Labojumi Horizon 540. versijā

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Labojumi Horizon 540. versijā"

Transkripts

1 VISMA Horizon Labojumi Horizon 540. versijā 35. laidiens Apsaimniekošana Ceļš sistēmā: Dokumenti -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Apsaimniekošana -> NĪP Piegādes līgumi Problēma: NĪP Pakalpojumu piegādes līgumam pievienojot jaunu aprēķinu metodi, tā netika attēlota ievadformas lappusē Aprēķiniem -> Aprēķinu metodes. Risinājums: Problēma novērsta Debitoru novērtēšana Ceļš: Dokumenti -> Debitoru novērtēšana -> Uzkrājumu dokumenti -> Darbības - > Uzkrājumu dokumenta ģenerēšana Problēma: Aizpildot uzkrājumu dokumenta sadalījumu ar vairākām rindām no rēķina grāmatojumiem, dažos gadījumos sadalījumā ielasītās summas atšķīrās par 0.01 EUR. 34. laidiens Atskaišu redaktors Ceļš: Drukas logs Problēma: Drukājot izdrukas formu, kura tika saglabāta ar Horizon otro vai trešo mērogu, dažu lauku saturs nobīdās un rada vizuālu defektu.

2 FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: Dokumenti -> Komandējumi -> Komandējuma dokumenti -> Darbības -> Ārējo datu ielāde Problēma: Precizēts mehānisms komandētās personas pielasīšanā komandējumu pieteikumos, veicot importu no Excel veidnes. Personas pielasīšana tiks veikta pēc tiesisko attiecību numura. Vecāku maksas Ceļš: Pamatdati -> Vecāku maksas -> Bērnu saraksts Problēma: Bērnu kartiņā laukam Dzimšanas datums neprecīzi tika veikta atļautā minimālā un maksimālā programmas datuma kontrole. 33. laidiens Apsaimniekošana Ceļš: Sistēma -> Uzstādījumi -> Dokumentu tipi -> Skaitītājs (NĪP) Problēma: Skaitītāja dokumenta tipā lauku atribūtam SkaEks.Piedalās aprēķinos līdz nevarēja uzlikt aizpildes nosacījumu saskaņā ar MKN 1013 jauno redakciju: Līdz verifikācijas datuma mēneša beigām. Ceļš: Dokumenti -> Nekustamo Īpašumu pārvaldība -> NĪP Līgumi -> Darbības -> Aprēķināt koeficientu patēriņa starpības sadalei; Pamatdati -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> NĪP Automatizētie darbi Problēma: Veicot ūdens patēriņa starpības sadales koeficienta aprēķinu manuāli no NĪP līgumu saraksta vai ar NĪP automatizēto darbu, aprēķina nosacījumos nebija iespējams norādīt 0 mēnešu pieļaujamo skaitītāju verificēšanas periodu pēc verifikācijas termiņa beigām. Tiešsaistes banka Ceļš: Citadele tiešsaistes bankas funkcionalitāte Problēma: Pēc Citadele internetbankas laidiena maiņas datumā nedarbojās Citadele tiešsaistes izrakstu un importa funkcionalitāte.

3 Darba samaksa Ceļš: Atskaites -> Algas -> Iedzīvotāju ienākuma nodoklis -> Pārskats par IIN (ar izmaksas datumu) Problēma: Veicot eksportus, izmantojot: pielikums4xml.dll pielikums4un5.dll pielikums6.dll VIDNerezIeIeN5.dll tika izdots kļūdas paziņojums. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts -> Darbības -> Atcelt rezervāciju Problēma: Atceļot rezervāciju, netika notīrīta iepirkuma summa pārdošanas pavadzīmes nomenklatūru rindās. 32. laidiens Sistēma Ceļš: Drukas logs -> Drukāt uz ekrānā -> Saglabāt Problēma: Saglabājot atskaiti txt formātā no atskaites apskates loga tika izvadīts kļūdas paziņojums "Integer overflow". Apsaimniekošana Ceļš: Pamatdati -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> NĪP Automatizētie darbi Problēma: Veicot mājas vai līgumu apjoma aprēķinu ar NĪP automatizētā darba palīdzību, situācijā, kad aprēķina formulā ir iekļauta IIF formula un tās neapstrādājamajā zarā veidojās dalīšana ar nulli, apjoma aprēķina ieraksts neizveidojās. Kase un banka Ceļš: Dokumenti -> Banka -> Maksājumu imports -> Darbības -> Summēt neapstrādātos ienākošos maksājumus Problēma: Ja izrakstu imports bija veikts no faila, tad nebija iespējams summēt neapstrādātos ienākošos maksājumus.

4 31. laidiens Atskaišu redaktors Ceļš: Atskaišu redaktors Problēma: Teksta laukiem, kuriem ir ieslēgts "Izvērst uz leju" un "Izlīdzināt" pēc abām malām, dažreiz tiek ielikts pārāk mazs attālums starp vārdiem, tāpēc teksts kļūst nelasāms. Apgāde un realizācija Ar 2020.gada 1. janvāri stājas spēkā grozījumi MK noteikumos Nr. 40 Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarācijām, kas vienkāršo PVN iekasēšanas procedūru "Preču piegāde uz noliktavu citā dalībvalstī", kā arī ir atcelti darījuma veidi R8 un R gada 18.decembrī tika ieviesti vairāki papildinājumi un uzlabojumi Elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS), līdz ar to arī Horizon sistēmā veikti nepieciešamie papildinājumi, lai nodrošinātu elektronisko datu apmaiņu ar EDS sistēmu : 1. Atskaites "Pārskats par preču piegādēm ES" (PVN 2) rindiņās iespējams norādīt jaunas vērtības (E1, E2, E3, E4, N) laukā "Pazīme". Pazīmes vērtība tiek izsūtītas tagā <Pazime>. 2. Sadaļā <PVN 1> darījuma veidi R8, R9 spēkā taksācijas periodam līdz Ceļš: Sistēma -> Datu apmaiņa -> Publicētās atskaites Problēma: Publicētajām atskaitēm Apgāde/Realizācija - Klientu apgrozījums kolonnās Pēdējā aktivitāte.laiks un Pēdējā aktivitāte.beigu laiks caur REST netika nosūtīta laika vērtība. Darba samaksa Ceļš: Atskaites -> Algas -> Iedzīvotāju ienākuma nodoklis -> Paziņojums par IIN Paziņojums par IIN (ar izmaksas datumu) Paziņojums par IIN (summēts) Paziņojums par IIN (izdienas) Problēma: Ja darbiniekam ir maza alga un lieli atvieglojumi, tad Ienākums, no kura aprēķināts nodoklis sanāk negatīva summa, un VID EDS tika izdots kļūdas paziņojums. Ja iestājas situācija, ka darbinieka neapliekamā minimuma, atvieglojumu par apgādājamiem un papildus atvieglojumu kopsumma ir lielāka par darbinieka ieņēmumiem, tad izdrukā un.xml failā šīs summas tiks samazinātas, lai Ienākums, no kura aprēķināts nodoklis būtu 0.00 eur un VID EDS vairs netiktu izdots kļūdas paziņojums. Ir izveidota jauna izdrukas forma Paziņojums par IIN (no 2015.) (EDS).

5 Atgādinām! Lai darbinieki Visma HoP redzētu jauno izdrukas formu, tad to ir nepieciešams norādīt uzskaites parametros (Horizon WEB -> Personāla informācija). SAIMNIECĪBA Ražošana Ceļš: Dokumenti -> Servisa darbi -> Pieteikumi Problēma: Servisa darbu pieteikumu sarakstā ir pieejama informācija par brigādes atbildīgo. Savukārt, izdrukas formā šie lauki nebija pieejami. Risinājums: Problēma novērsta, izdrukas formā pievienoti lauki par brigādes atbildīgo. 30. laidiens Uzmanību! Horizon instalatoram pievienota papildu funkcionalitāte telemetrijas datu sūtīšanai. Pēc datu saņemšanas tie būs pieejami apskatei xml formātā. Šie faili būs pieejami sistēmas mapē blakus instalācijas notikumu reģistra failiem. Atgādinām! Informācija par Programmas izmantošanas paradumiem (telemetrija) ietver agregētus datus, kas saistīti ar sistēmas izmantošanu. Piemēram, aktuālā sistēmas versija un laidiens, izmantotie dokumentu tipi vai izvēlņu punkti. Informācija par Programmas izmantošanas paradumiem neietver datus, kas saistīti ar konkrēta klienta saimniecisko darbību raksturojošu informāciju vai fizisko personu datiem. Datu ievākšana neietekmē lietotāju ikdienas darbu. FINANŠU UZSKAITE Vecāku maksas Ceļš: Dokumenti -> Vecāku maksas -> Rīkojumi Problēma: Nebija iespējams apstiprināt rīkojumu par maksātāja piesaisti. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts Problēma: No Horizon POS veidojot kases pavadzīmi ar automatizēto darbu, pavadzīme palika statusā Apstrāde.

6 29. laidiens Tiešsaistes banka Uzmanību! Ceļš: Dokumenti -> Banka -> Tiešsaistes bankas -> Bankas izrakstu apskate Sistēma -> Uzstādījumi -> Automatizētie darbi -> Tiešsaistes bankas izrakstu importa un maksājumu statusu atjaunošanas darbs Problēma: Pēc Swedbank bankas sertifikāta maiņas nedarbojās Swedbank tiešsaistes izrakstu un importa funkcionalitāte. FINANŠU UZSKAITE Pamatlīdzekļi Ceļš: Dokumenti -> Pamatlīdzekļi -> Pamatlīdzekļu operācijas Problēma: Dokumenta formā nekorekti tika piedāvāta darbība atcelt izpildi. 28. laidiens Sistēma Ceļš: Dokumenti -> vairāki dokumentu saraksti Problēma: Pēc saraksta atvēršanas dažreiz rādījās kļūdas paziņojuma logs par neievadītu valūtas kursu. Risinājums: Labota valūtas kursu ielases procedura atbilstoši jaunam formātam. Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> Iedzīvotāju ienākuma nodokļa paziņojums -> Darbības -> Datu eksports ar EXPIINKNER_2009.DLL Problēma: Eksportējot atskaiti XML failā, tagā <IzmDatums> tika attēlots datums pilnā formātā dd.mm.yyyy, un failu nebija iespējams augšupielādēt EDS sistēmā. Datums tiek attēlots formātā dd. Tiešsaistes banka Ceļš: Dokumenti -> Banka -> Maksājumu imports Problēma: Veicot maksājumu importu datu apmaiņā ar Valsts kasi, bankas dokumentu importa ievadformā lauks Maksātāja reference tika aizpildīts ar vērtību no taga <EndToEndId>. Lauks Maksātāja reference tiek primāri aizpildīts ar vērtību no taga <TxId>, un, ja tas netiek atrasts - no taga <EndToEndId>.

