MANUĀLĀS IEVADES NORĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 1 PIEGĀDĀTĀJA KOMPLEKTS PADOMI PAR E-RĒĶINU MANUĀLU IEVADI PORTĀLĀ GADA SEPTEMBRIS Piegādātāji ievēro pie

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "MANUĀLĀS IEVADES NORĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 1 PIEGĀDĀTĀJA KOMPLEKTS PADOMI PAR E-RĒĶINU MANUĀLU IEVADI PORTĀLĀ GADA SEPTEMBRIS Piegādātāji ievēro pie"

Transkripts

1 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 1 PIEGĀDĀTĀJA KMPLEKTS PADMI PAR E-RĒĶINU MANUĀLU IEVADI PRTĀLĀ GADA SEPTEMBRIS Piegādātāji ievēro piegādātāja komplektā norādīto. Uzņēmums KNE uzlabo iepirkumu-maksājumu cikla un apstrādes efektivitāti. Rēķini tiek apmaksāti laikus, ietaupot laiku un naudu. Basware Corporation Copyright Basware Corporation Visas tiesības paturētas

2 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 2 Satura rādītājs A. KNE uzsāk izmantot elektronisko rēķinu izrakstīšanas sistēmu... 3 Lai izmantotu manuālās ievades pakalpojumu, ir jāizpilda tālāk norādītas 3 vieglās darbības... 3 B. Padomi par rēķina izveidi darbība. Lapā Documents (Dokumenti) noklikšķiniet uz Create New > Invoice (Izveidot jaunu > Rēķins) darbība. Atlasiet sūtītāju darbība. Atlasiet adresātu darbība. Ievadiet rēķina informāciju darbība. Ievadiet rindiņu datus darbība. Pievienojiet rēķina pielikumus darbība. Noklikšķiniet uz Send Invoice (Sūtīt rēķinu), lai sūtītu rēķinu klientam C. Kredītnotas izveide D. Pielikums Rēķina satura prasības tabula. Rēķina virsrakstu lauki tabula. Rēķina rindiņas tabula. Decimāldaļu atdalītāji Rēķinu failu lejupielāde Padomi par rēķina meklēšanu... 17

3 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 3 A. KNE uzsāk izmantot elektronisko rēķinu izrakstīšanas sistēmu KNE grupā mēs cenšamies nodrošināt saviem sadarbības partneriem vislabāko iespējamo apkalpošanas līmeni. Lai sasniegtu šo mērķi, KNE uzsāk pārejas iniciatīvu, atbalstot mūsu mērķus nodrošināt lielāku mūsu finanšu procesu standartizāciju un kontroli ar nolūku uzlabot iepirkumu-maksājumu cikla un apstrādes efektivitāti, kā arī uzlabot savlaicīgas apmaksas rādītājus Šajā rokasgrāmatā ir iekļauti detalizēti norādījumi, kā Basware portālā manuāli ievadīt rēķinus, kas tiks nosūtīti KNE grupai. Ievērojot šos norādījumus, KNE uzņēmumi saņems rēķinus elektroniskā formātā, tieši savās sistēmās. Šis pakalpojums ir bezmaksas. Lai izmantotu manuālās ievades pakalpojumu, ir jāizpilda tālāk norādītas 3 vieglās darbības. 1. Reģistrējieties pakalpojumam un izveidojiet kontu. 2. Aktivizējiet savu kontu. 3. Izveidojiet rēķinu un nosūtiet to. Plašāku informāciju skatiet B nodaļā. 1. Izveidojiet kontu Atveriet reģistrācijas saiti: Pakalpojuma mērķlapā ievadiet savu e-pasta adresi un noklikšķiniet uz Sign Up (Reģistrēties). Atcerieties šo e-pasta adresi, jo tā būs jūsu lietotājvārds, ar ko pieteikties portālā. Izvēlieties drošu paroli un izveidojiet kontu. o Portāls nosūta apstiprinājuma ziņojumu uz jūsu e-pasta adresi. Ņemiet vērā, ka apstiprinājuma ziņojums tiek nosūtīts no <no.reply@basware.com> un var nonākt jūsu surogātpasta mapē, tāpēc lūdzam jūs pārbaudīt arī surogātpasta / nevēlamo e-pasta ziņojumu mapi. Atveriet apstiprinājuma ziņojumu un aktivizējiet savu kontu maksimāli 7 dienu laikā (168 stundas), pretējā gadījumā apstiprinājuma saites derīguma termiņš beigsies. Pēc iepriekš minēto darbību izpildes esat sekmīgi izveidojis kontu un tagad varat pieteikties portālā ar savu lietotājvārdu un paroli.

4 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 4 2. Aktivizējiet savu kontu Tagad jums ir jāievada noteikta informācija par savu uzņēmumu, lai aktivizētu Basware rēķinu manuālās ievades pakalpojumu. Ievadiet uzņēmuma informāciju Sadaļā My rganization (Mans uzņēmums) norādiet sava uzņēmuma informāciju: vārds un uzvārds, valsts, jūsu uzņēmuma nosaukums utt. Noteikti saglabājiet visu informāciju, izmantojot pogu Save (Saglabāt)! o Pievienojiet uzņēmuma identifikācijas kodu. Atkarībā no katras valsts likumiem un noteikumiem ir jāatlasa atšķirīgs uzņēmuma identifikācijas kods (piemēram, TIN Amerikas Savienotajām Valstīm). Piemēram, Apvienotajai Karalistei ir jāievada PVN numurs. To var izdarīt sadaļā rganization Identifiers (Uzņēmumu identifikācijas kodi) atlasot Add rganization Identifier (Pievienot uzņēmuma identifikācijas kodu). Nolaižamajā sarakstā atlasiet PVN un ievadiet uzņēmuma numuru, kā redzams momentuzņēmumā. Sadaļā rganization s Contact Information (Uzņēmuma kontaktinformācija) norādiet sava uzņēmuma kontaktpersonu, attiecīgo e-pasta adresi un tālruņa numuru. Ņemiet vērā, ka šī ir svarīga adrese, uz kuru tiks nosūtīti paziņojumi, piemēram, rēķinu noraidījumi, tāpēc neizmantojiet vispārīgu, neuzraudzītu un kopīgotu pastkastīti.

5 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 5 Ja jums ir jautājumi par rēķinu sūtīšanu KNE grupai, noteikti sazinieties ar mums, izmantojot tālāk sniegto kontaktinformāciju. Uzņēmums KNE Basware Jautājumi par rēķina saturu (piemēram, kurai KNE struktūrvienībai izrakstīt rēķinu) Jautājumi par Basware portāla tehniskajiem aspektiem (piem., reģistrācijas problēmas, kā portālā izveidot rēķinu) Kontaktinformācija Latvija: ContactAP_LV@kone.com Papildu valsts kontaktinformācijai apmeklējiet šeit Saziņas veidlapa (angļu valodā) B. Padomi par rēķina izveidi Pēc portāla atvēršanas tiksiet novirzīts uz ekrānu, kurā redzamas jums kā lietotājam pieejamās iespējas. 1. darbība. Lapā Documents (Dokumenti) noklikšķiniet uz Create New > Invoice (Izveidot jaunu > Rēķins). Basware tīkls atver skatījumu Edit Invoice (Rēķina rediģēšana) un izveido rēķina melnrakstu. 2. darbība. Atlasiet sūtītāju. Pēc noklusējuma pakalpojums atlasa jūsu iecienīto uzņēmumu kā sūtītāju. Ja nepieciešams, varat manuāli izmainīt sūtītāju. a. Lai izmanītu sūtītāju, sadaļā Sender (Sūtītājs) noklikšķiniet uz Change (Mainīt). b. Atrodiet uzņēmumu, kuru vēlaties norādīt kā sūtītāju, un noklikšķiniet uz Select (Atlasīt).

6 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 6 Noklikšķiniet uz ikonas līdzās uzņēmuma nosaukumam, lai konkrēto uzņēmumu iestatītu kā iecienīto. Jūsu iecienītie uzņēmumi vienmēr būs redzami saraksta augšdaļā. 3. darbība. Atlasiet adresātu. a. Noklikšķiniet uz Select Recipient (Atlasīt adresātu). b. Atrodiet uzņēmumu, kuru vēlaties norādīt kā adresātu, un noklikšķiniet uz Select (Atlasīt).

7 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 7 Lai filtrētu uzņēmumus no saraksta, izmantojiet meklēšanas lauku. Ja adresātam, kuru atlasāt, ir nodokļu reģistrācijas numurs vairākās valstīs, tiek atvērts saraksts ar pieejamām nodokļu reģistrācijas valstīm. Atlasiet nodokļu reģistrācijas valsti, kuru vēlaties izmantot šajā rēķinā. 4. darbība. Ievadiet rēķina informāciju. Pakalpojums apstiprina lauku saturu un informē jūs, ja lauka saturs netiek apstiprināts. Lauki, kas atzīmēti zilā krasā, ir obligāti, lai varētu turpināt ar rēķina iesniegšanu. Lai iesniegtu atbilstošu rēķinu, noteikti aizpildiet obligātos laukus atbilstīgi to aprakstam sadaļas Rēķina satura prasības 1. tabulā.

8 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 8 5. darbība. Ievadiet rindiņu datus. a. Cilnē Line Data (Rindiņu dati), noklikšķiniet uz Add Line (Pievienot rindiņu), lai pievienotu jaunu rēķina rindiņu. b. Ievadiet rindiņas informāciju. bligātie lauki ir atzīmēti zilā krāsā. Ja nenorādāt PVN likmi, sistēma automātiski piešķir 0%. Jūs varat atlasīt tikai tādus rindiņu veidus, kādus atbalsta adresāts. Lauku aprakstu un plašāku informāciju par rindiņu veidiem skatiet Pielikuma sadaļas Rēķina satura prasības 2. tabulā Decimāldaļu atdalītāji, kas izmantoti rindiņām, atšķiras, ņemot vērā lietotāja interfeisa valodu, kuru esat atlasījis (tā ir valoda, kuru atlasījāt, kad reģistrējāt sava uzņēmuma informāciju Basware portālā).

9 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 9 Vai, izmantojot nepareizu decimāldaļu atdalītāju, Basware tīkls var saglabāt ievadīto skaitli nepareizā formātā? Lai uzzinātu, kādus decimāldaļu atdalītājus katra valoda atbalsta, skatiet Pielikuma sadaļas Rēķina satura prasības 3. tabulu. Ja jūsu vietējā valoda nav sarakstā, tas nozīmē, ka Basware to neatbalsta, tāpēc rēķina valodai atlasiet angļu valodu. Pēc rindiņu datu ievades sistēma automātiski parāda nodokļu summu un kopsummu. Pārbaudiet šo kopsummu, lai pārliecinātos, ka tā atbilst datiem, kādus plānojāt ievadīt. Ja aizmirsāt pievienot nodokļu %, kopsumma nesakritīs. c. Lai pievienotu citu rindiņu, ja nepieciešams, noklikšķiniet uz Add Line (Pievienot rindiņu). Ja sūtītāja uzņēmuma profilam nav bankas konta, bankas kontu var pievienot sadaļā Sender's Details (Sūtītāja informācija). Rēķinam tieši pievienotie bankas konti netiek saglabāti uzņēmuma profilā.

10 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 10 Ņemiet vērā, ka bankas konta informācija ir jānorāda obligāti. Ja šo informāciju nenorādāt uzņēmuma profilā, tā ir jānorāda šajā posmā. Ja jau esat pievienojis bankas informāciju savam profilam un vēlaties pievienot papildu bankas kontu rēķinam, ņemiet vērā, ka visa informācija būs redzama rēķinā un pirms apmaksas veikšanas tiks salīdzināta ar informāciju, kas pieejama KNE galvenajā datubāzē. 6. darbība. Pievienojiet rēķina pielikumus. a. Lai atvērtu cilni Files (Faili), noklikšķiniet uz Files (Faili). b. Noklikšķiniet uz iezīmētā teksta, lai pārlūkotu pielikumus, vai velciet un nometiet failus tieši iezīmētajā tekstā, pievienojot tos dokumentam. Nepievienojiet rēķina attēlu kā pielikumu, ja neesat noslēdzis atsevišķu vienošanos ar klientu. Rēķina attēls tiek automātiski izveidots, kad rēķins tiek nosūtīts. Ņemiet vērā, ka dokumentus, kas nav attiecināmi uz rēķinu (piemēram, kontu izraksti, atgādinājumi utt.), nedrīkst sūtīt, izmantojot šo ceļu. Rēķina faila pielikumiem ir jābūt atbalsta dokumentiem, kas nepieciešami, lai labāk izprastu izmaksas (piem., pavadzīmes, detalizēti laika grafiki projektiem, kuriem jāizraksta rēķini, utt.). 7. darbība. Noklikšķiniet uz Send Invoice (Sūtīt rēķinu), lai sūtītu rēķinu klientam. Basware tīkls neuzglabā rēķina datus bezgalīgi. Noteikti lejupielādējiet dokumenta attēla kopiju cilnē Files (Faili) un saglabājiet to lokāli. Lai lejupielādētu pielikumus, izpildiet norādījumus, kas iekļauti Pielikuma sadaļā ar šādu saiti: Pielikumu lejupielāde Lai uzzinātu vairāk par to, kā izveidot rēķinu, atveriet šādu demonstrācijas video saiti:

11 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 11 C. Kredītnotas izveide Kredītnotu var izveidot 2 tālāk norādītajos veidos. Pārvērtiet esošo nosūtīto rēķinu par kredītnotu šādā veidā nav jums nav jāaizpilda kredītnotas lauki, bet pakalpojums aizpilda laukus, ņemot vērā sākotnējo rēķinu. Atveriet rēķinu un noklikšķiniet uz Convert To Credit Note (Pārvērst par kredītnotu). Izveidojiet kredītnotu no jauna. Lapā Documents (Dokumenti) varat atlasīt opciju Create Credit Note (Izveidot kredītnotu) un izpildīt tos pašus iepriekš minētos norādījumus (skatiet nodaļu Padomi par rēķina izveidi). D. Pielikums Rēķina satura prasības Basware tīkls pārbauda rēķina saturu atbilstīgi vietējiem un starptautiskajiem noteikumiem dažās valstīs. Rēķinu var nosūtīt tikai tad, ja rēķina saturs tiek apstiprināts. Tomēr Basware negarantē Basware tīklā nosūtīto rēķinu likumību. Rēķina sūtītāja pienākums ir nodrošināt, ka rēķins atbilst noteiktiem tiesību aktiem. Piezīme! Lai iesniegtu atbilstīgu rēķinu, tajā ir jābūt tālāk noradītajiem laukiem.

12 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM tabula. Rēķina virsrakstu lauki X (= pieejams) M (= obligāts) (= izvēles) C (= ar nosacījumiem) R (= tikai nolasāms, tiek aprēķināts vai aizpildīts no uzņēmuma datiem) L (= tikai likumīgs attēls) *(= slēpts) Vispārīga informācija Rēķina numurs Rēķina nodoklis / kredītnotas nodoklis (norāda, vai debeta vai kredīta rēķins) Portāla lietotāja interfeisa lauks Invoice number (Rēķina numurs) (Dokumenta veids nosaukumā) R Rēķina datums Invoice date (Rēķina datums) M Izpildes datums Due Date (Izpildes datums) Piegādes datums Delivery Date (Piegādes datums) Apmaksas nosacījumi Payment Terms (Apmaksas nosacījumi) Procentu likme - - Valūta Currency (Valūta) M Pasūtījuma numurs rder Reference (Pasūtījuma atsauce) Līguma numurs Contract Number (Līguma numurs) Pircēja/klienta atsauce Buyer Reference (Pircēja atsauce) Pārvadājuma maksa Freight (Pārvadājuma maksa) * Apstrāde Handling (Apstrāde) * Valūtas maiņas kurss Exchange rate (Valūtas maiņas kurss) * Brīvais teksts Komentārs Pārvadājuma un apstrādes maksas nodoklis (%) Sūtītāja informācija Sūtītāja pilns nosaukums Sūtītāja ID, noklusējums Piegādātāja pilna adrese Piegādātāja PVN identifikācijas numurs atbilstoši IS standartam, saskaņā ar kuru tas piegādā preces vai pakalpojumus Pārvadājuma un apstrādes maksas nodoklis (%) Sender name (Sūtītāja nosaukums) Sender name (Sūtītāja nosaukums) rganization No. (Uzņēmuma nr.) City (Pilsēta), Postal code (Pasta indekss), Street address (Adrese), Country code (Valsts kods) Sales Tax Number (Apgrozījuma nodokļa numurs, kājene) Globāli M * M R

13 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 13 Piegādātāja uzņēmuma numurs rganization No.: (Uzņēmuma nr.:) R Sūtītāja kontaktinformācija Supplier's Contact Person (Piegādātāja kontaktpersona) Piegādātāja nodokļu pārstāvis (ja saistošs) - - Sūtītāja bankas konts (vietējais formāts) Account No. (Konta nr.) MC Bankas konts Bank Accounts n Document (Bankas konts dokumentā) IBAN (bankas konts IBAN formātā) IBAN MC SWIFT (BIC) SWIFT/BIC Sūtītāja e-rēķinu adrese - - Maksājuma atsauce (Maksuviite, CR numurs, KID numurs) rganisasjonsnummer (Norvēģija) Payment Reference (Maksājuma atsauce) rganisasjonsnummer (Norvēģija) Payee reference (Naudas saņēmēja atsauce) - - Atliktais nodoklis Deferred Tax (Atliktais nodoklis) * Lauki, kas tiek aizpildīti no uzņēmuma datiem un kas jāaizpilda uzņēmumā Akciju kapitāls Share Capital (Akciju kapitāls) * Reģistrācijas vieta Reģistrācijas vieta * Juridiskais statuss Legal Status (Juridiskais statuss) * Siren Siren * Nodokļu identifikācijas numurs Nodokļu identifikācijas numurs * Rīkotājdirektors Managing Director (Rīkotājdirektors) * ytunnus ytunnus * STEUERNUMMER STEUERNUMMER: * Klienta informācija Receipient (Adresāts) Klienta pilns nosaukums Recipient name (Adresāta nosaukums) M Klienta numurs - - Klienta pilna adrese City (Pilsēta), Postal code (Pasta indekss), Street address (Adrese), Country code (Valsts kods) M Adresāta PVN numurs (nodokļu reģistrācijas valsts un ID) Adresāta r-rēķinu adrese Sales Tax Number (Apgrozījuma nodokļa numurs, galvene) Recipient's einvoicing address (Adresāta e-rēķinu izrakstīšanas adrese) M * M

14 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 14 Piegādes adrese City (Pilsēta), ZIP (Pasta indekss), Street (Adrese), Country (Valsts) (Delivery address (Piegādes adrese)) Adresāta uzņēmuma numurs - - Klienta nodokļu pārstāvis (ja saistošs) - - Pircēja kontaktpersona Pircēja saziņas e-pasts Pircēja atsauce Apgrozījuma nodokļa datu kopsavilkums Recipient''s Contact Person (Adresāta kontaktpersona) Recipient''s Address (Adresāta e-pasta adrese) Buyer Reference (Pircēja atsauce) Neto summa (bez PVN) Net Total (Neto kopsumma) R Bruto summa (ar PVN) GRSS TTAL (Bruto kopsumma) R Piemērotās PVN/GST likmes Sales Tax % (Apgrozījuma nodoklis (%)) R Apliekamās summas (bez PVN) sadalījums atbilstoši PVN/GST likmei vai atvieglojumam PVN summas sadalījums atbilstoši PVN/GST likmei vai atvieglojumam Apmaksājamā PVN/GST kopsumma (PVN kopsumma) Net Total (Neto kopsumma) Sales Tax Details - Amount (Apgrozījuma nodokļa dati summa) Sales Tax (Apgrozījuma nodoklis) Noapaļošanas summa - - R R R

15 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM tabula. Rēķina rindiņas X (= pieejams) M (= obligāts) (= izvēles) C (= ar nosacījumiem) R (= tikai nolasāms, tiek aprēķināts vai aizpildīts no uzņēmuma datiem) L (= tikai likumīgs attēls) *(= slēpts) Rindiņa, tās dati Rindiņas numurs Line ID (Rindiņas ID) R Piegādes adrese - - Preču vai pakalpojumu ID Product Code (Produkta kods) Produkta nosaukums Name (Nosaukums) Preču daudzums, kas piegādāts, vai sniegto pakalpojumu apjoms un veids Quantity (Daudzums) Pasūtījuma numurs rder Number (Pasūtījuma numurs) * Cena par vienību (bez PVN) Unit Price (Vienības cena) M Kopsumma (neto) Net Total (Neto kopsumma) R PVN % Sales Tax % (Apgrozījuma nodoklis (%)) PVN summa Sales Tax (Apgrozījuma nodoklis) * PVN summa vietējā valūtā Sales Tax in <local currency> (Apgrozījuma nodoklis * <vietējā valūta>) Kopsumma (bruto) Gross Total (Bruto kopsumma) L Jebkādas atlaides, kas nav iekļautas vienības cenā - - Atlaides summa - - Mērvienība (UM) Quantity Unit (Daudzuma vienība) M Pavadzīmes numurs - - Klienta produkta kods - - Preču vai pakalpojumu apraksts/veids Description (Apraksts) M

16 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM tabula. Decimāldaļu atdalītāji Valoda Čehu, dāņu, holandiešu (visi varianti), somu, franču (visi varianti), vācu, grieķu, ungāru, itāliešu, norvēģu, poļu, portugāļu, spāņu, zviedru Angļu (visi varianti), arābu Decimāldaļu atdalītājs, (komats). (punkts) Rēķinu failu lejupielāde Varat lejupielādēt rēķinu failus, vai nu kā Basware izveidoto rēķina attēlu, vai kā rēķinu pielikumus, izmantojot rēķinu lapas cilni Files (Faili). Pēc pieteikšanās portālā ar savu lietotājvārdu un paroli izpildiet tālāk norādītās darbības. 1. Noklikšķiniet uz Documents (Dokumenti). 2. Pārejiet uz rēķinu, kura pielikumus vēlaties lejupielādēt, un noklikšķiniet uz rēķina nosaukuma. Rēķinu lapu var atvērt cilnē All (Visi), Inbox (Iesūtne), Sent (Nosūtītie) vai Invoice (Rēķins). 3. Rēķinu lapā atveriet cilni Files (Faili). 4. Noklikšķiniet uz pielikuma ikonas, lai lejupielādētu to.

17 MANUĀLĀS IEVADES NRĀDES PIEGĀDĀTĀJIEM 17 Padomi par rēķina meklēšanu Pēc pieteikšanās Basware lapā ar savu lietotājvārdu varat piekļūt ciļņu dokumentiem, lai redzētu rēķinu sarakstu, kuru esat nosūtījis vai izveidojis, izmantojot Basware portālu. Varat skatīt statusu pēc pēdējā atjauninājuma laikspiedola, kā arī meklēt konkrētu dokumentu, meklēšanas laukā ievadot numuru/atslēgvārdu.

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

Pārskatu aizpildīšana

Pārskatu aizpildīšana Atkritumu pārvadājumu pavadzīmju izveides instrukcija Atkritumu Pārvadājumu Uzskaites Sistēma (APUS) ir jālieto ir visiem, kam to nosaka MK noteikumi Nr.494 (07.08.2018) (https://likumi.lv/ta/id/300874-atkritumu-parvadajumuuzskaites-kartiba)

Sīkāk

Lietošanas rokasgrāmata

Lietošanas rokasgrāmata Lietošanas rokasgrāmata Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth ir preču zīme, kas pieder tās īpašniekam un ko saskaņā ar licenci izmanto uzņēmums Hewlett-Packard Company. SD

Sīkāk

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS +371 67022300 FAKSS +371 67022420 E-PASTS INFO@BANK.LV WWW.BANK.LV 2018. gada 20. septembrī Kārtība (iekšējie noteikumi) Nr. 279/3

Sīkāk

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc 2. Konta noteikumi 2.1. Konta apkalpošanas noteikumi Speciālie termini: Līgums par konta atvēršanu un apkalpošanu Bankas un Klienta vienošanās par Konta atvēršanu un apkalpošanu, kurš tiek noslēgts, Klientam

Sīkāk

Tarifi un apkalpošanas nosacījumi

Tarifi un apkalpošanas nosacījumi VISA Electron 1, Visa Classic Debit (tai skaitā atverot pamatkontu) Maksa par kartes izsniegšanu Komplekts "Universālais" VISA Electron 1, Visa Classic Debit kartes gada maksa komplekta "Universālais"

Sīkāk

Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/ un 23. pantu 28/03/2018 ESMA LV

Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/ un 23. pantu 28/03/2018 ESMA LV Pamatnostādnes Sadarbība starp iestādēm saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 909/2014 17. un 23. pantu 28/03/2018 ESMA70-151-435 LV Satura rādītājs 1 Piemērošanas joma... 3 2 Mērķis... 5 3 Atbilstības un ziņošanas

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pamācība Erasmus+ rīki Kursu katalogs Mobilitātes iespējas Stratēģiskās partnerības www.schooleducationgateway.eu Vispārēja informācija Šī ir pamācība, kas palīdzēs izmantot School Education Gateway vietnes

Sīkāk

Apstiprināti ar bankas valdes

Apstiprināti ar bankas valdes RIGENSIS BANK AS Reģ. Nr. 40103429440 Teātra iela 3, Rīga, LV 1050, Latvija Tālr.: (+371) 675 555 51 / fakss: (+371) 673 333 03 E-pasts: info@rigensisbank.com / www.rigensisbank.com Norēķinu konts CENRĀDIS

Sīkāk

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats Neauditētais saīsinātais starpperiodu finanšu pārskats par 2018.gada 1.janvāri 30.septembri (pārskatā iekļauti operatīvie dati) SATURS Informācija par Sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Paziņojums par valdes

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINU: Profesionālās izglītības kompetences centra Liepājas Valsts tehnikums direktors A. Ruperts 2013.gada 7. maijā Profesionālās izglītības kompetenču centrs Liepājas Valsts tehnikums audzēkņu biznesa

Sīkāk

Virsraksts (Heading 2)

Virsraksts (Heading 2) Lietotāja rokasgrāmata Saturs IEVADS...4 VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA...5 PRIEKŠNOTEIKUMI DIGI::FIRMA INSTALĀCIJAI...5 TEHNISKĀS PRASĪBAS...5 SISTĒMAS DIGI::FIRMA UZSTĀDĪŠANA...5 DIGI::FIRMA datu bāzes servera

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

Microsoft Word - Navigate 8 User Manual Latvian 1.0.doc

Microsoft Word - Navigate 8 User Manual Latvian 1.0.doc 1 Autortiesības 1993-2008 ROUTE 66. Visas tiesības aizsargātas. ROUTE 66 un ROUTE 66 logotips ir reģistrētas preču zīmes. Datu autortiesības NAVTEQ B.V. SVARĪGA PIEBILDE: Neviena daļa no šī izdevuma nedrīkst

Sīkāk

WEB OF SCIENCE PAMATKOLEKCIJA Īsā lietošanas pamācība Kas ir Web of Science Pamatkolekcija? Veiciet meklēšanu datubāzē ar vairāk nekā 55 miljoniem dok

WEB OF SCIENCE PAMATKOLEKCIJA Īsā lietošanas pamācība Kas ir Web of Science Pamatkolekcija? Veiciet meklēšanu datubāzē ar vairāk nekā 55 miljoniem dok WEB OF SCIENCE PAMATKOLEKCIJA Īsā lietošanas pamācība Kas ir Web of Science Pamatkolekcija? Veiciet meklēšanu datubāzē ar vairāk nekā 55 miljoniem dokumentu no ietekmīgākajiem žurnāliem, konferenču ziņojumiem

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Cisco vienotās klātbūtnes izdevumam 8.0

Lietotāja rokasgrāmata Cisco vienotās klātbūtnes izdevumam 8.0 Pirmo reizi publicēts: February 24, 2010 Pēdējo reizi modificēts: February 24, 2010 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel:

Sīkāk

Pielikums Nr

Pielikums Nr Rīgā, LĪGUMS Nr. B2-2018/ par papildu anestezioloģijas un neatliekamās medicīnas vienreizējas lietošanas medicīnisko preču un materiālu piegādi 2018.gada. SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca,

Sīkāk

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala,

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, lietošanas kārtību veikala Stockmann klientiem, turpmāk

Sīkāk

Microsoft Word - kn817p3.doc

Microsoft Word - kn817p3.doc Vides ministrijas iesniegtajā redakcijā 3.pielikums Ministru kabineta 2008.gada 30.septembra noteikumiem Nr.817 Projekta iesnieguma veidlapa Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta iesnieguma veidlapa

Sīkāk

Microsoft Word - kn17p1.doc

Microsoft Word - kn17p1.doc Izglītības un zinātnes ministrijas iesniegtajā redakcijā 1.pielikums Ministru kabineta 2009.gada 6.janvāra noteikumiem Nr.17 Eiropas Sociālā fonda projekta iesnieguma veidlapa Projekta nosaukums: Darbības

Sīkāk

PAMATNOSTĀDNES PAR SFPS 9 PĀREJAS PASĀKUMU VIENOTU INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANU EBA/GL/2018/01 16/01/2018 Pamatnostādnes par vienotu informācijas atklāšanu

PAMATNOSTĀDNES PAR SFPS 9 PĀREJAS PASĀKUMU VIENOTU INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANU EBA/GL/2018/01 16/01/2018 Pamatnostādnes par vienotu informācijas atklāšanu EBA/GL/2018/01 16/01/2018 Pamatnostādnes par vienotu informācijas atklāšanu saskaņā ar Regulas (ES) Nr. 575/2013 473.a pantu attiecībā uz pārejas pasākumiem saistībā ar SFPS 9 par pašu kapitālu ieviešanas

Sīkāk

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak 1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss 65237751, e-pasts akniste@akniste.lv Aknīstē 2017.gada 24.aprīlī ZIŅOJUMS

Sīkāk

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v Pētījums Nr. 1.16. Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC-11-0003 Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena vadītāja Atis Kapenieks Renāte Strazdiņa Rīga, 2013

Sīkāk

Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai

Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai 2018. gada aprīlis 1. Vispārīgi norādījumi par abu veidņu aizpildīšanu 1 Lauki

Sīkāk

• ATKLĀTS KONKURSS saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.panta pirmās daļas 1.punktu un Ministru kabineta 2017.gada 28.februāra noteikumu Nr.107 Iepirkuma procedūru un metu konkursu norises kārtība 2.1.apakšnodaļu

Sīkāk

Kārtības 2. pielikums "Latvijas Bankas elektroniskās klīringa sistēmas (EKS) funkcionālais apraksts"

Kārtības 2. pielikums Latvijas Bankas elektroniskās klīringa sistēmas (EKS) funkcionālais apraksts Latvijas Bankas Zibsaišu reģistra funkcionālais apraksts Saturs Pielikums Latvijas Bankas valdes 2019. gada 11. aprīļa kārtībai Nr. 1560/3 1. IBAN konta numuru un identifikatoru sasaiste... 2 2. Ziņojumu

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Microsoft Word - klientiem_lat_ doc

Microsoft Word - klientiem_lat_ doc Tagad spēkā esošie tarifi: Tarifi, kuri stāsies spēkā no 7.0.20.: Kontu atvēršana, maksājumi Norēķinu konts Rezidents Nerezidents Neaktīva norēķinu konta uzturēšana: privātpersonām, ja gadu nav notikušas

Sīkāk

Cenrādis uzņēmumiem Spēkā no Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmum

Cenrādis uzņēmumiem Spēkā no Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmum Cenrādis uzņēmumiem 2019-01-02 2019-07-31 Spēkā no 01.10.2019 Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmumiem Komplekta noformēšana EUR 15,00 Neierobežota skaita

Sīkāk

SMS bankas pakalpojuma lietosanas rokasgramata

SMS bankas pakalpojuma lietosanas rokasgramata SMS BANKAS PAKALPOJUMA LIETOŠANAS ROKASGRĀMATA SATURS 1. SMS bankas pakalpojuma vispārējs apraksts... 3 2. SMS bankas pakalpojuma parametri... 3 2.1. Īsziņu saņemšanas valoda... 3 2.2. Atlikumi un darījumi/

Sīkāk

Cenrādis uzņēmumiem Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmumiem PAKALPOJUMS CENA Neiero

Cenrādis uzņēmumiem Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmumiem PAKALPOJUMS CENA Neiero Cenrādis uzņēmumiem 2016-05-01 2016-10-31 Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmumiem Neierobežota skaita Norēķinu kontu atvēršana EUR 15,00 DNB internetbankas

Sīkāk

Microsoft Word - fiz_LV

Microsoft Word - fiz_LV GROZĪJUMI TARIFOS FIZISKĀM PERSONĀM LR REZIDENTIEM 1. Norēķinu konts Jaunais tarifs Katra konta apkalpošana, ja Klients neaktīvs nevienā Klienta norēķinu un/vai karšu kontā Bankā nav veiktas vismaz 3 (trīs)

Sīkāk

Full page photo

Full page photo LĪGUMS Nr. S-18/2015 Par kompostējamo atkritumu maisīšanas iekārtu piegādi Rēzeknē, 2015.gada 3.jūlijā SIA ALAAS, reģ.nr. 42403013918, juridkā adrese - Križevniki 2, Križevņiki, Ozolaines pagasts, Rēzeknes

Sīkāk

Liguma paraugs 2

Liguma paraugs 2 1.pants Līguma priekšmets 1.1. Saskaņā ar šī līguma noteikumiem pasūtītājs uzdod, un uzņēmējs uzņemas saistības veikt pasūtītājam objektā darbus, kas noteikti šajā līgumā, t.i. - pamatojoties uz tehnisko

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Līgums par maksājamo atlīdzību izpildītājiem un fonogrammu producentiem Nr. PIB- /17 Pasākumi. Rīga 2017.gada._ Biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) tās publiskošanas tiesību speciālistes

Sīkāk

Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brookl

Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brookl Noteikumi un nosacījumi 1. Sony naudas atmaksas akcijas (turpmāk akcija) rīkotājs ir Sony Europe B.V. (turpmāk Sony ), kas atrodas The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW. Lūdzam nesūtīt nekādus

Sīkāk

1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Bi

1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Bi 1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/18 Iepirkuma procedūras IT apmācību kursu iegāde Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/18 ZIŅOJUMS Rīga 2016. gada 15. jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojums par iepirkumu ievietots Stopiņu novada domes mājas

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Ievešanas dokumenti I daļa Paredzēta... uzņēmējiem (ES/EBTA muitas aģentiem, par kravām atbildīgajām personām) Iesniedzamie dok

Lietotāja rokasgrāmata Ievešanas dokumenti I daļa Paredzēta... uzņēmējiem (ES/EBTA muitas aģentiem, par kravām atbildīgajām personām) Iesniedzamie dok Lietotāja rokasgrāmata Ievešanas dokumenti I daļa Paredzēta... uzņēmējiem (ES/EBTA muitas aģentiem, par kravām atbildīgajām personām) Iesniedzamie dokumenti I. KVID Kopējie veterinārie ievešanas dokumenti

Sīkāk

ipod shuffle Lietošanas instrukcija

ipod shuffle Lietošanas instrukcija ipod shuffle Lietošanas instrukcija Saturs 5 Par ipod shuffle 5 ipod shuffle jaunumi 6 ipod shuffle pamati 6 ipod shuffle pārskats 7 ipod shuffle vadību izmantošana 8 ipod shuffle savienošana un atvienošana

Sīkāk

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr.40008009084 Raiņa bulvāris 19-144, LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis 67034317, Fakss 67034316, E-pasts: lusp@lusp.lv APSTIPRINĀTS 22.02.2010. Latvijas Universitātes

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt.

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt. Lietotāja rokasgrāmata SATURS 1-Pamatinformācija... 4 1-Pamatfunkcijas... 4 Tālruņa ieslēgšana un izslēgšana... 4 SIM kartes... 4 Uzlāde... 4 2-Telesakari... 5 1-Tālrunis... 5 Zvanu veikšana... 5 Ienākošie

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas gada 24.aprīļa protokola lēmumu Nr. 17/2017 Spēkā no DANSKE BANK A

APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas gada 24.aprīļa protokola lēmumu Nr. 17/2017 Spēkā no DANSKE BANK A APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas 2017. gada 24.aprīļa protokola lēmumu Nr. 17/2017 Spēkā no 01.07.2017 DANSKE BANK A/S FILIĀLES LATVIJĀ PAKALPOJUMU CENRĀDIS FIZISKĀM PERSONĀM

Sīkāk

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA LV9052 Augusts 2014 Pirmais izdevums 2 Satura rādītājs Šajā rokasgrāmatā izmantotie apzīmējumi...9 Apkope un drošība... 10 Vadlīnijas...10 Pareiza utilizācija...11 1.

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads Pārl

EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads Pārl EIROPAS KOMISIJA INFORMĀTIKAS ĢENERĀLDIREKTORĀTS WiFi4EU politikas īstenošanas komponents Piemērošanas rokasgrāmata v1.0 Saturs 1. Ievads... 2 2. Pārlūkprogrammas atbalsts... 2 3. Savāktie dati... 2 4.

Sīkāk

IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr /2016/1001 Sabiedr

IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr /2016/1001 Sabiedr IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr. 6.2.-25/2016/1001 Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Lielvārds, tās valdes priekšsēdētāja

Sīkāk

Klienta anketa ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu saņemšanai

Klienta anketa ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu saņemšanai KLIENTA ANKETA IEGULDĪJUMU PAKALPOJUMU UN IEGULDĪJUMU BLAKUSPAKALPOJUMU DARĪJUMIEM AR FINANŠU INSTRUMENTIEM /APSTIPRINĀTA RIGENSIS BANK AS 31.05.2018. VALDES SĒDĒ / Cienījamo klient, Saskaņā ar Eopas Parlamenta

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Lūdzu, izlasiet šo informāciju, pirms turpināt Piesardzības pasākumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet informāciju par piesardzības pasākumiem, lai apgūtu pareizu mobilā

Sīkāk

GEN

GEN Eiropas Savienības Padome Briselē, 2015. gada 28. aprīlīx` (OR. en) 7119/15 Starpiestāžu lieta: 2015/0044 (NLE) VISA 93 COASI 27 LEĢISLATĪVIE AKTI UN CITI DOKUMENTI Temats: Nolīgums starp Eiropas Savienību

Sīkāk

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata Nokia Lumia 925 3.0. izdevums LV Psst... Šī rokasgrāmata nav vienīgā pieejamā informācija... Tālrunī ir lietotāja rokasgrāmata tā vienmēr ir līdzās un ir pieejama, kad nepieciešams.

Sīkāk

protokols_29_06_17_rezultati_ml

protokols_29_06_17_rezultati_ml Iepirkuma Datortehnikas un tehniskā aprīkojuma piegāde Ventspils Augstskolai piedāvājumu vērtēšanas sēdes protokols Nr. VeA 2017/08/ERAF/VP 04 2017. gada 29.jūnijā Iepirkuma rīkotājs: Ventspils Augstskola

Sīkāk

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs

Eiropas Savienības Padome Briselē, gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs Eiropas Savienības Padome Briselē, 2018. gada 9. februārī (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2018/0021 (NLE) 6044/18 FISC 52 ECOFIN 95 PRIEKŠLIKUMS Sūtītājs: Direktors Jordi AYET PUIGARNAU kungs, Eiropas Komisijas

Sīkāk

EDIT: EDIT:

EDIT: EDIT: Ref. Ares(2015)4285850-14/10/2015 Kosmētikas līdzekļu paziņošanas portāls (Cosmetic Products Notification Portal jeb CPNP) Lietotāja rokasgrāmata par nanomateriālus saturošu kosmētikas līdzekļu paziņošanu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS IEPIRKUMA LĪGUMS Nr. 15.1.2.-5/17 Elektroenerģijas piegāde Gaismas internātpamatskolai, Upesleju internātpamatskolai rehabilitācijas centram un Ulbrokas vidusskolai Ulbrokā 2017. gada 6.aprīlī Stopiņu

Sīkāk

Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" (reģ ) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācija

Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari (reģ ) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācija Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" (reģ. 40003273900) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācijas Nr. VSIA NRC Vaivari 2018/12 TPC ZIŅOJUMS Pasūtītāja

Sīkāk

RietumuAPI_PSD2_v1_LV

RietumuAPI_PSD2_v1_LV Rietumu PSD2 API vispa re jais apraksts v.1.0 0 Izmaiņu saraksts... 2 Vispārējā informācija... 3 Rietumu PSD2 API pārskats... 3 Informācija par kontiem Account Information Services (AIS)... 3 Maksājumu

Sīkāk

AS LPB Bank Reģ. Nr. LV SWIFT: LAPBLV2X Brīvības 54, Rīga, LV-1011 Tālr Vispārēja informācija Info

AS LPB Bank Reģ. Nr. LV SWIFT: LAPBLV2X Brīvības 54, Rīga, LV-1011 Tālr Vispārēja informācija Info AS LPB Bank Reģ. Nr. LV5010189561 SWIFT: LAPBLV2X Brīvības 54, Rīga, LV1011 Tālr. +71 6 777 2 999 info@lpb.lv www.lpb.lv Vispārēja informācija Informācijas atklāšana par AS LPB Bank darbību 2018.gadā Akciju

Sīkāk

AS Rietumu Banka / Vesetas iela 7 / Rīga / LV-1013 / Latvija VR Nr / RTMBLV2X / REUTERS: RIET Tālrunis / Fakss

AS Rietumu Banka / Vesetas iela 7 / Rīga / LV-1013 / Latvija VR Nr / RTMBLV2X / REUTERS: RIET Tālrunis / Fakss IESNIEGUMS PAR KLIENTA STATUSA PIEŠĶIRŠANU/MAIŅU Datums / / 20 Apstiprināti AS Rietumu Banka Valdes 13.12.2013. sēdē, protokols Nr.58 Klients (juridiska persona: pilns nosaukums / fiziska persona: vārds,

Sīkāk

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018 SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada sešiem mēnešiem 2018 Peļņas vai zaudējumu aprēķins no 2018. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 30. jūnijam

Sīkāk

Informatīvs paziņojums par datu pārsūtīšanu saskaņā ar VDAR, bez vienošanās Brexit gadījumā Pieņemts gada 12. februārī Ievads Ja starp Eiropas E

Informatīvs paziņojums par datu pārsūtīšanu saskaņā ar VDAR, bez vienošanās Brexit gadījumā Pieņemts gada 12. februārī Ievads Ja starp Eiropas E Informatīvs paziņojums par datu pārsūtīšanu saskaņā ar VDAR, bez vienošanās Brexit gadījumā Pieņemts 2019. gada 12. februārī Ievads Ja starp Eiropas Ekonomiskajā zonas valstīm (EEZ) un Apvienoto Karalisti

Sīkāk

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Lūdzu, izlasiet, pirms turpiniet Drošības norādījumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet drošības norādījumus, lai nodrošinātu pareizu mobilā tālruņa izmantošanu.

Sīkāk

VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju sarak

VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju sarak VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju saraksta tiesību punkti Lietotāja dati Dokumentu notikumu

Sīkāk

A/s "

A/s Sabiedrības ar ierobežotu atbildību RĒZEKNES SATIKSME. GADA PĀRSKATS Rēzeknē 2015 SATURS Lpp. Informācija par sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Finanšu pārskats: Peļņas vai zaudējumu aprēķins 5 Bilance 6

Sīkāk

PALĪGS DOKUMENTU IEVIETOŠANAI

PALĪGS DOKUMENTU IEVIETOŠANAI PALĪGS DOKUMENTU IEVIETOŠANAI LATVIJAS UNIVERSITĀTES E-RESURSU REPOZITORIJĀ 1. VISPĀRĪGA INFORMĀCIJA LU E-resursu repozitorijs (turpmāk - ERR) (https://dspace.lu.lv/dspace) izveidots 2011.gadā ar LU rektora

Sīkāk

bilance lv

bilance lv AKCIJU SABIEDRĪBAS VEF ( Uzņēmuma vienotais reģistrācijas numurs 40003001328 ) FINANŠU PĀRSKATS 2017.gada 09 mēnešiem Sagatavots saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas prasībām. Nerevidēts Rīgā 2017

Sīkāk

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts:

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts: KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr. 90009114171 Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis 64207690, fakss 64207688, e-pasts: info@kocenunovads.lv PUBLISKO IEPIRKUMU KOMISIJA Kocēnu

Sīkāk

Vacon 100 FLOW Application Manual

Vacon 100 FLOW Application Manual vacon 100 flow FREKVENCES PĀRVEIDOTĀJI LIETOŠANAS ROKASGRĀMATA PRIEKŠVĀRDS VACON 3 PRIEKŠVĀRDS Dokumenta ID: DPD01525E Datums: 18.3.2016 Programmatūras versija: FW0159V013 PAR ŠO ROKASGRĀMATU Šīs rokasgrāmatas

Sīkāk

Apstiprināti ar bankas valdes

Apstiprināti ar bankas valdes RIGENSIS BANK AS Reģ. Nr. 40103429440 Teātra iela 3, Rīga, LV 1050, Latvija Tālr.: (+371) 675 555 51 / fakss: (+371) 673 333 03 E-pasts: info@rigensisbank.com / www.rigensisbank.com Norēķinu konts Norēķinu

Sīkāk

Untitled

Untitled nüvi 55/56/65/66 Īpašnieka rokasgrāmata 2014 gada Janvāris 190-00000-00 Drukāts Taivānā Visas tiesības paturētas. Saskaņā ar autortiesību likumiem šo rokasgrāmatu nedrīkst ne pilnībā, ne daļēji kopēt bez

Sīkāk

Formblatt Zafira im Dialog.indd

Formblatt Zafira im Dialog.indd Saturs 1. Audio... 1 2. Navigācija (tikai Navi 900 IntelliLink)... 2 4. Apple CarPlay... 4 5. Android Auto... 6 6. Balss at paz īšana... 9 7. Krāsu mērinstrumentu panelis... 10 8. Izlase... 10 9. Video...

Sīkāk

PROJEKTS

PROJEKTS Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā NVO PROJEKTU KONKURSS ZEMGALES NVO PROJEKTU PROGRAMMA NOLIKUMS Konkursu organizē Finansiāli

Sīkāk

Bild 1

Bild 1 Kā plānot naudas plūsmu un nākotnes finanšu situāciju Jānis Kļimenkovs 12.03.2015. Apskatāmie temati: Kāpēc jāplāno naudas plūsma Bilance, PZA, Naudas plūsma Kur visbiežāk pazūd nauda? Kā veidojas naudas

Sīkāk

Microsoft Word _13_Uzaicinaajums.docx

Microsoft Word _13_Uzaicinaajums.docx Uzaicinājums iepirkumam LU CFI 2015/13 Pasūtītājs: Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts (LU CFI); PVN reģ.nr.lv90002124925; adrese: Ķengaraga iela 8, Rīga, LV-1063; Tālr. 67187816, Fakss

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas 2014. gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INSTRUKCIJA PRETENDENTIEM 1. Iepirkuma identifikācijas

Sīkāk

AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9

AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9 AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr. 40003042006 Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9 MĒNEŠIEM ( NEAUDITĒTA ) SAGATAVOTA SASKAŅĀ AR ES APSTIPRINĀTAJIEM

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Biznesa plāna sagatavošana, nauda plūsmas plānošana IZGĀZIES PLĀNS? Biznesa plāns Kāpēc ir vajadzīgs biznesa plāns? - lai finansētājs (banka) spētu izvērtēt riskus saimnieciskās darbības attīstībā; -

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/19 Iepirkuma procedūras Videonovērošanas sistēmas uzturēšana Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/19 ZIŅOJUMS Rīga 2016.gada 22.jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM. 2018 Dokumenta versija: 2018.003 Pēdējie labojumi: 2018-06-13 [LDZ VPN INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.] Instrukcija iepazīstina ar CheckPoint Endpoint VPN programmatūru, tā instalāciju / konfigurāciju

Sīkāk

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs 90002183562 Juridiskā adrese Avotu iela 12, Saldus, Saldus novads, LV-3801

Sīkāk

Līgums Nr /127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopē

Līgums Nr /127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopē Līgums Nr. 01-29/127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, 2019. gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, reģistrācijas Nr. 40003410729, juridiskā

Sīkāk

4

4 IZMANTOTIE SAĪSINĀJUMI Atbildīgā iestāde Fonds Konkurss KPFI Projekta līgums LR Vides ministrija SIA Vides investīciju fonds Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāts konkurss "Siltumnīcefekta

Sīkāk

Pasūtītājs, kas organizē iepirkuma procedūru Ziņojums par iepirkumu Par datortehnikas, televizoru, fototehnikas un printeru piegādi Iepirkuma identifi

Pasūtītājs, kas organizē iepirkuma procedūru Ziņojums par iepirkumu Par datortehnikas, televizoru, fototehnikas un printeru piegādi Iepirkuma identifi Pasūtītājs, kas organizē iepirkuma procedūru Ziņojums par iepirkumu Par datortehnikas, televizoru, fototehnikas un printeru piegādi Iepirkuma identifikācijas numurs LMMDV 2017/15 PIKC Liepājas Mūzikas,

Sīkāk

State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr

State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr Wohnort aktuelles Datum Ihre ZINSPILOT-Kundennummer

Sīkāk

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata Piezīmjdatora E-rokasgrāmata LV8233 Pirmais izdevums Jūnijs 2013 Autortiesību atruna Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS")

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas gada 16. novembra sēdes Nr. 47/2012 lēmumu Spēkā no DANSKE BANK A

APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas gada 16. novembra sēdes Nr. 47/2012 lēmumu Spēkā no DANSKE BANK A APSTIPRINĀTS ar Danske Bank A/S filiāles Latvijā Vadības komitejas 2012. gada 16. novembra sēdes Nr. 47/2012 lēmumu Spēkā no 06.12.2012. DANSKE BANK A/S FILIĀLES LATVIJĀ PAKALPOJUMU CENRĀDIS JURIDISKĀM

Sīkāk

AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā

AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018. GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā ar starptautiskajiem grāmatvedības standartiem VALMIERA 2018 1 SATURS Lpp. INFORMĀCIJA

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 2007.gada 12.decembra lēmumu Nr.592 Elektroenerģijas tarifu aprēķināšanas metodika saistītajiem lietotājiem Izdota saskaņā ar Elektroenerģijas

Sīkāk

Reģ.Nr Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr , fakss , e-pasts PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēk

Reģ.Nr Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr , fakss , e-pasts PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēk Reģ.Nr.40003248087 Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr.+371 6 7232211, fakss +371 6 7232212, e-pasts info@dzks.lv,www.dzks.lv PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēkā no 05.12.2017.) Pakalpojums KONTA ATVĒRŠANA, APKALPOŠANA,

Sīkāk

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju

Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju Ievads par privātumu Dalībnieki izpētīs savu attieksmi pret privātumu, kā arī privātuma nozīmi savā dzīvē. Dalībnieki izvērtēs, kāda veida informāciju viņi nepubliskotu, kā arī aplūkos situācijas, kad

Sīkāk

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada deviņiem mēnešiem

Sīkāk