NISSAN NV200 * Drukat Aizvert

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "NISSAN NV200 * Drukat Aizvert"

Transkripts

1 NISSAN NV200 *

2 NISSAN VIEGLO KOMERCAUTOMOBIĻU NEPĀRSPĒJAMAIS KLĀSTS V UEFA CHAMPIONS LEAGUE OFICIĀLIE VIEGLIE KOMERCAUTOMOBIĻI NISSAN NEMITĪGI IEVIEŠ INOVĀCIJAS JŪSU UZŅĒMĒJDARBĪBAS UZLABOŠANAI mēs izdomājam jaunus, atjautīgus veidus, kā nodrošināt segmentā vadošo plašumu un uzlabotu efektivitāti, vēl lielāku daudzpusību un izturīgumu, samazināt izmaksas un atvieglot ekspluatāciju. Mēs nepārtraukti radām aizrautību un inovācijas, lai Jūsu ikdiena noritētu gludāk, Jūsu darbā būtu vairāk prieka, un Jūs vienmēr atrastos soli priekšā saviem konkurentiem. Jo nekas nav labāks par teicami padarīta darba sajūtu.

3 IZVĒLIETIES SAVAI KOMANDAI ĪSTO SPĒLĒTĀJU! NISSAN NV200 IR RADĪTS JŪSU DARBA STILAM. Tas uzņemsies ikvienu darbu lielu vai mazu, atvieglos kravas iekraušanu un izkraušanu un pievārēs jebkurus braucienus ar komfortu vai tas būtu pilsētas sastrēgums, vai 60 km ceļa posms vairākas reizes dienā. Piedāvājot līdz pat 7 sēdvietām ar plašu telpu bagāžai, šis birojs un darbnīca uz riteņiem ātri pielāgosies arī Jūsu brīvajam laikam kopā ar ģimeni un draugiem un, pateicoties 5 gadu / km ražotāja standarta garantijai un minimālām ekspluatācijas izmaksām, Jūs gūsiet no tā maksimālu labumu! Tagad mums ir trīs NV200 tāpēc, manuprāt, to jau var nosaukt par īstu autoparku! Manam automobilim ir ledusskapja versija, kas ir fantastiski noderīgi pasākumos vasaras sezonā, un abi pārējie ir ģimenes automobiļu versijas ar tiem var lieliski pārvadāt bērnus, kur vien nepieciešams! Es mīlu savu NV200, jo tas ir īsts furgons, bet ar to ir tikpat vienkārši braukt kā ar vieglo pasažieru automobili. Es sakrauju tajā visas savas krāsas, audumus un kāpnes un dodos savos izbraucienos pa pilsētu. Vislabāk man patīk atpakaļskata kamera. Pateicoties tai, ir tik viegli novietot automobili stāvvietā, neizmežģot kaklu. Savu biznesu es uzsāku pirms 3 gadiem un par tā straujajiem panākumiem esmu pateicīgs savam NV200. Tas ir tik plašs, neticami ērts un padara darbu mazāk nogurdinošu. Es tikko esmu iegādājies jaunu NV200, un, pateicoties 5 gadu garantijai, tas ir vēl labāks nekā iepriekšējais! Uz priekšējā vāka attēlotie krāsotie automobiļa bamperi Latvijā ietilpst NV200 standarta aprīkojumā. * 5 gadu / km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) ražotāja standarta garantija Nissan vieglo komercautomobiļu klāstam (izņemot e-nv200, kam ir 5 gadu / km ražotāja garantija elektroautomobiļa komponentiem un 3 gadu / km ražotāja standarta garantija). Šis ir vislabākais ieguldījums, kādu jelkad esmu veicis. Mana iepriekšējā dīzeļa furgona uzturēšana izmaksāja 4 reizes dārgāk, turklāt NV200 ir arī krietni klusāks, kas ir ļoti patīkami, jo man daudz ir jābrauc nakts laikā.

4 KOMPAKTA AUTOMOBIĻA VIRSBŪVE UN IZCILA KRAVAS IETILPĪBA. ESIET GATAVS PĀRSTEIGUMAM! NV200 ietilpst daudz vairāk, nekā šķiet, paraugoties uz to no ārpuses, bet tieši tāpēc ar to ir tik viegli pārvest visu no punkta A uz punktu B. To sauc par inteliģentu dizainu! KOPĒJAIS AUGSTUMS: 1,86 m KOPĒJAIS PLATUMS: 1,69 m KOPĒJAIS GARUMS: 4,4 m DOMĀJIET PLAŠĀK! NV200 ir gatavs uzņemt uz klāja jebkurus priekšmetus, ko vien Jūs vēlētos tajā ievietot, jo tam ir visplašākā kravas telpa savā segmentā kā arī visplatākā un visgarākā. 2,04 m KRAVAS GARUMS 1,50 m KRAVAS PLATUMS 1,36 m KRAVAS AUGSTUMS 4,2 m 3 KRAVAS IETILPĪBA LĪDZ PAT 665 KG* KRAVNESĪBA ATJAUTĪGI IZVEIDOTA TELPA. ESIET ELASTĪGS! Ar NV200 tas ir vienkārši. Tā iekšējie izmēri ir rūpīgi izplānoti, lai vietas pietiktu jebkuras formas un izmēra priekšmetiem, tāpēc Jums nekad nebūs jāsaka nē savai kravai. 4,2 M 3 KRAVAS IETILPĪBA *) Atkarībā no versijas un nacionāli apstiprinātā tipa. 2,8 m VIETA GARAJĀM KĀPNĒM (AR IZVĒLES APRĪKOJUMA SALOKĀMO STARPSIENU) VIETA 2 EIROPALETĒM 524 mm KRAVAS GRĪDAS AUGSTUMS 1,22 m ATTĀLUMS STARP RITEŅU ARKĀM GALVENIE VEIKTSPĒJAS RĀDĪTĀJI NEPĀRSPĒJAMA DAUDZPUSĪBA. DODIETIES ATPŪSTIES! Tas ir svarīgi un NV200 ļauj to darīt komfortablos sēdekļos līdz pat 7 braucējiem ar kaudzi bagāžas un brīvdienu aprīkojuma. IDEĀLI PIEMĒROTS PILSĒTAI. VEICIET PAREIZOS MANEVRUS! NV200 ir viegli iekāpt, to ir vienkārši novietot stāvvietā, un tas ir neticami izveicīgs izaicinošos apstākļos, turklāt nodrošina teicamu redzamību, pateicoties augstajai autovadītāja sēdvietai. NV200 ir nevainojams darba zirgs. 41 LĪDZ 3,1 m 3 BAGĀŽAS NODALĪJUMA IETILPĪBA, JA OTRĀS RINDAS SĒDEKĻI IR NOLOCĪTI LĪDZ 2,3 m 3 BAGĀŽAS NODALĪJUMA IETILPĪBA AR DIVĀM SĒDEKĻU RINDĀM 5 PASAŽIERIEM 373 mm 384 mm 847 mm AUGSTĀKA AUTOVADĪTĀJA SĒDPOZĪCIJA ZEMA GRĪDA 10,6 m APGRIEŠANĀS DIAMETRS TURPINIET SAZINĀTIES! Izmantojiet NissanConnect navigācijas, komunikāciju, audio un izklaides sistēmu! Aplūkojiet kartes, klausieties mūziku, lasiet informāciju vai lietojiet tālruņa datnes uz 5 krāsainā, skārienjutīgā ekrāna, izmantojiet balss norādes visā Eiropā, izbaudiet brīvroku savienojumus un klausieties atskaņojumus jebkurā formātā, izmantojot CD, ipod, MP3, USB vai Bluetooth audio straumēšanu! 7 SĒDVIETAS VAIRĀK SĒDVIETU, VAIRĀK TELPAS KĀJĀM UN VIRS GALVAS

5 MAZS NO ĀRPUSES, LIELS IEKŠPUSĒ Neskatoties uz NV200 4,2 m 3 lielo, segmentā vadošo kravas ietilpību, tā kompaktie izmēri (nelielais garums, samazinātais apkārtmērs, nelielais augstums) padara to satiksmē viegli manevrējamu un droši novietojamu autostāvvietā. Inteliģents dizaina risinājums labākais pilsētā. Uz priekšējā vāka attēlotie krāsotie automobiļa bamperi Latvijā ietilpst NV200 standarta aprīkojumā.

