PERFEKTI PAVASARI UN VASARAS IR KĀ PIEKRASTES CEĻI. NEBEIDZAMI UN ELPU AIZRAUJOŠI. MINI aksesuāri, aprīkojums un servisa piedāvājumi pavasarim un vasa

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "PERFEKTI PAVASARI UN VASARAS IR KĀ PIEKRASTES CEĻI. NEBEIDZAMI UN ELPU AIZRAUJOŠI. MINI aksesuāri, aprīkojums un servisa piedāvājumi pavasarim un vasa"

Transkripts

1 PERFEKTI PAVASARI UN VASARAS IR KĀ PIEKRASTES CEĻI. NEBEIDZAMI UN ELPU AIZRAUJOŠI. MINI aksesuāri, aprīkojums un servisa piedāvājumi pavasarim un vasarai. Ar pilnu gaitu uz priekšu siltajos gadalaikos. Neplānots, īss brauciens nedēļas nogalē vai garāks ceļojums nav nekā patīkamāka par izbraukumu kopā ar ģimeni un draugiem. Atklājiet jaunas vietas, labi pavadiet laiku ar lieliskiem cilvēkiem un izbaudiet brīvību. Dodieties ceļā visā pasaulē un esiet gatavs pārsteigumiem un piedzīvojumiem. Un ja ceļi ved nedaudz tālāk vēl jo labāk! MINI SERVISS

2 BEZRŪPĪBA. Drošs un bezrūpīgs ceļš katru dienu! Uzticiet savu drošību oficiālā MINI servisa profesionāļiem! Programma BASIC Vizuālā automobiļa 49 punktu pārbaude (VHC) Virsbūves mazgāšana Bremžu pārbaude uz stenda Cena: 9,90 EUR Programma MEDIUM Vizuālā automobiļa 49 punktu pārbaude (VHC) Virsbūves mazgāšana Bremžu pārbaude uz stenda Lūku un ventilācijas noteku pārbaude Kondicioniera pārbaude Cena: 39,90 EUR Programma SUPER Vizuālā automobiļa 49 punktu pārbaude (VHC) Virsbūves mazgāšana Bremžu pārbaude uz stenda Lūku un ventilācijas noteku pārbaude Kondicioniera pārbaude Automobiļa ritošās daļas ģeometrijas pārbaude un regulēšana Cena: 79,90 EUR IZDEVĪGI! Visu pārbaudes rezultātā konstatēto defektu novēršanai - 25% atlaide rezerves daļām! Cenas norādītas, iesk. PVN. Akcijas atlaides netiek summētas ar pastāvīgi noteiktajām klientu atlaidēm un stundas likmi pēcgarantijas un 5+ vecuma automobiļiem. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

3 DROŠS CEĻŠ. Inchcape MINI kompleksā automobiļa pārbaude piedāvā profesionālu bezmaksas slēdzienu gan par to, vai Jūsu automobiļa svarīgākās detaļas un mezgli ir darba kārtībā, kā arī informē Jūs, ja tomēr ir kādas problēmas, kas ir jānovērš tagad vai pārskatāmā nākotnē. Mūsu servisa eksperti par to informēs un ieteiks Jums risinājumus. MINI VISUAL HEALTH CHECK (VHC) Visual Health Check (VHC) ir MINI automobiļu vizuālā 49 punktu pārbaude oficiālā MINI servisā Inchcape Motors Latvia. Visual Health Check ir bezmaksas auto pārbaude, kas tiek piedāvāta, lai nodrošinātu, ka Jūsu MINI ir teicamā kārtībā. Mūsu speciālisti pārbauda Jūsu auto galvenos mezglus, lai laikus varētu fiksēt un novērst paredzamos bojājumus. Visual Health Check pārbaudes laikā meistari novērtē Jūsu auto mezglus un atzīmē tos īpašā anketā, norādot konkrētā mezgla stāvokli: Zaļš mezgls ir labā darba stāvoklī Dzeltens mezgls ir jāpārbauda padziļinātā apskatē un, iespējams, jāmaina Sarkans mezgls ir nekavējoties jāmaina, ceļu turpināt nav droši Visual Health Check pārbaude ietver galvenos auto mezglus: Riepas un diski, protektors un spiediens Auto virsbūve, vējstikls, stikli, spoguļi, dzinēja trokšņi, transmisija, stūres iekārta u.c. Gaismas un elektroiekārtas, pašdiagnostikas ziņojumu pārbaude, signāltaure, salona apgaismojums u.c. Motora telpa, dzinēja eļļas līmenis, dzesēšanas šķidrums, gaisa kondicioniera darbība, agregātu siksnas, u.c. Bremžu mezgli, uzlikas, caurules, diski, troses, gultņi Automobiļa apakša, izplūdes sistēma, balstiekārta, šķidrumu noplūdes, aizsargplāksnes Lai Jūsu ceļš būtu drošs, piesakieties Visual Health Check pārbaudei pa tālruni , rakstot e-pastu uz vai apmeklējiet mūsu salonu Dārzciema ielā 64a.

