Lietošanas nor d jumi

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Lietošanas nor d jumi"

Transkripts

1

2 Lietošanas nordjumi A Paliktnis tasšu uzsildšanai M Vršans bloks B Tvaika padeves regulators N Strvas vads C Tvaika padeves caurulte O Piena uzputošanas iekrta (noemama) D Iekrta piena saputošanai P Piena uzputošanas sprausla (noemama) E dens tvertne(noemama) Q Malts kafijas mrkarote F Tasšu paliktnis R Kafijas biezumu savkšanas kasete G Paplte dens savkšanai S Maluma pakpes regulšanas rokturis H Durtias apkopes veikšanai T Kafijas pupiu konteiners I Kafijas padeves bloks, reguljams pc U Kafijas dozatora nodaljums augstuma J Vadbas panelis V Piltuve malts kafijas iebršanai K Kafijas pupiu konteinera vciš L Malts kafijas centrlais vciš Vadbas panelis 1) Iesl/izsl. poga 2) Indikators - 1 taste un kafijas temperatras OK 10) Malts kafijas poga (kafijas dzirnaviu izslgšana) 3) Vienas tastes pagatavošanas poga 11) Mals kafijas indikators (kafijas dzirnavias izslgtas) 12) Katlakmens noemšanas un noskalošanas poga 4) Indikators - 2 tastes un OK kafijas temperatra 5) Divu tasšu pagatavošanas poga 13) Katlakmens noemšanas indikators 6) Tvaika indikators un OK tvaika temperatra 14) Brdinjuma signalizcijas indikators 7) Tvaika padeves poga 15) Indikators kas norda, ka kasete ir piepildta ar kafijas biezumiem vai ar kasete nav ievietota 8) Kafijas porciju prsldzjs (maza, vidja, liela porcija) 9) Malts kafijas daudzuma prsldzjs (viegla, normla, stipra kafija) 16) Indikators, kas norda, tvertn nav dens, vai tvertne nav ievietota

3 2. Drošbas noteikumi UZMANGI IZLASIET LIETOŠANAS PAMCBU UN SAGLABJIET TO TURPMKAI IZMANTOŠANAI! Kafijas automts ir paredzts kafijas pagatavošanai un dzrienu uzsildšanai : esiet uzmangi, lai karsta tvaika vai dens strklas padeves rezultt, k ar nepareizi izmantojot ierci, negtu apdegumus. Ierci drkst izmantot tikai mjas apstkos. Ražotjs neuzemas atbildbu par ierces bojjumiem, kas radušies ierces nepiemrotas vai nepareizas lietošanas rezultt. Ierces izmantošanas laik, nepieskarieties ts sakarsušajm dam. Lietojiet klous vai rokturus. Nepieskarieties iercei ar mitrm vai slapjm rokm, k ar, ja jums ir mitras kjas. Ierci nedrkst lietot brni, vai rcbnespjgi cilvki bez pieaugušo kltbtnes. Nekd gadjum neaujiet brniem rotaties ar ierci. Gadjum, ja ierce nedarbojas, neminiet to labot pašrocgi. Atvienojiet to no strvas. Remonta nepieciešambai sazinieties ar autoriztu servisa centru, un remontam pieprasiet izmantot firmas oriinls detaas. Iepriekšmint neievrošana var ietekmt ierces darbošans drošbu. Uzstdšana Noemot iesaiojumu, prliecinieties par ierces viengabalainbu. Šaubu gadjum, nelietojiet to, bet sazinieties ar kvalifictu specilistu. Iesaiojuma elementus (plastikta maisii, polistirols) neatstjiet brniem viegli pieejam viet, jo pastv nosmakšanas vai aizršans risks. Novietojiet ierci uz darba virsmas tlk no dens maistja un siltuma avotiem. Pc ierces uzstdšanas uz darba virsmas prliecinieties, ka no ierces sniem un aizmugures ir vismaz 5 cm brvas telpas, un mazk par 20 cm brvas telpas virs ierces. Nekd gadjum neuzstdiet ierci telps, kur temperatra var sasniegt 0 0 C vai zemk (denim sasalstot, kafijas automts var tikt bojts). Prliecinieties, elektrotkla spriegums atbilst uz kafijas automta plksntes nordtajam tkla spriegumam. Piesldziet ierci tikai pie rozetes ar 6 A pieaujamo strvas minimumu, un drošu sazemjumu. Nekd gadjum neminiet pašrocgi maint ierces strvas vadu, jo t nomainšanai ir nepieciešami specili instrumenti.to drkst dart tikai kvalificts specilists. Strvas vada bojjuma gadjum sazinieties ar autoriztu servisa centru. Pirms ierces lietošanas ieteicams prbaudt jsu rcb esoš dens cietbas pakpi, veicot 10.4 paragrf aprakstts darbbas.

4 Preczi veiciet zemk sniegtos nordjumus 4. kafijas automta sagatavošana darbam 4.1. Tvertnes uzpildšana ar deni Izemiet dens tvertni (1. Att.), izskalojiet to un piepildiet ar svaigu deni, neprsniedzot MAX atzmi. Izemot tvertni, piena uzputošanas iercei ir jbt pavrstai uz ierces centru, pretj gadjum, js nevarsit izemt tvertni. Uzstdiet tvertni atpaka, ievietojot to ldz pretestbai. 4.2 Konteinera uzpildšana ar kafijas pupim Atveriet kafijas pupiu konteinera vciu (2.att.). Piepildiet konteineru ar kafijas pupim. Aizveriet vciu. Uzmanbu: lai izvairtos no automta bojjumiem, nekd gadjum neberiet tvertn maltu kafiju, šstošo kafiju, mitras kafijas pupias, k ar priekšmetus kas var bojt kafijas automtu. 4.3 Pirm ieslgšana 1 Prliecinieties, ka dens tvertne ir uzpildta, un kafijas automts ir pieslgts pie strvas rozetes. 2 Prbdiet piena uzputošanas ierci uz rpusi un novietojiet zem tasti, (3.att.). 3 Iesldziet kafijas automtu, nospiežot pogu (4. Att.). UZREIZ PC TAM MAKSIMLI 30 SEKUNŽU LAIK pagrieziet tvaika regulatora rokturipretji pulksterdtja virzienam ldz pretestbai (5.att.). (Troksnis kafijas automt normla pardba) 4 Pc dažm sekundm no piena uzputošanas ierces sk tect dens. Kad taste piepildsies ar aptuveni ml dens, pagrieziet tvaika padeves rokturi pulksterdtja virzien uz pusapgriezienu (6.att.) ldz pretestbai, t lai tiktu prtraukta dens plsma. 5 Nogaidiet, ldz zaie indikatori un prstj mirgot un izgaismojas neprtraukti. Kad zaie indikatori mirgo tas nozm, ka kafijas automts uzsilst, kad izgaismojas neprtraukti ir sasniegta idela temperatra kafijas pagatavošanai. (dažas sekundes pirms indikatoru mirgošanas prtraukšanas, kafijas automts veic noskalošanu: no kafijas padeves sprauslm izplst neliels daudzums karsta dens, kurš tiek savkts uz dens savkšanas papltes ). 6 Pc t kafijas automts ir sagatavots lietošanai. 1. att. 2.att. 3. att. 4. att.

