1. Visp6rlgie jautiijumi

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "1. Visp6rlgie jautiijumi"

Transkripts

1 Apstiprinu: /M. Straume/ tbs BSS s administrators gada 14. septembrt ( precizets gada lljtrnija) Latvijas BflvinZenieru savienlbas Buvniecrbas specialistu sertifikacij as instihrcij a (LB S B S SD NOLIKUMS par reglamenteti darblbas sftrfl sertificeta biivspeciiilista patstiivlgiis prakses uzraudzlbu (akceptets LBS BSSI ShEmas komitejas se-do, protokols Nr.2/18) 1. Visp6rlgie jautiijumi 1.1 Sis nolikums nosaka LBS B[vniecrbas speci5listu sertifikacijas instit[cijas (turpmak BSSD proced[ru un nosaclurnus, reglamente-t6s darbrbas sgras sertifice-to buvspecialistu prakses uzraudzlbas procesa nodro5ina5anai, kas paredz vi4u buvprakses un kompetences novertesanu atbilsto5i Ministru kabineta gada 20. marta noteikumu Nr. 169,,Blvspecialistu kompetences nove-rtesanas un patstavrgas prakses $zxaudzlbas noteikumi" (turpmak MK not" Nr. 169) nosaclumiem, kd artatbilsto5i standarta LVS EN ISO/IEC 17024:2012 prasrbam. 1.2 Biivspecialistu patstiivlgiis prakses azraadzitba tiek organtzilta sekojoli: o katru gadu pec 1. apn-ja BSSI atbild-rgais darbinieks parbauda buvspecialista veiktos maksajumus (MK not. Nr.169 aplp.44.7), nepiecie5amlbas gadluma pieprasot veikt noteiktos maksajumus; BSSI norftotais eksperts planveid-rgi pdrbauda informaciju Buvniecrbas inform5cijas sistema (turpm5k BIS) par katru b[vspecialistu pdde.jo piecu gadu perioda, katram b[vspecialistam parbaudot : - patstavtgo buvpraksi (MK not. Nr apak5punkts), - profesiondlo pilnveidi (MK not. Nr apaklpunlils), - veiktos maksdjumus (MK not. Nr.t apakipunkts), - konstatetos nebfltiskos parkdpumus, - ' ku konstrukciju, celu un tiltu projektetnjiem jiiesniedz pnrbaudei un pie eksperta jaaizstav vismaz viens izstrdd6ts btivprojekts vai ta afiiecrga sadafa, kuru b[vspecialists izstradajis un parakstlis, un par kuru ir veikta atnme par projektesanas nosaclumu izpildi. Nepiecieiamrbas gad!uma pieprasa b[vspecialistam 30 dienu laikd ievadrt biivspecialistu re$istra trflksto5o informdciju vai veikt noteiktos maksajumus; iespej amiem parkapumiem; gadu no kopeja sertificeto bfivspecialistu skaita katrd darbrbas sftra.

2 Padziliniitfls pirbaudes: Et<u bflvdarbu btrvuzraudzlbii, restauriicijas btrvdarbu btrvuzraudzlbii, tiltu btrvdarbu btrvuzraudzlbii, cefu btrvdarbu btrvuzraudzlbii (turpmak b[vuzraudzlba) - izve-las vienu, pec nejausrbas principa, objektu, kurd b[vspecislists parskata perioda sniedz vai ir sniedzis pakalpojumus. Parbauda vai pienakumi veikti atbilsto5i normatrvo aktu prasrbam; Etru bflvdarbu vadl5ana, restauriicijas btrvdarbu vadl5ana, tiltu btrvdarbu vadl5ana, celu biivdarbu vadl5ana (turpmak Blvdarbu vadbana) - izvelas vienu, pec nejau5rbas principa btivobjektu un veic parbaudi uz vietas btivobjektd. Parbauda vai pienakumi un b[vdarbi tiek veikti atbilstosi normat-rvo aktu prasrbam: Et<u konstrukciju projektesana, tiltu projektesana, celu projektesani, inzenierizp6te (turpm6k Projekte5ana, inzenierizpe-te) izvelas vienu, pec nejauiibas principa projektu I darbu, kuru buvspecialists izstradajislveicis pdrskata perioda. Veic padzilinatu parbaudi par atbilstrbu normatrvo aktu praslbdm, ietverot b[tisko raksturlielumu apre[<inu pdrbaudi. Buvspecialistus padzifinetai piirbaudei izvclas vadoties pec sekojo5iem riskiem: maznottmrgiempatstav-rg5sbflvpraksesparkapumiem, neieverosanu, BSSI nozrmetais eksperts vai BSSI atbildlgajai darbinieks ir konstate]is nepamatotu BIS datu baze ievadrto buvprakses vai profesional5s pilnveides informaciju; u2 aizdomu pamata ieguta objektrva informacija, ka buvspeci5lists pats nav kontrolejis, vadlis vai tie5i izpildlis darbus, par kuriem vils parakstlies ka atbildtgais bfvspecislists, profesionalo pilnveidi; blvspeci6listam saisto5u le-mumu par konkrcta b[vspecialista profesionalas darbrbas tdldku uzraudzlbu. BSSI padzifindtai parbaudei bfivspecialistu ir tiesrga izveleties poc nejausrbas principa.

3 1.3. LBS BSSI, veicot b[vspecialista patstavtgds prakses :uzra:udz'i}:lu, MK not. Nr.169 noteiktajd kaftibd var pier,remt sekojo5us lemumus: Pie4emtos lemumus LBS BSSI triju darbdienu laika ieklauj blvspeci5listu registrs. 1.4.Par pienakumu LBS BSSI noteiktaja termir,r6 un apjom5 ka:tot parbaudi - eksdmenu kompetendu, prasmju un zina5anu novertesanai pie4em sekojo5os gad{umos: p ), ja darba laiku uzskaita pec kalendara grafika. kompetenci paaugstino5i pasakumi sertifikata norddr=tajd joma un darbrbas sgr6, profesionalas darbibas parkdpumiem piecu gadu laika izteikts divas reizes, parkapumiem, kas kopuma neietekme b[vprojekta vai b[vdarbu kvalitati saskar,ra ar MK not. Nr punktu, LBS BSSI var pie4emt ldmumu noteikt buvspecialistam piendkumu BSSI noteiktajd termi4a kartot p6rbaudi - eksdmenu kompetendu, prasmju un zina5anu noverb5anai PAN komisijai ir tiesrbas izv1rtetbuvspecialistu un ieve-rt6t bflvpraksi par pietieko5u, ne tikai p6c kalendara laika, bet art pec veiktajiem darbu apjomiem, qemot ver6 pievienoto praktiskas darba pieredzes klasifikatoru un papildus norddot darba sfrra attieclgo blvspecialista faktisko kompetenci vai arr gadluma, ja blvspecidlists pddejo piecu gadu periodd kd atbild-rgais blvdarbu vadttajs ir vadlis vismaz divus objektus ar izmaksam virs 0,5 milj. EUR. 2. Btrvspecialista pieniikumi veicot patstiivlgo praksi Blvspecialists par savu darbrbu iepriek5e]a kalendarald gadd ltdz kdfteja gada 1. aprrlim BIS ievada sekoj osu informaciju: 2.L. aktualize savu kontaktinformiiciju; 2.2. aktualize informaciju par izglltibu, elektroniski pievienojot izgh=tlbu apliecino5u dokumentu (a iegflta papildus ar bflvniecrbu saistrta izgtrrt'iba); 2.3. veikto patstiivlgo biivpraksi, btrvprakses apliecinii5anai buvspecialistiem jiipievieno sekojosi bevpraksi apliecino5i dokumenti: btrvdarbu vadltej i, bflvuzraugi: ngrada konkretus buvobjektus, kuros ir vadlis b[vdarbus vai veicis buvuzraudztbu, pievienojot dokumentus, kas apliecina btrvspeciiilista reiilu darbu objektii, ka art japievieno kads no dokumentiem, kas apliecina btrvdarbu uzsiik5anas laiku un b[vdarbu nobeiguma laiku: o galvenais biivdarbu veiceis, galvenais bflvuzraugs: ia ir btrvatlauia, tad iesniedz b[vatfauju ar atnmi par blvdarbu uzsak5anas nosaclumu izpildi, nobeidzot blvdarbus - Apliecinajumu par blves gatvrbu ekspluatacija (registretu bfiwaldej un aktu par btves pie4emsanu ekspluatacij6; ia ir aplieciniiuma karte, tad iesniedz apliecinajuma karti ar atnmi pat b[vdarbu uzsak5anas nosaclumu izpildi, nobeidzot blvdarbus - Apliecinajuma kartes II dalu ar atzrmi par buvdarbu pabeigsanu;

