Microsoft Word - mailstore-server-product-overview-lv-v12.docx

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Microsoft Word - mailstore-server-product-overview-lv-v12.docx"

Transkripts

1 MailStore serveris E-pasta arhivēšanas standarts MailStore serveris, kas tagad ir pieejams 12. versijā, pēc sekmīgas darbības gadiem vairāk nekā uzņēmumos ir kļuvis par globālu standartu uzņēmumu e-pasta arhivēšanā. Viegli instalējams, uzticams, ar minimālu apkopi.

2 Efektīva e-pasta pārvaldība 1 10 E-pasts ir ne tikai viens no svarīgākajiem komunikācijas veidiem, bet arī viens no lielākajiem un vērtīgākajiem informācijas resursiem uzņēmējdarbībā. Pa e-pastu nosūtītā informācija parasti netiek glabāta nekur citur, bet vienkārši paliek darbinieku pastkastēs. Tā rezultātā esošā un ik dienas augošā informācija tiek uzkrāta vairākus gadus. Lai uzņēmums darbotos sekmīgi, ir svarīgi nodrošināt informāciju (dublēšanu/atjaunošanu), ievērot juridiskās prasības, samazināt resursu patēriņu un joprojām sagādāt ātru un vieglu piekļuvi darbiniekiem pēc pieprasījuma. Galvenais izaicinājums Uzņēmumiem parasti ir labi funkcionējoši e-pasta serveri vai grupprogrammatūras risinājumi, kas ir viņu rīcībā e-pasta saziņai. Tomēr šīs sistēmas nebija paredzētas datu ilgstošai glabāšanai vai masveida piegādei. Praksē tas var izraisīt tehniskas problēmas (funkcionalitāte, resursi, veiktspēja), juridiskas sekas vai finansiālus ierobežojumus. Kā darbojas e-pasta arhivēšana? E-pasta arhīvs ir uzskatāms par esošās e-pasta sistēmas nepārtrauktu paplašinājumu. Administrators definē e-pasta arhivēšanas politikas, piemēram, kurus e-pasta ziņojumus arhivēt, kad notiek arhivēšana, vai e-pasta ziņojumi jādzēš no e-pasta servera, ja to kopijas ir arhīvā, un kādi ir nosacījumi e-pasta ziņojumu dzēšanai no arhīva. Arhīvs ļauj efektīvi pārvaldīt ļoti lielus datu apjomus, kā arī visiem uzņēmuma lietotājiem nodrošināt ātru un ērtu piekļuvi arhivētiem e-pasta ziņojumiem. Tam uzticas vairāk nekā organizāciju vairāk nekā 100 valstīs MailStore serveris atbalsta gandrīz visas e-pasta sistēmas un arhivēšanas metodes Integrēta un pielāgojama glabāšanas tehnoloģija, kurai nav nepieciešams SQL serveris Minimālas sistēmas prasības Vienkārša iestatīšana tikai dažu minūšu laikā Minimāla apkope Atbalstītās valodas: ķīniešu (vienkāršotā un tradicionālā), čehu, nīderlandiešu, angļu, franču, vācu, ungāru, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, slovēņu, spāņu un turku.

3 E-pasta arhivēšanas priekšrocības 2 10 Juridiskās un ekonomiskās priekšrocības Atbilstība normatīviem un palīdzība ediscovery scenārijos IT izmaksu un izdevumu samazināšana Uzņēmumus apgrūtina arvien lielāka atbilstības prasību skaita ievērošana. Tas nopietni ietekmē e-pasta pārvaldību. Pamats šo prasību izpildei: e-pasta arhivēšanai ir jābūt jebkura uzņēmuma e-pasta pārvaldības stratēģijas neatņemamai sastāvdaļai. E-pasta arhivēšana var palīdzēt arī dažos ediscovery scenārijos, piemēram, nodrošinot speciālu lietotāja-auditora piekļuvi arhīvam, lai pārmeklētu visas arhivētās pastkastes. Turklāt MailStore serveris var palīdzēt klientiem izpildīt saistības, kas izriet no ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR), tostarp definējot sarežģītas saglabāšanas politikas. Pārslogoti serveri, palielinātas glabāšanas izmaksas, kā arī sarežģīti dublēšanas un atjaunošanas procesi rada milzīgu spriedzi IT nodaļām un to budžetiem. MailStore serveris samazina šīs izmaksas. Tas arī palīdz samazināt datu zudumu vai juridisku konfliktu radītus finanšu riskus. Aizsardzība pret datu zudumu Pilna arhivēšana, izmantojot žurnālus Neatkarība no traucējošiem PST failiem Lietotāji var nejauši vai apzināti izdzēst svarīgus e-pasta ziņojumus, pat nepamanot. Tas nozīmē, ka uzņēmums katru dienu var zaudēt svarīgus datus. Ja jūs iestatāt konfigurāciju žurnāla arhivēšanai (proti, arhivējot visu e-pastu tūlīt pēc saņemšanas vai nosūtīšanas), varat nodrošināt visa uzņēmuma e-pasta arhivēšanu. PST failiem ir nosliece uz datu zudumu vai bojājumiem, tie spēcīgi ietekmē glabāšanu un dublēšanu un var neiedomājami apgrūtināt meklēšanu, piemēram, atklāšanas situācijās. Ar MailStore serveri var centralizēti arhivēt un dublēt visus uzņēmuma PST failus. Zemākas glabāšanas prasības E-pasta serveru darba slodzes samazināšana Ietaupiet līdz 70 % glabāšanas vietas E-pasta ziņojumus var dzēst no e-pasta servera pastkastēm, kad tie ir arhivēti, ievērojot kārtulu bāzes procesu. Tādējādi e-pasta servera darba slodzi var uzturēt konsekventi zemā līmenī. MailStore serveris izmanto dublējumu noņemšanu un saspiešanu, lai samazinātu kopējās glabāšanas prasības līdz 70 % salīdzinājumā ar e- pasta serveri.

