BeoSound Instrukcija

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "BeoSound Instrukcija"

Transkripts

1 BeoSound 9000 Instrukcija

2 UZMANĪBU! Lai saazinātu elektrošoka risku, nenoņet vāku (vai aizugures aneli). Iekšusē ir detaļas, kuru akalošanu nenodrošina lietotājs. Akalošanu drīkst veikt tikai kvalificēts servisa darbinieks. BRĪDINĀJUMS! Lai novērstu aizdegšanos vai elektrošoku, nedrīkst ieļaut šīs iekārtas atrašanos lietū vai itruā. Šo ierīci nedrīkst akļaut ilienu vai šļakatu iedarbībai, un jāgādā ar to, lai uz ierīces neatrastos nekādi ar šķidruu ildīti riekšeti, ie., vāzes. Lai šo iekartu ilnigi atvienotu no tikla stravas, no kontaktligzdas jaizvelk barošanas vada kontaktdakša. Šis sibols norāda, ka iekārta var radīt bīstaa sriegua izraisītu elektrošoku. Šis sibols norada, ka šai iekartai ievienotajos aterialos ir svarigas eksluatacijas un tehniskas akoes instrukcijas.

3 BeoSound 9000 ūzikas centrs 3 BeoSound 9000 ir lielisks atskaņotājs ar iebūvētu radio. Iekārta BeoSound 9000 sniedz teicau skaņas rerodukciju un aina ierakstus un koaktdiskus iesaidīgā ātruā. Seši koaktdiski šķitīs kā viens skaņdarbs atiesībā kā viens. Iekārtu var novietot visur, kur vēlaties klausīties ūziku, tradicionālajās izvietošanas vietās: uz galda, iestirinātu ie sienas vai uz īaši konstruēta vertikāla aliktņa. Izvēle ir atkarīga no jus. BeoSound 9000 ārstāv jaunu, vizuālu ūzikas klausīšanās veidu.

4 BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book 4 Instrukcijas saturs Lai labāk ieazītos ar Bang & Olufsen izstrādājuu, ir ieejaas divas rokasgrāatas. Rokasgrāata Rokasgrāata sniedz inforāciju ar ikdienas lietošanu. Savukārt Instrukcijā ir ietverts visusīgs ārskats ar visie asektie. Labajā usē atrodas šīs instrukcijas saturs, rokasgrāatas galvenās nodaļas ir norādītas zeāk. BeoSound 9000 lietošanas aatrincii, 4 atskaņotāja lietošana, 6 Radio izantošana, 9 Skaņas stirua regulēšana, 10 Instrukcija Pirs ieslēgšanas 6 Brīdinājui Kā uzstādīt BeoSound BeoSound 9000 novietošana 9 diskdziņa ehānisa centrēšana 33 Ociju rograēšana Kabeļu ievienošana 10 Antena 10 Skaļruņi 10 Paildu arīkojus 10 Master Link 11 Digitālais izvads 11 Savienošanai ar tīklu Sagatavošana darba 12 Saslēdzaais darba anelis Koaktdisku atskaņošana 18 Koaktdisku ielikšana 19 atskaņošana atskaņošana dažādos veidos 20 Disku secības izvēle 20 Koaktdisku un ierakstu atskaņošana nejaušā izvēles secībā Iecienītāko ierakstu atskaņošana 21 Ierakstu sēriju atlase un saglabāšana atiņā 21 Ierakstu sēriju atskaņošanas atļaušana vai bloķēšana Nosaukua iešķiršana koaktdiskie 22 Nosaukua iešķiršana koaktdiska 22 nosaukuu saraksts Laika iestatīšana 13 Iebūvētā ulksteņa izantošana Koaktdisku izvietošana 23 Manuāla ievietošana un noregulēšana 23 Izvietošanas iestatījua dzēšana Iestatiet BeoSound 9000 ieslēgšanu vai izslēgšanu noteiktā laikā 14 Taiera iestatīšana 15 Taiera iestatīšana viena datua 15 Nedēļas taiera iestatīšana 16 Taieru ārbaude vai dzēšana 17 Taiera funkcijas ieslēgšana vai izslēgšana 17 Taiera funkcijas vietas izvēle inforācijas arādīšana dislejā 24 Disleju ārslēgšana Citu avotu atskaņošana 25 Ārēju avotu klausīšanās

5 5 Radio izantošana 26 Radiostaciju ieriekšēja iestatīšana 26 Ieriekšējo iestatījuu dzēšana Gādība ar BeoSound BeoSound 9000 tīrīšana 35 Rīkošanās ar koaktdiskie Šīs rokasgrāatas lietošanas aatrincii Lietojiet šo rinciu, lai noteiktu, kura oga, avots vai stāvokļa dislejs izskatās tāat kā norādījuu secībā. Radio skaņas otiizēšana PIN koda sistēa RADIO BeoSound 9000 saslēdzaā darba aneļa 27 Radiostacijas recīza noregulēšana 36 PIN koda sistēas aktivizēšana vai tālvadības ults 27 Mono/stereo uztveršana 36 PIN koda aiņa vai dzēšana Beo4 ogas 37 PIN koda lietošana 37 Vai neatceraties savu PIN kodu? BeoSound 9000 disleji Nosaukua iešķiršana radiostacijā EDIT? 28 Nosaukua iešķiršana radiostacijā Tālvadības ults Beo4 28 Nosaukua dzēšana RANDOM disleji Radiostaciju atskaņošana 29 Radio atskaņošana 29 Disleju ārslēgšana Skaņas iestatījuu noregulēšana un saglabāšana 30 Skaņas noregulēšana Tālvadības ults Beo4 lietošana 31 Tālvadības ults Beo4 darbība BeoSound 9000 lietošana koā ar videosistēu 32 Pilnīgi integrēta uzstādīšana 32 AV integrēta uzstādīšana 33 Ociju rograēšana

6 6 Pirs ieslēgšanas BeoSound 9000 uzstādīšanas gaitā ieteicas ievērot zeāk norādīto rocedūru. Novietojiet BeoSound 9000 vietā, kurā vēlaties to lietot. Ja vēlaties uzstādīt BeoSound 9000 uz sienas kronšteina vai grīdas aliktņa, ontāža jāveic saskaņā ar ievienoto bukletu. Uzstādiet skaļruņus (vai gadījuā, ja BeoSound 9000 tiks lietota Bang & Olufsen AV sistēā, iestatiet šo sistēu), ievērojot šie izstrādājuie ievienotajās instrukcijās arakstītās rocedūras. Iesraudiet visus kabeļus atbilstīgajās ligzdās BeoSound 9000 aizugurējā anelī atcerieties, ka iekārtu vēl nedrīkst ievienot tīkla! Ievietojiet kabeļus kabeļu ārklājua rievās un iestiriniet ārklājuu BeoSound aizugurē. Pieslēdziet BeoSound 9000 tīkla strāvai. Brīdinājui Pārliecinieties, vai iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta, novietota un savienota saskaņā ar šajā rokasgrāatā dotajā instrukcijā. Iekārta BeoSound 9000 ir aredzēta tikai izantošanai telās, sausā ājas vidē, un teeratūru diaazonā no 10 līdz 40 C. Jāizvairās no BeoSound 9000 uzstādīšanas tiešā saules gaisā vai tiešā ākslīgā agaisojua atrašanās vietā (ie., rožektors), kā arī līdzās objektie, kas rada elektrisko troksni (ie., gaisas regulatori), jo tas saazinās tālvadības ults uztvērēja jutīguu. BeoSound 9000 jānovieto tā, lai netiktu agrūtināta vēdināšana, un jāatceras, ka jāatstāj ietiekai daudz vietas virs BeoSound 9000 un iekārtas riekšusē, lai varētu atvērt stikla durtiņas, kā arī atvieglotu saslēgšanās darbību. Ja lānojat BeoSound 9000 iestirināt ie sienas, vienēr jālieto areiza izēra un tia skrūves un sienas taas, lai atbalstītu BeoSound 9000 svaru (ņeot vērā sienas ateriālu un konstrukciju). Šaubu gadījuā jāsazinās ar Bang & Olufsen ārdevēju. Vieglas starsienas bieži vien ir veidotas no giša anelie (azistai ka sausais uris vai rigisis), kas iestirinati ie vertikalie statnie. Ģisis nav ietiekai labs ateriāls BeoSound 9000 svara atbalstīšanai! Ja vēlaties BeoSound 9000 iestirināt ie sienas, ieteicas noslēt kabeļus, izantojot aildu kabeļu ārklājus, kā arādīts otrā laas usē. Ceļot BeoSound 9000 ārā no kastes, ieteicas izantot divas utu ieakojua čaulas, kas atrodas katrā BeoSound 9000 galā, lai tādējādi novērstu irkstu ēdu atstāšanu uz virsas. Ja vēlaties iestirināt BeoSound 9000 ie ģiša sienas, izantojot kronšteinus, ieteicas, lai visaz viena ontāžas skrūve būtu kokskrūve, kas ir stingri ieskrūvēta vertikālajā sienas statnī.

7 Kā uzstādīt BeoSound Kā arādīts šajā nodaļā, iekārta BeoSound 9000 ir aredzēta uzstādīšanai dažādās vietās. To var novietot uz seciāla aliktņa, lauktā vai uz galda dažādās ozīcijās vai iestirināt ie sienas (izantojot kādu no aildus ieejaie sienas kronšteinie). Šajā nodaļā tāat ir arakstīts, kā centrēt ehānisu dažādā šeit inētajā uzstādīšanas situācijā tas ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu atskaņotāja areizu funkcionēšanu! Nodaļā Sagatavošana darba ir arakstīts, kā agriezt saslēdzao darba aneli (un disleju), lai tas būtu saskatās no vēlaā leņķa. 1. zī.: BeoSound 9000 novietojus vertikālā ozīcijā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba vertikālā ozīcijā. Paliktnis tiek iegādāts ar divu atšķirīgu kājiņu kolektie: ar taā lietošanai uz aklājsegua grīdas ar guijas kājiņā izantošanai uz cietā grīdas segua. Paliktni nedrīkst celt vai ārvietot, kad uz tā ir uzstādīta iekārta BeoSound zī.: iekārta BeoSound 9000 ir iestirināta tieši ie sienas augstā horizontālā ozīcijā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba horizontālā ozīcijā. 3. zī.: iekārta BeoSound 9000 ir iestirināta tieši ie sienas vertikālā ozīcijā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba vertikālā ozīcijā. ŅEMIET VĒRĀ! Atkarībā no BeoSound 9000 izraudzītās izvietošanas vietas bīdnis ats novietosies dažādās ozīcijās. Ja izvēlēsities uzstādīt BeoSound 9000 vertikāli, bīdnis ārvietosies uz BeoSound 9000 augšgalu. Ja nolesit uzstādīt BeoSound 9000 horizontāli, bīdnis ieņes ozīciju līdzās darba aneli.

8 8 >> Kā uzstādīt BeoSound zī.: iekārta BeoSound 9000 ir novietota lakani uz gludas virsas, ie., uz galda vai lauktā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba lakanā ozīcijā (izgatavotājuzņēua iestatījus). 5. zī.: iekārta BeoSound 9000 ir novietota slīi uz gludas virsas, ie., uz galda vai lauktā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē tāat kā darba lakanā ozīcijā (izgatavotājuzņēua iestatījus). 6. zī.: iekārta BeoSound 9000 ir novietota gandrīz vertikālā ozīcijā uz gludas virsas, ie., uz galda vai lauktā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba horizontālā ozīcijā. 7. zī.: iekārta BeoSound 9000 ir iestirināta zeu ie sienas gandrīz vertikālā ozīcijā. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta šādi, ehāniss jācentrē darba horizontālā ozīcijā.