4

5 MIRDZOŠAM PAVASARA SĀKUMAM. MINI kopšanas programmas. Programma MINI JET BRILLIANCE+ Atsvaidziniet sava auto salona sajūtas, krāsas un izskatu. Salona ķīmiskā tīrīšana Virsbūves mazgāšana Virsbūves vaskošana Dzinēja mazgāšana Riteņu mazgāšana Cena: 124,20 EUR Programma MINI JET POLI Virsbūves pulēšana Auto mazgāšana Dzinēja mazgāšana Tīrīšana no metāla putekļiem un ceļu bituma Disku tīrīšana Salona tīrīšana Riepu spīduma uzklāšana Cena: 180,00 EUR Programma MINI JET POLI+ Nodrošiniet ilgstošu virsbūves mirdzumu un aizsardzību ar noturīgu nanopolimēru pārklājumu. Virsbūves mazgāšana Virsbūves pulēšana Virsbūves apstrāde ar nanopolimēru pārklājumu Cena: 247,20 EUR Programma MINI JET CERAMIC+ 12 stundu rūpīga darba rezultāts un jaunāko tehnoloģiju izmantošana nodrošinās papildus auto virsbūves aizsardzību pret ultravioletajiem stariem, sīkiem skrāpējumiem un putekļiem, kā arī ļaus mirdzēt ilgāk. Virsbūves mazgāšana Virsbūves pulēšana Virsbūves apstrāde ar keramisko pārklājumu Cena: 311,20 EUR Papildus keramiskā slāņa uzklāšana Cena: 170,20 EUR *Lūgums iepriekš rezervēt laiku uz šīm programmām pa tālr.: vai pie mūsu servisa pieņēmējiem! IZDEVĪGI! Izvēlieties jebkuras divas programmas vienam automobilim un saņemiet papildus 10% atlaidi. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

6 Programma MINI JET SPRING+ Atsvaidziniet sava MINI virsbūvi un salonu no bituma traipiem, sāls un netīrumiem. Virsbūves mazgāšana Bituma traipu un sāls piedevu noņemšana no virsbūves Paklāju un grīdas mazgāšana no sāls paliekām Cena: 69,90 EUR JAUNUMS! Programma Gtechniq Crystal Serum Black Jaunākais nanokeramiskais pārklājums, kas pasargā automobiļa virsbūvi no apkārtējās vides negatīvo apstākļu ietekmes. Virsbūves mazgāšana Bituma traipu noņemšana Virsbūves pulēšana Virsbūves divkārša apstrāde ar īpašu keramisko pārklājumu Cena: 513,70 EUR Sintētiskais kvarcs mijiedarbojoties ar keramiskajām mikrodaļiņām reaģē ar automobiļa lakas un krāsas pārklājumu un veido pilnīgi caurspīdīgu slāni, kas ievērojami palielina lakas un krāsas izturību, tādējādi aizsargājot virsbūvi no skrāpējumiem un mikroplaisām. Rezultātā uz ievērojami ilgāku periodu saglabājas jauna automobiļa ideālais ārējais izskats. Pārklājums nodrošina spēcīgu ūdeni atgrūdošo efektu šķidrums, krājoties pilienos kopā ar netīrumiem un putekļiem, noslīd no virsbūves, neļaujot tiem aizķerties, kā rezultātā automobilis jāmazgā ievērojami retāk. Daudzfunkcionālais nanokeramiskais aizsargpārklājums Gtechniq Crystal Serum Black : Paaugstina izturību pret šķembām un skrāpējumiem; Piemīt stipri izteiktas hidrofobiskās īpašības, kas atvieglo virsbūves kopšanu; Piemīt anti-lietus un anti-ledus īpašības; Piešķir virsbūves pārklājumam spilgtāku, piesātinātāku toni un glancētu spīdumu; Paaugstina izturību pret ķīmisko vielu iedarbību; Piešķir izturību pret UV starojumu, virsma neizdeg un automobilis mazāk uzkarst karstā laikā; Iztur 100 mazgāšanas reizes; Darbības ilgums līdz 24 mēnešiem. SVARĪGI! Lūdzam ņemt vērā, ka šī pakalpojuma nodrošināšanai un kvalitatīvam rezultātam Jūsu automobilis būs jāatstāj mūsu servisā 24 stundas. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

7 SPA RITUĀLI. Palutiniet savu MINI ar atjaunojošiem rituāliem, lai aizmirstu ziemas pieredzi. Bituma traipu un sāls palieku noņemšana Cena: 33,90 EUR Ķīmiska lieto disku vizuālā izskata atjaunošana (neietver krāsošanu) Cena: 24,90 EUR Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

8 SKAISTIE SKATI. STANDARTA NANOPĀRKLĀJUMS. Nanotehnoloģiju pārklājumi nodrošinās Jūsu automobiļa logu dzidrumu, neļaujot uz auto stikliem palikt ūdens pilieniem, tādēļ Jums retāk nāksies izmantot logu slotiņas lietus laikā. Rezultāts drošāka braukšana, tīri logi un redzamība arī lietainās dienās. Jūsu MINI automobiļa visu stiklu apstrāde ar nanotehnoloģiju pārklājumu Cena: 62,90 EUR Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

9 PREMIUM NANOPĀRKLĀJUMS GTECHNIQ G1. G1 ir spēcīgs, ūdeni atgrūdošs aizsarglīdzeklis automašīnas vējstiklam, kas tiek pielietots rallija MINI WRC automašīnām. Pārklājumam nav nepieciešama īpaša apkope - līdzekļa noturība ilgst līdz 2 gadiem vai kilometru nobraukumam. Mitros laika apstākļos automašīnas vadīšana kļūst drošāka un mazāk nogurdinoša, pateicoties vējstikla nevainojamai caurskatamībai. Aizsarglīdzeklis G1 padara vējstiklu nevainojami tīru: novērš kukaiņu un citu netīrumu pielipšanu, ledus kārtas veidošanos un cita veida netīrumu uzkrāšanos. Atšķirībā no citiem līdzekļiem, kas tiek uzklāti vējstikla virsmai, G1 veido nepārspējami ilgnoturīgu molekulāro savienojumu. SVARĪGI! Iespējams, pirmo reizi pēc līdzekļa uzklāšanas, lietojot vējstikla tīrīšanas slotiņas, novērosiet to vieglu vibrēšanu. Tas var turpināties kādu laiku, līdz pilnībā izzudīs vienas līdz divu nedēļu laikā. Jūsu MINI automobiļa visu stiklu apstrāde ar nanotehnoloģiju pārklājumu Cena: 95,00 EUR IZDEVĪGI! Standarta nanopārklājums. Tikai vējstiklu un priekšējo durvju stiklu apstrāde ar nanotehnoloģiju pārklājumu Cena: 38,90 EUR Premium Gtechniq G1 nanopārklājums Tikai vējstiklu un priekšējo durvju stiklu apstrāde ar nanotehnoloģiju pārklājumu Cena: 60,00 EUR SVARĪGI! Lūdzam ņemt vērā, ka šī pakalpojuma nodrošināšanai un kvalitatīvam rezultātam Jūsu automobilis būs jāatstāj mūsu servisā 24 stundas. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