4 ia ir paskaidroiuma raksts. tad iesniedz paskaidrojuma rakstu ar atzrmi par buvdarbu uzsdk5anas nosaclumu izpildi, nobeidzot bflvdarbus - Paskaidrojuma raksta II dalu ar atzwri par b[vdarbu pabeig5anu; Btrvdarbi, kam nav nepiecie5ama btrvnieclbas iecere (piem. remontdarbi, avdrijas likvidd5ana), tad iesniedz ltgumu. Ja hguma satura nav noradtts bflvspecialists, tad art ril<ojumu, nobeidzot b[vdarbus - bfvdarbu pie4em5anas - nodo5anas aktu. Atsevi5ku darbu veiceis vai btrvuzraugs: ia ir btrvatlauia, tad iesniedz buvatlauju ar atnmi par buvdarbu uzsak5anas nosaclumu izpildi ar pielikumu, hgumu starp bfivkomersantiem un ril<ojumu par blvspecialista noril<o5anu, bfivdarbu hxnala 1. un 8. lapu (celu bflvspecialistiem - bfivdarbu Zurnala galvenie dati un da]a Nr.2 "Par b[vdarbu izpildi atbildtgie inzeniertehniskie darbinieki"), nobeidzot buvdarbus bflvdarbu pier,rem5anas - nodo5anas aktu; ia ir aplieciniiiuma karte, tad iesniedz apliecinajuma karti ar atzwi par b[vdarbu uzsak5anas nosaclumu izpildi ar pielikumu, hgumu starp b[vkomersantiem un ril<ojumu par buvspecialista noril<o5anu, b[vdarbu Lurnala 1. un 8. lapu ( cefu bfivspecialistiem - bfivdarbu hxfala galvenie dati un dafa Nr.2 "Par blvdarbu izpildi atbild-rgie inzeniertehniskie darbinieki"), nobeidzot buvdarbus - blvdarbu pie4emsanas - nodo5anas aktu; ia ir paskaidroiuma raksts, tad iesniedz paskaidrojuma rakstu ar atzwi par b[vdarbu uzsdk5anas nosaclumu izpildi ar pielikumu, hgumu starp b[vkomersantiem un ril<ojumu par bfivspecialista noril<o5anu, nobeidzot buvdarbus - buvdarbu pieqem5anas - nodo5anas aktu; Bfivdarbi, kam nav nepiecie5ama btrvnieclbas iecere (piem. remontdarbi, ava-rijas likvidesana), tad iesniedz l-rgumu starp bflkomersantiem un ril<ojumu par buvspecialista noril<o5anu, nobeidzot b[vdarbus - buvdarbu pier,remsanas '- nodo5anas aktu; Projektctfljiem ir jiiiesniedz dokumentus, kas pieriida btrvspecifllista saisfibu ar 5o konkreto btrvprojektu: o ia ir bevatlauia, tad iesniedz btrvatfauju ar atz-rmi par projekte5anas nosac-rjumu izpildi. Ja buvprojektam ir veikta ekspertrze tad ekspertzes atzinums japievieno dokumentdcijai vai b0vprojekta konstrukciju dalas ekspertzes atzinums, autoruzraudzrbas hxrrdla kopija, ja b[vspecialists ir veicis autoruzraudztbu, projekta visp6rrgo datu lapa, lapa, uz kuras ir bflvprojekta vadtaja un attiecrgo projekta dafu zv6resti, izstradatd projekta atbilsto5a dala ar aprel,<iniem, kuru b[vprojekt t6js ir izstradajis un parakstfis.,. o ia ir apliecinfliuma karte, tad iesniedz apliecinajuma karti ar atztmi par bfivniecrbas ieceres akceptu bfwaldd. Izstr-adata projekta atbilsto5a da!a, kuru b[vprojektd5js ir izstr6dajis un parakstlis. o ia ir paskaidroiuma raksts, tad iesniedz paskaidrojuma rakstu ar atzrri par b[,rniecrbas ieceres akceptu b[walde. Izstradatd projekta atbilsto5s dafa, kuru blvproj ektelaj s ir izstradaj is un parakst! is. Projektam jab[t noforme-tam atbilstosi LBN "Buvprojekta ieceres dokumentacij as noforme Sana".

5 InZenierizpEte: o dokumentus, kas pierflda btrvspeciiilista saisubu ar 5o objektu (piem. l-rgumu ar darba deveja ril<ojumu, kas noradttu par inzenierizpetes darbu uzsaksanu un dokumentu, kas noradrtu par darbu nobeigumu - darbu piepemsanas - nodo5anas aktu; veikto darbu atskaiti, kuru izstradajis un parakstlis sertificejamais bflvspecidlists Apgtrtes profesioniiliis pilnveides t6mas, programmas, semindrus un citus kompetenci paaugstino3us pasakumus sertifikata noradtaja darbrbas sgrd, elektroniski pievienojot to apliecino5os dokumentus. Kvalifikacijas kursi jdveic LBS BSSI atzttas instit[cijas, kas nor6dltas LBS BSSI majas lapa sadala "Btvspecialistu Kvalifikacijas cel5anas kursu organizatoru saraksts", vai jaiesniedz kursu organizetaja akreditacijas apliecinajums par tiesrbam veikt apmdcrbas, noradot lektoru kvalifikaciju; 2.5. veikt maksiijumus atbilsto5i MK not. Nr.L apak5punktam. 3. Patstiivlgiis btrvprakses un profesioniiliis pilnveides piecu gadu perioda uzraudzlbas verte5anas krit6riji 3.1. BSSI norlkotii eksperts buvspecialista patstavrgo praksi un profesionalo pilnveidiizverte, nosakot vi4a iegutos nosacttos kvalifikacijas punktus pdc BSSI noteiktajiem kritdrijiem: Par btrvpraksi attieclgajii btrvprakses sertifikiita darblbas sferii (kalendara darba laika uzskaite, paraleli veikta buvprakse atiectgaja sertifikata darbrbas sfrra netiek ieskaitrta): a) ja buvprakse ir viens gads (12 mene5i) b) tas pats, ja blvprakse ir divi gadi c) tas pats, ja bilvprakse ir tns gadi - 30 punkti d) tas pats, ja blvprakse ir detri gadi - 40 punkti e) tas pats, ja b[vprakse ir pieci gadi - 50 punkti Et<u konstrukciju, cefu un tiltu projekt tiijiem eksperts papildus vel iwlrte- viena izstredntii btrvprojekta atbilstrbu normafwo aktu praslb6m, ietverot bftisko raksturlielumu apre(inu parbaudi (5T nolikum a p.l.2.). Restauriicijas darbu vadl5anii un biivuzraudzlbe jaiesniedz restauracijas darbu prakses apliecinaj ums no Nacionalas kulturas mantoj uma parvaldes. InienierizpEte - geotehniska irrtetienzpete jaiesniedz viens izpild-rts darbs, kuru izstradd b[vspecialists piedafiies un parakstlis atskaiti par veiktajiem darbiem profesionfllii pilnveide - kvalifikacijas celsanas kursi (vairiik neka 4 astronomiskas stundas): a) vienas dienas kursi par buvniecrbas regulejumu un ar to saistrtiem normattvaj iem aktiem (B[vniecibas likums, Vispdrlgiem buvnoteikumi, Specialie blvnoteikumi specialitate, MK not. Nr.169, LBN u.c. normatrvi) b) tas pats, divu dienu un vairak c) vienas dienas kursi par eirokodu pielieto5anu specialitate d) tas pats, divu dienu un vairak e vienas dienas kursi par attiecrgas sgras bfvniecrbas tehnologijam f) tas pats, divu dienu un vairdk g) vienas dienas kvalifikdcijas kursi par pieredzi un kltidu novel5anu buvniectbas procesos h) tas pats, divu dienu un vairak i) vienas dienas kursi par darbu aizsardzlbu, drosu kravas parvieto5anu - 20"punkti