9 9 diskdziņa ehānisa centrēšana ehāniss ir nodrošināts ar atseru iekari, lai BeoSound 9000 adarītu uslīdz drošu. Centrējot ehānisu, tiek ielāgots atseru iekares sriegojus, kas dod iesēju izvietot iekārtu dažādās ozīcijās. a atskaņotāja funkcionēšanai ir ļoti svarīgi, lai atseru iekare tiktu areizi noregulēta! Atseru iekari divos regulēšanas cauruos var uzstādīt četrā atšķirīgā ozīcijā: b a) lietojiet šo noregulējuu, ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta kronšteinā, kā arādīts 6. un 7. zīējuā. b) lietojiet šo noregulējuu, ja iekārta BeoSound 9000 tiek novietota vai nu uz aliktņa, vai arī iestirināta vertikāli ie sienas, kā arādīts 1. un 3. zīējuā. d c c) lietojiet šo noregulējuu, ja iekārta BeoSound 9000 tiek iestirināta horizontāli ie sienas, kā arādīts 2. zīējuā. d) lietojiet šo noregulējuu, ja iekārta BeoSound 9000 tiek novietota lakani vai nu uz galda, vai kronšteinā, kā arādīts 4. un 5. zīējuā. Šis ir izgatavotājuzņēua iestatījus. Kā centrēt atseru iekari Koā ar aliktni un kronšteinie kolektā ir ietverts neliels lastasas instruents, kas lietojas, lai: > noteiktu, kur atrodas divi regulēšanas caurui BeoSound 9000 aatlatē, > noņetu divus nelielos lastasas noslēgus (izantojot instruenta cirtņa foras galu), > ieliktu instruenta otru galu (bultveida galu) un agrieztu instruentu tā, lai bulta katrā cauruā tiktu vērsta areizā virzienā, > ēc noregulēšanas uzstādītu atakaļ abus lastasas noslēgus. Visās lakanās vai gandrīz lakanās ozīcijās ēc noregulēšanas abā bultā cauruos jābūt augšvērstā virzienā. Plakanā ozīcijā (izgatavotājuzņēua iestatījus) tā jābūt vērstā BeoSound 9000 centra virzienā.

10 10 Kabeļu ievienošana Iekārtu BeoSound 9000 var izantot autonoi vai ievienot Bang & Olufsen videosistēai, lietojot Master Link kabeli. Ligzdu Master Link Master Link savienojus BeoSound 9000 ugurusē var izantot arī skaņas izlatīšanai jebkurā AM antena Paildu arīkojus FM antena telā. Nosakot ligzdas, uzziņai lietojaa shēa un ligzdu aneļa uzlīe. Skaļruņi Neieslēdziet BeoSound 9000 tīkla, kaēr nav abeigta kabeļu ievienošana. Digitālais izvads Antenas savienojui Lai anāktu radiostaciju otiālu uztveršanu, ir svarīgi izantot areiza tia antenas (FM un/vai AM) vai kabeļtīkla savienojuu. Iegūstiet inforāciju no Bang & Olufsen ārdevēja. > Savienojiet FM signālu ar ligzdu, kurai ir arķējus FM, un AM signālu, ja ir, ar ligzdu AM. > Istabas antena (vai nu FM diolu, vai AM rāja antena) jānoregulē uz vēlao radiostaciju, un ēc ta antena jāgriež horizontāli, kaēr ir uztverts otiālais signāls. Skaļruņi Var izvēlēties veidot signālu kontūru no viena skaļruņa līdz otra, kā norādīts skaļruņu rokasgrāatā, vai var ievienot vienu skaļruni katrā no divā ligzdā. > Savienojiet aktīvos Bang & Olufsen skaļruņus ar ligzdā, kurā ir arķējus PL. Neaizirstiet iestatīt aktīvo skaļruņu L R LINE slēdzi attiecīgi ozīcijā L un R (kreisās un labās uses kanāls). Paildu arīkojus Ligzda AUX ļauj ievienot, ie., agnetofonu vai ierakstu atskaņotāju (ar iebūvētu ieriekšējo astirinātāju). Lai gan nebūs iesējaa ievienotā arīkojua vadīšana ar tālvadības ulti, jo šī ligzda neārnes datu osa signālus. Tikai jāizvēlas A.AUX, un ēc ta var regulēt aildu arīkojua saslēgšanu. > Pievienojiet aildu arīkojuu ligzdā AUX. Master Link savienojus Lai iegūtu integrētu AV sistēu, videosistēu vai BeoLink sistēu var ieslēgt ligzdā Master Link. AV sistēu var uzstādīt vienā telā vai sadalīti uzstādīt divās telās. Master Link savienojuu var lietot arī skaņas izlatīšanai citās ājas telās BeoLink sistēas ietvaros. Lai iegūtu vairāk inforācijas, jāsazinās ar ārdevēju. > Izantojot Master Link kabeli, ievienojiet vienu galu BeoSound 9000 ligzdā ML (Master Link) un otru galu attiecīgajā televizora ligzdā. ŅEMIET VĒRĀ! Vairāk inforācijas ar uzstādīšanu, kas atšķiras no autonoas ocijas, sk. BeoSound 9000 lietošana koā ar videosistēu.

11 11 Digitālais izvads Ligzda ar arķējuu DIG. OUT ārnes ciarsignālus no atskaņotāja, un tā ir aredzēta tikai digitālā arīkojua ievienošanai (tikai izvads). Tīkla ieslēgus Iesraudiet tīkla ievadu ligzdā, kurai ir arķējus ~. Pēc ta, kad ir izveidoti visi savienojui, uzstādiet vāciņu, lai aizvērtu ligzdu nodalījuu. Noņeiet BeoSound 9000 aatlates vāciņu, lai varētu iekļūt ligzdā. Ligzdu nodalījuā ir ligzda tīkla vada. Vāciņa ir divas erforētas daļas, kuras var noņet, lai izveidotu cauruu, a kuru izvilkt kabeļus. Izvēlieties uzstādīšanai atbilstīgu ozīciju. Ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta uz aliktņa, (sk. Kā uzstādīt BeoSound 9000 ), jāizanto cits vāciņš. Šis vāciņš tiek iegādāts koā ar aliktni. Visbeidzot, BeoSound 9000 (un citas sistēas iekārtas) jāievieno elektrotīkla. Drošības labad tīkla vads jānostirina saskaņā ar zīējuu, irs tas tiek izvilkts no ligzdu nodalījua.

12 12 Sagatavošana darba Pēc ta, kad ir abeigta uzstādīšanas rocedūra, iekārta BeoSound 9000 ir gatava lietošanai. Turiet BeoSound 9000 nodroses režīā, lai atvieglotu iekļuvi un nodrošinātu, ka allaž ir ieejai ulksteņa un taiera iestatījui. Saslēdzaais darba anelis Lai vienkāršotu lasīšanu visās izvietojua situācijās, varat agriezt saslēdzao darba aneli (un līdz ar to arī disleju). > Izslēdziet jaudu. > Atveriet vāciņu, lai iekļūtu saslēdzaaja darba aneli. > Paceliet darba aneli, ieliekot norādītajā vietā irkstu, izceliet aneli, agrieziet to, un atkal ielieciet vietā (visirs savienotājus). Paceliet šeit Ieslēdzot BeoSound 9000, dislejā arādās ļoti salka sarkana gaisiņa, norādot, ka sistēa ir nodroses režīā un ir gatava izantošanai. > Jānosiež adeves ogas, lai atvērtu stikla durtiņas. > Noņeiet kartona joslu aiz fiksatora un utu ieakojuu (šie eleenti ir aredzēti diskdziņa un stikla durtiņu aizsardzībai transortēšanas laikā). 1 2 Varat agriezt fiksatora vāciņu (ar Bang & Olufsen nosaukuu), lai nodrošinātu, ka nosaukus vienēr ir redzas horizontālajā ozīcijā (un nevis ačgārni).

13 Laika iestatīšana 13 Iekārtai BeoSound 9000 ir iebūvēts ulkstenis, kas norāda laiku, datuu un gadu. Ja vēlaties izantot nākaajās lausēs arakstīto taiera funkciju, visirs jāārbauda, vai BeoSound 9000 iebūvētais ulkstenis ir areizi iestatīts. Iebūvētā ulksteņa izantošana Ja vēlaties, lai BeoSound 9000 dislejā būtu redzas areizs laiks un varētu izantot dažādas taiera funkcijas, visirs jāiestata iebūvētais ulkstenis. CLOCK Jānosiež, lai iekļūtu iebūvētaja ulksteni Pulksteni var ārbaudīt dislejā, lai nodrošinātu, ka tas ir areizi iestatīts. Ja tas tā nav, noregulējuu var Jānosiež, lai iestatītu laiku, datuu un gadu Iestatot ulksteni, dislejā būs redzas iestatījuu laiks, datus un gads. Ta ir 24 stundu ulkstenis un tas ainīt iestatīšanas rocesā. Tāat BeoSound 9000 var iestatīt tā, lai astāvīgi būtu redzas ulkstenis, at tad, kad sistēa ir nodroses režīā. Jānosiež, lai astirinātu izaiņas un ārietu ie nākaā disleja šī iestatīšanas rocedūra jāatkārto datua un gada JAN norāda janvāri FEB norāda februāri MAR norāda artu rāda APR norāda arīli CLOCK? Pēc ta, kad ir iestatīts vai MAY norāda aiju ainīts gads, dislejā JUN norāda jūniju arādīsies CLOCK? JUL norāda jūliju AUG norāda augustu Jānosiež, lai saglabātu SEP norāda setebri jauno ulksteņa OCT norāda oktobri iestatījuu NOV norāda novebri DEC norāda decebri CLOCK Jānosiež, lai arādītu laiku Laika dislejā alaika arādīsies ziņojui, kas seko citā funkcijā un darbībā, taču tas atkal atgriezīsies CLOCK Jānosiež, lai redzētu ie laika rādījua. datuu un gadu Lai vienēr rādītu laiku CLOCK Jānosiež, kad ir redzas datus un gads, lai ainītu disleju, laiks un 14:40 ON ON, ie., 14:40 ON CLOCK Jānosiež vēlreiz, lai astāvīgi rādītu laiku, 14:41 OFF ie., 14:41 OFF. Ja ir ieļauta kļūda vai ainījušās doas ulksteņa iestatīšanas laikā, tikai nosiediet CHECK un sāciet no jauna.

