SALACGRIVAS NOVADA DOME, SALACGNVAS VIDUSSKOLA

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "SALACGRIVAS NOVADA DOME, SALACGNVAS VIDUSSKOLA"

Transkripts

1 SALACGRIVAS NOVADA DOME, SALACGNVAS VIDUSSKOLA Re$.Nr , PErnavas iela 31, Salacgr-rva, Salacgrlvas novads, LV Talrunis ; e-pasts: skola@salacgrivasvsk. lv 2020.gada27.mar1d IEKSEJIE NOTEIKUMI SalacgrlvE SALACGRIVAS VIDUSSKOLAS Y. IEKSEJAS KARTIBAS NOTEIKUMI Nr.1.4/5 Izdoti saska46 ar Visparej As izgllubas likuma 10. panta tre56s dalas 2. punktu I. VispErlgie jautejumi 1. Salacgrlvas vidusskolas (turpmek - izfrttibas iestdde) iek5oj6s kartfuas noteikumi (turpmak - noteikumi) nosaka izglttibas iestddes darba organiz6ciju. Noteikumi ir pieejami: 2.1. izgh-tibas iestddes lietvedibd; 2.2. izgl-rtibas iestddes mej as lap6 grivasvsk.lv; 2.3. noteikumu izraksts pieejams 1.-4.kla5u izglttojamo (turpmak skolenu) dienasgrdmatss un kla5u skolcnu sekmju gr6matiq6s. J. 4. Noteikumi ir saisto5i visiem izgl-rtibas iestddes skoleniem un darbiniekiem. Skolenu problemsitudciju risina5an6 tiek ievorota konfidencialitate. II. AtbildigEs personas un kflrtiba, kfldfl skoleni un darbinieki tiek iepazlstineti ar noteikumiem Klases audzin6tdjs katra m6cibu gada septembrl iepazlstina skolenus ar noteikumiem, p6rrun6sanas faktu fiksejot skolvadibas sistemd,,e-klase", nodro5inot skolenu paraksu5anos instruktazas veidlape, kuru pec tam iesniedz izgh=tibas iest6des lietvedib6. Iepazl5anos ar noteikumiem skolcni apliecina ar savu parakstu instruktazas veidlaps.

2 7. 8. Kontroli par skolenu iepazl5anos ar noteikumiem, pirme mdclbu semestra tresaj6 mdcibu nedeld, veic izglltibas iestddes direktora vietnieks, kur5 atbild par a:udzittasanas darbu izgl-rtibas iestdde. Darbiniekus ar noteikumiem iepazlstina izgl-rtibas iestades direktors (turpm6k - direktors) v ai td pilnvarota persona. IIr. sazi4as h-dzekli starp izglitibas iestrdi, skol niem un vi4u vecdkiem 9. Obligati dokumenti sazi4ai starp izgl-rtlbas iestedi, skoleniem un vi4u vecdkiem, ir vienota skolenu dienasgr6mata/sekmju grdmati4a vai skolvadibas sistema,,e-klase". 10. Vecdkiem vai pilngadibu sasniegu5iem skolcniem ir tiesibas direktoram adresetd rakstveida iesniegumd nordd-rt velamos saziqas lldzekfus starp izgk-ubas iest6di, skoleniem un vi4u vecdkiem. 11. Vienotu dienasgrdmatu vai sekmju gremati4u skolenam bez maksas nodrosina izglttibas iest6de Katrs skolens gl-rti noforme dienasgrdmatvvai sekmju gramati4u, kur6 ieraksta stundu sarakstu, stundu saraksta izmaiqas, mdcibu priek5metu skolotdju un klases audzindtdja v6rdus, uzv6rdus, ieraksta mejas uzdevumus, pdrbaudes darbu norises datumus, direktora un te vietnieku (turpmek - administrecijas) paziqrojumus un citu informacrju. Dienas grem atai v ai sekmj u grdmatifaij abiit lidzi tz katru mdcibu stundu. IV. Izgl-ltibas iestiides darba procesa o rganizecij a t IzghUbas iestdde darbu sek plkst. 8:00. SkolEni ierodas izglltibas iest6de ne vel6k kd 5 (piecas) min[tes pirms stundas s6kuma. \Iagibu priek5metu stundu (turpmak - stundu) apmeklcsana ir obligata katram skolenam. MEcr-bu priek5meta kabineta atslegas no izgl-rtibas iestddes metodiske kabineta drftst pa4emt un novietot atpakaf tikai pedagogs. Ja pedagogs 10 (desmit) miniites kave stundas sdkumu, skolenu p6rstdvis dodas noskaidrot kavesanas iemeslu un t6leko rlcibu pie administrdcijas. Ja nenotiek kdda stunda, skoleni uzturas administrdcijas nordd-rtqdtelpl, vai izglltibas iest6des koplieto5anas telp6s - gaite4os, kafejnlca,-garderobe,-bibtbtcka, ieicrojot klusumu un kertibu. 20. StundEs j6ievero attieclgo mdcibu priek5metu un mdclbu kabinetu darba drosibas instrukcijas. 21. Par kdrtibu klase, kur6 notiek stunda, ir atbildigi gan skoleni, gan pedagogi. par karubu drpusstundu nodarbibu telp6 atbildrgi ir gan arpusstundu nooaiuiuildilibnieki, gan nodarbibu vad-rtdji.

3 )) Aacilu laikd izglltibas iestedes telpas un teritoriju dr-rkst atstdt tikai attaisnojosa iemesla def, saska4ojot ar klases audzin6t6ju vai administreciju. Izglffias iestdde un tds teritorij6 atfauts izmarfiot tikai pieklajr-gu, Etiski korektu, cilveka godu un cie4u neaizskaro5u v6rdu krdjumu, rakstveida, sirunvalodas un Zestu kulturu. Izgl-ttibas iestdde un tds teritorijd jdievero sabiedriba pie4emt6s morales un Etikas nonnas, ar cie4u izturoties pret pedagogiem, izglttlbas iestades darbiniekiem, apmekletdjiem un skoleniem, prett sagaidot hdzverugu attieksmi. IzglTtibas iest6des telpas un teritorija jeatstaj t-rra un sakopta. Izglltibas iest6des te$es un teritorij a aizliegls metet priek5metus (piemeram, pudeles, iepakojumus, papirus, bumbi4as, u.c.). Ikvienam j6izturas saudzlgi pret izgl-rtibas iestddes inventdru un aprlkojumu. Izgl-rtibas iestddes telpes j5no4em galvas sega. 29. Par sav6m personlgaj6m mantem izgl-rttbas iestdde ir atbildr-gs pats skol6ns. 30. Redzot nekartibas, skoleni nekavejoties par to paziryo tuv6k eso5ajam izgl-rtibas iestades pedagogam vai administrecij ai. V. Izglitibas iestedes mecibu procesa organizfl cija Skol ni apmekle nodarbibas atbilsto5i m5cibu stundu, fakultat-rvo, individudlo un intere5u izgl-rtibas programmu nodarbibu sarakstam. Stundas _notiek prectzi pec stundu saraksta, kurd nordd-rts mdctbu priek5mets, stundas norises laiks un vieta. Stundu saraksts atrodas 2. stdva vestibila informacijas ziqu stendd. 33. Izgl-rtibas iestade ir noteikts Sdds stundu un starpbn-zu ilgums: Macibu stunda J Laiks t s - 1s IzlEmuma gad-rjumos, ar direktora rrkojumu, var tikt main-rts stundu sdkuma laiks un/vai salsindtas stundas. 35. ltu1dy izmai4as tiek izliktas 2. stava vestibila informdcijas zi4u stendd, publicetas izgl-rtrbas iestades majas lapa wrvr,l.rd-lregl rva.sr,1li,,lrl un skoivadlbas sistema,ie-klase,,.