4 3 10 Vienkāršota dublēšana un atjaunošana Samazināts dublēšanas un atjaunošanas laiks Atjaunošana ar vienu klikšķi visiem lietotājiem Samazinot e-pasta servera datu slodzi, atteices gadījumā to var ātrāk dublēt un atjaunot. Lietotāji var atjaunot e-pasta ziņojumus no arhīva ar vienu peles klikšķi. Administratoram vairs nav nepieciešams laikietilpīgais process to atgūšanai no dublējuma. Paaugstiniet produktivitāti Ātra piekļuve meklēšanai Augsts lietotāja akceptēšanas līmenis Pastkastes kvotu atcelšana MailStore serveris piedāvā ātru pilnteksta meklēšanu e-pasta ziņojumiem un visu veidu failu pielikumiem. Turklāt piekļuve ir iespējama, izmantojot oriģinālo mapju struktūru. Ērta, Microsoft Outlook paredzēta pievienojumprogramma ļauj lietotājiem piekļūt saviem arhīviem un netraucēti integrējas to parastajā darba vidē. E-pasta arhivēšana kā līdzeklis e-pasta servera krātuves ietilpības ierobežošanai atbrīvo no pastkastu kvotu izmantošanas nepieciešamības. Neatkarība Neatkarība no e-pasta serveriem Neatkarība no ārējiem pakalpojumu sniedzējiem Neatkarība no MailStore Veicot e-pasta serveru dublēšanu, ļoti svarīgs ir datu atjaunošanas ilgums serveru atteices gadījumā. Šīs dīkstāves laikā, kas bieži var ilgt stundas vai dienas, ne uzņēmumam, ne darbiniekiem vairs nav piekļuves uzņēmējdarbībai svarīgajai informācijai. Ja e-pasta serveris nedarbojas vai ir zaudēti dati, visi uzņēmuma lietotāji var piekļūt savam e-pastam, izmantojot e-pasta arhīvu. Tas atvieglo uzņēmējdarbības turpināšanu bez jebkādiem traucējumiem. Daudzos uzņēmumos e-pasts netiek glabāts vietēji uzņēmuma kontrolē, bet ārējos tiešsaistes serveros. Tas nozīmē, ka jums ir jāpaļaujas tikai uz pakalpojuma sniedzēja dublēšanas kārtību un to, ka pakalpojumu sniedzējs būs turpmāk pieejams un pienācīgi pildīs savas saistības. E- pasta vietēja arhivēšana nodrošina ērtu papildu dublēšanas pasākumu. Visus e-pasta ziņojumus jebkurā laikā var atjaunot no arhīva standarta formātos. Tas ilgtermiņā garantē neatkarību pat no paša MailStore.

5 4 10 Integrēta glabāšanas tehnoloģija MailStore servera pamatā ir ļoti sarežģīta glabāšanas tehnoloģija, kurai nav nepieciešama ārēja datu bāzes programmatūra un kas ir pieejama tūlīt pēc iestatīšanas. Uz šī pamata viena MailStore servera instalācija var vairāku gadu periodā efektīvi un viegli pārvaldīt līdz 500 lietotājiem un strauji augošu e-pasta apjomu. Ja vēlaties izmantot MailStore serveri ievērojami lielākam lietotāju skaitam, iesakām sazināties ar mūsu tehniskā atbalsta komandu, lai apspriestu jūsu individuālo scenāriju. Efektīva datu glabāšana Augsta mērogojamība Lai gan no lietotāja perspektīvas arhīvs ir kā viena vienība, to iekšēji var veidot atsevišķas arhīva krātuves (jebkurā skaitā). Ja arhīva krātuve, kas pašlaik tiek izmantota jaunu e-pasta ziņojumu arhivēšanai, tuvojas glabāšanas ierobežojumam, failu sistēmā var automātiski izveidot un izmantot jaunu arhīva krātuvi. Šī koncepcija nodrošina elastīgu glabāšanas pārvaldību un garantē mērogojamību lieliem datu apjomiem. Ietaupiet līdz 70 % glabāšanas vietas MailStore serveris noņem dublikātus, lai samazinātu kopējās glabāšanas prasības. Tas nozīmē, ka identiskas MIME daļas (piemēram, e- pasta pamatteksti vai failu pielikumi) arhīvā tiek saglabātas tikai vienreiz, pat ja tās lietotāju pastkastēs parādās vairākkārt. Turklāt MIME daļām pēc dublikātu noņemšanas tiek izmantota saspiešana, un tā rezultātā kopējās glabāšanas prasības ir līdz 70 % mazākas nekā e-pasta serverim. Papildu funkcijas Elastīga glabāšanas pārvaldība Aizsardzība pret manipulācijām Pēc izvēles: SQL servera izmantošana Ātrās glabāšanas aparatūra (piemēram, SSD) parasti ir dārgāka nekā lēnākā (piemēram, HDD). MailStore ļauj līdzsvarot izmaksas atbilstoši uzņēmuma vajadzībām. Arhīvu krātuves, kurām bieži jāpiekļūst, var glabāt ātrajā krātuvē, bet retāk nepieciešamās pārvietot uz lēnāku krātuvi. MailStore serveris lieto moderno jaukšanu un šifrēšanu, izmantojot SHA jaukšanu un pielietojot AES256 šifrēšanu e-pasta tekstiem un failu pielikumiem. Tas palīdz aizsargāt arhivētos datus pret manipulācijām. Uzņēmumi, kuriem jau ir sava infrastruktūra, pēc nepieciešamības datu glabāšanai var izmantot arī Microsoft SQL serveri vai PostgreSQL.

6 5 10 Elastīga arhivēšana MailStore serveris ļauj arhivēt e-pasta ziņojumus neatkarīgi no tā, kādu e-pasta sistēmu lietojat to glabāšanai. Arhivēšanas procesa laikā jūsu e-pasta sistēmā netiek veiktas nekādas izmaiņas, un jums nav nepieciešama administratora piekļuve. Atbalstītās e-pasta sistēmas un arhivēšanas metodes Pilna arhivēšana, izmantojot žurnālus Ja ievērojat norādes par žurnāla arhivēšanas iestatījumiem (proti, arhivējot visu e-pastu tūlīt pēc tā saņemšanas vai nosūtīšanas), varat nodrošināt visa sava uzņēmuma e-pasta arhivēšanu. Pat tad, ja lietotāji izdzēš e-pastu no savām pastkastēm, šie e-pasta ziņojumi jau ir arhivēti. Esošo e-pasta ziņojumu arhivēšana MailStore serveris ļauj arhivēt jūsu esošo e-pastu no pastkastēm, publiskām mapēm, koplietotām pastkastēm, e-pasta klientiem un e-pasta failiem (piemēram, PST failiem). Atbalstītās e-pasta sistēmas Microsoft Exchange Server , 2007¹, 2010, 2013, 2016 un 2019 Microsoft Office 365 G Suite Visi ar IMAP vai POP3 saderīgie e-pasta serveri MDaemon, IceWarp un Kerio Connect PST, EML un citi e-pasta faili E-pasta klienti, piemēram, Microsoft Outlook un Mozilla Thunderbird Vispārēja informācija E-pasta serveru darba slodzes samazināšana Mapju struktūras E-pasta ziņojumus var dzēst no e-pasta servera pastkastēm, kad tie ir arhivēti, ievērojot kārtulu bāzes procesu. Tādējādi e-pasta servera darba slodzi var uzturēt konsekventi zemā līmenī. Piemēram, e-pasta ziņojumus, kas ir vecāki par 18 mēnešiem, var dzēst no pastkastēm tūlīt pēc to arhivēšanas. Arhivēšanas procesa laikā MailStore serveris importē uz arhīvu lietotāja izveidoto mapju struktūru. Tādējādi risinājums kļūst pieņemamāks uzņēmumiem un uzlabo arhivēto datu lietojamību. Atbilstība standartiem E-pasts tiek arhivēts ar MIME saderību RFC 2045 un tā pēcteču definēto e-pasta standartu. Tas palīdz ievērot atbilstības prasības un nodrošina iespēju datu izmantošanai ārpus MailStore. 1 Microsoft vairs neatbalsta Microsoft Exchange Server 2003 un Tāpēc mēs varam nodrošināt tikai ierobežotu savietojamību un Microsoft Exchange Server 2003 un 2007 nodrošināt ierobežotu tehnisko atbalstu. Turklāt mēs paturam tiesības pilnībā noņemt atbalstu šiem produktiem turpmākajā MailStore atjauninājumā.