14 14 Ieslēgšana vai izslēgšana noteiktā laikā BeoSound 9000 var iestatīt ieslēgšanai vai izslēgšanai noteiktos laikos dienas un nedēļas laikā. BeoSound 9000 var saglabāt līdz 15 šādie taiera iestatījuie, un to var izantot, ie., lai tas odinātu ar iecienītākā atskaņošanu vai radiostacijas ieslēgšanu. Ja, ieēra, vēlaties, lai BeoSound 9000 aturētu atskaņošanu noteiktā laikā vakarā, vienkārši iestatiet taieru ar STANDBY kā avotu. Iestatot taieru irdienai, otrdienai un ceturtdienai, taiers ieslēgsies šajās dienās katru nedēļu. Ja izantojat BeoSound 9000 ilnīgi integrētā Bang & Olufsen iestatīšanā (sk. BeoSound 9000 lietošana koā ar videosistēu), taiera funkcija jāiestata ieslēgtā ON vai izslēgtā OFF ozīcijā, izantojot TV. Iekārtas BeoSound 9000 dislejā būs lasās TV OPERATED. Taiera iestatīšana Taiera nodroses iestatījua visai iekārtai BeoSound 9000 jāzina, vai ir laiks, kad vēlaties, lai atskaņošana tiktu izslēgta, un cik bieži. Kolīdz ir izvēlēts nodroses taiers, dislejs aicinās izvēlēties laiku, kad taiers jāizslēdz. TIMER Jānosiež, lai sāktu iestatījuu rograēšanu Jānosiež, lai izvēlētos avotu taiera vai taiera nodroses režīu Jānosiež, lai astirinātu avotu Pēc ta ierograējiet, kad vēlaties, lai taiers ieslēgtos un izslēgtos Atkārtoti jāsiež, kaēr ir atrasts vajadzīgais laiks ēc laika regulējaas atskaņošanas ieslēgšanai Jānosiež, lai astirinātu taiera ieslēgšanu Prograējot taieru ieejaie avotie, jāizvēlas stacija/kanāls, kurā vēlaties rograēt ēc laika regulējau atskaņošanu. Ja tiek izvēlēta RADIO stacija, arādīsies tā stacija, kuru klausījāties ēdējo. TV un SAT kanāla 1 arādīsies kā irā ocija. No ieejaā raidāā avota, ie., TV un RADIO, ir iesējas izvēlēties tikai tās stacijas/kanālus, kas jau ir saglabāti atiņā. Tālvadības ults Beo4 lietošana > Jāsiež sarkanas krāsas oga vairāk nekā 1,5 sekundes, kaēr dislejā arādās TIMER? > Jānosiež GO, lai turinātu. Lietojiet ogu GO, ogas un un ciartaustiņus 0 9 laika iestatīšanas rocedūras gaitā, lai redzētu ocijas un varētu izdarīt izvēli. Atkārtojiet rocedūru ar ogā un, lai ierograētu vajadzīgo laiku taiera izslēgšanai. Ja taiera iestatīšanas laikā ainās doas, vienkārši nosiediet avota ogu, vai radio, lai izietu no taiera rograēšanas funkcijas. Ja taiera iestatīšanas laikā tiek nosiesta oga CHECK, atgriezīsities vienu soli atakaļ.

15 15 Taiera iestatīšana viena datua Ja vēlaties ierograēt taieru atsevišķa datua, taiera izvēlnē jāizraugās ocija Single date. Nedēļas taiera iestatīšana Ja vēlaties ierograēt nedēļas taieru taiera ieslēgšanas vai taiera nodroses režīā, taiera izvēlnē jāizvēlas ocija Days. Ja ir izveleta ocija DAYS,, dislejā arādīsies aicinājus atzīēt nedēļas dienas, kurās vēlaties, lai sistēa izilda taiera ieslēgšanu. Izvēlieties izvēlnē ociju Izvēlieties izvēlnē ociju Iestatot BeoSound 9000 taieru nākaajās, izvēlētajās single date, dislejā Days, dislejā arādīsies nedēļas dienās, šīs dienas tiek norādītas kā abreviatūras: SINGLE DATE? arādīsies SINGLE DATE? DAYS? DAYS? MON norāda irdienu TUE norāda otrdienu Jānosiež, lai arādītos Jānosiež, lai iekļūtu WED norāda trešdienu datus, kura vēlaties disleja, kurā var THU norāda ceturtdienu ierograēt taieru atzīēt dienas, kurā FRI norāda iektdienu vēlaties ierograēt SAT norāda sestdienu DATE 15 NOV? Dislejā būs redzas taieru SUN norāda svētdienu datus Jānosiež, lai ietvertu Jānosiež, lai astirinātu FRI? M_WT nedēļas dienu izvēli Jānosiež, lai izslēgtu Jānosiež, lai saglabātu nedēļas dienu taiera rograēšanu un atgrieztos ie? M_WTF_S Kad ir ārskatīta visa norālas avota darbības nedēļa, dislejs aicinās saglabāt taiera ievadi TIMER STORED Dislejā ir redzas, ka iestatījui ir saglabāti Jānosiež, lai saglabātu taiera ievadi Ja ir izvēlēts SINGLE DATE, uzvedinājus DATE un esošās dienas datus aicinās izvēlēties datuu nākaā gada TIMER STORED Dislejā ir redzas, ka ietvaros. iestatījui ir saglabāti Nedēļas rograēšanas dislejs rada astirināto dienu iros burtus (M, T, W, T, F, S, S) un asvītrojuu (_) dienā, kuras nav izvēlētas. ŅEMIET VĒRĀ! Dislejā arādīto avotu saraksts ietver N.MUSIC (ūzikas ierakstie, kas ir saglabāti datorā) un N.RADIO (radio vietnē internetā). Šie avoti ir ieejai, ja iekārta BeoSound 9000 ir savienota ar BeoLink PC 2 un ir iekļuve interneta.

16 16 >>Ieslēgšana vai izslēgšana noteiktā laikā Taieru ārbaude vai dzēšana Jūu varat ārskatīt katru taiera rograēšanas ievadi, lai ārbaudītu saturu vai to ilnīgi atceltu. CHECK Jānosiež, lai ārbaudītu taierus Jānosiež, lai redzētu taiera rograēšanas nuuru un avotu atsevišķā taiera ievadē Jāsiež atkārtoti, lai dislejā arādītos konkrētās rograēšanas detaļas Pirajā dislejā ir redzaas taiera ievades nuuru secībā ar avota un stacijas nuuru, otrajā ir redzaa ieslēgšanas un izslēgšanas laika indikācija, bet trešajā dislejā ir norādītas dienas, kurā taiers ir iestatīts. Tā ir ieslēgšanas-izslēgšanas rograēšana. Visos trīs gadījuos ir iesējaa iestatījuu dzēšana.? Ja dislejā arādās? NEXT? Jānosiež, lai arādītos NEXT? un varētu redzēt nākao taiera rograēšanas ievadi NO MORE Jānosiež, lai redzētu nākao ievadi Ja vairs nav ievades, dislejā arādīsies NO MORE CLEAR CLEARED Jānosiež CLEAR, kaēr dislejā ir redzaa attiecīgā taiera rograēšanas inforācija dislejā arādīsies CLEARED

17 17 Taiera funkcijas ieslēgšana vai izslēgšana Iekārtā BeoSound 9000 ierograētos taierus visus var aktivizēt, ieslēdzot vai neieslēdzot skaļruņus, kas ir tieši ieslēgti iekārtai BeoSound 9000 vai ar BeoLink alīdzību. Taiera ON/OFF funkcija nosaka, vai taiera ieslēgto atskaņošanu varēs dzirdēt skaļruņos. Taiera funkcijas vietas izvēle Lai dzirdētu ierograētos taiera atskaņošanas iestatījuus, jāaktivizē skaļruņi telā vai telās, kurās vēlaties klausīties ūziku, ieslēdzot taiera funkciju ozīcijā ON. Ja taiera funkcija ir iestatīta ozīcijā OFF, skaļruņie tiks noņeta skaņa. Ja tāēc izvēlaties iestatīt BeoSound 9000 līdzās esošos skaļruņus ozīcijā OFF, bet aildu skaļruņus, kas atrodas guļaistabā, ieslēgt ozīcijā ON, tiks izildīta taiera atskaņošana un varēsit to dzirdēt no aildu skaļruņie guļaistabā. Toer tada gadijua, ja visas iekartai BeoSound 9000 ievienoto skalrunu, ka ari visu ieslegto sisteu taiera funkcijas ir iestatitas uz OFF, taiers netiks aktivizets. ON/OFF Jānosiež, lai ieslēgtu, vai jānosiež vēlreiz, lai izslēgtu skaļruņus TIMER ON TIMER OFF Piro reizi nosiežot ON/OFF, dislejā arādīsies TIMER ON vai TIMER OFF saskaņā ar ieriekš izdarītajie iestatījuie

18 18 Koaktdisku atskaņošana Ja iekārtā BeoSound 9000 ir ievietoti 1 6 koaktdiski, var sākt to atskaņošanu. Nosiežot ogu, lai sāktu atskaņošanu, visirs sāksies tā koaktdiska atskaņošana, ie kura atrodas bīdnis. Ir iesējas vienkārši ainīt dažādus koaktdiskus un atsevišķus ierakstu celiņus, lai iegūtu vēlao ierakstu secību. Pēc ta, kad irā atskaņošana ir abeigta, bīdnis autoātiski ārvietosies ie nākaā ievietotā un sāks šī jaunā koaktdiska ierakstu atskaņošanu. Ja izvēlēsities klausīties citu avotu, atskaņotājs autoātiski izslēgsies. Koaktdisku ielikšana Ja vēlaties iekļūt koaktdisku ievietošanai vai izņešanai, vienkārši lietojiet BeoSound 9000 adeves ogu. Jānosiež, lai aceltu stikla durtiņas Jānosiež, lai nolaistu stikla durtiņas Jānosiež, lai nolaistu durtiņas un sāktu atskaņošanu Ja stikla durtiņas aliek vaļā, tās autoātiski saslēgsies ēc 5 inūtē. Ja iekārta BeoSound 9000 ir atstāta aturētā stāvoklī vairāk nekā 30 inūtes, tā autoātiski ārslēgsies uz nodroses režīu. Ja stikla durtiņas ir vaļā un bīdnis ir novietots virs, kuru vēlaties izņet, vienkārši ārvietojiet bīdni citā ozīcijā, nosiežot tiešas izvēles ogu nodalījua riekšusē. jāievieto tā, lai teksta use būtu vērsta ret jus. Turot aiz alā, jāieliek (augšējā sekcija). Lai izņetu, koaktdisks jāsatver aiz alā un viegli jāabīda uz riekšu, lai to atbrīvotu. Bīdnis reģistrē, vai rasītie nodalījui ir tukši vai ne, un, līdz laika, kad stikla durtiņas atkal tiek atvērtas, atcerēsies nodalījuu stāvokli.

19 19 atskaņošana Ja vēlaties atskaņot kādu konkrētu, jānosiež līdzās nodalījua esošā tiešās izvēles oga*. Pēc ta bīdnis ārvietosies līdz izvēlētaja koaktdiska un sāksies tā atskaņošana. Jānosiež, lai atskaņotu Jānosiež, lai atskaņotu nākao ierakstu Jānosiež, lai vēlreiz atskaņotu to ašu ierakstu, vai jānosiež divas reizes, lai atskaņotu ieriekšējo ierakstu BeoSound 9000 lietošanas laikā salks sarkanas krāsas indikators iedegas līdzās visie aizņetajie nodalījuie. Ja, ieēra, izvēlaties atskaņojao disku secību, degs tikai tie indikatori, kas atrodas līdzās izvēlētajie koaktdiskie, arī tad, ja ir ievietoti seši koaktdiski. PAUSE Jānosiež, lai aturētu atskaņošanu Jānosiež, lai atsāktu atskaņošanu VOL r Jānosiež, lai alielinātu skaņas stiruu VOL u Jānosiež, lai saazinātu skaņas stiruu MUTE Jānosiež, lai izslēgtu skaļruņu skaņu MUTE Jānosiež vēlreiz, lai atjaunotu skaņu Jānosiež, lai ārslēgtu uz nodroses režīu * izvēles ogas var izantot arī, lai ārskatītu koaktdisku ierakstus. Poga jānosiež vienu reizi un var izvēlēties, tā jāsiež neārtraukti un var ārskatīt izvēlētā koaktdiska ierakstus.