4 36. SkolEni un pedagogi katru dienu seko stundu izmai4em un ievero t6s Fakultatr-v6s nodarbibas, individuel6s nodarblbas, interesu izgl-rtibas programmas nodarbibas, Etpusm6cibu pasdkumi notiek no stundam br-rvaj6-laika, saskilrojot ar direktoru. Fakultattvo un individu5lo nodarbibu plans, interesu izgl-rtibas programmu nodarblbu un_ cita informdcija par drpusm6cibu pasdkumiem tgk izliitai. stava vestibila informecij as zigu stend Par stundu kavejumiem skolenu vecdki vai pilngadibu sasniegu5i skol6ni lldz stundu sdkumam informe klases audzindtdju, izmantojot skolvadibas sistemas,.e-klase,, kavejumu relistr6cijas servisu, telefoniski vai elektroniskd formd, kd, arl uzreiz pec kavejuma beigem iesniedz klases audzindtdjam kavejumu attaisnojo$u dokumentu (vecdku brlvd formd rakst-rtu dokumentu par kav6jumu attaisnojo5iem iemesliem, medicrnas specidlista izdotu izziryu, u.c.). 40. Par attaisnoj amiem kavej umiem uzskatemi: kavcjumi, kurus apliecina izgl-rtibas iestddes mediclnas mdsas, drsta pallga, 6rsta vai medictniskas iestddes izdota izzipa; kavljumi (lidz trim diendm), kurus ar bn-va forma rakstr-tu dokumentu ir apstiprin6ju5i vec6ki. Pilngadibu sasniegu5ie skoleni par kavejumiem, kas nav saist-rti ar veselibas stdvokli, ir tiesr-gi iesniegt personisku paskaidrojumu, norddot taje objekt-rvu kavejuma iemeslu un td raiands apst6klus; kavejumi, kuri radu5ies, skolenam piedaloties olimpiades, konkursos, sporta sacensibds, intere5u izglltibas aktivitates vai citu attaisnojamu iemeslu def, iepriek5 par to informejot klases audzindtdju; atbrivojumi no mdcibu stunddm, kas saskagoti ar maclbu prieksmeta pedagogu vai administrdciju. 41. Skolcnu no sporta stund6m var atbrlvot izgl-rtibas iestades medicr-nas mdsa, Ersta pa1-gs, uzrakstot sporta pedagogam iesniedzamu izziryu (a vesehba pasliktin6s konkretaj6 mdcibu dien6) vai limenes Ersts. No sporta atbr-rvotie skoleni atrodas sporta stundas norises viet Visi kavejumi tiek fiks ti skolvadibas sistemd,,e-klase,, 43. Neattaisnoti kavejumi ir: kavejumi, par kuriem 5o noteikumu 39. un 40. punkta nor6d-rtaj5 kartfua nav iesniegi attaisnojo5i dokumenti; pamats teldkai n-clbai, atbilstosi so noteikumu 149. punktam. 44. stundu kavejums nav attaisnojums mecibu satura neapgtisanai. 45. Stundai beidzoties, katrs skolens atbild par savas darba vietas sakarto5anu un atstesanu Kartrba.

5 46. SkolEnam stundds jab[t disciplinetam un piekldjigam, cienot pedagogu un klases biedru darbu. 47. Stundds, saska4s ar pedagoga nor6d-rjumiem, atfauts veikt tikai ar mdcibu procesu saist-rtu r-rcibu. 48. Stundu laikd no p6rtikas produktiem atlauts lietot tikai savu hdzpa4emto negdzlto iideni, kuru dr-rkst padzerties, netraucejot m6clbu procesu. 49. Stundu un starpbrlzu laik[ lldz meclbu procesa beigam mobilajiem telefoniem un citam elektroniskaj6m ierlcem j6biit bezskar,ras rcltmd" un jaatrodas skolena somd (izr,remot gaddumus, ja 5o ierldu izmanto5ana notiek ar pedagoga at[auju m6cibu procesa ietvaros). 50. SkolEns stundas laika klases telpu drlkst atstdt tikai ar pedagoga atlauju. 51. PEc stund6m skolcni atst6j izgh=tibas iest6di, dodas uz pagarin6tds grupas, interesu izgl-rtibas pulci4u, fakultat-rvajdm nodarbib6m, konsultacijam, sporta trenir,riem vai citdm nodarbibdm. VI. SkolEnu uzvedlbas noteikumi starpbr-rzu laike StarpbrlZos ieteicams atstdt klases telpu, lai to varetu izvedindt. Starpbrldl skoleni lenam pervietojas tz gaiteni, kur6 notiks nekame stunda Aizliegts sedet uz palodzlm, driizmeties, skriet, grtist-rties, r-pa5i pie logiem, kabinetu durvr-m un kepnem, klaig6t, atska4ot skafu mfiziku un citddi rad-rt traucejo5as ska4as, ke ari bezvajadzlbas uztureties tualetes. Starpbn-Zos jdiev6ro dezurejo5e pedagoga un citu izgl-rubas iestades darbinieku aizrddljumi S tarpbrzo s skoleni var apmekl dt izgllt1bas ie stede s biblioteku. Septembra un maija mene5os drftst uztureties izgl-rtibas iestedes pagalmd. Starpbr-rZos skolcniem atfauts uztureties aktu un sporta zdles tikai saskaqotu megindjumu un pasdkumu laika. Skolenu uzved1ba starpbrzos ir pieklajiga un klusa, ieverojot sabiedrlba pie4emtds uzvedibas normas. Skoleniem starpbr-rzu laika aizliegts izgl-rtibas iestddes teritorija vadtt automa5lnu, motorolleru, velosipedu un citus transporta h-dzekfus, lai nov6rstu traumatisma riskus.

6 VII. Skolcnu uzvedibas noteikumi GdienreiZu laikii 6t Est atlauts tikai izgl-rtibas iest6des EdnTc6, kafejnicd vai mdcrbu kabinetd ar pedagoga atfauju. Skolcns savlaiclgi, l rdz attieclgds dienas plkst. 8.30, pazi4o klases atdzindtdjam par pusdienu pieteikumu izgl-rtibas iestedes EdnIc6. Nepazilo5anas gad-rjum6 pretenzijas netiek pie4emtas. Ja skolenam ir 6rsta apstiprineta diagnoze (piemeram, celiakija, cukura diabets, pertikas alergija u.c.), kuras dc ir nepieciesama uztura korekcija, skolenam tiek nodro5in6ta atbilsto5a Edind5ana, jaizgfttlbas iestade par 5o faktu ir tikusi inform6ta. SkolEni ednr-rc6 ierodas tikai pedagoga pavadlb6. Ednica skoloni ierodas bez skolas somdm, t6s atstajot klaso vai kaftigi noliekot -rpa5i noraortaja vleta. Edmca un kafejntcd j6ievero piekl4jibas nonnas. Izmantotos traukus novieto noradltajas vietds. Pirms E5anas noteikti j 6n omazg6, rokas. VIII. SkolEnu uzvedlbas noteikumi garderobe VirsdrEbe s j Enovieto garderobe norad-rtaj a viet6. No l.oktobra1rtdz 3O.apr1lim skolcni izgl-rtibas iestade parvelk mai4as apavus, kurus novieto garderobe auduma maisiqros. Uzs6kot mdcibu gadu, kla5u skoleni sa+em skapl5a atslegu, kuru macibu gada beigds nodod dezurejo5aj am garderobistam. 72. Administrdcija ir tieslga lemt par skaplsu atslegu pie5lir5anu arl jaunaku kla5u skoleniem, kuriem mdcrbu gada beigds janodod skapl5u atslegas dezurejo5ajam garderobistam. t3. SkolEnu uzvediba garderobe ir pieklajr-ga un klusa, ieverojot sabiedrlba pieqemtds uzvedibas normas. IX. SkolEnu uzvedlbas noteikumi izgl-rubas iestfldes organizeto pasflkumu laika Izgl-rtibas iest6des organizetajos pas6kumos skolens paklaujas Siem noteikumiem, dro5ibas noteikumiem, ke arl konkrcto passkumu norises kdrtibas prasrbdm. Izgl-rtibas iest6des rikotajos svinlgajos pasdkumos skoleniem jdierodas svinlgd svetku teqpa. 6

