PowerPoint prezentācija

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "PowerPoint prezentācija"

Transkripts

1 Par paveikto Sventes pagastā gadā gada 01.martā Sventē B. Vasiļevska

2 1092 Sventes pagasta iedzīvotāju skaits gads 2018.gads

3 Dzimšana Miršana 21 Sventes pagasta demogrāfiskie rādītāji gads 2018.gads

4 Sventes pagasta pārvaldes struktūra Kanceleja; Sventes Tautas nams; Sventes pagasta bibliotēka; Sventes pagasta komunālais dienests; Sventes feldšeru-vecmāšu punkts; Daugavpils novada pašvaldības iestāde Sventes vidusskola.

5 Jaunieši vecumā no 15 līdz 24 gadiem 4 Personas pēc bērna kopšanas atvaļinājuma 2 Iedzīvotāju nodarbinātība 2018.gada beigās bezdarbnieku skaits 56 cilvēki Ilgstošie bezdarbnieki 27 Pirmspensijas vecuma iedzīvotāji 10 Personas ar īpašām vajadzībām 10 Sievietes 33

6 Bezdarba cēlonis ir ne tikai darba vietu trūkums, bet arī nepieciešamās kvalifikācijas, iemaņu un motivācijas trūkums. Sadarbībā ar NVA 2018.gadā aktīvā nodarbinātības pasākumā «Algotie pagaidu sabiedriskie darbi» piedalījās 22 bezdarbnieki, veicinot Sventes pagasta teritorijas labiekārtošanu.

7 Bezdarbnieku skaits Sventes pagastā gadu salīdzinājumā gads 2016.gads 2017.gads 2018.gads

8 2018.GADA BUDŽETA IEŅĒMUMI gadā Sventes pagasta pārvaldes budžeta plānotie ieņēmumi tika izpildīti EUR apmērā (97,19% no plānotā), nodrošinot pašvaldības funkciju realizēšanu un budžeta iestāžu uzturēšanu Nodokļu ieņemumi Nenodokļu ieņēmumi Maksas pakalpojumi un citi pašu ieņemumi 2017.gads 2018.gads

9 2018.GADA BUDŽETA IZDEVUMI Sociālā aizsardzība 3,1% Vispārējie valdības dienesti 9,1% Ekonomiskā darbība 5,9% Vides aizsardzība 2% 2018.gadā Sventes pagasta pārvaldes budžeta izdevumi tika izlietoti EUR apmērā (95,28%) no plānotā Izglītība 44,9% Teritoriju un mājokļu apsaimniekošana 27,7% Atpūta, kultūra un reliģija 4,8% Veselība 2,5%

10 Sociālā aizsardzība Izglītība Sventes pagasta pārvaldes budžeta pēc funkciju klasifikācijas izdevumu dinamika Atpūta, kultūra un reliģija Veselība Teritoriju un mājokļu apsaimniekošana Vides aizsardzība Ekonomiskā darbība Vispārējie valdības dienesti gads 2017.gads

11 Komunālie maksājumi 52974, gada Sventes pagasta debitoru parādi (EUR 63134,31) Nekustamā īpašuma nodoklis 8742,66 Zemes noma 1417,12

12 ATTĪSTĪBA Turpinājām līdzdarboties divās lielās Daugavpils novada pašvaldības projektu idejās: «Kvalitatīvas tūrisma un dabas izziņas infrastruktūras tīkla veidošana antropogēnās slodzes mazināšanai aizsargājamo ainavu apvidū «Augšzeme» iesaistot un sakārtojot Jaunsventes parku un Sventes ezera publisko pludmali ar pieguļošo ceļu un izveidojot velo maršrutu ap Sventes ezeru. Šis projekts ir veiksmīgi realizēts un tā ietvaros ir izveidotas pastaigu celiņi un laipas Jaunsventes parkā un pie Sventes ezera, kur varēs baudīt Sventes pagasta dabas skaistumu.

13 Realizēts atbalstītais projekts LEADER programmas atklātajā konkursā «Atbalsts iniciatīvām, kuras vērstas uz efektīvu un ilgtspējīgu dabas un kultūras resursu izmantošanu lauku sabiedrības dzīves standartu paaugstināšanai» «Sventes ciema bērnu rotaļu laukuma izveidošana».

14 Tika realizēts Zivju fonda atbalstīts projekts «Materiāltehniskā aprīkojuma iegāde zivju resursu aizsardzības pasākumiem Daugavpils novada Sventes pagastā», kura ietvaros tika nopirkts laivas dzinējs, termokamera, diennakts binoklis.

15 Tika veikta pašvaldības ceļa «Jāņi Ceļmalnieki» pēdējā 0,400 km liela posma grants seguma uzbēršana, līdz ar to viss ceļš ir pilnībā sakārtots. Uz ceļa «Svente Gulbji» posmā 2,830 2,850 km ir nomainīta caurteka.

16 UZŅĒMĒJDARBĪBAS VIDE Sventes pagasta teritorijā 2018.gadā darbojās: 18 zemnieku saimniecības, 15 VID reģistrētas piemājas saimniecības, 14 SIA, 5 individuālie komersanti, 40 pašnodarbinātās personas, biedrības «DPILS» un «Sventes pērle». Šie uzņēmumi, biedrības un individuālie komersanti ražo pienu un gaļu, audzē graudus, dārzeņus un stādus, iegūst medu un paipalu olas, izgatavo sveces, apstrādā koksni, nodarbojas ar tirdzniecību un ēdināšanu, sniedz tūrisma pakalpojumus un piedāvā aktīvu atpūtu, apsaimnieko Sventes ezeru. Uzņēmējdarbība attīstās ne pārāk intensīvi, bet neskatoties uz visām grūtībām, uzņēmumi darbojas, ražo produkciju un sniedz pakalpojumus.

17 Sventes pagasta pārvalde un uzņēmēji 2018.gada septembrī ņēma dalību Daugavpils novada dienās

18 Lauku gardumu ielā Sventes pagasta pārstāvji cienāja apmeklētājus ar burkānu pīrāgu un piparmētru tēju. Biedrības «Sventes pērle» vadītājs Jurijs Gridasovs ar kundzi cienāja ar garšīgu zivju zupu.

19 Mājokļu apsaimniekošana Daugavpils novada pašvaldībai īpašumā un Sventes pagasta pārvaldes bilancē atrodas: 7 dzīvojamās mājas (6 ir Zemesgrāmatā) un 2 dzīvokļi (visi ir Zemesgrāmatā) gadā turpinājās darbs ar daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekiem jautājumā par dzīvojamo māju tālāko apsaimniekošanu un teritoriju uzturēšanu un sakopšanu gada 27.decembrī Daugavpils novada dome pieņēma lēmumu «Par dzīvojamās mājas «Ozjornoje», Driksnišķi, Sventes pagastā, Daugavpils novadā, pārvaldīšanas tiesību nodošanu». Tiek gatavoti dokumenti dzīvojamo māju «Gorovaja», «Atraitnītes» un «Beveriņas» pārvaldīšanas tiesību nodošanai dzīvokļu īpašniekiem.

20 Teritorijas apsaimniekošana Ar Sventes pagasta teritorijas apsaimniekošanu nodarbojas Sventes pagasta komunālais dienests. Regulāri tiek sekots pagasta ceļu stāvoklim. Pagaidām pakalpojumus ceļu uzturēšanai neesam pirkuši, tiekam galā ar savu tehniku un darbiniekiem (greiderēšana, ceļmalu pļaušana, piebēršana, tīrīšana, kaisīšana, krūmu ciršana, caurteku un grāvju tīrīšana). Sventes pagasta teritorijā ir: 12 ielas 3,936 km garumā; 21 A grupas ceļš ar kopējo garumu 48,60 km; 4 B grupas ceļi 5,45 km; 8 C grupas ceļi 7,34 km. Kopējais ielu un ceļu garums ir 65,326 km.