5 5. Kafijas pagatavošana (izmantojot kafijas pupias) 1) Pirms kafijas pagatavošanas prliecinieties, ka indikatori un izgaismojas neprtraukti, un kafijas pupiu konteiners ir piepildts. 2) Pagrieziet labo kloi (7. Att.), lai uzstdtu nepieciešamo malts kafijas daudzumu. Jo vairk kloi pagriežat pulksterdtja virzien, jo lielks kafijas pupiu daudzums tiek samalts, ldz ar to ar pagatavot kafija bs stiprka. Pie pirms lietošanas, ir nepieciešams pagatavot vairkas izminjuma kafijas tastes, lai noteiktu vajadzgo kloa pozciju kafijas daudzuma izvlei. Esiet uzmangi, un negrieziet kloi pulksterdtja virzien prk stipri, jo pastv iespja iegt pagatavots kafijas oti lnu iztecšanu (pa pilienam). 3) Pagrieziet kreiso kloi (8. att.), lai uzstdtu malts kafijas daudzumu. Jo vairk klois pagriezts pulksterdtja virzien, jo vairk kafijas tiks pagatavots. Pie pirms lietošanas, ir nepieciešams pagatavot vairkas izminjuma kafijas tastes, lai noteiktu vajadzgo kloa pozciju kafijas daudzuma izvlei. 4) Novietojiet zem sprauslm tasti, ja vlaties pagatavot 1 kafijas tasti (9. Att.), vai 2 tastes divm kafijas porcijm (10.att.). Lai iegtu garšgas putas, pc iespjas pietuviniet sprauslas pie tastm nolaižot kafijas padeves bloku (11. att). 5) Nospiediet pogu, (12. Att.) vienas tastes pagatavošanai, un (13. Att.) divu tasšu pagatavošanai. (Pc t kafijas automts samals kafijas pupias, veiks su kafijas padevi, pauzi, un piepilds tasti ar kafiju. Sasniedzot vajadzgo kafijas daudzumu, kafijas automts automtiski apturs kafijas padevi, un izstums kafijas biezumu atlikumus attiecgaj kaset). 6) Pc dažm sekundm, kad abi indikatori un atkal izgaismosies, var atkal pagatavot kafiju. 7) Lai izslgtu kafijas automtu, nospiediet pogu. (Pirms izsslgties, kafijas automts veic automtisku noskalošanu: no kafijas padeves sprauslm izplst neliels daudzums karsta dens, kurš tiek savkts uz dens savkšanas papltes ). Ja kafijas automts neizsldzas ar pogu, jebkur gadjum tas izslgsies pc 3 stundm un 15 mintm pc pdjs lietošanas, pirms tam veicot su noskalošanu. PIEZME 1: ja nepieciešams pagatavot mazo kafijas tasti (mazk par 60 ml), un pc pdjs pagatavošanas vai noskalošanas ir pagjušas vairk k 5 mintes; kafijas pagatavošanas temperatra bs nedaudz zemka. Pc iespjas karstkas kafijas iegšanai, pirms pogas nospiešanas, ieteicams veikt su noskalošanu, uzsildot kafijas automta iekšjo dau, nospiežot pogu (14. Att.), un izlejot deni dens savkšanas paplt. PIEZME 2: ja kafijas putias nav tdas k vajag, pagrieziet nedaudz labo kloi pulksterdtja virzien (7.att.) in senso orario. Veiciet 5. att. 6. att. 7. att.

6 dažas izminjuma reizes, neprspljiet, jo kafijas padeve var bt oti apgrtinta (pa pilienam). Ja neizdodas iegt vajadzgo rezulttu, tpat pagrieziet maluma regulšanas kloi (17.att.) pretji pulksterdtja virzienam uz vienu klikši (sk. 6. paragrfu). 8.att.

7 PIEZME 3: Laik kad aparts gatavo kafiju, to var apturt jebkur mirkl nospiežot taustiu PIEZME 4: Kad kafijas padeve ir beigusies, nospiežot, kafiju ielies papildus (to var izdart tikai 3 sekundes pc izliešanas), vai 9. att. PIEZME 5: Kad iedegs brdinjums, tas nozm, ka dens trauks ir tukš un to nepieciešams papildint. 10. att. PIEZME 6: Kafijas aparts skaita pagatavots krztes un ik pc 14 tastm iedegas indikators nordot uz to, ka netrumu kasete ir jiztra. Kamr indikators ir iedegts aparts negatavos kafiju. Iztriet kaseti un trauku, kur krjs dens. Uzmanbu: Kad izceliet vaniu kur krjas dens OBLIGTI iztrt kaseti. PIEZME 7: Ar laiku kafijas dzirnavias nolietosies un mals rupjk. Lai tiktu ar to gal ir jnoregul maluma iestatjumi. Pagrieziet maluma rokturi pretji pulkstenim. PIEZME 8: Ja apartu paredzts ilgku laiku neizmantot, to obligti jiztra PIEZME 9: Lai kafija sanktu karstka ieteicams pirms tam uzsildt krztes 11. att. 12.att.