7 76. Izglr-tibas iestddes organizetajos pas6kumos aizliegts ienest, glabdt, izplafit un lietot cigaretes, alkoholiskos dzerienus un apreibino5as lnarkotiskds, toksiskds un psihotrop6s) vielas, ke ari atrasties to iespaidd Izglr-tibas iestedes organizdtajos pasdkumos aizliegts ienest, glabdt, izplatrt un lietot gdzes baloni4us, gdzespistoles, sprdgstvielas, Saujamierodus un aukstos ierodus, ka arl jebkuru cita veida priek5metus, vielas vai iertces, kas var apdraudet skolcnu veselibu un dzivlbu. Izgl-rtibas iestddes sarlkojumiem j6beidzas saska4e ar Salacgrlvas novada domes apstiprindtajiem saistosajiem noteikumiem. Skolcniem lldz io (sespadsmit) gadu vecumam, plkst j aatrodas mdj ds. 79. Skolenu uzvedlbapasekumu laikd ir pieklajiga un klusa, ieverojot sabiedrib6 pie4emt6s uzvedlbas noflnas. X. SkolEnu uzvedibas noteikumi autobuse, kas veic skol nu piirvad6jumus PEc mecibu stunddm, skoleni pie izgl-rtibas iestddes parades durvr-m vai tas telpds gaida autobusu. Sagaidot autobusu un, izkdpjot no t6, skoleni ievero cefu satiksmes un drosibas noteikumus. SkolEni atrodas dro5d attelum6 no cefa braucames dafas skoleni tuvojas autobusam tikai pec tam, kad tas ir pilnibd apstejies. Pirms cefa SlErso5anas, skoleniem vienmer japdrliecinds vai tuvum5 nav brauco5s transportl-rdzeklis. Iek6pj ot autobuse, j dapsezas pasazieriem dometaj Es sedviet6s. Autobusa salone pervietojas tikai len6m. Somas un citu bagdhu atlauts novietot blakus sedvietd tikai tad, ja sedvieta nav nepiecie5ama citiem pasazieriem. 88. Atska4ojo5ds elektroniskes ien-ces atlauts lietot individuali, izmantojot austi4as, lai skarla netraucetu citiem pasazieriem. 89. Autobusd aizliegts ienest, glabdt, izplatrt un lietot cigaretes, alkoholiskos dzerienus un apreibino5as (narkotiskes, toksiskds un psihotrop6s),i"las, ke arl atrasties to iespaioa t. Autobusd aizliegts ienest, glab:at, izplatrt un Hetot gdzes baloniqus, gdzes pistoles, spregstvielas, Saujamierodus un aukstos ierodus, ka ari jebkuru cita veid'a prieksmetus, vielas vai ier-rces, kas var apdraudet skolenu veseltbu undzlvlbu. Pdrtikas produktus lieto tikai 6rpus autobusa salona.

8 92. Autobusa salons vienmer jdatstaj urs Autobusd skolcni ievero visp6rpie4emtds uzvedibas un pieklajibas nonnas. SkolEnu unrediba autobusd ir pieklejiga un klusa. Autobusa vad-rt6js un pavadosie pedagogi ir tieslgi aizrddirt par nepiemerotu skolgnu uzvedibu autobuse, ke arl informet administrdciju par konstatetajiem pdrkapumiem. XI. KErtiba, kf,de izgh-tlbas iestede uzturas nepiederosas personas 95. Par nepiedero56m persondm 5o noteikumt izpratne uzskatamas personas, kuras nav izgl-rtibas iestddes darbinieki vai skoleni. 96. SkolEnu vecdkiem ir tiesibas pavadr-t skolenu uz izgltttbas iestddi, k6 arl sagaid-rt p6c m6cibu stund6m vai citam nodarblbdm, uzturoties izgl-rtibas iestades dezurejo5a administratora norddlt aja vieta I. st6va foaj e. 97. Nepiedero5as personas, kuras velas iendkt izgh-tibas iestado, vispirms registrejas pie izgl-rtibas iestddes dezurejo56 administratora, nor6dot savu vdrdu, uzv-ardu, ierasanas iemeslu un personu, kuru velas apmeklet. 98. Izglitibas iest6des kontrolejo5o institiiciju un citu valsts vai pa5valdibas kompetento institiiciju amatpersonas un darbinieki, ierodoties izgl-rtibas iestdde, izgl-rtrbas iistddes dezurejo5aj am administratoram uzrdda dienesta apliecibu. 99. Izgl-rtibas iestedes dezurejo5ais administrators re$istro personas apmekl6t6j ulumdld, Nepiedero5Em persondm aizliegts traucet mdcibu stundu un citu nodarbibu norisi Nepiedero56m personem ir tieslbas piedal-rties izgl-rubas iestades organiz6tajos pas6kumos, iepriek5 saska4ojot dalibu ar izgl-rtibas iestedes darbinieku, kur$ atbild par attiecr-gd pas6kuma organiz6sanu Izgl-rtlbas iest6des dezurejo5ajam administratoram un darbiniekiem ir tiesibas izrai&t no izglttibas iestddes nepiedero5u personu, ja persona nevar paskaidrot iera5anas merli vairada draudus skolcnu dro5ibai Ja nepiederosas personas uzvediba ir agres-wa un neprognozdjarra, izgl-rtibas iestedes dezurejo5ais administrators nekav6joties informe izglltibas iestddes administraciju, kas pie4em lomumu par ziqo5anu Valsts policijai Pamanot aizdomlgu personu atra5anos izglttibas iestade vai tas teritorija, par to j6informe dezurejo5o administratoru vai izglttibas iestades administr6ciju Informdcija par kartfbu, kddd izghtlbas iest6de uzturas nepiedero5as personas, ir izvietota pie izgl-rtibas iestedes par6des durv-rm un dezurejo5o administratoru darba vietas. 8

9 XII. SkolEnu dro5ibas nodro5iniisana 106. Nelaimes gadljumd skoleni nekavejoties informe tuvdk eso5o izgl-rtibas iestddes darbinieku, izgh-tibas iest6des medicrnas m6su vai Ersta paligu Katr-a izgl-rtibas iest6des st6v6 gan ziemefu, gan dienvidu puses gaiter,ros, sporta zdld, Edamzdl un aktu zdle pie izejas durvr-m ir izvietots evaku6cijas pldns un informdcija par operat-rvo dienestu izsauk5anas iespej Em Katrd izgl-rtibas iestddes stdv6 ir izvietoti ugunsdzosamie apar-ati, 109. ArkaftEjas situecijas gad-rjum6 atskan autom5tisk6s trauksmes sistomas signals vai dezurejo5ais administrators iezvana trls garos zvanus, p c kuriem tiek veikta skol6nu evaku6cija, saska46 ar evaku6cijas pl6nu un drosibas noteikumiem Katrs skolens ir personlgi atbildigs par dro5lbas instrukciju ievero5anu Ja skolcns cietis nelaimes gad-rjum6 vai j[tas slims, ikvienam izglttibas iestades pedagogam ir piendkums organizet medic-rnisko pah-dzibu. Par notiku5o, izv6rt6jot situaciju, zi4o administrecijai. Il2. Izgl-rtibas iestddes telp6s, tds teritorije un tuvakaja apkartnc aizliegts sm lot Izgl-rtibas iestedd un tds teritorij6 aizliegts iegddaties, ienest, glab:at, izpla:irt un lietot cigaretes, alkoholiskos dzerienus un apreibino5as (narkotiskas, toksisk6s un psihotropds) vielas, k6 ari atrasties to iespaidd. ll4. Izglltlbas iestdde un tds teritorij6 aizliegts ieg6daties, ienest, glabat, izplafit un lietot gdzes baloni4us, gdzes pistoles, spr6gstvielas, Saujamierodus un aukstos ierodus, k6 arl jebkuru cita veida priek5metus, vielas vai ier-rces, kas var apdraudct skolcnu veselibu un dzlvibu. X[I. Citi iek5ejes kertrbas noteikumi 115. skolena personu apliecinosais dokuments ir skolena aplieclba Izglitibas iest6des atbalsta komandas (izgl-rtibas psihologa, logopeda, sociala pedagoga, speciala pedagoga, medic-rnas mdsas, drsta pal-rga) pafidziba ir pieejama skolcniem, vir,ru vecdkiem un darbiniekiem. ll7. Izglltibas iestdde fotograftsana, audio un/vai video ierakstu veik5ana atlautatikai ar direktora rakstisku atfauj u. XIV. Skolenu rlciba, ja skolens k5das personas darbibf, saskata draudus savai vai citu personu dro5ibai Ja skolens kadas personas darbib5 saskata draudus savai vai citu personu drosibai, viqri nekav6joties zi4o par to jebkuram tuvek eso5ajam izglttibas iestades darbiniekam.