7 27. laidiens FINANŠU UZSKAITE Vecāku maksas Ceļš: Dokumenti -> Vecāku maksas -> Rīkojumi Problēma: Apstiprinot rīkojumu par maksātāja piesaisti, kā Galveno maksātāju bija iespējams piesaistīt arī Darbinieku klienta kartīti. Risinājums: Turpmāk kā Galveno maksātāju varēs norādīt tikai tādu klientu, kura kartītes dokumenta pamatveids ir "Klienta kartīte". Darba samaksa Ceļš: Dokumenti -> Algas -> Aprēķina dokumenti -> Atvaļinājumu rezerves Problēma: Aizpildot dokumentu no struktūrvienības, nospiežot zibenīti, neielasījās tie darbinieki, kuriem personu amatu datos Līdz datums bija vienāds ar Dokumenta datumu Ceļš: Dokumenti -> Algas -> Algas aprēķins Problēma: Ja darbiniekam bija ievadīta piemaksa ar aprēķina veidu "% no likmes proporcionāli nostrādātām dienām" veikts algas aprēķins, bet tad tika mainīti amata dati ar atpakaļejošu datumu, ievadīts darba laika uzskaites dokuments, kurā nomīnusoja stundas no iepriekšējajiem amata datiem un pieplusoja stundas uz jaunajiem, tad piemaksa tika pareizi nomīnusota, bet netika pareizi aprēķinātas dienas par kurām piemaksu pieplusot. Personāla vadība Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu dati -> Darba pieredze/darba stāža informācija; Dokumenti -> Personāla uzskaite -> Akadēmisko amatu ievēlēšanas rezultāti Problēma: Dokumentu laukos Gadi, Mēneši, Dienas dati tika uzrādīti uz šodienas datumu, neņemot vērā perioda datumus. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Atskaites -> Noliktava -> Taras atlikumi Problēma: Taras atlikumu atskaitē nebija iespējams sasummēt taras atlikumus. Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts Problēma: Ražošanas pavadzīmē nebija iespēja kopēt rindas. Kases sistēma Ceļš: Atskaites -> Kases sistēmas -> Horizon POS notikumu žurnāls

8 Problēma: Žurnālā nekorekti tika reģistrēti notikumu apraksti. 26. laidiens Darba samaksa Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu dati aprēķiniem -> IIN informācija Problēma: Ja darbiniekam divreiz tiek ielādēts un apstrādāts VID xml fails, kurā norādīta informācija par Iesniegumu par % ar to pašu iesnieguma sākuma datumu, tad IIN informācijā iesnieguma rindiņai tikai ielikts beigu datums laidiens Apgāde un realizācija Ceļš: Dokumenti -> Apgāde/Realizācija -> Rēķinu saraksts -> Darbības -> Ārējo datu ielāde -> Aizpilde no Excel faila Problēma: Ja Excel failā ievadītās piegādes adrese bija garāka par 50 zīmēm, tad, veicot rēķina importu, tika attēlots kļūdas paziņojums un rēķins netika importēts. Risinājums: Ja Excel failā ievadītās piegādes adreses garums pārsniedz 250 zīmes, liekās zīmes tiek atmestas, rēķins tiek importēts un kļūdas paziņojums netiek attēlots. Apsaimniekošana Ceļš: Pamatdati -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Nekustamā īpašuma objekti -> Darbības -> Ārējo datu ielāde -> Aizpilde no Excel faila Problēma: Veicot ārējo datu ielādi no Excel faila datu labošanas režīmā, ar vienu faila ielādi nebija iespējams slēgt esošas un pievienot jaunas īpašību vērtības nekustamā īpašuma objektu kartītēs. Līgumi Ceļš: Dokumenti -> Līgumi -> Līgumu saraksts -> Darbības -> Datu labošana iezīmētajām rindām Problēma: Izmantojot datu labošanu iezīmētajām rindām, sistēmā nebija iespējams masveidā mainīt līgumu statusus. Risinājums: Problēma novērsta, sistēmā esošajos līgumu sarakstos ir iespējams masveidā nomainīt līgumu statusus atzīmētajiem viena pamatveida līgumiem.

9 SAIMNIECĪBA Ražošana Ceļš: Dokumenti -> Ražošanas plānošana -> Limitu karte Problēma: Limitkartē, ja plānošana tika veikta pēc plāna rindiņām un vienam izstrādājumam uz vienu datumu bija gan pasūtītais daudzums, gan brīvais atlikums, tad brīvais atlikums tika izmantots pasūtītā daudzuma segšanai. Pēc labojuma šādā situācijā brīvais atlikums tiek izmantots nepasūtītā daudzuma segšanai. Uzmanību! 24. laidiens Laidienā veiktas papildus izmaiņas: Papildināta RVS Horizon Swedbank Gateway funkcionalitāte, jo gada 11. decembrī mainīsies Swedbank Gateway bankas sertifikāts.!!! Lai pēc šī datuma Swedbankas tiešsaistes bankas funkcionalitātes lietošana noritētu bez traucējumiem, ir nepieciešams atjaunināt RVS Horizon sistēmu ar jaunāko laidienu. Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Saraksta eksports Problēma: Ja PVN deklarācijā bija norādīts kredītiestādes konta numurs, kura garums pārsniedza 21 simbolu, tad, eksportējot PVN deklarāciju, tika attēlots kļūdas paziņojums. Atļautais konta numura garums ir 34 simboli. Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (III daļa) Problēma: Darījumi līdz robežsummai ar darījuma vietu Pakalpojumi ārpus ES vai Ārpus ES preces, kas tiek attēloti PVN deklarācijas 48.2 rindā, pielikuma III daļā tika summēti vienā pielikuma rindā (ar darījuma veidu "T"). Risinājums: Darījumi ar darījuma vietu Pakalpojumi ārpus ES vai Ārpus ES preces, kas tiek attēloti PVN deklarācijas 48.2 rindā, pielikuma III daļā tiek izdalīti atsevišķi, neraugoties uz darījuma robežsummu. Ceļš: Dokumenti -> Apgāde/Realizācija -> Rēķinu saraksts -> Darbības -> Ārējo datu ielāde -> Aizpilde no Excel faila Problēma: Ja Excel failā ievadītās piegādes adrese bija garāka par 50 zīmēm, tad, veicot rēķina importu, tika attēlots kļūdas paziņojums un rēķins netika importēts. Risinājums: Ja Excel failā ievadītās piegādes adreses garums pārsniedz 250 zīmes, liekās zīmes tiek atmestas, rēķins tiek importēts un kļūdas paziņojums netiek attēlots.

10 Apsaimniekošana Ceļš: sistēmā: Dokumenti -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Līgumu skaitītāju rādījumi -> Apstiprināt Problēma: Ja skaitītāja kartītē ir ielikta kāda no pazīmēm "Nepieņemt rādījumus" vai "Nerēķināt vidējo", atsevišķos gadījumos, apstiprinot līgumu skaitītāju rādījumus, sistēma attēloja kļūdas paziņojumu. Personāla vadība Ceļš: Dokumenti -> Personāla uzskaite -> Rīkojumi/Vienošanās -> Rīkojumi Problēma: Nebija iespējams saglabāt rīkojumu par atvērtu prombūtni, parādījās kļūdas paziņojums. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: REST Problēma: Izmantojot REST integrācijas platformu, nebija iespējams labot datus izpildītas pārdošanas pavadzīmes laukos Papildnumurs un Šoferis. 23. laidiens Integrācija ar ārējām sistēmām Ceļš: REST integrācija Problēma: Dažreiz rīkojuma datu pieprasījumi strādāja ļoti lēni un neatgrieza datus. Risinājums: Izlabota kļūda bināro datu iegūšanā no REST gadījumos, kad atbilstošais lauks ir tukšs. Personāla vadība Ceļš: Sistēma -> Datu apmaiņa -> VIIS saskarne Problēma: Importējot datus no VIIS, tika ielādēti arī neapstiprinātie dati. Turpmāk tiks importēti tikai tie dati, kuriem statuss ir Saskaņots.

11 22. laidiens Saskaņošana Ceļš: Dokumenti - Saskaņošana - Apstiprināšanas uzdevumi Problēma: lietotājam, kurš nav iesaistīts saskaņošanas procesā, ir pieejamas darbības "Atcelt izpildi" un "Anulēt", bet izpildot tās, tika rādīts kļūdas paziņojums Risinājums: turpmāk darbības ar apstiprināšanas uzdevumiem netiek pieejamas lietotājam, kuram nav piesaistīta persona Ceļš: Horizon/HOP e-pasti par Apstiprināšanas uzdevumiem Problēma: saskaņošanas procesā iesaistītās personas dažreiz nesaņema e-vēstules ar apstiprināšanas uzdevumiem. Darba laika plānošana Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu amatu dati Problēma: Jau slēgtiem personas amata datiem mainot Līdz datumu, tika izveidota jauna personas uzskaites vienība, un iepriekš apstiprinātās grafika dienas pazuda. 21. laidiens FINANŠU UZSKAITE Avansa norēķini Ceļš: Dokumenti -> Avansa norēķini -> Avansa norēķinu attaisnoto izdevumu pieteikumi Problēma: Pieteikumu sarakstā nebija pieejama informācija par Avansa norēķinu attaisnoto izdevumu komplekta pieteicēja personu. Risinājums: Veikti nepieciešamie papildinājumi. Inventārs Ceļš: Dokumenti -> Inventārs -> Inventāra dokumenti -> Inventāra izsniegšana lietošanā Problēma: Ja dokumenta rindā norādītais inventāra "Sākt lietot ar" datums bija lielāks par šodienas datumu, izpildot dokumentu, nekorekti aprēķināja inventāra lietošanas termiņu. Risinājums: Problēma novērsta Apgāde un realizācija Ceļš: Dokumenti -> Metarēķini -> Metarēķinu saraksts -> Darbības -> Imports PEPPOL formāts Problēma: Importējot metarēķinu, tika attēlots kļūdas paziņojums, ja metarēķina dokumenta tipā bija norādīts lauku atribūts Kontrolēt ar pazīmi Jā, un metarēķina rindās tika veikta dalīšana ar nulli, aizpildot daudzumu, atlaides summu un gala cenu.

12 Ceļš: Dokumenti -> Metarēķini -> Metarēķinu saraksts -> Metarēķins Problēma: Ja metarēķina bija rindiņa ar 100% atlaidi, tad šādai rindiņai tika aprēķināta "0.00" cena un "0.00" gala cena. Risinājums: Metarēķina rindiņā cena tiek aprēķināta cena arī tad, ja gala cena ir "0.00" vai ir norādīta 100% atlaide. Darba laika plānošana Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu amatu dati Problēma: Ja vairākiem personu amatu datiem bija piesaistīta viena personas uzskaites vienība, tad, ievadot personas amata datiem līdz datumu un pēc tam to labojot uz priekšu vai izņemot, šiem personas amata datiem izveidojās jauna personas uzskaites vienība Uzmanību! 20. laidiens Jauninātas Horizon integrēto eparaksts JAVA edoc bibliotēkas, kas tiek izmantotas dokumentu, tai skaitā maksājumu uzdevumu, elektroniskai parakstīšanai. Jaunajā bibliotēku versijā ir atrisināta problēma ar sertifikātu nolasīšanu, izmantojot dažāda parauga viedkartes. Uzmanību! Valsts kases tiešsaistes bankas risinājumā drošības uzlabojumu ietvaros, sākot ar gada 1. novembri esošās TLS (Transport Layer Security) protokola versijas 1.0 un 1.1. vairs netiks atbalstīts, aizstājot tās ar vēl drošāku TLS 1.2. protokola versiju. Līdz ar to veiktas izmaiņas RVS Horizon Valsts kases tiešsaistes bankas funkcionalitātē, aizstājot esošo TLS 1.0 protokola versiju ar TLS 1.2. protokola versiju.!!! Lai pēc šī datuma Valsts kases tiešsaistes bankas funkcionalitātes lietošana esošiem lietotājiem noritētu bez traucējumiem, ir nepieciešams atjaunināt RVS Horizon sistēmu ar jaunāko laidienu. FINANŠU UZSKAITE Inventārs Ceļš: Pamatdati -> Uzņēmums -> Atbildīgie un lietotāji Problēma: Dimensiju lapiņa bija pieejama tikai tad, ja lietotāja loma ir "Inventāra atbildīgais". Risinājums: Dimensiju lapiņa ir pieejama arī, ja lietotājam ir tikai loma "Inventāra lietotājs".