7 6 10 Lietotāju administrēšana E-pasta ziņojumi tiek piešķirti arhīviem uz katra lietotāja bāzes, un lietotājus var izveidot ar vienu no šiem paņēmieniem: manuāli; G Suite integrācijā; aktīvā direktorija integrācijā; Office 365 integrācijā; vispārējā LDAP integrācijā; lietotņu integrācijā jebkurai MDaemon, Kerio Connect un IceWarp integrācijā; ārējai lietotāju datu bāzei. Ātra piekļuve meklēšanai Lietotāji var piekļūt arhīvam ar dažādām metodēm un ātri pārlūkot savu e-pastu, izmantojot neticami spēcīgo pilnteksta meklēšanu. Pateicoties MailStore serverim, lietotājiem vairs nav jāpiekļūst pasakņa objektiem un citām tehnoloģijām, kas mazina servera veiktspēju, un viņiem vienmēr tiek piedāvāts tiešs arhīva skats neatkarīgi no piekļuves ceļa. Atbalstītie piekļuves ceļi Integrācija ar Outlook Ērta, Microsoft Outlook paredzēta pievienojumprogramma ļauj lietotājiem piekļūt savam arhīvam un netraucēti integrējas to parastajā darba vidē. Pievienojumprogramma nodrošina visas būtiskās funkcijas, piemēram, pilnteksta meklēšanu, piekļuvi, izmantojot lietotāja pazīstamo mapju struktūru, un atjaunošanu ar vienu klikšķi. Pievienojumprogrammu var izplatīt, izmantojot grupas politikas. Atsaucīga tīmekļa piekļuve MailStore tīmekļa piekļuve ļauj piekļūt arhīvam, izmantojot jebkuru tīmekļa pārlūkprogrammu, neatkarīgi no sistēmas un ierīces pat viedtālruņos un planšetdatoros. MailStore IMAP serveris MailStore serverim ir integrēts IMAP serveris, kas nodrošina arhīva lasīšanas piekļuvi ar IMAP saderīgiem e-pasta klientiem. Tas nodrošina ērtu piekļuvi e-pasta arhīvam daudziem citiem e-pasta klientiem (piemēram, Mozilla Thunderbird) visās operētājsistēmās (piemēram, Mac OS vai Linux) un mobilajās platformās. MailStore Client No visām arhīva piekļuves opcijām MailStore Client nodrošina vislielāko funkciju klāstu. Lietotāji var ne tikai pārlūkot un skatīt savu e- pastu, bet arī atkarībā no viņiem piešķirtajām privilēģijām iestatīt un veikt arhivēšanas un eksportēšanas uzdevumus. Produktivitātes funkcijas Spēcīga pilnteksta meklēšana Atjaunošana ar vienu klikšķi Pārsūtīšana un atbildēšana MailStore serveris piedāvā ātru pilnteksta meklēšanu e-pasta ziņojumiem un visu veidu failu pielikumiem. Alternatīvi piekļuve ir iespējama, izmantojot oriģinālo mapju struktūru. Lietotāji var atjaunot e-pastu no arhīva uz savu pastkasti. Alternatīvi lietotāji var atbildēt uz arhivētiem e-pasta ziņojumiem vai tos

8 7 10 uz arhivētiem e-pasta ziņojumiem pārsūtīt, atverot tieši programmā Microsoft Outlook vai citā e-pasta klientā (bez atjaunošanas). Drošs HTML priekšskatījums MailStore serveris piedāvā drošu HTML priekšskatījumu arhivētajiem e- pasta ziņojumiem ar īpaši MailStore izstrādātu baltā saraksta bāzes HTML rediģētāju. Darbs komandā Piekļuve citu darbinieku arhīviem ir iespējama atkarībā no konkrētā lietošanas gadījuma un piešķirtajām privilēģijām. Pirms piešķirt piekļuvi citu darbinieku arhīviem, vienmēr jāapsver atbilstības prasības. Atbilstības līdzekļi MailStore servera vispusīgā tehnoloģijas koncepcija palīdz uzņēmumiem ievērot arvien augošo atbilstības prasību apjomu un var palīdzēt arī darbā ar ediscovery scenārijiem. Pabeigtība, izmantojot žurnālus Autentiska arhivēšana Pret manipulācijām droša glabāšana Pret manipulācijām drošs eksports Saglabāšanas politika Aizturēšana Reģistrēšana Auditora piekļuve MailStore serveris ļauj uzņēmumā arhivēt pilnīgi visu e-pastu. Piemēram, e-pastu var arhivēt pirms pārsūtīšanas uz darbinieku pastkastēm. Arhivēts e-pasts ir visādā ziņā identisks ar oriģinālo e-pastu, un to pēc nepieciešamības var atjaunot no arhīva, nezaudējot informāciju. MailStore ģenerē e-pasta satura SHA jaucējvērtības un izmanto iekšējo AES-256 šifrēšanu. Tas palīdz aizsargāt arhivētos datus pret manipulācijām. MailStore serveris uzņēmumus neierobežo ar patentētu faila formātu. Visu arhivēto e-pastu var jebkurā laikā eksportēt ar vienu darbību. Eksportētajiem e-pasta ziņojumiem var pievienot kriptogrāfisku parakstu, lai tos aizsargātu pret manipulācijām pat ārpus arhīva. Administratori var definēt sarežģītas saglabāšanas politikas, kas viņiem ļauj pilnībā kontrolēt dažādu veidu e-pasta ziņojumu saglabāšanas periodus. Viņi var definēt, vai un kad e-pasta ziņojumi tiek automātiski dzēsti no arhīva, ievērojot dažādos saglabāšanas periodus, kurus, iespējams, nosaka normatīvās prasības. Šīs politikas var palīdzēt klientiem izpildīt savas saistības saskaņā ar ES Vispārīgo datu aizsardzības regulu (GDPR). Ja ir iespējota aizturēšana, arhīvā nevar dzēst nevienu e-pasta ziņojumu, neraugoties uz visām citām iespējamām lietotāja privilēģiju un saglabāšanas politiku konfigurācijām. MailStore serveris izmanto integrētu audita funkciju, lai konsekventi reģistrētu izmaiņas un notikumus, kurus var definēt administrators. Īpašs lietotājs-auditors ļauj ārējiem auditoriem piekļūt arhīvam.

