Par paveikto Sventes pagastā 2019.gadā gada 31.janvārī Sventē B. Vasiļevska

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Par paveikto Sventes pagastā 2019.gadā gada 31.janvārī Sventē B. Vasiļevska"

Transkripts

1 Par paveikto Sventes pagastā 2019.gadā gada 31.janvārī Sventē B. Vasiļevska

2 Sventes pagasta iedzīvotāju skaits gads 2019.gads

3 Sventes pagasta demogrāfiskie rādītāji Dzimšana Miršana gads 2019.gads

4 Sventes pagasta pārvaldes struktūra Kanceleja; Sventes Tautas nams; Sventes pagasta bibliotēka; Sventes pagasta komunālais dienests; Sventes feldšeru-vecmāšu punkts; Daugavpils novada pašvaldības iestāde Sventes vidusskola.

5 Iedzīvotāju nodarbinātība 2019.gada beigās bezdarbnieku skaits 58 cilvēki Jaunieši vecumā no 15 līdz 24 gadiem; 3 Personas pēc bērna kopšanas atvaļinājuma; 2 Pēc ieslodzījuma; 1 Sievietes; 31 Ilgstošie bezdarbnieki; 26 Pirmspensijas vecuma iedzīvotāji; 14 Personas ar īpašām vajadzībām; 9

6 Bezdarba cēlonis ir ne tikai darba vietu trūkums, bet arī nepieciešamās kvalifikācijas, iemaņu un motivācijas trūkums. Sadarbībā ar NVA 2019.gadā aktīvā nodarbinātības pasākumā «Algotie pagaidu sabiedriskie darbi» piedalījās 12 bezdarbnieki, veicinot Sventes pagasta teritorijas labiekārtošanu.

7 Bezdarbnieku skaits Sventes pagastā gadu salīdzinājumā gads 2017.gads 2018.gads 2019.gads

8 2019.GADA BUDŽETA IEŅĒMUMI 2019.gadā Sventes pagasta pārvaldes budžeta plānotie ieņēmumi tika izpildīti EUR apmērā (100,17% no plānotā), nodrošinot pašvaldības funkciju realizēšanu un budžeta iestāžu uzturēšanu Nodokļu ieņemumi Nenodokļu ieņēmumi Maksas pakalpojumi un citi pašu ieņemumi 2018.gads 2019.gads 5329

9 2019.GADA BUDŽETA IZDEVUMI 2019.gadā Sventes pagasta pārvaldes budžeta izdevumi tika izlietoti EUR apmērā (95,61%) no plānotā Sociālā aizsardzība 3,0% Vispārējie valdības dienesti 9,3% Ekonomiskā darbība 20% Izglītība 46,6% Veselība Atpūta, 2,8% kultūra un reliģija 4,2% Vides aizsardzība 2,3% Teritoriju un mājokļu apsaimniekošana 11,8%

10 Sventes pagasta pārvaldes budžeta pēc funkciju klasifikācijas izdevumu dinamika Sociālā aizsardzība Izglītība Atpūta, kultūra un reliģija Veselība Teritoriju un mājokļu apsaimniekošana Vides aizsardzība Ekonomiskā darbība Vispārējie valdības dienesti gads 2018.gads

11 2019.gada Sventes pagasta debitoru parādi (EUR 64399,05) Komunālie maksājumi 52413,73 Nekustamā īpašuma nodoklis 9981,99 Zemes noma 2003,33

12 ATTĪSTĪBA Līdzdarbojāmies divās Daugavpils novada pašvaldības projektu idejās: «Dienvidlatgales pašvaldību teritoriju pilsētvides revitalizācija ekonomiskās aktivitātes paaugstināšanai» ar mērķi revitalizēt Daugavpils novada Sventes pagasta degradēto teritoriju «Puncuļi», veicot publiskās infrastruktūras sakārtošanu privāto investīciju piesaistei, uzbūvējot ražošanas ēkas, noliktavas un ar to saistīto infrastruktūru. Būvdarbi ritēja visu 2019.gadu un objekta nodošana ekspluatācijā ir paredzēta 2020.gada sākumā.

13 Interreg Latvijas Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta «Sport for Social Inclusion of Atrisk Trenagers» ietvaros Sventes ciemā tika uzstādīti 9 āra trenažieri.

14 Turpinājām darbību Daugavpils novada pašvaldības 2018.gadā realizēto projektu apsaimniekošanā: 2019.gadā uzlikām speciālo segumu (250m 2 ) 2018.gadā LEADER programmas ietvaros izveidotajam Sventes ciema bērnu rotaļu laukumam.

15 Uzturam un apsaimniekojam ES projekta ietvaros sakārtoto Sventes ezera publisko krastu un Jaunsventes parku gada 04.septembrī Sventē notika seminārs «Senie parki Latvijā un to gudra apsaimniekošana». Tajā piedalījās pašvaldību speciālisti no visas Latvijas. Semināra ietvaros uzzinājām daudz interesanta par parkiem Latvijā. Jaunsventes parkā semināra dalībnieki iestādīja dažādus košumkrūmus saskaņā ar parka labiekārtošanas tehnisko projektu.

16 Tika strādāts pie Sventes ciema dīķa teritorijas labiekārtošanas gadā ir uzstādīta pontona laipa, ierīkoti 3 soliņi atpūtai, iestādīti 28 dažādi košumkrūmi un uzsākta pastaigu celiņa ap dīķi veidošana.

17 2019.gadā tika mehanizēti atjaunoti segumi uz: Sventes ciema Zemnieku ielas 300 m garumā un uz ceļa «Mieriņi - Kļaviņas» posmā no 0,000 km līdz 0,990 km.

18 2019.gadā Sventes pagasta teritorijā ir uzlabota arī valsts autoceļa A14 kvalitāte. Ir veikta Daugavpils apvedceļa (Kalkūni-Tilti) A14 posma 0,06 8,30 km pārbūve. Šo būvdarbu ietvaros Sventes ciemā autotransportam ir izveidota apļa kustība, ir uzbūvēts gājēju celiņš no baznīcas līdz Sventes vidusskolai. Gan aplis, gan viss gājēju celiņš ir apgaismots. Līdz ar ko, ir apgaismotas arī autobusa pieturas un ir nodrošināta cilvēku drošība.

19 Tāpat 2019.gadā ir pabeigta Sventes tilta pār Daugavu rekonstrukcija, kas dot kā autovadītājiem, tā arī kājāmgājējiem drošu kustību pa tiltu Gadā SIA «Ekolat» izstrādāja tehnisko projektu «Centralizēto notekūdeņu attīrīšanas iekārtu atjaunošana un kanalizācijas sūkņu stacijas pārbūve, Sventes pagastā Daugavpils novadā».

20 UZŅĒMĒJDARBĪBAS VIDE Sventes pagasta teritorijā 2019.gadā darbojās: 23 zemnieku saimniecības, 35 VID reģistrēti saimnieciskās darbības veicēji, 11 SIA, 2 individuālie komersanti un biedrība «Sventes pērle». Šie uzņēmumi un individuālie komersanti ražo pienu un gaļu, audzē graudus, dārzeņus un stādus, iegūst medu un paipalu olas, izgatavo sveces, apstrādā koksni, nodarbojas ar tirdzniecību un ēdināšanu, sniedz tūrisma pakalpojumus, piedāvā aktīvu atpūtu, apsaimnieko Sventes ezeru.

21 Uzņēmējdarbība attīstās ne pārāk intensīvi, bet neskatoties uz visām grūtībām, uzņēmumi darbojas, ražo produkciju un sniedz pakalpojumus. Viņi piedalās projektos, konkursos un dažādos pasākumos kā pagastā, tā arī novadā gadā Daugavpils novada konkursā «Saimnieks 2019» piedalījās saimniecības «Tālavas» īpašniece Janīna Ignatoviča nominācijā «Sakoptākā privātmāja un dārzs» un atpūtas vieta «Sventes rasa» (īpašnieks Fjodors Obodņikovs) nominācijā «Rosīgākais uzņēmums tūrismā». «Tālavas» «Sventes rasa»

22 Šogad novada svētkos mēs lepojāmies ar Sventes ezeru, kas ar apkārtējo ainavu veido Sventes dabas parku. Sventes ezers ir Latvijas 10 dziļāko ezeru skaitā. Tā 3 salas ir botāniskie liegumi. Ezera krastā «Spīdolas» ierīkota promenāde pastaigām gar ezeru ar atpūtas un ezera apskates vietām, aprīkotas ugunskuru un piknika vietas.