10 ĀDAS SALONS KĀ JAUNS. Iesakām vismaz reizi gadā veikt Jūsu MINI ādas salona kopšanu un apstrādi ar ražotāja noteiktajiem un rekomendētajiem līdzekļiem. Ādas salona kopšana un apstrāde ar ražotāja ieteiktajiem līdzekļiem Cena: 78,90 EUR Ādas salona apkope pēcgarantijas periodā Cena: 67,90 EUR Keramiskā aizsargslāņa uzklāšana ādas salonam Cena: 140,90 EUR IZDEVĪGI! Pasūtot kādu no ādas salona kopšanas pakalpojumiem kopā ar Programmu MINI JET BRILLIANCE+, saņemiet 25% atlaidi! Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

11 TĪRI LOGI. SKAISTI SKATI. Pavasara sezonā automašīnu vējstikla tīrīšanas slotiņām jāiztur papildus slodze, lai nodrošinātu labu redzamību saulainajā sezonā. Lai izbaudītu skaistos skatus un drošu braucienu, esam sagatavojuši īpašu oriģinālo MINI vējstikla tīrītāja slotiņu piedāvājumu. IZDEVĪGI! Visām oriģinālajām MINI vējstikla tīrītāju slotiņām atlaide 25%. Uzziniet vairāk: vai

12 MINI - SAKOPTS UN TĪRS. Oriģinālie augstākās kvalitātes kopšanas līdzekļi būs noderīgi, dodoties tālākā ceļojumā vai gadījumos, ja vēlaties par savu auto parūpēties pats. Visi oriģinālie kopšanas līdzekļi nodrošina lielisku virsbūves aizsardzību, salona tīrību un tīrus stiklus. Pavasarī par vēl izdevīgākām cenām! Kods Nosaukums Stiklu tīrīšanas līdzeklis (500 ml) Cena 10,60 Akcijas cena 7, Salona ādas kopšanas komplekts 33,62 22, Vasaras vējstikla šķidruma koncentrāts (50 ml) 3,69 2, Putas salona ādas tīrīšanai (300 ml) 21,36 14, Līdzeklis virsbūvei kukaiņu palieku noņemšanai 15,19 10, Autošampūns (1 litrs) 12,13 8, Disku tīrīšanas komplekts 30,54 20, Salona ādas tīrīšanas mitrās salvetes 10,60 7, Mikrošķiedras lupatiņa virsbūvei 10,76 7, Mikrošķiedras lupatiņa salona apdarei 10,76 7,21 Cenas norādītas EUR, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

13 LAIKS RITEŅU MAIŅAI. Aktīviem braucieniem pa lauku ceļiem un mežiem vai nesteidzīgai velopastaigai pa klusām pilsētas ielām un pludmali - MINI velosipēdi ir pareizā izvēle jebkuram aktīvās atpūtas un kvalitātes cienītājam gan Jums, gan Jūsu bērniem. Kods Nosaukums Cena Akcijas cena Saliekams tumši pelēks MINI velosipēds (viegli ievietojams jebkurā bagāžniekā) 1155,08 800, MINI bērnu skrejritenis 158,33 110, MINI bērnu trīsritenis 133,28 95,00 Cenas norādītas EUR, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

14 IZKRĀSOJAM PAVASARI. Krāsaini MINI aksesuāri spilgtām sajūtām. Kods Nosaukums Dizaina atslēgas uzlika un siksniņa, spilgti zaļa Cena 69,27 Akcijas cena 45, Dizaina atslēgas uzlika un siksniņa, rūtaini zila 69,27 45, Dizaina atslēgas uzlika un siksniņa, JCW sarkana / melna 69,27 45, MINI USB auto lādētājs 29,39 19,00 Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

15 CEĻOJUMU PIEREDZE. MINI CEĻOJUMU SISTĒMAS. Labākais veids ērtai ceļošanai ar lielu bagāžu: MINI jumta kastes piedāvā papildu glabāšanas telpu un pievilcīgā dizaina kastes atstāj iespaidu ar vieglu iekraušanu un inovatīvu atvēršanas sistēmu. Savukārt velosipēda stiprinājumi palīdzēs ērti transportēt Jūsu velosipēdu uz jebkuru galamērķi. Kods Nosaukums Cena Akcijas cena Pelēks sēdekļa aizsargs ar kabatām 129,86 87, Jumta šķērsstieņi (F55) 330,57 222, Jumta šķērsstieņi (F56) 330,57 226, Jumta šķērsstieņi (F54, F60) 330,57 222, Jumta šķērsstieņi (R60) 330,57 222, Jumta šķērsstieņi (R55, R56) 297,48 199, Melna jumta bagāžas kaste (320 L) 705,38 475, Velosipēda jumta stiprinājums 175,19 117, Velosipēdu aizmugurējais stiprinājums (stiprinās uz sakabes āķa) 917,66 616,71 Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

16 CHILLS & THRILLS. MINI JOHN COOPER WORKS APRĪKOJUMS. John Cooper bija sacīkšu leģenda, kas gadā parādīja pasaulei MINI sportisko garu. MINI vienmēr pārsteidz ikvienu ar savu izcilo vadāmību, stabilitāti un jaudu. MINI John Cooper Works (JCW) aprīkojums pārnes sevī šīs zināšanas no trases ielās: ar MINI JCW aprīkojumu Jūs uzlabosiet sava MINI aerodinamiku un izskatu, un piešķirsiet savam MINI vēl sportiskāku garu. IZDEVĪGI! Visam MINI JCW aprīkojumam īpašās pavasara atlaides sākot no 30%. Iepazīstiet MINI JCW aprīkojuma klāstu, sazinoties ar mūsu pēcpārdošanas nodaļas speciālistiem: vai un mēs palīdzēsim izvēlieties tieši Jūsu MINI modelim piemērotāko aprīkojumu!