13 Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (I daļa) Problēma: Ja priekšapmaksas dokuments ar reverso PVN kategoriju bija piesaistīts maksājumam un bija izveidota 100% piesaiste starp priekšapmaksu un gala rēķinu, bet klienta kartītē bija norādīta parastā PVN kategorija, tad PVN deklarācijas pielikuma PVN1 I daļā šis darījums tika atlasīts kā parasts darījums ar darījuma veidu A, nevis kā reversa darījums ar darījuma veidu "R". PVN deklarācijas pielikuma PVN1 I daļā atlasīto ierakstu darījumu veids tiek noteikts no priekšapmaksas dokumentā norādītās PVN kategorijas. Apsaimniekošana Ceļš: Sistēmā: Atskaites -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Apsaimniekošanai - > Pieņemšanas-nodošanas aktu objekti Problēma: Ja atskaites filtrā bija norādīts tikai pieņemšanas-nodošanas akta periods, tad atskaitē netika attēlotas objekta īpašibu vērtības. Darba samaksa Ceļš: Atskaites -> Algas / Personāla uzskaite -> Statistika -> Darba ņēmēju kustība Problēma: Atskaitē nebija redzami atbrīvotie darbinieki pēdējā dienā un darbinieku skaits uz beigām (ieskaitot atbrīvotos pēdējā dienā), kā arī vairākus laukus nebija iespējams summēt. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts - > Pārdošanas pavadzīme Problēma: Pārdošanas pavadzīmē norādot kartes numuru, klientu karšu izvēles saraksts netika atlasīts pēc klienta. Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts -> Darbības -> Saraksta imports -> Edisoft Saņemšanas pavadzīmju imports Problēma: Importējot saņemšanas pavadzīmi, nenotika nomenklatūras pielase pēc Piegādes nosacījuma. Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmju saraksts -> Darbības -> Saraksta imports -> Edisoft Saņemšanas pavadzīmju imports Problēma: Bija nepieciešams papildināt esošo preču identificēšanas algoritmu, lai tad, ja prece nav atrasta pēc piegādes nosacījuma un svītrukoda, tiek meklēts nomenklatūras kods pēc <BuyerItemCode> tagā norādītās vērtības.

14 Risinājums: Vajadzīgie papildinājumi veikti. Loģistika Ceļš: Dokumenti -> Loģistika -> Preču bilance -> Darbības -> Publicētās atskaites Problēma: Bija nepieciešams publicēt Preču bilances sarakstu. Risinājums: Saraksts ir publicēts. 19. laidiens FINANŠU UZSKAITE Pamatlīdzekļi Ceļš: Dokumenti -> Pamatlīdzekļi -> Saraksts -> Jauns -> Iegāde Prolēma: Pamatlīdzekļu Iegādes dokumentā, norādot līgumu, tiek izdots vaicājums, vai mainīt apmaksas termiņu uz atbilstoši līgumā norādītajam. Ja lietotājs to izvēlējās nedarīt, apmaksas termiņš tāpat tika nomainīts. Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (I daļa) Prolēma: Ja rēķinam bija piesaistīts priekšapmaksas dokuments, kas piesaistīts sākuma atlikumam avansam, tad, atlasot rēķinu PVN deklarācijas pielikuma PVN1 I daļā, darījuma summa netika aprēķināta korekti. Ceļš: Dokumenti -> Metarēķini -> Metarēķinu saraksts Problēma: Metarēķinā rindiņu summa bez PVN netika noapaļota līdz 2 zīmēm aiz komata, kā rezultātā no šāda metarēķina nebija iespējams izveidot korektu apgādes rēķinu. Ceļš: Dokumenti -> Apgāde -> Rēķinu saraksts Problēma: Ja rēķins par pakalpojumiem dokumentu tipam piesaistīta dimensiju shēma, tad, veidojot jaunu rēķinu, uzklikšķinot uz pogas "Pakalpojumi", tika atvērts nomenklatūru saraksts. Ceļš: Dokumenti -> Banka -> Maksājuma uzdevumi Problēma: Ja maksājumam bija piesaistīts rēķins, un maksājumā norādītais klients ar norēķinu veidu Kreditors vai Debitors tika mainīts uz klientu ar norēķinu veidu Neuzskaita, tad piesaiste rēķinam netika izdzēsta, un klientu apgrozījuma atskaitē apgrozījums tika attēlots nekorekti. Risinājums: Maksājumā mainot klientu ar norēķinu veidu Kreditors vai Debitors uz klientu ar norēķinu veidu "Neuzskaita", piesaiste rēķinam tiek izdzēsta un tiek attēlots atbilstošs kļūdas paziņojums.

15 Ceļš: Dokumenti -> Metarēķini -> Metarēķinu saraksts Problēma: Kopējot metarēķinu, kuram aizpildīti rindu lauki "Imp kods" un "Imp nosaukums", to vērtības tika pārkopētas un tās nebija iespējams labot. Risinājums: Kopējot metarēķinu, kuram ir aizpildīti rindu lauki "Imp kods" un "Imp nosaukums", to vērtības netiek pārkopētas. Apsaimniekošana Ceļš: Sistēmā: Dokumenti -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Līgumu skaitītāju rādījumi -> Apstiprināt Problēma: Ja skaitītāja kartītē ir ielikta kāda no pazīmēm "Nepieņemt rādījumus" vai "Nerēķināt vidējo", atsevišķos gadījumos, apstiprinot līgumu skaitītāju rādījumus, sistēma attēloja kļūdas paziņojumu. SAIMNIECĪBA Dokumentu imports un eksports Ceļš: Dokumenti -> Noliktava -> Pavadzīmes -> Saraksta imports -> Edisoft pavadzīmju imports Problēma: Ja ir aktīvs kontroles un vides parametrs ''Iepirkuma cenas izmaiņas kontrole'', tad, importējot saņemšanas pavadzīmi, ja iepirkuma cena nemainījās, izdeva kļūdas paziņojumu. Uzmanību! 18. laidiens Jauninātas Horizon integrēto eparaksts JAVA edoc bibliotēkas, kas tiek izmantotas dokumentu, tai skaitā maksājumu uzdevumu, elektroniskai parakstīšanai. Jaunā bibliotēku versija nodrošina saderību ar jaunā parauga eid kartēm. Uzmanību! Izmaiņas PVN deklarācijas I. un III. pielikumu darījumu atlasē No stājās spēkā pieņemtie MK noteikumi Nr 356, kas ir grozījumi MK noteikumiem Nr.40 - par PVN deklarācijām. Šie grozījumi detalizētāk paskaidro, kā PVN 1 pārskata I. un III. daļā rīkoties ar atsevišķi norādāmajiem darījumiem, ja vienā attaisnojuma dokumentā ar kopējo summu virs 150 euro ir iekļauti darījumi ar dažādām likmēm vai nodokļa piemērošanas režīmiem.

16 Proti - MK noteikumu Nr un 31.1.apakšpunkti, ir papildināti ar vienu teikumu: Ja attaisnojuma dokumentā ir norādīti darījumi ar dažādām likmēm vai nodokļa piemērošanas režīmiem, tad katru darījumu norāda atsevišķi. Tas nozīmē, ka I. un III.pielikumā atsevišķi rādāmi kļūst arī vispārējā kārtībā apliekami darījumi, kas paši par sevi ir zem 150 euro, bet ir iekļauti tādā attaisnojuma dokumentā, kura kopējā summa ir virs 150 euro. Piemērs Nr. 1 - Dažādas likmes Vienā attaisnojuma dokumentā ir ar 21% PVN apliekams darījums par 60 euro, un ar 12% apliekams darījums par 100 euro. Kopā attaisnojuma dokumenta apliekamā summa ir 160 euro, tādēļ abi šie darījumi ir norādāmi atsevišķi. Piemērs Nr. 2 - Dažādi nodokļa režīmi Vienā attaisnojuma dokumentā ir ar 21% PVN apliekams darījums par 60 euro, un darījums ar īpašu PVN piemērošanas režīmu (reversu) par 100 euro. Kopā attaisnojuma dokumenta apliekamā summa ir 160 euro. Darījums ar īpašo piemērošanas režīmu attēlojams atsevišķi uz citu punktu pamata (piem, 23.4., 31.3.), savukārt, vispārējā kārtībā apliekamais 60 euro darījums jāuzrāda atsevišķi, jo tas ir attaisnojuma dokumentā, kura kopējā summa ir virs 150 euro. Sistēmā Horizon PVN deklarācijas I. un III. pielikuma darījumu atlasē veiktas izmaiņas, lai darījumu atlase augstākminētajos gadījumos būtu atbilstoša grozītajiem MK noteikumiem Nr pielikuma izmaiņas - dokumenti no piegādātāja ar reversu un parastu PVN likmi Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (I daļa) Problēma: Ja sistēmā viens saņemtais dokuments no piegādātāja ievadīts ar vairākiem sistēmas dokumentiem atšķirīgu PVN piemērošanas režīmu dēļ (piem., reversa darījums un darījums ar 21% PVN likmi), tad sistēma katru no tiem apstrādā kā atsevišķu dokumentu, un darījumus vispārējā kārtībā zem 150 euro atlasa zem darījumu veida T un neizdala atsevišķi. Risinājums: Darījumi, kuru klients, izpildes datums un numurs sakrīt ar reversa darījuma klientu, izpildes datumu un numuru, tiek atšifrēti atsevišķi pēc PVN kategorijas darījuma veida pazīmes koda, ja kopējā attaisnojuma dokumenta vērtība ir virs 150 euro. 1.pielikuma izmaiņas - dokuments ar dažādām likmēm Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (I daļa) Problēma: Ja vienā rēķinā ievadīti darījumi ar dažādām PVN likmēm, tad PVN deklarācijas 1.pielikumā rēķins netika dalīts pa darījumiem. Risinājums: PVN deklarācijas 1. pielikuma dokuments tiek sadalīts pa darījumiem, ja:

17 - rēķinam ir vairākas PVN rindas ar dažādām likmēm un tam nav piesaistīts priekšapmaksas dokuments; - maksājumam piesaistīts viens priekšapmaksas dokuments ar 100% piesaisti un priekšapmaksas dokumentā ir vairākas PVN rindas ar dažādām likmēm. Dokumentiem, kuriem sakrīt klients, izpildes datums, numurs un kuru kopsumma pārsniedz pielikuma robežsummu, darījuma veids tiek mainīts uz PVN kategorijas darījuma veida pazīmes kodu. Svarīgi! Tālāk uzskaitītajās situācijās PVN deklarācijas 1. pielikuma dokuments netiks sadalīts pa darījumiem un lietotājam šādam dokumentam vajadzēs veikt manuālas korekcijas: - ja viens vai vairāki priekšapmaksas dokumenti nenosedz visu rēķina summu un šis rēķins dalās pa dažādām likmēm, - ja priekšapmaksas dokuments dalās pa dažādām likmēm un tā ir apmaksāta ar vairākiem maksājumiem, - ja priekšapmaksas dokuments dalās pa dažādām likmēm un priekšapmaksas % nav 100%. 3.pielikuma izmaiņas - dokuments ar reversu un parastu PVN likmi Ceļš: Atskaites -> Apgāde -> PVN deklarācijas -> Darbības -> Pielikums (III daļa) Problēma: Ja vienā dokumentā bija rindas gan ar īpašo PVN piemērošanas kārtību, gan vispārējā kārtībā apliekamo PVN likmi, tad PVN deklarācijas III. pielikumā rinda ar vispārējā kārtībā apliekamo PVN likmi tika apstrādāta kā atsevišķš dokuments. Risinājums: Darījumi, kas iekļauti attaisnojuma dokumentos ar kopējo summu virs 150 euro, PVN deklarācijas III.pielikumā tiek attēloti atsevišķi, piešķirot darījuma veida kodu atbilstoši darījumu summām. Sistēma Ceļš: Pievienotie faili -> Pievienot Problēma: Ja vairāki lietotāji veic failu pievienošanu vienai un tai pašai Horizon failu glabātuvei vienlaicīgi, tad dažreiz fails netiek saglabāts. FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: Dokumenti -> Komandējumi -> Komandējuma dokumenti Problēma: Saglabājot komandējuma pieteikumu, ja pieteicējs bija norādīts kā kontaktpersona, tika attēlots nekorekts paziņojums, ka darbinieks ir kontaktpersona citā dokumentā.