8 Pirmaj ieslgšanas reiz nepieciešams pagatavot 4 ldz 5 kafijas tastes, ldz rezultts bs apmierinošs. 6. kafijas aparta regulšana Kafijas aparts ir noregults jau ražotn un rints uz vidja izmra maluma. Neskatoties uz to ja pc 10 ldz 15 tasšu pagatavošanas rezultts nebs apmierinošs pašrocgi var veikt regulšanu. Ja vlaties smalkka maluma kafiju pavrsiet sldzi pretji pulkstenim Ja vlaties rupjka maluma kafiju pavrsiet pulkstea virzien Efekts bs jtams tikai pc vismaz divu tasšu pagatavošanas. Kafijas aparts ir prbaudts ražotn, tamd nebrnties, ja apart bs kafijas pdas. Kafijas aparts ir absolti jauns.

9 7. ESPRESSO pagatavošana no maltas kafijas (pupiu viet) 1. nospiediet pogu (18.att). iedegas indikators. Kafijas dzirnavias izslgtas. 2. Atveriet Centrlo vciu un ieberiet atbilstošu maltas kafijas daudzumu 1. porcijai 1 mrtrauciu. 2.tastm 2 mrtraucius. Piezme Neberiet kafiju, ja aparts ir izslgts t izbirs aparta iekšpus. Neberiet vairk par diviem mrtrauciiem kafijas automts to nevars izmantot. Dozšanai izmantojiet tikai orinlo mrtrauciu. Izmantojiet tikai maltu kafiju. Neberiet pupias vai šstošo kafiju. Ja iebrt kafija iesprst, izmantojiet nazi ali to izkustintu. 3. Lai atgrieztos pie kafijas pupiu izmantošanas, izsldziet malts kafijas izmantošanas funkciju. nospiediet pogu (18.att). nodziest indikators. 8. Karst dens padeve Prliecinieties, ka indikatori un ir pastvgi ieslgti. Pagrieziet piena putošanas ierci prom no kafijas automta. (3.att.) Novietojiet zem t trauku (3.att.) Pagrieziet tvaika padeves regulatoru pretji pulksterdtja virzienam uz pusapgriezienu (5.att.). sks tect karstais dens. Lai prtrauktu karst dens padevi, pagreiziet sldzi pulksterdtja virzien ldz galam (6.att.). Putotju novietojiet skotnj pozcij. Karstdens padevi nav ieteicams veikt ilgk par 2min.

10 9. Kapuno pagatavošana izmantojot tvaiku Ielejiet trauk aptuveni 100ml piena katrai krztei, kuru grasties pagatavot. Izmantojot pienu, rinties, ka t apjoms palielinsies 2 vai 3 reizes. Pavrsiet piena putošanas iekrtu prom no kafijas aparta (3. Att.) Pagatavojiet kafiju, k aprakstts iepriekšj sada Nospiediet tvaika padeves taustiu (21. Att.) indikators (22. Att.) sks mirgot Kad indikators beigs mirgot, tas nozm ka optiml temperatra Uzreiz pc tam, kad iedegas indikators ielieciet tvaika snpi trauk ar pienu un pavrsiet t sldzi pretji pulkstea virzienam.

11 Pc temperatras sasniegšanas 60 o prtrauciet tvaika padevi. Ieteicams padevi uzturt ne ilgk, k divas mintes. Td veid pievienojiet kafijai saputoto pienu, pievienojiet cukuru pc vajadzbas Pielietojums: ja uzreiz pc kapuno pagatavošanas nospiedsiet, vai, lai pagatavotu jaunas kafijas porcijas (indikators norda par prlieku augstu aparta temperatru). Lai trk samazintu temperatru nospiediet taustiu un izlaidiet no tvaika trubias karsto deni. Iztriet piena prpalikumus, kas palikuši tvaika trubi. Pievrsiet uzmanbu: Higinas ievrošanai ieteicams šdu operciju veikt katru reizi pc aparta lietošanas. Ar vienu roku pieturiet trubiu un ar otru roku noskrvjiet piena putošanas uzgali (25.att.) Noemiet uzgali pavelkot to uz leju Samainiet piena putošanas uzgali ar tvaika uzgali Tvaika uzgalis Piena kulšanas uzgalis

12 10. Tršana un apkope Pirms tršanas darbu veikšanas obligti izsldziet kafijas apartu un atvienojiet no strvas. NEKD GADJUM NEMRCIET KAFIJAS APARTU DEN T IR ELEKTROIEKRTA. Aparta mazgšanai izmatot aizliegts kodgus, vai abrazvus materilus. AIZLIEGTS MAZGT TRAUKU MAZGJAMAJ MAŠN 10.1 Kafijas aparta tršana Iztriet kafijas prpalikumu uzkršanas trauku, kad iedegas indikators Ieteicams regulri trt dens tvertni Ik pa laikam prliecinties, ka kafijas padeves uzgalis nav aizdambts Prliecienieties ka abas sarkans spraudnes atrodas uz ru, citdi lka neaizvrsies.. Abas sarkans spraudnes atrodas pareiz stvokl Sarkans spraudnes nav pareiz stvokl