10 119. Izgl-ttibas iestddes darbinieks, kur5 sa4emis skolena zi4ojumu, nekavejoties parliecin6s par situdciju un pah-dz noverst apdraudejuma situaciju Nepiecie5amibas gadr.jumd, izv6rtejot situaciju, izgl-rtibas iestades darbinieks zi4o operauvaj iem dienestiem. l2l. Izgl-rtibas iestddes darbinieks taj6 pa56 diend informe klases situaciju. audzinataju par notiku5o 122. Klases audzin6tdjs tajd pase diend noskaidro notiku5e administr6ciju. apstak!us un informe 123. Ja skolens guvis traumu, vi45 par to informe jebkuru tuvek darbinieku. eso5o izghtlbas iestsdes 124. Ja nepiecieiams, skolenam tiek sniegta izglttibas iestades mediclnas m6sas un/vai Ersta pallga palldzlba, kuri noskaidro, kados apst6kfos guta trauma. Ja trauma gtita konfliktsitudcijas laik6 vai skolcns apgalvo, ka traumu guvis k6da cita skoicna mer[tieclgas darbibas rczvltdta,, medic-rnas m6sa vai drsta pallgs nekavejoties par notiku5o zi go klase s audzifatdj am un direktoram Par izgl-rtibas iest6des darbinieku maldin65anu par ekstremdlam situacijam izgh-ttbas iestdd6, skolens var tikt sodr-ts normat-rvajos aktos noteiktaj6 kaxtiba. XV. Riciba, ja tiek konstateta liziska vai emocionela vardarbiba pret skolenu no citu skolenu puses 126. Ikvienam izgh-tibas iestddes darbiniekam, konstatejot fizisku vai emociondlu vardarbibu pret skolonu no citu skolcnu puses, nekavejoties jainforme par to cietu56 skolcna klases audzin6t6j s vai administrdcij a Klases audzin6tdjs noskaidro notiku5e apsteklus, uzklausa konflikta iesaistr=tas puses un izvertd, vai nepieciesams piesaist-rt un sa4emt paltdzibu no atbalsta personela Klases audzindtdjam ir pienekums organizet palrdzibas sniegsanu Klases audzindt6js taje pa5d diend informe konfliktd iesaisuto skolcnu vec5kus par notikuso, fiksejot sadarblbu ar vecdkiem skolvadlbas sistemas o'e-klase" Lurndld" IzvErtEjot situ6cijas nopietnibu, nepieciesamlbas gadljuma klases audzinatdjs par notiku5o informe direktora vietnieku IzvdrtEjot situdcijas nopietnibu, nepiecie5amibas gadljumd direktora vietnieks inform direktoru Ja konfliktsitu6cijas atkaftojas, klases audzinetajs informe direktora vietnieku, kur5 lemj par nepiecie5amajiem atbalsta pasdkumiem turpmaku konfliktsituaciju noversanai. 10

11 133. Direktora vietnieks, sadarbib6 ar atbalsta personsla specialistiem, uzaicina uz sarunu izgl-rtibas iest6de konflikt6 iesaisuto skolenu vecdkus, sarunas gaitd pie4emot turpmlk5s rrcibas pl6nu Direktora vietnieks sniedz informeciju par rlcibas pldna realizdcqu direktoram un konfl iktsitu6cij as risinii5an5 iesaist-rtaj iem specidlistiem Direktors nodro5ina skolenam, kur5 apdraud savu vai citu personu dro5r-bu, veselibu vai dz-rvibu, mdcibas cit6 telpd sociala pedagoga, izgl-rtibas psihologa vai cita pedagoga kldtbiitne. M6cibas cita telpa ilgst no vienas m6cibu stundas hdz mdcibu dienas beig0m Direktors ar rikojumu nosaka atbalsta persondla piendkumus, lai veicindtu turpmako sadarblbu ar skolenu un vecekiem un izstr6d6tu atbalsta pas6kumus atbilstosi skolena v aj adzlb:am un s ituacij ai Direktors rakstiski (paplra vai elektroniska dokumenta forma) ir tiesr-gs nos[t-rt skolena vec6kiem inform6ciju par skolena uzvedibu un nepieciesamo vecaku sadarbibu ar izglttibas iest6di Ja izgl-rtibas iest6des un vec6ku sadarbibas rczultdta skolcna uzvediba neuzlabojas, klases audzindt6js atkdrtoti informe direktoru. Pamatojoties uz klases audzinataja, atbalsta persondla specidlistu sniegto informeciju un skolcnu paskaidrojumiem, direktors aicina konfliktd iesaisuto skolenu vec6kus uz sarunu un lemj par arpusskolas institiiciju specielistu piesaisu5anu. XVI. Riciba, ja tiek konstat ta fiziska vai emocionflla vardarbiba pret skol6nu no izglitibas iestfldes darbinieka puses 139. Ja noticis konflikts starp skolenu un izgh-tibas iestddes darbinieku, kura laika skolcns inform6jis savus vecdkus, un vecdki darbinieka rlclbu noverteju5i kd pedagoga profesijai neatbilsto5u vai pilngadibu sasniedzis skolens darbinieka rlcibu novertcjis ka pedagoga profesijai neatbilsto5u, tiek veiktas S6das darbibas: L39.1. veceki vai pilngadibu sasniedzis skolens piesaka vizr-ti pie direktora un pdrrund attieclgo situaciju; direktora vai ta pilnvarota pdrst6vja klatbutnc vecaki vai pilngadibu sasniedzis skolens veic pdmrnas ar iestddes darbinieku, kur5 ir iesaist-rts konflikta situacija; ja konflikta situ6ciju nevar atrisinet sarunu cefa, tad veceki vai pilngadibu sasniedzis skolens raksta iesniegumu par notikuso direktoram; direktors vai td pilnvarots p6rstdvis pieprasa darbinieka rakstisku paskaidrojumu; atsevi5li tiek veiktas p6mmas ar skolenu, vec6kiem un izgl-rtibas iestddes darbinieku; uz nosleguma sarunu tiek uzaicinetas visas konflikta iesaist-rtds personas. 1.1

12 140' Pec notikuma izv6rtesanas, ja netiek konstatets izgh-tibas iestddes darbinieka p6rkdpums, direktors noseta iesnieguma iesniedzejam motivetu skaidrojumu par darbinieka darbibas izvert6j umu. 141' PEc notikuma. izvertosanas, ja tiek konstatets izgh-tibas iestddes darbinieka p6rkdpums, direktoram ir tiesibas darbiniekam piemerot disciplindrsodu un - lemf par nepiecie5amajiem atbalsta pas6kumiem turpmaku konfliktsituari3u nov rsanai. XVII. R-lclba, ja tiek konstateta fiziska vai emocionala vardarbiba pret izgl-rtibas iestedes darbinieku no skolena puses 142. Ja noticis konflikts starp skolenu un izgl-rtibas iestddes darbinieku, kd, rczultdtd, konstatejama fiziska vai emocionala vardarblba pret darbinieku no skolena puses, tiek veiktas SEdas darbibas: darbinieks piesaka vizr=ti pie direktora un pamrna attiec-rgo situaciju; direktora vai te pilnvarota p6rstdvja klatbttne darbinieks veic pdmrnas ar skolenu, kur5 ir iesaist-rts konflikta situ6cijd; 142'3.ja konflikta situaciju nevar atrisin6t sarunu cef6, tad darbinieks iesniedz direktoram rakstisku iesniegumu par radusos situaciju; 142'4' direktors vu ta pilnvarots pdrstdvis pieprasa skolena rakstisku paskaidrojumu par radu5os situaciju; direktors vai ta pilnvarots pdrstdvis noskaidro notikusa apstdkfus, uzklausa konflikt6 iesaist-rtds puses un izverte, vai nepieciesams piesaistn un sa4emt pah-dzr-bu no atbalsta persondla; direktors vai te pilnvarots perstdvis sazines ar skolena vecdkiem un p6mrn6 situaciju, fikscjot sadarbibu ar vecdkiem skolvadlbas sistemas,oe-klase,, Zurndld; 142'7 ' direktors vai ta pihvarots p6rst6vis uzaicina rz sarunu izgl-rtibas iest6de konflikta iesaistr-t6 skolona vecekus, sarunas gait6 pierlemot tffim6k6s rlcibas plenu; direktors vai td pilnvarots pdrstevis sniedz informaciju par rrcibas plana realiziiciju direktoram un konfliktsitudcijas risinasana iesaist-rtajiem specielistiem. 143' Direktors nodrosina skolenam, kur5 apdraud savu vai citu personu droslbu, veselibu vai dzrvfuu, mecibas cita telpa sociala pedagoga, izglttibas psihologa uui,itu pedagoga klatbtitne. Macibas cit6 telp6 ilgst no vi*ar.a.ib, stundas l-rdz mdcibu dienas beigdm. 144' Direktors ar rikojumu nosaka atbalsta persondla pienakumus, lai veicindtu turpmdko sadarblbu ar skolenu un vecdkiem un iistr-addtu utbulrtu pasakumus atbilstosi skolcna v aj adzib:am un situecij ai. 145' Direktors rakstiski (pap-rra vai elektroniska dokumenta forma) ir tieslgs nos[tr-t skol6na vecakiem informeciju par skolena uzvedibu un nepieciesamo vecdku sadarblbu ar izgl-rtibas iest6di. 1_2

