.pamatskolas

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

Школа как потребитель

Школа как потребитель Globālā izglītība sociālajās zinībās. Sabiedriskās preces un pakalpojumi: Kas ir patērētājs? Sociālās zinības 6.B klase Skolotājs Jevgenijs Butorins 2016.gada 26.janvārī Ekonomista uzdevums Prece Kas pirka?

Sīkāk

B_Briede

B_Briede LLU pirmā kursa studentu pašvirzītās studijas LLU TF IMI prof. Baiba Briede Saturs Pašvirzīto studiju būtība Aktualitāte Pasaules ekonomikas foruma 2018 un Boloņas procesa kontekstā LLU 1. kursa studentu

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

Ozolnieku novada bibliotēkas 2015 Ikvienas pilsētas un ciema bibliotēkas ir vietējās Gaismas pilis, tāpat kā Nacionālā bibliotēka, tikai mazāka mēroga

Ozolnieku novada bibliotēkas 2015 Ikvienas pilsētas un ciema bibliotēkas ir vietējās Gaismas pilis, tāpat kā Nacionālā bibliotēka, tikai mazāka mēroga Ozolnieku novada bibliotēkas 2015 Ikvienas pilsētas un ciema bibliotēkas ir vietējās Gaismas pilis, tāpat kā Nacionālā bibliotēka, tikai mazāka mēroga. Ozolnieku novadā darbojas 5 publiskās bibliotēkas:

Sīkāk

Microsoft Word - Rūjienas_vidusskola_3b.docx

Microsoft Word - Rūjienas_vidusskola_3b.docx Izglītības iestāde un klase : Rūjienas vidusskola, 3.b klase 11.februārī Rūjienas vidusskolas 3.b klases skolēni, skolotāja un daži vecāki devās ciemos uz Valmieras SOS bērnu ciematu, lai Labdarības akcijas

Sīkāk

Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā

Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā Atskaites koncerts 25.aprīlī izskanēja tradicionālais interešu izglītības pulciņu atskaites koncerts. Šogad koncertu papildināja smilšu kino Krāsainā saruna, māksliniece Guna Miķelsone. Sakrālās mūzikas

Sīkāk

Personalizētas saldās dāvanas 2018

Personalizētas saldās dāvanas 2018 Personalizētas saldās dāvanas 2018 Iepriecini, apsveic, pasaki Paldies! un palutini sadarbības partnerus, darbiniekus un draugus ar gaumīgi un Jūsu uzņēmuma korporatīvajā stilā veidotām saldām dāvanām

Sīkāk

Microsoft Word - Tadenavas bib.

Microsoft Word - Tadenavas bib. Jēkabpils novada Tadenavas bibliotēkas 2012. gada darbības pārskats 2012.gads. Jēkabpils novada Tadenavas bibliotēkas darbības vispārīgs raksturojums. Bibliotēkas misija: Tadenavas bibliotēka ir Jēkabpils

Sīkāk

G.Plivna-sistemanalize

G.Plivna-sistemanalize Kvalitatīva sistēmanalīze - labas veiktspējas atslēga gints.plivna@gmail.com Kas es esmu? Pieredze darbā ar Oracle kopš 1997 Oficiālais amats sistēmanalītiķis Rix Technologies Pasniedzu Oracle SQL un PL/SQL

Sīkāk

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Prezentācija: Runas taktika Notikums: Latvijas Studentu apvienības Senatoru seminārs 2011. gada 22. janvārī Zināšanas brīvība saruna Mijiedarbības māksla Sarunas laikā Notiek izmaiņas Izdomā no kā atteiksies

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ZANE OLIŅA, mācību satura ieviešanas vadītāja Dzīvo patstāvīgi un veselīgi Apzinās sevi, savas vēlmes un intereses, Spēj dzīvot patstāvīgi, saskaņā ar savām vērtībām, Saglabā un nostiprina savas garīgās