13 PAREIZI NEPAREIZI Ievietojiet atpaka pilienu savcju un kafijas biezumu savkšanas tvertni; Aizveriet apkopes lku. PIEZME 1: Ja vršanas bloks nav ievietots pareizi, ldz atskanjis fikscijas klikšis, un sarkans spraudnes nav uz ru, nav iespjams aizvrt apkopes lku. PIEZME 2: Ja rodas grtbas ar vršanas bloka ievietošanu, pirms ievietošanas, piespiediet to vienlaicgi no abm pusm k nordts attl Nogulšu attršana Sagatavojiet mazgjamo ldzekli, k nordts uz iepakojuma ( Izmantojiet tikai DE` Longhi mazgšanas ldzekli) Zem piena putošanas trubias palieciet trauku ar ne mazku ietilpbu, k 1.5 L Iesldziet kafijas apartu Pagaidiet, lai, vai, indikatori degtu neprtraukti. Nospiediet un noturiet vismaz 5 sekundes. Vrsiet tvaika regultora rokturi pretji pulkstenim, pc k sks tect karsts dens. Programa veiks atkrtotu sistmas skalošanu un ievros pauzes, lai ldzeklis iedarbotos. Pc puss stundas iedegsies indikators un pagrieziet tvaika regultju pulkstea virzien ldz galam. Lai izskalotu mazgjamo ldzekli, nepieciešams veikt skalošanu Uzmanbu: garantija nedarbojas, ja apartam tršana netiek veikta pietiekami bieži dens cietbas programma Ja dens cietba sasniedz tdu lmeni, ka tas var kaitt kafijas mašnai iedegas indikatori. Paemiet Total hardness Test ielieciet to den un pagaidiet aptuveni 30. Sec. Prliecinties, ka visi indikatori ir izdzisuši un kafijas aparts ir izslgts Nospiediet taustius un noturiet vismaz 5 sekundes, iedegsies etri indikatori - dažas reizes nospiediet, kamr iedegsies attiecgie simboli. Nospiediet taustiu, lai saglabtu rdtjus, aparts tiks ieprogrammts, lai brdintu, kad kaa lmenis atkal bs bstams apartam

14 11. gaišo indikatoru nozme Mirgo Iedegti Iedegts Iedegts Kafijas aparts nav gatavs darbam (Temperatra par augstu) Kafijas aparts ir uzsildts ldz optimlajai temperatrai Kafijas aprts gatavo 1 tasti Kafijas aparts gatavo 2 tastes Tvaika indikators mirgo Tvaika indikators mirgo Tvaikam ir idel temperatra lietošanai Kafijas aparts gatavs padot tvaiku Iedegts Iedegts Kafijas aparts gatavs pagatavot dzrienu no maltas kafijas Darbojas aparta attres programma INDIKATORI APRAKSTS NOZME KO DART Indikators deg neprtraukti dens rezervurs ir tukšs vai nav pareizi ievietots, vai tam nepieciešama Novrsiet to Indikators mirgo Indikators deg neprtraukti Indikators mirgo atkaošana Kafijas automts negatavo kafiju un rada skau Kafijas biezumu tvertne ir vai nu pilna vai nepareizi ievietota Beigusies kafija Kafij noncis svešermenis (akmens v.tml.) Veiciet darbbas kas apraksttas punkt 4.3 Iztukšojiet to vai ievietojiet pareizi Iepildiet kafiju k aprakstts punkt 4.2 Griezieties autorizt servisa centr Indikators mirgo Kafijas automts rada neparastu troksni un deg etras lampias un, mirgo Nepieciešama atkaošana Iespjams ka pc apkopes kafijas automt nav ievietots vršanas bloks Veiciet atkaošanas ciklu tas aprakstts punkt 10.3 Ievietojiet vršanas bloku, tas aprakstts 10.2 Vai griezieties Autorizt servisa centr

15 Sk mirgot indikatori un Indikatori deg un mirgo Indikators mirgo Kafijas automts tikko ieslgts un vršanas bloks ievietots nepareizi Tvaika regulatora rokturis ir atvrts Atvrtas apkopes durvis Izsldziet kafijas automtu un ievietojiet vršanas bloku pareizi k tas aprakstts punkt 10.2 Novrsiet to Aizveriet ts

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija 2 Latviešu Latviešu 3 Satura rādītājs Ievads 4 Svarīgi 4 Brīdinājumi 4 Uzmanību 5 Elektromagnētiskie lauki (EML) 5 Kafijas automāta pārskats (1.att.) 6 Kafijas

Sīkāk

60PFL8708

60PFL8708 -,.%'/,012)301#0)43(/15641.,/1'3##)0/15/!!!"#$%&%#'"()*+!,&()*, 78881',0%,'19*50/1:;?8@A:7B87 Saturs 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 Apskats 3 Smart TV 3 App Gallery 3 Nomas videofilmas

Sīkāk

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas amācība Automāta vadības / kontroles elementi 2 Automāta vadības elementi 1. Notekalāte 2. Notekrežģis 3. Durtiņas uzstādījumu režīmu vadības iekļuvei 4. Daudzfunkcionālais

Sīkāk

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Ievads Lietošanas mērķis... 3 Brīdinājumu un norādījumu simboli...3 Drošības norādījumi......4 Lietošanas un likvidācijas norādījumi......5 Saziņa ar Caffitaly System...5

Sīkāk

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi esat

Sīkāk

S4M_Quick_Reference_Guide

S4M_Quick_Reference_Guide S4M Rokasgrāmata Izmantojiet šo rokasgrāmatu sava printera ikdienas ekspluatācijā. Plašāku informāciju meklējiet S4M lietošanas instrukcijā. Ārējais izskats. attēls Printera ārpuse Priekšpuse Aizmugure

Sīkāk

02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu 02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/welcome SVARĪGA DROŠĪBAS INFORMĀCIJA Lietojot elektroierīces,

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - 1_1_lekc_statist.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - 1_1_lekc_statist.ppt [Compatibility Mode] Eiropas vienot ā izglītības telpa politika un tendences Prof. Andrejs Rauhvargers, Latvijas Rektoru Padomes ģenerālsekretārs Tel. 67034338, e-pasts rp@lanet.lv; andrejs.rauhvargers@l u.lv http://www.aic.lv/ar/mag

Sīkāk

Touch metodika LV

Touch metodika LV Latvijas Lietuvas p!rrobe"u sadarb#bas programma 2007 2013 Projekts Jauna sporta veida ievie$ana Zemgales un %au&u re'ionos jaunie$u akt#va un vesel#ga dz#ves veida atbalstam APM(C)BU PROGRAMMA (Touch

Sīkāk

PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru

PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru Satura rādītājs Jūsu Z6 Vadības elementi 54 Svarīga informācija 56 Pareiza lietošana...56 Jūsu drošībai...56 1 Sagatavošana un pirmā lietošanas

Sīkāk

MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS

MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS DROŠĪBAS NOTEIKUMI Neļaujiet elektriskajiem elementiem kontaktēt ar ūdeni: Īssavienojuma bīstamība!