21 Liels darbs tiek veikts Sventes ciema labiekārtošanā, kurā pļaujamās platības ir 6,39 ha; Pastāvīgi tiek sekots, lai būtu sakārtoti visi esošie apstādījumi un puķu dobes, gājēju celiņi, kāpnes un trepes Sventes ciemā; Tiek uzturēta kārtībā Sventes ezera publiskā pludmale un Daugavpils novada pašvaldības īpašums Daugavpils ielā 25 ; Tiek apsaimniekotas 5 kapsētas ar kopējo platību 6,3 ha, kā arī divas pirmā pasaules kara krievu karavīru un otrā pasaules karā kritušo karavīru apbedījuma vietas; Komunālā dienesta darbinieki un bezdarbnieki rūpējas, lai Sventes ciems un visa pagasta teritorija būtu sakārtota un atbilstu visām prasībām;

22 Pavasarī izgatavota mājiņa Sventes dīķī dzīvojošiem putniem

23 Celiņa pie Sventes dīķa izbūve

24 Meteņu un Lieldienu āra noformējums

25 Ciema noformējums Latvijas proklamēšanas mēnesī

26 Atkritumu apsaimniekošanu Sventes pagasta teritorijā veic SIA «EKO Latgale»; Viņi ir noslēguši 217 līgumus ar fiziskām personām un 14 ar juridiskām; Tomēr Sventes pagasta teritorijā ir neapzinīgi atkritumu radītāji, kuri nesadarbojas ar uzņēmumu, bet apglabā atkritumus paši, ar ko rada nesankcionētas izgāztuves šiem mērķiem neparedzētās vietās; SIA «EKO Latgale» kopā ar Sventes pagasta pārvaldi veic izskaidrojošu darbu, lai sakārtotu atkritumu apsaimniekošanu pagasta teritorijā.

27 Sventes vidusskola īsteno 6 izglītības programmas: IP nosaukums IP kods Izglītojamo skaits Pirmsskolas izglītības programma Pamatizglītības programma IZGLĪTĪBA Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar mācīšanās traucējumiem Speciālā pamatizglītības programmas izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem Vispārējās vidējās vispārizglītojošā virziena programma Vispārējās vidējās vispārizglītojošā virziena programma (neklātienes)

28 Skolēnu papildnodarbības Visiem klašu skolēniem ir iespēja apmeklēt individuālās konsultācijās visos mācību priekšmetos. 79 skolēni ir iesaistīti dažādu pulciņu nodarbībās klašu skolēni darbojas pagarinātās dienas grupā. Darbojas Daugavpils novada sporta skolas grupa vieglatlētikā. Ilūkstes mūzikas un mākslas skola organizē mūsu skolēniem nodarbības uz vietas.

29 Darbinieki Skolā strādā 26 pedagoģiskie darbinieki; No tiem: 2 pirmsskolas izglītības skolotāji, 1 bibliotekārs uz 0,5 likmes; 18 pedagogi strādā pamatdarbā un 8 strādā blakusdarbā; Visi ar augstāko pedagoģisko izglītību; 4 pedagogi vada Daugavpils novada MA; 3 pedagogiem ir piešķirta 4. kvalitātes pakāpe, 3 skolotājiem 3. pakāpe; 3 skolotāji ieguva 3. pakāpi (augstāko) saskaņā ar gada MK noteikumiem. Skolā strādā 16 citi darbinieki uz 11,2 likmēm; Ēdināšanas pakalpojumus skolā sniedz SIA «Sabara», kur strādā 3 cilvēki.

30 Materiālā bāze Mācību un audzināšanas procesam skolā nodrošināti teicami apstākļi: Visos mācību kabinetos pieejams Internets; Mācību procesam tiek izmantotas 4 interaktīvās tāfeles; 5 telpās tiek izmantoti digitālie projektori ar ekrāniem; Dabaszinību cikla priekšmeti nodrošināti ar demonstrēšanas un eksperimentu materiāliem; 18x36 m liela sporta zāle nodrošināta ar visu nepieciešamo sporta inventāru, aprīkota ar kvalitatīviem basketbola vairogiem, volejbola statīviem un elektronisko tablo; Bibliotēka un lasītava piedāvā mācību grāmatas visos priekšmetos un lielu izvēli izziņas literatūras; Ēdnīca nokomplektēta ar jaunām iekārtām un mēbelēm. Kabineti aprīkoti ar atbilstošām mēbelēm.

31 Kabineti ir gaiši un atbilstoši aprīkoti

32 34,80% 33,42% 43,93% 47,73% 44,50% 56,19% 52,60% 54,84% 60,15% 56,69% 54,90% 61,90% 70,30% 81,86% 78,34% Sventes vidusskolā Daugavpils novadā Valstī Centralizēto eksāmenu rezultāti A N G Ļ U V A L O D A M A T E M Ā T I K A L A T V I E Š U V A L O D A K R I E V U V A L O D A ( S V E Š V A L O D A ) V I D Ē J I

33 Sasniegumi OLIMPIĀDĒS UN KONKURSOS Skola vairākus gadus kopvērtējumā ieņem godalgoto vietu novadā par sasniegumiem priekšmetu olimpiādēs un ZPD rakstīšanā /2018. mācību gadā: 11 godalgotās vietas priekšmetu olimpiādēs un ZPD rakstīšanā, par kurām skolēni saņēma DND naudas balvas; Skolēnu grupas piedalījās Rīgā forumā «Skolēni eksperimentē», Latvijas skolēnu 42. ZPD konferencē un Jelgavā festivālā «Zinātne uz skatuves»; Ceturto gadu skola ieņem 3. vietu novadā par sasniegumiem konkursos.

34 Ar Daugavpils novada domes diplomiem un naudas balvām par sasniegumiem olimpiādēs un ZPD rakstīšanā tika apbalvoti: Marika Kostjukeviča 2. vieta pētnieciskajā darbā Angelīna Minkeviča 1. vieta vizuālajā mākslā Dmitrijs Ivanovs 3. vieta angļu valodā Aleksandrs Malnačs atzinība bioloģijā Viktorija Ivanova 2. vieta informātikā Tatjana Meinarte 1. vieta krievu valodā Valentīns Meinerts 3. vieta Latgales ZPD darbu konkursā Maksims Kostjukevičs 3. vieta matemātikā Aina Zubrova 1. vieta vizuālajā mākslā Jevgenija Kalinčuka 3. vieta Latgales ZPD darbu konkursā Megija Eisāne 2. vieta pētnieciskajā darbā

35 DU un Jelgavā

36 T. Meinarte un J. Kalinčuka Goda dienā

37 Interešu izglītība Skola piedāvā šādas interešu izglītības programmas:

38 Sasniegumi konkursos un sacensībās Augstākā pakāpe novada popgrupu konkursā; 1. pakāpe popgrupu konkursā Latgalē; 1.pakāpe novada koru konkursā; 1.pakāpe koru konkursā Latgalē; Atzinība Valstī konkursā Lidice vietas novada sacensībās volejbolā jauniešiem un meitenēm, krosā, vieglatlētikā, florbolā; Vairākas godalgotās vietas vieglatlētikā Valstī

39 Skolēni dzied

40 Sporto

41 PROJEKTI 2018.gadā skola piedalījās divos projektos: Eiropas Sociālā fonda projekts: «Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs» Valsts budžeta finansējuma programmā Latvijas skolas soma

42 Gada skolēns Katru gadu skolā tiek rīkots konkurss «GADA SKOLĒNS» ar naudas balvas fondu 400 EUR, kuru piešķir z/s «STĀRKI». Tiek apbalvoti arī centīgākie skolēni ar skolas piešķirtajām balvām.