6 j) tas pats, divu dienu un vairak k) vienas dienas kursi par ugunsdro5rbu 1) tas pats, divu dienu un vairak m) vienas dienas kursi par energoefektivitdti n) tas pats, divu.dienu un vairdk o) vienas dienas kursi par bfivju tehnisko apseko5anu p) tas pats, divu dienu un vairak r) vienas dienas kursi par biivdarbu t5me5anu s) tas pats, divu dienu un vairak t) kvalifikdcijas cel5ana ar buvnieclbu saistrtas arzemjl mdcrbu iestades vai firmds, ne mazdk, ka 2 nedelas u) papildus augstdkas izglttibas iegu5ana ar b[vniecibas specialitatc Piezlme: - ja augsmine-tie kursi diena notiek no 3 ltdz 4 stundiim ieskaitot, punktu skaits tiek samazinats uz pusi. Ja stundu skaits ir mazaks par 3 stundam, tad tas netiek ieskaifits ka profesionala pilnveide punkti - 5 punkti Citas btrvspeciiilista darblbas, kas liecina par biivspeciiilista profesioniilo kompetenci: a) jauno specialistu staze5anas programmas vadbana vienu gadu (neatkar-rgi no personu skaita) b) tas pats, dil.u gadu un vair6k c) darbs BSSI ka ekspertam vai komisija 1 gadu d) tas pats,2 vai vairak gadus e) diplomprojektu vadrba blvniecrba (par diplomandu) f) diplomprojektu rccenzija blvnieclb5 (par diplomandu) g) darbs diplomprojektu aizstave5anas komisijd (par komisiju) h) piedalbanas blvniecrbas izstades vai konferences, semindros i) pedagoga prakse RTU, LLU, RCK vai cita ar bflvniecrbu saistrta macrbu iestade (viens priek5mets) j) lektora prakse par buvniecibas jautajumiem (par katru te-mu) k) zin5tniskais darbs, kas saistrts ar buvniecrbu (viena tema) 1) viena gada administrattvais darbs ar b[vniecrbu saist-rt5 uz4e-mumd m) tas pats, divi gadi un vairak n) piedalbanas ar LBS l-rdzdahbu organizeto gada labako buvinzenieru un b[vju skates nominaciju izverte5and (ne maz6k kd,50% nominaciju) o) piedah5ands BSSI darba, sagatavojot ar sertifik6ciju saistttus nolikumus vai eksamena bifetes, ka arr to aktualizacija - 15 punkti - 25 punkti - 15 punkti - 25 punkti - 5 punkti - 2,5 punkti - 5 punkti - 5 punkti - l0 punkti t. nolikuma apak5punktii minetas darblbas var tikt piel-rdzinfltas 5i nolikuma 4. punktii minetajiim profesioniilfls kompetences paaugstinii5anas darblb6m. 4. Profesionfltii pilnveid biivspeciiilistam pcdcjo piecu gadu periode obligeti jaapgust sekojo5as temas profesioniiliis pilnveides seminflros, kursos, apmiiclbiis: Biiv uzra u dttba rb iivdarb u vadl5ana - visiem par blvniecrbas regulejumu un proced[ru vismaz 50 kvalifik6cijas pun]iu apjoma, katru gadu ieg[stot 10 kvalifikacijas punktus, (sdkot no 20 punktiem 20t9.

7 gada, pak5peniski katru gadu paaugstinot punktu skaitu - 30 punkti gada,40 punkti ada, Frdzsasniedz 50 punktus gadd); - Eku buvdarbu vadltiijiem un btivuzraugiem, restauriicijas darbu vad-rtiijiem un btivuzraugiem par ugunsdro5fru vismaz 20 kvalifikacijas punktu apjoma; - tiltu un ce!u. biivdarbu vadltiijiem, btivuzraugiem par ugunsdro5rbu vismaz 10 kvalifikdcij as punktu apj omd; - visiem Eku btrvdarbu vadltiijiem un restauriicijas darbu vad-rtiijiem un bfivuzraugiem par e-ku energoefektivitiiti vismaz 10 kvalifikdcijas punktu apjoms; - visiem Eku biivdarbu vadltiijiem un restauriicijas darbu vadltfljiem, tiltu un cefu btrvdarbu vadttajiem, bfivuzraugiem par darbu aizsardzfuu un dro5u kravas pdrvieto5anu vismaz 20 kvalifikacijas punktu apjoma; - visiem Eku btrvdarbu vadltiijiem un restauriicijas darbu vadltiijiem, tiltu un cefu btrvdarbu vadltiijiem, bfivuzraugiem par buvdarbu tehnolofojam, konstrukcijam, to iestrddi un kliiddm bflvdarbos vismaz 20 kvalifikacijas punktu apjom5; - visiem blvju tehniska apseko5ana vismaz 10 kvalifikdcijas punktu apjoma; - visiem buvdarbu tame5ana vismaz 10 kvalifikdcijas punktu apjom5. ProjektEtAjiem, kii arl inienierizpetes buvspecialistiem: - par buvniecrbas regulejumu un procedfiru vismaz 50 kvalifikdcijas punktu apjome, proporciondli katru gadu iegustot 10 kvalifikdcijas punktus, (sakot to 20 punktiem gada, pakapeniski katru gadu paaugstinot punktu skaitu - 30 punkti gada, 40 punkti gada, l-rdz sasniedz 50 punktus gada); - eku konstrukciju un tiltu projektetajiem, inzenierizpe-tes specialistiem par eirokodeksu pielieto5anu vismaz 20 kvalifikacijas punktu apjoma; - Gku konsirukciju projektetfljiem par ugunsdro5rbu (tai skaita par Ugunsdro5rbas pasdkumu parskatu), vismaz 40 kvalifik5cijas punktu apjoma; - visiem Eku konstrukciju projektetnjiem, par eku energoefektivitiitivismaz2d kvalifi kecij as punktu apj oma; - visiem Eku konstrukciju projektetiijiem, pff b[vdarbu tehnologojam, konstrukcijdm, to iestradi un k![ddm buvdarbos vismaz 20 kvalifikacijas punktu; visiem blvju tehniskd apseko5ana vismaz 10 kvalifikdcijas punktu apjoma; - visiem blvdarbu tam6sana vismaz 10 kvalifikacijas punktu apjomd. 5. BtrvspeciAlistu patstiivlgfl s prakses uzraudzibas izverte5anas kiirtlba 5.1. BSSI noz-tme-ts atbilsto5as specialitates un kvalifikacijas eksperts veic Bflvspecidlista patstevrgds prakses izvdrte5anu pdc kriterijiem, kas defineti 5a nolikuma 3. punkta. 5.2.Nepiecie5amr'bas gadlum5 pieprasa b[vspecislistam 30 dienu laika ievadrt bflvspecialistu refistra truksto5o informaciju vai veikt noteiktos maksajumus. 5.3.Eksperts BSSI noteiktaja termi4a sniedz gali atzinumu par patstdv-rgas prakses izvertojumu., 5.4. Eksperts uzaicina btrvspeciiilistu uz PAN komisiju. Komisijas laika tiek veikts audioieraksts, par ko buvspecialists tiek informets un ar parakstu apliecina savu piekri5anu.