17 JAUNAIS MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRĪDS. TĀLI BRAUCIENI: Darbojoties tikai elektro režīmā, šis MINI var attīstīt ātrumu līdz pat 125 km/h un nobraukt 42 km garu distanci. Elektromotora un benzīna dzinēja kopējais darbības attālums ir ap 496 km. JAUDĪGI BRAUCIENI: Paātrinājums no km/h tikai 6.8 sekundēs ar 3-cilindru benzīna dzinēju un sinhrono elektromotoru, lai kopā nodrošinātu jaudu 224 ZS apmērā. STILĪGI IKDIENAS BRAUCIENI: Vidējais degvielas patēriņš kombinētajā ciklā: 2,1 l /100 km, CO 2 izmeši tikai 49 g / km. Piesakieties izmēģinājuma braucienam pie mūsu MINI tirdzniecības speciālista. Uzziniet vairāk MINI.LV

18 SKAISTAS PĀRMAIŅAS. Īpašas cenas MINI oriģinālajiem vasaras riteņu un riepu komplektiem. Piedāvājam īpaši pievilcīgas cenas oriģinālajiem vasaras riteņu un riepu komplektiem. Lai uzzinātu tieši Jūsu auto piemērotāko vasaras riteņu komplektu vai vasaras riepu īpašo cenu, sazinieties ar mūsu rezerves daļu speciālistiem: vai Lai prieks par jaunajiem riteņiem un riepām būtu ilgs, iesakām izvēlēties servisa programmu SUPER, kuras laikā veiksim Jūsu automobiļa riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu: Programma SUPER Vizuālā automobiļa 49 punktu pārbaude (VHC) Virsbūves mazgāšana Bremžu pārbaude uz stenda Lūku un ventilācijas noteku pārbaude Kondicioniera pārbaude Automobiļa ritošās daļas ģeometrijas pārbaude un regulēšana Cena: 79,90 EUR Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma.

19 NĀKAMAJAI ZIEMAI GATAVS! Kal ratus ziemā, ragavas vasarā! Noliktavas tīrīšanas piedāvājums oriģinālajiem MINI ziemas riteņu komplektiem par nebijušām cenām! Akcijas cena spēkā noliktavā esošajiem riteņu komplektiem ierobežotā skaitā. Iepazīstiet oriģinālo MINI ziemas riteņu klāstu, sazinoties ar mūsu pēcpārdošanas nodaļas speciālistiem: vai un mēs palīdzēsim izvēlieties tieši Jūsu MINI modelim piemērotāko komplektu.

20 MINI Hatch 5-door F55, 3-door F56, Cabrio F57 Stils 508 Jet Black 175/60R16 86H Dunlop SP Winter Sport 3D ROF RFT RDC i Stils /45R17 88V Dunlop SP Winter Sport 4D ROF RFT RDC i Riepu remonta komplekts Komplekta Komplekta Komplekta cena 1832,10 cena 2564,87 cena 161,70 *Komplekta *Komplekta *Komplekta akcijas cena 1080,47 akcijas cena 1512,62 akcijas cena 95,36 RFT - Runflat riepa. R - radžu riepa. - ziemeļu mīkstā riepa. RDC i - automobiļiem ar precīzo riepu spiediena mērīšanu. Bez īpašām atzīmēm - Eiropas standarta ziemas riepa. Riteņiem bez RFT papildus vēlams iegādāties riepu remonta komplektu. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma. *Cena ir spēkā, kamēr prece ir noliktavā.

21 MINI Clubman F54 Stils /45R17 91H Dunlop SP Winter Sport 4D ROF RFT RDC i Komplekta cena *Komplekta akcijas cena Stils /45R17 91R Nokian R2 FRT RFT RDC i Komplekta cena 2809, , ,66 *Komplekta akcijas cena 1728,74 Riepu remonta komplekts Komplekta cena 161,70 *Komplekta akcijas cena 95,36 RFT - Runflat riepa. R - radžu riepa. - ziemeļu mīkstā riepa. RDC i - automobiļiem ar precīzo riepu spiediena mērīšanu. Bez īpašām atzīmēm - Eiropas standarta ziemas riepa. Riteņiem bez RFT papildus vēlams iegādāties riepu remonta komplektu. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma. *Cena ir spēkā, kamēr prece ir noliktavā.

22 MINI Countryman F60 Stils 531 Black 225/55R17 97H Bridgestone Blizzak LM001 RFT RFT RDC i Komplekta 2809,13 *Komplekta 1656,66 Stils 529 Black 225/50R18 95H Bridgestone Blizzak LM001 RFT RFT RDC i Komplekta cena *Komplekta akcijas cena cena 3469,03 akcijas cena 2045,84 Riepu remonta komplekts Komplekta cena 161,70 *Komplekta akcijas cena 95,36 RFT - Runflat riepa. R - radžu riepa. - ziemeļu mīkstā riepa. RDC i - automobiļiem ar precīzo riepu spiediena mērīšanu. Bez īpašām atzīmēm - Eiropas standarta ziemas riepa. Riteņiem bez RFT papildus vēlams iegādāties riepu remonta komplektu. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma. *Cena ir spēkā, kamēr prece ir noliktavā.