18 Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Realizācija -> Pārskati par preču piegādēm ES Problēma: Ja sistēmā bija vairākas klientu kartītes, kurās norādīts norēķinu klients, tad PVN 2 atskaites rindās tika ielasīta katra šī klienta darījumi, nesummējot tos pēc norēķinu klienta. Atskaites rindās tiek ielasīts norēķinu klients un darījumi summēti pēc norēķinu klienta. Ceļš: Dokumenti -> Apgāde -> Rēķinu saraksts -> Darbības -> Izpildīt un grāmatot Problēma: Ja sistēmā bija izveidoti vairāki dokumentu tipi vienam dokumenta pamatveidam un katram piesaistīta sava noklusētā kontēšanas shēma, tad, izpildot un grāmatojot atšķirīgo dokumentu tipu dokumentus, visiem dokumentiem tika piemērota pirmā iezīmētā dokumenta kontēšanas shēma. Dokumenti tiek grāmatoti atbilstoši dokumenta tipam piesaistītajai noklusētajai kontēšanas shēmai. Ceļš: Dokumenti -> Apgāde/Realizācija -> Piesaistes Problēma: Piesaistu saraksta izskatā netika attēlotas saistītās summas sākuma atlikumu dokumentiem. Kase un banka Ceļš: Dokumenti -> Banka -> Maksājuma uzdevumi Problēma: Maksājuma uzdevumu atlases nosacījumu logā norādot tukšu vērtību atlases kritērijā Dokumenta veids vai Statuss, netika atlasīti ieraksti. Ja atlases kritērija Dokumenta veids vai Statuss vērtība atstāta tukša, tad tiek atlasīti visi ieraksti. Pakalpojumu līgumi Ceļš: Dokumenti -> Līgumi -> Pakalpojumu līgumi Problēma: Pakalpojumu līgumam ar statusu "Saistības izpildītas" rēķinu rindiņās un atskaitē "Sniegtie pakalpojumi" netika attēlota vēsturiska informācija par līguma subjektu rindu objekta dimensiju. Lai izmaiņas stātos spēkā, ir atkārtoti jāsaglabā līguma subjektu rindu objektu dimensija (Sistēma -> Uzstādījumi -> Objektu dimensijas).

19 17. laidiens Saskaņošana Ceļš: Horizon WEB - Apstiprināšanas uzdevumi Problēma: Situācijā, kad ir aizpildītas apstiprināšanas uzdevuma kartiņas piezīmes un tiek veikta apstiprināšanas dokumenta statusa maiņa, piezīmes netiek saglabātas. Ceļš: Pamatdati -> Uzņēmums -> Apstiprinātāji Problēma: Netika reģistrēts dzēšanas notikums. Sistēma Ceļš: Sistēma -> Uzstādījumi -> Objektu dimensijas -> Labot Problēma: Pēc izmaiņām licences komplektācijā, nebija iespējams deaktivizēt objektu dimensiju Apsaimniekošana Ceļš: Dokumenti -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Apsaimniekošana -> NĪP piegādes līgumi -> Labot Problēma: Labojot NĪP piegādes līgumu, kuram piesaistītajā plānoto darbu pieteikumā ir atzīme "Izpildīts", sistēma attēloja kļūdas paziņojumu. Ceļš: Atskaites -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Objektu bilances -> Objektu bilances aprēķini Problēma: Ja objektu bilances aprēķinos tika izmantota virsgrāmatas konta dimensija, kuras "Slēgts no" datums ir vēlāks nekā bilances aprēķina perioda beigu datums, tad atbilstošie virsgrāmatas dati netika atlasīti un tika parādīts kļūdas paziņojums. Ceļš: Atskaites -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Objektu bilances -> Objektu bilances aprēķini Problēma: Ja objektu bilances aprēķinos tika izmantots virsgrāmatas konts, kuram "Atvērts no" datums sakrita ar bilances aprēķina perioda sākuma datumu, tad atbilstošie virsgrāmatas dati netika atlasīti un tika parādīts kļūdas paziņojums. Apgāde un realizācija Ceļš: Atskaites -> Realizācija -> Pārskati par preču piegādēm ES

20 Problēma: Ja preču dokumentā bija iekļauts pieskaitījums ar pazīmi Nav klienta, tad PVN 2 pārskata rindiņas summā tika ielasīta dokumenta summa, nevis summa apmaksai. Ceļš: Atskaites -> Realizācija -> Pārskati par preču piegādēm ES Problēma: Ja sistēmā bija vairākas klientu kartītes, kurās norādīts norēķinu klients, tad PVN 2 atskaites rindās tika ielasīta katra šī klienta darījumi, nesummējot tos pēc norēķinu klienta. Atskaites rindās tiek ielasīts norēķinu klients un darījumi summēti pēc norēķinu klienta. Darba samaksa Ceļš: Dokumenti -> Virsgrāmata -> Grāmatojumi Problēma: Ja publicētajā atskaitē tika atlasīti dati ar dokumenta veidu Izmaksu saraksts bankai tika izdots kļūdas paziņojums. Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu dati aprēķiniem -> IIN informācija Problēma: Ja darbiniekam, izmantojot elektroniskās algas nodokļa grāmatiņas, jau bija ielādēta informācija par Iesniegumu par % un nākamā ielādes reizē tika ielādēta informācija ar to pašu iesnieguma sākuma datumu, tad beigu datums tika ievadīts Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Elektroniskās algas nodokļa grāmatiņas - > VID xml faili Problēma: Ja darbinieks bija atbrīvots pirms šodienas datuma, tad veicot VID xml faila ielādi, tika izdots paziņojums, ka persona nav atrasta un informācija par šo darbinieku neielādējās. Ceļš: Dokumenti -> Algas -> Aprēķina dokumenti -> Samaksa/ieturējumi periodā -> Samaksa periodā Problēma: Ievadot piemaksu, kurai samaksas veidā ielikt ķeksis 'Kontrolēt pārklāšanās periodus' un periods pārklājās ar jau ievadītu piemaksu, kurai izmantots tas pats samaksas veids, pie dokumenta saglabāšanas netika izdots paziņojums par piemaksu pārklāšanos. Paziņojumu izdeva tikai paņemot dokumentu uz labošanu un saglabājot. Personāla vadība Ceļš: Atskaites -> Personāla uzskaite -> Statistika -> Darba ņēmēju kustība Problēma: Nebija pieejamas kolonnas, kas bija zem objekta DARBS 2, piemēram, "Atbrīvoti pēdējā darba dienā". Risinājums: Problēma novērsta, tagad kolonnas ir pieejamas zem objekta <LAUKI>.

21 Darba laika plānošana Ceļš: HorizonWEB -> Apstiprināšanas uzdevumi -> Darba laika grafiki Visma HoP -> Mani uzdevumi -> Darba laika grafiki Problēma: Ja pagātnē bija situācija, ka darbiniekam ir plānošanas ieraksti ārpus personas uzskaites perioda, tad apstiprinot aktuālos darba laika grafikus, par to tika izdots kļūdas paziņojums. SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Dokumenti -> Realizācija -> Rēķinu saraksts -> Pēcapmaksas pārdošanas rēķins Problēma: Pēcapmaksas pārdošanas rēķina dokumenta tipā ir norādīts, ka laukam "Apmaksas termiņš" jāpielieto aizpildes algoritms "Līguma vērtība", taču uzģenerētajā rēķinā šis lauks paliek tukšs. Risinājums: Lauku "Apmaksas termiņš" aizpilda atbilstoši norādītajam algoritmam. 15. laidiens FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: Dokumenti -> Komandējumi -> Komandējuma dokumenti -> komandējuma pieteikums vai atskaites dokuments -> lapiņa "Avansu precizējumi" vai "Izdevumu precizējumi" Problēma: Ar pogu "Atlasīt", ģenerējot precizējumu rindas, tika nevajadzīgi aizpildīts lauks "Klients". Virsgrāmata Ceļš: Atskaites -> Virsgrāmata -> Kontu grupu apgrozījums Problēma: Dažos gadījumos konta tipa kolonā tika attēloti cipari nevis ikonas. Darba laika plānošana Ceļš: HorizonWeb -> Apstiprināšanas uzdevumi -> Darba laika grafiki; Visma HoP -> Mani uzdevumi Problēma: Ja darbiniekam pie vairākiem personas amata datiem bija norādīta viena un tā pati Personas uzskaites vienība, nebija iespējams apstiprināt Darba laika uzskaites grafiku.

22 Personāla vadība Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Tiesikās attiecības Problēma: Pieņemot darbā darbinieku un norādot pārbaudes laiku trīs mēneši, pārbaudes laiks tika aprēķināts par trim mēnešiem un vienu dienu. 14. laidiens Sistēma Ceļš: Jebkurš dokumentu saraksts -> Drukāt -> Dokumenta izdruka -> Eksports Excel failā Problēma: Pēc dokumenta izdrukas formas eksporta Excel failā, parādās izkropļoti teksti gadījumos, ja tie bija rakstīti ar krievu burtiem. Risinājums: Ja izdrukas formā attēlojami teksti ir veidoti vienā ANSI kodējumā (tikai latiņu un krievu burti vai tikai latiņu un vācu burti utt.), tad teksts tiks eksportēts pareizi. Ceļš: Sistēma -> Administrēt -> Web lietotāji Problēma: Kopējot Web lietotāja kartīti dažreiz tika pārkopēta vērtība no lauka "Pēdējais pieslēguma laiks". Apgāde un realizācija Ceļš: Dokumenti -> Realizācija -> Rēķinu saraksts -> Darbības -> Saraksta eksports -> SEB e-rēķins Problēma: Ja sistēmā tiek lietota norēķinu grupu funkcionalitāte un rēķinā ir rindas gan ar pozitīvu, gan negatīvu summu katra ar savu norēķinu grupu un šīs norēķinu grupas tiek segtas savā starpā, tad sistēma veido savstarpējas rindu piesaistes (pelēkās rindas). Šādā scenārijā veicot SEB e-rēķina eksportu.xml failā, taga <TotalToPay> vērtība tika aprēķināta nekorekti pēc formulas Rēķins.Nepiesaistītā summa - Rēķins.Piesaistīts valūtā ( - ). Risinājums: Taga <TotalToPay> vērtība tiek aprēķināta korekti pēc formulas Rēķins.Nepiesaistītā summa - Rēķins.Piesaistīts valūtā ( - ) + Pelēko rindu piesaistītā summa. Līgumi Ceļš: Dokumenti -> Līgumi -> Līgumsodi un kavējumu naudas Problēma: Sarakstā Līgumsodi un kavējumu naudas nebija iespējams izlikt izskatā objekta "NĪP līguma papilddati" laukus.