9 8 10 Palīdzība darbā ar ediscovery scenārijiem Lai palīdzētu darbā ar ediscovery, meklēšanu arhīvā var veikt arī uzņēmuma līmenī. Tas ļauj vienā solī pārmeklēt visu uzņēmuma e- pasta klāstu. Administrācijas API Izmantojot MailStore servera spēcīgo administrācijas API, šo serveri var integrēt uzņēmuma esošajā IT infrastruktūrā. Tas ļauj realizēt specifiskas darbplūsmas un automatizēt vai attālināti vadīt pārvaldības uzdevumus, izmantojot skriptus vai centrālos IT pārvaldības risinājumus. Sistēmas prasības Atbalstītās operētājsistēmas (32 bitu un 64 bitu versijas) Microsoft Windows 10 Microsoft Windows 8.1 Microsoft Windows 7 SP1 Microsoft Windows Server 2019 (Essentials, Standard, Datacenter) Microsoft Windows Server 2016 (Essentials, Standard, Datacenter) Microsoft Windows Server 2012 un 2012 R2 (Foundation, Essentials, Standard, Datacenter) Microsoft Windows Small Business Server 2011 SP1 Microsoft Windows Small Business Server 2008 SP2 Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 un 2008 SP2 (Foundation, Standard, Enterprise, Datacenter) Vispārēja informācija Nav nepieciešams papildu tīmekļa serveris (piemēram, Microsoft IIS) (MailStore serveris sāk savu HTTP serveri atbilstīgajos TCP portos) MailStore serveris var nevainojami darboties virtuālās vidēs, piemēram, VMware MailStore serveris var nevainojami darboties termināļa serveru vidēs Microsoft SQL serveris nav obligāts, bet to var izmantot pēc nepieciešamības Aparatūras izmēri Lai gan MailStore serveri lielākajā daļā gadījumu var izmantot tūlīt pēc saņemšanas, uzņēmumiem būtu jāapsver šis risinājums esošās IT infrastruktūras kontekstā un jāīsteno īss plānošanas posms. Plašāku informāciju, lūdzu, skatiet mūsu MailStore servera palīdzībā. Lūdzu, izmantojiet arī iespēju sazināties ar mūsu tehniskā atbalsta komandu, lai apspriestu jūsu individuālo scenāriju.

10 Kļūstiet par vienu no vairāk nekā veiksmes stāstiem 9 10 MailStore serveris ir viens no pasaules vadošajiem e-pasta arhivēšanas risinājumiem. Tā klientu vidū ir tūkstošiem mazo un vidējo uzņēmumu un organizāciju no visām nozarēm, kā arī valsts aģentūras, administratīvās iestādes un citām publiskas iestādes. Klientu izteikumi No IT administratora viedokļa MailStore ir viegli instalējams un pārvaldāms. Nodrošināto arhivēšanas metožu ziņā risinājums ir ārkārtīgi daudzpusīgs un pamanāmi viegls. Ashley Hunt, sistēmu koordinators PGA, Austrālija MailStore serveris piedāvā virkni risinājumu, kas atspoguļo uzlabojumus salīdzinājumā ar iepriekšējo arhivēšanas pieeju, un sistēma darbojas vienkārši nevainojami jau pusotru gadu. Richard Edwards, vecākais sistēmu administrators Indianapolisas lidostas pārvalde Klientu apmierinātības aptaujā MailStore iegūst visaugstākos vērtējumus MailStore servera klientiem veiktā starptautiskā aptauja apliecina, ka mūsu produktu un pakalpojumu kvalitāte nodrošina augstu apmierinātības līmeni. Vairāk nekā 570 uzņēmumi atsaucās mūsu uzaicinājumam un novērtēja MailStore servera dokumentāciju, atbalstu un produktu funkcijas no administratora un lietotāja viedokļa, kā arī cenas/veiktspējas attiecību. 97,6 % dalībnieku novērtēja stabilitāti kā ļoti labu vai labu, bet 94,4 % programmatūras risinājumu veiktspēju atzina kā ļoti labu vai labu. Tika apskatīti arī tehniskā atbalsta komandas sniegtie pakalpojumi. 93,0 % aptaujāto novērtēja atbalsta kvalitāti kā ļoti labu vai labu, un 94,2 % atzina, ka reakcijas laiks ir ļoti labs vai labs. Lejupielādēt aptauju: /en/whitepaper/mailstore-customer-

11 10 10 satisfaction-survey-2016-en.pdf Vai jums ir jautājumi? Mūsu komanda gaidīs jūsu zvanu vai e-pastu un labprāt sniegs atbalstu visos jautājumos, kas attiecas uz MailStore serveri. SAFER TECHNOLOGY SIA Jūrkalnes iela 15 Rīga LV-1046 Latvija E-pasts: Tālrunis: Bezmaksas 30 dienu izmēģinājuma versija un tīmekļa semināri:

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts 21.08.2019. 2 Saturs Interneta pieslēgums 4 Darbstacija un ierīces 4 DBVS serveris 6 Servera rekomendācijas 6 Horizon datu bāzu vadības sistēmas

Sīkāk

LU 68 Fizikas sekcija DocBook

LU 68 Fizikas sekcija DocBook Vispārizglītojošās e-fizikas materiālu augstas kvalitātes noformējuma izstrāde, izmantojot DocBook un LaTeX tehnoloģijas Arnis Voitkāns LU 68. konferences Fizikas didaktikas sekcija 5.02.2010. Kas ir augstas

Sīkāk

Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūs

Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūs Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūsu ) sniedzam informāciju par to, kā mēs apkopojam,

Sīkāk

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies PRIVĀTUMA POLITIKA Mēs, Ģipša Fabrika, apzināmies, ka apmeklējot Ģipša Fabrika tīmekļa vietni un nododot savus personas datus, piemēram: vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, e-pasta adresi, tālruņa numuru,

Sīkāk

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc Ziņojums par atklātu konkursu Rīgā 2015.gada 25.jūnijā Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs finanšu direktors Heino Spulģis Iepirkumu komisijas locekļi Oficiālo paziņojumu oficiālās publikācijas nodrošināšanas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pamācība Erasmus+ rīki Kursu katalogs Mobilitātes iespējas Stratēģiskās partnerības www.schooleducationgateway.eu Vispārēja informācija Šī ir pamācība, kas palīdzēs izmantot School Education Gateway vietnes

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA INČUKALNA NOVADA DOME Reģ.Nr , Atmodas iela 4, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Inčukalna novads, LV-2141 Tālr./fakss 67977

LATVIJAS REPUBLIKA INČUKALNA NOVADA DOME Reģ.Nr , Atmodas iela 4, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Inčukalna novads, LV-2141 Tālr./fakss 67977 LATVIJAS REPUBLIKA INČUKALNA NOVADA DOME Reģ.Nr.90000068337, Atmodas iela 4, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Inčukalna novads, LV-2141 Tālr./fakss 67977310, mob.t. 26181294, e-pasts: dome@incukalns.lv NOTEIKUMI

Sīkāk

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» ervins@miko.lv Bismart konference «Vieda pilsētvide jeb Smart city» ZRKAC, Svētes 33, Jelgava 15.09.2017