23 MINI Countryman R60, MINI Paceman R61 Stils R /55R17 95T XL Pirelli W210 Sottozero S2 RSC RFT RDC LC Komplekta cena 2687,09 *Komplekta akcijas cena 1584,70 Riepu remonta komplekts Komplekta cena 161,70 *Komplekta akcijas cena 95,36 RFT - Runflat riepa. R - radžu riepa. - ziemeļu mīkstā riepa. RDC i - automobiļiem ar precīzo riepu spiediena mērīšanu. Bez īpašām atzīmēm - Eiropas standarta ziemas riepa. Riteņiem bez RFT papildus vēlams iegādāties riepu remonta komplektu. Cenas norādītas, iesk. PVN. Inchcape Motors Latvia patur tiesības mainīt cenas bez iepriekšēja brīdinājuma. *Cena ir spēkā, kamēr prece ir noliktavā.

24 LAIKS ATPŪTAI. MINI RITEŅU VIESNĪCA. Jūsu auto ziemas riteņi ir uzticami kalpojuši Jums ziemas sezonā, tāpēc piedāvājam tiem labu atpūtu pavasara un vasaras sezonā mūsu riteņu viesnīcā. Iegādājoties jaunu ziemas vai vasaras riteņu komplektu, vienu komplektu pēc Jūsu izvēles mēs uzglabāsim līdz rudenim bez maksas. Oficiālais MINI pārstāvis un serviss Latvijā Inchcape MINI Dārzciema ielā 64a, Rīgā Tālr.: , e-pasts:

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā 7 151 AMBIANCE Hečbeks Sce 75 manuālā 8 028 AMBIANCE Hečbeks TCe 90 LPG E6C manuālā 9

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālais transporta līdzeklis Igaunijā. Pārdošanas panākumus ir nodrošinājuši Berlingo modeļa

Sīkāk

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Atlaižu cenas 2,2 CRDI 4x4 Dīzelis 8AT 6,5 170 44 490 39 990 2,2 CRDI

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

SKODA_Universal

SKODA_Universal GARANTIJAS UN PAPILDU GARANTIJAS VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI UN PROCEDŪRAS NOTEIKUMI. DERĪGI SĀKOT NO 12.2017 JĒDZIENI Šajā dokumentā tiek definēti sekojoši jēdzieni: Ražotājs šī dokumenta izpratnē ir ŠKODA AUTO

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena 2x4 2,0 T-GDI 247 hp RWD GT-Line 8AT Benzīns 190 8,3 44 990 4x4 2,2

Sīkāk

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS DODIETIES JEBKUR, ĀTRI Jaunais ŠKODA KODIAQ RS dodas tur, kur neviena ŠKODA vēl nav bijusi. Jaudīgākajam TDI dzinējam, ko jebkad esam izveidojuši, mēs pievienojām 4x4 piedziņas

Sīkāk

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR VAN 1,0l EcoBoost 100 ZS Ambiente Benzīns 154 15 810 1 500 14 310 1,5l TDCi 75 ZS Ambiente Dīzeļdegviela 144 16

Sīkāk

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mikroplaisu blīvēšana betonā Trīskārša aizsardzība pret ūdeni ir vairāk

Sīkāk

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,1l 70ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.190 1,1l 85ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.790 1,0l

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

Ātrs un mežonīgs

Ātrs un mežonīgs Ātrs un mežonīgs Swift uzlabo garastāvokli Automobilim ir jāmodina emocijas. Swift raksturojošās iezīmes ir melni A-statņi, vertikāli veidoti dienas gaitas apgaismojuma lukturi un drosmīgi veidotas sānu

Sīkāk

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel WRANGLER CENRĀDIS Kods Versija Pārnesumkārba Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 684.111.0 Wrangler Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 45 990 685.411.0 Wrangler Unlimited Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 48

Sīkāk

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.6 GDI ISG Fresh 6MT 132

Sīkāk

suzuki vitara izpardošana-2

suzuki vitara izpardošana-2 Suzuki Vitara GL 127135 127137 127138 127139 127149 Riepas 215 / 60R16 + tērauda diski (pilna lieluma vāciņi) Melns priekšējais režģis Priekšējā bufera rotājums pelēks (vidus) / melns (sāni) Melns spārna

Sīkāk

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II aizmugurējām trumuļbremzēm Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Nomainiet bremžu klučus pilnā komplektācijā uz katras ass. Tas nodrošina efektīvu bremzēšanu. Nemazgājiet bremžu sistēmas daļas ar degvielu, dīzeļdegvielu

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40 RENEGADE CENRĀDIS RENEGADE CENRĀDIS Kods Versija Transmisija Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 609.M20.4 Jeep Renegade Longitude 1.0 120 FWD MT Benzīns 19 490 609.M22.4 Jeep Renegade Longitude 1.3 150 FWD

Sīkāk

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk!