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Jelgavas Zinātniskā bibliotēka reģiona galvenā bibliotēka Pārskats par darbu 2015.gadā 2 2015. gada galvenās atziņas un secinājumi Arvien populārāks pakalpojums - grāmatu un citu iespieddarbu rezervēšana

Sīkāk

Es esmu vadītājs –> es esmu profesionāls vadītājs

Es esmu vadītājs –>  es esmu profesionāls vadītājs BRABANTIA LATVIA DARBINIEKU IEKŠĒJĀ MĀCĪBU UN ATTĪSTĪBAS SISTĒMA EVA NOLENDORFA 2019 MĒS ESAM DAĻA NO RISINĀJUMA, NEVIS DAĻA NO PROBLĒMAS SPĒJ SASNIEGT 112 KM/H Attīstības programmas vai sistēmas ieviešana

Sīkāk

Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Pasākums pa

Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI 2009/2010.M.G.3.IZDEVUMS Pasākums pa Baltinavas Kristīgā speciālā internātpamaskola Valsts svētku mēnesis 18. NOVEMBRA SVĒTKI Pasākums par godu Latvijas 91 gadadienai šogad notika kā skolas pašdarbnieku organizēts koncerts, kur katrs, kas

Sīkāk

Microsoft Word _Pamatjoma.doc

Microsoft Word _Pamatjoma.doc Ogres sākumskola ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2014. 2017. gadam Skolas attīstības prioritātes 2014.- 2017.gadam 2014./2015.m.g. 2015./2016.m.g. 2016./2017.m.g. Mācību saturs Pamatzināšanu kodola izveide izglītojamiem

Sīkāk

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju viņi nepubliskotu, kā arī aplūkos situācijas, kad

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: , fakss: , e-pasts:

STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: , fakss: , e-pasts: STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr.2013901107 Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: 67910372, fakss: 67910151, e-pasts: ulbrokas.skola@u-vsk.lv; www.ulbrokas-vsk.lv APSTIPRINU

Sīkāk

Lielkoncerts "Rīgai - 810" Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA

Lielkoncerts Rīgai - 810 Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA Lielkoncerts "Rīgai - 810" Dziesmas koriem MEISTARS DZIESMA LEĢENDA R īgas B rīvostas p ā rv a ld e Kruīza kuģu un pasažieru daļa Kalpaka bulv. 12, Rīga LV-1050 Tālrunis+ 371 67030822 Fakss+371 67030835

Sīkāk

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA 24.04.2016 NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAUNAS Novadpētniecības materiālu izstādes: Bibliotēka toreiz

Sīkāk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 skaitļi. Katru divu skaitļu summa ir lielāka par 4. Pierādīt,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA

LATVIJAS REPUBLIKA LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90009118031, Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ŠĶIBES PAMATSKOLA Reģ. Nr. Izglītības iestāžu reģistrā 4512900845, NMR kods: 90009249884, Skolas

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Jaunstrūžānu pamatskolas avīze 28.02.2017. Nr.31 Februāris, šī gada īsākais mēnesis, ar 28 dienām ir palicis aiz muguras, tas ir nesis gan atkušņus, gan puteņus, gan salus, bet šobrīd mums ir jābūt gataviem

Sīkāk

APSTIPRINU

APSTIPRINU APSTIPRINĀTS ar Izglītības un zinātnes ministrijas 2002. gada 8.janvāra rīkojumu Nr. 10 PROFESIJAS STANDARTS Reģistrācijas numurs PS 0054 Profesija Viesnīcu servisa organizators Kvalifikācijas līmenis

Sīkāk

Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr Aduliena, Jaungulbenes pagasts, Gulbenes novads, LV-4420 Tālrunis, fakss , e-

Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr Aduliena, Jaungulbenes pagasts, Gulbenes novads, LV-4420 Tālrunis, fakss , e- Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr. 4422900923 Aduliena, Jaungulbenes pagasts, Gulbenes novads, LV-4420 Tālrunis, fakss 64430434, e-pasts lats.a@inbox.lv, www.svekuspecialaskola.lv Pašnovērtējuma