23 Skatītāji ar interesi apskatīja interešu grupas Sventes pērlītes darbus: ezeru ar zvejnieku un nāriņu, tamborējumus, dekoratīvus šķīvjus.

24 Lielu interesi un jautrību izraisīja zivju makšķerēšana, kur bērni un pieaugušie varēja ķert zivtiņas ar magnētiņiem, saņemot konfektes ar Sventes ezera skatu, pildspalvas ar logo un Sventes ezera bukletu.

25 Sventes ezeru apsaimnieko biedrība Sventes pērle. Tās vadītājs Jurijs Gridasovs ar kundzi Irinu cienāja pasākuma dalībniekus ar gardu zivju zupu un Sventes šprotēm. Meistaru dārzā Sventes pagastu pārstāvēja Viktors Petaško, kura teltī varēja apskatīt, iegādāties un pašu rokām veidot dāvanas.

26 Mājokļu apsaimniekošana Daugavpils novada pašvaldībai īpašumā un Sventes pagasta pārvaldes bilancē atrodas: 5 dzīvojamās mājas (visas ir Zemesgrāmatā) un 12 dzīvokļi (visi ir Zemesgrāmatā) gadā turpinājās darbs ar daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekiem jautājumā par dzīvojamo māju tālāko apsaimniekošanu, teritoriju uzturēšanu un sakopšanu gadā ir nodota pārvaldīšanai un apsaimniekošanai īpašniecei dzīvojamā māja un saimniecības ēkas «Beveriņas». Daugavpils novada domei ir nodota dzīvojamā māja «Vilki» ar saimniecības ēkām un zemi uz atsavināšanu. Tiek gatavoti dokumenti dzīvojamo māju «Gorovaja» un «Atraitnītes» pārvaldīšanas tiesību nodošanai dzīvokļu īpašniekiem.

27 Teritorijas apsaimniekošana Ar Sventes pagasta teritorijas apsaimniekošanu nodarbojas Sventes pagasta komunālais dienests. Regulāri tiek sekots pagasta ceļu stāvoklim. Pakalpojumus ceļu uzturēšanai nepērkam, tiekam galā ar savu tehniku un darbiniekiem (greiderēšana, ceļmalu pļaušana, piebēršana, tīrīšana, kaisīšana, krūmu ciršana, caurteku un grāvju tīrīšana). Sventes pagasta teritorijā ir: 12 ielas 3,936 km garumā; 21 A grupas ceļš ar kopējo garumu 48,60 km; 5 B grupas ceļi 6,84 km; 8 C grupas ceļi 8,92 km. Kopējais ielu un ceļu garums ir 68,296 km.

28 Liels darbs tiek veikts Sventes ciema labiekārtošanā, kurā pļaujamās platības ir 6,39 ha; Pastāvīgi tiek sekots, lai būtu sakārtoti visi esošie apstādījumi un puķu dobes, gājēju celiņi, kāpnes un trepes Sventes ciemā; Tiek uzturēta kārtībā Sventes ezera publiskā pludmale un Jaunsventes muižas parks ; Tiek apsaimniekotas 5 kapsētas ar kopējo platību 6,3 ha, kā arī divas pirmā pasaules kara krievu karavīru un otrā pasaules karā kritušo karavīru apbedījuma vietas; Komunālā dienesta darbinieki un bezdarbnieki rūpējas, lai Sventes ciems un visa pagasta teritorija būtu sakārtota un atbilstu visām prasībām;

29 Labiekārtota Sventes dīķa apkārtne, izgatavoti jauni soli un mājiņa putniem

30 Jauns žogs un apgaismojums dīķmalā

31 Meteņu un Lieldienu āra noformējums

32 Pagasta svētku āra noformējums

33 Sakārtota kapu teritorija

34 Saviem spēkiem tika atremontēts Tautas nama izdrupušais stūris

35 Remontdarbi Sventes ciema pirtī Izbūvēts celiņš uz Jaunsventes parku

36 Ciemats Ziemassvētku noformējumā

37 Atkritumu apsaimniekošanu Sventes pagasta teritorijā veic AS «Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums»; Ir noslēgti 217 līgumi ar fiziskām personām un 14 ar juridiskām; Tomēr Sventes pagasta teritorijā ir neapzinīgi atkritumu radītāji, kuri nesadarbojas ar uzņēmumu, bet apglabā atkritumus paši, ar ko rada nesankcionētas izgāztuves šiem mērķiem neparedzētās vietās; Sventes pagasta pārvalde veic izskaidrojošu darbu, lai sakārtotu atkritumu apsaimniekošanu pagasta teritorijā.

38 IZGLĪTĪBA Sventes vidusskola īsteno 6 izglītības programmas: IP nosaukums IP kods Izglītojamo skaits Pirmsskolas izglītības programma Pamatizglītības programma Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar mācīšanās traucējumiem Speciālā pamatizglītības programmas izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem Vispārējās vidējās vispārizglītojošā virziena programma Vispārējās vidējās vispārizglītojošā virziena programma (neklātienes)

39 Skolēnu papildnodarbības Visiem klašu skolēniem ir iespēja apmeklēt individuālās konsultācijās visos mācību priekšmetos. 68 skolēni ir iesaistīti dažādu pulciņu nodarbībās klašu skolēni darbojas pagarinātās dienas grupā. Darbojas Daugavpils novada sporta skolas grupa vieglatlētikā. Ilūkstes mūzikas un mākslas skola organizē mūsu skolēniem nodarbības uz vietas.

40 Darbinieki Skolā strādā 26 pedagoģiskie darbinieki; No tiem: 2 pirmsskolas izglītības skolotāji, 1 bibliotekārs uz 0,5 likmes; 18 pedagogi strādā pamatdarbā un 8 strādā blakusdarbā; Visi ar augstāko pedagoģisko izglītību; 4 pedagogi vada Daugavpils novada MA; 3 pedagogiem ir piešķirta 4. kvalitātes pakāpe, 3 skolotājiem 3. pakāpe; 3 skolotāji ieguva 3. pakāpi (augstāko) saskaņā ar gada MK noteikumiem. Skolā strādā 16 citi darbinieki uz 11,2 likmēm; Ēdināšanas pakalpojumus skolā sniedz SIA «Sabara», kur strādā 3 cilvēki.

41 Materiālā bāze Mācību un audzināšanas procesam skolā nodrošināti teicami apstākļi: Visos mācību kabinetos pieejams Internets; Mācību procesam tiek izmantotas 4 interaktīvās tāfeles; 5 telpās tiek izmantoti digitālie projektori ar ekrāniem; Dabaszinību cikla priekšmeti nodrošināti ar demonstrēšanas un eksperimentu materiāliem; 18x36 m liela sporta zāle nodrošināta ar visu nepieciešamo sporta inventāru, aprīkota ar kvalitatīviem basketbola vairogiem, volejbola statīviem un elektronisko tablo; Bibliotēka un lasītava piedāvā mācību grāmatas visos priekšmetos un lielu izvēli izziņas literatūras; Ēdnīca nokomplektēta ar jaunām iekārtām un mēbelēm. Kabineti aprīkoti ar atbilstošām mēbelēm.

42 Kabineti ir gaiši un atbilstoši aprīkoti

43 Centralizēto eksāmenu rezultāti 2019.gadā

44 Sasniegumi OLIMPIĀDĒS UN KONKURSOS Skola vairākus gadus kopvērtējumā ieņem 2. vietu novadā par sasniegumiem priekšmetu olimpiādēs un ZPD rakstīšanā /2019. mācību gadā: 19 skolēni piedalījās Daugavpils novada priekšmetu olimpiādēs un ZPD rakstīšanā; Tika izcīnītas 8 godalgotas vietas. 8 skolēni saņēma DND naudas balvas uz kopējo summu 255 EUR; Oskars Saveļjevs izcīnīja uzvaru Latgales reģiona matemātikas olimpiādē; Ceturto gadu skola ieņem 3.vietu novadā par sasniegumiem konkursos.