6 PIEEJIET LIETAI PRAKTISKI! Autovadītāja ērtības ir svarīgas. NV200 plašais salons, augstās kvalitātes apdares materiāli, pārdomāti funkcionālā dizaina risinājumi, daudzās uzglabāšanas vietas un paaugstinātais, vairākos virzienos regulējamais autovadītāja sēdeklis izveido ērtu mobilo biroju. Nolokāms pasažiera sēdeklis nav pieejams kopā ar pilno starpsienu, kas Latvijā ietilpst NV200 standarta aprīkojumā.

7 LIELISKA KRAVAS IETILPĪBA NV200 piedāvā izcili lielu kravas telpu, kas ir lielākā savā segmentā. NV200 ir konstruēts ar mērķi palielināt vietu kravai, optimizējot iekšējos izmērus. Ar 4,2 m 3 kravas ietilpību un līdz pat 665 kg kravnesību NV200 ir gatavs jebkuram neparedzētam darbiņam. 2,04 m NV200 KRAVAS TELPA IR PIETIEKAMI GARA, LAI TAJĀ IETILPTU DIVAS EIROPALETES. 1,50 m PATEICOTIES LIELĀKAM ATTĀLUMAM STARP SIENĀM, IR VIEGLI PĀRVADĀT ARĪ PLATĀKAS KRAVAS. 1,36 m ZEMĀ GRĪDA UN AUGSTAIS JUMTS NODROŠINA LIELĀKU KRAVAS TELPAS AUGSTUMU, LAI TAJĀ IETILPTU ARĪ LIELGABARĪTA KRAVA. 4,2 m 3 KRAVAS IETILPĪBAS LĪDERIS SAVĀ SEGMENTĀ. LĪDZ PAT 665 KG* KRAVNESĪBA *) Atkarībā no versijas un nacionāli apstiprinātā tipa. 4,2 M 3 KRAVAS IETILPĪBA

8 4,40 M KOPĒJAIS GARUMS KOPĒJAIS GARUMS: 4,4 m KOPĒJAIS AUGSTUMS: 1,86 m KOPĒJAIS PLATUMS: 1,69 m KOMPAKTA VIRSBŪVE AR NEIEROBEŽOTĀM IESPĒJĀM Inteliģents dizains nozīmē to, ka NV200 apbrīnojami plašā kravas telpa ir pieejama kompaktajos eksterjera izmēros. Ar kopējo garumu 4,40 m un kopējo platumu 1,69 m, NV200 Jūs pārsteigs ar savu kompaktumu, kas padara to viegli manevrējamu un novietojamu autostāvvietās pat visšaurākajās pilsētas ielās. No maizes līdz būvmateriāliem, NV200 pārvadās maksimāli iespējamo savā kategorijā.

9 524 MM KRAVAS NODALĪJUMA GRĪDAS ATTĀLUMS NO ZEMES 2 EIROPALETES ATJAUTĪGI IZVEIDOTA TELPA JEBKURAM MĒRĶIM NV200 lielā kravas telpa ir pārdomāti konstruēta un izveidota tā, lai maksimāli palielinātu automobiļa salona izmēru un atvieglotu ikdienas darbu. Pateicoties 2,04 m garajai telpai automobiļa salonā un 1,22 m attālumam starp riteņu arkām, tajā viegli ietilps divas eiropaletes. Tā kā kravas nodalījuma grīda atrodas tikai 524 mm attālumā virs zemes labākais rādītājs savā segmentā, kravas iekraušana un izkraušana ir ātrāka un vieglāka. Savukārt, grīdas āķi kravas nostiprināšanai palīdzēs nodrošināt Jūsu pārvadājamās kravas drošību. Jūs varat konfigurēt NV200 tā, lai tas atbilstu Jūsu vajadzībām, pateicoties plašajam starpsienu* klāstam, vienām vai divām bīdāmajām sānu durvīm un dažādu sānu un aizmugures logu kombinācijām. *) ATKARĪBĀ NO VALSTS LIKUMDOŠANAS. 2,8 m 524 mm 2 EIROPALETES 1,22 m VIETA GARAJĀM KĀPNĒM (NAV IESPĒJAMS AR PILNO STARPSIENU). KRAVAS NODALĪJUMA GRĪDAS ATTĀLUMS NO ZEMES. VIETA 2 EIROPALETĒM. ATTĀLUMS STARP RITEŅU ARKĀM.

10 CARRIER NEOS 100 Svars: 65,7 kg Jauda: 1138 W pie 0 C Izolācijas kategorija: FNA* Temperatūra: Līdz 0 C DIAVIA ROLLE 2000 Svars: Jauda: Izolācijas kategorija: Temperatūra: 62,5 kg 707 W pie 0 C, 609 W pie 10 C FNA* ar bīdāmajām durvīm, FRB** bez bīdāmajām durvīm Līdz -10 C *Parastā izolācijas klase A ** Pastiprinātā izolācijas klase B. 2 NV200 FRIDGE LEDUSSKAPJA VERSIJA IZOLĒTĀS KAMERAS SPECIFIKĀCIJAS: Apmieriniet savu apetīti, izmantojot NV200 jauno versiju ar ledusskapi! Speciāli stingrajām ēdināšanas biznesa prasībām izveidotās divas atdzesējamās versijas apmierinās visaugstākos tehniskās izcilības standartus un atdzesēs produktus līdz 0 C vai 10 C, un Jums joprojām paliks 2,2 m 3 kravas telpas. To var aprīkot ar modulējamiem plauktiem, alumīnija līstēm un vidēju, stiprinātu vai ūdensdrošu grīdu. Ar savu kompakto formu un nepārspējamo vadāmību, NV200 ļauj Jums mierīgi strādāt, piegādājot preces. *Pieejams pēc īpaša pasūtījuma, noteikumi un nosacījumi atkarīgi no valsts. Plašāku informāciju, lūdzu, vaicājiet savam Nissan dīlerim! Kameras svars: 149 kg Izolētās kameras tilpums: 2,2 m 3 Maks. iekšējais augstums: 1152 mm Maks. iekšējais platums: 1239 mm Maks. iekšējais garums: 1736 mm Attālums starp riteņu arkām: 1078 mm Bīdāmās durvis: 1013 mm x 686 mm Aizmugures durvis (augstums x garums): 1061 mm x 1069 mm 1. PLAŠA PIEKĻUVE NO SĀNIEM. 2. PASTIPRINĀTĀ GRĪDA. 3. MODUĻU SISTĒMAS PLAUKTS. 4. TEMPERATŪRAS VADĪBAS BLOKS. 5. GAISA KONDICIONĒŠANAS SISTĒMAS PIEVADS