13 146. Ja izglittfuas iestddes un veceku sadarbtbas rezultdtd skolena uzvediba neuzlabojas, klases audzindtejs atkaftoti informe direktoru. Pamatojoties uz sarlemto inform6ciju un to izvert6jot, direktors aicina konflikta iesaistr-to skolcnu vecdkus uz sarunu un lemj par Erpusskolas institiiciju speci6listu piesaisu5anu. XV[I. RIcIba, ja tiek konstateta fiziska vai emocioniila vardarbiba pret skolgnu no direktora puses 147 ' Ja noticis konflikts starp skolenu un direktoru, kura laika skolens inform6jis savus vecdkus, un vec6ki direktora rlcibu novertejusi kd izglrtrbas iestades vadttdjaprofesijai neatbilstosu vai pilngadibu sasniedzis skolens direktora n-cibu nov6rtejis ia izgl-rtibas iestddes vadttdja profesijai neatbilstodu, S-rm persondm ir tiesibas versties pie izglnibas iestedes dibin:atdja DibinEt5js pieqem lemumu par turpm6ko n-cibu. XIX. Atbildiba par iek5cjo kertibas noteikumu neiev rolanu 149. IzglTtlbas iestddes iek5cj6s kdrtibas noteikumu nepildtsanas gadljumd izgl-rtibas iest6des administrecd a ir tiesr-ga : uzaicindt skolenu uz pdrrundm; I49'2' uzaicindt skolenu uzrakst-rt paskaidrojumu par parkdpuma veik5anas iemesliem un citiem apstdkfiem, kuru rczultdtdnoticis veiktais pdrkdpums; izteikt skolenam aizr-afrjwu rakstiska veida, informejot par to vec6kus un, fiksejot sadarblbu ar vec6kiem skolvadibas sistemas o,e-klase,, ilumdld,; uzucindt uz pemrndm skolena vecekus; 149'5. aicindt skolenu vai vipa vecdkus noverst ru{rtd, kaitejuma sekas vai atl\dzindt zaudejumu vertibu, ja skolena darblbas vai bezdarbrbas rezult6t5 boj6ts vai zudis izgl-rtibas iestddes inventdrs, aprrkojums vai materialtehniskie t-r,ozet1i; 149'6. atkdrtotu pdrkdpumu gad-rjum6, zi4ot par skolena pdrk6pumiem socidlajam pedagogam, Salacgr-tvas.novada socialajam dienestam, tiesibsargajo5ajam iestddem vai cit6m institocijdm 150. Atkartoti iekscjds kdrtibas noteikumu parkapumi var biit par pamatu skolena, kurs izgh-ubas iested fpsust visp6rejes videjds- izgl-rtibas programmu ( klase), atskaitr5anai no izgh-tibas iest6des, par to.akrtirtiirformejot vec6kus. XX. NoslEguma jautfljumi 151. GrozTjumus noteikumos veic saskage ar direktora rlkojumu. 152' Atirt par speku-zaudejusu izgl-rtibas iestedes 20l8.gada l5.augusta iek5cjo normat-rvo aktu Nr. 1-4l9 "salacgrrvas vidusskolas ieksejds kafttas noteikumi,,. Direktore Sanita Slekone

RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis , fakss , e-pasts Rīgā APSTIPRINĀTS ar

RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis , fakss , e-pasts Rīgā APSTIPRINĀTS ar RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90002201904 Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis 7810722, fakss 7810722, e-pasts r88vs@riga.lv Rīgā APSTIPRINĀTS ar Rīgas 88.vidusskolas direktora Rīkojumu Nr.64 2012.

Sīkāk

Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs , Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: , IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā

Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs , Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: , IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs 3711803265, Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: 26535522, info@ksc.lv IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā 2018. gada 31. augustā Nr. 2 IEKŠĒJĀS KĀRTĪBAS NOTEIKUMI

Sīkāk

I Vispārīgie noteikumi

I Vispārīgie noteikumi VALMIERAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBA VALMIERAS VIESTURA VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr.LV90000043403, juridiskā adrese: Lāčplēša iela 2, Valmiera, LV-4201 Izglītības iestādes reģistrācijas Nr.2513900631, iestādes

Sīkāk

JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJAS

JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJAS JĒKABPILS PILSĒTAS PAŠVALDĪBA JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģistrācijas Nr. 90010439014 Rūdolfa Blaumaņa iela 27, Jēkabpils, LV-5201, tālrunis 65237551, elektroniskais pasts jvg@jvg.edu.lv Jēkabpilī APSTIPRINĀTS

Sīkāk

RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss , e-pasts IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Nr.VS

RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss , e-pasts IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Nr.VS RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss 67433415, e-pasts r33vs@riga.lv IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā 29.02.2016. Nr.VS33-16-3-nts Rīgas 33.vidusskolas drošības noteikumi Izdoti

Sīkāk

Rīgas 61. vidusskolas iekšējās kārtības noteikumi 1.Vispārīgie jautājumi 1.1. Rīgas 61. vidusskolas (turpmāk-skola) Iekšējās kārtības noteikumi (turpm

Rīgas 61. vidusskolas iekšējās kārtības noteikumi 1.Vispārīgie jautājumi 1.1. Rīgas 61. vidusskolas (turpmāk-skola) Iekšējās kārtības noteikumi (turpm Rīgas 61. vidusskolas iekšējās kārtības noteikumi 1.Vispārīgie jautājumi 1.1. Rīgas 61. vidusskolas (turpmāk-skola) Iekšējās kārtības noteikumi (turpmāk- Noteikumi) izdoti saskaņā ar Izglītības likuma

Sīkāk

Vispārīgie noteikumi

Vispārīgie noteikumi Latvijas Republika Saldus novada pašvaldība SALDUS PAMATSKOLA Izglītības iestādes reģ. Nr. 4112900014, Lielā ielā 31/35, Saldū, Saldus nov., LV- 3801, tālr. 63807110, e-pasts: saldus.pamatskola@saldus.lv,

Sīkāk

Bērzaunes skolas iekšējās kārtības noteikumi

Bērzaunes skolas iekšējās kārtības noteikumi MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA BĒRZAUNES PAGASTS BĒRZAUNES PAMATSKOLA Reģ. Nr. 4412900125 Bērzaunes pamatskola, Bērzaunes pagasts, Madonas novads, LV-4853, tālrunis: +37164825256, e-pasts: berzaunesskola@madona.lv

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

Kartibas noteikumi 2018

Kartibas noteikumi 2018 LATVIJAS REPUBLIKA IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA JELGAVAS TEHNIKUMS Pulkveža O.Kalpaka ielā 37, Jelgava, LV - 3001, Reģ. Nr. 2834002415, nodokļu maksātāja kods: LV90000041031 Tālr./ fakss 63025605,

Sīkāk

P R O J E K T S v

P R O J E K T S    v APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 23.08.2016. sēdes lēmumu (protokols Nr.13 4) 2016.gada 23.augustā NOLIKUMS Ādažu novadā Nr.14 Ādažu vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 15.panta

Sīkāk

Ventspils 4

Ventspils 4 APSTIPRINU: Ventspils 4.vidusskolas direktore D.Gromova 2009.gada Grozījumi 02.05.2011. Pedagoģiskās padomes sēdes protokols Nr.8 Grozījumi ar 13.02.2013. darba sanāksmes protokolu Grozījumi ar 30.04.2014.