Sīkāk

Irlavas vidusskolas avīze Tava Nr. 4 (51) GADA APRĪLIS NR.4 (51) Kad cīrulis skaļš sāk pieskandēt gaisu, Nāk pavasaris ar zilzaļu maisu ; Ar sil

Irlavas vidusskolas avīze Tava Nr. 4 (51) GADA APRĪLIS NR.4 (51) Kad cīrulis skaļš sāk pieskandēt gaisu, Nāk pavasaris ar zilzaļu maisu ; Ar sil 2017. GADA APRĪLIS NR.4 (51) Kad cīrulis skaļš sāk pieskandēt gaisu, Nāk pavasaris ar zilzaļu maisu ; Ar siltiem vējiem to vaļā ver Un visu, kas tajā, pār pasauli ber. Tur saulstari spoži skrien debesu

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija BIBLIOTĒKAS POPULARIZĒŠANA SOCIĀLAJOS TĪKLOS: krājums, pakalpojumi, tēla veidošana LATGALES CENTRĀLĀS BIBLIOTĒKAS SABIEDRISKO AT TIECĪBU VADĪTĀJA INGA GEDŽŪNE Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Eiropas Savienības programma JAUNATNE DARBĪBĀ 2007.gada 01.janvāris 2013.gada 31.decembris v/a Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra jauniešu neformālā izglītība JSPA darbības virzieni ES programma

Sīkāk

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība.

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā.  Izglītības iestāžu sadarbība. Racionālas finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība. Valdis Bārda Alojas novada domes priekšsēdētājs 22.04.2016, Zaļenieki Budžets 1762635 EUR jeb

Sīkāk

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi Latvijas Darts Organizācijas Latvijas Darts Organizācija spēkā no 2019. gada 01. janvāra Noteikumu ceturtā redakcija Banka: A/S Swedbank, SWIFT: HABALV22, Konts: LV41HABA0551014308137 Saturs 1. Vispārējie

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst. 18.00. Sēdē piedalās: vecāku pārstāvji - A.Brauna, I.Ivanova, J.Eglīte,

Sīkāk

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas : Silvija Studena, e-pasts: silvija.studena@gmail.com, tel.64623720

Sīkāk

Laurenču sākumskola Reģ. Nr Laurenču ielā 7, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150 Tālr , e-pasts: PAŠNOVĒRTĒ

Laurenču sākumskola Reģ. Nr Laurenču ielā 7, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150 Tālr , e-pasts: PAŠNOVĒRTĒ Laurenču sākumskola Reģ. Nr.4311902928 Laurenču ielā 7, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150 Tālr. 67347920, e-pasts: laurencuskola@sigulda.lv PAŠNOVĒRTĒJUMA ZIŅOJUMS Skolas direktore: Sanita Ungura 2015.

Sīkāk

Izglitiba musdienigai lietpratibai ZO

Izglitiba musdienigai lietpratibai ZO ZANE OLIŅA, mācību satura ieviešanas vadītāja, Skola2030 1 Projekta mērķis Aprobēt, pilnveidot, pēctecīgi ieviest vispārējās izglītības saturu un pieeju mācīšanai, kas skolēnos attīstītu dzīvei 21. gadsimtā

Sīkāk

8

8 . RĪGAS PĻAVNIEKU PAMATSKOLA Jāņa Grestes iela 14, Rīga, LV-1021, tālrunis 67246868, fakss 67246868, e-pasts plavniekups@riga.lv ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2015./2016. 2017./2018. mācību gadam 1.Skolas vispārīgs

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

LĪDZPĀRVALDES STRUKTŪRA PREZIDENTS VADOŠAIS PEDAGOGS PREZIDENTA VIETNIEKS SĀKUMSKOLAS KULTŪRAS KOMISIJA KULTŪRAS KOMISIJA MEDIJU UN IZZIŅAS KOMISIJA P