11 CREW VAN VERSIJA Pārvadājiet 5 cilvēku brigādi un 2,1 m 3 kravas vai izveidojiet plašu kravas telpu dažās sekundēs! Trīsvietīgais, bīdāmais sols otrajā rindā ar drošības jostām, galvas balstiem un integrētu starpsienu ir ātri nolokāms, radot 3,1 m 3 kravas telpas. Kompakts un robusts, ar uz sāniem veramām durvīm aizmugurē, lai kravas iekraušana un izkraušana būtu vēl vieglāka, NV200 ir vispraktiskākā izvēle Jūsu darbā. Pieejama dažāda sēdekļu apdare. DARBA ELASTĪGUMS. 2,1 m 3 KRAVAS IETILPĪBA, JA OTRĀS RINDAS SĒDEKĻI IR PACELTI, UN 3,1 m 3, JA OTRĀS RINDAS SĒDEKĻI IR NOLOCĪTI. *Pieejams pēc īpaša pasūtījuma. Plašāku informāciju, lūdzu, vaicājiet savam Nissan dīlerim! ,69 m 1,86 m 1,86 m 2,1 m 3 LĪDZ 3,1 m 3 4,4 m 1. TRĪSVIETĪGS, BĪDĀMS SOLS AR DROŠĪBAS JOSTĀM 2. RINDĀ. 2. STARPSIENA (ISO 27956). 3. VIEGLA NOLOCĪŠANA. 4. 3,1 M 3 KRAVAS TELPA.

12 IZCILA DAUDZPUSĪBA Neaprobežojieties tikai ar atšķirīgo stilu! NV200 Combi ir izcili daudzpusīgs. Tas palīdzēs Jums visos Jūsu darbos, jo piedāvā Jums ļoti elastīgi maināmu telpu ar gandrīz neierobežotām kravas pārvadāšanas iespējām. Tajā ērti var pārvietoties līdz pat septiņiem cilvēkiem vai, ja pieci cilvēki sēž divās sēdekļu rindās, vēl paliek 2,3 m3 telpas bagāžai. NV200 ir ideāls automobilis gan darba dienām, gan nedēļas nogalēm. PIELĀGOJAMA TELPA. VISI SĒDEKĻI IR NOLOKĀMI, LAI PALIELINĀTU KRAVAS TELPU. 3,1 m 3 LĪDZ PAT 3,1 m 3 BAGĀŽAS NODALĪJUMA TILPUMA, JA NOLOCĪTA OTRĀ SĒDEKĻU RINDA. 2,3 m 3 LĪDZ PAT 2,3 m 3 BAGĀŽAS NODALĪJUMA TILPUMA AR DIVĀM SĒDEKĻU RINDĀM 5 PASAŽIERIEM. LĪDZ 7 SĒDVIETĀM VAIRĀK SĒDVIETU, VAIRĀK VIETAS KĀJĀM, VAIRĀK VIETAS VIRS GALVAS.

13 INTELIĢENTS PILSĒTNIEKS NV200 pilsētā jūtas kā zivs ūdenī. Pateicoties tā unikālajiem izmēriem, ar to ir vieglāk iekļauties satiksmē, un to ir ērtāk novietot autostāvvietā, nekā tas būtu iespējams ar tā konkurentiem. Lieliskā redzamība no autovadītāja augstās sēdpozīcijas, kā arī izcilā vadāmība palīdzēs Jums viegli veikt manevrus pilsētas pārpildītajās ielās. REDZIET SKAIDRI, SĒDIET ĒRTI! 373 mm 41 NV200 AUTOVADĪTĀJA SĒDVIETAS POZĪCIJA IR AUGSTĀKA NEKĀ TĀ KONKURENTIEM, UN TĀ NODROŠINA JUMS LABĀKU REDZAMĪBU. ARĪ PANEĻA MĒRINSTRUMENTI IR NOVIETOTI TĀDĀ REDZES LEŅĶĪ, LAI JŪS VARĒTU TOS NOLASĪT, UZMETOT VIEN ĀTRU SKATIENU TIEM. NV200 10,6 m APGRIEŠANĀS DIAMETRS NO IETVES MALAS LĪDZ MALAI UN KOMPAKTAIS 4,4 m KOPĒJAIS GARUMS ĻAUJ VIEGLI JO VIEGLI PĀRVIETOTIES CAURI PILSĒTAS ŠĶĒRŠĻIEM UN IZAICINĀJUMIEM. 10,6 m 384 mm 847 mm AUTOMOBIĻA ZEMĀ GRĪDA ATVIEGLO IEKĀPŠANU UN IZKĀPŠANU NO TĀ. ATPAKAĻSKATA KAMERA. Ar papildaprīkojuma NissanConnect atpakaļskata kameru nav nekā vienkāršāka par iespraukšanos šaurās stāvvietās un iebrauktuvēs. Automobiļa paneļa displejā ir redzams krāsains automobiļa aizmugures zonas attēls, un tiek sniegti norādījumi, lai palīdzētu Jums novietot NV200 tieši tur, kur Jūs to vēlaties.

14 INOVĀCIJA, KAS NOTUR PASAULI JŪSU ROKAS STIEPIENA ATTĀLUMĀ UZTURIET SAZIŅU, izmantojot NissanConnect Jūsu pilnībā integrēto navigācijas, komunikācijas, audio un izklaides sistēmu! Izmantojiet vadību no stūres un 5 collu skārienjutīgo ekrānu, lai apskatītu optimālo maršrutu, izvēlētos mūziku un apskatītu informatīvos brīdinājumus, savu tālruņa kontaktu sarakstu un citu personīgo informāciju! Izmantojiet augstas izšķirtspējas 2D vai 3D kartes un automātiskās tālummaiņas iespējas! Saņemiet balss vadību 9 valodās visā Eiropā. Atskaņojiet jebkura formāta CD, pievienojiet savu ipod, MP3 atskaņotāju vai USB, izmantojiet Bluetooth vai klausieties radio un satiksmes ziņas! Izmantojiet brīvroku savienojamību un baudiet pasauli, kas ir Jūsu rokas stiepiena attālumā! ATSKAŅOJIET jebkura formāta CD, izmantojiet Bluetooth vai izvēlieties radio un satiksmes ziņas! SEKOJIET savai kustībai, izmantojot augstas izšķirtspējas 2D vai 3D kartes un automātisko tālummaiņu galvenajiem mērķiem, kā arī balss vadību 9 valodās visā Eiropā! IZVĒLIETIES savu galamērķi, izmantojot 5 collu skārienjutīgo ekrānu, un apskatiet tā optimālo maršrutu, izvēlieties mūziku, apskatiet informatīvos brīdinājumus un pat savu tālruņa kontaktu sarakstu, un citu personīgo informāciju!

15 NV200 ir 13 dažādi uzglabāšanas nodalījumi. Centrālais, augšējais plauktiņš un cimdu nodalījums ir ideāli piemēroti dokumentu novietošanai. Uzglabāšanas vietas ir arī starp sēdekļiem un pasažiera sēdekļa priekšā ( ja nav uzstādīts pasažiera drošības gaisa spilvens). Turētāji dzērieniem, pudelēm, skārdenēm uz priekšējā paneļa ir viegli sasniedzami. Lielajās durvju kabatās var ielikt A4 formāta kartes. NV200 ir arī slepeni uzglabāšanas nodalījumi, piemēram, uzglabāšanas nodalījums zem autovadītāja sēdekļa, slepens nodalījums cimdu nodalījumā un vēl viens centrālajā konsolē. GUDRS UN ĒRTS NV200 inteliģentajā salonā ir viegli strādāt un atpūsties. Atrodoties automobiļa salonā, rodas pārliecība, ka izmantotie materiāli ir kvalitatīvi. Te Jūs atradīsiet arī daudz uzglabāšanas vietu, kas paredzētas lietām, ko Jūs izmantojat katru dienu. Redziet vairāk, dzirdiet vairāk, uzziniet vairāk ar NissanConnect Jūsu pilnībā integrēto navigācijas, komunikācijas, audio un izklaides sistēmu!