23 FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: Dokumenti -> Komandējumi -> Komandējuma dokumenti Problēma: Veikti labojumi, lai komandējuma atskaites lappuses Izdevumu precizējumi dokumentu rindās, klients tiktu aizpildīts tikai gadījumā, ja norādīts attaisnojamo izdevumu pieteikumā. 13. laidiens Automatizētie darbi Ceļš: Sistēma -> Uzstādījumi -> Automatizētie darbi "Deaktivizēt WEB lietotājus" un "WEB lietotāju sinhronizācija" Problēma: Secīgi palaižot šos automatizētos darbus, tika novērots, ka dažiem darbiniekiem ar pirmo darbu tika veikta WEB lietotāja kartītes dektivizēšana, bet ar otro darbu tās pašas kartītes aktivizēšana. Risinājums: Pielikta papildu kontrole uz Personas tiesisko attiecību beigu datumu: darbiniekam paliek aktīva WEB lietotāja kartīte līdz TA beigu datumam ieskaitot. Sistēma Ceļš: Datuma ievades lauks Problēma: Atverot kalendāru no datuma lauka, tas dažreiz tika attēlots nepareizajā pozīcijā uz ekrāna. Ceļš: Programmas galvenā izvēlne Problēma: Izmantojot programmas galveno izvēlni, kursors dažreiz tiek nomainīts uz smilšu pulksteni un paliek tādā stāvokli, kamēr izvēlne netiks aizvērta. Tiešsaistes banka Ceļš: Sistēma -> Datu apmaiņa -> Tiešsaistes bankas Problēma: Tiešsaistes bankas ievadformā laukam Sadalījuma dimensija nebija iespējams norādīt tukšu vērtību vai izdzēst esošo vērtību. Darba samaksa Ceļš: Dokumenti -> Algas -> Aprēķina dokumenti -> Atvaļinājumu rezerves Problēma: Atvaļinājuma rezerves dokumenta aizpilde notika ļoti ilgi. Ir veikti ātrdarbības uzlabojumi.

24 SAIMNIECĪBA Noliktava Ceļš: Atskaites -> Noliktava -> Peļņa pa piegādātājiem Problēma: Ja atskaites izskatā bija izlikti lauki no Piegādātāja lauku grupas, tad to atverot, tika izdots kļūdas paziņojums un dati netika atlasīti. 12. laidiens Sistēma Ceļš: PDF failu priekšapskate Problēma: PDF faili, kas satur attēlus progressive JPEG formātā, tiek attēloti nepareizi. 11. laidiens Sistēma Ceļš: Sistēma - Administrēt - Objektu sarakstu profili Problēma: Izveidojot un pielietojot objekta profilu ar vairākiem objektiem, filtra nosacījums starp objektiem veidojās ar "vai" nosacījumu. Risinājums: Salabots, lai objekta profila filtra nosacījumi starp objektiem veidotos ar papildinošo nosacījumu "un". Saskaņošana Ceļš: Dokumenti - Saskaņošana Problēma: Situācijās, kad tiek piemeklēts apstiprināšanas uzdevuma saskaņotājs pēc etapa noteiktiem "Mainīgais" tipiem un attiecīgajai personai ir reģistrēts prombūtnes dokuments - persona netiek piemeklēta. Risinājums: Labots Ceļš: Horizon Web - Apstiprināšanas uzdevumi Problēma: Noraidot apstiprināšanas uzdevumu atšķirās piezīmju izmērs atkarībā no kurienes tas tiek darīts: 250 zīmes, ja noraida no atvērta apstiprināšanas uzdevuma 2048 zīmes, ja noraida no apstiprināšanas uzdevumu saraksta Risinājums: Salabots

25 Darba samaksa Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Aprēķiniem -> Samaksas veidi Problēma: Ja nav licences Personāla uzskaite n darbiniekiem, tad pie samaksas veida saglabāšanas tika izdots kļūdas paziņojums. Risinājums: Kļūda novērsta. Personāla vadība Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu dati -> Papildu izglītības/sertifikāti Problēma: Ja dokumenta tipā bija norādīts, ka lauka Numurs aizpilde ir jāveic pēc pieprasījuma, Papildu izglītības/sertifikāta dokumentā nebija pieejama numeratora poga. SAIMNIECĪBA Loģistika Ceļš: Dokumenti -> Loģistika -> Pasūtījumi Problēma: Nebija iespējams stornēt apstiprinātu iekšējo pasūtījumu. Sistēma Ceļš: Horizon WEB - Apstiprināšanas uzdevumi - jebkurš saraksts Problēma: Apstiprinot dokumentu dažreiz tika izdots kļūdas ziņojums 8. laidiens Ceļš: Horizon WEB - Atskaites Problēma: Atskaitēm Nomenklatūru kustība un Nomenklatūru atlikumi pa partijām nestrādāja Ātra saraksta izdruka. Apsaimniekošana Ceļš: Dokumenti -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Līgumu skaitītāju rādījumi Problēma: Ja sistēma ir nokonfigurēta darbam ar nolasītajiem skaitītāju rādījumiem, tad līgumu skaitītāju rādījumu logā, atlasot datus pēc līguma numura un līguma veida, tika novērota sistēmas lēndarbība.

26 Personāla vadība Ceļš: Dokumenti -> Algas -> Aprēķina dokumenti -> Atvaļinājumu rezerves Problēma: Ja tiek izmantoti atvaļinājumu rezerves fondi, atvaļinājumu rezerves dokumenta tipā norādīts, ka aktīvās prombūtnes uz mēneša beigām ir jādala un atvaļinājums pāriet no viena mēneša otrā, tad nepareizi tika aprēķinātas atvaļinājumu rezerves dienas uz mēneša beigām. SAIMNIECĪBA Ražošana Ceļš: Pamatdati -> Ražošana -> Produkti -> Darbības -> Ārējo datu ielāde Problēma: Produkta Excel datu struktūras veidnē nebija pieejams noliktavas lauks, kādēļ nebija iespējams veikt produktu ielādi ar Excel, ja tika izmantota Kvalitātes kontrole. Ceļš: Pamatdati -> Ražošana -> Produkti -> Darbības -> Ārējo datu ielāde -> Aizpilde no Excel faila -> Produkts Problēma: Importējot produkta specifikāciju rindas, ja Excel veidnē bija norādīti kļūdaini dati, to apstrādes process nenotika korekti. 7. laidiens Saskaņošana Ceļš: Dokumenti->Saskaņošana->Metarēķini Problēma: Metarēķinu apstiprināšanas uzdevumu filtrā pazuda iespējas atlasīt AU atkarībā no to statusa. Risinājums: Labots FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: - Horizon > Dokumenti > Komandējumi > Komandējuma dokumenti > konkrēts komandējuma atskaites dokuments > Saistītie dati > Attaisnojamo izdevumu pieteikumi - Horizon web > Pieteikumi > Komandējumu pieteikumi > konkrēts komandējuma pieteikums > lapa "Atskaite" > Attaisnojamo izdevumu pieteikumu saraksts Problēma: Ja attaisnojamo izdevumu pieteikums ir bijis saglabāts vairāk kā vienu reizi, to nevar izdzēst, tiek attēlots kļūdas paziņojums. Horizon web arī pēc lapas pārlasīšanas redzams, ka pieteikums nav izdzēsts.

27 Darba samaksa Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Elektroniskās algas nodokļa grāmatiņas - > VID xml faili Problēma: No.xml faila izveidotajā IIN informācijā nekorekti attēlojās PNM vērtība. Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Personu dati -> Ģimenes locekļi Problēma: Pēc programmas atjaunināšanas uz 540. versiju, dažos gadījumos nebija redzama informācija par invaliditāti, kas nepieciešama ieturējumu kontrolei un papildatvaļinājumu aprēķināšanai. Lai ieteurējumu kontrole strādātu korekti, ir jābūt aizpildītam ģimenes locekļa dzimšanas datumam. 6. laidiens Saskaņošana Ceļš: Dokumenti -> Saskaņošana -> Apstiprināšanas uzdevumi Problēma: Sākuma filtrā sistēma neļauj atstāt tukšu "Datums līdz". Risinājums: Tagad datu atlases parametrs Datums līdz ir neobligāts. Sistēma Ceļš: Pamatdati - jebkurš saraksts - hierarhiskais skats Problēma: dažreiz tika novērots, ka nospiežot peles labu pogu uz saraksta datiem, rādījās kļūdas paziņojums. Ceļš: Pamatdati - > Uzņēmums -> Īpašības Problēma: Apskates režīmā Īpašības Lomu sadaļai nestrādāja ritjosla. Ceļš: Dinamiskas atskaites parametru logs Problēma: Dinamiskajai atskaitei no izskatu saraksta nav iespējams skatīt un dzēst saglabātos izskatus. Apgāde un realizācija Ceļš: Dokumenti -> Apgāde/Realizācija -> Maksājumu dokumenti -> Drukāt Problēma: Apgādes/Realizācijas Skonto atlaides dokumentiem nebija pieejamas izdrukas formas.

28 Apsaimniekošana Ceļš: Pamatdati -> Nekustamo īpašumu pārvaldība -> Nekustamā īpašuma objekti - > Telpu grupas -> Darbības -> Ārējo datu ielāde -> Aizpilde no Excel faila -> Telpu grupa Problēma: Ja nekustamā īpašuma objektu uzskaitē netiek izmantoti objektu kopējie kadastra apzīmējumi, tad, veicot ārējo datu ielādi, sistēma neaizpildīja telpu grupas kopējo kadastra apzīmējumu atbilstoši veidnē norādītajam. FINANŠU UZSKAITE Komandējumi Ceļš: Atskaites -> Komandējumi -> Avansa norēķini pa komandējumiem Problēma: Sarakstā dimensiju laukos tika rādīti nevis dimensiju kodi, bet programmas identifikatori. Risinājums: Sakārtota dimensiju atspoguļošana sarakstā. Katrai dimensijai pievienota sava lauku grupa. Darba samaksa Ceļš: Pamatdati -> Personāla uzskaite -> Elektroniskās algas nodokļa grāmatiņas - > VID xml faili Problēma: Dažos gadījumos pie.xml failu ielādes un apstrādes tika izveidoti darbiniekam vairāki vienādi IIN informācijas ieraksti.