Sīkāk

baldones_2_gatisK.xls

baldones_2_gatisK.xls ENERGOEFEKTIVITTES PASKUMU NOVRTJUMS DZVOJAM KA BALDONES IEL 2, IECAV Rga, 2007 novembris/decembris SATURS MJOK'A ENERGOAUDITA ATSKAITE...3 1.daa - pamatinform$cija...3 2.daa - apsekot$ja zi,ojums...4

Sīkāk

Simple booklet A5 new branding 2015

Simple booklet A5 new branding 2015 SM7581, USER MANUAL SM7580 SM6080/SM6081/SM7080/SM7081 MAN MANUAL LV LIETOTĀJA DEL USUARIO ROKASGRĀMATA MOD MANUALE UTENTE GEBRUIKSAANWIJZING BENUTZERHANDBUCH MANUALE UTENTE MANUALE UTENTE GEBRUIKSAANWIJZING

Sīkāk

CM5x00_lv

CM5x00_lv Lietošanas instrukcija Pilna darbības cikla kafijas automāts Pirms uzstādīšanas, pievienošanas un ekspluatācijas sākšanas obligāti izlasiet lietošanas instrukciju. Tādējādi jūs pasargāsiet sevi un nepieļausiet

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - Prezentacija_VeA_Rekt_pad_Valmieraa_2008.ppt [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - Prezentacija_VeA_Rekt_pad_Valmieraa_2008.ppt [Compatibility Mode] Prvaldbas un kvalittes vadbas jautjumu risinana Ventspils Augstskol Profesors Jānis Vucāns rektors Rektoru padome, 23.05.2008. Ventspils Augstskola ( VeA ) dibinta 1997.gad k valsts augstskol a dibinanas

Sīkāk

Dual TEMP PRO

Dual TEMP PRO Dual TEMP PRO 1 Darbības instrukcija Rezultāta nolasījums 5 Ievietotas zondes nolasījums HACCP pārbaudes gaismas diods (LED) SCAN poga (infrasarkanā) Režīma poga Zondes poga (zondes ievietošanas) Ievads

Sīkāk

Microsoft Word - Kopdarbs.doc

Microsoft Word - Kopdarbs.doc LATVIJAS UNIVERSITTES JURIDISKS FAKULTTES Valststiesbu zintu katedras Ptjums Tautas vlta prezidenta institts ES valsts Saemts katedr 2009. g. Sekretra (es) paraksts Zintnisk darba vadtja Prof. Ringolds

Sīkāk

Microsoft Word - Filmu_ekonomiskais_potenc_Kompl_2001.doc

Microsoft Word - Filmu_ekonomiskais_potenc_Kompl_2001.doc LATVIJAS ZINTU AKADMIJAS EKONOMIKAS INSTITTS Bezpeas organizcija sabiedrba ar ierobežotu atbildbu, re.nr. 40003324342 Akadmijas laukums 1, LV-1050, Rga, Latvija; tel.7222830, fax/tel 7820608, e-pasts:

Sīkāk

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1)

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1) Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt APSVEIKUMS Apsveicam! Izvēloties Waterpik Ultra Dental Water Jet, Jūs dodaties pareizā virzienā, lai saglabātu veselas smaganas un veselīgāku smaidu! Ar

Sīkāk

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ierīci vietnē www.whirlpool.eu/register Lejuplādējiet

Sīkāk

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Datu lapa Izpildmehānismi trīs punktu vadībai bez drošības funkcijas SU, SD ar drošības funkciju (atspere uz augšu/uz leju) Apraksts Izpildmehānismus bez jebkāda adaptera var izmantot kopā ar: - Vārstu

Sīkāk

WF47TUP6WP a.pdf

WF47TUP6WP a.pdf PPSS Uzvedbas stila profils Personalizts apraksts un veiksmes stratijas Visprjs raksturojums Veiksmgu attiecbu veidošanas stratijas Attiecbas ar cilvkiem un vidi Vadbas stratijas K vadt citus Stratijas,

Sīkāk

Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1

Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1 Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1 Izlasiet šo lietošanas rokasgrāmatu! Šajā rokasgrāmatā ir tādas nodaļas, kā Drošības instrukcijas, Ekspluatācijas instrukcijas, Uzstādīšanas

Sīkāk

Untitled-1

Untitled-1 R-05 Lietošanas rokasgrāmata Elektriskā plīts virsma CDE 32/1 X Cienījamais lietotāj! Pateicamies, ka izvēlējāties vienu no mūsu iekārtām, kas ļauj iegūt vislabākos rezultātus. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties

Sīkāk

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm 21 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 18 mm 145 mm 21 mm 145 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 145 mm 145 mm ENGLISH Installation Page 8 Instructions for use Page 9 FRANÇAIS Installation Page 18 Mode d emploi

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Aukstumiekārtas

Aukstumiekārtas KAFIJAS GATAVOŠANAS, UZGLABĀŠANAS UN SADALES IEKĀRTAS Kafija ir ļoti sens dzēriens, kurš agrāk bija pieejams tikai dižciltīgām personām, bet šodien to iespējams baudīt jebkuram cilvēkam. Kafijas gatavošanas

Sīkāk

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet savu ierīci vietnē www.whirlpool.eu/register WWW Lejuplādējiet

Sīkāk

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 50 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papildslēdzene TR Priekšplāksnes pagarinājums BV X00- BV X00-2

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata

Lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata www.whirlpool.eu/register LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA RĀDĪTĀJS PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnīgāku palīdzību, lūdzu, reģistrējiet savu ierīci vietnē

Sīkāk

Microsoft Word - ekodok0506pasn.doc

Microsoft Word - ekodok0506pasn.doc 1 DAUGAVPILS UNIVERSITTE SOCILO ZINTU FAKULTTE EKONOMIKAS KATEDRA Doktora studiju programma EKONOMIKA Programmas kods - 5131003 Programmas direktors Dr.habil.oec., prof. Nikolajs Baranovskis APSTIPRINTA

Sīkāk

SNP3000_UM_LV_2.2.indd

SNP3000_UM_LV_2.2.indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 LV Lietotāja rokasgrāmata 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Sīkāk

Title

Title EW6S226SI LV Veļas mašīna Lietošanas instrukcija 2 SK Práčka Návod na používanie 40 2 www.electrolux.com SATURS 1. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA...3 2. DROŠĪBAS NORĀDĪJUMI...4 3. UZSTĀDĪŠANA...6 4. PIEDERUMI...9

Sīkāk

HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata

HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata 2 LATVIEŠU 1 a b h i p c j o n d e m f k l A g B C D LATVIEŠU 3 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 4 LATVIEŠU 3 LATVIEŠU 5 4 1 2 3 4 5 6 6 LATVIEŠU Saturs Svarīgi! 7

Sīkāk

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6 Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju... 2 2. Drošības pasākumi... 3 3. Vispārēja informācija... 4 4. Darba uzsākšana... 5 5. Darbs ar iekārtu... 6 6. Specifikācija... 8 7. Pasūtīšanas informācija...