16 JAUDA, EKONOMIJA, DROŠĪBA NV200 ir pieejams ar jaudīgu, bet ekonomisku dzinēju. Izvēlieties efektīvo 1,5 l dci dīzeļdzinēju, kas pieejams ar 90 ZS vai 110 ZS jaudu! Dzinēja versijas piedāvā izcilu degvielas ekonomiju plaša diapazona ikdienas braukšanas apstākļiem, tāpēc Jūs varēsiet doties tālāk, izlaižot kādu degvielas uzpildīšanas reizi. Drošība ir Nissan augstākā prioritāte. NV200 ir aprīkots ar dažādām aktīvās drošības sistēmām, tostarp, elektronisko stabilitātes programmu (ESP), ABS ar elektronisko bremzēšanas spēka sadali (EBD) un bremzēšanas palīgsistēmu, kas uzlabo bremzēšanas spēku un optimizē stabilitātes kontroli. Tāpat kā Jūs, arī mēs vēlamies, lai ikviens NV200 salonā justos droši, tāpēc tāpat kā autovadītāja drošības gaisa spilvens, arī priekšējie drošības jostu spriegotāji ir standarta aprīkojumā. Taču tas vēl nav viss, NV200 drošības sistēmas ir uzlabotas, standarta aprīkojumā Combi M1 versijām piedāvājot priekšējā pasažiera, sānu un aizkarveida drošības gaisa spilvenus, kruīza kontroli un ātruma ierobežotāju, kā arī jauno riepu gaisa spiediena kontroles sistēmu (TPMS), kas uzlabo Jūsu drošību. DĪZEĻDZINĒJS PĀRNESUMKĀRBAS VEIDS JAUDA 1,5 dci 1,5 dci 5 pārnesumu manuālā 6 pārnesumu manuālā CO 2 IZMEŠU APJOMS EURO 6 DEGVIELAS PATĒRIŅŠ KOMBINĒTAJĀ CIKLĀ 90 ZS no 131 g/km no 5,0 l/100 km 110 ZS no 130 g/km no 4,9 l/100 km

17 ZEMAS UZTURĒŠANAS IZMAKSAS NV200 IR PRĀTĪGS BIZNESA IEGULDĪJUMS. NV200 ir paredzēts zemām kopējām īpašniecības izmaksām jau no tā iegādes brīža. Tā robustā konstrukcija, izturīgie, uzticamie materiāli un minimālās ikdienas ekspluatācijas izmaksas padara to par ilgtermiņa ieguldījumu, un papildus tam NV200 ir 5 gadu / km ražotāja standarta garantija. PĀRNESUMU PĀRSLĒGŠANAS INDIKATORS. Kad dzinējs sasniedz ideālos apgriezienus, lai pārslēgtu nākamo pārnesumu, indikators daudzfunkcionālajā displejā norāda īsto brīdi, kad rīkoties, tādejādi, palīdzot Jums braukt ekonomiskāk. JŪSU ZINĀŠANAI. NV200 ir aprīkots ar daudzfunkcionālu displeju ar borta datoru, kas sniedz visu Jums nepieciešamo informāciju, lai palīdzētu Jums braukt ekonomiski. Tas parāda Jums dzinēja apgriezienus, vidējo un aktuālo degvielas patēriņu, kā arī atlikušo degvielas daudzumu bākā. Izmantojot atpakaļskata kameru un ieslēdzot atpakaļgaitas pārnesumu, ekrānā parādās krāsains automobiļa aizmugures zonas attēls. GRŪTI SALAUŽAMS, VIENKĀRŠI REMONTĒJAMS. NV200 ir tik izturīgs, lai tiktu galā ar smaga darba apstākļiem un lai nodrošinātu Jums aizsardzību. Ārpus tā cietā, centrālā karkasa ir efektīvas enerģiju absorbējošas zonas, kas izkliedē trieciena spēku. Lai gan tas ir grūti salaužams, to ir viegli remontēt. Jūsu Nissan NV200 ar prieku turēs Jums līdzi, taču par to ir arī jāparūpējas. Tāpēc, lai uzturētu to nevainojamā formā, tam ir 1 gada / km tehnisko apkopju intervāls KM 1 GADS

18 1 2 3 IZVĒRTĒJIET SAVAS IESPĒJAS! Aprīkojums vēl vieglākai dzīvei. Izvēlieties inteliģento atslēgu un Start/Stop pogu, ja veicat piegādes pilsētā, vai ātruma ierobežotāju, ja braucat ārpus pilsētas! Pielāgojieties klimatam, izvēloties logu stiklu tīrītājus ar lietus sensoru, automātiskos priekšējos lukturus un apsildāmos sēdekļus, vai varbūt pārvērtiet savu automobili birojā ar starpsienu un NissanConnect NV200 apmierinās visas Jūsu vajadzības! _KRUĪZA KONTROLE AR ĀTRUMA IEROBEŽOTĀJU. 2_INTELIĢENTĀ ATSLĒGA. 3_RADIO, CD, BLUETOOTH UN USB PIESLĒGVIETA. 4_LOGU STIKLU TĪRĪTĀJI AR LIETUS SENSORU. 5_GAISA KONDICIONĒŠANAS SISTĒMA. 6_AUTOMĀTISKIE DIENAS GAISMU LUKTURI. 7_15 VIEGLMETĀLA DISKI (TIKAI COMBI M1). 8_START/STOP DZINĒJA IEDARBINĀŠANAS POGA. 9_APSILDĀMI PRIEKŠĒJIE SĒDEKĻI. 10_PRIEKŠĒJIE MIGLAS LUKTURI. 11_STARPSIENAS (PIEEJAMĪBA IR ATKARĪGA NO VALSTS). 12_NISSANCONNECT. 11 Aprīkojums ir atkarīgs no aprīkojuma līmeņa.