43 Labākais sportists Gada beigās skola no sava budžeta un sponsoru līdzekļiem apbalvo labākos sportistus

44 Gada balva sportā 2018 Nominācijā «Gada sportists» par uzvarētāju atzīts gada absolvents Dmitrijs Meinerts

45 Novada pasākumi gadā uz skolas bāzes notika vairāki pasākumi Notika mācību priekšmetu olimpiādes, kuras tiek pildītas tiešsaistē; Tautas deju kolektīvu sporta un deju diena «Ziemas prieki 2018»; Valsts čempionāts svara bumbu celšanā; Vairākas volejbola sacensības; Novada čempionāts telpu futbolā; Vairākas skolēnu sporta spēļu sacensības.

46 Pasākumi

47 SOCIĀLĀ DIENESTA DARBĪBA Sventes pagasta Sociālā dienesta uzskaitē ir mazaizsargātās riska grupas: Personas ar īpašām vajadzībām 67, t.sk. bērni Politiski represētās personas 5 Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki 5 Afganistānas kara veterāni 3 Daudzbērnu ģimenes 12 Pensionāri 102 Bezdarbnieki 56

48 2017.gadā trūcīgo iedzīvotāju statuss tiek piešķirts 45 ģimenēm un personām; Maznodrošināto iedzīvotāju statuss tika piešķirts 6 ģimenēm; 2 Sventes pagasta iedzīvotāji saņem Daugavpils novada pašvaldības iestādes «Višķu sociālās aprūpes centrs» pakalpojumus; 1 Sventes pagasta iedzīvotājs saņem pansijas «Avotiņi» sociālās aprūpes pakalpojumus; Daugavpils novada sociālais dienests organizēja vasaras atpūtas nometni bērniem no trūcīgajām ģimenēm. No Sventes pagasta nometnē piedalījās 3 bērni. Valsts finansēto asistenta pakalpojumu Sventes pagastā 2018.gadā saņēma 10 pagasta iedzīvotāji ar īpašām vajadzībām.

49 Atbalsta komplektus Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām ietvaros, tika izsniegti : 590 pārtikas komplekti 63 higiēnas komplekti 13 skolas komplekti 1 pārtikas komplekts maziem bērniem 2 higiēnas komplekti maziem bērniem

50 Sociālā palīdzība un sociālie pakalpojumi Sociālās palīdzības budžets sociālajiem pabalstiem un pakalpojumiem 2018.gadā sastādīja EUR 21077,00. Tabulā parādīts sociālā budžeta izlietojums galvenajos sociālās palīdzības veidos. Pakalpojuma nosaukums Faktiskais līdzekļu izlietojums, EUR Palīdzības saņēmēju skaits Pabalsti izglītībai 305,00 14 Brīvpusdienas mācību iestādēs 1322,00 10 GMI 10139,00 23 Dzīvokļa pabalsts 2250,00 24 Kopā

51 Sociālo pabalstu izmaksas Sventes pagastā gadu salīdzinājumā G A D S G A D S G A D S G A D S GMI Dzīvokļa pabalsts Pārējā sociālā palīdzība

52 Ar sociāla darbinieka līdzdalību tika organizētas ekskursijas uz Dobeli ceriņu galvaspilsētu un Jelgavu

53 Lietuva Rokišķi

54

55 Sventes pērlīšu veltījums Latvijai Tika sagatavotas arī piespraudes ar latviešu zīmēm

56 Pēc sociālās darbinieces iniciatīvas tika organizēta tikšanās un pieredzes apmaiņa ar kopienu Māra no Ilūkstes novada Bebrenes pagasta

57

58 Sventes pagasts tika pārstāvēts Daugavpils, Ilūkstes novadu un Daugavpils rajona invalīdu biedrības sporta svētkos cilvēkiem ar īpašām vajadzībām sacensībās

59 Daugavpils novada labdarības pasākumā «Es zodiaka zīmes tēlā» savākto līdzekļu daļa tika ziedota Sventes pagasta piecgadīgai Polinai Gabrānei zāļu iegādei

60 Tika apmeklēts Daugavpils novada senioru biedrības organizētais Jaungada pasākums Daugavpils novada kultūras centā «Vārpa»

61 Primāro medicīnas aprūpi Sventes pagasta iedzīvotāji saņem feldšeru vecmāšu punktā, kurš no 2014.gada septembra ir izvietots Sventes pagasta pārvaldes ēkā, pateicoties pārrobežu projektam. VESELĪBAS APRŪPE Pastāvīgi punktā strādā 2 ārsta palīgi Ērika Mazaļevska un Tatjana Jonāne. Pieaugušos pacientus vienu reizi nedēļā pieņem ģimenes ārste Ludmila Antonova.

62 2018.gadā tika veiktas: Aktīvās vizītes uz mājām 294 Izsaukumi pie pieaugušajiem 78 Paliatīvā aprūpe pieaugušajiem 387 Ambulatorā pieņemšana pieaugušajiem 5937 Mājas aprūpe pieaugušajiem un bērniem 798 Mājas aprūpe no 0-17 g.v. 48 Bērnu līdz 1 g.v. apskate 2 Neatliekamā palīdzība 9 Donoru kustība 83 Pieņemšana ar ģimenes ārstu 505 Pieņemšana ar bērnu ārstu - Izsniegtas slimības lapas nav Analīzes ( ņemtas uz FVP) 51

63 Sventes pagastā ir izveidota un strādā nevalstiskā organizācija Jauniešu biedrība «Smile for life». DARBS AR JAUNATNI Tika plānoti, gatavoti un izvesti pasākumi jauniešiem. Jaunieši aktīvi iesaistījās Sventes kultūras dzīvē - uzstājās pagasta rīkotajos pasākumos, ka arī jaunatne aktīvi piedalās pasākumos, kuri tiek organizēti novada pagastos.

64 Novada jauniešu ziemas sporta spēlēs

65

66

67 Intelektuāla spēlē DNKC «Vārpa»

68 «Labo manieru vakars» Sventē

69 Ciemiņu priekšnesumi

70 Pasākuma vadītāji

71 Ozolu stādīšanas akcija «Augsim Latvijai»

72

73 Novada jauniešu salidojumā atpūtas bāzē «Višķezers» Kopvērtējumā 2.vieta

74 Mājas darba demonstrēšana pēc pasakas «Par vērdiņu» motīviem 4.vieta

75 Aktivitātes

76 Pie savas telts

77 Jaunieši devās pārgājienā, lai iemūžinātu pagasta skaistākās vietas un izveidotu par to īsfilmu

78 Ekskursiju jaunieši noslēdza Egļu kalna pakājē, baudot rudeni un līdzi paņemtos gardumus

79 Sventes jaunieši ar savu īsfilmu piedalījās jauniešu īsfilmu konkursā Re, skaties, Latvija Dubnā un ieguva 1. vietu

80 Intelektuālajā spēlē Kalkūnos

81 Pasākumā jaunatnei Medumos

82 Sventes jaunieši aktīvi piedalās pagasta čempionātos dambretē un novusā

83 11.novembrī jaunieši piedalījās Lāčplēša dienai veltītā lāpu gājienā Daugavpilī