45 Ar Daugavpils novada domes diplomiem un naudas balvām par sasniegumiem olimpiādēs un ZPD rakstīšanā tika apbalvoti: Samanta Saveļjeva 1. vieta pētnieciskajā darbā Oskars Saveļjevs 1. vieta sākumskolas pētījumu darbā Maksims Kostjukevičs 2. vieta matemātikā Tatjana Meinarte 2.vieta vēsturē Viktorija Ivanova 3. vieta vizuālajā makslā Amanta Eisāne atzinība angļu valodā Aleksandra Isajeva atzinība pašsacerēto radošo darbu konkursā Jevģenija Kalinčuka atzinība vēsturē

46 Olimpiāžu laureāti

47 V.Meinerts un V.Ivanova Goda dienā

48 Interešu izglītība Skola piedāvā šādas interešu izglītības programmas:

49 Sasniegumi konkursos un sacensībās 1.vieta novadā, 1.vieta Latgalē klašu koru skatē; 1.vieta novadā «ImproTelpa» pašpārvalžu spēlēs; 2.vieta novadā popgrupu konkursā; 2.vieta novadā erudītu konkursā; Atzinība Valsts konkursā «Lidice »; 1.vieta novadā «Skolēni eksperimentē»; 1.vieta novadā sacensībās volejbolā zēniem un meitenēm, krosā, vieglatlētikā; Vairākas individuālās godalgotas vietas vieglatlētikā Latgalē un Valstī.

50 Skolēni dzied

51 Sporto

52 PROJEKTI 2019.gadā skola piedalījās divos projektos: Eiropas Sociālā fonda projekts: «Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs» Valsts budžeta finansējuma programmā Latvijas skolas soma

53 Skolas soma

54 Gada skolēns Katru gadu skolā tiek rīkots konkurss «GADA SKOLĒNS» ar naudas balvas fondu 400 EUR, kuru piešķir z/s «STĀRĶI». Tiek apbalvoti arī centīgākie skolēni ar skolas piešķirtajām balvām.

55 2.-4. klašu grupā: Oskars Saveļjevs Anastasija Krivašejeva Marika Kostjukeviča klašu grupā: Meģija Eisāne Samanta Saveļjeva Anna Virbale klašu grupā: Viktorija Ivanova Tatjana Meinarte Aina Zubrova Amanta Eisāne Evelīna Kostjukeviča Gada skolēns uzvarētāji

56 Labākais sportists Gada beigās skola no sava budžeta un sponsoru līdzekļiem apbalvo labākos sportistus gadā tika pasniegtas balvas komandu dalībniekiem, kuri uzrādīja visaugstākos sasniegumus sacensībās: VOLEJBOLA MEITEŅU UN ZĒNU KOMANDAS VIEGLATLĒTIKAS MEITEŅU KOMANDA

57 Individuāli par labākajiem 2018./2019. mācību gada sportistiem tika atzīti: ARMANDS ROKJĀNS MILĀNA KRAVALE VALĒRIJA SOKOLOVA AMANTA EISĀNE ANGELĪNA MINKEVIČA AINA ZUBROVA AIVARS RUDĀNS

58 Gada balva sportā 2019 Nominācijā «Novada gada skola sportā» atzīta Sventes vidusskola

59 Novada pasākumi gadā uz skolas bāzes notika vairāki pasākumi Notika mācību priekšmetu olimpiādes, kuras tiek pildītas tiešsaistē; Tautas deju kolektīvu sporta un deju diena «Ziemas prieki 2019»; Latvijas kausa posms svara bumbu celšanā; Vairākas volejbola sacensības; Novada čempionāts telpu futbolā; Vairākas skolēnu sporta spēļu sacensības.

60 Pasākumi

61 SOCIĀLĀ DIENESTA DARBĪBA Sventes pagasta Sociālā dienesta uzskaitē ir mazaizsargātās riska grupas: Personas ar īpašām vajadzībām 66, t.sk. 4 bērni Politiski represētās personas 5 Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki 5 Afganistānas kara veterāni 3 Daudzbērnu ģimenes 12 Pensionāri 83 Bezdarbnieki 58

62 2019.gadā trūcīgo iedzīvotāju statuss tika piešķirts 40 ģimenēm un personām; Maznodrošināto iedzīvotāju statuss tika piešķirts 20 ģimenēm; 1 Sventes pagasta iedzīvotājs saņem pansijas «Avotiņi» sociālās aprūpes pakalpojumus; Daugavpils novada sociālais dienests organizēja vasaras atpūtas nometni bērniem no trūcīgajām ģimenēm. No Sventes pagasta nometnē piedalījās 6 bērni. Valsts finansēto asistenta pakalpojumu Sventes pagastā 2019.gadā saņēma 7 pagasta iedzīvotāji ar īpašām vajadzībām.

63 Atbalsta komplektus Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām ietvaros, tika izsniegti : 604 pārtikas komplekti 315 higiēnas komplekti 9 skolas komplekti 7 pārtikas komplekti maziem bērniem 5 higiēnas komplekti maziem bērniem

64 Sociālā palīdzība un sociālie pakalpojumi Sociālās palīdzības budžets sociālajiem pabalstiem un pakalpojumiem 2019.gadā sastādīja EUR 19652,00. Tabulā parādīts sociālā budžeta izlietojums galvenajos sociālās palīdzības veidos. Pakalpojuma nosaukums Faktiskais līdzekļu izlietojums, EUR Palīdzības saņēmēju skaits Pabalsti izglītībai 264,00 12 Brīvpusdienas mācību iestādēs 888,00 6 GMI 9605,71 22 Dzīvokļa pabalsts 2190,00 22 Kopā 12947,71 77

65 Sociālo pabalstu izmaksas Sventes pagastā gadu salīdzinājumā (EUR) GMI Dzīvokļa pabalsts Pārējā sociālā palīdzība GADS 2017.GADS 2018.GADS 2019.GADS

66 2019. gada 16. janvārī personas ar invaliditāti Ilūkstes novada kultūras centrā piedalījās pasākumā Sivēna Jaunais gads, kurā Sventes pagasta dalībnieki saņēma pateicības rakstu par piedalīšanos konkursā

67 Februārī interešu grupa «Sventes pērlītes» ciemojās pie Bebrenes senioriem pieredzes apmaiņā

68

69 Martā sievietes no interešu grupas Sventes pērlītes piedalījās rokdarbu izstādē Es savai zemītei, kas notika Daugavpils Vienības namā Kā viens no labākajiem darbiem bija atzīta Annas Pučkas izšūtā glezna Magones, par kuru rokdarbniece saņēma 2.pakāpes apbalvojumu. 2. pakāpes apbalvojumu saņēma arī Vilhelmina Patrina par tamborētām krellēm un 3. pakāpes apbalvojumu saņēma Anastasija Gernate par bižutērijas komplektu no polimērmāla. Visas dalībnieces, kuras piedalījās izstādē - konkursā saņēma pateicības par piedalīšanos.

70

71 Senioru brauciens uz Preiļiem

72 Jānis Valminskis ieguva 2.vietu šķīvīšu mešanā 2019.gada 29.maijā Ilūkstes stadionā aizritēja sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

73 Senioru brauciens uz Līgatnes Padomju slepeno bunkuru

74

75

76 Oktobrī Sventes Tautas namā rīkotais pasākums Kad dvēsele dzied aicināja Sventes pagasta seniorus

77

78

79

80 Sventes pagasta seniori Jaungada pasākumā Daugavpils novada kultūras centrā «Vārpa»

81 VESELĪBAS APRŪPE Primāro medicīnas aprūpi Sventes pagasta iedzīvotāji saņem feldšeru - vecmāšu punktā, kurš no 2014.gada septembra ir izvietots Sventes pagasta pārvaldes ēkā, pateicoties pārrobežu projektam. Pastāvīgi punktā strādā 2 ārsta palīgi Ērika Mazaļevska un Tatjana Jonāne. Pieaugušos pacientus vienu reizi nedēļā pieņem ģimenes ārste Ludmila Antonova.