Sīkāk

IRM in Audit

IRM in Audit Fizisko personu datu aizsardzība un tai piemērojamie standarti 07.10.2015 Saturs Esošā likumdošana 2 Standartu un metodoloģiju piemērošana datu aizsardzībai 3 LVS ISO / IEC 27001:2013 standarts 4 PTES

Sīkāk

Lietošanas rokasgrāmata

Lietošanas rokasgrāmata Lietošanas rokasgrāmata Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth ir preču zīme, kas pieder tās īpašniekam un ko saskaņā ar licenci izmanto uzņēmums Hewlett-Packard Company. SD

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

Mūsu programmas Programmu ilgums 1 semestris 15 nodarbības 1,5 h nodarbības ilgums

Mūsu programmas Programmu ilgums 1 semestris 15 nodarbības 1,5 h nodarbības ilgums Mūsu programmas Programmu ilgums 1 semestris 15 nodarbības 1,5 h nodarbības ilgums Algoritmika un datorzinības (Vecums: 8 gadi) Kursa mērķis ir sniegt bērniem kopīgo izpratni par datoru un datorprogrammām.

Sīkāk

RietumuAPI_PSD2_v1_LV

RietumuAPI_PSD2_v1_LV Rietumu PSD2 API vispa re jais apraksts v.1.0 0 Izmaiņu saraksts... 2 Vispārējā informācija... 3 Rietumu PSD2 API pārskats... 3 Informācija par kontiem Account Information Services (AIS)... 3 Maksājumu

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs Eiropas Savienības Padome Briselē, 2018. gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs: Direktors Jordi AYET PUIGARNAU kungs, Eiropas Komisijas

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

Microsoft Word _Internet_bank_LV_ doc

Microsoft Word _Internet_bank_LV_ doc 2.2. Attālinātās konta pārvaldīšanas pakalpojuma noteikumi Speciālie termini Lietotājs Klients un/vai cita fiziska persona, kura ir pilnvarota izmantot Attālinātās konta pārvaldīšanas pakalpojumus Klienta

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - VMF LATVIA 2018_2

Microsoft PowerPoint - VMF LATVIA 2018_2 SIA VMF LATVIA 2017.gada darbības rezultāti un uzdevumi 2018.gadam Jānis Buļs Valdes priekšsēdētājs SIA VMF LATVIA 23.03.2018. Esošie VMF LATVIA stratēģiskie mērķi 1. Nodrošināt efektīvu un ilgtspējīgu

Sīkāk

GEN

GEN Eiropas Savienības Padome Briselē, 2015. gada 28. aprīlīx` (OR. en) 7119/15 Starpiestāžu lieta: 2015/0044 (NLE) VISA 93 COASI 27 LEĢISLATĪVIE AKTI UN CITI DOKUMENTI Temats: Nolīgums starp Eiropas Savienību

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

Autentifikācija Windows darbstacijās ar eid viedkarti Konfigurācijas rokasgrāmata Konfigurācija atbilst Windows Server 2012 R2 un Windows Server 2008

Autentifikācija Windows darbstacijās ar eid viedkarti Konfigurācijas rokasgrāmata Konfigurācija atbilst Windows Server 2012 R2 un Windows Server 2008 Autentifikācija Windows darbstacijās ar eid viedkarti Konfigurācijas rokasgrāmata Konfigurācija atbilst Windows Server 2012 R2 un Windows Server 2008 R2 domēna kontroleriem ar atbilstošu Aktīvās Direktorijas

Sīkāk

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM. 2018 Dokumenta versija: 2018.003 Pēdējie labojumi: 2018-06-13 [LDZ VPN INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.] Instrukcija iepazīstina ar CheckPoint Endpoint VPN programmatūru, tā instalāciju / konfigurāciju

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads Pārl

EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads Pārl EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads... 2 2. Pārlūkprogrammas atbalsts... 2 3. Savāktie dati... 2 4.

Sīkāk

Septītā Pamatprogramma

Septītā Pamatprogramma Eiropas pētniecība darbībā SEPTĪTĀ PAMATPROGRAMMA Lai Eiropas pētniecība kļūtu par vadošo Jaunu standartu izveide Eiropas pētniecībā Septītā pamatprogramma pētniecībai un tehnoloģiju attīstībai ir Eiropas

Sīkāk

2019 QA_Final LV

2019 QA_Final LV 2019. gada ex-ante iemaksas Vienotajā noregulējuma fondā (VNF) Jautājumi un atbildes Vispārēja informācija par aprēķinu metodoloģiju 1. Kāpēc salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir mainījusies aprēķinu metode,

Sīkāk

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v Pētījums Nr. 1.16. Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC-11-0003 Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena vadītāja Atis Kapenieks Renāte Strazdiņa Rīga, 2013

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, COM(2017) 71 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI par Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (E

EIROPAS KOMISIJA Briselē, COM(2017) 71 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI par Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (E EIROPAS KOMISIJA Briselē, 14.2.2017. COM(2017) 71 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI par Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (EK) Nr. 450/2003 par darbaspēka izmaksu indeksu (LCI)

Sīkāk

SIA Forum Cinemas amata kandidātu un darbinieku privātuma politika DATU APSTRĀDE Personas dati tiek apstrādāti Uzņēmumā ( Forum Cinemas ), izmantojot

SIA Forum Cinemas amata kandidātu un darbinieku privātuma politika DATU APSTRĀDE Personas dati tiek apstrādāti Uzņēmumā ( Forum Cinemas ), izmantojot SIA amata kandidātu un darbinieku privātuma politika DATU APSTRĀDE Personas dati tiek apstrādāti Uzņēmumā (), izmantojot tikai sertificētas un visām drošības prasībām atbilstošas iekārtas, kā arī ierobežojot

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MODERNIE VIESNĪCU TELEFONA APARĀTI UN VIESU ISTABAS KOPTĒLS Katrīna Levita Adventus Solutions SATURS Viesnīcu telefonu priekšrocības Kolekcija AEI telefoni Cetis (Teledex, Telematrix) telefoni VTech telefoni

Sīkāk

Konsultāciju par sava eparaksta iegūšanu un lietošanu vari saņemt portālā, pa telefonu, e-pastā vai klātienē.