29 Tehniskais atbalsts drošai laidiena maiņai Atgādinām, ka versijas un laidiena maiņa saistās ar zināmiem riskiem. Nepiemērota infrastruktūra, drošības kopiju neveidošana, vai nepilnīga testēšana var sagādāt virkni problēmu sistēmas lietotājiem. Lai no tām izvairītos, ir vērts uzticēt ar versijas vai laidiena maiņu saistītos darbus pieredzējušiem profesionāļiem. Lai saņemtu tehnisko atbalstu, sazinieties ar savu Horizon atbalsta sniedzēju vai rakstiet mums uz

VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju sarak

VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju sarak VISMA Horizon 535. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 535. versijā: Sistēma Lietotāju pārvaldība Horizon lietotāja dati Lietotāju saraksta tiesību punkti Lietotāja dati Dokumentu notikumu

Sīkāk

VISMA Horizon Versija Nr.: 495 SISTĒMA Filtru lietojumu uzlabojumi Jauna iespēja - Pavairot izskatus FINANŠU UZSKAITE Jauni sistēmas parametri Dienas

VISMA Horizon Versija Nr.: 495 SISTĒMA Filtru lietojumu uzlabojumi Jauna iespēja - Pavairot izskatus FINANŠU UZSKAITE Jauni sistēmas parametri Dienas VISMA Horizon Versija Nr.: 495 SISTĒMA Filtru lietojumu uzlabojumi Jauna iespēja - Pavairot izskatus FINANŠU UZSKAITE Jauni sistēmas parametri Dienas naudas uzskaitei Kontrole pamatlīdzekļu likvidācijas

Sīkāk

VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēša

VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēša VISMA Horizon 520. versijas apraksts Galvenās izmaiņas un uzlabojumi 520. versijā: Sistēma un infrastruktūra Notikumu reģistrēšana Notikumu reģistrēšana darbībām sarakstos Centralizācija Procesu veiktspējas

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS AĢENTŪRA "LIEPĀJAS SABIEDRISKAIS TRANSPORTS" Jūrmalas iela 23, Liepāja, LV-3401, tālrunis , f

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS AĢENTŪRA LIEPĀJAS SABIEDRISKAIS TRANSPORTS Jūrmalas iela 23, Liepāja, LV-3401, tālrunis , f LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS AĢENTŪRA "LIEPĀJAS SABIEDRISKAIS TRANSPORTS" Jūrmalas iela 23, Liepāja, LV-3401, tālrunis 63428744, fakss 63428633, reģ. Nr. 90009569239 Dokumenta datums

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

Pārskatu aizpildīšana

Pārskatu aizpildīšana Atkritumu pārvadājumu pavadzīmju izveides instrukcija Atkritumu Pārvadājumu Uzskaites Sistēma (APUS) ir jālieto ir visiem, kam to nosaka MK noteikumi Nr.494 (07.08.2018) (https://likumi.lv/ta/id/300874-atkritumu-parvadajumuuzskaites-kartiba)

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v

Pētījums Nr Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena v Pētījums Nr. 1.16. Datu avotu analīzes un sasaistes rīks Līgums Nr. L-KC-11-0003 Testēšanas rezultātu apraksts Vadošais pētnieks Zinātniskā virziena vadītāja Atis Kapenieks Renāte Strazdiņa Rīga, 2013

Sīkāk

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts 21.08.2019. 2 Saturs Interneta pieslēgums 4 Darbstacija un ierīces 4 DBVS serveris 6 Servera rekomendācijas 6 Horizon datu bāzu vadības sistēmas

Sīkāk

Rīga, gada 31.oktobris VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris

Rīga, gada 31.oktobris VSIA Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris Rīga, 2 0 18.gada 31.oktobris VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" Starpperiodu saīsinātais finanšu pārskats 2018.g. 01.janvāris - 30.septembris NEREVIDĒTS VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas

Sīkāk

A/s "

A/s Sabiedrības ar ierobežotu atbildību RĒZEKNES SATIKSME. GADA PĀRSKATS Rēzeknē 2015 SATURS Lpp. Informācija par sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Finanšu pārskats: Peļņas vai zaudējumu aprēķins 5 Bilance 6

Sīkāk

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc Ziņojums par atklātu konkursu Rīgā 2015.gada 25.jūnijā Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs finanšu direktors Heino Spulģis Iepirkumu komisijas locekļi Oficiālo paziņojumu oficiālās publikācijas nodrošināšanas

Sīkāk

bilance lv

bilance lv AKCIJU SABIEDRĪBAS VEF ( Uzņēmuma vienotais reģistrācijas numurs 40003001328 ) FINANŠU PĀRSKATS 2017.gada 09 mēnešiem Sagatavots saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas prasībām. Nerevidēts Rīgā 2017

Sīkāk

Bild 1

Bild 1 Kā plānot naudas plūsmu un nākotnes finanšu situāciju Jānis Kļimenkovs 12.03.2015. Apskatāmie temati: Kāpēc jāplāno naudas plūsma Bilance, PZA, Naudas plūsma Kur visbiežāk pazūd nauda? Kā veidojas naudas

Sīkāk

SABIEDRĪBAS AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU JELGAVAS NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA PĀRVALDE FINANŠU PĀRSKATS PAR 2018.GADA 9 MĒNEŠIEM Jelgavā, 2018

SABIEDRĪBAS AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU JELGAVAS NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA PĀRVALDE FINANŠU PĀRSKATS PAR 2018.GADA 9 MĒNEŠIEM Jelgavā, 2018 SABIEDRĪBAS AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU JELGAVAS NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA PĀRVALDE FINANŠU PĀRSKATS PAR 2018.GADA 9 MĒNEŠIEM Jelgavā, 2018 SATURS Lpp. 1.Bilance...3-4 2. Peļņas vai zaudējumu aprēķins...5 3. Finanšu

Sīkāk

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s

Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts s Izskatīts SIA Rīgas veselības centrs 2018.gada 30.novembra valdes sēdē (protokols Nr.38) SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada deviņiem mēnešiem

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 2007.gada 12.decembra lēmumu Nr.592 Elektroenerģijas tarifu aprēķināšanas metodika saistītajiem lietotājiem Izdota saskaņā ar Elektroenerģijas

Sīkāk

Gada parskats

Gada parskats reģistrācijas numurs Biedrību un nodibinājumu reģistrā 40008250497 2016. GADA PĀRSKATS Saturs Lpp. Vispārīga informācija par biedrību VĀCU KALNU ĪPAŠNIEKI 3 Bilance 4 Ieņēmumu un izdevumu pārskati 5 Ziedojumu

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Nodokļu administrēšanas attīstība Dace Pelēkā VID ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā Konference «Revīzija, nodokļi un grāmatvedība 2017» 2017.gada 15.decembrī Deklarāciju iesniegšana kā tas notika

Sīkāk

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS +371 67022300 FAKSS +371 67022420 E-PASTS INFO@BANK.LV WWW.BANK.LV 2018. gada 20. septembrī Kārtība (iekšējie noteikumi) Nr. 279/3

Sīkāk

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO

OLGAS KURAŠEVAS UN JURIJA BOTVINKO Biedrība LATVIJAS DARTS ORGANIZĀCIJA GADA PĀRSKATS Par 2015.gadu SATURS Vadības ziņojums 3-4 Bilance 5 Ieņēmumu un izdevumu pārskats 6 Ziedojumu un davinājumu pārskats 7 Pielikumi 8-10 Administratīvo izdevumu

Sīkāk

Apstiprināti ar bankas valdes

Apstiprināti ar bankas valdes RIGENSIS BANK AS Reģ. Nr. 40103429440 Teātra iela 3, Rīga, LV 1050, Latvija Tālr.: (+371) 675 555 51 / fakss: (+371) 673 333 03 E-pasts: info@rigensisbank.com / www.rigensisbank.com Norēķinu konts CENRĀDIS

Sīkāk

Microsoft Word Grindeks pamatkapit.la palielinasanas noteikumi -.

Microsoft Word Grindeks pamatkapit.la palielinasanas noteikumi -. Apstiprināts akcionāru kārtējā sapulcē 2005. gada 18. maijā reģistrācijas Nr. 40003034935 adrese: Krustpils iela 53 Rīga, LV-1057 Pamatkapitāla palielināšanas noteikumi (turpmāk tekstā "Noteikumi") 1.

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats

Microsoft Word - Lidosta_Neauditetais_2018.g.9 mÄfin.parskats Neauditētais saīsinātais starpperiodu finanšu pārskats par 2018.gada 1.janvāri 30.septembri (pārskatā iekļauti operatīvie dati) SATURS Informācija par Sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4 Paziņojums par valdes

Sīkāk

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018

SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par gada sešiem mēnešiem 2018 SIA Rīgas veselības centrs zvērināta revidenta nepārbaudīts starpperiodu pārskats par 2018. gada sešiem mēnešiem 2018 Peļņas vai zaudējumu aprēķins no 2018. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 30. jūnijam

Sīkāk

Microsoft Word - fiz_LV

Microsoft Word - fiz_LV GROZĪJUMI TARIFOS FIZISKĀM PERSONĀM LR REZIDENTIEM 1. Norēķinu konts Jaunais tarifs Katra konta apkalpošana, ja Klients neaktīvs nevienā Klienta norēķinu un/vai karšu kontā Bankā nav veiktas vismaz 3 (trīs)

Sīkāk

Virsraksts (Heading 2)

Virsraksts (Heading 2) Lietotāja rokasgrāmata Saturs IEVADS...4 VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA...5 PRIEKŠNOTEIKUMI DIGI::FIRMA INSTALĀCIJAI...5 TEHNISKĀS PRASĪBAS...5 SISTĒMAS DIGI::FIRMA UZSTĀDĪŠANA...5 DIGI::FIRMA datu bāzes servera

Sīkāk

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc

Microsoft Word _Konta_apkalposhana_LV_ doc 2. Konta noteikumi 2.1. Konta apkalpošanas noteikumi Speciālie termini: Līgums par konta atvēršanu un apkalpošanu Bankas un Klienta vienošanās par Konta atvēršanu un apkalpošanu, kurš tiek noslēgts, Klientam

Sīkāk

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību A TurboC 4U Vienotais reģ. Nr gada pārskats Rīga, gads

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību A TurboC 4U Vienotais reģ. Nr gada pārskats Rīga, gads Sabiedrība ar ierobežotu atbildību A TurboC 4U Vienotais reģ. Nr. 40003302557 2016. gada pārskats Rīga, 2017. gads Saturs Informācija par sabiedrību... 3 Vadības ziņojums... 4 Peļņas vai zaudējuma aprēķins...

Sīkāk

Konts Nosaukums Sāk.D.SaldSāk.K.SaldD.Apgroz. K.Apgroz. Beigu D.SaBeigu K.SaBeigu D.SaBeigu K.Saldo,VAL 1221 Datortehnika un tās aprīkojums

Konts Nosaukums Sāk.D.SaldSāk.K.SaldD.Apgroz. K.Apgroz. Beigu D.SaBeigu K.SaBeigu D.SaBeigu K.Saldo,VAL 1221 Datortehnika un tās aprīkojums Konts Nosaukums Sāk.D.SaldSāk.K.SaldD.Apgroz. K.Apgroz. Beigu D.SaBeigu K.SaBeigu D.SaBeigu K.Saldo,VAL 1221 Datortehnika un tās aprīkojums 859.87 0 0 0 859.87 0 1290 Pamatlīdzekļu nolietojums (P) 0 570.94

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Biznesa plāna sagatavošana, nauda plūsmas plānošana IZGĀZIES PLĀNS? Biznesa plāns Kāpēc ir vajadzīgs biznesa plāns? - lai finansētājs (banka) spētu izvērtēt riskus saimnieciskās darbības attīstībā; -

Sīkāk

Microsoft Word - klientiem_lat_ doc

Microsoft Word - klientiem_lat_ doc Tagad spēkā esošie tarifi: Tarifi, kuri stāsies spēkā no 7.0.20.: Kontu atvēršana, maksājumi Norēķinu konts Rezidents Nerezidents Neaktīva norēķinu konta uzturēšana: privātpersonām, ja gadu nav notikušas

Sīkāk

Tarifi un apkalpošanas nosacījumi

Tarifi un apkalpošanas nosacījumi VISA Electron 1, Visa Classic Debit (tai skaitā atverot pamatkontu) Maksa par kartes izsniegšanu Komplekts "Universālais" VISA Electron 1, Visa Classic Debit kartes gada maksa komplekta "Universālais"

Sīkāk

Liguma paraugs 2

Liguma paraugs 2 1.pants Līguma priekšmets 1.1. Saskaņā ar šī līguma noteikumiem pasūtītājs uzdod, un uzņēmējs uzņemas saistības veikt pasūtītājam objektā darbus, kas noteikti šajā līgumā, t.i. - pamatojoties uz tehnisko

Sīkāk

Reģ.Nr Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr , fakss , e-pasts PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēk

Reģ.Nr Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr , fakss , e-pasts PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēk Reģ.Nr.40003248087 Turgeņeva 14, Rīga, LV-1050, tālr.+371 6 7232211, fakss +371 6 7232212, e-pasts info@dzks.lv,www.dzks.lv PAKALPOJUMU CENRĀDIS (spēkā no 05.12.2017.) Pakalpojums KONTA ATVĒRŠANA, APKALPOŠANA,

Sīkāk

SIA Cesvaines Siltums 2016.gada ( ) finanšu pārskats Sabiedrības ar ierobežotu atbildību Cesvaines siltums 2016.gada pārskats Cesvain

SIA Cesvaines Siltums 2016.gada ( ) finanšu pārskats Sabiedrības ar ierobežotu atbildību Cesvaines siltums 2016.gada pārskats Cesvain Sabiedrības ar ierobežotu atbildību Cesvaines siltums 2016.gada pārskats Cesvainē, 2017 1 Saturs Informācija par Sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4-5 Peļņas vai zaudējuma aprēķins 6 Bilance 7-8 Pielikums

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Nodokļu politikas pamatnostādnes 2018.-2021.gadam 2017.gada 10. jūlijs Kādēļ vajadzīga nodokļu reforma? NAP 2020: vidējā ikgadējā IKP izaugsme vismaz 5% apjomā Latvijā 2015. gadā Džini koeficients bija

Sīkāk

RietumuAPI_PSD2_v1_LV

RietumuAPI_PSD2_v1_LV Rietumu PSD2 API vispa re jais apraksts v.1.0 0 Izmaiņu saraksts... 2 Vispārējā informācija... 3 Rietumu PSD2 API pārskats... 3 Informācija par kontiem Account Information Services (AIS)... 3 Maksājumu

Sīkāk

Microsoft Word - 3.cet_parsk_INK_kor_ar_pielik_KOR_FINAL

Microsoft Word - 3.cet_parsk_INK_kor_ar_pielik_KOR_FINAL Paziņojums par vadības atbildību Mēs, SIA Rīgas Dzemdību nams valde un galvenā grāmatvede paziņo, pamatojoties uz kapitālsabiedrības valdes rīcībā esošo informāciju, starpperiodu finanšu pārskati ir sagatavoti

Sīkāk

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak 1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss 65237751, e-pasts akniste@akniste.lv Aknīstē 2017.gada 24.aprīlī ZIŅOJUMS

Sīkāk

Grozījumi PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ

Grozījumi  PUBLISKO IEPIRKUMU LIKUMĀ Grozījumi Publisko iepirkumu likumā 1 Grozījumi PIL 02.10.2014. Likums, stājās spēkā 16.10.2014. Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmums PIL 5.pantā (no 16.10.2014.). Mazie (8. 2 panta) pārtikas iepirkumi,

Sīkāk

Skaidrojumi par bilances posteņiem 3.1. Pamatlīdzekļu kustības pārskats Pārējie pamatlīdzekļi EUR Kopā EUR Sākotnējā vērtība

Skaidrojumi par bilances posteņiem 3.1. Pamatlīdzekļu kustības pārskats Pārējie pamatlīdzekļi EUR Kopā EUR Sākotnējā vērtība Skaidrojumi par bilances posteņiem 3.1. Pamatlīdzekļu kustības pārskats Pārējie pamatlīdzekļi Kopā Sākotnējā vērtība 61 730 61 730 31.12.2013 61 730 61 730 Iegādāts 4 131 4 132 Norakstīts -1 303-1 302

Sīkāk

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs 90002183562 Juridiskā adrese Avotu iela 12, Saldus, Saldus novads, LV-3801

Sīkāk

2015 Finanšu pārskats

2015 Finanšu pārskats 2015 2 Neatkarīgā revidenta ziņojums akcionāriem Ziņojums par finanšu pārskatiem Mēs esam revidējuši pievienotos ( Uzņēmums ) finanšu pārskatus, kas ietver 2015. gada 31. decembra bilanci, ienākumu pārskatu,

Sīkāk

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2 2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 28) Par nekustamā īpašuma nodokli un nekustamā īpašuma

Sīkāk

APSTIPRINĀTI ar SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE valdes priekšsēdētāja 2016.gada 18.aprīļa rīkojumu Nr.1.3/21 SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE nekustamā īpašuma Lielā

APSTIPRINĀTI ar SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE valdes priekšsēdētāja 2016.gada 18.aprīļa rīkojumu Nr.1.3/21 SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE nekustamā īpašuma Lielā APSTIPRINĀTI ar SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE valdes priekšsēdētāja 2016.gada 18.aprīļa rīkojumu Nr.1.3/21 SIA SALDUS NAMU PĀRVALDE nekustamā īpašuma Lielā iela 6, Saldus, IZSOLES NOTEIKUMI 1. Objekta apraksts

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pamācība Erasmus+ rīki Kursu katalogs Mobilitātes iespējas Stratēģiskās partnerības www.schooleducationgateway.eu Vispārēja informācija Šī ir pamācība, kas palīdzēs izmantot School Education Gateway vietnes

Sīkāk

Aktuālais 2012.gada pārskatu sagatavošanā budžeta iestādēs. Biruta Novika, zvērināta revidente, asociētā partnere, valdes loceklis starptautiskajā aud

Aktuālais 2012.gada pārskatu sagatavošanā budžeta iestādēs. Biruta Novika, zvērināta revidente, asociētā partnere, valdes loceklis starptautiskajā aud Aktuālais 2012.gada pārskatu sagatavošanā budžeta iestādēs. Biruta Novika, zvērināta revidente, asociētā partnere, valdes loceklis starptautiskajā auditorfirmā AUDIT ADVICE, NEXIA International Ir jau

Sīkāk

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM. 2018 Dokumenta versija: 2018.003 Pēdējie labojumi: 2018-06-13 [LDZ VPN INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.] Instrukcija iepazīstina ar CheckPoint Endpoint VPN programmatūru, tā instalāciju / konfigurāciju

Sīkāk

SIA “Ķeguma Stars”

SIA “Ķeguma Stars” SIA Ķeguma Stars (Vienotais reģistrācijas Nr. 40003227117) GADA PĀRSKATS par periodu no 01.01.2014 līdz 31.12.2014 un Neatkarīgu revidentu ziņojums Ķegumā, 2015 Saturs Lpp. Vadības ziņojums 3 Ziņas par

Sīkāk

Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai

Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai Norādījumi par kopējo aktīvu un kopējās riska pozīcijas veidņu aizpildīšanu maksu noteicošo faktoru informācijas apkopošanai 2018. gada aprīlis 1. Vispārīgi norādījumi par abu veidņu aizpildīšanu 1 Lauki

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

protokols_19_01_17_rezultati_ml

protokols_19_01_17_rezultati_ml Iepirkuma Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Ventspils Augstskolai projekta Juridiskās sistēmas un komercsabiedrību tiesības ES: tulkošana daudzveidībā ietvaros piedāvājumu vērtēšanas sēdes protokols Nr.

Sīkāk

AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā

AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU UN GRUPU NEAUDITĒTA KONSOLIDĒTA FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018. GADA 9 MĒNEŠIEM Sagatavots saskaņā ar starptautiskajiem grāmatvedības standartiem VALMIERA 2018 1 SATURS Lpp. INFORMĀCIJA

Sīkāk

SIA Liepājas latviešu biedrības nams 2016.gada pārskats (Vadības ziľojums un finanšu pārskats) un revidenta ziľojums 1

SIA Liepājas latviešu biedrības nams 2016.gada pārskats (Vadības ziľojums un finanšu pārskats) un revidenta ziľojums 1 SIA Liepājas latviešu biedrības nams 2016.gada pārskats (Vadības ziľojums un finanšu pārskats) un revidenta ziľojums 1 2 SATURS Vispārīga informācija par Sabiedrību 3 Vadības ziľojums 4 Finanšu pārskats

Sīkāk

Biznesa plāna novērtējums

Biznesa plāna novērtējums [uzņēmuma nosaukums] biznesa plāns laika posmam no [gads] līdz [gads]. Ievads I. Biznesa plāna satura rādītājs II. Biznesa plāna īss kopsavilkums Esošais stāvoklis III. Vispārēja informācija par uzņēmumu

Sīkāk

RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS Krišjāņa Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010, tālrunis , e-pasts NOLIKUMS Rīg

RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS Krišjāņa Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010, tālrunis , e-pasts NOLIKUMS Rīg RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS Krišjāņa Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010, tālrunis 67026816, e-pasts iksd@riga.lv NOLIKUMS Rīgā 2019. gada 15.janvārī Nr. 11- nos Grozījumi ar Rīgas

Sīkāk

4

4 IZMANTOTIE SAĪSINĀJUMI Atbildīgā iestāde Fonds Konkurss KPFI Projekta līgums LR Vides ministrija SIA Vides investīciju fonds Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāts konkurss "Siltumnīcefekta

Sīkāk

2019 QA_Final LV

2019 QA_Final LV 2019. gada ex-ante iemaksas Vienotajā noregulējuma fondā (VNF) Jautājumi un atbildes Vispārēja informācija par aprēķinu metodoloģiju 1. Kāpēc salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir mainījusies aprēķinu metode,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA ALŪKSNES NOVADA PAŠVALDĪBA Nodokļu maksātāja reģistrācijas kods DĀRZA IELĀ 11, ALŪKSNĒ, ALŪKSNES NOVADĀ, LV 4301, TĀLRU

LATVIJAS REPUBLIKA ALŪKSNES NOVADA PAŠVALDĪBA Nodokļu maksātāja reģistrācijas kods DĀRZA IELĀ 11, ALŪKSNĒ, ALŪKSNES NOVADĀ, LV 4301, TĀLRU LATVIJAS REPUBLIKA ALŪKSNES NOVADA PAŠVALDĪBA Nodokļu maksātāja reģistrācijas kods 90000018622 DĀRZA IELĀ 11, ALŪKSNĒ, ALŪKSNES NOVADĀ, LV 4301, TĀLRUNIS 64381496, FAKSS 64381150, E-PASTS: dome@aluksne.lv

Sīkāk

APSTIPRINĀTI ar AS Valmieras stikla šķiedra akcionāru sapulces lēmumu (protokola Nr. 1(2018)) Akciju sabiedrības VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA

APSTIPRINĀTI ar AS Valmieras stikla šķiedra akcionāru sapulces lēmumu (protokola Nr. 1(2018)) Akciju sabiedrības VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA APSTIPRINĀTI ar 25.05.2018. AS Valmieras stikla šķiedra akcionāru sapulces lēmumu (protokola Nr. 1(2018)) Akciju sabiedrības VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA S T A T Ū T I JAUNĀ REDAKCIJA Valmiera 2018 1. Firma

Sīkāk

AS "Meridian Trade Bank" publiskais ceturkšņa pārskats par periodu, kas noslēdzās gada 30. septembrī Bilances pārskats gada 30.septembrī (

AS Meridian Trade Bank publiskais ceturkšņa pārskats par periodu, kas noslēdzās gada 30. septembrī Bilances pārskats gada 30.septembrī ( AS "Meridian Trade Bank" publiskais ceturkšņa pārskats par periodu, kas noslēdzās 215. gada 3. septembrī Bilances pārskats Kase un prasības uz pieprasījumu pret centrālajām bankām Prasības uz pieprasījumu

Sīkāk

Microsoft Word - Parsk 2012.g. 3 men.doc

Microsoft Word - Parsk 2012.g. 3 men.doc AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr. 40003042006 Ganību dambis 31, Rīga, LV-1005 FINANŠU PĀRSKATS PAR 2012. GADA 3 MĒNEŠIEM ( NEAUDITĒTS ) SATURS Informācija par sabiedrību 3 Peļņas