20 20 atskaņošana dažādos veidos Iestatiet BeoSound 9000 iecienītāko koaktdisku atskaņošanai noteiktā vēlaajā secībā vai koaktdisku atskaņošanai nejaušā izvēles secībā, lai dažādotu klausīšanās iesaidu. Katru reizi ciklā ietvertaja koaktdiska līdzās nodalījua iedegas sarkanā indikatorlaiņa. Var izvēlēties avienot funkciju RANDOM un funkciju EDIT un atskaņot iecienītākos ierakstus nejaušas atskaņošanas secībā. Tāat ir iesējas avienot šīs divas funkcijas ar SELECT un izvēlēties tikai iecienītāko ierakstu atskaņošanu, ieēra, no divie koaktdiskie nejaušā secībā. Sk. Iecienitako ierakstu atskanošana, kur ir sniegta lašāka inforācija ar funkciju EDIT. Disku secības atlase Izvēles ocija dod iesēju izraudzīties īašu secību koaktdiskie, kurus vēlaties klausīties. Izvēlēto koaktdisku atskaņošana sāksies nuuru secībā. Jānosiež, lai sāktu atskaņošanu SELECT Jānosiež, lai arādītos SELECT DISC SELECT DISC Jānosiež tiešās izvēles oga līdzās koaktdiskie, kurus vēlaties iekļaut SELECT Jānosiež, lai sāktu dzēst secību un atskaņotu visus sešus koaktdiskus CLEAR Jānosiež, lai dzēstu ciklu Koaktdisku un ierakstu atskaņošana nejaušā izvēles secībā Nejaušas atskaņošanas secības funkcija nodrošinās koaktdisku un atsevišķu koaktdisku ierakstu atskaņošanu nejaušā izvēles secībā. Arī izvēlēto koaktdisku un ierakstu sērijas var atskaņot nejaušā izvēles secībā. Jānosiež, lai sāktu atskaņošanu RANDOM Jānosiež, lai arādītos RANDOM ON RANDOM ON un ieslēgtu ierakstu nejaušas atskaņošanas secības funkciju RANDOM Jānosiež divas reizes, lai RANDOM OFF arādītos RANDOM OFF un atceltu ierakstu nejaušas atskaņošanas secības funkciju Lai izlaistu ciklā iekļautā atskaņošanu SELECT Jānosiež, lai varētu noņet *, un jānosiež tiešās izvēles oga līdzās koaktdiska, kuru vēlaties noņet Lai klausītos koaktdisku, kas nav iekļauts disku secībā, tikai nosiediet tiešās izvēles ogu līdzās, kuru vēlaties klausīties, un uzreiz sāksies atskaņošana. *ŅEMIET VĒRĀ! Ocija SELECT ir aktivizēta 25 sekundes ēc SELECT nosiešanas. Nosiežot tiešās izvēles ogu ēc ta, kad ocijas SELECT aktīvais stāvoklis ir beidzies, uzreiz sāksies izvēlētā diska atskaņošana un tiks atcelts cikls. Pēc ta, kas tā atskaņošana beigsies, BeoSound 9000 turinās atskaņot ieriekš izvēlēto ciklu.

21 Iecienītāko ierakstu atskaņošana 21 Rediģēšanas funkcija dod iesēju ierograēt ierakstu sērijas atsevišķie koaktdiskie un tās astāvīgi saglabāt. rediģēšana nozīē katra ieraksta ietveršanu vai izslēgšanu, skenējot to saskaņā ar labajā usē doto arakstu. Ierakstu sēriju atlase un saglabāšana atiņā Pirs savu ierakstu sēriju izveidošanas jāsāk atskaņošana. Ierakstu sēriju atskaņošanas atļaušana vai bloķēšana Ievietojot rediģētu, tiks atskaņoti vienīgi atlasītie ieraksti. To atskaņošana notiks nuuru secībā. Toēr tāat ir iesējas izvēlēties atskaņot visus ierakstus. Tāat var dzēst izveidoto ierakstu sēriju, lai vienēr atskaņotu kouā. Tiks atskaņotas katra ieraksta irās 15 sekundes. Dislejā arādīsies Jānosiež, lai atskaņotu Jānosiež, lai atskaņotu konkrētajā brīdī atskaņojaā ieraksta nuurs. 15 sekundes ilgās atskaņošanas laikā konkrēto ierakstu var ietvert sērijā EDITING EDITING? Jānosiež, lai skenētu Dislejā arādās EDITING? EDIT Jānosiež, lai sāktu rediģētu ierakstu atskaņošanu vai izslēgt. Kolīdz tiks nosiesta kāda oga, sāksies nākaā ieraksta atskaņošana*. Jānosiež, lai sāktu ierakstu skenēšanu EDIT ON EDIT Parādās EDIT ON Jānosiež divas reizes, lai Jānosiež, lai ietvertu EDIT OFF atskaņotu kouā un ieraksta nuuru sērijā, atceltu EDIT arādās vai EDIT OFF EDITING Jānosiež, lai izslēgtu ieraksta nuuru no sērijas EDITING arādās, kad ir ietverts vai izslēgts ēdējais ieraksts Ja rediģēšanas funkcija tiek atcelta, kaēr notiek rediģēta atskaņošana, ēc atskaņojaā ieraksta tiks atskaņoti visi ieraksti. Funkcija EDIT aliek ieslēgtā stāvoklī ON, kaēr tā netiek atcelta at nodroses režīā. Jānosiež, lai astirinātu ierakstu sēriju Lai dzēstu ierakstu sēriju Izvēlieties, kura ierakstu sēriju vēlaties dzēst EDITING Jānosiež, lai iekļūtu rograēšanas ocijai CLEAR Jānosiež, lai kouā dzēstu ierakstu sēriju *ŅEMIET VĒRĀ! Ja 15 sekundes ilgās atskaņošanas laikā netiks izdarīta izvēle, vai ietvert vai izslēgt ieraksta atskaņošanu, atskaņotājs autoātiski ietvers ierakstu. Ja izvēlaties iziet no EDITING irs visu koaktdiskā esošo ierakstu skenēšanas, astirināšanas vai izslēgšanas, ārējie ieraksti tiks uzskatīti ar izslēgtie no ierakstu sērijas.

22 22 Nosaukua iešķiršana koaktdiskie Lai atšķirtu atsevišķus koaktdiskus, tie var iešķirt nosaukuu. Pēc ievietošanas dislejā būs redzas nosaukus. Pavisa iekārtā BeoSound 9000 var saglabāt 200 nosaukuu. Katru nosaukuu var veidot līdz 12 rakstzīes, ieskaitot ciarus. Ja koaktdiska nav iešķirts nosaukus, tā vietā dislejā arādīsies ieraksta nuurs, ieraksta laiks vai laiks, kas ir agājis no ieraksta sākua. Dislejā var iekļūt nosaukuu saraksta. Nosaukua iešķiršana koaktdiska Koaktdisks, kura ir iešķirts nosaukus, jāatskaņo iekārtā BeoSound Ja koaktdiska jau ieriekš ir bijis dots nosaukus, to var ainīt vai dzēst, vai arī var atstāt ieriekšējo funkciju, nosiežot. NAMING A Jānosiež, lai atskaņotu Jānosiež, lai iekļūtu nosaukua iešķiršanas funkcijai. Pirās rakstzīes ozīcijā irgo A Jānosiež, lai iegūtu rakstzīes ēc kārtas nosaukuu saraksts Ja dislejā ir redzas saraksts, vienlaicīgi ir iesējas dzēst nosaukuus un jebkuru saglabāto ierakstu sēriju. Jānosiež, lai atskaņotu NAMING Jānosiež, lai iekļūtu LIST nosaukuu iešķiršanas GLENN MILLER saraksta, uz irkli arādās LIST, ēc ta ir redzas atskaņojaā nosaukus, ieēra, GLENS MILLERS Jānosiež, lai ārietu uz Jānosiež, lai ēc kārtas nākao rakstzīi, ietvertu sarakstā un jānosiež atkārtoti, lai atgrieztos ie saglabātu nosaukuu, nosaukuie sarakstā vai tālāk uz augšu Jānosiež, kaēr tiek CLEAR Jānosiež, lai dzēstu iešķirts nosaukus nosaukuu, ja dislejā ir koaktdiskie vai redzas attiecīgais ierakstu sērijai, lai nosaukus autoātiski saglabātu nosaukuu un izietu no Jānosiež, lai atgrieztos nosaukua iešķiršanas ie norālas avota funkcijas darbības Lai dzēstu nosaukuu > Jānosiež NAMING, lai iekļūtu nosaukuu iešķiršanas funkcijai. > Jānosiež CLEAR, lai dzēstu nosaukuu. > Jānosiež, lai atgrieztos ie norālas avota darbības. Ja bīdnis atrodas virs, ka ir iešķirts nosaukus, vai ir rediģēts, šī nosaukus un nuurs būs redzas dislejā, ieejot sarakstā. Ja koaktdisks ze bīdņa ir neazīstas, dislejā arādīsies koaktdisku saraksts, un tad jānosiež oga vai, lai iegūtu dislejā redzau nosaukuu vai nuuru. PIEZĪME! Ar tālvadības ults Beo4 alīdzību var iešķirt nosaukuu koaktdiskie vienīgi tad, ja BeoSound 9000 ir iestatījus Otion 1, sk. 33. lausē, kur ir sniegta lašāka inforācija ar ociju iestatījuie. Nosaukua iešķiršanas funkcijai var iekļūt arī ar tālvadības ulti Beo4 > Zilā oga jāsiež vairāk nekā 1,5 sekundes, lai izsauktu dislejā NAMING? > Jānosiež GO un jālieto ogas un, lai izvēlētos rakstzīes. > Pēc abeigšanas jānosiež un jātur oga GO, lai ārietu uz saglabāšanas līeni. > Jānosiež GO, lai astirinātu, un EXIT, lai izietu no nosaukua iešķiršanas rocedūras. Ja ēģināsit iešķirt nosaukuu vai rograēt ierakstu sērijas vairāk nekā 200 koaktdiskie, dislejā būs lasās LIST FULL, un būs neieciešas dzēst kādu ierakstu irs cita ieraksta ievienošanas.

23 Koaktdisku izvietošana 23 Lai aierinātu savas estētiskās vēles, ir iesējas izvietot atsevišķu tā, lai veidotos grafisks dizains, un uz esošais teksts ats ar sevi rada rieku. Saglabājot atiņā izvietojuu katra, BeoSound 9000 atcerēsies šīs ozīcijas. Neatkarīgi no tā, cik daudz reižu koaktdiski tiks izņeti un atkal ievietoti, atsevišķie koaktdiski katru reizi atgriezīsies šajās ozīcijās ēc ta, kad ārstās griezties*. anuāla ievietošana un noregulēšana Pēc ievietošanas ozīcijas noregulēšanu var veikt anuāli. Bīdnis jāārvieto līdz konkrētaja, un varēsit iekļūt koaktdisku ozicionēšanas funkcijai, lai saglabātu atiņā izvēlēto ozīciju. Nosiediet tiešās izvēles ogu līdzās, lai ārvietotu bīdni SELECT Jānosiež, lai izvēlētos vēlao ozīciju SELECT Jānosiež, lai saglabātu ozīciju koaktdiska atskaņošanas laikā POSITION? Parādās POSITION? Izvietošanas iestatījua dzēšana Ja vēlaties dzēst koaktdiska noteikto ozīciju, ārvietojiet bīdni līdz konkrētaja. SELECT Jānosiež, lai izvēlētos, kura vēlaties dzēst ozīciju SELECT Jānosiež, lai iekļūtu ozicionēšanas funkcijai un varētu dzēst ozīciju CLEAR Jānosiež, lai dzēstu ozīciju Jānosiež, lai saglabātu koaktdiska ozīciju, kuru izvēlējāties, kad tas tika ievietots Atkārtojiet šo rocedūru visie ievietotajie koaktdiskie *ŅEMIET VĒRĀ! Daži koaktdiski nesatur inforāciju, kas neieciešaa, lai BeoSound 9000 saglabātu atiņā koaktdisku ozīcijas. Tādējādi var notikt, ka BeoSound 9000 neievēro ozīciju, kas ir saglabāta atiņā konkrētaja koaktdiska. Protas, jorojā būs iesējas atskaņot šāda ierakstus.