Konsultāciju par sava eparaksta iegūšanu un lietošanu vari saņemt portālā, pa telefonu, e-pastā vai klātienē. 1. 2. 3. Konsultāciju par sava eparaksta iegūšanu un lietošanu vari saņemt portālā, pa telefonu, e-pastā vai klātienē. www.eparaksts.lv eparaksts@eparaksts.lv +371 6710 87 87 KLIENTU APKALPOŠANAS CENTRS

Sīkāk

Virsraksts (Heading 2)

Virsraksts (Heading 2) Lietotāja rokasgrāmata Saturs IEVADS...4 VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA...5 PRIEKŠNOTEIKUMI DIGI::FIRMA INSTALĀCIJAI...5 TEHNISKĀS PRASĪBAS...5 SISTĒMAS DIGI::FIRMA UZSTĀDĪŠANA...5 DIGI::FIRMA datu bāzes servera

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS ( ) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa n EIROPAS KOMISIJA Briselē, 30.9.2015 C(2015) 6787 final KOMISIJAS LĒMUMS (30.9.2015) par lielo projektu Paula Stradiņa slimnīcas būve A1, kas ir daļa no Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Kohēzijas

Sīkāk

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs 90002183562 Juridiskā adrese Avotu iela 12, Saldus, Saldus novads, LV-3801

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Vēlēšanas internetā perspektīva Latvijā Satiksmes ministrijas Sakaru departaments Pieredzes apmaiņas seminārā republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju amatpersonām No pašvaldību vēlēšanām līdz Saeimai:

Sīkāk

Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/ un 23. pantu 28/03/2018 ESMA LV

Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/ un 23. pantu 28/03/2018 ESMA LV Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/2014 17. un 23. pantu 28/03/2018 ESMA70-151-435 LV Satura rādītājs 1 Piemērošanas joma... 3 2 Mērķis... 5 3 Atbilstības un ziņošanas

Sīkāk

Eiropas Datu aizsardzības uzraudzītāja atzinums par priekšlikumu Padomes lēmumam par nolīguma noslēgšanu starp Eiropas Savienību un Amerikas Savienota

Eiropas Datu aizsardzības uzraudzītāja atzinums par priekšlikumu Padomes lēmumam par nolīguma noslēgšanu starp Eiropas Savienību un Amerikas Savienota C 355/10 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 29.12.2010. Eiropas Datu aizsardzības uzraudzītāja atzinums par priekšlikumu Padomes lēmumam par nolīguma noslēgšanu starp Eiropas Savienību un Amerikas

Sīkāk

FMzino_

FMzino_ Informatīvais ziņojums par Latvijas gatavību Eiropas Savienības finanšu resursu apguvei Šajā ziņojumā ir ietverta informācija par ES struktūrfondu (turpmāk - SF) un Kohēzijas fonda īstenošanas gaitu uz

Sīkāk

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju viņi nepubliskotu, kā arī aplūkos situācijas, kad

Sīkāk

MKN grozījumi

MKN grozījumi Latvijas graudu nozares attīstības tendences Rigonda Krieviņa 22.10.2015. Latvijas graudu un rapša sējumu platības, kopraža un ražība 2 Graudu kopraža (tūskt.t) un platība (tūkst.ha) Ražība, t/ha Latvijas

Sīkāk

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada deviņiem mēnešiem

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

APSTIPRINĀTI

APSTIPRINĀTI APSTIPRINĀTI ar Rīgas domes 02.10.2012. lēmumu Nr.5341 Rīgas Centrālās bibliotēkas lietošanas noteikumi I. Vispārīgie jautājumi 1. Noteikumi nosaka Rīgas Centrālās bibliotēkas (turpmāk Bibliotēka) lietotāju

Sīkāk

pres-3

pres-3 JAUNA TIPA LĪDZ PAT 85% LĒTĀKA KODINĀŠANAS IEKĀRTA PRECĪZA, VIENMĒRĪGA UN REGULĒJAMA KODINĀŠANA ĻAUJ SAMAZINĀT KODINĀŠANAS IZMAKSAS LĪDZ 1.17 EUR/T* VAIRS NEPĀRMAKSĀJIET PAR GRAUDU KODINĀŠANU UN PAR IEKĀRTĀM,

Sīkāk

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata Nokia Lumia 925 3.0. izdevums LV Psst... Šī rokasgrāmata nav vienīgā pieejamā informācija... Tālrunī ir lietotāja rokasgrāmata tā vienmēr ir līdzās un ir pieejama, kad nepieciešams.

Sīkāk

VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēša

VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēša VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēšana darbībām sarakstos Centralizācija Procesu veiktspējas

Sīkāk

Ziņojums par Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūras 2008. finanšu gada pārskatiem, ar Aģentūras atbildēm

Ziņojums par Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūras 2008. finanšu gada pārskatiem, ar Aģentūras atbildēm 15.12.2009. Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis C 304/49 ZIŅOJUMS par Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūras 2008. finanšu gada pārskatiem, ar Aģentūras atbildēm (2009/C 304/10)

Sīkāk

PR_Dec_Agencies

PR_Dec_Agencies Eiropas Parlaments 2014-2019 Budžeta kontroles komiteja 2017/2173(DEC) 5.2.2018 ZIŅOJUMA PROJEKTS par Eiropas Vērtspapīru un tirgu iestādes 2016. finanšu gada budžeta izpildes apstiprināšanu (2017/2173(DEC))

Sīkāk

Microsoft Word - fiz_LV

Microsoft Word - fiz_LV GROZĪJUMI TARIFOS FIZISKĀM PERSONĀM LR REZIDENTIEM 1. Norēķinu konts Jaunais tarifs Katra konta apkalpošana, ja Klients neaktīvs nevienā Klienta norēķinu un/vai karšu kontā Bankā nav veiktas vismaz 3 (trīs)

Sīkāk

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr.4512900275 Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss 65223936, 65221063, e-pasts kps48@inbox.lv KRUSTPILS PAMATSKOLAS NOLIKUMS Jēkabpilī I.

Sīkāk

1

1 APSTIPRINĀTS Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas Padomes sēdē Rīgā, 28.10.2015., protokola Nr. 3-11/5 STUDIJU PĀRBAUDĪJUMU NOLIKUMS 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Nolikums nosaka kārtību, kādā kārtojami

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma vai nekustamā īpašuma) padziļinātā juridiskā izpēte (angliski – „legal due diligence”) nu jau l

Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma vai nekustamā īpašuma) padziļinātā juridiskā izpēte (angliski – „legal due diligence”) nu jau l KAS IR PĀRDEVĒJA JURIDISKĀ IZPĒTE UN KAD TĀ IR VAJADZĪGA? Guntars Zīle, zvērināts advokāts, Zvērinātu advokātu biroja Lejiņš, Torgāns un Partneri Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma

Sīkāk

Elektronikas, elektrotehnikas un saistīto nozaru uzņēmumu darbinieku profesionālo zināšanu pilnveides apmācības (7.daļa) IEPIRKUMS (iepirkuma identifi

Elektronikas, elektrotehnikas un saistīto nozaru uzņēmumu darbinieku profesionālo zināšanu pilnveides apmācības (7.daļa) IEPIRKUMS (iepirkuma identifi Elektronikas, elektrotehnikas un saistīto nozaru uzņēmumu darbinieku profesionālo zināšanu pilnveides apmācības (7.daļa) IEPIRKUMS (iepirkuma identifikācijas Nr. 6-8/A-45) Pasūtītājs: Nosaukums: Biedrība

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr. 40003052790, juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Lidosta Rīga, Mārupes nov., Latvija, LV-1000 - turpmāk

Sīkāk

Avision

Avision Bauskas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes Zīlīte NOLIKUMS 2017.gada 31.augustā Bauskā Nr.43 (prot.nr. 5, 5.punkts) Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo daļu, Vispārējās izglītības