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! VISLABĀKIE KRAVNESĪBAS PARAMETRI 800 kg KRAVNESĪBA UN 2,5 m 3 tilpums visām Jūsu vajadzībām. Logan ir ideāla automašīna uzņēmumiem, kā arī ikvienas jomas

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

NewOutback_PriceList2018

NewOutback_PriceList2018 SUBARU OUTBACK Transmisija Cenas Outback 2.5i Base Lineartronic 31 990 EUR Outback 2.5i Ridge Lineartronic 33 900 EUR Outback 2.5i Summit Lineartronic 38 000 EUR Metāliskā krāsa 500 EUR Standarta aprīkojums

Sīkāk

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 119 17.880 2.040 15.840 1,0l EcoBoost 125 ZS A6 Trend Benzīns 134 19.270 2.120

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,5l EcoBoost 165 ZS B6 Trend Benzīns 5 durvis 175 24 248 5 758 18 490 1,5l EcoBoost 165 ZS A6 Trend

Sīkāk

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA Transmisija LEAF 40 kwh Acenta 100% elektrisks 4x2 Acenta 100% elektrisks 4x2 N-Connecta 100% elektrisks 4x2 Tekna 100% elektrisks 4x2 LEAF 62 kwh

Sīkāk

ISKU ekspozīcijas izpārdošana

ISKU ekspozīcijas izpārdošana LIELĀ ISKU EKSPOZĪCIJAS IZPĀRDOŠANA ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU Moduļtipa dīvāns Kaari Materiāls: Tumši pelēks un zaļš filcs. Augstās sienas noņemamas un maināmas Cena: EUR 2450 + PVN

Sīkāk

Dacia Dokker katalogs

Dacia Dokker katalogs Dacia Dokker & Dokker Stepway Profesionālisms kā pamats Praktisks un pārdomāts salons. 800 l bagāžas nodalījums. Sānu bīdāmās durvis *. * Vienas vai divas atkarībā no versijas. Aprīkojums Access Ambiance

Sīkāk

SPECIFIKĀCIJAS

SPECIFIKĀCIJAS SPECIFIKĀCIJAS Komplektācijas nosaukums Dzinējs 1,5 1,5 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 Pārnesumkārba CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT Dzinējs Degviela Benzīns Benzīns Benzīns Benzīns

Sīkāk

Renault Master furgona versiju cenu lapa

Renault Master furgona versiju cenu lapa FWD (priekšpiedziņa) L1H1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 3,5 L3H3 GVW Motors / Versija dci 110 Euro6 26440 20890 27360 21610 2,8t dci 130 Euro6 28350 22400 Energy dci 170 Euro6 30290 23930 dci 110 Euro6 26920 21270

Sīkāk

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/ i10 i10 MY19 1.0 MPI Fresh 5MT 47/65 9 990 1.0 MPI Comfort 5MT 47/65 11 990 1.2 MPI Comfort AT 63/87 12 990 Metāliska krāsa Salona dizaina pakotnes 295 145 1.2 MPI Fresh 5MT 55/75 11 890 1.2 MPI Comfort

Sīkāk

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Fresh 2WD 6MT 120 998 5,5

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

Clio_2018_04_LV.indd

Clio_2018_04_LV.indd Renault CLIO un CLIO Grandtour Pat ievērojami unikālāks, pateicoties Tev Tu noteikti iemīlēsies jaunajā Renault Clio un tā pielāgošanas spēja piešķirs Tavam automobilim pilnībā unikālu dizainu. Krāsaina

Sīkāk

Spacetourer - Citroën

Spacetourer - Citroën Citroën Spacetourer SpaceTourer esat laipni gaidīti uz klāja! SpaceTourer apvieno komfortu, praktiskumu un labu izskatu ar lieliskām braukšanas īpašībām un ievērojamu degvielas ekonomiju. Tehnoloģijas

Sīkāk

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salona vienkāršo izskatu, tas ir piemērots gan ģimenes

Sīkāk

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd un Sandero Stepway Uzdrīksties izvēlēties krosoveru Jaunā Stepway automobiļa satriecošo raksturu var pamanīt jau pirmajā acu uzmetienā. Jauns, hromēts un vēl izteiksmīgāks radiatora režģis, smalkas automobiļa

Sīkāk

Lodgy_2019_04_LV.indd

Lodgy_2019_04_LV.indd ĪPAŠI PLAŠA SALONA TELPA NO 2 LĪDZ 7 SĒDVIETĀM Ārkārtīgi telpisks un patīkams salons Nedēļu nogalēs vai atvaļinājumā jūs vienmēr jutīsities ērti ietilpīgajā, un praktiskajā salonā, kas piedāvā līdz 7 pilna

Sīkāk

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0 Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 100 ZS M6 Trend Benzīns 152 17 110 2 120 14 990 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 153

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Novelciet stāvbremzes sviru. 3 2 Uzstādiet ķīļatbalstus sem aizmugurējām riepām. 4 Paceliet priekšējo auto pusi un atbalstiet

Sīkāk

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Ekskluzīvi mašīnu kopšanas līdzekļi Informācija par produktiem: Jaunu mašīnu atsvaidzināšana Lietotu mašīnu atsvaidzināšana Ķīmiskās vielas mašīnu mazgāšanai Jaunu mašīnu saglabāšana 5 10 25 200 1000 B

Sīkāk

Sandero_katalogs

Sandero_katalogs & Sandero Stepway Mūsdienīgs, dinamisks un komfortabls Ceļš var būt tik patīkams! Uzdrīksties crossover Stepway kaujiniecisko raksturu var atpazīt pēc pirmā acu uzmetiena. Jaunas hromētas restes, izteiksmīgs

Sīkāk

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 4x2 1,6 GDI 2WD (132 LX Manuālā 6,2-8,1 159 18 990 4x2 1,6 CRDi

Sīkāk

NISSAN NV300 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * Drukat Aizvert

NISSAN NV300 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * Drukat Aizvert NISSAN NV00 ORIĢINĀLIE AKSESUĀRI * GATAVS DARBAM NO IEKŠPUSES UN ĀRPUSES Maksimāli palieliniet sava NV00 iespaidīgo kravas ietilpību ar ārējām un iekšējām kravas pārvadāšanas platformām! Pasargājiet to