24 24 Dislejā arādītā inforācija BeoSound 9000 dislejs var sniegt trīs dažāda tia inforāciju ar atskaņojao : Nosaukus* un ieraksta celiņa nuurs nuurs un no ieraksta sākua agājušais laiks Lai ārslēgtu no viena disleja uz otru, atskaņošanas laikā atkārtoti jāsiež oga. Disleju ārslēgšana atskaņotāja izvēlētā disleja indikācija saglabāsies disleja anelī un tikai uz īsu brīdi arādīsies, veicot citu oerāciju BeoSound 9000 darba anelī. Pēc ta inforācija, kas aildina šo darbību, īsu laika eriodu arādīsies dislejā. Jānosiež, lai atskaņotu Atkārtoti jāsiež, lai ainītu disleja indikāciju Disleji rāda nosaukuu, un ieraksta nuuru koā ar atskaņojaā ieraksta no atskaņošanas sākua agājušo laiku inūtēs un sekundēs. *ŅEMIET VĒRĀ! Koaktdiska jāiešķir nosaukus, irs nosaukus arādās dislejā, sk. Nosaukua iešķiršana koaktdiskie, kur var atrast vairāk inforācijas ar nosaukua iešķiršanu.

25 Citu avotu atskaņošana 25 Paildu arīkojua ievienošana iekārtai BeoSound 9000 dod iesēju klausīties ārēja avota skaņu, izantojot iekārtai BeoSound 9000 ievienotos skaļruņus. Toēr visas vadības darbības jāveic ievienotajā aildu arīkojuā. Ārēju avotu klausīšanās Ja tiek atskaņots ārējs avots, izantojot BeoSound 9000, ir iesējas lietot ar skaņu saistītas funkcijas, sk. nodaļā Skaņas iestatījuu noregulēšana un saglabāšana. Veicot ierakstīšanu no BeoSound 9000 audiolentē, būs iesējas klausīties tikai to avotu, no kura notiek ierakstīšana, nevis citu avotu, vai radio. Ierakstīšanas laikā ainot avotu, audiolentē tiks veidots ieraksts no šī jaunā avota. Ir iesējas ierakstīt iekārtā BeoSound 9000 atskaņojaā avota, vai radio, ierakstus audiolentē vai citā ieejaā līdzeklī, izantojot ligzdu AUX. Ierakstīšanas funkcijai jāizanto aildu arīkojua vadības ogas. A.AUX VOL r VOL u Jānosiež, lai izvēlētos aildu arīkojuu Jānosiež, lai alielinātu skaņas stiruu Jānosiež, lai saazinātu skaņas stiruu MUTE Jānosiež, lai nekavējoties izslēgtu skaļruņu skaņu Jānosiež vēlreiz, lai atjaunotu skaņu Paildu arīkojus jāsavieno ar BeoSound 9000 aizugurē esošo ligzdu AUX. Izantojot digitālā izvada ligzdu, varēsit ierakstīt ciarsignālus no BeoSound 9000 digitālajā agnetofonā. Plašāku inforāciju sk. Kabeļu ievienošana. Pievienojiet austiņas ligzdā, kas atrodas BeoSound 9000 korusa sānos aakšējā ozīcijā. PIEZĪME! Sazinieties ar Bang & Olufsen ārdevēju, lai iegūtu ilnīgu inforāciju ar to, kādus izstrādājuus, kas nav Bang & Olufsen ražojui, var izantot koā ar BeoSound 9000.

26 26 Radio izantošana Lai būtu iesējas izantot radio, visirs jāveic noregulēšana uz tā radiostacijā, kuras vēlaties saglabāt atiņā, un ēc ta tās jāsaglabā to ašu rograas nuuros. Jebkurā laikā var ainīt radiostacijas rograas nuuru arī neatrodoties regulēšanas rocesā. Radiostaciju ieriekšēja iestatīšana Dodot iesēju iekārtai BeoSound 9000 noregulēt radiostacijas, tiks nodrošināts, ka iegūsit visas ieejaās stacijas. Pēc ta, kad ir atrasta radiostacija, to var recīzi noregulēt, ja uztveršana ir slikta. RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio Ieriekšējo iestatījuu dzēšana Ja vēlaties atcelt kādu no radio ieriekšējie iestatījuie, tas ir iesējas ar funkcijas CLEAR alīdzību. RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio Ir iesējas saglabāt atiņā līdz 60 radiostaciju, un ēc vēlēšanās tā var TUNE Jānosiež, lai ieslēgtu regulēšanas funkciju Jānosiež, lai eklētu rograas nuuru iešķirt īsu nosaukuu. Plašāku inforāciju sk. Nosaukua iešķiršana radiostacijā. AM/FM Jānosiež, lai izvēlētos AM vai FM, ārslēgšanu no viena uz otru, ārbaudītu CLEAR Jānosiež, lai dzēstu rograu disleju attiecībā uz Jānosiež, lai astirinātu izvēlētās ocijas radio rograas indikāciju dzēšanu Jānosiež, lai radiostacijai CLEARED Dislejā arādīsies eklētu augšējo vai CLEARED aakšējo frekvenču diaazonu Jānosiež, lai astirinātu atrasto staciju P. NO. Jānosiež, lai ainītu dislejā redzao rograas nuuru Jānosiež, lai izvēlētos rograas nuuru uz augšu vai uz leju Jānosiež, lai saglabātu STORED atiņā jaunu radio rograu dislejā arādās STORED Ja ir neieciešaa stacijas recīza noregulēšana vai vēlaties ārslēgt radiorograā ono un stereo skaņu, sk. Radio skaņas otiizēšana.

27 Radio skaņas otiizēšana 27 Ja radiostacija nav noregulēta ietiekai skaidri, tas var būt saistīts ar to, ka rograai ir neieciešaa recīza noregulēšana. Tāat var izvēlēties ainīt skaņu, lai aierinātu vēles, izvēloties star ono un stereo uztveršanu. Radiostacijas reciza noregulešana Precīzas noregulēšanas funkcija dod iesēju lēni ainīt frekvences vai nedaudz ārveidot rograas noregulējuu trokšņa uztveršanas dēļ. RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio rograu, kuru vēlaties recīzi noregulēt RADIO 11 Dislejā ir redzas ēdējās atskaņotās radio rograas nuurs, ie., 11 TUNE Jānosiež, lai dislejā P arādītos frekvence, ie., 88,4 Mono/stereo uztveršana BeoSound 9000 autoātiski ārslēdzas uz ono skaņas uztveršanu, ja stereo signāls nav ietiekai sēcīgs, lai radītu ieņeau stereo skaņu. Ja vēlaties, varat anulēt šo autoātisko funkciju un izvēlēties ono skaņas uztveršanu anuāli. RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu attiecīgo radiostaciju TUNE Jānosiež, lai izvēlētos regulēšanas funkciju, un jāsiež atkārtoti, kaēr ir sasniegti iestatījui ono/stereo skaņas uztveršanai STEREO? Dislejā būs redzaas MONO? izvēles TUNE Jānosiež, lai iekļūtu Jānosiež, lai izvēlētos recīzas noregulēšanas ono vai stereo funkcijai iestatījuu FINE 88.4 Dislejs norāda, ka tagad Jānosiež, lai saglabātu ir iesējas recīzi jauno noregulējuu noregulēt staciju rograas nuurā Jānosiež, lai recīzi noregulētu staciju uz augstāku vai zeāku frekvenci Jānosiež, lai astirinātu recīzi noregulēto staciju Jānosiež vēlreiz, lai saglabātu stacijas un rograas nuuru Pēc ta, kad stacija ir recīzi noregulēta, ja vēlaties, varat izvēlēties atšķirīgu rograas nuuru irs tās saglabāšanas atiņā. Plašāku inforāciju sk. Radiostaciju ieriekšēja iestatīšana.

28 28 Nosaukua iešķiršana radiostacijā Ir iesējas iešķirt nosaukuu visā atiņā saglabātajā radiostacijā. Nosaukuu varat izvēlēties ēc savie ieskatie. Ja gadās kļūdīties vai ārdoāt izvēli laikā, kaēr radiostacijā tiek iešķirts nosaukus, vēlreiz jānosiež oga NAMING un var sākt vēlreiz. Ja vēlaties dzēst nosaukuu ēc ta, kad tas ir ievadīts, vietā jānosiež CLEAR un ievadītais nosaukus tiks dzēsts. Nosaukua iešķiršana radiostacijā Nosaukua iešķiršana radiostacijā var alīdzēt atcerēties staciju ne vien ēc nuura, bet arī ēc īaša nosaukua. Klausoties radiostaciju, dislejā arādīsies tās nosaukus*. Pēc nosaukua ievadīšanas abeigšanas nosaukus jāsaglabā, un ēc ta tas arādīsies katru reizi, kad būs izvēlēta šī stacija. RADIO NAMING A Jānosiež, lai ieslēgtu radiostaciju, kurai vēlaties iešķirt nosaukuu Jānosiež, lai ieslēgtu nosaukua iešķiršanas funkciju. Pirā no divadsit rakstzīju ozīcijā irgo, norādot, ka var sākt nosaukua ievadīšanu Nosaukua dzēšana Ja ēc ta, kad jau ir atstāta nosaukua iešķiršanas funkcija, vēlaties dzēst nosaukuu, jāatgriežas nosaukua iešķiršanas funkcijā un nosaukuu var dzēst. Ja stacijā nav iešķirts nosaukus, var arādīties ašas stacijas nosaukus, šāds nosaukus ir ārraidīts no ašas radiostacijas*. NAMING Jānosiež, lai iekļūtu nosaukua iešķiršanas funkcijai CLEAR Jānosiež, lai dzēstu nosaukuu Jānosiež, lai iegūtu rakstzīes ēc kārtas Jānosiež, lai arādītos ieriekš redzaās rakstzīes Jānosiež, lai ārietu uz nākao rakstzīes ozīciju Jānosiež, lai saglabātu atiņā radiostacijas nosaukuu NAMING Disleja bus redzas NAMING RADIO Jānosiež, lai saglabātu nosaukuu un izietu no nosaukua iešķiršanas funkcijas Jebkurā laikā var nosiest RADIO, lai saglabātu atiņā iestatījuu un izietu no nosaukua iešķiršanas funkcijas *ŅEMIET VĒRĀ! Šāds nosaukus var tikt ārraidīts vienīgi tādā gadījuā, ja iekārta BeoSound 9000 ir arīkota ar RDS ierīci. RDS ierīce nav standarta funkcija visās iekārtās BeoSound 9000, bet tā ir ieejaa kā aildu arīkojus.