Sīkāk

latvijas-elektronisko-publikaciju-krajuma-attistibas-vadlinijas

latvijas-elektronisko-publikaciju-krajuma-attistibas-vadlinijas Latvijas elektronisko publikāciju krājuma attīstības vadlīnijas 1. Vispārējie principi 1.1. Mērėis un uzdevumi Šīs vadlīnijas nosaka Latvijas Nacionālās bibliotēkas (turpmāk tekstā LNB) darbības virzienus,

Sīkāk

DPP

DPP IEVADS Darbības programma Infrastruktūra un pakalpojumi 2.prioritāte Teritoriju pieejamības un sasniedzamības veicināšana 2.2. pasākums IKT infrastruktūra un pakalpojumi Pašreizējā sabiedrības attīstības

Sīkāk

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats Neauditētais saīsinātais starpperiodu finanšu pārskats par 2018.gada 1.janvāri 30.septembri (pārskatā iekļauti operatīvie dati) SATURS Informācija par Sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Paziņojums par valdes

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA LV9052 Augusts 2014 Pirmais izdevums 2 Satura rādītājs Šajā rokasgrāmatā izmantotie apzīmējumi...9 Apkope un drošība... 10 Vadlīnijas...10 Pareiza utilizācija...11 1.

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

Datu aizsardzības nodarbības komplekts PĀRVALDIET SAVUS PERSONAS DATUS

Datu aizsardzības nodarbības komplekts PĀRVALDIET SAVUS PERSONAS DATUS Datu aizsardzības nodarbības komplekts PĀRVALDIET SAVUS PERSONAS DATUS www.consumerclassroom.eu Mūsdienās skolēni vai ik dienas dara zināmu savu personas informāciju, jo īpaši regulāri tas notiek tiešsaistē.

Sīkāk

Noteikumi_TCHIBO_LV_PDF

Noteikumi_TCHIBO_LV_PDF Preču loterijas Pērc Tchibo kafiju un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir Tchibo Warszawa Sp. Z o.o., reģ. nr. KRS 0000019739, juridiskā adrese: Fabryczna iela 5, 00-446, Varšava, Polija, -

Sīkāk

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietaupīt līdzekļus, samazināt ekoloģiskās pēdas nospiedumu

Sīkāk

CM_PETI

CM_PETI EIROPAS PARLAMENTS 2009-2014 Lūgumrakstu komiteja 29.8.2014 PAZIŅOJUMS KOMITEJAS LOCEKĻIEM Temats: Lūgumraksts Nr. 1453/2007, ko Ringsend Irishtown un Sandymount Vides grupas vārdā iesniedza Īrijas valstspiederīgais

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr.4112901178 Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr. 63324284, tālr./fakss 63324169 e-pasts: varmesk@kuldiga.lv APSTIPRINĀTS Ar Kuldīgas

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA KULTŪRAS MINISTRIJA JĀŅA IVANOVA RĒZEKNES MŪZIKAS VIDUSSKOLA Reģ.Nr Atbrīvošanas alejā 56, Rēzeknē, LV-4601 Tālrunis 646

LATVIJAS REPUBLIKA KULTŪRAS MINISTRIJA JĀŅA IVANOVA RĒZEKNES MŪZIKAS VIDUSSKOLA Reģ.Nr Atbrīvošanas alejā 56, Rēzeknē, LV-4601 Tālrunis 646 LATVIJAS REPUBLIKA KULTŪRAS MINISTRIJA JĀŅA IVANOVA RĒZEKNES MŪZIKAS VIDUSSKOLA Reģ.Nr.3131301340 Atbrīvošanas alejā 56, Rēzeknē, LV-4601 Tālrunis 646 22480, e-pasts: jirmv@jirmv.lv www.jirmv.lv IEKŠĒJIE

Sīkāk

Biznesa plāna novērtējums

Biznesa plāna novērtējums [uzņēmuma nosaukums] biznesa plāns laika posmam no [gads] līdz [gads]. Ievads I. Biznesa plāna satura rādītājs II. Biznesa plāna īss kopsavilkums Esošais stāvoklis III. Vispārēja informācija par uzņēmumu

Sīkāk

Reputācija Dalībnieki apsvērs, kā publiski pieejamā tiešsaistes informācija palīdz veidot citu viedokli par viņiem. Dalībnieki identificēs mērķauditor

Reputācija Dalībnieki apsvērs, kā publiski pieejamā tiešsaistes informācija palīdz veidot citu viedokli par viņiem. Dalībnieki identificēs mērķauditor Reputācija Dalībnieki apsvērs, kā publiski pieejamā tiešsaistes informācija palīdz veidot citu viedokli par viņiem. Dalībnieki identificēs mērķauditoriju dažādiem tiešsaistes saziņas veidiem, apsvērs,

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Mācīšanās Virtuālajā Realitātē P O T E N C I Ā L S I N O VAT Ī VĀ M M Ā C Ī B U S T R AT Ē Ģ I J Ā M UN M Ā C Ī B U M Ē R Ķ U S A S N I E G Š A N A I L a n a D r e i m a n e KUR SĀKSIM? KĀPĒC VR MĀCĪBU

Sīkāk

Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautā

Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautā Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautājumiem, tiks apskatīta pastāvīgā tehnoloģiju attīstība

Sīkāk

APSTIPRINU

APSTIPRINU APSTIPRINU Valsts asinsdonoru centra direktora p.i. A. Daugavvanaga Valsts asinsdonoru centra 2017. gada darbības plāns aktualizēts 02.08.2017. Nr. Pasākums Sagaidāmais rezultāts / rādītājs Izpildes laiks

Sīkāk

2018 Finanšu pārskats

2018 Finanšu pārskats 2018 2 Neatkarīga revidenta ziņojums akcionāram Ziņojums par finanšu pārskatu revīziju Atzinums Mēs esam veikuši (Sabiedrība) finanšu pārskatu, kas ietver atsevišķu ziņojumu par finansiālo stāvokli 2018.