84 Sventes Tautas namā tika rīkota intelektuālā spēle Daugavpils novada jaunatnei

85 Jaunieši gadu mijas pasākumos

86 Daugavpils novada jaunatnes pasākumā «Gada balva 2018» KC «Vārpa»

87 Ar pateicībām atzīmēti aktīvākie Sventes pagasta jaunieši Vladislavs Meinarts, Aina Zubrova un Ričards Petaško, jaunatnes lietu speciālists Viktors Petaško un aktīvākās brīvprātīgā darba veicējas Tatjana Meinarte un Jelizaveta Veličko

88 KULTŪRA

89 Organizē Valsts svētku, piemiņas dienu, gadskārtu svētku pasākumus, dažādus sarīkojumus, koncertus, izstādes un izklaides vakarus. Sventes Tautas namā darbojās: Bērnu tautas deju kolektīvs «Saulstariņi» Ritma deju grupa FREE BREATH Interešu grupa «Sventes pērlītes» Vidējās paaudzes deju kolektīvs «Ezerzvani»

90 «FREE BREATH» pasākumā «Savij ap mani gadus»

91 VPDK «Ezerzvani» novada deju kolektīvu skatē

92 Vasarsvētku sadancī Vabolē

93 Pagasta svētkos Taborē

94 2018.gadā tika sagatavoti un izvestie pasākumi: Ziemas prieki Meteņi Lieldienu izrāde un sporta aktivitātes «Labā garastāvokļa» vakars jauniešiem Paaudžu tikšanās pie Baltā galdauta Piemiņas brīdis 2. Pasaules kara upuru piemiņai Ģimeņu svētki Līgo vakars Sventē Pagasta svētki Atpūtas pasākums senioriem Pasākums, veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai Adventes koncerts. Pagasta egles iedegšana Ziemassvētku eglīte bērniem Vecgada izrāde Tika novadītas 30 radošās darbnīcas un organizētas 8 izstādes

95 «Ziemas prieki 2018»

96 Sventes pagasta komanda

97

98

99

100 Kopvērtējumā 1.vietu ieguva Sventes pagasta VPDK «Ezerzvani»

101 Meteņi

102 Karuseļi tika izgatavoti visām vecuma grupām

103

104 Salmu lelles dedzināšana

105 Pankūkas ar tēju saņēma visi dalībnieki

106 Lieldienas dzīvības un gaismas svētki

107 Šogad Lieldienas tika svinētas 1.aprīlī jeb Joku dienā, tāpēc Lieldienu galvenais rotājums Ziemassvētku eglīte ar košām Lieldienu olām

108 Sporta aktivitātes

109

110 Izstāde «Lieldienas gaidot»

111 Veltas Loces gleznu izstāde

112 Baltā galdauta svētki

113 Tiek stādītas egles,

114 ziedi Sventes centrā

115

116 Pēc labi padarītā darba, darītāji pulcējās pie balti klāta galda, lai kopā mielotos un akordeona skaņu pavadījumā izdziedātu visiem labi zināmās latviešu dziesmas

117 Ģimenes svētki

118 Uzstājas Daugavpils Saskaņas pamatskolas tautas deju kolektīvs un folkloras ansamblis

119 Bērnu vizināšana

120

121 Cienasts un apbalvošana

122 Piepūšamās atrakcijas

123 Līgo pasākums

124

125

126

127

128 Sventes pagasta svētki «Sventes pagasts Latvijas vainagā»

129 Sporta aktivitātes

130 Radošās darbnīcas vadīja Aija Saveļjeva

131 Iedzīvotāju iesniegto vēstures stāstu izstāde un «Sventes pērlīšu» darbu izstāde «Par prieku sev un Latvijai»

132 Svētku dalībnieki tika cienāti ar karstu kartupeļu sacepumu, sēņu mērci un kompotu

133 Dejo Sventes pagasta VPDK «Ezerzvani»

134 Dzied Višķu sabiedriskā centra jauniešu vokālais ansamblis Anima Corde

135 Dzied Vladislavs Mazaļevskis

136 Koncerta laikā pateicības un dāvanu kartes tika pasniegtas konkursa Manas sētas vēsture dalībniekiem

137 100gades zaļumballe ar grupu Vremja tepla

138 Kopīgās bildes radīšanā Valsts Kultūrkapitāla Fonda mērķprogrammas Latvijai 100 projekta Fotoliecības Daugavpils novada iedzīvotāju valstiskās identitātes stiprināšana ietvaros

139 Atpūtas pasākums «Tiem, kam pāri 50»

140 Izstāde no rudens veltēm

141 Pasākuma dalībniekus priecēja Daugavpils poļu biedrības kolektīvs Kukulečka

142

143 Interešu grupas Sventes pērlītes dalībnieces sagatavoja savu priekšnesumu pēc pasakas par rāceni motīviem

144 Konkursi

145 Latvijas simtgadei veltīts svinīgs pasākums «Skani, mana Latvija»

146 Tika pasniegtas pateicības : par ģimenes vērtību saglabāšanu Perevalovu un Kaļiņinu ģimenēm

147 par drosmi un uzdrīkstēšanos strādāt savā zemē: Aināram Jonānam, Andrim Jonānam, Denisam Drozdovskim un Žanim Kukulim

148 par atsaucību un sadarbību: Aleksandram Sibircevam, Ingai Petrovičai, Antoņinai Jaloveckai, Jurijam Gridasovam, Irinai un Robertam Jonāniem par nesavtīgu darbu Sventes draudzes labā: Valentīnai Puzānei

149 Pagasta pārvaldes pateicības par vēlmi aktīvi darboties par prieku sev un citiem un Daugavpils novada Pateicības raksts tika pasniegts interešu grupas Sventes pērlītes dalībniecēm

150 Koncertā latviešu tautas dejas izdejoja Sventes Tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs Ezerzvani

151 Pasākuma dalībnieki tika iepazīstināti ar tikko izgatavoto VPDK «Ezerzvani» karogu

152 Pasākuma laikā bija skatāmi Sventes pagasta iestāžu un dzīvojamo māju vēstures stāsti, Viktora Petaško personālizstāde Krāsas iedvesmots, interešu grupas Sventes pērlītes veltījums Latvijai, piespraudes ar latviešu zīmēm un adīti valsts karodziņi, kurus katra ģimene varēja paņemt līdzi, dodoties mājās pēc pasākuma. Bija skatāma Sventes pagasta svētku dalībnieku palielināta kopēja fotogrāfija. Svētku pasākuma noslēgumā ikviens varēja nobaudīt svētku torti.

153 Adventes koncerts Dzied LKC vokālās studijas Pērlītes dalībnieki

154 Pagasta egles iedegšana

155 Adventes vainagu un Ziemassvētku rotājumu izstāde

156 Ziemassvētku eglīte bērniem

157

158

159 Vecgada pavadīšana Pasākums iesākās ar gaismas pavēlnieka uzstāšanos. Mūzikas pavadījumā, sekojot vien viegliem rokas vēzieniem, iemirdzējās un nodzisa gan skatuves, gan eglīšu spuldzītes.

160 Dejo Sventes pagasta VPDK «Ezerzvani»

161 Salatētu pārvērtības

162 SVENTES PAGASTA BIBLIOTĒKA Sventes pagasta bibliotēkā gadā lasītāju skaits ir 195 (to skaitā 78 bērni līdz 18 gadiem), izsniegumu skaits 5681, apmeklējumu skaits gadā bibliotēkas fonds papildinājies ar 484 vienībām, no tām 177 grāmatas (par kopsummu EUR 1047,80) un 306 periodiskie izdevumi (par kopsummu EUR 558,00).