8 Audioieraksts tiek uzglabats vismaz vienu menesi no Ie-muma pier,remsanas par pretendenta kompetences atbilstrbu vai neatbilstrbu. 5.5.BSSI PAN komisije eksperts iepazrstina ar sar,u gala atzinumu PAN komisiju un buvspecialistu PAN komisija, pamatojoties uz eksperta atzinumu, incrtc katra bflvspecialista kompetenci: ja bflvspecialistam pedejo piecu gadu periodii: o ir pieteiko5a buvprakse (5I nolikuma 3.1"1 punkte);. ir apguvis 5T nolikuma 4. punlld define-tas temas, izvertejot pamatojoties uz punktu ;. ir ieguvis papildus punktus par citam b[vspecialista darbrbdm, kas liecina par blvspecialista profesionalo kompetenci (5T nolikum a 3..3 punkta) ; o komisija, lai parliecinatos un izve-rtetu vai bfivspecislistam ir pietieko5a kompetence ir tiesrga uzdot jautdjumus par spe.ju analizdt kompleksas situacijas, sniedzot izverstas atbildes; o ir apguvis vairak kd, 70 % no 5T nolikuma 4. punkta definelajam te-m6m, izvdrtejot pamatojoties uz punktu ; o komisija, buvspecialistam uzdod jaut5jumus par neapgutaj6m te-mam un par speju analizet kompleksas situacijas, sniedzot izverstas atbildes;. ja komisija p5rliecinas, ka bflvspecialistam ir pietiekosa kompetence, tad PAN komisija rekomende galvenajam administratoram pie4emt lemumu par b[vspecialista pietiekamu profesionalo kompetenci patstav-rgas prakses turpinasanai;. ja komisija pdrliecinas, ka b[vspecialistam ir nepietieko5a kompetence, tad PAN. komsija rekomende galvenajam administratoram pie4emt le-mumu noteikt blvspecialistam pienakumu LBS BSSI noteiktaja termir,ra un apjoma kartot p5rbaudi.- eksamenu kompetendu, prasmju un zina5anu novertesanai ja buvspecialistam pedejo piecu gadu periode: o ir pieteiko5a blvprakse (5I nolikuma punkte); nav apguvis vai ir apguvis mazak par 70 Yo 5T nolikuma 4. punktd definetaj6m te-mas, izvertejot pamatojoties uz punktu 3.1.2"; o irlnav ieguvis papildus punktus par citam b[vspecialista darbrbam, kas liecina par b[vspeci5lista profesionalo kompetenci (5T nolikum a 3.l.3 punkta) ; o PAN komisija rekomende galvenajam administratoram pie4emt le-mumu noteikt buvspecialistam piendkumu LBS BSSI noteiktaja termi4a un apjomd kartot profesindlds pilnveides pdrbaudi (MK not. Nr.169 apakipunkts 40.2.) ja ffivspecialistam pcdcjo piecu gadu periode:. nav pietieko5a buvprakse (5r nolikuma punktii); o ir apguvis 5T nolikuma 4. punkta definetas t6mas, izvertejot pamatojoties uz punktu ; o irlnav ieguvis papildus punktus par citam buvspecialista darbrbam, i<as liecina par bfivspecialista profesion6lo kompetenci (5T nolikuma punkte) ; o PAN komisija rekomende galvenajam administratoram pie4emt ldmumu noteikt b[vspecialistam pienakumu LBS BSSI noteiktaja termi4a un apjoma kartot parbaudi kompetendu, prasmju un zin55anu hmer,ra nove-rtesanai (MK not. Nr.169 apak5punkts un 48.5.).

9 5.6.4.ja buvspecialistam p dcjo piecu gadu periodii:. nav pieteiko5a blvprakse (5I nolikuma punkte);. nav apguvis 5T nolikuma 4. punktd definetas te-mas, izvertejot pamatojoties uz punktu ; o irlnav ieguvis papildus punktus par citam buvspecidlista darbrbdm, kas liecina par bflvspecidlista profesionalo kompetenci (5I nolikum a 3.l.3 punkta); o PAN komisija rekomende galvenajam administratoram piebemt le-mumu noteikt bfivspecialistam piendkumu LBS BSSI noteiktaja termir,ra un kdrtot pdrbaudi kompetendu, prasmju un zinasanu hmer,ra novort Sanai (MK not. Nr.169 apak5punkts 40.1.,48.5. un 40.2.) ar paaugstindt6m prasrbam (divkdr5ots eksemena jautajumu skaits) Nesekmrgas zinasanu parbaudes gadluma bflvspecialists ir ties-rgs veikt atkartotu kompetences parbaudi pec viena me-ne5a, nomaksajot pusi no noteiltas bflvspecialista kompetences parbaudes maksas. Ja arr tad p5rbaude nav sekmrga tiek apturela sertifikata darbrba l-rdz sekmrgai zina5anu parbaudes nokaftosanai (MK not. Nr" apak5punkts) par pilnu bflvspecialista kompetences parbaudes maksu Kompetences parbaudes gadluma bfivspeci5listam pirms parbaudes veiksanas javeic LBS BSSI samaksa noteiktaj5 apm6rd Blvspecialistam ir tiesrbas sev nelabvdl-rgu BSSI ldmumu, menela laika no td spekd std5anas dienas apstr-rdet Administratrva procesa likumd noteiktaj5 k5ftiba Ekonomikas ministrijs Ekonomikas ministrijas lemumu mene5a laika no ta spe-ka st65anas dienas var pals[dzet Administratrva procesa likuma noteiktaj a ka-rtib5 tiesa.