82 2019.gadā tika veiktas: Aktīvās vizītes uz mājām 321 Izsaukumi pie pieaugušajiem 102 Paliatīvā aprūpe pieaugušajiem 429 Ambulatorā pieņemšana pieaugušajiem 5049 Mājas aprūpe pieaugušajiem un bērniem 550 Mājas aprūpe no 0-17 g.v. 35 Bērnu līdz 1 g.v. apskate 5 Neatliekamā palīdzība 10 Donoru kustība 92 Pieņemšana ar ģimenes ārstu 501 Pieņemšana ar bērnu ārstu 105 Izsniegtas slimības lapas nav Analīzes ( ņemtas FVP) 70

83 DARBS AR JAUNATNI Sventes pagastā ir izveidota un strādā nevalstiskā organizācija Jauniešu biedrība «Smile for life». Tika plānoti, gatavoti un izvesti pasākumi jauniešiem. Jaunieši aktīvi iesaistījās Sventes kultūras dzīvē - uzstājās pagasta rīkotajos pasākumos, kā arī jaunatne aktīvi piedalās pasākumos, kuri tiek organizēti novada pagastos.

84 Pasākumā «C VITAMĪNS» Vecsalienas pagastā jaunieši uzstājās ar mājas darba prezentēšanu par vitamīnu nepieciešamību organismam

85 Viktorīna «Ceļojums Sventes pagasta pagātnē, tagadnē, nākotnē»

86 Sventes jauniešu komanda Maļinovā Veiksmīgi parādīja mājas darbu paskaidroja kas ir mīmi un parādīja dažus pašizveidotos piemērus

87 Višķu jauniešu centrā. Intelektuālo spēļu sezonas atklāšanā

88 Daugavpils novada jauniešu delegācija projektā «Let life go» Turcijā, kuras sastāvā piedalījās Sventes pagasta jaunatnes lietu speciālists

89 «Labā garastāvokļa vakars» Sventē

90 Ciemiņu priekšnesumi

91 Sventes pagasta komanda

92 Intelektuālajā spēlē Dubnā

93 Sventes ezera krasta uzkopšana

94 Latvijas Lietuvas sporta spēlēs Visaginā Valentīns Meinarts un Aina Zubrova

95 Novada jauniešu salidojumā mācību poligonā «Meža Mackeviči» Vaboles pagastā

96 Pēc mājas darba demonstrēšanas

97 Militārā stafete

98 Apbalvošana

99 Daugavpils novada dienās jauniešu terasē Sventes pagastu pārstāvēja: Ričards Petaško ar radošo darbnīcu suvenīru izgatavošana no ekstrudētā putuplasta, Pasākuma dalībniekus interesantos tērpos izklaidēja Valentīns Meinerts un Tatjana Meinerte.

100 Galda futbola sacensības

101 Kvests jauniešiem Medumu parkā: jauktās komandās tika pildīti dažādi uzdevumi. Mājās tika atvesta 1.vieta un pozitīvās emocijas

102 Jaunatnes darbinieku pieredzes apmaiņas braucienā Ventspilī Pārventas bibliotēkā un digitālajā centrā

103 Sventes jaunieši aktīvi piedalās pagasta čempionātos dambretē un novusā

104 11.novembrī jaunieši piedalījās Lāčplēša dienai veltītajā lāpu gājienā Daugavpilī

105 Intelektuālā spēle Daugavpils novada jaunatnei KC «Vārpa»

106 Ekskursija uz Rīgu

107 Pasākumā Black Friday Skrudalienā Bija jāsagatavo uzdevums izvēlēties preci ko pārdot un reklamēt humoristiskā veidā tā, lai pārējiem pasākumu dalībniekiem rastos vēlme to iegādāties. Sventes jaunieši cītīgi gatavoja mājasdarbu un par reklamēto preci tika dota visaugstākā iespējamā samaksa

108 Sadraudzības vakarā Salienā par dejas uzvedumu iegūta 1.vieta

109 Jaunieši gadu mijas pasākumos

110 Daugavpils novada jaunatnes pasākumā «Gada balva 2019» KC «Vārpa» Aina Zubrova saņēma balvu nominācijā «Gada Jaunietis»

111 KULTŪRA

112 Organizē Valsts svētku, piemiņas dienu, gadskārtu pasākumus, dažādus sarīkojumus, koncertus, izstādes un izklaides vakarus. Sventes Tautas namā darbojās: Interešu grupa «Sventes pērlītes»; Vidējās paaudzes deju kolektīvs «Ezerzvani».

113 VPDK «EZERZVANI» pasākumā «Ziemas prieki 2019»

114 Tautas deju kolektīvu sadancī DEJU RAKSTI DŪRAIŅOS Ilūkstē

115 Vasarsvētku sadancis Vabolē

116 Pagasta svētkos Nīcgalē

117 Kalkūnes ciema svētkos

118 2019.gadā tika sagatavoti un izvestie pasākumi: Ziemas prieki Meteņi Lieldienu izrāde un sporta aktivitātes «Labā garastāvokļa» vakars jauniešiem Paaudžu tikšanās pie Baltā galdauta Piemiņas brīdis 2. Pasaules kara upuru piemiņai Ģimeņu svētki Līgo vakars Sventē Pagasta svētki Atpūtas pasākums senioriem Pasākums veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai Adventes koncerts. Pagasta egles iedegšana Ziemassvētku eglīte bērniem Vecgada izrāde Tika novadītas 30 radošās darbnīcas un organizētas 8 izstādes

119 «Ziemas prieki 2019»

120 Sventes pagasta komanda

121

122

123 Kopvērtējumā 1.vietu ieguva Sventes TN deju kolektīvs «Ezerzvani»

124 Meteņi

125 Labirinti tika izgatavoti visām vecuma grupām

126

127 Salmu lelles dedzināšana

128 Pankūkas ar tēju saņēma visi dalībnieki

129 Lieldienu pasākums

130 Pasākuma vadītāja PatrīcijaPetaško Sirsnīgu dziesmu izpildītāja Līga Ostapko

131 Skatītājus priecēja Sventes pagasta VPDK Ezerzvani un deju kolektīvs no Līksnas pagasta VPDK Daugaveņa.Tika izdejotas jestras un trakulīgas dejas.

132 Interešu grupas «Sventes pērlītes» darbu izstāde

133 Baltā galdauta svētki

134 Tiek stādītas hortenzijas un grimoņi dīķa apkārtnē

135 ziedi Sventes centrā

136

137 Pēc labi padarītā darba darītāji pulcējās pie balti klāta galda, lai kopā mielotos

138 2.Pasaules kara upuru piemiņas pasākums

139

140 Ģimeņu pēcpusdiena

141 Skatītājus priecēja Daugavpils jauniešu centra Jaunība kolektīvi

142 Sportiskās aktivitātes

143

144 Cienasts un apbalvošana

145 Līgo pasākums

146

147

148

149

150 Sventes pagasta svētki «Kur ūdens, tur dzīvība»

151 Sporta aktivitātes

152 Radošās darbnīcas

153 Sakoptāko ūdenstilpju fotogrāfiju un «Sventes pērlīšu» darbu izstādes

154 Svētku dalībnieki tika cienāti ar Sventes ezera zivju zupu

155 Dejo Pilskalnes pagasta vidējās paaudzes deju kolektīvs

156 un dzied Pilskalnes ansamblis «Lilijas»

157 Koncerta laikā pateicības un dāvanu kartes tika pasniegtas konkursa Sakopsim ūdenstilpes Sventes pagastā dalībniekiem

158 Atpūtas pasākums «Kad dvēsele dzied»

159 Izstāde «Dzīvības eliksīrs»

160 Pasākuma dalībniekus priecēja Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja vokālais ansamblis «Kaprīze»

161

162 Seniori dziedāja, dejoja, degustēja pašgatavotus dzērienus un atpūtās

163 Konkursi

164 Latvijas 101.gadadienai veltīts svinīgs pasākums

165 Daugavpils novada domes pateicība par ilggadēju, godprātīgu darbu Sventes pagasta iedzīvotāju labā tika pasniegta VAS Latvijas pasts pasta nodaļas Svente priekšniecei Nadeždai Kovaļevskai

166 Koncertā uzstājās Staņislava Broka mūzikas vidusskolas kolektīvu dalībnieki

167

168 Svētkos bija skatāma Jeļenas Požarskas gleznu izstāde

169 Adventes koncerts Dzied Daugavpils vokālās studijas Wonderland solisti

170 Pagasta egles iedegšana

171 Ziemassvētku vainagu un rotājumu izstāde

172 Eglīte pirmskolas vecuma bērniem

173

174

175 Vecgada pavadīšana

176 Konkursi

177

178 SVENTES PAGASTA BIBLIOTĒKA Sventes pagasta bibliotēkā gadā lasītāju skaits ir 160 (to skaitā 57 bērni līdz 18 gadiem), izsniegto grāmatu skaits 2986, apmeklējumu skaits gadā bibliotēkas fonds papildinājies ar 484 vienībām, no tām 136 grāmatas (par kopsummu EUR 931,00) un 485 periodiskie izdevumi (par kopsummu EUR 560,00).