19 IZVĒLIETIES PAPILDU APRĪKOJUMU, KAS JUMS NEPIECIEŠAMS! Aprīkojiet savu NV200 pilnīgi gatavu darbam! Sāciet ar grīdas aizsarguzlikām no plastmasas un kravas aizsargpaneļiem no koka uz sāniem veramajām durvīm! Pievienojiet dubļusargus un automobiļa salona paklājiņus, kas gādās par tīrību, un izvēlieties automobiļa virsbūves sānu uzlikas un sānu stieņus, lai izvairītos no skrāpējumiem! Ieguldiet arī jumta kravas platformā un noņemamā sakabes āķī ar Nissan oriģinālajiem aksesuāriem Jūs būsiet gatavs jebkuram izaicinājumam KRAVAS PLATFORMA. 2. VĒJA DEFLEKTORI, PRIEKŠĒJAIS KOMPLEKTS. 3. BAMPERA STŪRU UZLIKAS. 4. KRAVAS AIZSARGPANEĻI NO KOKA: BĪDĀMAJĀM DURVĪM, AIZMUGURES PANELIS, RITEŅU ARKU AIZSARGKASTES, UZ SĀNIEM VERAMO DURVJU AIZSARGPANEĻI, GRĪDAS PANELIS. 5. FURGONA GRĪDAS AIZSARGUZLIKAS NO PLASTMASAS. 6. JUMTA ŠĶĒRSSTIEŅI, 2 TĒRAUDA STIEŅI. 7. DUBĻUSARGI. 8. NOŅEMAMS SAKABES ĀĶIS. 9. AUTOMOBIĻA SALONA PAKLĀJIŅI. 10. AUTOMOBIĻA VIRSBŪVES SĀNU UZLIKAS UN SĀNU STIEŅI

20 KRĀSAS DISKI Dark Blue / C, V BW9 / M Silver / C, V KL0 / M Dark Grey / C, V K51 / M White / C, V QM1 / S 14 tērauda diski VAN 14 vieglmetāla diski COMBI N1 15 vieglmetāla diski COMBI M1 Black / C, V GN0 / M Red / C, V Z10 / S C: pieejams Combi versijai, V: pieejams Van versijai. S: TĪRTOŅA, M: METĀLISKA, P: PERLAMUTRA. Pearl White / C QAB / P Bronze / C CAP / M APDARE Grey - Dark Grey (Van versijai) Blue - Dark Grey (Combi versijai)

21 5 GADU RAŽOTĀJA GARANTIJA NISSAN VIEGLO KOMERCAUTOMOBIĻU KLĀSTAM. Nissan tagad piedāvā 5 gadu ražotāja standarta garantiju Eiropā visam vieglo komercautomobiļu klāstam*. Tā ir vairāk nekā tikai garantija, jo tā ietver: 5 gadu / km aizsardzību no bampera līdz bamperim. 5 gadu krāsojuma garantiju automobiļa virsbūves krāsojumam. 5 gadu garantiju Nissan oriģinālajām rezerves daļām un aksesuāriem. 5 gadu Nissan Assistance Nissan tehniskās palīdzības dienesta pakalpojumus. 12 gadu garantiju pret caurrūsēšanu korozijas dēļ NV200. Garantija ir pilnībā nododama tālāk nākamajam automobiļa īpašniekam. Pateicoties 1 gada / km nobraukuma tehnisko apkopju intervālam, Jums 5 gadus būs garantēts ne vien sirdsmiers, bet arī zemas ekspluatācijas izmaksas. KLIENTU APKALPOŠANA. SPECIALIZĒTS NISSAN VIEGLO KOMERCAUTOMOBIĻU DĪLERU TĪKLS. Nissan nodrošina specializētu vieglo komercautomobiļu dīleru tīklu, kas apmierinās Jūsu specifiskās vajadzības: Aptver visu Eiropu. Specializēts Nissan vieglo komercautomobiļu pārdošanas un pēcpārdošanas apkalpošanas personāls. Konkurētspējīgi finansēšanas risinājumi. Speciāli pielāgoti piedāvājumi. Konkurētspējīgi pagarinātas garantijas piedāvājumi lielākam nobraukumam papildus 5 gadu / km ražotāja standarta garantijai. Izmēģinājuma braucieni pēc Jūsu izvēles. PĒCPĀRDOŠANAS APKALPOŠANAS PAKALPOJUMI. Ja sabojājas Jūsu automobilis, tas rada neērtības. Ja salūzt Jūsu komercautomobilis, tas ir nopietns trieciens Jūsu biznesam. Pat tehniskajā apkopē pavadītais laiks ir dīkstāve, kuras laikā Jūsu automobilis nepelna savu dienišķo maizi. Nissan saprot šos nepielūdzamos uzņēmējdarbības aspektus, tāpēc mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka Jūsu komercautomobilis atrodas tur, kur tam ir īstā vieta strādā Jūsu labā, esot ceļā. NISSAN SERVISA UN TEHNISKĀS APKOPES LĪGUMS. JŪS ATMODINĀT LABĀKO, KAS IR MŪSOS! Jūs iekvēlināt mūsu iztēli. Jūs provocējat mūsu izdomu. Jūs iedvesmojat mūs mainīt ierastos noteikumus un radīt jaunas inovācijas. Nissan inovācijas nenozīmē tikai papildinājumus un uzlabojumus, tās nozīmē tradicionālo pieņēmumu pārkāpšanu un jaunu harmoniju atrašanu. Tās nozīmē negaidītu risinājumu attīstīšanu, lai apmierinātu Jūsu mežonīgākās un arī pragmatiskākās vēlmes. Nissan veido un piedāvā automobiļus, aksesuārus un pakalpojumus, kas lauž stereotipus padarot praktisko aizraujošu un aizraujošo praktisku, tādējādi dāvājot Jums vairāk braukšanas prieka katru dienu. *5 gadu / km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) ražotāja standarta garantija Nissan vieglo komercautomobiļu klāstam (izņemot e-nv200, kam ir 5 gadu / km ražotāja garantija elektroautomobiļa komponentiem un 3 gadu / km ražotāja standarta garantija). Neierobežots nobraukums automobiļa virsbūves krāsojuma, Nissan oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru garantijai un garantijai pret caurrūsēšanu korozijas dēļ, kā arī Nissan Assistance pakalpojumiem. Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, skatiet Garantijas brošūru! Kopīgi ar savu Nissan dīleri Jūs varat noslēgt Nissan servisa un tehniskās apkopes līgumu, kas segs tehniskās apkopes un automobiļa uzturēšanu tādu nobraukuma un laika periodu, kas vislabāk atbilst Jūsu vēlmēm un vajadzībām. Dāvājot Jums patiesu sirdsmieru, šis līgums nodrošinās, ka Jūsu NV200 aprūpēs mūsu profesionālie Nissan mehāniķi. 5 GADU TEHNISKĀS PALĪDZĪBAS DIENESTA PAKALPOJUMI NISSAN ASSISTANCE. Palīdzība visā Eiropā automobiļa salūšanas, negadījumu, garantijas nesegtu situāciju gadījumā (piemēram, pārdurta riepa, pazaudētas atslēgas, nepareizi iepildīta degviela u. c.). 24/7, 365 dienas gadā. Zvanu centrs. Acumirklīga tehniskā palīdzība, atrodoties ceļā. Ja remonts uz vietas nav iespējams, un pēc dažām stundām Jūsu automobilis joprojām nav darba kārtībā, mēs pēc iespējas ātrāk nodrošināsim Jums maiņas automobili vai, ja nepieciešams, naktsmītnes un transportu līdz galamērķim vai mājām. Mēs arī nogādāsim Jūsu automobili pie tuvākā Nissan dīlera.