Apstiprinu, -l -,*r/ /- V'try lm'slraumel LB S B S Sl dlvenai s administrators "' gada 14. septembrt ( precizets gada I I j[nija) Latvij

Apstiprinu, -l -,*r/ /- V'try lm'slraumel LB S B S Sl dlvenai s administrators ' gada 14. septembrt ( precizets gada I I j[nija) Latvij Apstiprinu, -l -,*r/ /- V'try lm'slraumel LB S B S Sl dlvenai s administrators "'- 2018. gada 14. septembrt ( precizets 2019. gada I I j[nija) Latvij as BtivinZenieru savienlbas Blvniecrbas specialistu

Sīkāk

RSU eksempldrs IePirkuma,,Papildus darbi objekta RSU dienesta viesnrcas RIg5, MfrruPes iel5 17 k-2' sanmezglu piela go5ana miisdienu prasrba 2'karta'"

RSU eksempldrs IePirkuma,,Papildus darbi objekta RSU dienesta viesnrcas RIg5, MfrruPes iel5 17 k-2' sanmezglu piela go5ana miisdienu prasrba 2'karta' RSU eksempldrs IePirkuma,,Papildus darbi objekta RSU dienesta viesnrcas RIg5, MfrruPes iel5 17 k-2' sanmezglu piela go5ana miisdienu prasrba 2'karta'" ID Nr.: RSU-20 16/64lAFN-Ml LIGUMIS Nr. RTga, Rtgas

Sīkāk

LIGUMS Nr. ZIPSK/4-5/ par partikas predu piegadi Ziemeru pamatskola Allksnes novada Ziemera pagasta 2014.gada22. augusta -..\, I Aluksnes novada

LIGUMS Nr. ZIPSK/4-5/ par partikas predu piegadi Ziemeru pamatskola Allksnes novada Ziemera pagasta 2014.gada22. augusta -..\, I Aluksnes novada LIGUMS Nr. ZIPSK/4-5/ 14120 par partikas predu piegadi Ziemeru pamatskola Allksnes novada Ziemera pagasta 2014.gada22. augusta -..\, I Aluksnes novada pasvaldibas, registreta Valsts ie4emumu dienesta Nodokfu

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

P R O J E K T S v

P R O J E K T S    v APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 23.08.2016. sēdes lēmumu (protokols Nr.13 4) 2016.gada 23.augustā NOLIKUMS Ādažu novadā Nr.14 Ādažu vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 15.panta

Sīkāk

PowerPoint prezentacija

PowerPoint prezentacija ISO sertificēto grāmatvežu asociācija Grāmatvežu kompetences un sertifikācijas problēmas nacionālajā jeb valstiskajā līmenī 1 ISO biedrības valdes priekšsēdētāja Anda Ziemele 2014. gada 15. maijs Par GSC

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/19 Iepirkuma procedūras Videonovērošanas sistēmas uzturēšana Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/19 ZIŅOJUMS Rīga 2016.gada 22.jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90009113532 Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr. 63232110, fakss 63232130, e-pasts dome@talsi.lv Talsos PIELIKUMS

Sīkāk

protokols_19_01_17_rezultati_ml

protokols_19_01_17_rezultati_ml Iepirkuma Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Ventspils Augstskolai projekta Juridiskās sistēmas un komercsabiedrību tiesības ES: tulkošana daudzveidībā ietvaros piedāvājumu vērtēšanas sēdes protokols Nr.

Sīkāk

LIKUMI.LV

LIKUMI.LV This document was reproduced from http://www.likumi.lv/doc.php?id=35629&from=off on 06/11/2012. Copyright belongs to VSIA "Latvijas Vēstnesis", and the document is freely available to view online. VSIA

Sīkāk

Profesionālo kvalifikāciju atzīšana

Profesionālo kvalifikāciju atzīšana Profesionālo kvalifikāciju atzīšana Dainis Ozoliņš Eksperts Akadēmiskās informācijas centrs Reglamentētā profesija Reglamentētā profesija Latvijas Republikā reglamentēta profesionālā darbība vai reglamentētu

Sīkāk

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak 1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss 65237751, e-pasts akniste@akniste.lv Aknīstē 2017.gada 24.aprīlī ZIŅOJUMS

Sīkāk

protokols_29_06_17_rezultati_ml

protokols_29_06_17_rezultati_ml Iepirkuma Datortehnikas un tehniskā aprīkojuma piegāde Ventspils Augstskolai piedāvājumu vērtēšanas sēdes protokols Nr. VeA 2017/08/ERAF/VP 04 2017. gada 29.jūnijā Iepirkuma rīkotājs: Ventspils Augstskola

Sīkāk

Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei gada 18. oktobrī,

Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei gada 18. oktobrī, Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes 2012. gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei 2018. gada 18. oktobrī, prot. Nr. 9 Dokumenta mērķis: Dokumentā aprakstīti

Sīkāk

APSTIPRINĀTS SIA Eiropas dzelzceļa līnijas Iepirkuma komisijas gada 18. aprīļa sēdē (protokols Nr. 3) Ar 2017.gada 24.maija precizējumiem (Iepir

APSTIPRINĀTS SIA Eiropas dzelzceļa līnijas Iepirkuma komisijas gada 18. aprīļa sēdē (protokols Nr. 3) Ar 2017.gada 24.maija precizējumiem (Iepir APSTIPRINĀTS SIA Eiropas dzelzceļa līnijas Iepirkuma komisijas 2017. gada 18. aprīļa sēdē (protokols Nr. 3) Ar 2017.gada 24.maija precizējumiem (Iepirkuma komisijas 2017.gada 24.maija sēdes protokols Nr.6)

Sīkāk

2013. gada 2. janvāris, Nr. 1 (4807) LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS OP 2013/1.2 Ministru kabineta noteikumi Nr.943 Rīgā 2012.gada 18.decembrī

2013. gada 2. janvāris, Nr. 1 (4807) LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS OP 2013/1.2 Ministru kabineta noteikumi Nr.943 Rīgā 2012.gada 18.decembrī 2013. gada 2. janvāris, Nr. 1 (4807) LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS OP 2013/1.2 Ministru kabineta noteikumi Nr.943 Rīgā 2012.gada 18.decembrī (prot. Nr.71 104. ) Ārstniecības personu sertifikācijas

Sīkāk

LIGUMS Nr. ZIPSK/4-Sl l4ll9 par pdrtikas predu piegddi Ziemeru pamatskola Al0ksnes novada Ziemerapagasta 2014.gada22. augtsta Alnksnes novada palvaldl

LIGUMS Nr. ZIPSK/4-Sl l4ll9 par pdrtikas predu piegddi Ziemeru pamatskola Al0ksnes novada Ziemerapagasta 2014.gada22. augtsta Alnksnes novada palvaldl LIGUMS Nr. ZIPSK/4-Sl l4ll9 par pdrtikas predu piegddi Ziemeru pamatskola Al0ksnes novada Ziemerapagasta 2014.gada22. augtsta Alnksnes novada palvaldlbas, re[istreta Valsts ie4emumu dienesta Nodoklu maksat6ju

Sīkāk

Apstiprinu

Apstiprinu LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES RĪGAS MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr.90000014902, Hipokrāta ielā 1, Rīgā, LV-1079 tālrunis 67840744, fakss 67547797, e-pasts: koledza@rmkoledza.lv APSTIPRINĀTS:

Sīkāk

Grozījumi PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ

Grozījumi  PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ Grozījumi Publisko iepirkumu likumā 1 Grozījumi PIL 02.10.2014. Likums, stājās spēkā 16.10.2014. Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmums PIL 5.pantā (no 16.10.2014.). Mazie (8. 2 panta) pārtikas iepirkumi,

Sīkāk

BAUSKAS RAJONS

BAUSKAS RAJONS Vecumnieku novada Dome Vecumnieku Mūzikas un mākslas skola Reģ. Nr. 0470902281 Rīgas ielā 24C, Vecumniekos, Vecumnieku pagastā, Vecumnieku novadā, LV-3933 Tālrunis: 639 76386, fax: 639 76384, e-pasts:

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr.4112901178 Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr. 63324284, tālr./fakss 63324169 e-pasts: varmesk@kuldiga.lv APSTIPRINĀTS Ar Kuldīgas

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 03.01.2017. 3.5.10/01-PR2017 BS-23664-173 2. 06.01.2017. 3.5.10/02-PR2017