179 SPORTS Sventes pagastā ir visu vecumu iedzīvotāji, kuri aktīvi piedalās pagasta dzīvē. Sporta aktivitātēm tiek izmantota Sventes vidusskolas sporta zāle, (trīs reizes nedēļā), skolas sporta laukums un sporta laukums ciema centrā, kur ir volejbola laukums, basketbola grozs un futbola vārti. Šo sporta infrastruktūru gan vasarā, gan ziemā izmanto Sventes iedzīvotāji un ciemiņi.

180 2019.gada tika organizēti: Sventes pagasta kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē; Daugavpils novada atklātais čempionāts 64 lauciņu dambretē; Daugavpils novada individuālā un komandu kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē; Sventes pagasta atklātais individuālais čempionāts 64 lauciņu dambretē; Sventes pagasta kausa izcīņa volejbolā; Sventes pagasta čempionāts pludmales volejbolā; Sventes pagasta čempionāts novusā un šautriņu mešanā; Sventes pagasta čempionāts frīsbija metienos mērķī; Sventes pagasta čempionāts novusā pāru komandām. Lieldienās un pagasta svētkos, kā arī citos pasākumos tiek organizētas sporta aktivitātes;

181 Sventes pagasta komandas piedalījās: Daugavpils novada čempionātā volejbolā - 1.vieta; Daugavpils čempionātā telpu futbolā; Daugavpils novada čempionātā telpu futbolā ; Daugavpils novada pašvaldības darbinieku ziemas sporta spēlēs; Daugavpils novada pašvaldības darbinieku vasaras sporta spēlēs; Lauceses un Tabores pagastu čempionātā 64 lauciņu dambretē.

182 Daugavpils novada pagastu ziemas sporta spēles

183 Daugavpils novada individuāla un komandu dambretes kausa izcīņa no Sventes pagasta Zelta godalgu vīriešiem izcīnīja turnīra organizators Tadeušs Turonoks, 2.vietu Ričards Petaško

184 Sventes pagasta individuālā atklātā kausa izcīņa 64 lauciņu dambretē No Sventes pagasta bronzas godalgu izcīnīja Tadeušs Turonoks, jauniešu vidū 3.vietu ieguva Andris Bebris

185 Sventes pagasta kausa izcīņa volejbolā Sventes komanda izcīnīja uzvaru un saņēma kausu

186 Sventes pagasta čempionāts zemledus makšķerēšanā

187 Daugavpils novada pašvaldības darbinieku vasaras sporta un atpūtas svētki

188 Jauniešu konkurencē no Sventes pagasta sudraba medaļu izcīnīja Ričards Petaško, bronzas Aleksandrs Bebris.

189 Sventes pagasta čempionāts pludmales volejbolā

190 Sventes pagasta tradicionālais atklātais individuālais čempionāts 64 lauciņu dambretē No Sventes pagasta jauniešu konkurencē sudraba medaļu izcīnīja Ričards Petaško, bronzas Valentīns Meinerts. Vīriešu vidū labākais Tadeušs Turonoks, sieviešu Marija Molejeva.

191 Daugavpils novada čempionāts volejbolā 1.vietu ieguva Sventes pagasta komanda

192 Sventes pagasta čempionāts frīsbija metienos mērķī Bērnu vidū : 1. vietu izcīnīja Arsens Burķevičs, 2.vietu Renāts Klaucāns, 3.vietu Anna Pilace. Sievietes: 1. vieta Oksana Mukāne, 2.vieta Ināra Kurilova, 3.vieta Marina Sokolova. Vīrieši: 1.vietu izcīnīja Aleksandrs Sibircevs, 2.vieta Viktors Klaucāns, 3. vieta Staņislavs Pilacis.

193 Daugavpils novada atklātais čempionāts 64 lauciņu dambretē

194 Sadarbība ar nevalstisko sektoru Sventes pagasta pārvalde veiksmīgi sadarbojas ar tādām nevalstiskajām organizācijām kā: Latvijas sarkanā krusta Daugavpils-Ilūkstes komiteja; Daugavpils un Ilūkstes novadu invalīdu biedrība; Biedrība «Daugavas savienība»; Sventes jauniešu biedrība «Smile for life»; Biedrība «Sventes pērle» Sventes Romu katoļu draudze, kā arī ar citām nevalstiskajām organizācijām, kuras griežas Sventes pagasta pārvaldē ar saviem piedāvājumiem un priekšlikumiem.

195 Reģiona, novada, pagasta apbalvojumi 2019.gadā Daugavpils novada pasākums «Skolotāju diena » Stimulēšanas balvu saņēma Sventes vidusskolas skolotājas: Ilona Anaņko, Svetlana Drugoveiko, Aija Saveļjeva un Janīna Strode

196 Pasākumā AS «Attīstības finanšu institūcija Altum» godināja Sventes pagasta uzņēmējus Z/S «Debeskalni» (Ainārs Jonāns) un SIA «Recens» (Jevgeņijs Kartašovs) Daugavpils novada konkurss «Saimnieks 2019»

197 Daugavpils novada domes Latvijas Republikas proklamēšanas 101.gadadienai veltīts svinīgs pasākums Balvu «Gada cilvēks 2019» saņēma Jānis Petrovskis

198 Ar Daugavpils novada Pateicības rakstu apbalvota Sventes pasta nodaļas priekšniece Nadežda Kovaļevska

199 Daugavpils novada jaunatnes gada noslēguma pasākums «Gada balva 2019» Nominācijā «Gada jaunietis» balvu saņēma Aina Zubrova un pateicības saņēma Valentīns Meinerts un Tatjana Meinerte

200

201 Nominācijā Novada Gada skola sportā balvu saņēma Sventes vidusskola. Nominācijā Novada Gada labākā pagasta pārvalde sportā Sventes pagasta pārvaldei pasniegta balva par otro vietu šajā nominācijā. Tāpat pateicību par novada vieglatlētikas čempionāta rīkošanu saņēma mūsu Jānis Petrovskis. Pasākums Daugavpils novada 2019.gada balva sportā

202 GALVENIE UZDEVUMI UN PLĀNI 2020.GADĀ Realizēt projektu «Centralizēto notekūdeņu attīrīšanas iekārtu atjaunošana un kanalizācijas sūkņu stacijas pārbūve, Sventes pagastā Daugavpils novadā», kura ietvaros būs sakārtota notekūdeņu attīrīšana un novadīšana. Meklēt iespējamos veidus finanšu resursu piesaistei projekta «Sventes vidusskolas teritorijas labiekārtošanas, sporta laukumu un bērnu rotaļu laukuma pārbūve» realizācijai. Izvērtēt iespēju šo projektu sadalīt sīkākas kārtās, lai varētu to veiksmīgāk paveikt. Veikt Sventes Tautas nama ēkas tehnisko apsekošanu un izstrādāt projektu tā energoefektivitātes paaugstināšanai, paredzot ārsienu siltināšanu, apkures sistēmas sakārtošanu un iekštelpu kosmētisko remontu.

203 Jāturpina darbs pie Jaunsventes parka un Sventes ezera krasta uzturēšanas un apsaimniekošanas, lai šo divu vietu apmeklētājiem būtu prieks un gandarījums par atpūtu pie dabas. Pārbūvēt bērnu rotaļu laukumu Skola ielā, uzstādot jaunus elementus. Alejas atpūtas laukumā veikt deju laukuma paplašināšanu, jaunu solu izgatavošanu un lapenes uzstādīšanu. Turpināt Sventes ciema dīķa teritorijas labiekārtošanu. Pabeigt gājēju celiņu izbūvi, uzstādīt jaunus soliņus.