22 Apmeklējiet mūsu mājas lapu: Sekojiet Nissan vieglajiem komercautomobiļiem: Dīlera zīmogs: * 5 gadu / km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) ražotāja standarta garantija Nissan vieglo komercautomobiļu klāstam (izņemot e-nv200, kam ir 5 gadu / km ražotāja garantija elektroautomobiļa komponentiem un 3 gadu / km ražotāja standarta garantija). Ir ieguldītas visas iespējamās pūles, lai šīs brošūras saturs būtu maksimāli precīzs tās publicēšanas brīdī (2016. gada septembrī). Šajā brošūrā izmantoti automobiļu izstādēs izstādītie automobiļu prototipi. Saskaņā ar Nissan politiku pastāvīgi uzlabot savus produktus, Nissan Europe patur tiesības jebkurā laikā izmainīt šajā brošūrā sniegtās specifikācijas un atainotos automobiļus. Nissan dīleri tiks informēti par šādām izmaiņām pēc iespējas īsākā laikā. Sazinieties ar savu Nissan dīleri, lai saņemtu jaunāko informāciju! Sakarā ar poligrāfiskās drukas ierobežojumiem šajā brošūrā redzamās krāsas var nedaudz atšķirties no faktiskajām automobiļu virsbūves un apdares materiālu krāsām. Visas tiesības rezervētas. Šīs brošūras pilna vai daļēja reproducēšana bez rakstiskas atļaujas no Nissan Europe puses ir aizliegta. Šī brošūra ir iespiesta uz hloru nesaturoša papīra MY15 NV200 BROCHURE LHD 01/2016 Iespiesta Eiropas Savienībā. Autors: CLM BBDO, Francija Tālr.: ; izgatavotājs: EG+ Worldwide, Francija Tālr.:

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālais transporta līdzeklis Igaunijā. Pārdošanas panākumus ir nodrošinājuši Berlingo modeļa

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Atlaižu cenas 2,2 CRDI 4x4 Dīzelis 8AT 6,5 170 44 490 39 990 2,2 CRDI

Sīkāk

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā 7 151 AMBIANCE Hečbeks Sce 75 manuālā 8 028 AMBIANCE Hečbeks TCe 90 LPG E6C manuālā 9

Sīkāk

NISSAN NV300 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * Drukat Aizvert

NISSAN NV300 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * Drukat Aizvert NISSAN NV00 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * GATAVS DARBAM NO IEKŠPUSES UN ĀRPUSES Maksimāli palieliniet sava NV00 iespaidīgo kravas ietilpību ar ārējām un iekšējām kravas pārvadāšanas platformām! Pasargājiet to

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena 2x4 2,0 T-GDI 247 hp RWD GT-Line 8AT Benzīns 190 8,3 44 990 4x4 2,2

Sīkāk

suzuki vitara izpardošana-2

suzuki vitara izpardošana-2 Suzuki Vitara GL 127135 127137 127138 127139 127149 Riepas 215 / 60R16 + tērauda diski (pilna lieluma vāciņi) Melns priekšējais režģis Priekšējā bufera rotājums pelēks (vidus) / melns (sāni) Melns spārna

Sīkāk

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR VAN 1,0l EcoBoost 100 ZS Ambiente Benzīns 154 15 810 1 500 14 310 1,5l TDCi 75 ZS Ambiente Dīzeļdegviela 144 16

Sīkāk

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,1l 70ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.190 1,1l 85ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.790 1,0l

Sīkāk

Ātrs un mežonīgs

Ātrs un mežonīgs Ātrs un mežonīgs Swift uzlabo garastāvokli Automobilim ir jāmodina emocijas. Swift raksturojošās iezīmes ir melni A-statņi, vertikāli veidoti dienas gaitas apgaismojuma lukturi un drosmīgi veidotas sānu

Sīkāk

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salona vienkāršo izskatu, tas ir piemērots gan ģimenes

Sīkāk

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk!

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! VISLABĀKIE KRAVNESĪBAS PARAMETRI 800 kg KRAVNESĪBA UN 2,5 m 3 tilpums visām Jūsu vajadzībām. Logan ir ideāla automašīna uzņēmumiem, kā arī ikvienas jomas

Sīkāk

Dacia Dokker katalogs

Dacia Dokker katalogs Dacia Dokker & Dokker Stepway Profesionālisms kā pamats Praktisks un pārdomāts salons. 800 l bagāžas nodalījums. Sānu bīdāmās durvis *. * Vienas vai divas atkarībā no versijas. Aprīkojums Access Ambiance

Sīkāk

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 119 17.880 2.040 15.840 1,0l EcoBoost 125 ZS A6 Trend Benzīns 134 19.270 2.120

Sīkāk

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel WRANGLER CENRĀDIS Kods Versija Pārnesumkārba Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 684.111.0 Wrangler Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 45 990 685.411.0 Wrangler Unlimited Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 48

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962 Cenu lapa, aprīkojums, specifikācijas, aksesuāri, krāsu kombināciju tabula. PRISLISTE CENU LAPA Aprīkojuma līmenis Dzinējs Transmisija Piedziņa Cena, (iesk. PVN) Jaunais Nissan LEAF 40 kwh Visia 100% elektrisks

Sīkāk

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Fresh 2WD 6MT 120 998 5,5

Sīkāk

SPECIFIKĀCIJAS

SPECIFIKĀCIJAS SPECIFIKĀCIJAS Komplektācijas nosaukums Dzinējs 1,5 1,5 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 Pārnesumkārba CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT Dzinējs Degviela Benzīns Benzīns Benzīns Benzīns

Sīkāk

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0 Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 100 ZS M6 Trend Benzīns 152 17 110 2 120 14 990 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 153

Sīkāk

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40 RENEGADE CENRĀDIS RENEGADE CENRĀDIS Kods Versija Transmisija Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 609.M20.4 Jeep Renegade Longitude 1.0 120 FWD MT Benzīns 19 490 609.M22.4 Jeep Renegade Longitude 1.3 150 FWD

Sīkāk

NewOutback_PriceList2018

NewOutback_PriceList2018 SUBARU OUTBACK Transmisija Cenas Outback 2.5i Base Lineartronic 31 990 EUR Outback 2.5i Ridge Lineartronic 33 900 EUR Outback 2.5i Summit Lineartronic 38 000 EUR Metāliskā krāsa 500 EUR Standarta aprīkojums

Sīkāk

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd un Sandero Stepway Uzdrīksties izvēlēties krosoveru Jaunā Stepway automobiļa satriecošo raksturu var pamanīt jau pirmajā acu uzmetienā. Jauns, hromēts un vēl izteiksmīgāks radiatora režģis, smalkas automobiļa

Sīkāk

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 4x2 1,6 GDI 2WD (132 LX Manuālā 6,2-8,1 159 18 990 4x2 1,6 CRDi

Sīkāk

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.6 GDI ISG Fresh 6MT 132

Sīkāk

Lodgy_2019_04_LV.indd

Lodgy_2019_04_LV.indd ĪPAŠI PLAŠA SALONA TELPA NO 2 LĪDZ 7 SĒDVIETĀM Ārkārtīgi telpisks un patīkams salons Nedēļu nogalēs vai atvaļinājumā jūs vienmēr jutīsities ērti ietilpīgajā, un praktiskajā salonā, kas piedāvā līdz 7 pilna

Sīkāk

Spacetourer - Citroën

Spacetourer - Citroën Citroën Spacetourer SpaceTourer esat laipni gaidīti uz klāja! SpaceTourer apvieno komfortu, praktiskumu un labu izskatu ar lieliskām braukšanas īpašībām un ievērojamu degvielas ekonomiju. Tehnoloģijas

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Yaris Kampaņas cenrādis Dzinējs 5 durvju hečbeks Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums 1.0 VVT-i

Sīkāk

Renault megane Modeļu Klāsts 2019

Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Emociju spēks Teicamas proporcijas, dinamisks un juteklisks ārējais dizains bez jebkādiem kompromisiem. Renault MEGANE pārsteidz ar izteiksmīgu dizainu un izteiktu stilu,

Sīkāk

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,5l EcoBoost 165 ZS B6 Trend Benzīns 5 durvis 175 24 248 5 758 18 490 1,5l EcoBoost 165 ZS A6 Trend