Sīkāk

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs ĶEGUMA NOVADA DOME Reģ.Nr. 90000013682 Lāčplēša iela 1, Ķegums, Ķeguma novads, LV-5020, tālr. 26406395, 650 38883, dome@kegums.lv Skolēnu nodarbinātības organizēšanas vasaras brīvlaikā Ķeguma novadā NOLIKUMS

Sīkāk

SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV , Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: , e-pasts: pasvald

SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV , Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: , e-pasts: pasvald SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.7/2016

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. 90009113532 Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis 63232110; fakss 63232130; e-pasts: dome@talsi.lv APSTIPRINĀTS

Sīkāk

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus

Sīkāk

1

1 APSTIPRINĀTS Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas Padomes sēdē Rīgā, 28.10.2015., protokola Nr. 3-11/5 STUDIJU PĀRBAUDĪJUMU NOLIKUMS 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Nolikums nosaka kārtību, kādā kārtojami

Sīkāk

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu C 39/10 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 8.2.2011. EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJA EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJAS LĒMUMS (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/18 Iepirkuma procedūras IT apmācību kursu iegāde Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/18 ZIŅOJUMS Rīga 2016. gada 15. jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Neformālās un ikdienas mācīšanās rezultātu atzīšanas pieredze LKI 2-4.līmenī 2018 Izglītības kvalitātes valsts dienesta pārvaldes vecākā referente Līva Šmaukstele Neformālās un ikdienas mācīšanās rezultātu

Sīkāk

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707 SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90009067337, Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: 64774844, fakss: 64707583, e-pasts: dome@smiltene.lv 2011.gada 31.martā Smiltenē Apstiprināts Smiltenes

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr. 8 2016. gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMĀS LATVIJAS KULTŪRAS AKADĒMIJĀ Izdots saskaņā

Sīkāk

A9R1q9nsan_v63m4l_2ow.tmp

A9R1q9nsan_v63m4l_2ow.tmp Studiju programmas raksturojums 2015./2016. a 1. uzdevumi. Programm Studiju programmas. 1. Sagatavot. 2. N. 3. N 1 2. 4. V. 5., balstoties noteikt izm Studiju programmas uzdevumi. 1.. 2. V ir. 3. Nodro.

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

BŪVNIECĪBAS VALSTS KONTROLES BIROJS GADA PUBLISKAIS PĀRSKATS PAR GADU RĪGA 2018.

BŪVNIECĪBAS VALSTS KONTROLES BIROJS GADA PUBLISKAIS PĀRSKATS PAR GADU RĪGA 2018. BŪVNIECĪBAS VALSTS KONTROLES BIROJS GADA PUBLISKAIS PĀRSKATS PAR 2017. GADU RĪGA 2018. Cienījamais lasītāj! 2017.gada pirmajā pusē Būvniecības valsts kontroles birojā (Birojs) notika iestādes vadības maiņa

Sīkāk

+*+ M W LATVIJAS REPUBLIKA DAGDAS NovADA pasvarnlne Alejas iel6 4,DagdA, Dagdas novads, LY-5674;tdk ;fakss ; e-pasts: D

+*+ M W LATVIJAS REPUBLIKA DAGDAS NovADA pasvarnlne Alejas iel6 4,DagdA, Dagdas novads, LY-5674;tdk ;fakss ; e-pasts: D +*+ M W LATVIJAS REPUBLIKA DAGDAS NovADA pasvarnlne Alejas iel6 4,DagdA, Dagdas novads, LY-5674;tdk.65681434;fakss 65681710; e-pasts: dome(@dagda.lv DagdE IEPIRKUMU PROCEDfTRAS 66Plastikiita logu, balkona

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija VALSTS PĀRBAUDĪJUMU NORISE 2017./2018.MĀCĪBU GADĀ Juta Upīte, Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece juta.upite@svg.lv 2017 NOTEIKUMI PAR VALSTS PAMATIZGLĪTĪBAS STANDARTU (MK Nr.468) 23. Valsts

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Mācību satura un pieejas piedāvājums: aktualitātes, sabiedriskā apspriešana LPS, 2018.gada 17.aprīlī GUNTARS CATLAKS, VISC vadītājs Daudzviet pasaulē un arī Latvijā izpratne par to, kādas zināšanas un

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009115622, Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis +371 64522453 fakss+371 64522453, e-pasts: dome@balvi.lv APSTIPRINĀTS ar Balvu novada

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS

APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INS APSTIPRINĀTS ar Daugavpils Profesionālās vidusskolas Iepirkuma komisijas 2014. gada 9. jūlija sēdes lēmumu Komisijas sēdes protokols Nr.01-26/24/1 INSTRUKCIJA PRETENDENTIEM 1. Iepirkuma identifikācijas

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31.

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr.

Sīkāk

• ATKLĀTS KONKURSS saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.panta pirmās daļas 1.punktu un Ministru kabineta 2017.gada 28.februāra noteikumu Nr.107 Iepirkuma procedūru un metu konkursu norises kārtība 2.1.apakšnodaļu

Sīkāk

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc Ziņojums par atklātu konkursu Rīgā 2015.gada 25.jūnijā Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs finanšu direktors Heino Spulģis Iepirkumu komisijas locekļi Oficiālo paziņojumu oficiālās publikācijas nodrošināšanas

Sīkāk

Microsoft Word - Abele

Microsoft Word - Abele LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJA Kalpaka bulvāris 13, Rīga, Latvija, LV-1867; Reģ. Nr. 90000029965 tālr.+371 67332202, +371 67221770; fakss +371 67228963 Diploma pielikums ir sastādīts saskaņā ar modeli, kuru

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation No profesijas standarta līdz reformai 2019. gada 16. martā. 19.03.2019 1 Reforma Sieviešu dzimtes vārds Pārkārtojums, pārveidojums, saglabājot galveno no līdzšinējā Pārmaiņa, pārkārtojums kādā sabiedrības

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr , , , e-pasts LĒ

LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr , , , e-pasts LĒ LATVIJAS REPUBLIKA DOBELES NOVADA DOME Brīvības iela 17, Dobele, Dobeles novads, LV-3701 Tālr. 63707269, 63700137, 63720940, e-pasts dome@dobele.lv LĒMUMS Dobelē 2017. gada 24. augustā Nr.223/10 Par grozījumu

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts APSTIPRINĀTS Gulbenes novada pašvaldības domes 2018. gada 28. jūnija sēdē, Protokols Nr.12, 7 Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes NOLIKUMS Gulbenē Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem Reģistrēti RAPLM ar Nr.2-272/06 Saistošie noteikumi Par rakšanas darbu veikšanu Siguldas novadā 2006.gada 1.februārī Siguldā Nr.7 (prot. Nr.3, 4) Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām"

Sīkāk

CENU APTAUJAS

CENU APTAUJAS ATKLĀTĀ KONKURSA ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANA ALŪKSNES NOVADA TERITORIJĀ (IDENTIFIKĀCIJAS NR.ANP2017/11) Z I Ņ O J U M S Alūksnē, 2017. gada 8. augustā 1. Pasūtītāja nosaukums, reģistrācijas numurs: Alūksnes

Sīkāk

APSTIPRINU:

APSTIPRINU: Līgums Nr.16/343/2.-18 Olainē 2016.gada 25.augustā AS Olaines ūdens un siltums, vienotais reģ.nr.50003182001, turpmāk tekstā saukts Pasūtītājs, tās valdes priekšsēdētāja M.Mazura un valdes locekļa V.Liepas

Sīkāk

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63 Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr.4112901027 Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63448697, e- pasts:dzervespamatskola@inbox.lv APSTIPRINU:

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOMES

KULDĪGAS NOVADA DOMES KULDĪGAS NOVADA DOMES BŪVNIECĪBAS KOMISIJAS SĒDES PROTOKOLS Kuldīgā 2012.gada 7.februārī Nr.7 Sēde sasaukta plkst. 14:00 D A R B A K Ā R T Ī B A 1. Par būvprojekta Graudu noliktava zemes īpašumā Mači,

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.6/2017

Sīkāk

APSTIPRINĀTI ar Latvijas Kultūras akadēmijas Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 17. decembrī. Grozījumi ar Senāta sēdes Nr. 1 lēmumu Nr

APSTIPRINĀTI ar Latvijas Kultūras akadēmijas Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 17. decembrī. Grozījumi ar Senāta sēdes Nr. 1 lēmumu Nr APSTIPRINĀTI ar Latvijas Kultūras akadēmijas Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr. 4 2012. gada 17. decembrī. Grozījumi ar Senāta sēdes Nr. 1 lēmumu Nr. 8 2019. gada 21. janvārī Noteikumi par studiju kursu akadēmisko

Sīkāk

PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr R Reăistrācijas Nr Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV-

PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr R Reăistrācijas Nr Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV- PROJEKTĒTĀJS: SIA CK Būvkomersanta reăistrācijas Nr. 8563-R Reăistrācijas Nr. 44103064025 Jur.adrese: Jaunliepas, Vaidavas pagasts, Kocēnu novads, LV-4228 Biroja adrese: Beātes 23-700, Valmiera, LV-4201

Sīkāk

Saistošie noteikumi Nr

Saistošie noteikumi Nr APSTIPRINĀTI Ādažu novada domes sēdē 31.05.2016. (protokols Nr.9 27) SAISTOŠIE NOTEIKUMI Ādažos, Ādažu novadā 2016.gada 31.maijā Nr.16/2016 Kārtība, kādā tiek izsniegta atļauja vīna, raudzēto dzērienu

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis 63404750, fakss 63423391 NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, 2018. gada 18.janvārī Nr.2 Liepājas 8.vidusskolas nolikums Izdots saskaņā

Sīkāk

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts:

KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis , fakss , e-pasts: KOCĒNU NOVADA DOME Reģistrācijas Nr. 90009114171 Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Kocēnu nov., LV 4220 Tālrunis 64207690, fakss 64207688, e-pasts: info@kocenunovads.lv PUBLISKO IEPIRKUMU KOMISIJA Kocēnu

Sīkāk

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījumi: 12.07.2018., prot.nr.9, 8. Grozījumi: 25.10.2018.,

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - Prezentacija_VeA_Rekt_pad_Valmieraa_2008.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - Prezentacija_VeA_Rekt_pad_Valmieraa_2008.ppt [Compatibility Mode] Prvaldbas un kvalittes vadbas jautjumu risinana Ventspils Augstskol Profesors Jānis Vucāns rektors Rektoru padome, 23.05.2008. Ventspils Augstskola ( VeA ) dibinta 1997.gad k valsts augstskol a dibinanas

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

APSTIPRINU:

APSTIPRINU: Līgums Nr. 15/223/02-21 Olainē AS Olaines ūdens un siltums, vienotais reģ.nr.50003182001, turpmāk tekstā saukts Pasūtītājs, tās valdes priekšsēdētāja Mārča Mazura, valdes locekļa Viestura Liepas un valdes

Sīkāk

Rīgā

Rīgā APSTIPRINĀTS ar Privātās pamatskolas un Rīgas ģimnāzijas Maksima direktora 2016. gada 01.septembra rīkojumiem Nr. 78/47 IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā METODISKĀS KOMISIJAS REGLAMENTS Izdots saskaņā Vispārējās

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LĪVĀNU NOVADA DOME LĪVĀNU BĒRNU UN JAUNATNES SPORTA SKOLA Reģistrācijas Nr , Rīgas iela 101, Līvāni, LV-5316, tālrunis 29

LATVIJAS REPUBLIKA LĪVĀNU NOVADA DOME LĪVĀNU BĒRNU UN JAUNATNES SPORTA SKOLA Reģistrācijas Nr , Rīgas iela 101, Līvāni, LV-5316, tālrunis 29 LATVIJAS REPUBLIKA LĪVĀNU NOVADA DOME LĪVĀNU BĒRNU UN JAUNATNES SPORTA SKOLA Reģistrācijas Nr.4271902525, Rīgas iela 101, Līvāni, LV-5316, tālrunis 29193543, e-pasts: lbjss@livani.lv APSTIPRINĀTS ar Līvānu

Sīkāk

IZRAKSTS Iepirkums pasniegsanadarbaa,;ll?#,"1hl.19,*"r*?fi l*jf;?h?jifii"ll Iepirkuma identifi kdcijas Nr. RSU-2014/20-BD/4000 AUTORATLIDZIBAS LIGUMS

IZRAKSTS Iepirkums pasniegsanadarbaa,;ll?#,1hl.19,*r*?fi l*jf;?h?jifiill Iepirkuma identifi kdcijas Nr. RSU-2014/20-BD/4000 AUTORATLIDZIBAS LIGUMS IZRAKSTS Iepirkums pasniegsanadarbaa,;ll?#,"1hl.19,*"r*?fi l*jf;?h?jifii"ll Iepirkuma identifi kdcijas Nr. RSU-2014/20-BD/4000 AUTORATLIDZIBAS LIGUMS NT. 17l2014/AL X ar fizisku personu o ar pa5nodarbindtu

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, COM(2013) 33 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM, PADOMEI, EIROPAS EKONOMIKAS UN SOCIĀLO LIETU KOMITEJAI

EIROPAS KOMISIJA Briselē, COM(2013) 33 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM, PADOMEI, EIROPAS EKONOMIKAS UN SOCIĀLO LIETU KOMITEJAI EIROPAS KOMISIJA Briselē, 30.1.2013 COM(2013) 33 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM, PADOMEI, EIROPAS EKONOMIKAS UN SOCIĀLO LIETU KOMITEJAI UN REĢIONU KOMITEJAI par vilcienos nodarbināto citu

Sīkāk

I Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini

I  Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES INTEREŠU IZGLĪTĪBAS CENTRS Spīdolas iela 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101 Aizkrauklē Nolikums Nr.2017/9 APSTIPRINĀTS ar Aizkraukles novada domes 2017.gada

Sīkāk

Ziņojums par Kopienas Augu šķirņu biroja gada pārskatiem ar Biroja atbildēm

Ziņojums par Kopienas Augu šķirņu biroja gada pārskatiem ar Biroja atbildēm C 449/46 LV Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 1.12.2016. ZIŅOJUMS par Kopienas Augu šķirņu biroja 2015. gada pārskatiem ar Biroja atbildēm (2016/C 449/08) IEVADS 1. Kopienas Augu šķirņu biroju (turpmāk

Sīkāk

Avision

Avision Bauskas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes Zīlīte NOLIKUMS 2017.gada 31.augustā Bauskā Nr.43 (prot.nr. 5, 5.punkts) Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo daļu, Vispārējās izglītības

Sīkāk

Microsoft Word - Nolikums - Autotransporta pakalpojumu sniegšana.doc

Microsoft Word - Nolikums - Autotransporta pakalpojumu sniegšana.doc Apstiprināts ar BJSS Rīdzene iepirkuma komisijas 2017.gada 6.jūlija protokolu Nr.SPSR-17-22-pro IEPIRKUMS Publisko iepirkumu likuma 9.panta kārtībā Autotransporta pakalpojumu sniegšana BJSS Rīdzene audzēkņu