Sīkāk

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata 1. Uzstādīšana 1.1 Identificējiet savu eco termostatu...4 1.2 Iepakojumā...4 1.3 Vārsta adapteru pārskats...5

Sīkāk

Microsoft Word - Jurmala 2006 management report.doc

Microsoft Word - Jurmala 2006 management report.doc VALSTS FONDTO PENSIJU SHMAS LDZEKU IEGULDJUMU PLNS AS Ieguldjumu prvaldes sabiedrba Suprema Fondi ieguldjumu plns Jrmala GADA PRSKATS PAR 2006. GADU AS Ieguldjumu prvaldes sabiedrba Suprema Fondi ieguldjumu

Sīkāk

(Latvian) DM-RCBR Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50

(Latvian) DM-RCBR Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50 (Latvian) DM-RCBR001-00 Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50 BL-4700 BL-4600 BL-R780 BL-R3000 ST-7900 ST-6700 ST-5700

Sīkāk

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā 01.04.2019 05.05.2019 (14.-18. nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Jūsu piederumi ilgākam produktu kalpošanas laikam Vāciņu glabāšanas sistēma SS191415 12,

Sīkāk

DFU X-Smart WEB

DFU X-Smart WEB LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 JAP / F190270.LV / 07 / 2004 / updated 10/2015 Saturs Saturs 1 Ievads................................................ 6 1.1 Indikācijas.............................................

Sīkāk

X-Smart DFU LV WEB

X-Smart DFU LV WEB Lietošanas norādījumi LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 BLVXS00DFUWEB / Rev.09 / 10-2018 Saturs Saturs 1 Ievads................................................... 6 1.1 Indikācijas................................................

Sīkāk

Microsoft Word - TempoSelect.doc

Microsoft Word - TempoSelect.doc Lietošanas instrukcija Simboli, kas izmantoti instrukcijā Svarīga informācija Papildinformācija Atgādinājumi 1. Lietot tikai AA alkaline tipa baterijas 1.5V (LR06). 2. Nomainīt baterijas katras sezonas

Sīkāk

1ZSE lv Rev 4.indd

1ZSE lv Rev 4.indd 1ZSE 5492-156 lv, red. 4 UBB tipa sprieguma slogregulatori Lietotāja rokasgrāmata Oriģinālā instrukcija Dokumentā sniegtā informācija ir vispārīga, un tā neattiecas uz visiem iespējamiem lietojumiem. Ja

Sīkāk

BŪTISKĀS PRASĪBAS INDIVIDUĀLAJIEM AIZSARDZĪBAS LĪDZEKĻIEM (turpmāk – IAL)

BŪTISKĀS PRASĪBAS INDIVIDUĀLAJIEM AIZSARDZĪBAS LĪDZEKĻIEM  (turpmāk – IAL) Reglamentētās sfēras būvizstrādājumu uzraudzība 01.01.2013.-28.04.2014. Par prasībām reglamentētās sfēras būvizstrādājumiem: Reglamentētās sfēras būvizstrādājumi - ja attiecināmi saskaņotās saskaņotie

Sīkāk

Microsoft Word - M-80XT

Microsoft Word - M-80XT Izplatītājs SIA Mednieks LV Reģ. Nr.: 40003884948 info@mednieks.lv Lietošanas instrukcija ierīcei: digitālajam fotoaparātam ar kustību sensoru M-80XT; M80BLX Paldies par Jūsu izvēli iegādāties Moultrie

Sīkāk

ALBAU SIA V 03 v1 Lapa 1 Lapas 5 Produkta tehniskā datu lapa RAWLPLUG TFIX-8ST Siltumizolācijas stiprinājums Pielietošana: Siltumizolācijas stiprināju

ALBAU SIA V 03 v1 Lapa 1 Lapas 5 Produkta tehniskā datu lapa RAWLPLUG TFIX-8ST Siltumizolācijas stiprinājums Pielietošana: Siltumizolācijas stiprināju Lapa 1 Pielietošana: Siltumizolācijas stiprinājumi ir paredzēti minerālvates un putu polistirola stiprināšanai visās pamatnēs (A, B, C, D, E). APSTIPRINĀJUMI Sertificēti saskaņā ar ETAG 014, ETA-09/0144

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

AqueenaPro-LV.cdr

AqueenaPro-LV.cdr Ekspluatācijas instrukcija ZEPTER CLUB LIVE100 CIENĪJAMĀS DĀMAS UN GODĀTIE KUNGI! KOMPĀNIJA ZEPTER PIEDĀVĀ JUMS PIEDALĪTIES ZEPTER CLUB LIVE100 un izmantot VISAS klientu priekšrocības! Jebkurš kompānijas

Sīkāk

1ZSE lv Rev 4.indd

1ZSE lv Rev 4.indd 1ZSE 5492-154 lv, red. 4 UZ tipa sprieguma slogregulatori Lietotāja rokasgrāmata Oriģinālā instrukcija Dokumentā sniegtā informācija ir vispārīga, un tā neattiecas uz visiem iespējamiem lietojumiem. Ja

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support 2 LV Satura rādītājs 1 Svarīgi drošības norādījumi 4 Dzirdes drošība

Sīkāk

Title

Title FSB53927Z LV Lietošanas instrukcija 2 Trauku mazgājamā mašīna ES Manual de instrucciones 27 Lavavajillas SV Bruksanvisning 52 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SATURS 1. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA... 2 2.