Sīkāk

saraksts_ligo_nissan_izstades_13_05

saraksts_ligo_nissan_izstades_13_05 LĪGO ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS! NISSAN MICRA 1.0L 70 ACENTA 5MT Sudraba BENZĪNS MANUĀLĀ 15710 2120 13590 139 1.0L IG-T 100 ACENTA 5MT Balta (tīrtoņa) BENZĪNS MANUĀLĀ 16840 2250 14590 149 1.0L IG-T 100 ACENTA

Sīkāk

The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi

The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi The Finnish Quality Since 1960 SNIEGS LEDUS DROŠĪBA UZ JUMTA Sniega barjeras Jumta laipas Kāpnes Nožogojumi SOMU PROFESIONALITĀTES TRADĪCIJAS KOPŠ 1960. GADA ORIMA darbības tradīcijas ir aizsākušās jau

Sīkāk

Renault Talisman katalogs

Renault Talisman katalogs Renault TALISmAN modeļu KLĀSTS 2018 Jūsu jaunā komforta zona Atklājiet ietilpīgo un mājīgo Renault Talisman interjera dizainu. Plašas priekšējās sēdvietas ar masāžas funkciju un ventilācijas sistēmām

Sīkāk

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ

ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ ENERGOEFEKTĪVI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽĀ Eiropas Savienībā 0% no kopējā enerģijas patēriņa ir ēku enerģijas patēriņš. Spēkā esošajā Direktīvā par ēku energoefektivitāti cita starpā ir minēts, ka visām jaunajām

Sīkāk

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro2000 1. Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi - Poraini apakš apmetumi/ gaisa poru apmetumi - Reversīvie

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway un Logan MCV Stepway Advancētas tehnoloģijas padara ikdienu vieglāku Itin viss Stepway iekšpusē ir radīts, lai būtu vienkārši un ērti lietojams. MEDIA NAV Evolution multimediju sistēma ar iebūvētu atpakaļgaitas

Sīkāk

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Comfort 6MT

Sīkāk

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA CO 2 Transmisija l/100 km (iesk. PVN 21%) 1) IG-T 100 S/S 5 M/T VISIA 126 5,7 15 499 IG-T 100 S/S 5 M/T ACENTA 127-128 5,7 16 444 IG-T 100 S/S 5 M/T N-CONNECTA

Sīkāk

Renault megane Modeļu Klāsts 2019

Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Emociju spēks Teicamas proporcijas, dinamisks un juteklisks ārējais dizains bez jebkādiem kompromisiem. Renault MEGANE pārsteidz ar izteiksmīgu dizainu un izteiktu stilu,

Sīkāk

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI renault-trucks.lv RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ RANGE PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI 1. RENTABILITĀTE KRAVAS AUTOMAŠĪNA IR PEĻŅAS CENTRS EURO 6 DZINĒJS LPP04 LPP06 4. DROŠĪBA KRAVAS AUTOMAŠĪNAI

Sīkāk

OPEL Astra 4-durvju

OPEL Astra 4-durvju OPEL Astra Opel Astra 1 Benzīns Dzinējs 1.6 ECOTEC 85 kw/115 Z 1.6 ECOTEC 85 kw/115 Z tart/top LPG Pārnesumkārba 5-pakāpju mehāniskā 15 42 12 975 16 411 13 824 16 18 13 569 16 73 14 71 17 117 14 419 17

Sīkāk

OPEL Astra 4-durvju

OPEL Astra 4-durvju OPEL Astra Opel Astra 1 Benzīns Dzinējs 1.6 85 kw/115 Z 1.6 85 kw/115 Z 1.4 Turbo 1.4 Turbo tart/top 1.4 Turbo 1.4 LPG ECOTEC Pārnesumkārba 5-pakāpju mehāniskā 15 573 13 119 16 582 13 969 16 279 13 714

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota C-HR Kampaņas cenrādis Hibrīds par benzīna modeļa cenu! C-HR Hybrid Style šobrīd maksā tikpat, cik 1,2 l C-HR Turbo Multidrive S Style. (23 800 / ikmēneša maksājums 232 ) Dzinējs Jauda (ZS) Transmisija

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962 Cenu lapa, aprīkojums, specifikācijas, aksesuāri, krāsu kombināciju tabula. PRISLISTE CENU LAPA Aprīkojuma līmenis Dzinējs Transmisija Piedziņa Cena, (iesk. PVN) Jaunais Nissan LEAF 40 kwh Visia 100% elektrisks

Sīkāk

V90-cenu-lapa

V90-cenu-lapa VOLVO V90 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

Hyundai i20 Modelis i20 Hatchback i20 Hatchback i20 Hatchback Komplektācija 1.2 Mpi ISG Comfort 5MT 75 zs 1.2 Mpi ISG Comfort 5MT 75 zs 1.2 Mpi ISG Co

Hyundai i20 Modelis i20 Hatchback i20 Hatchback i20 Hatchback Komplektācija 1.2 Mpi ISG Comfort 5MT 75 zs 1.2 Mpi ISG Comfort 5MT 75 zs 1.2 Mpi ISG Co Hyundai TOMATO ICED COFFEE AQUA SPAR- KLING Mehāniskā Benzīns 13200 1470 7 Mehāniskā Benzīns 13470 1500 7 Mehāniskā Benzīns 13470 1500 7 ; POINT salona dizaina pakotne ; BLUE POINT salona dizaina pakotne

Sīkāk

Hyundai i20 Modelis i20 i20 i20 Komplektācija 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.0 T-GDI COMFORT 7DCT 100 ZS Papildu Aprīko

Hyundai i20 Modelis i20 i20 i20 Komplektācija 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.0 T-GDI COMFORT 7DCT 100 ZS Papildu Aprīko Hyundai 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS,, Aqua Sparkling Mehāniskā Benzīns 13200 1470 7 Mehāniskā Benzīns 13470 1500 7 Automātiskā Benzīns 14075 1565 7 STYLE 7DCT 120 ZS Passion