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

Dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs sabiedrība ar ierobežotu atbildību PortRail vienotais reģistrācijas numurs juridiskā adrese: Ekspor

Dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs sabiedrība ar ierobežotu atbildību PortRail vienotais reģistrācijas numurs juridiskā adrese: Ekspor Dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs sabiedrība ar ierobežotu atbildību PortRail vienotais reģistrācijas numurs 50103854091 juridiskā adrese: Eksporta iela 15 k-1, Rīga, LV-1045, tel. +371 67329816,

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Akadēmiskā personāla darba samaksa Vidzemes Augstskolā Gatis Krūmiņš Vidzemes Augstskolas rektors Iveta Putniņa Vidzemes Augstskolas administratīvā prorektore Vispārējie principi Docēšana Pētniecība Administratīvais

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr , mob. tel. Nr , e pasts: Reģ.Nr. 50

SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr , mob. tel. Nr , e pasts: Reģ.Nr. 50 SIA ARHITEKTES INĀRAS CAUNĪTES BIROJS Cēsu ielā 26-13, Rīgā, tel. Nr. 67379209, mob. tel. Nr. 29173009, e pasts: caunites.birojs@gmail.com, Reģ.Nr. 50003496771, būvkomersanta reģ.nr. 0242-R PASŪTĪTĀJS:

Sīkāk

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi:

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: 13.04.2017., prot.nr.5, 2. 2014.gada 15.maijā Izdots saskaņā

Sīkāk

BoS 2018 XX (Extension of the JC GL on complaints-handling - draft Final report).docx

BoS 2018 XX (Extension of the JC GL on complaints-handling - draft Final report).docx 04/10/2018 JC 2018 35 Pamatnostādnes par sūdzību izskatīšanu vērtspapīru un banku nozarē Pamatnostādnes par sūdzību izskatīšanu vērtspapīru (EVTI) un banku (EBI) nozarē Mērķis 1. Lai nodrošinātu patērētāju

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Godīgas konkurences aspekti publisko iepirkumu procedūrās Kristaps Riekstiņš Iepirkumu uzraudzības biroja Tiesību aktu piemērošanas departamenta vecākais referents Publiskajam iepirkumam ir svarīga nozīme,

Sīkāk

Studiju programmas nosaukums

Studiju programmas nosaukums Latvijas augstāko izglītības iestāžu ieguldījums mērniecības izglītībā Latvijā Jauno jomas speciālistu sagatavošana Latvijas Lauksaimniecības specialitātē Vivita Puķīte LLU VBF Zemes pārvaldības un ģeodēzijas

Sīkāk

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība” SIA Biznesa augstskola Turība Vienotais reģistrācijas Nr.40003135880 Graudu ielā 68, Rīgā, LV-1058 N97 APSTIPRINĀTS Biznesa augstskola Turība Senāta 28.02.2018. sēdē, protokols Nr.3 SIA Biznesa augstskola

Sīkāk

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr. 40003365783, juridiskā adrese: Aiviekstes iela 4, Rīga, Latvija, LV-1003, - turpmāk Pārdevējs.

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts Mālpils novada dome Mālpils novada pirmsskolas izglītības iestāde Māllēpīte Reģ. Nr. 4301901951 Jaunā ielā 3, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis/fakss 67925069, 67925252, e-pasts piimalp@tvnet.lv

Sīkāk

Microsoft Word - Noteikumi_Dizaina pakalpojumi_

Microsoft Word - Noteikumi_Dizaina pakalpojumi_ VAS STARPTAUTISKĀ LIDOSTA RĪGA Tirgus izpētes Dizaina pakalpojumu sniegšana VAS Starptautiskā lidosta Rīgā (Identifikācijas Nr. TI-13/60) NOTEIKUMI M rupes novad 1. VISPĀRĪGĀ INFORMĀCIJA 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - 2_sem_10_Rauhvargers_LO nepiec_2013.pptx

Microsoft PowerPoint - 2_sem_10_Rauhvargers_LO nepiec_2013.pptx Mācīšanās rezultātos balstītas studijas: Ko tās dod augstākajā izglītībā ieinteresētājām pusēm? Vai varam atļauties to neieviest? Prof. Andrejs Rauhvargers Kā aprakstīsim kvalifikācijas? Pateiksim, cik

Sīkāk

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS 017018-19-7a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses pag., Koknese, Indrānu iela 3.1 Ēkas daļa -.1 Ēkas vai tās daļas

Sīkāk

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2 2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 28) Par nekustamā īpašuma nodokli un nekustamā īpašuma

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta 2018. gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīgajiem un brīvprātīgo darbu 1. Vispārīgi noteikumi 1.1.

Sīkāk

BJm$ "HiEa" eksernplars IEPIRKUMA LIGUMS par autotransporta pakalpojumu snieg5anu Nr. SPSBR RTga 2019 " gada 07 " rnart6 a II I I I r-./ v

BJm$ HiEa eksernplars IEPIRKUMA LIGUMS par autotransporta pakalpojumu snieg5anu Nr. SPSBR RTga 2019  gada 07  rnart6 a II I I I r-./ v BJm$ "HiEa" eksernplars EPRKUMA LGUMS par autotransporta pakalpojumu snieg5anu Nr. SPSBR- 19-240-11 RTga 2019 " gada 07 " rnart6 a r-./ v Bcrnu un jaunie5u basketbola skola,,rrga", direktora Gunta Senhofa

Sīkāk

AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr , e-pasts

AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr , e-pasts AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101, tālr. 65133930, e-pasts dome@aizkraukle.lv, www.aizkraukle.lv NOTEIKUMI Nr.2018/4 Aizkrauklē APSTIPRINĀTI ar

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BURTNIEKU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr , Juridiskā adrese : Jāņa Vintēna iela 7, Burtnieki, Burtnieku pagasts, Bu

LATVIJAS REPUBLIKA BURTNIEKU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr , Juridiskā adrese : Jāņa Vintēna iela 7, Burtnieki, Burtnieku pagasts, Bu LATVIJAS REPUBLIKA BURTNIEKU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr. 90009114148, Juridiskā adrese : Jāņa Vintēna iela 7, Burtnieki, Burtnieku pagasts, Burtnieku novads, LV-4206 Pasta adrese: Vanagu iela 4,

Sīkāk

Presentation title

Presentation title Tehniskās ekspertīzes un diagnostikas dienests Daudzdzīvokļu ēku elektrotīklu testēšana Uģis Skopans, Dienesta vadītājs 23.01.2014, Jūrmala Saturs Elektrotīklu pieļaujamās slodzes noteikšana Elektroinstalācijas

Sīkāk

SVVA stratēģijas nosaukums

SVVA stratēģijas nosaukums BAUSKAS RAJONA VIETĒJĀS ATTĪSTĪBAS STRATĒĢIJA 2015.-2020.GADAM ATBALSTA SAŅEMŠANAS NOSACĪJUMI LEADER PIEEJAS ĪSTENOŠANAI 2014. 2020. GADAM Biedrība Bauskas rajona lauku partnerība Jolanta Kalinka, valdes

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90009118031, Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības iestāžu reģistrā 4513900859, NMR kods: 90009249831, Meža

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Liguma paraugs 2

Liguma paraugs 2 1.pants Līguma priekšmets 1.1. Saskaņā ar šī līguma noteikumiem pasūtītājs uzdod, un uzņēmējs uzņemas saistības veikt pasūtītājam objektā darbus, kas noteikti šajā līgumā, t.i. - pamatojoties uz tehnisko

Sīkāk

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lotē Aizpute, Kuldīga, Priekule, Saldus, Ventspils (identifikācijas

Sīkāk