163 Darbs ar bērniem un jauniešiem Radošā darbnīca Apsveikums sievietēm ( )

164 Radošā darbnīca Lieldienu prieki ( )

165 Bibliotekārā stunda 12. klases skolēniem Iepazīsim Letonika.lv ( )

166 Bibliotekārā stunda Atā, skola! Sveika, vasara! ( )

167

168

169 SPORTS Sventes pagastā ir visu vecumu iedzīvotāji, kuri aktīvi piedalās pagasta dzīvē. Sporta aktivitātēm tiek izmantota Sventes vidusskolas sporta zāle, (trīs reizes nedēļā), skolas sporta laukums un sporta laukums ciema centrā, kur ir volejbola laukums, basketbola grozs un futbola vārti. Šo sporta infrastruktūru gan vasarā, gan ziemā izmanto Sventes iedzīvotāji un ciemiņi.

170 2018.gada tika organizēti: Sventes pagasta kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē; Daugavpils novada atklātais čempionāts 64 lauciņu dambretē; Daugavpils novada individuālā un komandu kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē; Sventes pagasta atklātais individuālais čempionāts 64 lauciņu dambretē; Lieldienās un pagasta svētkos, kā arī citos pasākumos tiek organizētas sporta aktivitātes; Sventes pagasta čempionāts novusā un šautriņu mešanā; Sventes pagasta čempionāts frīsbija metienos mērķī; Sventes pagasta čempionāts novusā pāru komandām.

171 Sventes pagasta komandas piedalījās: Ilūkstes novada kausa izcīņā volejbolā 1.vieta; Līksnas kausa izcīņā pludmales volejbolā 2.vieta; Daugavpils čempionātā telpu futbolā; Daugavpils novada čempionātā telpu futbolā 5.vieta; Daugavpils novada pagastu 6.vasaras sporta spēlēs Višķos; Daugavpils novada pašvaldības darbinieku 7.ziemas sporta spēlēs 2.vieta.

172 Pašvaldības darbinieku ziemas sporta un atpūtas svētkos Sventei 2.vieta

173 Daugavpils novada individuāla un komandu dambretes kausa izcīņa no Sventes pagasta Zelta godalgu vīriešiem izcīnīja turnīra organizators Tadeušs Turonoks

174 Sventes pagasta individuālā atklātā kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē No Sventes pagasta dāmu konkurencē trešo vietu ieguva Marija Molejeva jauniešu konkurencē trešo vietu ieguva Ričards Petaško

175 Ilūkstes novada kausa izcīņa volejbolā Sventes komanda izcīnīja uzvaru un saņēma kausu

176 Sventes pagasta atklātais čempionāts dambretē Jauniešu vidū 3.vietu izcīnīja Ričards Petaško ar 4,5 punktiem

177 Sventes pagasta čempionāts novusā Bērnu kategorijā par uzvarētāju kļuva Ilmārs Klaucāns, 2. vietā Dmitrijs Kostandovs, 3. vietā Andris Krauklis. Starp sievietēm, uzvaru izcīnīja Oksana Mukāne, otrā Marina Sokolova, trešā Oksana Petaško. Starp vīriešiem labākais ir Valērijs Demčenko, otrais Ričards Petaško, trešais Raimonds Mukāns.

178 Sventes pagasta čempionāts šautriņu mešanā Starp bērniem uzvaru izcīnīja Armands Rokjāns, 2. vieta Valerijai Sokolovai, 3.vieta- Kristeram Rokjānam Starp sievietēm: 1.vieta-Inārai Kurilovai, 2.vieta- Marinai Sokolovai, 3.vieta- Oksanai Mukānei Starp vīriešiem 1.vieta- Mihailam Meinertam, 2.vieta- Viktoram Petaško, 3.vieta- Stanislavam Pilacam.

179 Sventes pagasta čempionāts frīsbija metienos mērķī Starp bērniem:1- Ilmārs Klaucāns, 2- Renāts Klaucāns, 3- Anna Pilace Sievietes: 1- Ināra Kurilova, 2- Marina Sokolova, 3- Inga Mukāne Vīrieši:1- Jānis Braunfelds, 2- Stanislavs Pilacis, 3- Raimonds Mukāns

180 Daugavpils novada atklātais čempionāts 64 lauciņu dambretē Jauniešu konkurencē no Sventes pagasta 2. vietu izcīnīja Ričards Petaško ar 4,5 punktiem, 3. vietu Valentīns Meinarts ar 4 punktiem

181 Pagasta čempionāts novusā pāru komandām Rezultāti: Bērni 1- Dmitrijs Kostandovs Andris Krauklis 2- Renāts Klaucāns Ilmārs Klaucāns 3- Armands Rokjāns Kristers Rokjāns Sievietes 1- Ināra Kurilova Kristīne Mateisāne 2- Marina Sokolova Valērija Sokolova 3- Oksana Mukāne Oksana Petaško Vīrieši 1- Tadeušs Turonoks Vladimirs Sidorovs 2- Mihails Meinerts Raimonds Mukāns 3- Viktors Klaucāns Leons Klaucāns

182 Sadarbība ar nevalstisko sektoru Sventes pagasta pārvalde veiksmīgi sadarbojas ar tādām nevalstiskajām organizācijām kā: Latvijas sarkanā krusta Daugavpils-Ilūkstes komiteja; Daugavpils un Ilūkstes novadu invalīdu biedrība; Biedrība «Daugavas savienība»; Sventes jauniešu biedrība «Smile for life»; Biedrība «Sventes pērle» Sventes Romu katoļu draudze, kā arī ar citām nevalstiskajām organizācijām, kuras griežas Sventes pagasta pārvaldē ar saviem piedāvājumiem un priekšlikumiem.

183 Reģiona, novada, pagasta apbalvojumi 2018.gadā Daugavpils novada jaunatnes gada noslēguma pasākums Ar pateicībām atzīmēti aktīvākie Sventes pagasta jaunieši Vladislavs Meinarts, Aina Zubrova un Ričards Petaško, jaunatnes lietu speciālists Viktors Petaško un aktīvākās brīvprātīgā darba veicējas Tatjana Meinarte un Jelizaveta Veličko

184 Daugavpils novada Pateicības raksts un pagasta pārvaldes pateicības par vēlmi aktīvi darboties par prieku sev un citiem tika pasniegts interešu grupas Sventes pērlītes dalībniecēm: Helēnai Pilacei, Sabīnei Strazdiņai, Nadeždai Fjodorovai, Ņinai Eisānei, Olgai Timšānei, Janīnai Ignatovičai, Anastasijai Gernatei, Vilhelmīnai Patrinai, Raisai Strodei, Afanasijai Švedovai, Veronikai Meinartei

185 Daugavpils novada sporta laureāts 2018 Nominācijā Gada sportists balva tika piešķirta Dmitrijam Meinertam Balva Par mūža ieguldījumu sportā un pateicība kā Daugavpils novada galvenajam tiesnesim tika pasniegta Daugavpils novada Sporta skolas vieglatlētikas trenerim Jānim Petrovskim.

186

187 Daugavpils novada zemnieku un uzņēmēju godināšanas pasākumā pateicās visiem lauksaimniekiem un uzņēmējiem, kuri ir piedalījušies un ieguvuši balvas dažādos konkursos: Piemiņas dāvanas tika pasniegtas z/s Stārķi» īpašniekam Robertam Jonānam, z/s «Debesskalni» īpašniekam Aināram Jonānam, SIA «Eko paipalas», SIA «Jaunsventes muiža», z/s «Gaismiņas»īpašniekam Žanim Kuklim, Pavelam Smirnovam, Leontīnai Barkovskai, p/s «Saltanata» īpašniecei Gaļinai Turinai, SIA H&H (īp. Inga Čazova)., SIA «Eka paipalas», SIA «Jansventes muiža».