Sīkāk

ARI-VI SIA Pērnavas iela 35, Rīga Tālr Fakss Riteņu balansēšanas atsvariņu piedāvājums Mc 30 Uzsitamie

ARI-VI SIA Pērnavas iela 35, Rīga Tālr Fakss Riteņu balansēšanas atsvariņu piedāvājums Mc 30 Uzsitamie ARI-VI SIA Pērnavas iela 35, Rīga Tālr.67310345 Fakss. 67310346 info@mcrolls.lv Riteņu balansēšanas atsvariņu piedāvājums Mc 30 Uzsitamie atsvariņi vieglajām automašīnām tērauda diskiem (universālie) S/2

Sīkāk

salona izpārdošana 2013 vasara.xls

salona izpārdošana 2013 vasara.xls Krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola sēdeklis. Izmēri: 51,5*52,5/81cm. 1 gab. Ls 250.00 Ls 75.00 Bāra krēsls Lineal. Hromēts metāla rāmis, tumši brūnā krāsā beicēts ozola

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt svešķermeni, ja tāds atrasts. 3 Noskaidrot bojājuma apjomu,

Sīkāk

XC40-cenu lapa

XC40-cenu lapa VOLVO XC40 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen

CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Visas cenas ieskaitot PVN Diametrs Ø cm Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cen CENAS PAR METRU: Rondo Plus STANDARTA Diametrs Ø cm 6 8 Dūmvada bloka izmērs cm 32/32 32/32 36/36 Dūmeņa augstums m Cena Cena Cena 5,56 59,7 85,87 99,78 53,70 50,08 55,00 567,9 59,30 608,22 622,3 68,52

Sīkāk

Jaunais S60-cenu-lapa

Jaunais S60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO S60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Yaris Kampaņas cenrādis Dzinējs 5 durvju hečbeks Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums 1.0 VVT-i

Sīkāk

Opel Crossland X

Opel Crossland X CUV CUV B Pārnesumkārba kw ZS CO 2 izmeši (g/km) WLTP 1.2 0GD75EXG1 M5 60 81 143 1.2 Turbo ECOTEC Start/Stop 0GD75EG61 M6 81 110 137 1.2 Turbo Start/Stop 0GD75EF61 M6 96 130 143 1.2 Start/Stop 0GD75EFF1

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

Jaunais XC60-cenu lapa

Jaunais XC60-cenu lapa JAUNAIS VOLVO XC60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

Jaunais Renault KADJAR

Jaunais Renault KADJAR Jaunais Renault KADJAR Sportisks siluets Jaunais Renault KADJAR ir pilnvērtīgs apvidus SUV ar spēcīgu stilu. Hromēta priekšējā reste ar LED gaismas lukturiem lieliski atspoguļo tā raksturu. Pure LED Full

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

Opel Grandland X

Opel Grandland X Pārnesumkārba kw ZS CO 2 izmeši (g/km) WLTP CUV CUV ENJOY 1.2 Turbo Start/Stop 02D75Ei61 M6 96 130 155 B 1.2 Turbo Start/Stop 02D75EC81 A8 96 130 158 1.5 CDTI Start/Stop 02D75HG61 M6 96 130 140 D 1.5 CDTI

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

KATALOGS 2019

KATALOGS 2019 KATALOGS 2019 Labākie ventilācijas risinājumi 2 Mūsu uzņēmuma stāsts iesākās 1974. gada 1. aprīlī, kad tika izgudrots jauns sēnes formas stiprinājums. Gadu vēlāk tika izveidots uzņēmums SK Tuote Oy, un

Sīkāk

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO valdes loceklis Tālr.: 67027427 Fakss: 29371545 E-pasts:

Sīkāk

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1 Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1,6 CRDi, 115 ZS Manuālā 4,1 106 19 390 1.4 T-GDI EX NAVI 1,4 T-GDI,

Sīkāk

Microsoft Word - Technical_Lada_Open_2018.docx

Microsoft Word - Technical_Lada_Open_2018.docx Apstiprinu: LAF Šosejas komisijas Padomes pr-js Jānis Ducmanis Saskaņots: Biedrības Latvijas Antīko automobiļu klubs valdes priekšsēdētājs Agris Šmits Saskaņots: LAF Tehniskā dienesta vadītājs Ģirts Auziņš

Sīkāk

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV 9 989 ESSENTIAL SUV 11 047 ESSENTIAL SUV LPG 11 773 ESSENTIAL SUV 12 620 ESSENTIAL SUV 130 12 953 ESSENTIAL

Sīkāk

скидок

скидок LAIKS karstām UN VISIZDEVĪGĀKAJIEM KATALOGU atlaidēm piedāvājumiem! Sagaidi Nr.10/2019 faberlic.com un saņemiet dāvanas! Reģistrējieties* mājas lapā www.faberlic.com no 2019. gada 1. līdz 21. jūlijam.

Sīkāk

Jeep_Renegade_LT

Jeep_Renegade_LT JAUNAI JEEP COMPA Modeļa kods Compass versija Dzinēja jauda, kw/z Ātrumkārba Vidējais degvielas patēriņš 1, l/100 km Cena, EUR ar PVN 674.329.0 JEEP Compass 1.4 MAir 140 FWD MT Longitude 103/140 MT6 7,8/5,2/6,2

Sīkāk

Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākoš

Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākoš Pārbaudes darbs. Varbūtību teorija elementi. 1.variants Skolēna vārds,uzvārds... 1.uzdevums. ( 1punkts) Kurš no notikumiem ir drošs notikums: a) nākošais auto, kas iebrauks manā ielā, būs zilā krāsā; b)

Sīkāk