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija VALSTS PĀRBAUDĪJUMU NORISE 2017./2018.MĀCĪBU GADĀ Juta Upīte, Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece juta.upite@svg.lv 2017 NOTEIKUMI PAR VALSTS PAMATIZGLĪTĪBAS STANDARTU (MK Nr.468) 23. Valsts

Sīkāk

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījumi: 12.07.2018., prot.nr.9, 8. Grozījumi: 25.10.2018.,

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

Ogres novada pašvaldība Ogres sākumskola Reģ. Nr Meža prospektā 14/1, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001, Tālrunis , fakss , e-

Ogres novada pašvaldība Ogres sākumskola Reģ. Nr Meža prospektā 14/1, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001, Tālrunis , fakss , e- Ogres novada pašvaldība Ogres sākumskola Reģ. Nr. 4311900200 Meža prospektā 14/1, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001, Tālrunis 650 44521, fakss 650 44521, e-pasts skola@ogressakumskola.lv Nr. 2 Ogrē, 2019. gada

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr , Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis , fakss , e-pa

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr , Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis , fakss , e-pa OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr.4319001137, Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis 65044522, fakss 65020913, e-pasts: gimnazija@ogresnovads.lv, www.ovg.lv Ogres Valsts

Sīkāk

Microsoft Word - Ieksejas_kartibas_noteikumi.docx

Microsoft Word - Ieksejas_kartibas_noteikumi.docx Ogres novada pašvaldība Ogres sākumskola Reģ. Nr. 4311900200 Meža prospektā 14/1, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001, Tālrunis 650 44521, fakss 650 44521, e-pasts skola@ogressakumskola.lv Nr. 2 Ogrē, 2019. gada

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009115622, Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis +371 64522453 fakss+371 64522453, e-pasts: dome@balvi.lv APSTIPRINĀTS ar Balvu novada

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies

LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr , Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības ies LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90009118031, Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ELEJAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. Izglītības iestāžu reģistrā 4513900859, NMR kods: 90009249831, Meža

Sīkāk

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi:

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: 13.04.2017., prot.nr.5, 2. 2014.gada 15.maijā Izdots saskaņā

Sīkāk

L a t v i j a s R e p u b l i k a M a r u p e s n o v a d a M A R U P E S M U Z I K A S U N M A K S L A S S K O L A Mazcenu aleja 39, Jaunmarupe, Mara

L a t v i j a s R e p u b l i k a M a r u p e s n o v a d a M A R U P E S M U Z I K A S U N M A K S L A S S K O L A Mazcenu aleja 39, Jaunmarupe, Mara L a t v i j a s R e p u b l i k a M a r u p e s n o v a d a M A R U P E S M U Z I K A S U N M A K S L A S S K O L A Mazcenu aleja 39, Jaunmarupe, Marapes novada, LV 2167 talnmis / fakss: 67933460, e-pasts:

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Iekšējie noteikumi

Sīkāk

1

1 APSTIPRINĀTS Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas Padomes sēdē Rīgā, 28.10.2015., protokola Nr. 3-11/5 STUDIJU PĀRBAUDĪJUMU NOLIKUMS 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Nolikums nosaka kārtību, kādā kārtojami

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr , Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr , fakss , e-pasts: ogres1v OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES 1.VIDUSSKOLA Reģ.Nr.4313900189, Zinību iela 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001 Tālr.65035929, fakss 65022206, e-pasts: ogres1vsk@ogresnovads.lv, www.ogres1v.lv Izglītojamo mācību

Sīkāk

Saistošie noteikumi Nr

Saistošie noteikumi Nr APSTIPRINĀTI Ādažu novada domes sēdē 31.05.2016. (protokols Nr.9 27) SAISTOŠIE NOTEIKUMI Ādažos, Ādažu novadā 2016.gada 31.maijā Nr.16/2016 Kārtība, kādā tiek izsniegta atļauja vīna, raudzēto dzērienu

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan

LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis , fakss NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, gada 18.jan LATVIJAS REPUBLIKA LIEPĀJAS PILSĒTAS DOME Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, tālrunis 63404750, fakss 63423391 NOLIKUMS LIEPĀJĀ Liepāja, 2018. gada 18.janvārī Nr.2 Liepājas 8.vidusskolas nolikums Izdots saskaņā

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA

LATVIJAS REPUBLIKA LATVIJAS REPUBLIKA JELGAVAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90009118031, Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, Latvija ŠĶIBES PAMATSKOLA Reģ. Nr. Izglītības iestāžu reģistrā 4512900845, NMR kods: 90009249884, Skolas

Sīkāk

PIELIKUMS Krustpils novada domes gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3.

PIELIKUMS Krustpils novada domes gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3. PIELIKUMS Krustpils novada domes 2015. gada 21.janvāra lēmumam Par Mežāres pamatskolas nolikuma apstiprināšanu jaunā redakcijā (sēdes protokols Nr. 3., 6.p. ) Mežāres pamatskolas NOLIKUMS Izdots saskaņā

Sīkāk

Microsoft Word - Noteikumi_Dizaina pakalpojumi_

Microsoft Word - Noteikumi_Dizaina pakalpojumi_ VAS STARPTAUTISKĀ LIDOSTA RĪGA Tirgus izpētes Dizaina pakalpojumu sniegšana VAS Starptautiskā lidosta Rīgā (Identifikācijas Nr. TI-13/60) NOTEIKUMI M rupes novad 1. VISPĀRĪGĀ INFORMĀCIJA 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

Audzēkņu mācību sasniegumu vērtēšanas kartība

Audzēkņu mācību sasniegumu vērtēšanas kartība TUKUMA VAKARA UN NEKLĀTIENES VIDUSSKOLA Izglītības iestādes reģistrācijas Nr.4314900206 Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr.90001637109 Zemītes iela 5/1, Tukums, Tukuma novads, LV-3101 63129196 - direktors,

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts APSTIPRINĀTS Gulbenes novada pašvaldības domes 2018. gada 28. jūnija sēdē, Protokols Nr.12, 7 Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes NOLIKUMS Gulbenē Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS Preiļu novada dome Preiļu 1. pamatskola Reģ. Nr. 4212900356 Daugavpils ielā 34, Preiļu novadā, LV-5301, Tālruņi: 65322749, 65322084, e-pasts: preilu1psk@pvg.edu.lv APSTIPRINĀTS ar Preiļu 1.pamatskolas

Sīkāk

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63

Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63 Aizputes novada dome Cīravas pagasta pārvalde DZĒRVES PAMATSKOLA Reģ.Nr.4112901027 Dzērves skola, Cīravas pagasts, Aizputes novads, LV- 3453, tālr. 63448697, e- pasts:dzervespamatskola@inbox.lv APSTIPRINU:

Sīkāk

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI

VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI VALSTS FINANSĒTI SOCIĀLIE PAKALPOJUMI Ministru kabineta noteikumi Nr.279 Noteikumi par kārtību, kādā persona saņem sociālās rehabilitācijas pakalpojumus sociālās rehabilitācijas institūcijā, un prasībām

Sīkāk

ESF projekts «Atbalsta sistēmas pilnveide bērniem ar saskarsmes grūtībām, uzvedības traucējumiem un vardarbību ģimenē» Konsultatīvā nodaļa

ESF projekts «Atbalsta sistēmas pilnveide bērniem ar saskarsmes grūtībām, uzvedības traucējumiem un vardarbību ģimenē» Konsultatīvā nodaļa ESF projekts «Atbalsta sistēmas pilnveide bērniem ar saskarsmes grūtībām, uzvedības traucējumiem un vardarbību ģimenē» Konsultatīvā nodaļa 23.11.2016. Inga Millere Konsultatīvās nodaļas vadītāja Konsultatīvās

Sīkāk

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss

KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr , tālr./fakss KULDĪGAS NOVADA DOME VĀRMES PAMATSKOLA Izgl.iest.reģ.Nr.4112901178 Vārmē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā, LV-3333, tālr. 63324284, tālr./fakss 63324169 e-pasts: varmesk@kuldiga.lv APSTIPRINĀTS Ar Kuldīgas

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90009113532 Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr. 63232110, fakss 63232130, e-pasts dome@talsi.lv Talsos PIELIKUMS

Sīkāk

LIKUMI.LV

LIKUMI.LV This document was reproduced from http://www.likumi.lv/doc.php?id=35629&from=off on 06/11/2012. Copyright belongs to VSIA "Latvijas Vēstnesis", and the document is freely available to view online. VSIA

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR

APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PR APSTIPRINĀTS ar LKA Senāta sēdes Nr. 9 lēmumu Nr. 8 2016. gada 19. decembrī NOLIKUMS PAR PĀRBAUDĪJUMIEM AKADĒMISKAJĀS BAKALAURA UN MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMĀS LATVIJAS KULTŪRAS AKADĒMIJĀ Izdots saskaņā

Sīkāk

Latvijas Republika BAUSKAS NOVADA DOME BAUSKAS 2. VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Dārza iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 tālrunis/fakss ,

Latvijas Republika BAUSKAS NOVADA DOME BAUSKAS 2. VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Dārza iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 tālrunis/fakss , Latvijas Republika BAUSKAS NOVADA DOME BAUSKAS 2. VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4513901295, Dārza iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 tālrunis/fakss 63922473, e-pasts: 2.vidusskola@bauska.lv, www.bauska.lv APSTIPRINĀTI