29 Radiostaciju atskaņošana 29 Pēc ta, kad ir noregulētas vēlaās radiostacijas, kā tas ir arādīts ieriekšējās lausēs, viss ir sagatavots, lai klausītos radio. Radio atskaņošana Pēc radio ieslēgšanas skanēs tā stacija, kuru klausījāties ēdējo, un dislejā tiks norādīts, kura radiostacija ir ieslēgta. Ja radiostacijai ir iešķirts nosaukus, dislejā būs redzas šis nosaukus. Disleju ārslēgšana Dislejā ir iesējas redzēt četru atšķirīgu tiu inforāciju ar konkrēto radiostaciju: stacijas nosaukuu vai RDS*, stacijas nuuru un radiofrekvenci. Inforācija, kas ir izvēlēta arādīšanai dislejā, saglabāsies BeoSound 9000 dislejā tikēr, kaēr izvēlēsities kādu no zeāk ilustrētajie dislejie. RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio radio Jānosiež, lai ārskatītu Atkārtoti jāsiež, lai radiostacijas ainītu radio disleja indikāciju, lai arādītu Jānosiež, lai ārslēgtu uz nodroses režīu CLASSIC Stacijas nosaukua indikāciju RADIO 5 Prograas nuura indikāciju P5 FM 89.9 Radiofrekvences indikāciju

30 30 Skaņas iestatījuu noregulēšana un saglabāšana Visi skaņas līeņi izgatavotājuzņēuā ir iestatīti neitrālā vērtībā, taču ir iesējas veidot un saglabāt savus skaņas noregulējuus. Skaņas noregulēšana Ja vēlaties ainīt skaņas iestatījuus, jāiekļūst attiecīgajai funkcijai, jāveic noregulējui un jāsaglabā jaunais iestatījus. Ja vēlaties, varat aaugstināt vai azeināt diskanta un basa toņu līeņus un ainīt līdzsvaru, ie., skaņas sadali no skaļruņie, lai atbilstu TREBLE Jānosiež, lai iekļūtu diskanta toņu noregulēšanas funkcijai klausīšanās ozīcijai. BASS Jānosiež, lai iekļūtu Iekārtai BeoSound 9000 tāat ir basa toņu noregulēšanas funkcijai skaļua funkcija, kuru ēc vēlēšanās var aktivizēt vai dezaktivēt. Skaļua funkcija adara ūziku dinaiskāku. Tā koensē cilvēka ausij augsto un zeo frekvenču uztveres azeināto jutīguu, klausoties zeu ūziku. BALANCE Jānosiež, lai iekļūtu līdzsvara noregulējua Jānosiež, lai aaugstinātu vai azeinātu diskanta vai basa toņu līeņus; vai Pirie četri disleji ir ieēri līeņie, ka var iestatīt atšķirīgas skaņas funkcijas. Skaņas stiruu var noregulēt divos soļos diaazonā no 00 līdz 72, diskanta un basa toņu līeņus var noregulēt diaazonā no -4 līdz +4 un līdzsvara iestatījuu (šeit neitrāls) var noregulēt 8 diaazonā uz katru usi. Piektais ieērs ir dislejs, kas arāda skaļua funkcijas iestatījuu ON, ja skaļus ir Jebkurā laikā var atiestatīt skaņas līeņus to oriģinālajos iestatījuos. Ja ārdoājat un nevēlaties saglabāt savus noregulējuus, tikai nosiediet avota ogu BeoSound 9000 vadības ultī. LOUDNESS LOUDNESS ON LOUDNESS OFF noregulētu līdzsvaru star kreisās un labās uses skaļruni Jānosiež, lai redzētu skaļua noregulēšanas funkcijas stāvokli ieslēgts, un OFF, ja skaļus ir izslēgts. Dislejs SOUND? aicina saglabāt esošo skaņas iestatījuu. Saglabātie skaņas iestatījui tiks izantoti katru reizi, ieslēdzot BeoSound LOUDNESS ON vai LOUDNESS OFF Jānosiež vēlreiz LOUDNESS, lai ainītu iestatījuu Jānosiež, lai astirinātu SOUND? visus skaņas līeņus dislejā arādās SOUND? Jānosiež, lai saglabātu visus skaņas līeņus Ja skaņas noregulējui nav saglabāti atiņā RESET Jānosiež, lai skaņas līeņus atiestatītu to ieriekšējos saglabātajos iestatījuos ŅEMIET VĒRĀ! Ja BeoSound 9000 izanto ilnīgi integrētā uzstādīšanā (sk. BeoSound 9000 lietošana koā ar videosistēu), skaņa jānoregulē saskaņā ar videosistēas rokasgrāatas norādījuie. Iekārtas BeoSound 9000 dislejā būs lasās TV OPERATED.

31 Tālvadības ults Beo4 lietošana 31 BeoSound 9000 atskaņotājs ir vadās no attālua ar tālvadības ults Beo4 alīdzību. Tālvadības ults Beo4 vada visas BeoSound 9000 aatfunkcijas, ieēra, radio vai atskaņotāja RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio ieslēgšanu, radiostaciju, ierakstu vai koaktdisku ainīšanu. Tāat ar to var Jānosiež, lai ieslēgtu atskaņotāju izvēlēties atskaņojaās stacijas vai koaktdiskus, noregulēt skaņas funkcijas, aturēt atskaņošanu un, visbeidzot, ārslēgt uz nodroses režīu. TV LIGHT RADIO SAT DVD V TAPE RECORD A TAPE Pārskatiet radiostacijas vai ierakstus. Jānosiež ja dislejā ir redzas RANDOM, lai aktivizētu funkciju, un jānosiež lai to izslēgtu, ja funkcija ir redzaa dislejā Tālvadības ults Beo4 dod iesēju izvēlēties konkrētus koaktdisku ierakstus, izvēlēties atskaņojao disku Lietojiet ciartaustiņus, lai ievadītu radiostacijas nuuru vai nuuru. Lai izvēlētos ierakstu, jānosiež LIST, kaēr dislejā ir redzas TRACK*, ēc ta lietojiet ciartaustiņus, lai ievadītu ieraksta nuuru secību, eklēt uz riekšu un atakaļ koaktdiskos, ieslēgt ierakstu nejaušu TEXT 0 MENU l n Jānosiež, lai ainītu uz ieriekšējo vai nākao atskaņošanas secību un rediģēt STOP Jānosiež, lai jebkurā laikā aturētu atskaņošanu noteiktas secības atskaņošanas funkciju, kā arī izvēlēties aildu arīkojuu. GO GO Jānosiež, lai atsāktu atskaņošanu Poga GO ir ielīdzināa taustiņa BeoSound 9000 darba anelī LIST EXIT LIST Jānosiež, lai dislejā arādītos aildu ogas vai STOP RANDOM funkcijas*, ie., RANDOM GO Jānosiež, lai aktivizētu avotu vai funkciju Beo4 dislejā r Lai alielinātu vai saazinātu skaņas stiruu, u jānosiež vidū, lai skaļruņie noņetu skaņu, vēlreiz jānosiež, lai atjaunotu skaņu Pārslēdz BeoSound 9000 uz nodroses režīu *ŅEMIET VĒRĀ! Lai Beo4 dislejā arādītos attiecīgās aildu ogas, tās visirs jāievieno Beo4 funkciju saraksta. Sk. Beo4 rokasgrāatā, kur ir sniegta inforācija ar to, kā ievienojaas aildu ogas ultij Beo4.

32 32 BeoSound 9000 lietošana koā ar videosistēu Lai izantotu BeoSound 9000 koā ar Bang & Olufsen videosistēu, iekārtā jābūt savienotā, izantojot Master Link kabeli, tā ir tā dēvētā audio/video (AV) intergrētā uzstādīšana. Ja ir izvēlēta Bang & Olufsen izstrādājuu savienošana, ir iesējas izlatīt avotu skaņu visā ājā. Ir ieejai vairāki atšķirīgi iestatījui, un, lai iegūtu aildinforāciju, jāsazinās ar Bang & Olufsen ārdevēju. Integrētu iestatījuu riekšnoteikus ir ociju rograēšana. Tas nav neieciešas, ja skaļruņie ir ieslēgta tikai iekārta BeoSound 9000! BeoSound 9000 izantošanai koā ar videosistēu tāat ir vajadzīga tālvadības ults Beo4. Sk. Tālvadības ults Beo4 lietošana, vai Beo4 rokasgrāatā. Pilnīgi integrēta uzstādīšana Ja BeoSound 9000 izanto ilnīgi integrētā uzstādīšanā, skaļruņi ir savienoti ar videosistēu, un videosistēa ārņe dažas no šajā rokasgrāatā norādītajā funkcijā. Bez ta visas tālvadības darbības (audio un video) jāvērš uz videosistēu. Sk. videosistēas rokasgrāatā, kur ir dota lašāka inforācija. Lai reroducētu avotu AV sistēā Pultī Beo4 jānosiež RADIO avota oga, ie.,, TV RADIO, TV utt. Vienlaicīgas radio/tv ārraides lai skatītos TV kanālu, vienlaicīgi klausoties skaņu no radiostacijas TV Jānosiež, lai ieslēgtu TV LIST Atkārtoti jāsiež, kaēr AV Beo4 dislejā arādās AV* RADIO Jānosiež, lai ieslēgtu radio un sāktu vienlaicīgu ārraidi AV integrēta uzstādīšana AV integrētā uzstādīšanā āris aktīvo skaļruņu ir savienoti ar BeoSound Ir iesējas klausīties jebkuru avotu ikvienas sistēas skaļruņos. BeoSound 9000 un videosistēai nav jāatrodas vienā telā. Lai reroducētu TV, video vai satelīta skaņu BeoSound skaļruņos LIST Jāsiež, kaēr Beo4 AV dislejā arādās AV* TV Jānosiež, lai dzirdētu TV V TAPE skaņu, video skaņu vai SAT satelīta TV/radio rograu Lai atskaņotu radio vai televizora skaļruņos LIST Jāsiež, kaēr Beo4 AV dislejā arādās AV* RADIO Jānosiež, lai klausītos radio skaņu, vai jānosiež, lai klausītos *ŅEMIET VĒRĀ! Lai Beo4 dislejā arādītos AV, šī ocija visirs jāievieno funkciju saraksta. Sk. Beo4 rokasgrāatā, kur ir sniegta inforācija ar to, kā ievienojaas funkcijas ultij Beo4.

33 33 Ociju rograēšana Lai iekarta BeoSound 9000 būtu AV uzstādīšanas sastāvdaļa, jāārliecinās, vai tā ir iestatīta funkcionēšanai ar citie savienotajie izstrādājuie. Tas nozīē, ka BeoSound 9000 jārograē areizai ocijai. Otion 2 Otion 0 Iekārtai BeoSound 9000 ir ieci atšķirīgi ociju iestatījui: Ocija 0. Izanto AV uzstādīšanai vienā telā. Šī ocija tiek izvēlēta autoātiski, ja iekārtai BeoSound 9000 nav tieši ievienotu skaļruņu (austiņu). Ocija 1 (izgatavotājuzņēua iestatījus). Izanto, ja iekārtu BeoSound 9000 izanto ašu ar sevi vai ja tā ir savienota ar aktīvajie skaļruņie AV integrētā uzstādīšanā. Ocija 2. Izanto, ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta vienā telā un savienota ar videosistēu, kas ir uzstādīta citā telā. Ocija 5. Izanto, ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta ievienotā telā, kas ietver arī Bang & Olufsen televizoru. Ocija 6. Izanto, ja iekārta BeoSound 9000 ir uzstādīta ievienotā telā bez Bang & Olufsen televizora. Visa Bang & Olufsen sistēa jāieslēdz nodroses režīā, un ēc ta (izantojot tālvadības ulti Beo4 ): > Jātur oga, vienlaicīgi siežot LIST. > Kad Beo4 dislejā arādās OPTION?, jānosiež GO. > Jānosiež LIST, lai dislejā arādītos A.OPT, un ēc ta jāievada attiecīgais nuurs (0, 1, 2, 5 vai 6). Pilnīgi integrētā sistēā BeoSound 9000 funkcionē lielākā ērā, nevis tikai kā audio avots. Skaņa tiek reroducēta BeoVision televizora skaļruņos vai, kā arādīts šeit, izantojot televizora ievienotu aktīvo skaļruņu kolektu. Otion 1 Otion 1 Viena tela AV integreta uzstadišana iekartai BeoSound 9000 jaievieno aris aktivo skalrunu. Otion 2 Otion 2 AV integrētā uzstādīšanā divās telās BeoSound 9000 koā ar aktīvo skaļruņu kolektu jāuzstāda vienā telā un videosistēa otrā telā.