Sīkāk

Latvijas ekonomikas akmeņainais ceļš pēc neatkarības atgūšanas

Latvijas ekonomikas akmeņainais ceļš pēc neatkarības atgūšanas LATVIJAS EKONOMIKAS AKMEŅAINAIS CEĻŠ PĒC NEATKARĪBAS ATGŪŠANAS ARTŪRS KODOLIŅŠ, DR. OEC. PSRS Valsts budžeta rādītāji (1985.-1987.gads) 1985 1986 1987 Ieņēmumi (miljardos rbļ.) 567,7 366,0 360,1 Izdevumi

Sīkāk

Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009

Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009 Alkohola lietošanas ietekme uz latviešu dabisko pieaugumu Biedrība «Latvietis» Rīga 2009 Satura rādītājs Anotācija...3 Projekta mērķi...3 1. Statistikas dati...3 2. Informācijas analize...7 2.1. Alkohola

Sīkāk

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018 SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada sešiem mēnešiem 2018 Peļņas vai zaudējumu aprēķins no 2018. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 30. jūnijam

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKAS AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA NACIONĀLO BRUŅOTO SPĒKU KIBERAIZSADZĪBAS VIENĪBAS (KAV) KONCEPCIJA Rīga 2013

LATVIJAS REPUBLIKAS AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA NACIONĀLO BRUŅOTO SPĒKU KIBERAIZSADZĪBAS VIENĪBAS (KAV) KONCEPCIJA Rīga 2013 LATVIJAS REPUBLIKAS AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA NACIONĀLO BRUŅOTO SPĒKU KIBERAIZSADZĪBAS VIENĪBAS (KAV) KONCEPCIJA Rīga 2013 Ievads Saskaņā ar Nacionālās drošības koncepciju viens no aktuālākajiem nacionālās

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis 63404750, fakss 63423391 NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, 2018. gada 18.janvārī Nr.2 Liepājas 8.vidusskolas nolikums Izdots saskaņā

Sīkāk

G.Plivna-sistemanalize

G.Plivna-sistemanalize Kvalitatīva sistēmanalīze - labas veiktspējas atslēga gints.plivna@gmail.com Kas es esmu? Pieredze darbā ar Oracle kopš 1997 Oficiālais amats sistēmanalītiķis Rix Technologies Pasniedzu Oracle SQL un PL/SQL

Sīkāk

Privacy Notice

Privacy Notice Online Ad-hoc Privacy Notice Pēdējo reizi atjaunināta: 2018. gada 24. maijā Saturs 1 Par mums un mūsu aptaujām... 2 2 Kas ir personas dati?... 2 3 Personas datu izmantošana... 2 3.1 Personas datu kategorijas,

Sīkāk

(Microsoft PowerPoint - SEPA informacija tirgotajiem.ppt [Sader\356bas re\376\356ms])

(Microsoft PowerPoint - SEPA informacija tirgotajiem.ppt [Sader\356bas re\376\356ms]) Informācija par SEPA tirgotājiem Nacionālā SEPA darba grupa Rīgā, 2013 Saturs 1. Kas ir SEPA? 2. Projekta gaita Latvijā 3. Ko SEPA nozīmē tirgotājiem? 4. Turpmākais 1 Kas ir SEPA? Single euro payments

Sīkāk

V.1.0. ATALGOJUMA POLITIKA UN PRAKSE GADĀ ATALGOJUMA POLITIKA UN PRAKSE GADĀ Informācija ir sagatavota saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Pa

V.1.0. ATALGOJUMA POLITIKA UN PRAKSE GADĀ ATALGOJUMA POLITIKA UN PRAKSE GADĀ Informācija ir sagatavota saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Pa Informācija ir sagatavota saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) Nr. 575/2013 (2013. gada 26. jūnijs) par prudenciālajām prasībām attiecībā uz kredītiestādēm un ieguldījumu brokeru sabiedrībām,

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt.

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt. Lietotāja rokasgrāmata SATURS 1-Pamatinformācija... 4 1-Pamatfunkcijas... 4 Tālruņa ieslēgšana un izslēgšana... 4 SIM kartes... 4 Uzlāde... 4 2-Telesakari... 5 1-Tālrunis... 5 Zvanu veikšana... 5 Ienākošie

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Cisco vienotās klātbūtnes izdevumam 8.0

Lietotāja rokasgrāmata Cisco vienotās klātbūtnes izdevumam 8.0 Pirmo reizi publicēts: February 24, 2010 Pēdējo reizi modificēts: February 24, 2010 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel:

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 1955 final ANNEXES 1 to 5 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS REGULA (ES) Nr. /.. ar ko nosaka ekodizaina pras

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 1955 final ANNEXES 1 to 5 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS REGULA (ES) Nr. /.. ar ko nosaka ekodizaina pras EIROPAS KOMISIJA Briselē, 15.3.2019. C(2019) 1955 final ANNEXES 1 to 5 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS REGULA (ES) Nr. /.. ar ko nosaka ekodizaina prasības serveriem un datu glabāšanas ražojumiem atbilstīgi

Sīkāk

Latvijas ekonomiskās attīstības resursi: cilvēkkapitāls, sociālais kapitāls, intelektuālais kapitāls, kultūras kapitāls un radošais kapitāls. Aigars P

Latvijas ekonomiskās attīstības resursi: cilvēkkapitāls, sociālais kapitāls, intelektuālais kapitāls, kultūras kapitāls un radošais kapitāls. Aigars P Latvijas ekonomiskās attīstības resursi: cilvēkkapitāls, sociālais kapitāls, intelektuālais kapitāls, kultūras kapitāls un radošais kapitāls. Aigars Plotkāns no Zosēniem Vai cilvēkkapitāls ir kapitāls?

Sīkāk

APSTIPRINU

APSTIPRINU Valsts asinsdonoru centra 2017. gada darbības plāns APSTIPRINU Valsts asinsdonoru centra direktora p.i. S.Zaharāne (personiskais paraksts) 2017. gada 23.janvārī Nr. Pasākums Sagaidāmais rezultāts / rādītājs

Sīkāk

OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA

OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA 28.03.2019 Par mani Agris Krusts, SIA IT Centrs dibinātājs, drošības konsultants Drošības audi= un tes=,

Sīkāk

P R O J E K T S v

P R O J E K T S    v APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 23.08.2016. sēdes lēmumu (protokols Nr.13 4) 2016.gada 23.augustā NOLIKUMS Ādažu novadā Nr.14 Ādažu vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 15.panta

Sīkāk

Trackbook ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Video telemātikā, kā arī daudzpusīgs autoparku pārvaldības risinājums. Efektīvs veids, kā attālināti pārva

Trackbook ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Video telemātikā, kā arī daudzpusīgs autoparku pārvaldības risinājums. Efektīvs veids, kā attālināti pārva Trackbook ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Video telemātikā, kā arī daudzpusīgs autoparku pārvaldības risinājums. Efektīvs veids, kā attālināti pārvaldīt autoparku un izsekot objektus. Šis risinājums

Sīkāk

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu C 39/10 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 8.2.2011. EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJA EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJAS LĒMUMS (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās

Sīkāk

Ziņojums par Kopienas Augu šķirņu biroja gada pārskatiem ar Biroja atbildēm

Ziņojums par Kopienas Augu šķirņu biroja gada pārskatiem ar Biroja atbildēm C 449/46 LV Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 1.12.2016. ZIŅOJUMS par Kopienas Augu šķirņu biroja 2015. gada pārskatiem ar Biroja atbildēm (2016/C 449/08) IEVADS 1. Kopienas Augu šķirņu biroju (turpmāk

Sīkāk

ESIF finanšu instrumenti attīstībai Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai Finanšu instrumenti

ESIF finanšu instrumenti attīstībai Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai Finanšu instrumenti ESIF finanšu instrumenti attīstībai Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzfinansētie finanšu instrumenti ir ilgtspējīgs un efektīvs veids,

Sīkāk