Sīkāk

Microsoft Word _Pamatjoma.doc

Microsoft Word _Pamatjoma.doc Ogres sākumskola ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2014. 2017. gadam Skolas attīstības prioritātes 2014.- 2017.gadam 2014./2015.m.g. 2015./2016.m.g. 2016./2017.m.g. Mācību saturs Pamatzināšanu kodola izveide izglītojamiem

Sīkāk

APSTIPRINĀTI

APSTIPRINĀTI APSTIPRINĀTI ar Rīgas domes 02.10.2012. lēmumu Nr.5341 Rīgas Centrālās bibliotēkas lietošanas noteikumi I. Vispārīgie jautājumi 1. Noteikumi nosaka Rīgas Centrālās bibliotēkas (turpmāk Bibliotēka) lietotāju

Sīkāk

BAUSKAS RAJONS

BAUSKAS RAJONS Vecumnieku novada Dome Vecumnieku Mūzikas un mākslas skola Reģ. Nr. 0470902281 Rīgas ielā 24C, Vecumniekos, Vecumnieku pagastā, Vecumnieku novadā, LV-3933 Tālrunis: 639 76386, fax: 639 76384, e-pasts:

Sīkāk

KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV Reģ. Nr

KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV Reģ. Nr KANDAVAS NOVADA DOME KANDAVAS NOVADA IZGLĪTĪBAS PĀRVALDE ZEMĪTES PAMATSKOLA Pils, Zemīte, Zemītes pagasts, Kandavas novads, LV - 3135 Reģ. Nr. 90009930116, Tālrunis 63155356, fakss 631 55356, e-pasts:

Sīkāk

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas : Silvija Studena, e-pasts: silvija.studena@gmail.com, tel.64623720

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

Ministru kabineta noteikumu projekts „Noteikumi par bāriņtiesas ikgadējā pārskata veidlapas paraugu un pārskata veidlapas paraugu un pārskata iesniegš

Ministru kabineta noteikumu projekts „Noteikumi par bāriņtiesas ikgadējā pārskata veidlapas paraugu un pārskata veidlapas paraugu un pārskata iesniegš Pielikums Ministru kabineta 2011.gada 4.oktobra noteikumiem Nr.763 Valsts statistikas pārskata paraugs Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU 2012.GADĀ Bāriņtiesas

Sīkāk

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr.4512900275 Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss 65223936, 65221063, e-pasts kps48@inbox.lv KRUSTPILS PAMATSKOLAS NOLIKUMS Jēkabpilī I.

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31.

APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. APSTIPRINĀTS Gulbenes novada domes 2011.gada 24.februāra domes sēdē Nr.2, 19. GROZĪJUMI Gulbenes novada domes 2013.gada 28.marta domes sēdē Nr.4, 31. Gulbenes novada dome SVEĶU INTERNĀTPAMATSKOLA Reģ.Nr.

Sīkāk

Ministru kabineta noteikumu projekts „Noteikumi par bāriņtiesas ikgadējā pārskata veidlapas paraugu un pārskata veidlapas paraugu un pārskata iesniegš

Ministru kabineta noteikumu projekts „Noteikumi par bāriņtiesas ikgadējā pārskata veidlapas paraugu un pārskata veidlapas paraugu un pārskata iesniegš Pielikums Ministru kabineta 2011.gada 4.oktobra noteikumiem Nr.763 Valsts statistikas pārskata paraugs Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU 2011. GADĀ Bāriņtiesas

Sīkāk

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad

LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS FAKSS E-PASTS gad LATVIJAS BANKAS PADOME K. VALDEMĀRA IELA 2A RĪGA LV-1050 LATVIJA TĀLRUNIS +371 67022300 FAKSS +371 67022420 E-PASTS INFO@BANK.LV WWW.BANK.LV 2018. gada 20. septembrī Kārtība (iekšējie noteikumi) Nr. 279/3

Sīkāk

BoS 2018 XX (Extension of the JC GL on complaints-handling - draft Final report).docx

BoS 2018 XX (Extension of the JC GL on complaints-handling - draft Final report).docx 04/10/2018 JC 2018 35 Pamatnostādnes par sūdzību izskatīšanu vērtspapīru un banku nozarē Pamatnostādnes par sūdzību izskatīšanu vērtspapīru (EVTI) un banku (EBI) nozarē Mērķis 1. Lai nodrošinātu patērētāju

Sīkāk

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr.40008009084 Raiņa bulvāris 19-144, LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis 67034317, Fakss 67034316, E-pasts: lusp@lusp.lv APSTIPRINĀTS 22.02.2010. Latvijas Universitātes

Sīkāk

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu C 39/10 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 8.2.2011. EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJA EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJAS LĒMUMS (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās

Sīkāk

Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai Ventspils ielā 53, Rīgā, LV 1002 BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU GADĀ Bāriņtiesas nosaukums Pasta a

Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai Ventspils ielā 53, Rīgā, LV 1002 BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU GADĀ Bāriņtiesas nosaukums Pasta a Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai Ventspils ielā 53, Rīgā, LV 12 BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU 214. GADĀ Bāriņtiesas nosaukums Pasta adrese P Ā R G A U J A S NOVADA BĀRIŅTIESA Pagastmāja,

Sīkāk

Pielikums

Pielikums Pielikums Ministru kabineta 2011.gada 4.oktobra noteikumiem Nr.763 Valsts statistikas pārskata paraugs (Pielikums MK 17.12.2013. noteikumu Nr.1491 redakcijā) BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU 2013. GADĀ Bāriņtiesas

Sīkāk

NORAKSTS

NORAKSTS Lieta Nr.A420476712 (A01742-13/43) ADMINISTRATĪVĀ RAJONA TIESA RĪGAS TIESU NAMS S P R I E D U M S LATVIJAS TAUTAS VĀRDĀ Rīgā 2013.gada 28.maijā Administratīvā rajona tiesa šādā sastāvā: tiesnesis S.Linkevičs,

Sīkāk

Projekts

Projekts VARAKĻĀNU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ. Nr. 90000054750 Rīgas ielā 13, Varakļāni, Varakļānu novads, LV-4838, Latvija tālrunis / fakss 64860840, e-pasts: varaklani@varaklani.lv Swedbank konts Nr. LV25HABA0001402041751,

Sīkāk

APSTIRPINU Valmieras Jaunatnes centra " Vinda" direktore Sanita Loze 2018 gada^_/.augusta Valmieras Jaunatnes centra,,vinda" ieksejas karttbas noteiku

APSTIRPINU Valmieras Jaunatnes centra  Vinda direktore Sanita Loze 2018 gada^_/.augusta Valmieras Jaunatnes centra,,vinda ieksejas karttbas noteiku APSTIRPINU Valmieras Jaunatnes centra " Vinda" direktore Sanita Loze 2018 gada^_/.augusta Valmieras Jaunatnes centra,,vinda" ieksejas karttbas noteikumi I VisparTgie noteikumi 1. Valmieras Jaunatnes centra,,vinda"

Sīkāk

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707

Konsolidēts uz SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr , Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: , fakss: 64707 SMILTENES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90009067337, Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā, LV-4729 tālr.: 64774844, fakss: 64707583, e-pasts: dome@smiltene.lv 2011.gada 31.martā Smiltenē Apstiprināts Smiltenes

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.6/2017

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINĀTS ar Kokneses novada domes 2009. gada 30. septembra lēmumu Nr. 7 (protokols Nr. 6) Grozījumi apstiprināti ar Kokneses novada domes 2010. gada 28. aprīļa lēmumu Nr. 14 (protokols Nr. 4) Grozījumi

Sīkāk

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied

Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, snied Klientu klasifikācijas politika, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus II Mērķis Klientu klasifikācijas politikas, sniedzot ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus

Sīkāk

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva 2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašvaldībām 41. panta pirmās daļas 2. punktu, Valsts pārvaldes

Sīkāk

SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV , Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: , e-pasts: pasvald

SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV , Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: , e-pasts: pasvald SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģistrācijas Nr.LV 90000048152, Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 tālrunis: 67970844, e-pasts: pasvaldiba@sigulda.lv www.sigulda.lv Siguldā NOLIKUMS Nr.7/2016

Sīkāk

Bērnu un ģimenes lietu ministrijai

Bērnu un ģimenes lietu ministrijai Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijai BĀRIŅTIESAS PĀRSKATS PAR DARBU 2010. GADĀ Bāriņtiesas nosaukums Jelgavas novada bāriņtiesa Pasta adrese Pasta iela 37, Jelgava LV 3001 Bāriņtiesas priekšsēdētājs