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija Par paveikto Sventes pagastā 2018. gadā 2019. gada 01.martā Sventē B. Vasiļevska 1092 Sventes pagasta iedzīvotāju skaits 1049 2017.gads 2018.gads Dzimšana Miršana 21 Sventes pagasta demogrāfiskie rādītāji

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma 2018. 2020.gadam Objekta nosaukums un remontējamā posma garums Nepieciešamie darbi un pamatojums

Sīkāk

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad 1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas 03.10.2016. lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gada kalendāro plānu" SPORTA PASĀKUMI TALSU NOVADĀ 2017.GADĀ

Sīkāk

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma

J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma J. Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija MK Sākumskola II semestra darba kopsavilkums 2015./2016.m.g. Pasākumu apkopojums 1.Skolas vide Pasākuma nosaukums Skolas un klašu telpu noformējums svētkiem

Sīkāk

4

4 4.pielikums Aizkraukles novada domes 2014.gada 24.janvāra saistošajiem noteikuminr.2014/1 AIZKRAUKLES NOVADA PASĀKUMU PLĀNS SPORTA NOZARĒ 2014.gadam UN NEPIECIEŠAMAIS FINANSĒJUMS Nr. p.k. Pasākums Laiks

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n

Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes n Rēzeknes novada pašvaldības 2013.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

Atskaite

Atskaite VAS Latvijas valsts meži 2011.gada ziedojuma sociālajai jomai izlietojums 2012 LVM 2011.gadā sociālās jomas atbalstam piešķīra ziedojumu 400 000 latu apjomā. Ziedojums tika sadalīts nevalstiskajām organizācijām

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar I invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

IZGLĪTĪBA gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatsk

IZGLĪTĪBA gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatsk IZGLĪTĪBA 2013. 2016. gadā Atskaites periodā novadā notika izglītības iestāžu tīkla izmaiņas. Līdz 2016. gada septembris novadā funkcionēja 11 pamatskolas, 5 vidusskolas, 2 pirmsskolas izglītības iestādes,

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2014.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

1

1 SAISTOŠIE NOTEIKUMI Ādažu novadā A P S T I P R I N Ā T I ar Ādažu novada domes 2019.gada 25.jūnija sēdes lēmumu (protokols Nr.14 22) 2019.gada 25.jūnijā Nr. 14/2019 Grozījumi Ādažu novada domes saistošajos

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts: SAISTOŠIE NO

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts:   SAISTOŠIE NO JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI Jūrmalā 2016.gada 16.decembrī Nr. 47 Par Jūrmalas

Sīkāk

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no

Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes no Rēzeknes novada pašvaldības 2012.gada konsolidētā pamatbudžeta un speciālā budžeta izpilde Atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem Rēzeknes novada pašvaldības budžets ir iedalīts pamatbudžetā,

Sīkāk

Pašreizējās situācijas raksturojums

Pašreizējās situācijas raksturojums Apstiprināts ar Stopiņu novada domes 10.04.2019.sēdes lēmumu, protokols nr. 49.,4.8.p, Par Stopiņu novada attīstības programmas 2019. 2025. gadam apstiprināšanu STOPIŅU NOVADA ATTĪSTĪBAS PROGRAMMA 2019.

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar II invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at

LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /at LIELVĀRDES NOVADA PAŠVALDĪBAS PASĀKUMU PLĀNS - 2016 JANVĀRIS Datums Norises vieta Pasākums 12.01.2016. Lāčplēša bibliotēka Kūp atmiņu ugunskuri... /atmiņu pēcpusdiena senioriem -1991.gada janvāris/ 15.01.2016.

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

LATVIJAS BASKETBOLS CEĻĀ UZ SASNIEGUMIEM – Dace

LATVIJAS BASKETBOLS  CEĻĀ UZ   SASNIEGUMIEM – Dace LATVIJAS LATVIJAS BASKETBOLA BASKETBOLA SASNIEGUMI SASNIEGUMI LATVIJAS LATVIJAS LEPNUMS LEPNUMS Basketbola Basketbola attīstības attīstības programma programma STRATĒĢISKIE VIRZIENI KONKURĒTSPĒJĪGU KONKURĒTSPĒJĪGU

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Lifelong Learning Grundtvig Partnership Project 2012-1-LV1-GRU06-03580 1 How to Ensure Qualitative Lifelong Learning for Different Age Groups Adult education teachers will discuss the ways how to involve

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV Tālrunis/faks

LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV Tālrunis/faks LATVIJAS REPUBLIKA PĀRGAUJAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr. 909116276 Iktes, Stalbe, Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV - 4151 Tālrunis/fakss 64134426, e-pasts: pargaujasnovads@pargaujasnovads.lv

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 2018./2019.m.g. rezultāti un prioritātes 2019./2020.m.g. Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova 09.07.2019. Mācību gada noslēgums vispārizglītojošo skolu 12.kl.absolventiem Ministru

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar

Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar Paskaidrojuma raksts par Pārgaujas novada pašvaldības 2017.gada budžetu Budžets ir pašvaldības finansiālās darbības pamats un finanšu instruments, ar kuru tā nodrošina savu autonomo funkciju izpildi, kā

Sīkāk

I Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini

I  Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES INTEREŠU IZGLĪTĪBAS CENTRS Spīdolas iela 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101 Aizkrauklē Nolikums Nr.2017/9 APSTIPRINĀTS ar Aizkraukles novada domes 2017.gada

Sīkāk

_ZINO_240413_00

_ZINO_240413_00 KULDĪGAS NOVADA PAŠVALDĪBAS AĢENTŪRAS KULDĪGAS ATTĪSTĪBAS AĢENTŪRA 2012. GADA DARBĪBAS PUBLISKAIS PĀRSKATS Saturs 1. Aģentūras izveidošanas mērķis 3 2. Aģentūras uzdevumi un funkcijas 3 3. Aģentūras svarīgākie

Sīkāk

VALMIERA šodien

VALMIERA šodien Valmieras daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju ieguvumi. IA VALMIERAS NAMSAIMNIEKS 2016.gada 23.februāris Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Valmierā Apsaimniekošanā nodoto privatizēto māju skaits Valmierā

Sīkāk

Apstiprinu: I

Apstiprinu: I SASKAŅOTS: Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja J.Zarakovska APSTIPRINU: Daugavpils novada sporta skolas direktors J. Skrinda I Mērķis un uzdevumi Daugavpils novada skolēnu sporta spēļu

Sīkāk

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes un kontroles mehānismi. Kapitālsabiedrību pārraudzības

Sīkāk

Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru,

Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru, Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru, 23.11.2018. saražotā produkcija eiro uz cilvēku 1.vietā IKP 14922 EUR uzņēmumi ar ārvalstu investīcijām 120 24955 iedzīvotāju skaits + 7000 Bezdarba

Sīkāk

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījumi: 12.07.2018., prot.nr.9, 8. Grozījumi: 25.10.2018.,

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS Datums Laiks Pasākuma nosaukums Norises vieta 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šauš

KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS Datums Laiks Pasākuma nosaukums Norises vieta 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šauš KULTŪRAS PASĀKUMU PLĀNS 2018. GADAM TUKUMA NOVADĀ JANVĀRIS 07-08/01/2018 Latvija komandu čempionāts šaušanā ar 09/01/2018 Bērnu teātru festivāls 12/01/2018 15/01/2018 16:00 20/01/2018 18:00 Domes priekšsēdētāja

Sīkāk

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi

Balvu fondu un dalības maksu noteikumi Latvijas Darts Organizācijas Latvijas Darts Organizācija spēkā no 2019. gada 01. janvāra Noteikumu ceturtā redakcija Banka: A/S Swedbank, SWIFT: HABALV22, Konts: LV41HABA0551014308137 Saturs 1. Vispārējie

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90000074812 Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles novads, LV 5101, tālrunis 65133930, fakss 65133934, e-pasts: dome@aizkraukle.lv Aizkrauklē