188 Novada skolotāji sveikti profesionālajos svētkos Atzīmēti Sventes vidusskolas skolotāji: Olga Ivanova, Inese Ivdra, Ināra Kurilova, Alla Grīnfelde, Aina Sukāne, Svetlana Drugoveiko, Rozālija Almakajeva, Biruta Ondzule, Natālija Mileviča

189

190 Daugavpils novada atzinības raksts pasniegts Ivetas un Alda Rokjānu ģimenei

191 un Daugavpils novada Sporta skolas vieglatlētikas trenerim Jānim Petrovskim

192 Galvenie uzdevumi un plāni 2019.gadā 2019.gadā strādāt tā, lai varētu nodrošināt visu autonomo funkciju izpildi; lai Sventes pagasta iedzīvotājiem, uzņēmējiem, zemes un ēku īpašniekiem un nomniekiem, kā arī visiem pārējiem (ciemiņiem, iebraucējiem, garāmbraucējiem) būtu pieejami tiem nepieciešamie pakalpojumi, lai būtu sakārtota vide un infrastruktūra. Interreg Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta «Sports for Social Inclusion of Atrisk Tcenagers» ietvaros Sventes ciemā tiks uzstādīti 9 āra trenažieri. Liels darbs būs jāiegulda Jaunsventes parka un Sventes ezera pludmales uzturēšanai. Sventes ciema parkā jāatjauno degradētie stādījumi, jāizvieto piekļuve parka teritorijā esošajam gājēju celiņam, bet Sventes ezera publiskajā pludmalē jāpilnveido lietus ūdeņu novadīšanas sistēma. «Lauksaimnieciskās pārstrādes un ražošanas zonas publiskās infrastruktūras izveide Daugavpils novada pašvaldības teritorijā, degradēto rūpniecisko teritoriju revitalizācija ar zemes gabalu Sventes pagasta teritorijā 1,32 ha platībā». Šī projekta realizācija sāksies 2019.gadā.

193 Iesaistīties finanšu resursu piesaistei projekta «Sventes vidusskolas teritorijas labiekārtošanas, sporta laukumu un bērnu rotaļu laukuma pārbūve» realizācijai; Turpināt Sventes ciema centra dīķa teritorijas labiekārtošanu, uzstādīt vēl siliņus, izveidot pastaigu celiņus un veikt krūmu stādīšanu. Nepieciešams nodrošināt Sventes Tautas nama energoefektivitāti, nosiltinot ārsienas un sakārtojot apkures sistēmu.

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma nosaukums Skolas un klašu telpu noformējums svētkiem

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad 1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas 03.10.2016. lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gada kalendāro plānu" SPORTA PASĀKUMI TALSU NOVADĀ 2017.GADĀ

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

4

4 4.pielikums Aizkraukles novada domes 2014.gada 24.janvāra saistošajiem noteikuminr.2014/1 AIZKRAUKLES NOVADA PASĀKUMU PLĀNS SPORTA NOZARĒ 2014.gadam UN NEPIECIEŠAMAIS FINANSĒJUMS Nr. p.k. Pasākums Laiks

Sīkāk

Atskaite

Atskaite VAS Latvijas valsts meži 2011.gada ziedojuma sociālajai jomai izlietojums 2012 LVM 2011.gadā sociālās jomas atbalstam piešķīra ziedojumu 400 000 latu apjomā. Ziedojums tika sadalīts nevalstiskajām organizācijām

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar I invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar II invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

1

1 SAISTOŠIE NOTEIKUMI Ādažu novadā A P S T I P R I N Ā T I ar Ādažu novada domes 2019.gada 25.jūnija sēdes lēmumu (protokols Nr.14 22) 2019.gada 25.jūnijā Nr. 14/2019 Grozījumi Ādažu novada domes saistošajos

Sīkāk

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva 2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašvaldībām 41. panta pirmās daļas 2. punktu, Valsts pārvaldes

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 2018./2019.m.g. rezultāti un prioritātes 2019./2020.m.g. Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova 09.07.2019. Mācību gada noslēgums vispārizglītojošo skolu 12.kl.absolventiem Ministru

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts: SAISTOŠIE NO

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts:   SAISTOŠIE NO JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI Jūrmalā 2016.gada 16.decembrī Nr. 47 Par Jūrmalas

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009115622, Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis +371 64522453 fakss+371 64522453, e-pasts: dome@balvi.lv APSTIPRINĀTS ar Balvu novada

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS - 2016 JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums 12.01.2016. Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /atmiņu pēcpusdiena senioriem -1991.gada janvāris/ 15.01.2016.

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

I Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini

I  Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES INTEREŠU IZGLĪTĪBAS CENTRS Spīdolas iela 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101 Aizkrauklē Nolikums Nr.2017/9 APSTIPRINĀTS ar Aizkraukles novada domes 2017.gada

Sīkāk

_ZINO_240413_00

_ZINO_240413_00 KULDĪGAS NOVADA PAŠVALDĪBAS AĢENTŪRAS KULDĪGAS ATTĪSTĪBAS AĢENTŪRA 2012. GADA DARBĪBAS PUBLISKAIS PĀRSKATS Saturs 1. Aģentūras izveidošanas mērķis 3 2. Aģentūras uzdevumi un funkcijas 3 3. Aģentūras svarīgākie

Sīkāk

Skolēnu sasniegumi mācību olimpiādēs 2016./2017.m.g. Paldies izglītojamajiem, vecākiem un mācību priekšmetu pedagogiem par ieguldīto darbu, atbalstu u

Skolēnu sasniegumi mācību olimpiādēs 2016./2017.m.g. Paldies izglītojamajiem, vecākiem un mācību priekšmetu pedagogiem par ieguldīto darbu, atbalstu u Skolēnu sasniegumi mācību olimpiādēs 2016./2017.m.g. Paldies izglītojamajiem, vecākiem un mācību priekšmetu pedagogiem par ieguldīto darbu, atbalstu un sasniegtajiem rezultātiem! Norises datums Skolēna

Sīkāk

Microsoft Word - publiskais_parskats_ozvsk_2011.doc

Microsoft Word - publiskais_parskats_ozvsk_2011.doc Ozolnieku vidusskola Ozolnieku novads, Jelgavas iela 35, LV 3018, tel./fax: 63050688, e pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv Publiskais pārskats 2011. gads Saturs Vispārējs skolas raksturojums... 3 Izglītības

Sīkāk

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījumi: 12.07.2018., prot.nr.9, 8. Grozījumi: 25.10.2018.,

Sīkāk

P R O J E K T S v

P R O J E K T S    v APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 23.08.2016. sēdes lēmumu (protokols Nr.13 4) 2016.gada 23.augustā NOLIKUMS Ādažu novadā Nr.14 Ādažu vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 15.panta

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

LATVIJAS BASKETBOLS CEĻĀ UZ SASNIEGUMIEM – Dace

LATVIJAS BASKETBOLS  CEĻĀ UZ   SASNIEGUMIEM – Dace LATVIJAS LATVIJAS BASKETBOLA BASKETBOLA SASNIEGUMI SASNIEGUMI LATVIJAS LATVIJAS LEPNUMS LEPNUMS Basketbola Basketbola attīstības attīstības programma programma STRATĒĢISKIE VIRZIENI KONKURĒTSPĒJĪGU KONKURĒTSPĒJĪGU