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Id. nr. CSDD 2014/84 Nolikuma 3.pielikums Iepirkuma Informatīvā tālruņa apkalpošanas pakalpojuma nodrošināšana nolikumam, Id. Nr. CSDD 2014/84 LĪGUMS par informatīvā tālruņa apkalpošanu VAS Ceļu satiksmes

Sīkāk

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak

1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss , e-pasts ak 1 LATVIJAS REPUBLIKA AKNĪSTES NOVADS AKNĪSTES NOVADA PAŠVALDĪBA Skolas iela 7, Aknīste, Aknīstes novads, LV-5208, tālrunis, fakss 65237751, e-pasts akniste@akniste.lv Aknīstē 2017.gada 24.aprīlī ZIŅOJUMS

Sīkāk

STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: , fakss: , e-pasts:

STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: , fakss: , e-pasts: STOPIŅU NOVADA DOME ULBROKAS VIDUSSKOLA Reģistrācijas Nr.2013901107 Vālodzes, Stopiņu novadā, LV- 2130, tālrunis: 67910372, fakss: 67910151, e-pasts: ulbrokas.skola@u-vsk.lv; www.ulbrokas-vsk.lv APSTIPRINU

Sīkāk

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs ĶEGUMA NOVADA DOME Reģ.Nr. 90000013682 Lāčplēša iela 1, Ķegums, Ķeguma novads, LV-5020, tālr. 26406395, 650 38883, dome@kegums.lv Skolēnu nodarbinātības organizēšanas vasaras brīvlaikā Ķeguma novadā NOLIKUMS

Sīkāk

Biznesa plāna novērtējums

Biznesa plāna novērtējums [uzņēmuma nosaukums] biznesa plāns laika posmam no [gads] līdz [gads]. Ievads I. Biznesa plāna satura rādītājs II. Biznesa plāna īss kopsavilkums Esošais stāvoklis III. Vispārēja informācija par uzņēmumu

Sīkāk

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2

2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 2 2017.gada 30.augustā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. SN 14 APSTIPRINĀTI ar Saulkrastu novada domes 2017.gada 30.augusta lēmumu (prot. Nr.13/2017 28) Par nekustamā īpašuma nodokli un nekustamā īpašuma

Sīkāk

Apstiprināts ar

Apstiprināts ar Apstiprinu: Normunds Grinbergs Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents 2018.gada 1.februārī Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkursa Sienu

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 FORUMS PAR BŪTISKAJĀM PĀRMAIŅĀM 2014.gada 5.februāris 1 Mērķis AI/SI apmainīties ar pieredzi būtisko pārmaiņu vērtēšanā un vienoties par vienotas prakses piemērošanu būtisko pārmaiņu identificēšanā un

Sīkāk

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts:

Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV tālrunis: , fakss: , e-pasts: Latvijas Republika Daugavas iela 29, Mārupe, Mārupes novads, LV - 2167 tālrunis: 67934695, fakss: 67149858, e-pasts: marupe.info@marupe.lv, www.marupe.lv Mārupes novada Dome SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 18/2009

Sīkāk

Klientu statusa noteikšanas politika 1. Mērķis Apstiprināts: Luminor Bank AS valde Apstiprināts: Stājas spēkā: Šī Luminor

Klientu statusa noteikšanas politika 1. Mērķis Apstiprināts: Luminor Bank AS valde Apstiprināts: Stājas spēkā: Šī Luminor Klientu statusa noteikšanas politika 1. Mērķis Apstiprināts: Luminor Bank AS valde Apstiprināts: 26.01.2018. Stājas spēkā: 02.01.2019. 1.1. Šī Luminor Bank AS Latvijas filiāles Klientu statusa noteikšanas

Sīkāk

Tirgus dal bnieka nosaukums: Ieguld jumu p rvaldes akciju sabiedr ba "Finasta Asset Management" Kods: 100 Invalda konservativais ieguldijumu plans 1.

Tirgus dal bnieka nosaukums: Ieguld jumu p rvaldes akciju sabiedr ba Finasta Asset Management Kods: 100 Invalda konservativais ieguldijumu plans 1. Tirgus dal bnieka nosaukums: p rvaldes akciju sabiedr ba "Finasta Asset Management" 1. pielikums Finanšu un kapit la tirgus komisijas 14.09.2007. noteikumiem Nr. 125 UPDK 0651293 J iesniedz Finanšu un

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis , fakss:

LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis , fakss: LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr. 90000015912 Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis 63331555, fakss: 63350452, e-pasts: dome@skrunda.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI

Sīkāk

Avision

Avision Bauskas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes Zīlīte NOLIKUMS 2017.gada 31.augustā Bauskā Nr.43 (prot.nr. 5, 5.punkts) Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo daļu, Vispārējās izglītības

Sīkāk

I Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini

I  Aizkraukles pilsētas Bērnu un jauniešu centra nolikumā lietotie termini AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES INTEREŠU IZGLĪTĪBAS CENTRS Spīdolas iela 11, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101 Aizkrauklē Nolikums Nr.2017/9 APSTIPRINĀTS ar Aizkraukles novada domes 2017.gada

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 2018./2019.m.g. rezultāti un prioritātes 2019./2020.m.g. Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova 09.07.2019. Mācību gada noslēgums vispārizglītojošo skolu 12.kl.absolventiem Ministru

Sīkāk

LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES RĪGAS MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr , Hipokrāta ielā 1, Rīgā, LV-1079 tālrunis ,

LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES RĪGAS MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr , Hipokrāta ielā 1, Rīgā, LV-1079 tālrunis , LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES RĪGAS MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr.90000014902, Hipokrāta ielā 1, Rīgā, LV-1079 tālrunis 67840744, fakss 67547797, e-pasts: koledza@rmkoledza.lv APSTIPRINĀTS:

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr "Zelmeņi", Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr , fakss , e-pas

LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr Zelmeņi, Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr , fakss , e-pas LATVIJAS REPUBLIKA TĒRVETES NOVADA DOME Reģ.Nr.90001465562 "Zelmeņi", Tērvetes pagasts, Tērvetes novads, LV-3730, tālr.63726012, fakss 63726012, e-pasts:tervetesnd@zemgale.lv TĒRVETES NOVADA TĒRVETES PAGASTĀ

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts Mālpils novada dome Mālpils novada pirmsskolas izglītības iestāde Māllēpīte Reģ. Nr. 4301901951 Jaunā ielā 3, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis/fakss 67925069, 67925252, e-pasts piimalp@tvnet.lv

Sīkāk

LATVIJAS UNIVERSITĀTE

LATVIJAS UNIVERSITĀTE LATVIJAS UNIVERSITĀTE ERASMUS+ PROGRAMMAS MOBILITĀTES ORGANIZĒŠANAS KĀRTĪBA LATVIJAS UNIVERSITĀTĒ Pielikums APSTIPRINĀTS ar LU 18.12.2014. rīkojumu Nr.1/363 Ar grozījumiem, kas izdarīti līdz 04.08.2015.

Sīkāk

Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko

Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko Kādas ir manas tiesības, ja esmu cietis no noziedzīga nodarījuma? Neviens nav tam sagatavots, kļūt pat noziedzīga nodarījuma cietušo. Vienalga par ko ir runa, vai par somu zādzību, smagu miesas bojājumu

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS ĀDAŽU NOVADA SOCIĀLĀ DIENESTA NOLIKUMS APSTIPRINĀTS ar Ādažu novada domes 2010.gada 23.februāra sēdes protokolu Nr.4 7.2. Izdots saskaņā ar,,sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma 10.panta otro

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JĒKABPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī, LV Reģ.Nr , Tālr ; fakss ; e-pasts novad

LATVIJAS REPUBLIKA JĒKABPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī, LV Reģ.Nr , Tālr ; fakss ; e-pasts novad LATVIJAS REPUBLIKA JĒKABPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī, LV-5202. Reģ.Nr. 90009116789, Tālr. 65220730; fakss 65220731; e-pasts novads@jekabpilsnovads.lv Jēkabpilī 2010.gada 26.augustā

Sīkāk

Noraksts

Noraksts NORAKSTS Lieta Nr.A420800910 SKA-568/2013 SPRIEDUMS Rīgā 2013.gada 2.jūlijā sastāvā: Latvijas Republikas Augstākās tiesas Senāta Administratīvo lietu departaments šādā senatore L.Slica senatore J.Briede

Sīkāk