Sīkāk

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva 2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašvaldībām 41. panta pirmās daļas 2. punktu, Valsts pārvaldes

Sīkāk

Microsoft Word - publiskais_parskats_ozvsk_2011.doc

Microsoft Word - publiskais_parskats_ozvsk_2011.doc Ozolnieku vidusskola Ozolnieku novads, Jelgavas iela 35, LV 3018, tel./fax: 63050688, e pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv Publiskais pārskats 2011. gads Saturs Vispārējs skolas raksturojums... 3 Izglītības

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo

Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo Paskaidrojuma raksts un Mārupes novada domes priekšsēdētāja ziņojums par Mārupes novada pašvaldības 2017.gada budžetu Pašvaldības darbības finansiālo pamatu veido budžets, kas kalpo kā instruments pašvaldības

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

nas_jauns.redirect_doc-30

nas_jauns.redirect_doc-30 APSTIPRINĀTS ar LU administratīvā direktora 13.05.2013. norādījumu Nr. 6/13 LATVIJAS UNIVERSITĀTES SPORTA SPĒLES 2013 NOLIKUMS 1. Mērėis un uzdevumi 1.1. Popularizēt sportu Latvijas Universitātes (LU)

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts APSTIPRINĀTS Gulbenes novada pašvaldības domes 2018. gada 28. jūnija sēdē, Protokols Nr.12, 7 Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes NOLIKUMS Gulbenē Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

1 Pielikums Rīgas domes lēmumam Nr.5376 Līdzfinansējuma apmērs interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pil

1 Pielikums Rīgas domes lēmumam Nr.5376 Līdzfinansējuma apmērs interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pil 1 Pielikums Rīgas domes 23.10.2012. lēmumam Nr.5376 interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs un tā aprēķināšanas kārtība 1. 1.1.

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009115622, Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis +371 64522453 fakss+371 64522453, e-pasts: dome@balvi.lv APSTIPRINĀTS ar Balvu novada

Sīkāk

Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets iz

Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets iz Paskaidrojuma raksts par Alojas novada domes 2016. gada budžetu Ekonomiskā un sociālā situācija Alojas novadā Alojas novada domes 2016.gada budžets izstrādāts, ievērojot likumus Par pašvaldību budžetiem,

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

Microsoft Word _Pamatjoma.doc

Microsoft Word _Pamatjoma.doc Ogres sākumskola ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2014. 2017. gadam Skolas attīstības prioritātes 2014.- 2017.gadam 2014./2015.m.g. 2015./2016.m.g. 2016./2017.m.g. Mācību saturs Pamatzināšanu kodola izveide izglītojamiem

Sīkāk

Avision

Avision Bauskas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes Zīlīte NOLIKUMS 2017.gada 31.augustā Bauskā Nr.43 (prot.nr. 5, 5.punkts) Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo daļu, Vispārējās izglītības

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

P R O J E K T S v

P R O J E K T S    v APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 23.08.2016. sēdes lēmumu (protokols Nr.13 4) 2016.gada 23.augustā NOLIKUMS Ādažu novadā Nr.14 Ādažu vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 15.panta

Sīkāk

Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr.

Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr. Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr. 4213902769 izsniegta 26.08.2009. Izglītības iestādes

Sīkāk

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr. 965754 Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 212.GADS 212.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUMI Klasifikācijas kods Rādītāju nosaukums (latos) Pielikums

Sīkāk

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Aktu apstiprinu: 2017.gada 12.aprīlī Dzivojamās

Sīkāk

Lēmumu projekti Kokneses pagasta padomes finansu komitejas sēdei

Lēmumu projekti Kokneses pagasta padomes finansu komitejas sēdei PASKAIDROJUMA RAKSTS PIE KOKNESES NOVADA 2018. GADA BUDŽETA. 1.Domes priekšsēdētāja ziņojums Plānojot izdevumus 2018.gadam galvenā uzmanība tika vērsta, lai pašvaldības teritorijā uzlabotu iedzīvotāju

Sīkāk

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO Biedrība LATVIJAS DARTS ORGANIZĀCIJA GADA PĀRSKATS Par 2015.gadu SATURS Vadības ziņojums 3-4 Bilance 5 Ieņēmumu un izdevumu pārskats 6 Ziedojumu un davinājumu pārskats 7 Pielikumi 8-10 Administratīvo izdevumu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Kokneses novada domes 2009. gada 30. septembra lēmumu Nr. 7 (protokols Nr. 6) Grozījumi apstiprināti ar Kokneses novada domes 2010. gada 28. aprīļa lēmumu Nr. 14 (protokols Nr. 4) Grozījumi

Sīkāk

Skolas attīstības prioritātes 2006

Skolas attīstības prioritātes 2006 Cesvaines novada dome Cesvaines vidusskola Reģistrācijas numurs 4413900133 Madonas iela 1, Cesvaine, Cesvaines novads, LV- 4871 Tālruņa numuri + 371 64852294, + 371 64852231, elektroniskā pasta adrese

Sīkāk

MK noteikumi Nr.407 "Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata u

MK noteikumi Nr.407 Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata u 05.05.2010. MK noteikumi Nr.407 "Noteikumi par biedrības, nodibinājuma, reliģiskās organizācijas vai tās iestādes iepriekšējā gada darbības pārskata un turpmākās darbības plāna veidlapas paraugu" ("LV",

Sīkāk

Gulbenes pilsētas dome

Gulbenes pilsētas dome APSTIPRINĀTS Gulbenes 2.vidusskolas direktore Edīte Kanaviņa (paraksts) Datums SASKAŅOTS Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andris Apinītis (paraksts) Datums Z.V. Z.V. Gulbenes 2.vidusskola Reģistrācijas

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts Mālpils novada dome Mālpils novada pirmsskolas izglītības iestāde Māllēpīte Reģ. Nr. 4301901951 Jaunā ielā 3, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis/fakss 67925069, 67925252, e-pasts piimalp@tvnet.lv

Sīkāk

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2 2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 28) Par nekustamā īpašuma nodokli un nekustamā īpašuma

Sīkāk

8

8 . RĪGAS PĻAVNIEKU PAMATSKOLA Jāņa Grestes iela 14, Rīga, LV-1021, tālrunis 67246868, fakss 67246868, e-pasts plavniekups@riga.lv ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2015./2016. 2017./2018. mācību gadam 1.Skolas vispārīgs

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.6/2017

Sīkāk

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts:

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts: Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV - 2167 tālrunis: 67934695, fakss: 67149858, e-pasts: marupe.info@marupe.lv, www.marupe.lv Mārupes novada Dome SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 18/2009

Sīkāk

IZRAKSTS KONSOLIDĒTS LATVIJAS REPUBLIKA RUNDĀLES NOVADS RUNDĀLES NOVADA DOME Reģ. Nr , Pilsrundāle 1, Pilsrundālē, Rundāles pagastā, Rundā

IZRAKSTS KONSOLIDĒTS LATVIJAS REPUBLIKA RUNDĀLES NOVADS RUNDĀLES NOVADA DOME Reģ. Nr , Pilsrundāle 1, Pilsrundālē, Rundāles pagastā, Rundā IZRAKSTS KONSOLIDĒTS LATVIJAS REPUBLIKA RUNDĀLES NOVADS RUNDĀLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90009112819, Pilsrundāle 1, Pilsrundālē, Rundāles pagastā, Rundāles novadā, LV 3921, Tālr. 63962298, fakss 63962533,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 03.01.2017. 3.5.10/01-PR2017 BS-23664-173 2. 06.01.2017. 3.5.10/02-PR2017

Sīkāk

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti 2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Dzīvojamās mājas adrese Aspazijas iela 13,

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01-

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01- Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 15.01.2016 3.5.10/01-PR2016 BS-955-6 2. 19.01.2016 3.5.11/01-AK2016 BS-1041-7 3. 09.02.2016

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē 27.09.2017 APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē 11.10.2017 -------------------------------- A.Dakša LVF Ģenerālsekretārs 2. Latvijas Senioru volejbola čempionāts sieviešu

Sīkāk

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība.