Sīkāk

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Comfort 6MT

Sīkāk

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA Transmisija LEAF 40 kwh Acenta 100% elektrisks 4x2 Acenta 100% elektrisks 4x2 N-Connecta 100% elektrisks 4x2 Tekna 100% elektrisks 4x2 LEAF 62 kwh

Sīkāk

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI renault-trucks.lv RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ RANGE PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI 1. RENTABILITĀTE KRAVAS AUTOMAŠĪNA IR PEĻŅAS CENTRS EURO 6 DZINĒJS LPP04 LPP06 4. DROŠĪBA KRAVAS AUTOMAŠĪNAI

Sīkāk

Clio_2018_04_LV.indd

Clio_2018_04_LV.indd Renault CLIO un CLIO Grandtour Pat ievērojami unikālāks, pateicoties Tev Tu noteikti iemīlēsies jaunajā Renault Clio un tā pielāgošanas spēja piešķirs Tavam automobilim pilnībā unikālu dizainu. Krāsaina

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Yaris Kampaņas cenrādis Dzinējs 5 durvju hečbeks Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums 1.0 VVT-i

Sīkāk

Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren

Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Tips Tips kw / Zs Tips AW12GV 1.0 59 / 80 15 833 AW12LV 16 552 AW13LV 17 044 AW13LZ DSG-7 18 549 AW133V 1.6 TDI SCR 19 457 AW14LZ DSG-7 20 094

Sīkāk

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS DODIETIES JEBKUR, ĀTRI Jaunais ŠKODA KODIAQ RS dodas tur, kur neviena ŠKODA vēl nav bijusi. Jaudīgākajam TDI dzinējam, ko jebkad esam izveidojuši, mēs pievienojām 4x4 piedziņas

Sīkāk

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA CO 2 Transmisija l/100 km (iesk. PVN 21%) 1) IG-T 100 S/S 5 M/T VISIA 126 5,7 15 499 IG-T 100 S/S 5 M/T ACENTA 127-128 5,7 16 444 IG-T 100 S/S 5 M/T N-CONNECTA

Sīkāk

Sandero_katalogs

Sandero_katalogs & Sandero Stepway Mūsdienīgs, dinamisks un komfortabls Ceļš var būt tik patīkams! Uzdrīksties crossover Stepway kaujiniecisko raksturu var atpazīt pēc pirmā acu uzmetiena. Jaunas hromētas restes, izteiksmīgs

Sīkāk

V90-cenu-lapa

V90-cenu-lapa VOLVO V90 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

Renault Talisman katalogs

Renault Talisman katalogs Renault TALISmAN modeļu KLĀSTS 2018 Jūsu jaunā komforta zona Atklājiet ietilpīgo un mājīgo Renault Talisman interjera dizainu. Plašas priekšējās sēdvietas ar masāžas funkciju un ventilācijas sistēmām

Sīkāk

XC40-cenu lapa

XC40-cenu lapa VOLVO XC40 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Land Cruiser Kampaņas cenrādis Dzinējs Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums Dīzelis 2.8 D-4D 177

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota C-HR Kampaņas cenrādis Hibrīds par benzīna modeļa cenu! C-HR Hybrid Style šobrīd maksā tikpat, cik 1,2 l C-HR Turbo Multidrive S Style. (23 800 / ikmēneša maksājums 232 ) Dzinējs Jauda (ZS) Transmisija

Sīkāk

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1 Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1,6 CRDi, 115 ZS Manuālā 4,1 106 19 390 1.4 T-GDI EX NAVI 1,4 T-GDI,

Sīkāk

COMBO LIFE

COMBO LIFE COMBO LIFE Opel COMBO LIFE Combo Life Pārnesumkārba kw ZS CO 2 izmeši (g/km) WLTP L1H1 L1H1 L2H1 1.2 Turbo ECOTEC Start/Stop 0DL26 EH61 / XIAA M6 81 110 157 1.5 DT ECOTEC Start/Stop 0DL26 HE51 / XIAA M5

Sīkāk

Jaunais S60-cenu-lapa

Jaunais S60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO S60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

C5 Aircross - Citroën

C5 Aircross - Citroën Citroën C5 Aircross ULTRA KOMFORTABLS UN DAUDZPUSĪGS APVIDUS AUTO DRĪZ PĀRDOŠANĀ! Citroën atklāj jauno C5 Aircross apvidus auto, kam ir klasiska apvidus auto forma un 720 mm diametra riepu diski, kā arī

Sīkāk

SKODA_Universal

SKODA_Universal GARANTIJAS UN PAPILDU GARANTIJAS VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI UN PROCEDŪRAS NOTEIKUMI. DERĪGI SĀKOT NO 12.2017 JĒDZIENI Šajā dokumentā tiek definēti sekojoši jēdzieni: Ražotājs šī dokumenta izpratnē ir ŠKODA AUTO

Sīkāk

Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 7N23GY Comfortline 1.4 TSI OPF 110 / 150 DSG N23

Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 7N23GY Comfortline 1.4 TSI OPF 110 / 150 DSG N23 Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija kw / Zs 7N23GY 1.4 TSI OPF DSG-6 37 032 7N235X 2.0 TDI SCR 6MAN 38 483 7N235Y 2.0 TDI SCR DSG-6 40 737 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes benzīna dzinējs

Sīkāk

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/ i10 i10 MY19 1.0 MPI Fresh 5MT 47/65 9 990 1.0 MPI Comfort 5MT 47/65 11 990 1.2 MPI Comfort AT 63/87 12 990 Metāliska krāsa Salona dizaina pakotnes 295 145 1.2 MPI Fresh 5MT 55/75 11 890 1.2 MPI Comfort

Sīkāk

Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 5T13PZ Comfortline 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG

Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 5T13PZ Comfortline 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Tips Tips kw / Zs Tips 5T13PZ 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG-7 29 134 5T137X 2.0 TDI SCR 110 / 150 6MAN 30 312 5T137Z 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 32 256 TSI

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway un Logan MCV Stepway Advancētas tehnoloģijas padara ikdienu vieglāku Itin viss Stepway iekšpusē ir radīts, lai būtu vienkārši un ērti lietojams. MEDIA NAV Evolution multimediju sistēma ar iebūvētu atpakaļgaitas

Sīkāk

Leon CUPRA Sportourer Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN CUPRA SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG F86GS 2.0 TS

Leon CUPRA Sportourer Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN CUPRA SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG F86GS 2.0 TS Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG-7 30 170 5F86GS 2.0 TSI 221 / 300 DSG-7 4Drive 32 570 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes benzīna dzinējs DSG Divsajūgu

Sīkāk

OPEL Astra 4-durvju

OPEL Astra 4-durvju OPEL Astra Opel Astra 1 Benzīns Dzinējs 1.6 85 kw/115 Z 1.6 85 kw/115 Z 1.4 Turbo 1.4 Turbo tart/top 1.4 Turbo 1.4 LPG ECOTEC Pārnesumkārba 5-pakāpju mehāniskā 15 573 13 119 16 582 13 969 16 279 13 714

Sīkāk

Jaunais Renault KADJAR

Jaunais Renault KADJAR Jaunais Renault KADJAR Sportisks siluets Jaunais Renault KADJAR ir pilnvērtīgs apvidus SUV ar spēcīgu stilu. Hromēta priekšējā reste ar LED gaismas lukturiem lieliski atspoguļo tā raksturu. Pure LED Full