Sīkāk

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma 2018. 2020.gadam Objekta nosaukums un remontējamā posma garums Nepieciešamie darbi un pamatojums

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi Latvijas Darts Organizācijas Latvijas Darts Organizācija spēkā no 2019. gada 01. janvāra Noteikumu ceturtā redakcija Banka: A/S Swedbank, SWIFT: HABALV22, Konts: LV41HABA0551014308137 Saturs 1. Vispārējie

Sīkāk

IZGLĪTĪBA gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatsk

IZGLĪTĪBA gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatsk IZGLĪTĪBA 2013. 2016. gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz 2016. gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatskolas, 5 vidusskolas, 2 pirmsskolas izglītības iestādes,

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts APSTIPRINĀTS Gulbenes novada pašvaldības domes 2018. gada 28. jūnija sēdē, Protokols Nr.12, 7 Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes NOLIKUMS Gulbenē Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS ĀDAŽU NOVADA SOCIĀLĀ DIENESTA NOLIKUMS APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 2010.gada 23.februāra sēdes protokolu Nr.4 7.2. Izdots saskaņā ar,,sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma 10.panta otro

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Kokneses novada domes 2009. gada 30. septembra lēmumu Nr. 7 (protokols Nr. 6) Grozījumi apstiprināti ar Kokneses novada domes 2010. gada 28. aprīļa lēmumu Nr. 14 (protokols Nr. 4) Grozījumi

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90000074812 Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles novads, LV 5101, tālrunis 65133930, fakss 65133934, e-pasts: dome@aizkraukle.lv Aizkrauklē

Sīkāk

PRESENTATION NAME

PRESENTATION  NAME Klašu audzinātāju MA atskats par veikto darbu 2012./2013.māc.gadā SADARBĪBA MK vadītājs MK vadītājs Klašu audzinātāji Klašu audzinātāji Sadarbība Skolēni Skolēni Vecāki Vecāki Saulrietā kāds mūsu draugs

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015.

Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015. Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015./2016. mācību gadā mācās 124 skolēni. Skola atrodas

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90009113532 Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr. 63232110, fakss 63232130, e-pasts dome@talsi.lv Talsos PIELIKUMS

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Lifelong Learning Grundtvig Partnership Project 2012-1-LV1-GRU06-03580 1 How to Ensure Qualitative Lifelong Learning for Different Age Groups Adult education teachers will discuss the ways how to involve

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV Tālrunis/faks

LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV Tālrunis/faks LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr. 909116276 Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV - 4151 Tālrunis/fakss 64134426, e-pasts: pargaujasnovads@pargaujasnovads.lv

Sīkāk

MK noteikumi Nr.407 "Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata u

MK noteikumi Nr.407 Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata u 05.05.2010. MK noteikumi Nr.407 "Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata un turpmākās darbības plāna veidlapas paraugu" ("LV",

Sīkāk

KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS Datums Laiks Pasākuma nosaukums Norises vieta 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šauš

KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS Datums Laiks Pasākuma nosaukums Norises vieta 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šauš KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS 2018. GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šaušanā ar 09/01/2018 Bērnu teātru festivāls 12/01/2018 15/01/2018 16:00 20/01/2018 18:00 Domes priekšsēdētāja

Sīkāk

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63 Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr.4112901027 Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63448697, e- pasts:dzervespamatskola@inbox.lv APSTIPRINU:

Sīkāk

Apstiprinu: I

Apstiprinu: I SASKAŅOTS: Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja J.Zarakovska APSTIPRINU: Daugavpils novada sporta skolas direktors J. Skrinda I Mērķis un uzdevumi Daugavpils novada skolēnu sporta spēļu

Sīkāk

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx JAUNIEŠU APTAUJAS ANKETA Sveicināti! Aicinām Tevi piedalīties jauniešu aptaujā par Tavām ikdienas aktivitātēm! Aptaujas ilgums 0- minūtes. Lūdzu, sekojiet norādēm, uz kuriem jautājumiem jāatbild un cik

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr.4112901178 Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr. 63324284, tālr./fakss 63324169 e-pasts: varmesk@kuldiga.lv APSTIPRINĀTS Ar Kuldīgas

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO Biedrība LATVIJAS DARTS ORGANIZĀCIJA GADA PĀRSKATS Par 2015.gadu SATURS Vadības ziņojums 3-4 Bilance 5 Ieņēmumu un izdevumu pārskats 6 Ziedojumu un davinājumu pārskats 7 Pielikumi 8-10 Administratīvo izdevumu

Sīkāk

Microsoft Word _Pamatjoma.doc

Microsoft Word _Pamatjoma.doc Ogres sākumskola ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2014. 2017. gadam Skolas attīstības prioritātes 2014.- 2017.gadam 2014./2015.m.g. 2015./2016.m.g. 2016./2017.m.g. Mācību saturs Pamatzināšanu kodola izveide izglītojamiem

Sīkāk

8

8 . RĪGAS PĻAVNIEKU PAMATSKOLA Jāņa Grestes iela 14, Rīga, LV-1021, tālrunis 67246868, fakss 67246868, e-pasts plavniekups@riga.lv ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2015./2016. 2017./2018. mācību gadam 1.Skolas vispārīgs

Sīkāk

AIC-9gadi-plakāti

AIC-9gadi-plakāti Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram 9 GADI Viena no Saeimas darba prioritātēm ir dialogs ar sabiedrību un iedzīvotāju iesaistīšana likumu pieņemšanas procesā Lai veicinātu sabiedrības izpratni

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr , , , e-pasts LĒ

LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr , , , e-pasts LĒ LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr. 63707269, 63700137, 63720940, e-pasts dome@dobele.lv LĒMUMS Dobelē 2017. gada 24. augustā Nr.223/10 Par grozījumu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē 27.09.2017 APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē 11.10.2017 -------------------------------- A.Dakša LVF Ģenerālsekretārs 2. Latvijas Senioru volejbola čempionāts sieviešu

Sīkāk

Sapropelis Latvijā

Sapropelis Latvijā Ogre, 10.decembris 2015. gads Andrejs Maršāns biedrība LPZAB tel. 29853674; amarshans@gmail.com Pētījuma mērķis Veikt Lobes ezera priekšizpēti, lai noskaidrotu ezera potenciālos, iespējamos attīstības

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 6426

LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 6426 LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr.90009115247 Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 64268795, 64268288, e-pasts- dome@naukseni.lv ---------------------------

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation LAUKU TŪRISMA SPĒKS: uzņēmēju, pašvaldības un vietējās kopienas sadarbība Mežotnes pils, 2015. gada 30. oktobris Mārketinga kampaņa, veidojot un popularizējot lauku tūrisma produktus skolu jauniešiem,

Sīkāk

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS Basketbols 3x3 Talsos Nolikums 1. Turnīra mērķis. 1.1. Veicināt 3x3 basketbola starptautiskos turnīros; 1.2. Pilnveidot jauno sportistu treniņos iegūtās prasmes un iemaņas; 1.3. Sagatavoties Latvijas Jaunatnes

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis 63404750, fakss 63423391 NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, 2018. gada 18.janvārī Nr.2 Liepājas 8.vidusskolas nolikums Izdots saskaņā

Sīkāk

Avision

Avision Bauskas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes Zīlīte NOLIKUMS 2017.gada 31.augustā Bauskā Nr.43 (prot.nr. 5, 5.punkts) Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo daļu, Vispārējās izglītības

Sīkāk

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr.4512900275 Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss 65223936, 65221063, e-pasts kps48@inbox.lv KRUSTPILS PAMATSKOLAS NOLIKUMS Jēkabpilī I.