Beo4 Papildu pogu leksikons

Beo4 Papildu pogu leksikons Beo4 Papildu pogu leksikons 2 PIEZĪME! Ar * marķētas pogas ir piemērojamas vienīgi tālvadības pults Beo4 iepriekšējiem variantiem. A A.AUX (audio papildavots) Bang & Olufsen audio sistēmai pievienota papildu

Sīkāk

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas amācība Automāta vadības / kontroles elementi 2 Automāta vadības elementi 1. Notekalāte 2. Notekrežģis 3. Durtiņas uzstādījumu režīmu vadības iekļuvei 4. Daudzfunkcionālais

Sīkāk

Dual TEMP PRO

Dual TEMP PRO Dual TEMP PRO 1 Darbības instrukcija Rezultāta nolasījums 5 Ievietotas zondes nolasījums HACCP pārbaudes gaismas diods (LED) SCAN poga (infrasarkanā) Režīma poga Zondes poga (zondes ievietošanas) Ievads

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

Microsoft Word - HS-3709.doc

Microsoft Word - HS-3709.doc HS-3709 Krāsu Televizors Darbības Instrukcija GALVENĀS FUNKCIJAS I2 Cmaģistrāles kontrole Spēle Kalendārs 100 saglabājamas programmas AV ieejas un AV izejas termināli Vairāku attēlu režīmu izvēle Programmu

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

S4M_Quick_Reference_Guide

S4M_Quick_Reference_Guide S4M Rokasgrāmata Izmantojiet šo rokasgrāmatu sava printera ikdienas ekspluatācijā. Plašāku informāciju meklējiet S4M lietošanas instrukcijā. Ārējais izskats. attēls Printera ārpuse Priekšpuse Aizmugure

Sīkāk

01_SevillaMP38_ee.indd

01_SevillaMP38_ee.indd www.blaupunkt.com Radio CD MP3 WMA Sevilla MP38 7 648 003 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 13 12 11 15 16

Sīkāk

Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support Satura rādītājs 1 Svarīgi 3 Drošība 3 Dzirdes drošība 4 2 Jūsu radiopulkstenis 5 Ievads

Sīkāk

ipod shuffle Lietošanas instrukcija

ipod shuffle Lietošanas instrukcija ipod shuffle Lietošanas instrukcija Saturs 5 Par ipod shuffle 5 ipod shuffle jaunumi 6 ipod shuffle pamati 6 ipod shuffle pārskats 7 ipod shuffle vadību izmantošana 8 ipod shuffle savienošana un atvienošana

Sīkāk

DVB-T2 Tuner lv Lietošanas instrukcijas

DVB-T2 Tuner lv Lietošanas instrukcijas DVB-T2 Tuner 7 620 320 031 lv Lietošanas instrukcijas 2 1 2 8 7 3 6 4 5 7 620 320 031 06.2019 Robert Bosch Car Multimedia GmbH Vadīklas lv 3 1 Gatavības režīma poga Pārslēdz starp normālas darbības un

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at 5301 series www.philips.com/welcome Rokasgrāmata 32PHS5301 Saturs 1 Televizora apskats 10.1 Par sākuma izvēlni 37 10.2 Sākuma izvēlnes atvēršana 4 1.1 Smart TV

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Datu lapa Izpildmehānismi trīs punktu vadībai bez drošības funkcijas SU, SD ar drošības funkciju (atspere uz augšu/uz leju) Apraksts Izpildmehānismus bez jebkāda adaptera var izmantot kopā ar: - Vārstu

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at 7503 series www.philips.com/tvsupport Rokasgrāmata 49PUS7503 55PUS7503 Saturs 1 Jaunumi 9.4 Lietotņu bloķēšana 40 9.5 Tastatūras ievades metodes 9.6 Atmiņa 42 4

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

02NewOrleansMP58_LV.indd

02NewOrleansMP58_LV.indd www.blaupunkt.com Radio CD USB MP3 WMA New Orleans MP58 7 648 009 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13 12 11

Sīkāk

Untitled-1

Untitled-1 R-05 Lietošanas rokasgrāmata Elektriskā plīts virsma CDE 32/1 X Cienījamais lietotāj! Pateicamies, ka izvēlējāties vienu no mūsu iekārtām, kas ļauj iegūt vislabākos rezultātus. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties

Sīkāk

PFL8008

PFL8008 Register your product and get support at www.philips.com/welcome 8000 series Smart LED TV 40PFL8008 46PFL8008 55PFL8008 Saturs 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 Apskats 3 Smart TV 3 App Gallery

Sīkāk

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13 nüvi 1200 1300 sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 1390 1200, 1210, 1240, 1250, 1260 2009 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

Formblatt Zafira im Dialog.indd

Formblatt Zafira im Dialog.indd Saturs 1. Audio... 1 2. Navigācija (tikai Navi 900 IntelliLink)... 2 4. Apple CarPlay... 4 5. Android Auto... 6 6. Balss at paz īšana... 9 7. Krāsu mērinstrumentu panelis... 10 8. Izlase... 10 9. Video...

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata 1. Uzstādīšana 1.1 Identificējiet savu eco termostatu...4 1.2 Iepakojumā...4 1.3 Vārsta adapteru pārskats...5

Sīkāk

Svarīgākais par skolēnu redzi

Svarīgākais par skolēnu redzi «Veselības mācības» stunda par redzi Svarīgākais par skolēnu redzi Saturs Redzes sistēma Redze un dators Sūdzības Redzes režīms Apgaismojums Mācību un darba vietas iekārtojums un ķermeņa pozīcija Redzes

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at www.philips.com/welcome 8809 55PUS8809 55PUS8809 Rokasgrāmata Saturs 6.6 IS sensors 28 6.7 Baterijas 28 6.8 Tīrīšana 28 1 TV apskats 4 1.1 Android TV 4 1.2 Ultra

Sīkāk

Regio RC CDOC

Regio RC CDOC RC-CDOC Ieprogrammēts istabas kontrolieris ar displeju un komunikācijas iespēju RC-CDOC ir pilnībā ieprogrammēts istabas kontrolieris no Regio Midi sērijas, paredzēts sildīšanas, dzesēšanas un CO 2 regulēšanai

Sīkāk

KOMĒTAS IELA 3 ISTABU DZĪVOKLIS SANTEHNIKA PODS IEBŪVĒTAIS RĀMIS PODAM Pods Nexo, stiprināms pie sienas, 360x535 mm, balts 2 ROCA Komplekts - rāmis po

KOMĒTAS IELA 3 ISTABU DZĪVOKLIS SANTEHNIKA PODS IEBŪVĒTAIS RĀMIS PODAM Pods Nexo, stiprināms pie sienas, 360x535 mm, balts 2 ROCA Komplekts - rāmis po KOĒTAS IELA 3 ISTABU DZĪVOKLIS SANTEHNIKA PODS IEBŪVĒTAIS RĀIS PODA Pods Nexo, stiprināms pie sienas, 360x535 mm, balts 2 ROCA Komplekts - rāmis podam 4-, taustiņš Nova Cosmo hroms 38765000, stiprinājumi,

Sīkāk

Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jū

Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jū Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jūsu televizora aizmugurē. Ja atvienošanai izmanto strāvas

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support 2 LV Satura rādītājs 1 Svarīgi drošības norādījumi 4 Dzirdes drošība

Sīkāk

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Novelciet stāvbremzes sviru. 3 2 Uzstādiet ķīļatbalstus sem aizmugurējām riepām. 4 Paceliet priekšējo auto pusi un atbalstiet

Sīkāk

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1)

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1) Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt APSVEIKUMS Apsveicam! Izvēloties Waterpik Ultra Dental Water Jet, Jūs dodaties pareizā virzienā, lai saglabātu veselas smaganas un veselīgāku smaidu! Ar

Sīkāk

DEH-X5700BT_5800BT.pdf

DEH-X5700BT_5800BT.pdf Lietošanas pamācība Augstas izejas jaudas CD disku atskaņotājs RDS radio uztvērējs DEH-X5700BT DEH-X5800BT Pirms Jūs sākat Ja vēlaties šo iekārtu izmest, atceraties, ka to nevajadzētu darīt kopējā atkritumu

Sīkāk

AVR-1911_LV.xls

AVR-1911_LV.xls Bāzes vērsija Šajā nodaļā mēs stāstīsim par savienojumiem un pamat-operācijām priekš šīs iekārtas. Savienojumi - skaties lpp.13 Atskaņošana (Pamatoperācija) - skaties lpp.20 Izvēloties klausīšanas režīmu

Sīkāk

SIMPLY CLEVER Navigācijas sistēma Amundsen+ Lietotāja rokasgrāmata

SIMPLY CLEVER Navigācijas sistēma Amundsen+ Lietotāja rokasgrāmata SIMPLY CLEVER Navigācijas sistēma Amundsen+ Lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmatas uzbūve (paskaidrojumi) Rokasgrāmata ir veidota sistemātiska, lai atvieglotu informācijas meklēšanu un lasīšanu.

Sīkāk

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu 20-2425/1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu bremžu tips: 20-2425/1 skatiet iekaltos datus uz bremžu

Sīkāk

Microsoft Word - TempoSelect.doc

Microsoft Word - TempoSelect.doc Lietošanas instrukcija Simboli, kas izmantoti instrukcijā Svarīga informācija Papildinformācija Atgādinājumi 1. Lietot tikai AA alkaline tipa baterijas 1.5V (LR06). 2. Nomainīt baterijas katras sezonas

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un izvēlnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā Plašs modulācijas diapazons 1 10: samazināts

Sīkāk

SNP3000_UM_LV_2.2.indd

SNP3000_UM_LV_2.2.indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 LV Lietotāja rokasgrāmata 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Sīkāk

Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric

Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric [[ Šajā pamācībā aprakstītās funkcijas un pakalpojumi var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma to uzlabošanas nolūkos. Ja tiek atjaunināta

Sīkāk

Pārskatu aizpildīšana

Pārskatu aizpildīšana Atkritumu pārvadājumu pavadzīmju izveides instrukcija Atkritumu Pārvadājumu Uzskaites Sistēma (APUS) ir jālieto ir visiem, kam to nosaka MK noteikumi Nr.494 (07.08.2018) (https://likumi.lv/ta/id/300874-atkritumu-parvadajumuuzskaites-kartiba)

Sīkāk

Folie 0

Folie 0 SIA CEMEX LABAS PRAKSES PIEMĒRI PASLĪDĒŠANAS, AIZĶERŠANĀS UN PAKLUPŠANAS RISKU NOVĒRŠANA 2012-2015 Uzņēmums dibināts 1906.gadā, Meksikā Viens no lielākajiem cementa, betona un inerto materiālu ražotājiem

Sīkāk

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā kompaktajā vārsta korpusā ir trīs funkcijas: 1. Diferenciālā

Sīkāk

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II aizmugurējām trumuļbremzēm Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Nomainiet bremžu klučus pilnā komplektācijā uz katras ass. Tas nodrošina efektīvu bremzēšanu. Nemazgājiet bremžu sistēmas daļas ar degvielu, dīzeļdegvielu

Sīkāk

SIMPLY CLEVER Radio Bolero Lietotāja rokasgrāmata

SIMPLY CLEVER Radio Bolero Lietotāja rokasgrāmata SIMPLY CLEVER Radio Bolero Lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmatas uzbūve (paskaidrojumi) Rokasgrāmata ir veidota sistemātiska, lai atvieglotu informācijas meklēšanu un lasīšanu. Sadaļu, satura

Sīkāk

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx ĪPAŠNIEKA ROKASGRĀMATA Gaisa kondicionētāja iezemēšana KP-35 HN8 Pateicamies par portatīvās gaisa kondicionēšanas ierīces iegādi. Pirms gaisa kondicionētāja lietošanas, lūdzu, rūpīgi izlasiet šo rokasgrāmatu

Sīkāk

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija 2 Latviešu Latviešu 3 Satura rādītājs Ievads 4 Svarīgi 4 Brīdinājumi 4 Uzmanību 5 Elektromagnētiskie lauki (EML) 5 Kafijas automāta pārskats (1.att.) 6 Kafijas

Sīkāk

EPL_elementi

EPL_elementi Elektropārvades līniju elementu katalogs Traversas, kāši, kronšteini un citi elementi elektropārvades līnijām Saturs Ievads... 1. Āķi...4 2. Balstu savilces un atgāžņu mezgli...7. Traversas...9 4. Tapas...18

Sīkāk

Microsoft Word - M-80XT

Microsoft Word - M-80XT Izplatītājs SIA Mednieks LV Reģ. Nr.: 40003884948 info@mednieks.lv Lietošanas instrukcija ierīcei: digitālajam fotoaparātam ar kustību sensoru M-80XT; M80BLX Paldies par Jūsu izvēli iegādāties Moultrie

Sīkāk

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Lūdzu, izlasiet, pirms turpiniet Drošības norādījumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet drošības norādījumus, lai nodrošinātu pareizu mobilā tālruņa izmantošanu.