Sīkāk

04.AR.12_11LV.fm

04.AR.12_11LV.fm System 2000 Lietošanas pam c ba 04.AR.12_11LV 02/2017...with people in mind BR DIN JUMS! Lai izvair tos no traumu g šanas, vienm r izlasiet šo lietošanas pam c bu un tai pievienotos dokumentus, pirms s

Sīkāk

the Steam Zone™ receptes

the Steam Zone™ receptes Tvaicētas kukurūzas vālītes ar čipotle sviestu Lieljaudas tvaicēšana vienā slānī, izmantojot atsevišķas zonas ß Tvaicētas kukurūzas vālītes ar čipotle sviestu 1 Sagatavošanās 15 minūtes/gatavošana 5 minūtes

Sīkāk

Casco_HydroStop_SDS_2.0_lvLV

Casco_HydroStop_SDS_2.0_lvLV 1. IEDA A: Vielas/mais juma un uz m jsabiedr bas/uz muma identific šana 1.1 Produkta identifikators Tirdzniec bas nosaukums : 1.2 Vielas vai maisjuma attiecgi apzintie lietošanas veidi un tdi, ko neiesaka

Sīkāk

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no 04.03.2019-31.03.2019 (10.-13. nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Mans pusdienu komplekts 1: EcoPure 500 l Sviestmaižu

Sīkāk

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx ĪPAŠNIEKA ROKASGRĀMATA Gaisa kondicionētāja iezemēšana KP-35 HN8 Pateicamies par portatīvās gaisa kondicionēšanas ierīces iegādi. Pirms gaisa kondicionētāja lietošanas, lūdzu, rūpīgi izlasiet šo rokasgrāmatu

Sīkāk

Instrukcija

Instrukcija 10.03.2009 Lietošanas pamācība Zema spiediena caurplūdes kaltēm TK Ar Valču tipa iztukšošanas mehānismu Ar Pulsāciju tipa iztukšošanas mehānismu Document No: 110 152 Address Visiting address Telephone

Sīkāk

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr.

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr. 1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija 10 1020 CPD 020-024916 Knauf Termo Plus P, ETA 10/0390 sask. ar ETAG 004 Nr. 0115 Knauf Termo Plus P Ārējās siltumizolācijas kombinētā

Sīkāk

Tick Chart Trader

Tick Chart Trader MT4 Supreme Edition Tick Chart Trader Šajā rokasgrāmatā atradīsiet uzstādīšanas un lietošanas instrukcijas priekš MT4 Supreme Edition. Instalēšanas process un lietošana ir tāda pati kā jaunajā MT5 Supreme

Sīkāk

HD8750_11 latviesu.cdr

HD8750_11 latviesu.cdr Reìistrçjiet savu preci un saòemiet atbalstu www.philips.com/welcome Modelis HD8750 LIETOÐANAS INSTRUKCIJA PIRMS LIETOÐANAS, LÛDZU, RÛPÎGI IZLASIET ÐO INSTRUKCIJU. SVARÎGA DROÐÎBAS INFORMÂCIJA Lietojot

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

the One° Precision Poacher™ receptes

the One° Precision Poacher™ receptes Sviestā vārītas garneles ar estragonu un ķiploku the one Precision Poacher Ar devēju ß Sviestā vārītas garneles ar estragonu un ķiploku 1 Sagatavošanās 5 minūtes/gatavošana 15 minūtes 2 2 porcijas the

Sīkāk

LD51, LD51A, LD51U Digitālais asins spiediena mērītājs Lietošanas instrukcija LAT

LD51, LD51A, LD51U Digitālais asins spiediena mērītājs Lietošanas instrukcija LAT LD51, LD51A, LD51U Digitālais asins spiediena mērītājs Lietošanas instrukcija LAT SATURS 2 DAĻAS UN SASTĀVDAĻAS 1. Elektroniskā ierīce. 2. LCD. 3. Manšetes kontaktligzda. 4. Gaisa caurules spraudnis. 5.

Sīkāk

Traucējummeklēšanas rokasgrāmata HP rp3000

Traucējummeklēšanas rokasgrāmata HP rp3000 Traucējummeklēšanas rokasgrāmata HP rp3000 Copyright 2008 Hewlett Packard Development Company, L.P. Šajā dokumentā iekļautā informācija var tikt mainīta bez iepriekšēja brīdinājuma. Microsoft, Windows

Sīkāk

ipod shuffle Lietošanas instrukcija

ipod shuffle Lietošanas instrukcija ipod shuffle Lietošanas instrukcija Saturs 5 Par ipod shuffle 5 ipod shuffle jaunumi 6 ipod shuffle pamati 6 ipod shuffle pārskats 7 ipod shuffle vadību izmantošana 8 ipod shuffle savienošana un atvienošana

Sīkāk

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint EnergoRisku Latvenergo klientiem Jūrmala, 18.02.2015 Regnārs Levenovičs, AAS Balta Galvenais īpašuma un speciālo risku parakstītājs Kas ir EnergoRisku? Īpaši Latvenergo klientiem izstrādāts s pakalpojums.

Sīkāk

Formblatt Zafira im Dialog.indd

Formblatt Zafira im Dialog.indd Saturs 1. Audio... 1 2. Navigācija (tikai Navi 900 IntelliLink)... 2 4. Apple CarPlay... 4 5. Android Auto... 6 6. Balss at paz īšana... 9 7. Krāsu mērinstrumentu panelis... 10 8. Izlase... 10 9. Video...

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr.