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. 90009113532 Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis 63232110; fakss 63232130; e-pasts: dome@talsi.lv APSTIPRINĀTS

Sīkāk

Skolas attīstības prioritātes 2006

Skolas attīstības prioritātes 2006 Cesvaines novada dome Cesvaines vidusskola Reģistrācijas numurs 4413900133 Madonas iela 1, Cesvaine, Cesvaines novads, LV- 4871 Tālruņa numuri + 371 64852294, + 371 64852231, elektroniskā pasta adrese

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.6/2017

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Ceļojums laikā: manas bibliotēkas ēkas vēsture Variņu bibliotēka 1951. gadā dibinātās Variņu pagasta (tolaik Sebru ciema) bibliotēkas pirmā mājvieta ir Vilciņi. Ēkā atrodas arī Sebru ciema padome. 1954.

Sīkāk

DOBELES SPORTA SKOLA

DOBELES SPORTA SKOLA DOBELES SPORTA SKOLA E.Francmaņa iela 5, Dobele, Dobeles novads sportaskola@tvnet.lv Tālr. 63700169 Mērķis Sporta profesionālās ievirzes izglītības programmu īstenošana, izglītojamo fizisko un garīgo spēju

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo

Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo pamatu veido budžets, kas kalpo kā instruments pašvaldības

Sīkāk

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas : Silvija Studena, e-pasts: silvija.studena@gmail.com, tel.64623720

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr , Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr ,

LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr , Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr , LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr.90000059071, Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr.63464333, 63464954, fakss 63407924, e-pasts dome@vainode.lv 2016.gada

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS GADA JANVĀRIM C LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU PLĀNS 2016. GADA FEBRUĀRIM IZSTĀŽU PLĀNS 2015. GADA JANVĀRIM Centrālā zinātniskā bibliotēka info@liepajasczb.lv)

Sīkāk

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts:

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts: Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV - 2167 tālrunis: 67934695, fakss: 67149858, e-pasts: marupe.info@marupe.lv, www.marupe.lv Mārupes novada Dome SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 18/2009

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts Mālpils novada dome Mālpils novada pirmsskolas izglītības iestāde Māllēpīte Reģ. Nr. 4301901951 Jaunā ielā 3, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis/fakss 67925069, 67925252, e-pasts piimalp@tvnet.lv

Sīkāk

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība.

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā.  Izglītības iestāžu sadarbība. Racionālas finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība. Valdis Bārda Alojas novada domes priekšsēdētājs 22.04.2016, Zaļenieki Budžets 1762635 EUR jeb

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr , Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr , Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr. 4222900868, Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads, LV-5460 T./fakss 65471687, t. 65471574, e-pasts specskola@medumi.lv

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA RANDENES PAMATSKOLA Reģ. Nr Vārpas ielā 2, Randene, Kalkūnes pagasts, Daugavpils novads, L

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA RANDENES PAMATSKOLA Reģ. Nr Vārpas ielā 2, Randene, Kalkūnes pagasts, Daugavpils novads, L LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA RANDENES PAMATSKOLA Reģ. Nr. 4212900498 Vārpas ielā 2, Randene, Kalkūnes pagasts, Daugavpils novads, LV 5449 tālrunis 654 74942, e-pasts skola@kalkuni.lv

Sīkāk

Projekts

Projekts VARAKĻĀNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90000054750 Rīgas ielā 13, Varakļāni, Varakļānu novads, LV-4838, Latvija tālrunis / fakss 64860840, e-pasts: varaklani@varaklani.lv Swedbank konts Nr. LV25HABA0001402041751,

Sīkāk

PIELIKUMS Krustpils novada domes gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3.

PIELIKUMS Krustpils novada domes gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3. PIELIKUMS Krustpils novada domes 2015. gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3., 6.p. ) Mežāres pamatskolas NOLIKUMS Izdots saskaņā

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr. 965754 Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 212.GADS 212.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUMI Klasifikācijas kods Rādītāju nosaukums (latos) Pielikums

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31.

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr.

Sīkāk

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI Ministru kabineta noteikumi Nr.279 Noteikumi par kārtību, kādā persona saņem sociālās rehabilitācijas pakalpojumus sociālās rehabilitācijas institūcijā, un prasībām

Sīkāk

CĒSU NOVADA DOMES SĒDE 2019.GADA 7.FEBRUĀRĪ PROTOKOLS NR. 2 Raunas ielā 4, Cēsīs, Cēsu nov. Sēde sasaukta: Sēdi atklāj: plkst.

CĒSU NOVADA DOMES SĒDE 2019.GADA 7.FEBRUĀRĪ PROTOKOLS NR. 2 Raunas ielā 4, Cēsīs, Cēsu nov. Sēde sasaukta: Sēdi atklāj: plkst. CĒSU NOVADA DOMES SĒDE 2019.GADA 7.FEBRUĀRĪ PROTOKOLS NR. 2 Raunas ielā 4, Cēsīs, Cēsu nov. Sēde sasaukta: 01.02.2019. Sēdi atklāj: 07.02.2019. plkst.10.00 Sēdi slēdz: 07.02.2019. plkst. 11.45 Sēdē piedalās

Sīkāk

VALMIERA šodien

VALMIERA šodien Valmieras daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju ieguvumi. IA VALMIERAS NAMSAIMNIEKS 2016.gada 23.februāris Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Valmierā Apsaimniekošanā nodoto privatizēto māju skaits Valmierā

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90009118031, Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības iestāžu reģistrā 4513900859, NMR kods: 90009249831, Meža

Sīkāk

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi:

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: 13.04.2017., prot.nr.5, 2. 2014.gada 15.maijā Izdots saskaņā

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets iz

Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets iz Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes 2016. gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets izstrādāts, ievērojot likumus Par pašvaldību budžetiem,

Sīkāk

nolikums 52 sporta speles.cdr

nolikums  52 sporta speles.cdr LATVIJAS PAŠVALDĪBU SPORTA VETERĀNU SENIORU 5. SPORTA SPĒLES (05. gads) NOLIKUMS . 3. Satura rādītājs Vispārīgie noteikumi...3 Mērķis un uzdevumi...3 Vadība...4 Dalībnieki...4 Sacensību vieta, laiks un

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konference Starpdisciplinaritāte, radošums un uzņēmība mūsdienu izglītības aktualitātes, 2014. gada 29. oktobris ESF projekts Atbalsts izglītības pētījumiem 2011/0011/1DP/1.2.2.3.2/11/IPIA/VIAA/001 Pētījums

Sīkāk

nolikums 53 sporta speles.cdr

nolikums  53 sporta speles.cdr LATVIJAS PAŠVALDĪBU SPORTA VETERĀNU SENIORU 53. SPORTA SPĒLES (06. gads) NOLIKUMS . 3. Satura rādītājs Vispārīgie noteikumi...3 Mērķis un uzdevumi...3 Vadība...4 Dalībnieki...4 Sacensību vieta, laiks un

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Silenes pamatskola Reģ. Nr Skolas iela 19, Silene, Skrudalienas pagasts, Daugavpils novads,

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Silenes pamatskola Reģ. Nr Skolas iela 19, Silene, Skrudalienas pagasts, Daugavpils novads, LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Silenes pamatskola Reģ. Nr.4212902413 Skolas iela 19, Silene, Skrudalienas pagasts, Daugavpils novads, LV 5470 tālr. 65439367, e pasts :silenes.skola@skrudaliena.lv

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar

Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar kuru tā nodrošina savu autonomo funkciju izpildi, kā

Sīkāk