LĪDZPĀRVALDES STRUKTŪRA PREZIDENTS VADOŠAIS PEDAGOGS PREZIDENTA VIETNIEKS SĀKUMSKOLAS KULTŪRAS KOMISIJA KULTŪRAS KOMISIJA MEDIJU UN IZZIŅAS KOMISIJA P LĪDZPĀRVALDES STRUKTŪRA PREZIDENTS VADOŠAIS PEDAGOGS PREZIDENTA VIETNIEKS SĀKUMSKOLAS KULTŪRAS KULTŪRAS MEDIJU UN IZZIŅAS PĒTĪJUMU FORMĀLIE PASĀKUMI IZKLAIDES PASĀKUMI Komisijas vadītāja pienākumi: Dokumentēt

Sīkāk

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības Sporta spēles K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas B

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības Sporta spēles K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas B Sporta spēles - 2012 K O P V Ē R T Ē J U M S Izlozēts 1 Komanda LAB Enerģija Sacensību veidi Zolīte Šautriņas Basketbols Futbols Florbols Frisbijs Stafete Kapteiņi Kopvērtējums Punkti Vieta Punkti Vieta

Sīkāk

Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības

Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padomes sēde, uz kuru tik aicināti iestādes

Sīkāk

SMILTENES NOVADA DOME BLOMES PAMATSKOLA Reģ. Nr Cēsu iela 13, Blomes pagasts, Smiltenes novads, LV-4707 Tālrunis , fakss ,

SMILTENES NOVADA DOME BLOMES PAMATSKOLA Reģ. Nr Cēsu iela 13, Blomes pagasts, Smiltenes novads, LV-4707 Tālrunis , fakss , SMILTENES NOVADA DOME BLOMES PAMATSKOLA Reģ. Nr. 4412901209 Cēsu iela 13, Blomes pagasts, Smiltenes novads, LV-4707 Tālrunis 64774535, fakss 64774371, e-pasts blomesk@inbox.lv Blomes pamatskolas pašnovērtējuma

Sīkāk

Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārv

Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārv Aprūpe un atbalsts, ja domājams, ka kāds pavada pēdējās savas dzīves dienas Informācija, lai palīdzētu Jums izprast, kas parasti notiek un kā mēs pārvaldām aprūpi, ja uzskatāms, ka kāds pavada savas dzīves

Sīkāk

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Loterijas organizētājs: SIA Lielās ielas centrs, vienotais reģistrācijas numurs LV40103836183, Lielā iela 13, Liepāja,

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31.

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr.

Sīkāk

Pedagogu profesionālās pilnveides attīstības iespējas – saturs, organizācija un mūsdienīga e-mācību vide TĀLĀKIZGLĪTĪBA.

Pedagogu profesionālās pilnveides attīstības iespējas – saturs, organizācija un mūsdienīga e-mācību vide TĀLĀKIZGLĪTĪBA. Pedagogu profesionālās pilnveides attīstības iespējas saturs, organizācija un mūsdienīga e-mācību vide TĀLĀKIZGLĪTĪBA. Liene Zeile Liene Millere Līga Matveja-Vlasova Aktualitātes pedagogu profesionālās

Sīkāk

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts:

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts: Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV - 2167 tālrunis: 67934695, fakss: 67149858, e-pasts: marupe.info@marupe.lv, www.marupe.lv Mārupes novada Dome SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 18/2009

Sīkāk

Lai Dievs mums dāvā mīlestību un dod žēlastību ticēt ar sirdi, apliecināt ar vārdiem, atklāt ar darbiem." /Origēns/ D E C E M B R I S 2015 Ir taida sv

Lai Dievs mums dāvā mīlestību un dod žēlastību ticēt ar sirdi, apliecināt ar vārdiem, atklāt ar darbiem. /Origēns/ D E C E M B R I S 2015 Ir taida sv Lai Dievs mums dāvā mīlestību un dod žēlastību ticēt ar sirdi, apliecināt ar vārdiem, atklāt ar darbiem." /Origēns/ D E C E M B R I S 2015 Ir taida svāta,meila vīta Latgalie, Tī munas saknes,tī muns šiupuleits.

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk