trrgas domes hqmftas, k!lliiras un s!orla deparlamenla okse,nplan nlga VISPARIGA VIENOSANAS Nr. DIKS-E-.4+[ -li Rlgas domes lzglitibas, ku

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "trrgas domes hqmftas, k!lliiras un s!orla deparlamenla okse,nplan nlga VISPARIGA VIENOSANAS Nr. DIKS-E-.4+[ -li Rlgas domes lzglitibas, ku"

Transkripts

1 trrgas domes hqmftas, k!lliiras un s!orla deparlamenla okse,nplan nlga VISPARIGA VIENOSANAS Nr. DIKS-E-.4+[ -li Rlgas domes lzglitibas, kulttrras un sporta departamelts, tulpmak Depaflaments vai Pasfiftajs, direktora Gunla Helnara pe$ona, kurs rftojas saska+a ar Rrgas domes saistoso noteikumu Nr.114 "Rigas pilsehs pasvaldrbas nolikums" l l0.punktu un Rrgas dones nolikuma Nr.36,,Rlgas domes Izgl-rtTbas, kult[ras un spofla depatamenta nolikums" apak5puru(lu, no vrenas DUSeS. Un Hansabuss Latvia SIA, valdes locekles Dignas Kurlisas persona, kura nkojas, pamatojoties uz Statltiem, turymak kalrs atseviski Izpilditajs, visi izpildtaii kopa - Dalibnieki, bet DalTbnield un Pas0titajs kopa Puses, pamatojoties uz Depaftamenta atklata konku$a "Autoparvadajumu pakalpojumi Eiropas Sociala fonda projekta Nr /16/I/001 "Karjeras atbalsts visparcjas un profesionalas izghtibas iesades" (PVS 3713) un RTgas domes IzglTtibas, kulturas un sporta depaftamenta padotrba esolo iestazu vajadzibam" (identifikacijas Nr. RD IKSD 2018/17) (turymak Konkurss), nosladz Sadu vispango vieno5anos (turymak VienoSanas): 1. Vienoiands priekimets 1.1. Paslt-rtajs uzdod un Dalfbnieki ap+emas sniegt pasazieru neregultuo autoparvadajumu pakalpojumus saska4a ar Konkusa tehniskas specifikacijas, tehniska piedavajuma un Vienosanas noteikumiem, (tufpmak Pakalpojums) Vieno5anas izpildes laiks: Depaftamenta vajadztbam no 10.A/.,1,o/9.11d221.0/ ar Pasiitltaja tiestbam pagarinat Vienosanas darbibas tenni4u, kurs kopuma visa hguma darbtbas laika neparsniedz 2 (dir,.u) gadu periodu. Pasdnajs Vienosanas ietvaros nav saistlts ar konkretu Pasut-ljuma apjomu un veic Paslt-rjunu atbilstosi vajadzibai un savam finansu iespejam; Eiropas Sociala fonda projekta Nr /16/I/001 "Karjeras atbalsts visparcjas un profesionalas izgltttbas iestadcs" (PVS 3713) (trupmak- Projekts) vajadztuam \o 30.il. tt/e. Edz vai hdz Projekta iepirkuma dalas fi nansejuma sasniegsanai Pasutrtaja planota visu paredzamo l-lgumu kopeja hgumcena Vienosanas darbtbas laika, 4emot vela jebkuru izveles iespcju un jebkurus papildinajumus, visus saistiba ar Lgumu maksajamos nodoklus, iz4emot pievienotas vertibas nodokli (turpmak P\.N) lidz : Deparlamenta vajadzrbam - EUR ,00 (viens simts detdesmit hikstosi earo, 00 centi); Projekta vajadztbam - EllR ,00 (divi simti ttrkstosi ezlo, 00 centi) Vieno5anas izpildes vieta ir ad(anga no pasazieru pawadajumiem Latvijas tedtorija, ka ari arpus Lalvijas robezam Baltijas valstis, Eiropas Saviembas valstu un citu valstu teritodja uz pasakumu norises vietam. 2. Pakalpojuma sniegsanas kertiba Vienodanas ietvaros 2.1. Lai noskaidrotu konketa par-vadajuma pakalpojumu cenu un izvclctos IzpildTtaju nepieciesamajam braucienam, Pasutitajs pims planota brauciena elektroniski

2 nosntts DalTbniekiem uzaicinajumu iesniegt piedavajumu saska+a ar VienosanAs l.pielikumu I7+lIdLIdjs I (vienas) dienas laika no uzaicinajuma noslttsanas b za elektroniski iesniedz Pasntlbjam piedavajumu saskaqa ar Vienosanas 2.pielikumu. Pasttitajam ir tiestbas noteikt afl citu terminu piedavajulra iesniegsanai atkar]ba no steidzamibas Pec DalTbnieku piedavajumu sanensanas pasltltajs izvelas pasiitltaja pmsibam atbilstosu piedavajunu ar zemako piedavato cenu Ia vismaz divu piedavajurnu novertejums ir viendds, prieksroka dodama ta Izpildrtaja piedavdjumam, kurs to iesniedzis pimais Gadijuma, ja Pasutilajam nepieciesarns parvadajuns lielakam pasazieru skaitam ar vairak ka vienu transportlidzekli, tad PasDtitajs ir ties8s pieskift kontrata parvadajuma pakalpojumu sniegsanas tiesibas vairakiem Izpild-rtajiem PCc lemuma pienemsanas PasutTtAjs elektroniski infomc Dallbniekus par lernumu, noradot Izpildttaju, kuram pies\ifias konlreta parvadajuma pakalpojumu sniegsanas tiesibas un ta pdeksroclbas Vienosanas ietvaros netiek slcgti atsevishi rakstiski ltgumi par pasazieru un bagazas parvadasanu. Konketa parvadajuma llguma funkciju pilda pasutttaja uzaicinajums, Izpilditaja piedavajums, Pasutrtaja lamums un Pasltitaja saskaqotie norekinu dokumenti Izpilditajs piegada ar konkrcto braucienu saistitos dokumentus un informaciju Paslt-rtajam saska4a ar Pasutitaja nolad-ljumi m Izpilditajs sniedz pakalpojumus un veic piegadi Pas[tltajam ad aryus rasutltata darba larl(a Vienosanas darbrbas laika PasutTtajam ir tiestbas konsulteties ar Dalfuniekiem Pas[titajam vismaz 3 (tns) dienas pirms planota brauciena ir tieslbas atcelt paslt-rjumu kontreta parvadajuma nodrosinasanai, elektroniski infonn jot Izpild-rtaju Gadijuma, ja pims planota brauciena Pasufitajam veiktaja pasltijuma tiek veiktas izmai4as, kas var ietekmet piedavato cenu, Pas[titajs atkarloti nosuta Dallbniekiem uzaicinajumu iesniegt piedavajumus saskaqa ar Vieno5anas l.pielikumu, infomejot par izmainam. 3. Nore\inu k5rtiba 3.1. Pirms reltina sagatavosanas pax sniegto Pakalpojumu, Izpildrtajs saskaqo ar attiecrga Pakalpojuma pasltitaja kontaktpersonu (skat. Vienoianas 8.8. apakspunkta) vai personu, kura nosttijusi Uzaicinajumu (skat. VienoSanas l. pielikums) no attiecigas iestades par pakalpojuma refina noradamo maksataju, t.i-, Departaments vai Projekts (re\ins un nodosanas - pie4emsanas akts tiek sagatavots atbilsto5i Vieno5anas 3.2. un 3.4. apak5punktam); Departaments un iestade (Saja gadijuma Izpilditajs izaksta katam maksatajam atseviiku re\inu, sadalot kopejo sunrmu par snieglo Pakalpojumu saska4a ar Pasltrtaja kontaktpe$onas noradiumiem) Izpilditajs, kas ir veicis parr,'adajumu, sagatavo un iesniedz PasutTtajam apmaksai relinu, taja obligati noradot Sis VienoSanas numuru, datumu, Pakalpojums veikts Departamenta vai Projekta vajadzlbam, konta numuru un Pasutitaja konlaklpelsonu, saskala ar Sadiem rekvizrtiem:

3 ia maksetais ir Departaments - SaryemEjs: Rtgas pils tas paivaldtba Adrese: Ratslaukums I, Rtga, LV-l050 NMR kods. 90al PW rep. Nr.: LV Sa4emAjs RD iesfide. Rtgas domes lzgltttbas, kulturas un sporta departaments RD iestades adrese: Kr(jAtla ValdemAra iela 5, Rtga, LV-1010 RD iestades kads: 2la Specialas atztmes: Bankas nosaukums: AS "Luminor Bank AS", konts kods NDEALV2X ia maksiteis ir Proiekts - SanEmAj s : Rlgas pils?tas paitaldlba Adrese: Ratslqukums 1, Riga, LV-1050 NMR kocls: 90Al I PW reg. Nr.. LYa}All524Jb tat Sa4emCjs RD iestade: Rlgas domes lzghtibas, kulturas un spolta depqrtaments RD iestades adrese: Kriija4ta Valdemara ield 5, RtgA, L/-1010 RD iestacles kods: 210 Specialas atzimes: ESF projekta Nr /16/I/001 "Karjeras atbalsrs visparejas un profbsionalas izghtibat iestad's" (PI/S 3713) ietvaros Bankas nosaukums: I/alsts kase, konts LV44TR8L , kods TRELLT/ Ja Izpilditajs ir iesniedzis nepareizi aizpild-rtu un/ vai neatbilstosu rekinu, Departaments Sadu rckinu apmaksai nepienem un neakceptc. Izpildltdjam ir pienakums iesniegt atkafioti pareizi un Llguma nosac-rjumiem atbilstosi aizpild-rtu rekinu. Sada situacija rckina apmaksu termi+u skaita no dienas, kad Izpild-rtajs ii iesniedzis atkaftotu rehinu Izpilditdjs rc\inam pievieno nodoianas - pietem5anas aktu, kura norada inlbrmaciju par faktiski istenoto parvadajumu datumu/ datumiem, Pakalpojuma sniegsanas vietam (marsruts), Pakalpojuma sa4cmejiem (izgl-rtfuas iestades nosaukumu, klase/ klases, skolenu,/ pasazieru skaitu), pasdkuma nosaukums Pas[titajs par Pakalpojumu veic samaksu ar parskaitijumu Dz Izpildlta a, kas ir veicis paryadajumu, nofidlto bankas norekinu kontu, saskala ar rckina un nodosanas pie4emsanas akta par Pastt-ljura ielvaros snieglajiem Pakalpojumiem norddtto summu 14 (detrpadsmit) dienu laika no IzpildTtaja rekina un pie4ernsanas nodosanas akta sa4emsanas dienas. Ja r kina netiks noradlta informacija saskaqa ar Sls Vieno5anas 3.2. apakspunktu, tad PasltTtajs fu tiestgs bez soda sankciju piem rosanas kavct Saja punlla noteikto maksajumu termi+u Rckinu Izpildltajs sagatavo un izraksta pec Pakalpojuma nodrosinasanas (Pasutrjuma izpildes) Izpildrtajs sagatavo elektonisko rohinu atbilstosi Rrgas pilsctas pasvaldtbas pofiala sadafa,,r!inu iesniegsana" noradltajai infornacijai par elektroniska rckina formatu.

4 3.8. Vienosanas noteikta kaftiba iesniegts elektroniskais relins nodrosina Pusem elektroniska rckina izcelsmes autentiskuru un satura integritati Puses vienojas, ka elektroniska rekina apmaksas teruti4u skaita no dienas, kad Izpildttajs, atbilstosi paivaldibas pofiala sadala,,rel,<inu iesniegsana', noraditajai informacijai par elektroniska rekina formatu, ir iesniedzis pasltitajam elektronisku rekinu, ar nosac-rjumu, ka Izpildnajs ir iesniedzis pareizi, atbilstoii Vieno5anas nosac-rjumiem, aizpildttu elektronisko relinu (ieklaujot Vienosanas 3.1. un 3.2. apakspunkta noteiktas atsauces) un Pasutthjs to ir pie+emis apmaksai Izpildrtajam ir pienakums paivaldfuas portala sekot hdzi iesniegta elektroniska re\iqa apstuades statusam. 4. Puiu tiesibas un pielrakumi 4.1. Izpilditajam Pakalpojuma izpilde ir Sadi pienakumi: sniegt Pakalpojunu atbilstosi normatlvo aktu praslbam, t.sk., Autoparvadajumu likuma 40. un 48.panta prasibam, Kontursa tehniskas specifikacijas prasibam un Izpilditaja tebdskajam piedavajumam; piesaistlt Pakalpojumu sniegsana transportltdzekla vad-rtajus, kuri arbilst Sadam prastbam: dedga D kategodjas autovadrtaja aplieclba; profesionala hanspodlidzekla vad-rtaja kategorija (95.kods - tas ir ipass profesionalas kompetences apliecinajums paaugslinatas blstamlbas arodpmsmem, papildinformacijas kods, kas norada, ka tuanspofiltdzekla vadltajs ir izpildijis profesionalo vaditaju kvalifikacijas prasibas atbilstosi Ministu kabineta noteikumos Nr.103 "Transporthdzekfu vadltaja tiesrbu iegusanas un atiaunosanas kafilba un vad-ltaja apliectbas izsniegsanas, apmair;as, atjaunosanas un iznicinasanas kartiba" noleiktajai kafiibai); de ga digitala tahografa vadltai a karte; iepriekiejos 3 (tuts) gados ieguta darba pieredze pasazieru komercparvadajumus ar tuansportfidzekliem - autobusiem vietejos un statptautiska meroga mafsrutos; latviesu valodas zina5anas, kas atbilst vismaz vidcja hmeqa l.pakapei (B1), kas noteikta Minishu kabineta noteikumos Nr.733 "Noteikumi par valsts valodas zinasanu apjomu un valsts valodas prasmes parbaudes karubu profesionalo un amata pienakumu veiksanai, pastavigas uzturesanas atlaujas sa4emsatai un Eiropas Savienibas pastaviga iedzwotaja statusa iegusanai un valsts nodevu par valsts valodas prasmes parbaudi", ko apliecina Latvijas Republikas Izglitftas un zinatnes ministdjas Valsts izglttibas satura centa izsniegta valsts valodas prasmes apli ctba, kura norad-lts valsts valodas prasmes limenis un pakape (saskaqa ar mincto noteikumu l2.punktu Sl prasiba nav attiecinata uz pelsonam, kufas ieguvusas pamata, vidcjo vai augstako izglittbu akeditetas progrcmmas latviesu valoda; vai kuras apgu\usas akeditctu mazakumtauttbu izglrtlbas programmu un kartojusas centalizcto eksamenu latviesu valoda (mazakumtautlbu izgl-rtfuas progmmmas 9.klasei) vai centalizeto eksamenu latviesu valoda l2.klasei, ko apliecina pamatizglitibas vai visparejas videjas izglitlbas sertifikats); nodrosinat autotranspofia pakalpojumus pec ieprieks saska+ota datuma, marsruta, laika un sedvietu skaita jebkura diemakts perioda, ieskaitot brivdienas un svetku dienas:

5 ja parvadajums tiek atcelts vai aizkavejas ta atiesanas laiks, nekavejoties, bet ne vclak ka 30 minltes pec planota atiesanas laika infonnet pasutttaju par situaciju un piedavato dsinajumu, piemamm, atiesanas laika parcelsanu un pal-vadajuma altemativiem risinajumien, kwiem ir jabtt tdzvcfttgiem; brauciena aizl(avesanas, atcelsanas vai negad-ljuma gad-tjuma sniegt atbilstosu palidzlbu; celu satiksmes negadduma vai tehnisku bojajumu gad-rjuma, noslft citu tansporthdzekli uz negadrjuma vietu, lai nodrosinatu parvadajuma tutpinasanu un nogadatu pasaziells uz virlu gala merhi vai nogadatu atbilstosa uzgaidisanas punkta, piemeran, pietura, no kurienes iespejams turpinat braucienu. nodrosinot tmnsportltdzekla nomai+u ar ltdzvofilgu: Latuijas tedtorija ne ilgak ka 4 (detru) stundu laika; Baltijas valstu teritorija - ne ilgak ka 6 (seiu) stundu laika; Eiropas Savientbas valstu un citu valstu teritorija ne ilgakka24 stundu tatka piedavaaja cena katam pasazieru parvadajuman.r ieklaut visus nodok]us un nodevas, transporla nomas, degvielas izmaksas, transporta lldzekiu apdrosinasanas, transpofia lldzekla vaditaju izmaksas (darba alga, apdrosinasana, komandejuma dienas naudas izmaksas, izmaksas par viesnicu (naktsm-rtni), pramja biletcm un vlzu kartosanu), tmnspofta lidzekla amoflizaciju, celu nodoklus citas valstts, izmaksas par autostawietdm un iebrauksanu teritodjas, kur ir noteikta maksa (nodeva) par tansportlidzeklu iebraukianu nodrosinat transpofihdzekla vadttajiem vizu kafiosanu, braucot uz attiecrgajam valstrm, ap&osinasanu, naktsmrtni, pramja biletes (atkartba no konketa brauciena): ja tiek atcelts vai ilgak par 90 minulcm aizkavcjas par-vadajums, kura ilgums pdrsniedz 3 stundas, pec Pasltitaja piepmsrjuma nodrosinat pasazieriem atbilstigu palidzibu, tostarp uzkodas, maltiti un atspirdzinajumu, ka ari nepiecieiamlbas gad-rjuma - izmidnasanas vietu (ne ilgak ka vienu nakti, izmitinasanas maksimalas izmaksas l-rdz ELIR 80,00 par nakti vienai personai); 4.2. Ja pal'vadajums aizkavejas ilgak par 120 miniitem salldzinajuma ar planob laiku vai parvadajums tiek atcelts, tad pasazieriem ir tiesfuas mainit parvadataju un madmtu uz galamerli visdtrdk pieejama laika uz sakotneji planoto vietu ar lrdzvdrtigiem parvadajuma nosacljumiem, bet Izpild-ltajam ir piendkumus segt Si parvadajuma izdevumus 100% apmcra un papildus izmaksat hgumsodu 10% apmera no pawadajuma kopejas hgumcenas. Izpild-rtajs izmaksa Sls summas viena menesa laika pcc Pasut-ltaja pieprastjuma iesnieg5anas STs tiesfuas sa4emt izdewmu atlidzinasanu un kompensdciju neliedz Pasttitajam saska+a ar normatrvajiem aktiem prasit atltdzinat citus zaud jumus, kas ruduiies panadajuma aizkavosanas vai atcelsanas del Izpildttalam ir tieslbas hguma izpildes laika aizvietot Konluma piedavajuma noradlto autotransportu ar lldzvcrttgu Konkursa tehniskas specifikacijas prasfuam vai labaku Pasiit-rtajs ap4emas apmaksat IzpildTtaja iesnieglos rekinus par sa+emtajiem pakalpojumiem saska4a ar Vienosanas 2.punkta mineto karttbu PasDtitajam ir pienakums ieverct IzpildTtaja prasibas un noteikumus, kas attiecas uz sabiedrisko kartibu un drosibu parvadajuma laika, ka ali atlidzinat Izpildtajam nodaflos zaudejumus, kas radusies pasazieru vainas dcl.

6 5. Puiu atbildiba 5. 1 lzpild-rtajam ir tiestbas uzticet tuesajam personanl pakalpojuma atsevisku procesu izpildi. Piesaistot pakalpojuma izpildes procesa tesas personas" Izpilditajs atbildigs Paslt-rtajam par ltguma saistibu pienacrgu izpildi. 5.2.Ne valak ka (uzsakot Liguma izpildi), pretendents iesniedz Pakalpojumu sniegsana iesaistrto apaksuz+cmeju (ia tadus planots iesaist-rt) sarakstu, kum norada apaksuz+emeja nosaukumu, kontaktinformaciju un to parstavettiesgo personu, ciktal nineta informacija ir zinama. Saraksta norada art IzpiiditAja apaksuz4emeju apaksuzqemejus. Izpild-rtAjs Liguma izpildes laika pazi4o PasutitAjam par jebkuram minetas informacijas izlllai+am, ka ari papildina samkstu ar infomaciju par apakiuzqemeju, kas tiek velak iesaistlts Pakalpojumu sniegsana. 5.3.Puses ir materiali savstarpeji atbildgas par zaudajumu nodarisanu saska4a ar speka esosajiem Latvijas Republikas normatrvajiem aktiem. 5.4.Ja Pakalpojuma sniegsana tiek veikta ar nokavejumu, Izpilfitajs par katru nokaveto dienu maksa Paslt-ltajam lrgumsodu 0,1 % apmera no LIguma kopejas surnmas, bel ne vairak ka l0 00 no LTguma kopejes summas. 5.5.Par maksajumu kavejumiem PasltTuis par katu nokaveto dienu maksa Izpildtajam ltgumsodu 0,1 % apmera no Llguma kopcjas summas, bet ne vaidk ka 10 o/o no Liguma kopejas summas Visi no Pas[Utaja vai Izpildttaja sanemtie maksajumi pimkarl tiek ieskailti ltgumsoda apmaksa. 6. Neparyaramas varas apstakli 6.1.Puses nav atbildrgas pax saru Vieno3anAs noteikto saistibu neizpildi, nepienaclgu izpildi vai izpildes nokaveianu, ja to celonis ir nepdwaramas varas (Force Majeure) apstakli, kuus altieclga Puse nevaxeja paredzet, novcrst vai ietekmet. Pie Sadiem aps6kliem pieskaitamas dabas stihijas (zemestrice, plldi, vetra u.trnl.), streiki, jebkuras kara un teroristiskas darbfuas, ka afi jebkadi valsts vai pasvaldlbu instituciju izdoti nomatlvie akti, kuru rezultata nav iespejama Vieno5anas saist-rbu izpilde. 6.2.Par neparvaramas varas apstaklu iestaianos otra Puse rakstiski jainfome nekavcjoties pec Sadu apstaklu iestasanas. Nepawaramas varas apstaklu iestasanas ir jlapstiprina ar kompetentas iestades izdotu dokumentu Iestajoties neparvaramas varas apstakliem, Pusem javeic iespejamie nepieciesamie pasakumi, lai nepielautu vai mazinatu zaudejumu rasanos. 6.4.Nep5waramas varas apstaklu iestasanas gadrjumd Vienosanas noteikumu izpildes termigs tiek pagarinats par laika posmu, kada darbojas nepar-varamas vams apstakli Ja neparvaramas varas apstaklu ietekme turyinas ilgak ka tns menesus, Puses vienojas par talako sadarbtbu vai par Vienosanas izbeigianu. 7. Strldu izskatisanas kartrba 7.l.Neskarot kompensacijas pieprasrjumus saskaqa ar Vienosanas 4.2.apakspunktu, ja PasutTtajs velas iesniegt Izpilditajam stdzibu, virls to iesniedz tfs mcnesu laika no dienas, kad parvadajums tika veikts vai kad to vajadzeja veikt. IzpildTtajs viena menesa laika no sudzibas sa+emianas pazi4o Pasutitajam, vai viqa sldziba t atzita

7 par pamatotu, noraidlta vai vel tiek izskafta. Gahgas atbildes sniegsanas laiks nevar biit ilgaks par tns menesiem no stdzibas salremsanas dienas PuSu domstaryibas, kas rodas Sis Vienosanas ietvaros un skar So Vienosanos vai ta parkapianu, izbeigsanu vai spcka esanfuu, tiek dsinatas abpusejas sarunas, kuas panakh PuSu vienoianas noformejama rakstveida. Ja vienoianas netiek panakh, stdds tiek izs\irts Latvijas Republikas speka esosajos nomattvajos aktos roteiktaja kaftiba. 8. Nosl guma noteikumi 8.l.VienoSanas shjas speka no ta abpusejas parakstisanas brrza un darboias ltdz Pusu sai)rrbu izpildei VienoSanas izpildtsanas pienakums pariet attiec8as puses tiestbu un saisttbu par1lemcjiem. 8.3.Visi Vieno5anas grozijumi un papildinajumi nofonn jami rakstiski. Tie pievienojami Vienosanai ka pielikumi un kldsl par Vienosanas neatlemamam sastavoalam 8.4.Puses apnemas 5 (piecu) darba dienu laika pazi+ot viena otmr par savas atrasanas vietas, parstavja, bankas rekvizitu un citas bttiskas informacijas izmaiqam, kas var ietekmet Vienoianas pienacrgu izpildi. Puses uz+emas pilnu atbildibu par ST pienakuma savlaiclgu nepildisanu Gadluma, ja Izpild-rtajs nenodrosina sa\.u saisubu izpildi, PasDtitajs ir tiesrgs vienpuseji lauzt Vienosanos ar lzpildltaju, par to rakstiski informejot Pasttltajam ir tiesibas vienpuseji atkapties no Liguma izpildes, ja Lrgumu nav iespejams izpildt tadcl, ka LTguma izpildes laika ir piemcrotas starptautiskas vai nacionalas sankcijas vai biitiskas finansu un kapitala tirgus intercses ietekmcjosas Eiropas Saviembas vai Ziemelatlantijas hguma organizacijas dahbvalsts noteiktas sankcijas. 8.7.Jakads no Vienosanas noteikumiem zaude sarujuridisko speku, tas neietekme parejos Vienosanas noteikumus. 8.8.Puses nozrme kontakqe$onas, kuras veic savstarpeju sadarbibas koordinesanu Vienosanas ietvaros: Pas[titaja Depafiamenta kontaktpemona: PasiitTtAja Depafiamenta kontaktpersona: Spo{a un jaunatnes parvaldes jaunatnes nodala - Agnese Karktga, tah , e-pasts Agnese.Karklina@riga.lv; Pas[titaja Depafiamenta kontaktpersona: Sporta un jaunatnes paryaldes spofia un interesu izglitibas iestazu nodala - Ilva Salmina, tdlr. 6' , " e- pasts Ilva. Salmina@f iga.lv; Pasutrtaja Depafiamenta kontaktpersona: Sporta un jaunatnes parvaldes Spofia un intereiu izght-lbas iestazu nodala - Linda Strazdi4a, tdlr , , e-pasts Linda.Stazdina@riga.lv; Pasutitaja Deparlamenta kontaktpe$ona: Sporta un jaunatnes parualdes sporta nodala - Kristme Barona, tak , e-pasts Kristine.Barona@,riga.lv; Pasttitaja Departamenta kontaktpersona: Kultwas parvaldes Kultrims iesazu un amatiemakslas nodala - Aija Kalni4a; tah , e-pasts Aija.Kalnina@iga.lv; Pasiititaja Departamenta kontakbersona: fugas domes lzgltfbas, kulhrras un spoda departamenta Projektu un sabiedrlbas integficijas nodalas statptautisko projektu koordinatore - Valerija Zirdzi+a; tak , , e- pasts Y aler ij a.zir dzina@r i ga.lv ;

8 Pasntrtaja Projekta kontaktpersona: Projektu un sabieddbas integracijas nodala - Ilze Spunde, e-pasts Ilze.Spunde@riga.lv, talr ii; Paslt-rtaja Projekta kontaktpersona: Projektu un sabiedrfuas inlegacijas nodala Inese Juh4Evida, talr , e-pasts Inese.Juhnevica@riga.lr,, Iz-pilditaja kontaktpersona: Lauma Zaluna, tak e- pasts info@hansabuss.eu; 8.8.l0.Izpiid-rtaj a kontaktpersona: Vaidis Bukelis, t h. +3' , e-pasts vaidis@hansabuss.eu Vienosanas sastadtt uz 8 (asto4am) lapam latviesu valoda 2 eksemplaros, pa vienam eksemplamm katrai Pusei. Abiem eksemplariem ir vienads juridisks speks. rasu tajs futas domes IzghUbas, kultiiras un sporta departaments Juridiska adrese: Krisja4a Valdemara iela 5, Rrga, LV-1010 Talrunis: e-pasts: iksd@,riga.lv Norekinu rckviziti: Rigas pilsetas pasvaldiba Juridiska adrese: Ratslaukums 1, Riga, LV-1050 NMR kods: PVN. reg. Nr.: LV Banka: AS "Luminor Bank AS" Kods: NDEALV2X Konts: LV $\1I t-rlr.ir)'.. RD iestades ko --'-G.'-.-''\t a- 9. Puiu rekviziti un Daraksti Hansabuss Latyia SIA Juridiska adrese: Salaspils nov., Salaspils pag., Acone, Gran-lta iela 33 k-5 NMR kods: P\Dtr. re!. Nr.: LV Banka: AS "Luminor Bank AS" Kods: NDEAI-V2X Konts: LV LV1 5NDEA f 1,,,,.,'':'))' 512. {4. J.o/9. D.Kuritia 1 j ? i. l]1 TilE

9 3 0-01,?08 l.pielikums visparrgai vieno5anai Nr. DIKS-lg- ]lh -li UZAICINAJI]MS iesniegt piedavajumu pasazieru autoparvadajunam Eiropas Sociala fonda projekta Nr / l "Karj eras atbalsts visparcjas un profesionalas izglitibas ies6dcs" (PVS 3713) un Rtgas domes Izglitlbas, kulttras un spofia depafamenta un padofba esoso iestazu vajadzibam tug4 datums Rigas domes Izglrtibas, kulttrras un sporta departaments (tupmak - Departaments) saska+a ar atklata konkursa "Autoptuvadajumu pakalpojumi Eiropas Sociala fonda projekta Nr /16/I/001 "Karjeras atbalsts visparejas un profesionalas izghtrbas iestades" (PVS 37i3) un Rtgas domes lzghtlbas, kulturas un sporta depafiamenta padotlba esoso iestazu vajadzfuam" (identifikacijas Nr. RD IKSD 2018/17) rezultata noslcgto vispar8o vienosanos Nr. vzaicrr'a ltdz. plkst. iesniegt piedavajumu Sada parvadajuma nodroiina5anai: Pozrciia IestAd s nosaukums Brauciena galamerkis - adrese Planotais ierasanas datums un laiks qalamelkl Planotais madruts PasaZieru skaits Izbrauk5anas datums Pasiitrta ia i nfo rmaci i a Tzbraukjanas vietas nosaukums. piem.. skolas nosaukums Izbrauk5anas adrese Brauciena galamerlis - vietas nosaukums, piem., iestade, kurd notiks nasdkums Atsdesanas datuns Aterieianas Iaiks (veiamais) Atsiesanas a&ese BasaZa Cita informaciia Kontaktpersonas amats. vards. uzvards KontaktDersonas talrunis. e-oasts

10 Amata nosoukums paraksts parq.ksta atiifrajums D. Kuritia 2 2 -C1-20i9?,.st. o/. to r'g. lzglilibitt klllnns a1 spatla departanenta kpnk ru i'rtl.las galle i ekspeie iepikun,] iaulatttnas iutlskarcutte Y'U'Pa' I' Lieqa I t -0t i S 10

11 2.pielikums 3 0. fl-?019. visparigas vieno5anas Nr. DIKS-1!- ' +dl -li PIEDAVAJI]MS pasazieru autoparvadajumam Eiropas Sociala fonda projekta Nr /16/I/001 "Karjems atbalsts visparcjas un profesionalas izgl-rtibas iestades" (PVS 3713) un Rrgas domes Izgl(rbas, kulttras un spofia depafiamenta padottba esoso iestazu vajadzibam sastadisanas vieta, datums InformSciia ormacrla par pretendentu pretendeniu - visderisas visderleas yienosanes vienoiaods daltbni dalibnieku Pretendenta nosaukums Registracijas numurs Juridiska adrese Talrunis E-pasta adrese Kontaktpemonas amats, vards, uzvards Talrunis E-Dasta ad{ese Pretendentq nosaukums iesniedz Eiropas Sociala fonda projekta Nr /16/1/001 "Ka{eras atbalsts visparejas un profesionalas izglfbas iestadcs" (PVS 3"113) vai fugas domes lzglltibas, kultlras un sporta departamentam (turpmak - Departaments) SAdu piedavajumu saska4a ar _.*. Nr. : TEHNISKAIS PIEDAVAJUMS Pozlciia Pretendenta Diedeveiums AutotransDorla skaits Autotuansporta marka, modelis, reaistrdciias numurs t(egrstacuas apirecrba nomortars l.registracijas datuma gads (ne veaaks par l0 eadiem) Sedvietu skaits Dcc tehniskas oases Pasazieru scdvietu skaits IzbraukSanas datums un laiks Drkstave (saidlsanas laiks). stundas Planotais marsruta kooeiais aoioms- km. noslcgto vispar8o vienosanos Izdevumu nosaukums F'INANSU PIEDAVAJUMS KoDCiA cena Dar Dasazieru autodar-vadaiumu ar transdofil-rdzekli Cena bez P\N P\AI likme Cena kopa ar P\N EUR il

12 Pretendenta nosaukums apliecina, ka piedavajuma cena iek]auti visi nodokli un nodevas, transporla nona, degvielas izmaksas, tansporta l-rdzeklu apdrosinasana, transpofta lidzekla vaditaju izmaksas (darba alga, apdro5ina5ana, komandejuna dienas naudas iz,naksas, iznaksas par viesnlcu (naktsmrtni), pdmja bilotcm un vizu kaftosanu), transpo a lidzekla amofirzaaija, celu nodokli oitas valstts, izmaksas par autostawieem un iebrauksanu teritodjas, kur ir noteikta maksa (nodeva) par transportltdzeklu iebraukianu. ParEjAs izmaksas, kas saisftas ar pakalpojuma izpildi, t.i., pasazieru naktsmltnes un prtunja o letes. seoz fasutttats. Paraktttiesigas/pilnvarolaspersonasamaK paraksts paraksta atiifrejums D. KuriEa Eo.C/,;4a/S'. nl0rs domds l)rlilib:t!;, kl)ildt:is rn spana depa anenla lep,7l r ir rdd.rlis {rlkdi eisprr{e ieqilrnrr,addlr)ds - lrlnsi.o,rsriff t t- UeDa t-rl.'^ <1\.{/t a, " l? ! ))

LĪGUMS

LĪGUMS Id. nr. CSDD 2014/84 Nolikuma 3.pielikums Iepirkuma Informatīvā tālruņa apkalpošanas pakalpojuma nodrošināšana nolikumam, Id. Nr. CSDD 2014/84 LĪGUMS par informatīvā tālruņa apkalpošanu VAS Ceļu satiksmes

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS Rīgā LĪGUMS Nr. B4-2016/229 par kanalizācijas cauruļvadu tīrīšanas ar augstspiediena iekārtu pakalpojumiem 2016. gada 15. augustā SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, reģistrācijas Nr. 40003951628,

Sīkāk

APSTIPRINU:

APSTIPRINU: Līgums Nr. 15/223/02-21 Olainē AS Olaines ūdens un siltums, vienotais reģ.nr.50003182001, turpmāk tekstā saukts Pasūtītājs, tās valdes priekšsēdētāja Mārča Mazura, valdes locekļa Viestura Liepas un valdes

Sīkāk

APSTIPRINU:

APSTIPRINU: Līgums Nr.16/343/2.-18 Olainē 2016.gada 25.augustā AS Olaines ūdens un siltums, vienotais reģ.nr.50003182001, turpmāk tekstā saukts Pasūtītājs, tās valdes priekšsēdētāja M.Mazura un valdes locekļa V.Liepas

Sīkāk

Rīgā gada. aprīlī LĪGUMS Nr. LB-07/2014/180 Par iebūvējamā skapja piegādi un uzstādīšanu Latvijas Bankas ēkā Poruka prospektā 12, Jūrmalā (iepir

Rīgā gada. aprīlī LĪGUMS Nr. LB-07/2014/180 Par iebūvējamā skapja piegādi un uzstādīšanu Latvijas Bankas ēkā Poruka prospektā 12, Jūrmalā (iepir Rīgā 2014. gada. aprīlī LĪGUMS Nr. LB-07/2014/180 Par iebūvējamā skapja piegādi un uzstādīšanu Latvijas Bankas ēkā Poruka prospektā 12, Jūrmalā (iepirkums LB/2014/36) Latvijas Banka (tālāk tekstā PASŪTĪTĀJS)

Sīkāk

LĪGUMS Nr.LMMDV2017/20-1 Liepājā, 2017.gada 8.novembrī Profesionālās izglītības kompetences centrs "Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola",

LĪGUMS Nr.LMMDV2017/20-1 Liepājā, 2017.gada 8.novembrī Profesionālās izglītības kompetences centrs Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola, LĪGUMS Nr.LMMDV2017/20-1 Liepājā, 2017.gada 8.novembrī Profesionālās izglītības kompetences centrs "Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola", reģistrācijas Nr. 90010944679, direktora pienākumu

Sīkāk

PRECIZĒTĀ NOLIKUMA REDAKCIJA

PRECIZĒTĀ NOLIKUMA REDAKCIJA Iepirkuma līgums Nr. 3.12.12/2018/7 15.06.2018. Latviešu valodas aģentūra, reģistrācijas Nr. 90009113250, juridiskā adrese: Lāčplēša iela 35-5, Rīga, LV-1011, tās direktora Jāņa Valdmaņa personā, kurš

Sīkāk

Microsoft Word - Nolikums - Autotransporta pakalpojumu sniegšana.doc

Microsoft Word - Nolikums - Autotransporta pakalpojumu sniegšana.doc Apstiprināts ar BJSS Rīdzene iepirkuma komisijas 2017.gada 6.jūlija protokolu Nr.SPSR-17-22-pro IEPIRKUMS Publisko iepirkumu likuma 9.panta kārtībā Autotransporta pakalpojumu sniegšana BJSS Rīdzene audzēkņu

Sīkāk

Līgums Nr /127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopē

Līgums Nr /127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopē Līgums Nr. 01-29/127 (par mugurkaula implantu piegādi) Rīgā, 2019. gada 24. aprīlī Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, reģistrācijas Nr. 40003410729, juridiskā

Sīkāk

Full page photo

Full page photo LĪGUMS Nr. S-18/2015 Par kompostējamo atkritumu maisīšanas iekārtu piegādi Rēzeknē, 2015.gada 3.jūlijā SIA ALAAS, reģ.nr. 42403013918, juridkā adrese - Križevniki 2, Križevņiki, Ozolaines pagasts, Rēzeknes

Sīkāk

Liguma paraugs 2

Liguma paraugs 2 1.pants Līguma priekšmets 1.1. Saskaņā ar šī līguma noteikumiem pasūtītājs uzdod, un uzņēmējs uzņemas saistības veikt pasūtītājam objektā darbus, kas noteikti šajā līgumā, t.i. - pamatojoties uz tehnisko

Sīkāk

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lotē Aizpute, Kuldīga, Priekule, Saldus, Ventspils (identifikācijas

Sīkāk

ZEMES NOMAS LĪGUMS Paraugs Rīgā, gada Valsts akciju sabiedrība Latvijas autoceļu uzturētājs, vien. reģ Nr , juridiskā adrese: Rīga,

ZEMES NOMAS LĪGUMS Paraugs Rīgā, gada Valsts akciju sabiedrība Latvijas autoceļu uzturētājs, vien. reģ Nr , juridiskā adrese: Rīga, ZEMES NOMAS LĪGUMS Paraugs Rīgā, 2018. gada Valsts akciju sabiedrība Latvijas autoceļu uzturētājs, vien. reģ Nr. 40003356530, juridiskā adrese: Rīga, Krustpils iela 4, turpmāk līgumā saukta- Iznomātājs,

Sīkāk

Līgums Nr /252 par telpu uzkopšanu Rīgā, Baldones ielā 1B, Rīgā, Mārstaļu ielā 19, Rīgā, Raiņa bulvārī 15, un Rīgā, Puškina ielā 14 Rīgā g

Līgums Nr /252 par telpu uzkopšanu Rīgā, Baldones ielā 1B, Rīgā, Mārstaļu ielā 19, Rīgā, Raiņa bulvārī 15, un Rīgā, Puškina ielā 14 Rīgā g Līgums Nr. 04-13/252 par telpu uzkopšanu Rīgā, Baldones ielā 1B, Rīgā, Mārstaļu ielā 19, Rīgā, Raiņa bulvārī 15, un Rīgā, Puškina ielā 14 Rīgā 2016. gada 18. jūlijā Valsts akciju sabiedrība Tiesu namu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS IEPIRKUMA LĪGUMS Nr. 15.1.2.-5/17 Elektroenerģijas piegāde Gaismas internātpamatskolai, Upesleju internātpamatskolai rehabilitācijas centram un Ulbrokas vidusskolai Ulbrokā 2017. gada 6.aprīlī Stopiņu

Sīkāk

Pielikums Nr

Pielikums Nr Liepājā, Iepirkuma līgums 3/01/2017 2017.gada 12.janvārī. VSIA Liepājas simfoniskais orķestris, reģistrācijas nr.42103049403, Radio iela 8, Liepāja, LV-3401, turpmāk tekstā - Pasūtītājs, tās valdes locekļa

Sīkāk

IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr /2016/1001 Sabiedr

IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr /2016/1001 Sabiedr IZRAKSTS Binokulāro mikroskopu iegāde nolikumam ID. Nr. RSU-2016/28/MA-SP/4000 Rīgā, 2016.gada 5.decembrī PIRKUMA LĪGUMS Nr. 6.2.-25/2016/1001 Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Lielvārds, tās valdes priekšsēdētāja

Sīkāk

LĪGUMS PAR BĪSTAMO ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANU

LĪGUMS PAR BĪSTAMO ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANU LĪGUMS PAR BĪSTAMO ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANU Nr. BAO/ / AS "BAO" LR VR Nr. 40003320069 PVN reģ. Nr. LV40003320069 Norēķinu konts: A/S Swedbank HABALV22 LV85HABA0551010750161 JURIDISKĀ UN FAKTISKĀ ADRESE:

Sīkāk

IZRAKSTS VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/59 Rīgā, 2017.gada 6.martā Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr , kur

IZRAKSTS VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/59 Rīgā, 2017.gada 6.martā Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr , kur VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/59 Rīgā, 2017.gada 6.martā Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr.3341000709, kuras vārdā un interesēs, pamatojoties uz Rīgas Tehniskās universitātes

Sīkāk

IZRAKSTS Iepirkumam Medicīnas instrumentu un aprīkojuma piegāde mācību procesa nodrošināšanai (ID Nr. RSU-2016/54/MA-MI) LĪGUMS Nr /2017/0019 Pa

IZRAKSTS Iepirkumam Medicīnas instrumentu un aprīkojuma piegāde mācību procesa nodrošināšanai (ID Nr. RSU-2016/54/MA-MI) LĪGUMS Nr /2017/0019 Pa IZRAKSTS Iepirkumam Medicīnas instrumentu un aprīkojuma piegāde mācību procesa nodrošināšanai (ID Nr. RSU-2016/54/MA-MI) LĪGUMS Nr. 48-23/2017/0019 Par medicīnas instrumentu un aprīkojuma piegādi mācību

Sīkāk

APSTIPRINĀTS:

APSTIPRINĀTS: IEPIRKUMA KONKURSA NATO Strategic Communications Centre of Excellence grāmatvedības pakalpojumu iegāde (identifikācijas Nr. ) NOLIKUMS Rīga, 2019 1 1. Pasūtītājs: 1.1. NATO Strategic Communications Centre

Sīkāk

Pielikums Nr

Pielikums Nr Rīgā, LĪGUMS Nr. B2-2018/ par papildu anestezioloģijas un neatliekamās medicīnas vienreizējas lietošanas medicīnisko preču un materiālu piegādi 2018.gada. SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca,

Sīkāk

Iepirkuma līgums Nr /21 Cieto sadzīves atkritumu uzkrāšanas un izvešanas pakalpojumi Rīgā, 2017.gada 20.jūlijā Valsts SIA Rīgas Tūrisma un radoš

Iepirkuma līgums Nr /21 Cieto sadzīves atkritumu uzkrāšanas un izvešanas pakalpojumi Rīgā, 2017.gada 20.jūlijā Valsts SIA Rīgas Tūrisma un radoš Iepirkuma līgums Nr. 10.4./21 Cieto sadzīves atkritumu uzkrāšanas un izvešanas pakalpojumi Rīgā, 2017.gada 20.jūlijā Valsts SIA Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, reģ.nr.40003480798, juridiskā

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas 2014. gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INSTRUKCIJA PRETENDENTIEM 1. Iepirkuma identifikācijas

Sīkāk

Līgums Nr

Līgums Nr Līgums Nr. par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšanu Ventspilī, 2015.gada Pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts, vienotais reģistrācijas numurs 41203001052, turpmāk -

Sīkāk

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak 1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss 65237751, e-pasts akniste@akniste.lv Aknīstē 2017.gada 24.aprīlī ZIŅOJUMS

Sīkāk

par-datortikla-piesleguma-izveides-un-uzturesanas-pakalpojumu

par-datortikla-piesleguma-izveides-un-uzturesanas-pakalpojumu Līgums Nr. Par Datortīkla pieslēguma izveides un uzturēšanas pakalpojumu. Rīgā, LATTELECOM,SIA juridiskā adrese Rīgā, Dzirnavu ielā 105, LV-1011, reģistrēta Latvijas Republikas uzņēmumu reģistrā ar Nr.40003052786,

Sīkāk

IZRAKSTS VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/209 Rīgā, 2016.gada 20.septembrī Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr

IZRAKSTS VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/209 Rīgā, 2016.gada 20.septembrī Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS Nr. 01J02-1/209 Rīgā, 2016.gada 20.septembrī Rīgas Tehniskā universitāte, izglītības iestādes reģistrācijas Nr.3341000709, kuras vārdā un interesēs, pamatojoties uz Rīgas Tehniskās

Sīkāk

Microsoft Word - Standarta_nomas_ligums2015.doc

Microsoft Word - Standarta_nomas_ligums2015.doc NOMAS LĪGUMS Nr. Rīga.gada. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību RA INVEST, reģ. Nr. 40003520840, juridiskā adrese: Zemitāna iela 6, Rīga, turpmāk tekstā saukts IZNOMĀTĀJS, tās pārvaldnieka Kaido Niimiste

Sīkāk

RDI _Default_lv-LV

RDI _Default_lv-LV SADARBĪBAS LĪGUMA PARAUGS Rīga, 2019. gada 29. jūnijā STORENT, SIA, vienotais reģistrācijas numurs: 40103164284, turpmāk tekstā saukta par "Iznomātāju", kuru uz pilnvaras pamata pārstāv Pārdošanas vadītājs

Sīkāk

Apstiprināts: Iepirkuma komisijas sēdē 2016.gada 20.maijā Protokols Nr.1 Uzaicinājums piedalīties iepirkuma procedūrā ar ID Nr. DZK 2016/12 Dzintaru k

Apstiprināts: Iepirkuma komisijas sēdē 2016.gada 20.maijā Protokols Nr.1 Uzaicinājums piedalīties iepirkuma procedūrā ar ID Nr. DZK 2016/12 Dzintaru k Apstiprināts: Iepirkuma komisijas sēdē 2016.gada 20.maijā Protokols Nr.1 Uzaicinājums piedalīties iepirkuma procedūrā ar ID Nr. DZK 2016/12 Dzintaru koncertzāle organizē iepirkumu ar ID Nr. DZK 2016/12

Sīkāk

LĪGUMS Nr.2-11/10/2016 par mākslinieku dalību iestudējumā Liepājā, 2016.gada 19.aprīlī Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) "Lielais Dzint

LĪGUMS Nr.2-11/10/2016 par mākslinieku dalību iestudējumā Liepājā, 2016.gada 19.aprīlī Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) Lielais Dzint LĪGUMS Nr.2-11/10/2016 par mākslinieku dalību iestudējumā Liepājā, 2016.gada 19.aprīlī Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) "Lielais Dzintars", reģistrācijas Nr.42103067790, juridiskā adrese

Sīkāk

(LS-4.1 veidne) Precizēts VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI IEVADA NOTEIKUMI Līgumā lietoto terminu definīcijas Līguma interpretācij

(LS-4.1 veidne) Precizēts VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI IEVADA NOTEIKUMI Līgumā lietoto terminu definīcijas Līguma interpretācij VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI IEVADA NOTEIKUMI...... 2 1. Līgumā lietoto terminu definīcijas... 2 2. Līguma interpretācija...... 2 3. Saziņa.......... 2 4. Apakšuzņēmēji......... 3 PASŪTĪTĀJA PIENĀKUMI...... 3

Sīkāk

Microsoft Word - Ligums_Syntrade_2015_final

Microsoft Word - Ligums_Syntrade_2015_final Līgums Nr. 01-29/188 Rīgā 2015. gada 18. jūnijā. Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, reģistrēta Latvijas Uzņēmumu reģistrā 2004. gada 11. novembrī ar reģ.

Sīkāk

LĪGUMS Nr. 5/2015 Liepājā, 2015.gada 19.maijā Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) "Lielais Dzintars", reģistrācijas Nr , jurid

LĪGUMS Nr. 5/2015 Liepājā, 2015.gada 19.maijā Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) Lielais Dzintars, reģistrācijas Nr , jurid LĪGUMS Nr. 5/2015 Liepājā, 2015.gada 19.maijā Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (turpmāk SIA) "Lielais Dzintars", reģistrācijas Nr.42103067790, juridiskā adrese Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401, turpmāk

Sīkāk

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc 2. Konta noteikumi 2.1. Konta apkalpošanas noteikumi Speciālie termini: Līgums par konta atvēršanu un apkalpošanu Bankas un Klienta vienošanās par Konta atvēršanu un apkalpošanu, kurš tiek noslēgts, Klientam

Sīkāk

Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas gada 29. marta sēdes lēmumu (prot. nr. 1., p.

Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas gada 29. marta sēdes lēmumu (prot. nr. 1., p. Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas 2019. gada 29. marta sēdes lēmumu (prot. nr. 1., p.2.) Dundagas novada pašvaldības nekustamā īpašuma Dārza

Sīkāk

Apstiprināti Ar 2018.gada 18.aprīļa Inčukalna novada domes lēmumu protokols Nr Nekustamā īpašuma, kas atrodas Inčukalna novadā, Vangažos, Gauj

Apstiprināti Ar 2018.gada 18.aprīļa Inčukalna novada domes lēmumu protokols Nr Nekustamā īpašuma, kas atrodas Inčukalna novadā, Vangažos, Gauj Apstiprināti Ar 2018.gada 18.aprīļa Inčukalna novada domes lēmumu protokols Nr. 6-41.. Nekustamā īpašuma, kas atrodas Inčukalna novadā, Vangažos, Gaujas ielā 18, telpu grupa 011, nomas tiesību izsoles

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/18 Iepirkuma procedūras IT apmācību kursu iegāde Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/18 ZIŅOJUMS Rīga 2016. gada 15. jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

IEKĀRTU NOMAS LĪGUMS Nr. Rīgā, 20.gada Sabiedrība ar ierobežotu atbildību BDA Partneri, reģistrēta komercreģistrā ar Reģ.Nr , (turpmāk tek

IEKĀRTU NOMAS LĪGUMS Nr. Rīgā, 20.gada Sabiedrība ar ierobežotu atbildību BDA Partneri, reģistrēta komercreģistrā ar Reģ.Nr , (turpmāk tek IEKĀRTU NOMAS LĪGUMS Nr. Rīgā, 20.gada Sabiedrība ar ierobežotu atbildību BDA Partneri, reģistrēta komercreģistrā ar Reģ.Nr. 50003972481, (turpmāk tekstā Iznomātājs) tās valdes locekļa personā, kurš rīkojas

Sīkāk

LĪGUMS Nr /2019/425 Siguldā 2019.gada 10.aprīlī Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas nr , adrese Pils ielā 16, Sigulda, Siguld

LĪGUMS Nr /2019/425 Siguldā 2019.gada 10.aprīlī Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas nr , adrese Pils ielā 16, Sigulda, Siguld LĪGUMS Nr.4.3-6.1/2019/425 Siguldā 2019.gada 10.aprīlī Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas nr. 90000048152, adrese Pils ielā 16, Sigulda, Siguldas novads, (turpmāk Pasūtītājs), tās xxxxxx xxxxxxx

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Latvijas Bankas iepirkuma komisijas gada 16. maija sēdes lēmumu, 1. protokols I. Krastiņa Latvijas Bankas iepirkuma komisijas va

APSTIPRINĀTS ar Latvijas Bankas iepirkuma komisijas gada 16. maija sēdes lēmumu, 1. protokols I. Krastiņa Latvijas Bankas iepirkuma komisijas va APSTIPRINĀTS ar Latvijas Bankas iepirkuma komisijas 2017. gada 16. maija sēdes lēmumu, 1. protokols I. Krastiņa Latvijas Bankas iepirkuma komisijas vadītāja IEPIRKUMA NOLIKUMS Par konferenču zāles un lektora

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/19 Iepirkuma procedūras Videonovērošanas sistēmas uzturēšana Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/19 ZIŅOJUMS Rīga 2016.gada 22.jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS par remontdarbu veikšanu (identifikācijas Nr. JKNP 2014/2) Jēkabpilī, 2014.gada 18.jūnijā Privatizējamais SIA JK Namu pārvalde, v

VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS par remontdarbu veikšanu (identifikācijas Nr. JKNP 2014/2) Jēkabpilī, 2014.gada 18.jūnijā Privatizējamais SIA JK Namu pārvalde, v VISPĀRĪGĀ VIENOŠANĀS par remontdarbu veikšanu (identifikācijas Nr. JKNP 2014/2) Jēkabpilī, 2014.gada 18.jūnijā Privatizējamais SIA JK Namu pārvalde, vienotais reģ. nr. 45403000484, tās valdes priekšsēdētāja

Sīkāk

1

1 APSTIPRINĀTS Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas Padomes sēdē Rīgā, 28.10.2015., protokola Nr. 3-11/5 STUDIJU PĀRBAUDĪJUMU NOLIKUMS 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Nolikums nosaka kārtību, kādā kārtojami

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursa Apraides tiesību piešķiršana radio programmas

Sīkāk

• ATKLĀTS KONKURSS saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.panta pirmās daļas 1.punktu un Ministru kabineta 2017.gada 28.februāra noteikumu Nr.107 Iepirkuma procedūru un metu konkursu norises kārtība 2.1.apakšnodaļu

Sīkāk

Līgums Nr. LPP 2018/136 Par sēžu zāles aprīkojumu piegādi, instalāciju un uzturēšanu (Piegādātāja līguma Nr. 2018P/V341) Liepājā, 2018.gada 23.oktobrī

Līgums Nr. LPP 2018/136 Par sēžu zāles aprīkojumu piegādi, instalāciju un uzturēšanu (Piegādātāja līguma Nr. 2018P/V341) Liepājā, 2018.gada 23.oktobrī Līgums Nr. LPP 2018/136 Par sēžu zāles aprīkojumu piegādi, instalāciju un uzturēšanu (Piegādātāja līguma Nr. 2018P/V341) Liepājā, 2018.gada 23.oktobrī Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde Liepājas pilsētas

Sīkāk

PAKALPOJUMU LĪGUMS Nr

PAKALPOJUMU LĪGUMS Nr PAKALPOJUMU LĪGUMS Nr. 2014/02 TPC Rīgā 2014.gada 11.februārī Valsts SIA Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari, reģistrācijas Nr.40003273900, juridiskā adrese: Asaru prospekts 61, Jūrmala, LV-2008,

Sīkāk

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts:

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts: KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr. 90009114171 Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis 64207690, fakss 64207688, e-pasts: info@kocenunovads.lv PUBLISKO IEPIRKUMU KOMISIJA Kocēnu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta 2018. gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīgajiem un brīvprātīgo darbu 1. Vispārīgi noteikumi 1.1.

Sīkāk

Nolikumsi

Nolikumsi APSTIPRINĀTS SIA Getliņi EKO komisijas 2017.gada 9.novembra sēdē protokols Nr. GEKO 2017/11-13 IEPIRKUMA Projekta iesnieguma un pamatojošās dokumentācijas sagatavošana (identifikācijas Nr. GEKO 2017/11/01)

Sīkāk

Microsoft Word _13_Uzaicinaajums.docx

Microsoft Word _13_Uzaicinaajums.docx Uzaicinājums iepirkumam LU CFI 2015/13 Pasūtītājs: Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts (LU CFI); PVN reģ.nr.lv90002124925; adrese: Ķengaraga iela 8, Rīga, LV-1063; Tālr. 67187816, Fakss

Sīkāk

LĪGUMS Nr /201 PAR AUTOMOBIĻU NOMAS UN PAPILDUS PAKALPOJUMU NODROŠINĀŠANU Rīgā gada 21. jūnijā 1. Līgumslēdzējas puses Valsts akciju sabie

LĪGUMS Nr /201 PAR AUTOMOBIĻU NOMAS UN PAPILDUS PAKALPOJUMU NODROŠINĀŠANU Rīgā gada 21. jūnijā 1. Līgumslēdzējas puses Valsts akciju sabie LĪGUMS Nr. 02-04/201 PAR AUTOMOBIĻU NOMAS UN PAPILDUS PAKALPOJUMU NODROŠINĀŠANU Rīgā 2018. gada 21. jūnijā 1. Līgumslēdzējas puses Valsts akciju sabiedrība Tiesu namu aģentūra, reģistrācijas numurs LV40003334410,

Sīkāk

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc Ziņojums par atklātu konkursu Rīgā 2015.gada 25.jūnijā Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs finanšu direktors Heino Spulģis Iepirkumu komisijas locekļi Oficiālo paziņojumu oficiālās publikācijas nodrošināšanas

Sīkāk

Rīgā, 2019.gada. Vispārīgā vienošanās Nr. par notekūdeņu dūņu utilizāciju un transportēšanu (iepirkuma identifikācijas Nr.RŪ-2019/43) SIA Rīgas ūdens,

Rīgā, 2019.gada. Vispārīgā vienošanās Nr. par notekūdeņu dūņu utilizāciju un transportēšanu (iepirkuma identifikācijas Nr.RŪ-2019/43) SIA Rīgas ūdens, Rīgā, 2019.gada. Vispārīgā vienošanās Nr. par notekūdeņu dūņu utilizāciju un transportēšanu (iepirkuma identifikācijas Nr.RŪ-2019/43) SIA Rīgas ūdens, reģ. Nr. 40103023035, tās valdes priekšsēdētājas Dagnijas

Sīkāk

LĪGUMA PROJEKTS Līgums Nr / par neapdzīvojamo telpu nomu Raunas ielā 14A, Cēsīs Rīgā gada. Valsts akciju sabiedrība Tiesu namu aģentūra, r

LĪGUMA PROJEKTS Līgums Nr / par neapdzīvojamo telpu nomu Raunas ielā 14A, Cēsīs Rīgā gada. Valsts akciju sabiedrība Tiesu namu aģentūra, r LĪGUMA PROJEKTS Līgums Nr. 04-15/ par neapdzīvojamo telpu nomu Raunas ielā 14A, Cēsīs Rīgā 2018. gada. Valsts akciju sabiedrība Tiesu namu aģentūra, reģistrācijas numurs 40003334410, juridiskā adrese Baldones

Sīkāk

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS +371 67022300 FAKSS +371 67022420 E-PASTS INFO@BANK.LV WWW.BANK.LV 2018. gada 20. septembrī Kārtība (iekšējie noteikumi) Nr. 279/3

Sīkāk

IEPIRKUMA LIGUMS Nr / Jelgava,2O17.gada VSIA,,SlimnTca "Gintermuiza"", turpmak saukts "Pasutitajs", kas darbojas uz Statutu pamata, valdes

IEPIRKUMA LIGUMS Nr / Jelgava,2O17.gada VSIA,,SlimnTca Gintermuiza, turpmak saukts Pasutitajs, kas darbojas uz Statutu pamata, valdes IEPIRKUMA LIGUMS -7.3/5-07 Jelgava,O7.gada VSIA,,SlimnTca "Gintermuiza"", turpmak saukts "Pasutitajs", kas darbojas uz Statutu pamata, valdes locekla U.Cacus persona, no vienas puses un SIA "Regat" turpmak

Sīkāk

PIEGĀDES LĪGUMS Pasūtītāja līguma uzskaites Nr. Izpildītāja līguma uzskaites Nr. 2007/15 Doeble 2014.gada 20. jūlijā APP Latvijas Valsts augļkopības i

PIEGĀDES LĪGUMS Pasūtītāja līguma uzskaites Nr. Izpildītāja līguma uzskaites Nr. 2007/15 Doeble 2014.gada 20. jūlijā APP Latvijas Valsts augļkopības i PIEGĀDES LĪGUMS Pasūtītāja līguma uzskaites Nr. Izpildītāja līguma uzskaites Nr. 2007/15 Doeble 2014.gada 20. jūlijā APP Latvijas Valsts augļkopības institūts, turpmāk saukts Pasūtītājs, tā direktores

Sīkāk

Apstiprinu

Apstiprinu LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES RĪGAS MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr.90000014902, Hipokrāta ielā 1, Rīgā, LV-1079 tālrunis 67840744, fakss 67547797, e-pasts: koledza@rmkoledza.lv APSTIPRINĀTS:

Sīkāk

Microsoft Word - 206C8062.doc

Microsoft Word - 206C8062.doc NACIONĀLĀ RADIO UN TELEVĪZIJAS PADOME Smilšu ielā 1/3, Rīga LV 1939, Latvija, tālrunis: 7221848, 7220564; fakss 7220448 Rīgā, 2001.gada20.aprīlī Rīkojums Nr. 01-06-45 Par "Nolikums par kārtību, kādā Nacionālās

Sīkāk

Microsoft Word - Publicēt_VAS_LVRTC_KASKO_OCTA_2013.doc

Microsoft Word - Publicēt_VAS_LVRTC_KASKO_OCTA_2013.doc LĪGUMS NR. LVRTC-2013/52 UN NR. LV1_3001/07-11-2013-237 Rīga, sagatavošanas datums 2013.gada 4.decembrī Līguma parakstīšanas datums ir pēdējā pievienotā droša elektroniskā paraksta un tā laika zīmoga datums

Sīkāk

Saskaņā ar atklātā konkursa OSI 2017/07 AK ERAF rezultātiem LĪGUMS Nr. 1 / OSI 2017/07 AK ERAF Rīgā gada 1. augustā LĪGUMA SPECIĀLIE NOTEIKUMI L

Saskaņā ar atklātā konkursa OSI 2017/07 AK ERAF rezultātiem LĪGUMS Nr. 1 / OSI 2017/07 AK ERAF Rīgā gada 1. augustā LĪGUMA SPECIĀLIE NOTEIKUMI L LĪGUMS Nr. 1 / OSI 2017/07 AK ERAF Rīgā 2017. gada 1. augustā LĪGUMA SPECIĀLIE NOTEIKUMI Latvijas Organiskās sintēzes institūts, tā direktora Osvalda Pugoviča personā, turpmāk šā līguma tekstā saukts Pasūtītājs,

Sīkāk

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojums par iepirkumu ievietots Stopiņu novada domes mājas

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Līgums par maksājamo atlīdzību izpildītājiem un fonogrammu producentiem Nr. PIB- /17 Pasākumi. Rīga 2017.gada._ Biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) tās publiskošanas tiesību speciālistes

Sīkāk

SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Kārtējās sēdes protokols nr.5 Rīgā gada 21.martā Autotransporta direkcija Vaļņu ielā 30, Rīgā Sēdi vada Sabiedrisk

SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Kārtējās sēdes protokols nr.5 Rīgā gada 21.martā Autotransporta direkcija Vaļņu ielā 30, Rīgā Sēdi vada Sabiedrisk SABIEDRISKĀ TRANSPORTA PADOME Kārtējās sēdes protokols nr.5 Rīgā 2014. gada 21.martā Autotransporta direkcija Vaļņu ielā 30, Rīgā Sēdi vada Sabiedriskā transporta padomes priekšsēdētājs: Dins Merirands

Sīkāk

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība” SIA Biznesa augstskola Turība Vienotais reģistrācijas Nr.40003135880 Graudu ielā 68, Rīgā, LV-1058 N97 APSTIPRINĀTS Biznesa augstskola Turība Senāta 28.02.2018. sēdē, protokols Nr.3 SIA Biznesa augstskola

Sīkāk

LĪGUMS Nr. 2/ /44 Par telpu vienkāršotu atjaunošanu Objekts: Smilšu iela 1, Rīga (kadastra Nr ) Rīgā, gada 8. janvārī VAS Va

LĪGUMS Nr. 2/ /44 Par telpu vienkāršotu atjaunošanu Objekts: Smilšu iela 1, Rīga (kadastra Nr ) Rīgā, gada 8. janvārī VAS Va LĪGUMS Nr. 2/4-1-16-8/44 Par telpu vienkāršotu atjaunošanu Objekts: Smilšu iela 1, Rīga (kadastra Nr.0100 006 0025) Rīgā, 2016. gada 8. janvārī VAS Valsts nekustamie īpašumi, vienotais reģistrācijas Nr.