Sīkāk

Vacon 100 FLOW Application Manual

Vacon 100 FLOW Application Manual vacon 100 flow FREKVENCES PĀRVEIDOTĀJI LIETOŠANAS ROKASGRĀMATA PRIEKŠVĀRDS VACON 3 PRIEKŠVĀRDS Dokumenta ID: DPD01525E Datums: 18.3.2016 Programmatūras versija: FW0159V013 PAR ŠO ROKASGRĀMATU Šīs rokasgrāmatas

Sīkāk

2.2/20 IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ! Eiropas Reģionālās attīstības fonds Prioritāte: 2.1. Zinātne un inovācijas Pasākums: Zinātne, pētniecība un at

2.2/20 IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ! Eiropas Reģionālās attīstības fonds Prioritāte: 2.1. Zinātne un inovācijas Pasākums: Zinātne, pētniecība un at 2.2/20 IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ! Eiropas Reģionālās attīstības fonds Prioritāte: 2.1. Zinātne un inovācijas Pasākums: 2.1.1. Zinātne, pētniecība un attīstība Aktivitāte: 2.1.1.1. Atbalsts zinātnei un pētniecībai

Sīkāk

02MilSRemMCarlMP28_LV.indd

02MilSRemMCarlMP28_LV.indd www.blaupunkt.com Radio CD MP3 WMA Milano MP28 7 648 493 110 Monte Carlo MP28 7 648 483 110 San Remo MP28 7 648 491 110 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir

Sīkāk

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Lūdzu, izlasiet šo informāciju, pirms turpināt Piesardzības pasākumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet informāciju par piesardzības pasākumiem, lai apgūtu pareizu mobilā

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

ipod nano Iestatīšanas pamācība

ipod nano Iestatīšanas pamācība ipod nano Iestatīšanas pamācība 2 Satura rādītājs 1. sadaļa 4 ipod nano pamatinformācija 5 ipod nano no pirmā acu uzmetiena 5 ipod nano kontrolierīču izmantošana 8 ipod nano kontrolierīču bloķēšana 9 ipod

Sīkāk

DATORMĀCĪBA

DATORMĀCĪBA 5. Darbs ar lieliem dokumentiem Praktiskajā darbā bieži iznāk veidot, rediģēt, noformēt liela apjoma dokumentus, piemērām, atskaites, projekti, kursa vai diploma darbi utt. Šo dokumentu apjoms parasti

Sīkāk

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši, 3 brūni klucīši, 1 spēles laukums, 1 barjera izvēlētā

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

(Microsoft Word - ZMP_mont\342\376as_instrukcija_LV.doc)

(Microsoft Word - ZMP_mont\342\376as_instrukcija_LV.doc) Saules kolektoru KSH, KSP montāžas instrukcija uz plakana jumta vai pamata. Ierīci nedrīkst iznīcināt kā sadzīves atkritumus. Ierīce tālākai utilizācijai jānodod attiecīgā elektronikas un elektrisko ierīču

Sīkāk

Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, iz

Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, iz Lietošanas instrukcija iekārtas lietotājam VIESMANN Vitoconnect Tips OPTO2 Tips OT2 Komunikācijas saskarne apkures iekārtu kontrolei un tālvadībai, izmantojot internetu, sekojošiem lietotāja interfeisiem:

Sīkāk

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm 21 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 18 mm 145 mm 21 mm 145 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 145 mm 145 mm ENGLISH Installation Page 8 Instructions for use Page 9 FRANÇAIS Installation Page 18 Mode d emploi

Sīkāk

Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 2018./2019. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu

Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 2018./2019. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu Simetrija spēlēs Teorija un piemēri, gatavojoties Atklātajai matemātikas olimpiādei 28./29. mācību gadā Olimpiādes uzdevumu komplektā katrai klašu grupai tiek iekļauts algebras, ģeometrijas, kombinatorikas

Sīkāk

M (lv) janvāris 2018 (Tulkots: februāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Riepu uzraudzības sistēma ELK 2000-UP (Mašīnas vadības un vadīš

M (lv) janvāris 2018 (Tulkots: februāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Riepu uzraudzības sistēma ELK 2000-UP (Mašīnas vadības un vadīš M0087660 (lv) janvāris 2018 (Tulkots: februāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Riepu uzraudzības sistēma ELK 2000-UP (Mašīnas vadības un vadīšanas produkti) SAFETY.CAT.COM Svarīga informācija par

Sīkāk

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi

Sīkāk

A02_[LV]_mb95S_4100uk_DVBT_C_PVR_50188LED_(BMS)_NICKEL24_ indd

A02_[LV]_mb95S_4100uk_DVBT_C_PVR_50188LED_(BMS)_NICKEL24_ indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Saturs Svarīgi...1 TV izmantošana...2 Tālvadības pults...2 Paziņojumi, funkcijas un piederumi...3 Energoefektivitāte...3 TV ritināšanas

Sīkāk

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Ievads Lietošanas mērķis... 3 Brīdinājumu un norādījumu simboli...3 Drošības norādījumi......4 Lietošanas un likvidācijas norādījumi......5 Saziņa ar Caffitaly System...5

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursa Apraides tiesību piešķiršana radio programmas

Sīkāk

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata Piezīmjdatora E-rokasgrāmata LV8233 Pirmais izdevums Jūnijs 2013 Autortiesību atruna Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS")

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izvelnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

DFU X-Smart WEB

DFU X-Smart WEB LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 JAP / F190270.LV / 07 / 2004 / updated 10/2015 Saturs Saturs 1 Ievads................................................ 6 1.1 Indikācijas.............................................

Sīkāk

X-Smart DFU LV WEB

X-Smart DFU LV WEB Lietošanas norādījumi LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 BLVXS00DFUWEB / Rev.09 / 10-2018 Saturs Saturs 1 Ievads................................................... 6 1.1 Indikācijas................................................

Sīkāk

Tick Chart Trader

Tick Chart Trader MT4 Supreme Edition Tick Chart Trader Šajā rokasgrāmatā atradīsiet uzstādīšanas un lietošanas instrukcijas priekš MT4 Supreme Edition. Instalēšanas process un lietošana ir tāda pati kā jaunajā MT5 Supreme

Sīkāk

APSTIPRINĀTI

APSTIPRINĀTI APSTIPRINĀTI ar Rīgas domes 02.10.2012. lēmumu Nr.5341 Rīgas Centrālās bibliotēkas lietošanas noteikumi I. Vispārīgie jautājumi 1. Noteikumi nosaka Rīgas Centrālās bibliotēkas (turpmāk Bibliotēka) lietotāju

Sīkāk

Untitled

Untitled nüvi 55/56/65/66 Īpašnieka rokasgrāmata 2014 gada Janvāris 190-00000-00 Drukāts Taivānā Visas tiesības paturētas. Saskaņā ar autortiesību likumiem šo rokasgrāmatu nedrīkst ne pilnībā, ne daļēji kopēt bez

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼ Datu lapa: Wilo-TOP-Z 3/1 (1~23 V, PN 1, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m 9 8 7 6 5 4 3 v,5 1 1,5 2 2,5 3 Wilo-TOP-Z 3/1 1~23V - Rp 1¼ m/s Atļautie sūknējamie šķidrumi (citi šķidrumi pēc pieprasījuma)

Sīkāk

IETEICAMIE VINGROJUMI

IETEICAMIE VINGROJUMI IETEICAMIE VINGROJUMI Pirkstu un plaukstu vingrojumi 1. Rokas izstieptas uz priekšu, plaukstas vērstas uz leju. Viens izstiept pirkstus, kamēr sajūt sasprindzinājumu, paturēt 5 Trīs savilkt pirkstus dūrēs,

Sīkāk

LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata

LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata AUTORTIESĪBU ATRUNA Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS") atļaujas nekādā

Sīkāk

40091_00430_G_Av_comp_000119_LV.indb

40091_00430_G_Av_comp_000119_LV.indb Aventa compact Aventa compact plus LV Lietošanas instrukcija Brauciena laikā glabāt transportlīdzeklī 02. lpp. Aventa compact / plus Satura rādītājs Izmantotie simboli... 2 Norādījumi par drošību... 2

Sīkāk

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6 Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju... 2 2. Drošības pasākumi... 3 3. Vispārēja informācija... 4 4. Darba uzsākšana... 5 5. Darbs ar iekārtu... 6 6. Specifikācija... 8 7. Pasūtīšanas informācija...

Sīkāk

M (lv) decembris 2017 (Tulkots: janvāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Product Link PL042 un PLE702 sistēmas PL7 1-UP (Mašīnas vadības

M (lv) decembris 2017 (Tulkots: janvāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Product Link PL042 un PLE702 sistēmas PL7 1-UP (Mašīnas vadības M0088349 (lv) decembris 2017 (Tulkots: janvāris 2018) Darbības un apkopes rokasgrāmata Product Link PL042 un PLE702 sistēmas PL7 1-UP (Mašīnas vadības un vadīšanas produkti) SAFETY.CAT.COM Svarīga informācija

Sīkāk

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata Nokia Lumia 925 3.0. izdevums LV Psst... Šī rokasgrāmata nav vienīgā pieejamā informācija... Tālrunī ir lietotāja rokasgrāmata tā vienmēr ir līdzās un ir pieejama, kad nepieciešams.

Sīkāk

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ierīci vietnē www.whirlpool.eu/register Lejuplādējiet

Sīkāk

STR-DH550

STR-DH550 4-488-937-71(1) (LV) Vairākkanālu AV uztvērējs Uzziņu rokasgrāmata STR-DH550 BRĪDINĀJUMS Lai samazinātu aizdegšanās vai elektrošoka risku, nepakļaujiet šo aparātu lietus vai mitruma iedarbībai. Lai samazinātu

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Nokia 3110 classic/nokia 3109 classic lietotāja rokasgrāmata izdevums

Nokia 3110 classic/nokia 3109 classic lietotāja rokasgrāmata izdevums Nokia 3110 classic/nokia 3109 classic lietotāja rokasgrāmata 9200436 4. izdevums PAZIŅOJUMS PAR ATBILSTĪBU Ar šo NOKIA CORPORATION deklarē, ka RM-237/RM-274 atbilst Direktīvas 1999/5/EK būtiskajām prasībām

Sīkāk

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi esat

Sīkāk