Racionāls finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā.  Izglītības iestāžu sadarbība. Racionālas finanšu plūsmas plānošana izglītības finansēšanā novadā un reģionā. Izglītības iestāžu sadarbība. Valdis Bārda Alojas novada domes priekšsēdētājs 22.04.2016, Zaļenieki Budžets 1762635 EUR jeb

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr , Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr , Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA PAŠVALDĪBA MEDUMU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr. 4222900868, Medumi, Ilgas iela 15, Medumu pagasts, Daugavpils novads, LV-5460 T./fakss 65471687, t. 65471574, e-pasts specskola@medumi.lv

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS ĀDAŽU NOVADA SOCIĀLĀ DIENESTA NOLIKUMS APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 2010.gada 23.februāra sēdes protokolu Nr.4 7.2. Izdots saskaņā ar,,sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma 10.panta otro

Sīkāk

4.6. kalendāra gada laikā organizē vismaz divus informatīvi izglītojošus pasākumus par iekļaujošo izglītību un palīdzības iespējām izglītojamiem ar sp

4.6. kalendāra gada laikā organizē vismaz divus informatīvi izglītojošus pasākumus par iekļaujošo izglītību un palīdzības iespējām izglītojamiem ar sp 4.6. kalendāra gada laikā organizē vismaz divus informatīvi izglītojošus pasākumus par iekļaujošo izglītību un palīdzības iespējām izglītojamiem ar speciālām vajadzībām: 4.6.1. vismaz vienu pedagogu profesionālās

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr.4112901178 Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr. 63324284, tālr./fakss 63324169 e-pasts: varmesk@kuldiga.lv APSTIPRINĀTS Ar Kuldīgas

Sīkāk

Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015.

Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015. Vispārējs skolas raksturojums Lāču pamatskola ir Daugavpils novada Domes dibinātā un pakļautībā esošā vispārējās izglītības mācību iestāde, kurā 2015./2016. mācību gadā mācās 124 skolēni. Skola atrodas

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 6426

LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 6426 LATVIJAS REPUBLIKA NAUKŠĒNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr.90009115247 Pagasta namā, Naukšēnos, Naukšēnu pagastā, Naukšēnu novadā, LV-4244 tālr./fakss 64268795, 64268288, e-pasts- dome@naukseni.lv ---------------------------

Sīkāk

Microsoft Word - KNSA_publiskais_parskats_2017_v2.doc

Microsoft Word - KNSA_publiskais_parskats_2017_v2.doc Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras 2017.GADA PUBLISKAIS PĀRSKATS 1 Saturs 1. Pamatinformācija...3 1.1 Informācija par Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru...3 1.1.1 Aģentūras mērķis...3

Sīkāk

Ādažu novada pašvaldības informatīvā izdevuma Ādažu Vēstis (Nr. 217) pielikums gada 15. jūlijs Saistošie noteikumi pieejami AdazuVe

Ādažu novada pašvaldības informatīvā izdevuma Ādažu Vēstis (Nr. 217) pielikums gada 15. jūlijs Saistošie noteikumi pieejami   AdazuVe Ādažu novada pašvaldības informatīvā izdevuma Ādažu Vēstis (Nr. 217) pielikums 2019. gada 15. jūlijs Saistošie noteikumi pieejami www.adazi.lv AdazuVestis_pielikums_2019_julijs_217.indd 1 11.07.19 11:57

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA Murjāņu sporta ģimnāzija Reģ.Nr Klintslejas 4, Sējas nov., Murjāņi, LV- 2142, tālr.,

LATVIJAS REPUBLIKA IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA Murjāņu sporta ģimnāzija Reģ.Nr Klintslejas 4, Sējas nov., Murjāņi, LV- 2142, tālr., LATVIJAS REPUBLIKA IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA Murjāņu sporta ģimnāzija Reģ.Nr. 90000082152 Klintslejas 4, Sējas nov., Murjāņi, LV- 2142, tālr.,fakss 67977832, e-pasts msg@msg.edu.lv Nr. 1-13/93

Sīkāk

DOBELES SPORTA SKOLA

DOBELES SPORTA SKOLA DOBELES SPORTA SKOLA E.Francmaņa iela 5, Dobele, Dobeles novads sportaskola@tvnet.lv Tālr. 63700169 Mērķis Sporta profesionālās ievirzes izglītības programmu īstenošana, izglītojamo fizisko un garīgo spēju

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI Ministru kabineta noteikumi Nr.279 Noteikumi par kārtību, kādā persona saņem sociālās rehabilitācijas pakalpojumus sociālās rehabilitācijas institūcijā, un prasībām

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS Basketbols 3x3 Talsos Nolikums 1. Turnīra mērķis. 1.1. Veicināt 3x3 basketbola starptautiskos turnīros; 1.2. Pilnveidot jauno sportistu treniņos iegūtās prasmes un iemaņas; 1.3. Sagatavoties Latvijas Jaunatnes

Sīkāk

Skrundas novada Jaunmuižas pamatskolas PAŠVĒRTĒJUMA ZIŅOJUMA AKTUALIZĀCIJA Iestādes vispārīgs raksturojums gadā tika izveidots Sk

Skrundas novada Jaunmuižas pamatskolas PAŠVĒRTĒJUMA ZIŅOJUMA AKTUALIZĀCIJA Iestādes vispārīgs raksturojums gadā tika izveidots Sk Skrundas novada Jaunmuižas pamatskolas PAŠVĒRTĒJUMA ZIŅOJUMA AKTUALIZĀCIJA 31.08.2017. 1. Iestādes vispārīgs raksturojums 2009. gadā tika izveidots Skrundas novads, kurā iekļauti Raņķu, Rudbāržu, Nīkrāces

Sīkāk

2013.gada 14.decembrī notika ārkārtas domes sēde, kurā tika pieņemti trīs lēmumi, tai skaitā: 1. Piešķirt finanšu līdzekļus no pašvaldības sociāliem p

2013.gada 14.decembrī notika ārkārtas domes sēde, kurā tika pieņemti trīs lēmumi, tai skaitā: 1. Piešķirt finanšu līdzekļus no pašvaldības sociāliem p 2013.gada 14.decembrī notika ārkārtas domes sēde, kurā tika pieņemti trīs lēmumi, tai skaitā: 1. Piešķirt finanšu līdzekļus no pašvaldības sociāliem pabalstiem paredzētā finansējuma 351 Ziemassvētku saldumu

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Ceļojums laikā: manas bibliotēkas ēkas vēsture Variņu bibliotēka 1951. gadā dibinātās Variņu pagasta (tolaik Sebru ciema) bibliotēkas pirmā mājvieta ir Vilciņi. Ēkā atrodas arī Sebru ciema padome. 1954.

Sīkāk

nolikums 52 sporta speles.cdr

nolikums  52 sporta speles.cdr LATVIJAS PAŠVALDĪBU SPORTA VETERĀNU SENIORU 5. SPORTA SPĒLES (05. gads) NOLIKUMS . 3. Satura rādītājs Vispārīgie noteikumi...3 Mērķis un uzdevumi...3 Vadība...4 Dalībnieki...4 Sacensību vieta, laiks un

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk

Projekts

Projekts VARAKĻĀNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90000054750 Rīgas ielā 13, Varakļāni, Varakļānu novads, LV-4838, Latvija tālrunis / fakss 64860840, e-pasts: varaklani@varaklani.lv Swedbank konts Nr. LV25HABA0001402041751,

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90009113532 Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr. 63232110, fakss 63232130, e-pasts dome@talsi.lv Talsos PIELIKUMS

Sīkāk

JAUNUMS! KAS VAR SAŅEMT PABALSTU? Seniori, kas saņem LR valsts vecuma pensiju un Jūrmalā deklarēti ne mazāk kā gadu Ārstējies! Iegādājies zāles

JAUNUMS! KAS VAR SAŅEMT PABALSTU? Seniori, kas saņem LR valsts vecuma pensiju un Jūrmalā deklarēti ne mazāk kā gadu Ārstējies! Iegādājies zāles JAUNUMS! KAS VAR SAŅEMT PABALSTU? Seniori, kas saņem LR valsts vecuma pensiju un Jūrmalā deklarēti ne mazāk kā gadu. 1. 2. Ārstējies! Iegādājies zāles, medicīnas preces, optiku Paņem čeku, stingrās uzskaites

Sīkāk