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs 90002183562 Juridiskā adrese Avotu iela 12, Saldus, Saldus novads, LV-3801

Sīkāk

Iepirkuma dokumentācija

Iepirkuma dokumentācija APSTIPRINĀTS VSIA Autotransporta direkcija iepirkuma komisijas 2016. gada 25. novembra sēdē protokols Nr. AD 2016/14 Atklāta konkursa Degvielas iegāde Valsts SIA Autotransporta direkcija vajadzībām (iepirkuma

Sīkāk

Microsoft Word - Ligums_Karavirs Group_TOS_2016

Microsoft Word - Ligums_Karavirs Group_TOS_2016 Iepirkuma līgums Nr.01-29/235 Rīgā 2016. gada.01. jūlijā Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, reģistrācijas Nr. 40003410729, Rīgā, Duntes iela 22,turpmāk saukta

Sīkāk

Līgums Par tehniskās apsardzes pakalpojumu nodrošināšanu Valmierā gada 01.martā Nr. VS/ Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Vidzemes slim

Līgums Par tehniskās apsardzes pakalpojumu nodrošināšanu Valmierā gada 01.martā Nr. VS/ Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Vidzemes slim Līgums Par tehniskās apsardzes pakalpojumu nodrošināšanu Valmierā 2017. gada 01.martā Nr. VS/2017-064 Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Vidzemes slimnīca, vienotais reģistrācijas Nr.40003258333, juridiskā

Sīkāk

Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" (reģ ) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācija

Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari (reģ ) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācija Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" (reģ. 40003273900) Atklāts konkurss Personiskās medicīniskās aprūpes palīglīdzekļu piegāde identifikācijas Nr. VSIA NRC Vaivari 2018/12 TPC ZIŅOJUMS Pasūtītāja

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS Iepirkuma Metāla izstrādājumu izgatavošana un piegāde NOLIKUMS 1 APSTIPRINĀTS Iepirkuma komisijas 2013. gada 7. marta sēdē (protokols Nr. 12) 1. Pasūtītājs, iepirkuma priekšmets, paredzamā līgumcena un

Sīkāk

LIKUMI.LV

LIKUMI.LV This document was reproduced from http://www.likumi.lv/doc.php?id=35629&from=off on 06/11/2012. Copyright belongs to VSIA "Latvijas Vēstnesis", and the document is freely available to view online. VSIA

Sīkāk

LĪGUMS NR

LĪGUMS NR LĪGUMS NR. 3-19/2015/387 Par tehniskās apsardzes pakalpojumiem Viesīte, Viesītes novads 2015.gada 24. novembrī Viesītes novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. LV90000045353, juridiskā adrese: Brīvības iela

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr. 8 2016. gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMĀS LATVIJAS KULTŪRAS AKADĒMIJĀ Izdots saskaņā

Sīkāk

Noraksts

Noraksts NORAKSTS Lieta Nr.A420800910 SKA-568/2013 SPRIEDUMS Rīgā 2013.gada 2.jūlijā sastāvā: Latvijas Republikas Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departaments šādā senatore L.Slica senatore J.Briede

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts: LĒMUMS Jūrma

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts:   LĒMUMS Jūrma JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv LĒMUMS Jūrmalā 2017.gada 23.novembrī Nr. 522 Par rūpnieciskās zvejas

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Izsoles komisijas 2018.gada 01.oktobra lēmumu (sēdes protokols Nr.1/ JUR_76) Latvijas Universitātes nomas tiesību izsoles kārtība treš

APSTIPRINĀTS ar Izsoles komisijas 2018.gada 01.oktobra lēmumu (sēdes protokols Nr.1/ JUR_76) Latvijas Universitātes nomas tiesību izsoles kārtība treš APSTIPRINĀTS ar Izsoles komisijas 2018.gada 01.oktobra lēmumu (sēdes protokols Nr.1/ JUR_76) Latvijas Universitātes nomas tiesību izsoles kārtība trešā stāva telpām Nr. 1 un Nr. 2 (telpu grupa Nr. 003),

Sīkāk

LĪGUMS Nr /2019/773 Siguldā 2019.gada 27.jūnijā Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr , juridiskā adrese: Pils iela 16, Sigul

LĪGUMS Nr /2019/773 Siguldā 2019.gada 27.jūnijā Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr , juridiskā adrese: Pils iela 16, Sigul LĪGUMS Nr.4.3-6.1/2019/773 Siguldā 2019.gada 27.jūnijā Siguldas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr.90000048152, juridiskā adrese: Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, tās xxxxxx xxxxxx xxxxxx

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts: LĒMUMS Jūrma

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts:   LĒMUMS Jūrma JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv LĒMUMS Jūrmalā 2016.gada 25.novembrī Nr. 566 Par rūpnieciskās zvejas

Sīkāk

AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr , e-pasts

AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr , e-pasts AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr. 65133930, e-pasts dome@aizkraukle.lv, www.aizkraukle.lv NOTEIKUMI Nr.2018/4 Aizkrauklē APSTIPRINĀTI ar

Sīkāk

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr. 40003365783, juridiskā adrese: Aiviekstes iela 4, Rīga, Latvija, LV-1003, - turpmāk Pārdevējs.

Sīkāk

GEN

GEN Eiropas Savienības Padome Briselē, 2015. gada 28. aprīlīx` (OR. en) 7119/15 Starpiestāžu lieta: 2015/0044 (NLE) VISA 93 COASI 27 LEĢISLATĪVIE AKTI UN CITI DOKUMENTI Temats: Nolīgums starp Eiropas Savienību

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Uzņēmuma līgums Nr. 06-1/2015-M Rīgā Šis Līgums ir noslēgts Rīgā, 2015.gada. starp: Biedrība "Ozolciema māja 10/5, Reģ.Nr.40008169883, juridiskā adrese: Ozolciema 10/5-52, Rīga, LV-1058, kuru pārstāv Sergejs

Sīkāk

1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Bi

1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Bi 1. lpp. Līgums par maksājamo Atlīdzību izpildītājiem un Fonogrammu producentiem. (Deju klubs, naktsklubs utml.) Līguma noslēgšanas vieta un datums: Biedrība Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

AUTOPĀRVADĀTĀJU (CMR) CIVILTIESISKĀS ATBILDĪBAS APDROŠINĀŠANAS NOTEIKUMI Nr II līmenis SPĒKĀ NO 2012.GADA 13.APRĪĻA SATURS 1. NOTEIKUMOS LIETOT

AUTOPĀRVADĀTĀJU (CMR) CIVILTIESISKĀS ATBILDĪBAS APDROŠINĀŠANAS NOTEIKUMI Nr II līmenis SPĒKĀ NO 2012.GADA 13.APRĪĻA SATURS 1. NOTEIKUMOS LIETOT AUTOPĀRVADĀTĀJU (CMR) CIVILTIESISKĀS ATBILDĪBAS APDROŠINĀŠANAS NOTEIKUMI Nr. 35.1. II līmenis SPĒKĀ NO 2012.GADA 13.APRĪĻA SATURS 1. NOTEIKUMOS LIETOTIE TERMINI 2 2. APDROŠINĀŠANAS OBJEKTS 2 3. APDROŠINĀTAIS

Sīkāk

LATVIJAS UNIVERSITĀTE

LATVIJAS UNIVERSITĀTE LATVIJAS UNIVERSITĀTE ERASMUS+ PROGRAMMAS MOBILITĀTES ORGANIZĒŠANAS KĀRTĪBA LATVIJAS UNIVERSITĀTĒ Pielikums APSTIPRINĀTS ar LU 18.12.2014. rīkojumu Nr.1/363 Ar grozījumiem, kas izdarīti līdz 04.08.2015.

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr , Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr ,

LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr , Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr , LATVIJAS REPUBLIKA VAIŅODES NOVADA DOME Reģ.Nr.90000059071, Raiņa iela 23a, Vaiņode, Vaiņodes pagasts, Vaiņodes novads, LV-3435, tālr.63464333, 63464954, fakss 63407924, e-pasts dome@vainode.lv 2016.gada

Sīkāk

INFORMĀCIJA

INFORMĀCIJA INFORMĀCIJA par izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas LĪGUMU Nr. PASŪTĪTĀJS: Reģistrācijas Nr.: PVN maksātāja Nr.: LV Juridiskā adrese: Biroja adrese: Tel.: Fakss: Banka: Kods: Konts: PASŪTĪTĀJA KONTAKTPERSONA:

Sīkāk

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr.40008009084 Raiņa bulvāris 19-144, LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis 67034317, Fakss 67034316, E-pasts: lusp@lusp.lv APSTIPRINĀTS 22.02.2010. Latvijas Universitātes

Sīkāk

UZŅĒMUMA LĪGUMS Nr _00dk_220_18_488 par atjaunoto meža platību agrotehniskās kopšanas pakalpojumu sniegšanu Rēzeknes novada Vērēmu pagastā 2018.

UZŅĒMUMA LĪGUMS Nr _00dk_220_18_488 par atjaunoto meža platību agrotehniskās kopšanas pakalpojumu sniegšanu Rēzeknes novada Vērēmu pagastā 2018. UZŅĒMUMA LĪGUMS Nr. 5-5.8_00dk_220_18_488 par atjaunoto meža platību agrotehniskās kopšanas pakalpojumu sniegšanu Rēzeknes novada Vērēmu pagastā 2018. gada 4.aprīlī Akciju sabiedrība Latvijas valsts meži,

Sīkāk

Grozījumi PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ

Grozījumi  PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ Grozījumi Publisko iepirkumu likumā 1 Grozījumi PIL 02.10.2014. Likums, stājās spēkā 16.10.2014. Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmums PIL 5.pantā (no 16.10.2014.). Mazie (8. 2 panta) pārtikas iepirkumi,

Sīkāk