Sīkāk

OPEL Astra 4-durvju

OPEL Astra 4-durvju OPEL Astra Opel Astra 1 Benzīns Dzinējs 1.6 ECOTEC 85 kw/115 Z 1.6 ECOTEC 85 kw/115 Z tart/top LPG Pārnesumkārba 5-pakāpju mehāniskā 15 42 12 975 16 411 13 824 16 18 13 569 16 73 14 71 17 117 14 419 17

Sīkāk

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV 9 989 ESSENTIAL SUV 11 047 ESSENTIAL SUV LPG 11 773 ESSENTIAL SUV 12 620 ESSENTIAL SUV 130 12 953 ESSENTIAL

Sīkāk

Jaunais Renault KADJAR

Jaunais Renault KADJAR Jaunais Renault KADJAR Brauc ar komfortu Jaunais Renault KADJAR ir pilnvērtīgs apvidus SUV ar spēcīgu stilu. Hromēta priekšējā reste ar LED gaismas lukturiem lieliski atspoguļo tā raksturu. Mūsdienīgs

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

Jaunais V60-cenu-lapa

Jaunais V60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO V60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN A1136Z

Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN A1136Z Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Tips Tips kw / Zs Tips A1136Z T-Roc 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 28 080 22 900 5 180 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes

Sīkāk

Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross Modelis Līnija Dzinējs Jauda T

Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross Modelis Līnija Dzinējs Jauda T Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross 22 900 23 500 15 990 Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Tips Tips kw / Zs Tips C112LV 1.0 TSI

Sīkāk

Renault Trafic cenu lapa

Renault Trafic cenu lapa Renault TRAFIC VAN CENU LAA VAN 3VIETA GVM 2,7t Garums/ Augstums 2,9t augstais H2 augstais H2 Dzinējs / Versija BUINE 21 75 23 11 23 5 23 5 24 17 17 62 18 72 18 94 18 67 58 ACK CLIM 23 8 24 2 25 26 26

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

Jaunais XC60-cenu-lapa

Jaunais XC60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO XC60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

Jaunais Crafter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN Crafter 30 Kasten

Jaunais Crafter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN Crafter 30 Kasten Jaunais Crafter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Tips kw / Zs Tips kg Crafter 30 Kasten standarta garenbāze SYBA2A 2.0 TDI 75/ 102 6G priekšpiedziņa 3,000 978-384 24 869 SYBA4Y 2.0

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Akcijas Cena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN

Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Akcijas Cena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Akcijas Ieguvums Tips kw / Zs Tips kg īsā garenbāze SGA1D2 2.0 TDI 62 / 84 5G 2600-3200 1203 486 26 689 SGA1E2 2.0 TDI 75 / 102 5G 2800-3200

Sīkāk

Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Akcijas Cena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN

Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Cena Akcijas Cena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips kg EUR ar PVN Transporter Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Pilnā masa Kravnesība Akcijas Ieguvums Tips kw / Zs Tips kg īsā garenbāze SGA1D2 2.0 TDI 62 / 84 5G 2600-3200 1203 486 26 436 SGA1E2 2.0 TDI 75 / 102 5G 2800-3200

Sīkāk

saraksts_ligo_nissan_izstades_13_05

saraksts_ligo_nissan_izstades_13_05 LĪGO ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS! NISSAN MICRA 1.0L 70 ACENTA 5MT Sudraba BENZĪNS MANUĀLĀ 15710 2120 13590 139 1.0L IG-T 100 ACENTA 5MT Balta (tīrtoņa) BENZĪNS MANUĀLĀ 16840 2250 14590 149 1.0L IG-T 100 ACENTA

Sīkāk

FABIA_2018_lv.cdr

FABIA_2018_lv.cdr PIESAISTI UZMANĪBU! JAUNĀ ŠKODA FABIA UN FABIA COMBI Cena sākot no: 11 400 1.0 MPI MAN 5 44 kw (60 zs) 1.0 MPI MAN 5 1.0 TSI MAN 5 1.0 TSI MAN 6 1.0 TSI DSG 7 11 400 11 700 13 000 12 550 12 900 13 950

Sīkāk

XC90-cenu-lapa

XC90-cenu-lapa VOLVO XC90 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

OPEL Corsavan

OPEL Corsavan OPEL Corsavan Opel Corsa 1 1.2 TWINPORT ECOTEC 51 kw/7 Z 1. TWINPORT ECOTEC 55 kw/75 Z 1. ECOTEC 66 kw/9 Z 1. ECOTEC tart/top 66 kw/9 Z Pārnesumkārba 1 338 1 5 1 73 11 51 Dīzeļdegviela 55 kw/75 Z tart/top

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Veiverių g. 150,

STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Veiverių g. 150, STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) 246 17 17 Autobrava Motors Veiverių g. 150, Kaunas Tel. (8 37) 21 05 00 Autobrava Motors Svajonės

Sīkāk

Jaunais XC60-cenu lapa

Jaunais XC60-cenu lapa JAUNAIS VOLVO XC60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

Opel Grandland X

Opel Grandland X Pārnesumkārba kw ZS CO 2 izmeši (g/km) WLTP CUV CUV ENJOY 1.2 Turbo Start/Stop 02D75Ei61 M6 96 130 155 B 1.2 Turbo Start/Stop 02D75EC81 A8 96 130 158 1.5 CDTI Start/Stop 02D75HG61 M6 96 130 140 D 1.5 CDTI

Sīkāk

FABIA_2019_lv.cdr

FABIA_2019_lv.cdr PIESAISTI UZMANĪBU! JAUNĀ ŠKODA FABIA UN FABIA COMBI Cena sākot no: 11 650 1.0 MPI MAN 5 44 kw (60 zs) 1.0 MPI MAN 5 1.0 TSI MAN 5 1.0 TSI MAN 6 11 650 11 950 13 300 12 900 13 200 14 200 14 600 16 400

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

SEAT Ateca Noliktavas izpārdošana ar ieguvumu līdz 5560 Vairāk info sadaļā AKCIJAS Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN REFEREN

SEAT Ateca Noliktavas izpārdošana ar ieguvumu līdz 5560 Vairāk info sadaļā AKCIJAS Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN REFEREN Noliktavas izpārdošana ar ieguvumu līdz 5560 Vairāk info sadaļā AKCIJAS Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija REFERENCE KH714X 1.0 TSI 85 / 115 MAN-6 20 860 KH71MX 1.6 TDI 85 / 115 MAN-6 23 020 STYLE

Sīkāk

SMAX_2019_V6_EDM_LV_EBRO_EBRO.pdf

SMAX_2019_V6_EDM_LV_EBRO_EBRO.pdf Radoši. Atjautīgi. Izcili. Katrai automašīnai ir viņa paraksts. Saturs Ievads... 4 Ford SYNC 3... 6 Degvielas patēriņš... 8 Aktīvā palīdzība novietošanai stāvvietā... 8 Atspīdumu neradošs tālo gaismu staru

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

OPEL ASTRA

OPEL ASTRA OPEL ASTRA Opel ASTRA 5-durvju 5-durvju Pārnesumkārba kw ZS CO 2 izmeši (g/km) WLTP ENJOY B 1.0 Turbo Start/Stop 0BD68CA11 M5 66 90 130 1.0 Turbo Start/Stop 0BD68C451 M5 77 105 130 1.4 Turbo Start/Stop

Sīkāk

Rīga, gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs.

Rīga, gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs. Rīga, 2016. gada 4. februāris PIEDĀVĀJUMS NMS ELPA piedāvā iegādāties Vācijas ražotāja KERN svarus, kas paredzēti izmantošanai ārstniecības iestādēs. Visi svari atbilst Ministru kabineta noteiktajām prasībām

Sīkāk