1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija CPD Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr. 1020 SIA Knauf, Daugavas iela 4, Saurieši, Stopiņu nov., LV-2118, Latvija 10 1020 CPD 020-024918 Knauf Termo Plus M, ETA 10/0320 sask. ar ETAG 004 Nr. 0115 Knauf Termo Plus M Ārējās siltumizolācijas kombinētā

Sīkāk

LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā snieg

LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā snieg LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā sniegtos norādījumus. Modelis MS91518FFB Latviski 2 Šī ierīce

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

KATALOGS 2019

KATALOGS 2019 KATALOGS 2019 Labākie ventilācijas risinājumi 2 Mūsu uzņēmuma stāsts iesākās 1974. gada 1. aprīlī, kad tika izgudrots jauns sēnes formas stiprinājums. Gadu vēlāk tika izveidots uzņēmums SK Tuote Oy, un

Sīkāk

PUMA ELI R / PUMA ELI A R Tark LV INGLESE

PUMA ELI R / PUMA ELI A R Tark LV INGLESE PUMA ELI R / PUMA ELI A R 97050755 Tark. 04 06.2016 LV INGLESE Rādītājs 1. VISPĀRĪGI BRĪDINĀJUMI... 4 1.1. SYMBOLIT...4 1.2. KÄYTTÖTARKOITUS JA KÄYTTÖTAPA...5 1.2.1. KLASIFICĒŠANAS UN ATSAUCES STANDARTI...5

Sīkāk

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA SKAPJI VAAKUMPUMBAD VILKMES SKAPJI DARBA GALDI Darba

Sīkāk

01_SevillaMP38_ee.indd

01_SevillaMP38_ee.indd www.blaupunkt.com Radio CD MP3 WMA Sevilla MP38 7 648 003 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 13 12 11 15 16

Sīkāk

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13 nüvi 1200 1300 sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 1390 1200, 1210, 1240, 1250, 1260 2009 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

Red /09 SKEMA 5 LV

Red /09 SKEMA 5 LV 97050533 Red. 005 2016/09 SKEMA 5 LV SATURA RĀDĪTĀJS 1. Drošības norādījumi...4 1.1. Lietotie apzīmējumi...4 1.2. Paredzētais lietojums...4 1.2.1. Klasifikācija...5 1.2.2. Vides apstākļi...5 1.2.2.1.

Sīkāk

grusniba

grusniba Grūsnības noteikšana laboratorijā piena un asins paraugos Dita Krastiņa SIA Piensaimnieku laboratorija, Ulbrokā Kā sauc šo laboratorijā izmantojamo grūsnības noteikšanas metodi? ELISA (enzyme-linked immunosorbent

Sīkāk

untitled

untitled DS-11/DS-11a JAPAN Digitālais tonometrs Lietošanas instrukcija DETAĻAS UN SASTĀVDAĻAS 5 3 4 6 1. Ierīce 2. Manšete 3. Futlāris 4. Baterijas 5. Lietošanas instrukcija 6. Adapteris (tikai DS-11A) a. LCD

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, iz

Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, iz Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, izmantojot internetu, sekojošiem lietotāja interfeisiem:

Sīkāk

HD8821_HD8822_dfu_LV.cdr

HD8821_HD8822_dfu_LV.cdr Automâtiskais espresso kafijas automâts 3000 sçrija LIETOÐANAS INSTRUKCIJA Pirms ierîces lietoðanas, lûdzu, rûpîgi izlasiet ðo instrukciju. HD8821 HD8822 Reìistrçjiet savu preci un saòemiet atbalstu www.philips.com/welcome

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

HD7854_60 latviesu.cdr

HD7854_60 latviesu.cdr Reìistrçjiet savu preci un saòemiet atbalstu www.philips.com/welcome HD7854 Lietoðanas instrukcija 2 Satura râdîtâjs Ievads...3 Vispârîgs apraksts...4 Svarîgi...6 Darbîbas uzsâkðana...8 SENSEO kafijas

Sīkāk

Poulvac E. Coli

Poulvac E. Coli I PIELIKUMS VETERINĀRO ZĀĻU APRAKSTS 1 1. VETERINĀRO ZĀĻU NOSAUKUMS Poulvac E. coli liofilizāts suspensijas pagatavošanai izsmidzināmai vakcīnai vistām un tītariem vai lietošanai ar dzeramo ūdeni vistām

Sīkāk

Operatora rokasgrâmata ar uzturçðanas informâciju Oriìinâlo instrukciju tulkojums Fourth Edition Third Printing Part No LV

Operatora rokasgrâmata ar uzturçðanas informâciju Oriìinâlo instrukciju tulkojums Fourth Edition Third Printing Part No LV Operatora rokasgrâmata ar uzturçðanas informâciju Oriìinâlo instrukciju tulkojums Fourth Edition Third Printing Part No. 145356LV Svarīgi Pirms mašīnas izmantošanas izlasiet, izprotiet un ievērojiet šos

Sīkāk

TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV_

TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV_ PSCS 11-3,6V LV INSTRUKCIJU TULKOJUMAM NO ORIĢINĀLVALODAS AKUMULATORA SKRŪVGRIEZIS AR BITU ŽURNĀLS TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV Saturs Norādījumi lietošanas instrukcijai... 1 Drošība... 2 Informācija par

Sīkāk

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Diametrs Ø cm 6 8 Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cena Cena Cena 5,56 59,7 85,87 99,78 53,70 50,08 55,00 567,9 59,30 608,22 622,3 68,52

Sīkāk

LV Bio-Energy from the farm

LV Bio-Energy from the farm LV Bio-Energy from the farm www.host.lv HoSt Microferm: ilgtspējīga enerģija no šķidrmēsliem jaunlops 80 Microferm koncepcija izstrādāta fermām, kuras pārstrādā pašu saimniecībā esošo kūtsmēslu biomasu.

Sīkāk

untitled

untitled DSK-1031 JAPAN Digitālais tonometrs Lietošanas instrukcija Šī lietošanas instrukcija ir izstrādāta, lai palīdzētu lietotājam droši un efektīvi darboties ar automātisko digitālo ierīci DSK-1031 (turpmāk

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Biznesa plāna sagatavošana, nauda plūsmas plānošana IZGĀZIES PLĀNS? Biznesa plāns Kāpēc ir vajadzīgs biznesa plāns? - lai finansētājs (banka) spētu izvērtēt riskus saimnieciskās darbības attīstībā; -

Sīkāk

02NewOrleansMP58_LV.indd

02NewOrleansMP58_LV.indd www.blaupunkt.com Radio CD USB MP3 WMA New Orleans MP58 7 648 009 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13 12 11

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā 7 151 AMBIANCE Hečbeks Sce 75 manuālā 8 028 AMBIANCE Hečbeks TCe 90 LPG E6C manuālā 9

Sīkāk