Sīkāk

EIROPAS CENTRĀLĀS BANKAS PAMATNOSTĀDNE (ES) 2018/ (2018. gada 24. aprīlis), - ar ko groza Pamatnostādni ECB/ 2013/ 23 par vald

EIROPAS  CENTRĀLĀS  BANKAS  PAMATNOSTĀDNE  (ES)  2018/ (2018. gada 24. aprīlis),  -  ar  ko  groza  Pamatnostādni  ECB/  2013/  23  par  vald 15.6.2018. L 153/161 PAMATNOSTĀDNES EIROPAS CENTRĀLĀS BANKAS PAMATNOSTĀDNE (ES) 2018/861 (2018. gada 24. aprīlis), ar ko groza Pamatnostādni ECB/2013/23 par valdības finanšu statistiku (ECB/2018/13) EIROPAS

Sīkāk

Microsoft Word - Gada_Parskats_2015.g _2_.doc

Microsoft Word - Gada_Parskats_2015.g _2_.doc BIEDRĪBA LATVIJAS AEROKLUBS 215. GADA PĀRSKATS Rīga 216 SATURS VADĪBAS ZIŅOJUMS 3 BILANCE 5 IEŅĒMUMU UN IZDEVUMU PĀRSKATS 6 ZIEDOJUMU UN DĀVINĀJUMU PĀRSKATS 7 ZIEDOTĀJI UN DĀVINĀTĀJI 8 PĀRSKATS PAR ADMINISTRATĪVAJIEM

Sīkāk

Pamatnostādnes Par pozīciju aprēķināšanu, ko saskaņā ar EMIR veic darījumu reģistri 28/03/2019 ESMA LV

Pamatnostādnes Par pozīciju aprēķināšanu, ko saskaņā ar EMIR veic darījumu reģistri 28/03/2019 ESMA LV Pamatnostādnes Par pozīciju aprēķināšanu, ko saskaņā ar EMIR veic darījumu reģistri 28/03/2019 ESMA70-151-1350 LV Satura rādītājs I. Piemērošanas joma... 3 II. Atsauces uz tiesību aktiem, saīsinājumi un

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Kokneses novada domes 2009. gada 30. septembra lēmumu Nr. 7 (protokols Nr. 6) Grozījumi apstiprināti ar Kokneses novada domes 2010. gada 28. aprīļa lēmumu Nr. 14 (protokols Nr. 4) Grozījumi

Sīkāk

SIA (VAS)

SIA (VAS) SIA LDZ infrastruktūra neauditēts saīsinātais Finanšu pārskats par 2016.gada 6 mēnešu darbības rezultātiem izskatīts SIA LDZ infrastruktūra 2016.gada 21.jūlija Valdes sēdē, protokols Nr. INF-1.2./28 Informācija

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. 90009113532 Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, LV 3201, tālrunis 63232110; fakss 63232130; e-pasts: dome@talsi.lv APSTIPRINĀTS

Sīkāk

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus

Sīkāk

Microsoft Word - kn817p3.doc

Microsoft Word - kn817p3.doc Vides ministrijas iesniegtajā redakcijā 3.pielikums Ministru kabineta 2008.gada 30.septembra noteikumiem Nr.817 Projekta iesnieguma veidlapa Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta iesnieguma veidlapa

Sīkāk

GADA PĀRSKATS

GADA PĀRSKATS Apstiprināts Mantisko tiesību kolektīvā pārvaldījuma biedrības Atbalss biedru sapulcē 2017.gada 07.martā Protokols Nr.14 Mantisko tiesību kolektīvā pārvaldījuma biedrība ATBALSS gada pārskats par 2016.gadu

Sīkāk

Pielikums Nr

Pielikums Nr Rīgā, LĪGUMS Nr. B2-2018/ par papildu anestezioloģijas un neatliekamās medicīnas vienreizējas lietošanas medicīnisko preču un materiālu piegādi 2018.gada. SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca,

Sīkāk

AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9

AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9 AKCIJU SABIEDRĪBA RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA reģ. Nr. 40003042006 Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005 KONSOLIDĒTĀ FINANŠU INFORMĀCIJA PAR 2018.GADA 9 MĒNEŠIEM ( NEAUDITĒTA ) SAGATAVOTA SASKAŅĀ AR ES APSTIPRINĀTAJIEM

Sīkāk

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum

PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojum PAZIŅOJUMS PAR LĒMUMU IEPIRKUMU PROCEDŪRĀ KALNOZOLA IELAS PĀRBŪVE, STOPIŅU NOVADĀ 1. Iepirkuma identifikācijas Nr. SND 2018/5 2. Datums, kad paziņojums par iepirkumu ievietots Stopiņu novada domes mājas

Sīkāk

A/S G4S Latvia Atsevišķais gada pārskats un konsolidētais gada pārskats par gadu

A/S G4S Latvia Atsevišķais gada pārskats un konsolidētais gada pārskats par gadu A/S G4S Latvia Atsevišķais gada pārskats un konsolidētais gada pārskats par 2018. gadu Saturs Lapa Informācija par Sabiedrību un Koncernu 3 Vadības ziņojums 4-5 Finanšu pārskati: Peļņas vai zaudējumu aprēķins

Sīkāk

Microsoft Word - e-klase_galvena_gramata_v5_doc

Microsoft Word - e-klase_galvena_gramata_v5_doc Skolvadības sistēma e-klase Lietotāja rokasgrāmata. Galvenā grāmata Iestāde SIA Digitālās ekonomikas attīstības centrs Dokumenta versija A 4 Datums 07.08.2009 Autore Zane Vītoliņa Apstiprina Šo dokumentu

Sīkāk

Cenrādis uzņēmumiem Spēkā no Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmum

Cenrādis uzņēmumiem Spēkā no Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmum Cenrādis uzņēmumiem 2019-01-02 2019-07-31 Spēkā no 01.10.2019 Arhīvs Konti un Komplekti Pakalpojumu komplekts Biznesa komplekts jaundibinātiem uzņēmumiem Komplekta noformēšana EUR 15,00 Neierobežota skaita

Sīkāk

Par Kredītu reģistra gada 4. ceturkšņa datiem Dalībnieki gada 31. decembrī Kredītu reģistrā (tālāk tekstā reģistrs) bija 96 dalībnieki, t.

Par Kredītu reģistra gada 4. ceturkšņa datiem Dalībnieki gada 31. decembrī Kredītu reģistrā (tālāk tekstā reģistrs) bija 96 dalībnieki, t. Par Kredītu reģistra 2018. gada ceturkšņa datiem Dalībnieki 2018. gada 3 decembrī Kredītu reģistrā (tālāk tekstā reģistrs) bija 96 dalībnieki, t.sk. 15 Latvijas Republikā reģistrētu kredītiestāžu, 5 ārvalstu

Sīkāk

LU 68 Fizikas sekcija DocBook

LU 68 Fizikas sekcija DocBook Vispārizglītojošās e-fizikas materiālu augstas kvalitātes noformējuma izstrāde, izmantojot DocBook un LaTeX tehnoloģijas Arnis Voitkāns LU 68. konferences Fizikas didaktikas sekcija 5.02.2010. Kas ir augstas

Sīkāk

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība”

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Biznesa augstskola Turība” SIA Biznesa augstskola Turība Vienotais reģistrācijas Nr.40003135880 Graudu ielā 68, Rīgā, LV-1058 N97 APSTIPRINĀTS Biznesa augstskola Turība Senāta 28.02.2018. sēdē, protokols Nr.3 SIA Biznesa augstskola

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90000074812 Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles novads, LV 5101, tālrunis 65133930, fakss 65133934, e-pasts: dome@aizkraukle.lv Aizkrauklē

Sīkāk

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr. 40003052790, juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Lidosta Rīga, Mārupes nov., Latvija, LV-1000 - turpmāk

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

APSTIPRINU:

APSTIPRINU: Līgums Nr.16/343/2.-18 Olainē 2016.gada 25.augustā AS Olaines ūdens un siltums, vienotais reģ.nr.50003182001, turpmāk tekstā saukts Pasūtītājs, tās valdes priekšsēdētāja M.Mazura un valdes locekļa V.Liepas

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Id. nr. CSDD 2014/84 Nolikuma 3.pielikums Iepirkuma Informatīvā tālruņa apkalpošanas pakalpojuma nodrošināšana nolikumam, Id. Nr. CSDD 2014/84 LĪGUMS par informatīvā tālruņa apkalpošanu VAS Ceļu satiksmes

Sīkāk

• ATKLĀTS KONKURSS saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.panta pirmās daļas 1.punktu un Ministru kabineta 2017.gada 28.februāra noteikumu Nr.107 Iepirkuma procedūru un metu konkursu norises kārtība 2.1.apakšnodaļu

Sīkāk

SMS bankas pakalpojuma lietosanas rokasgramata

SMS bankas pakalpojuma lietosanas rokasgramata SMS BANKAS PAKALPOJUMA LIETOŠANAS ROKASGRĀMATA SATURS 1. SMS bankas pakalpojuma vispārējs apraksts... 3 2. SMS bankas pakalpojuma parametri... 3 2.1. Īsziņu saņemšanas valoda... 3 2.2. Atlikumi un darījumi/

Sīkāk

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707 SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90009067337, Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: 64774844, fakss: 64707583, e-pasts: dome@smiltene.lv 2011.gada 31.martā Smiltenē Apstiprināts Smiltenes

Sīkāk

WEB izstrāde IEPIRKUMS (iepirkuma identifikācijas Nr. 6-8/A-39) Pasūtītājs: Nosaukums: Biedrība Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības a

WEB izstrāde IEPIRKUMS (iepirkuma identifikācijas Nr. 6-8/A-39) Pasūtītājs: Nosaukums: Biedrība Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības a WEB izstrāde IEPIRKUMS (iepirkuma identifikācijas Nr. 6-8/A-39) Pasūtītājs: Nosaukums: Biedrība Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija Reģistrācijas Nr.: 40008010789 Juridiskā

Sīkāk

Klienta anketa ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu saņemšanai

Klienta anketa ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu saņemšanai KLIENTA ANKETA IEGULDĪJUMU PAKALPOJUMU UN IEGULDĪJUMU BLAKUSPAKALPOJUMU DARĪJUMIEM AR FINANŠU INSTRUMENTIEM /APSTIPRINĀTA RIGENSIS BANK AS 31.05.2018. VALDES SĒDĒ / Cienījamo klient, Saskaņā ar Eopas Parlamenta

Sīkāk

Gada_parskats_300917_atzinuma.xlsx

Gada_parskats_300917_atzinuma.xlsx Sabiedrība ar ierobežotu atbildību FN-SERVISS Vienotais reģ. 40003606424 Gada pārskats par periodu no 01.10.2016. - 30.09.2017. Rīga, 2018. gads Saturs Informācija par sabiedrību... 3 Vadības ziņojums...

Sīkāk

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM

AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 2012.GADS 2012.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUM AGLONAS NOVADA DOME, reģ.nr. 965754 Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas novads PAMATBUDŽETS (konsolidētais) 212.GADS 212.GADS IEŅĒMUMI, IZDEVUMI Klasifikācijas kods Rādītāju nosaukums (latos) Pielikums

Sīkāk

(UZŅĒMUMA NOSAUKUMS)

(UZŅĒMUMA NOSAUKUMS) SIA Vidzemes koncertzāle PAR 2016. GADU SIA Vidzemes koncertzāle PAR 2016. GADU (01.01.-31.12.) SATURS Lpp. Ziņas par sabiedrību 3 Vadības ziņojums 4-5 Peļņas vai zaudējumu aprēķins 6 Bilance uz 2016.gada

Sīkāk