Torņu un teiksmu pilsēta Tallina

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Torņu un teiksmu pilsēta Tallina"

Transkripts

1 Torņu un teiksmu pilsēta Tallina

2 Pavadīt laiku ģimenes lokā kas var būt labāks? Labāks var būt tikai kopīgs ceļojums!

3 Tallina daudziem ir jau pārbaudīta un labi zināma pilsēta, taču tā slēpj vēl tik daudz pārsteigumu, ka pārsteigts būs gan vecs, gan jauns. Mēs saviem esošajiem un jaunajiem draugiem piedāvājam dažas idejas, kā šeit atpūsties kopā ar ģimeni. Dažiem tīkamāka ir neviltotā viduslaiku atmosfēra, citus vilina pasaules noslēpumi no pasakām / leģendām par bruņiniekiem un turnīriem, savukārt vēl citiem saistošāki šķiet reāli piedzīvojumi vai iepirkšanās. Šajā bukletā atradīsiet dažas idejas, kā pavadīt laiku Tallinā ar ģimeni un bērniem. Vairāk informācijas tūrisma vietnē vai jautājot Tallinas tūrisma informācijas centrā: Darba laiks: Pirmd.-piektd. Sestd.-svētd. Niguliste 2 Tālr E-pasta adrese: visit@tallinn.ee

4 Noslēpumainie viduslaiki jaunajiem bruņiniekiem un princesēm Uz priekšu, cēlie jaunie bruņinieki un daiļās princeses! Cēlu bruņinieku un pārtikušu tirgotāju viduslaiku pilsētas ieliņas jūs sagaidīs ar pakavu klaboņu uz bruģa. Šeit jūs izlošņāsiet cietokšņa sienu, caur seno torņu šaujamlūkām novērosiet ienaidnieka tuvošanos un uzrāpsieties pašā galotnē vienam no tiem. Cilvēki viduslaiku Tallinā dzīvoja it kā divās dažādās pilsētās: Lejpilsētā un Augšpilsētā. Bruņinieki un galma dāmas uzturējās Augšpilsētā, savukārt Lejpilsētā mitinājās tirgoņi un amatnieki. Viduslaiku pilsētā dzīve kūsāja no agra rīta līdz pat vēlam vakaram.

5

6 Viduslaiku Tallina Šīs pilsētas centrs bija un arī joprojām ir Rātslaukums, kurā bija tirgus, uz turieni cilvēki nāca pēc saldās Marta maizes (marcipāna), tur dejoja ap Ziemassvētku egli un turpat laukumā arī sodīja likumpārkāpējus. Pilsētu aizsargāja varena cietokšņa siena, no kuras torņiem sargi sekoja, vai netuvojas ienaidnieks. Tallina ir ļoti sena pilsēta: pirmoreiz tā tika atzīmēta pasaules kartē pirms vairāk nekā 800 gadiem gadā. Vecais Tomass Senā pagātnē Tallinas Papagaiļu dārzā notika sacensības šaušanā ar loku. Labākie dižciltīgas izcelsmes loka šāvēji sacentās, kurš trāpīs papagailim garas kārts galā. Taču reiz gadījies tā, ka mērķī nav varējis trāpīt neviens dalībnieks. Skatītāju pūlī todien bijis drosmīgs jauneklis vārdā Tomass. Viņš bijis no nabadzīgas ģimenes, bet labi šāvis ar loku. Draugi pierunājuši viņu parādīt, uz ko viņš ir spējīgs. Tomass izšāvis un trāpījis mērķī, un tūlīt pat ticis sagūstīts. Tomēr drosminieks neticis sodīts, bet nozīmēts pilsētas sardzē. Vēlāk Tomass kļuvis par varonīgu karavīru un pulka karognesēju, vairākkārt rīkojies varonīgi un uzticīgi kalpojis pilsētai līdz pat nāvei. Uzmanīgie tallinieši pamanījuši, ka Rātsnama vējrādītājs, kurš ir kā karavīrs ar ļoti garām ūsām, ļoti līdzinājies viņu varonīgajam sargam, vecajam Tomasam, un nosaukuši vējrādītāju viņa vārdā.

7 Tallinas torņi un pilsētas siena Kiek in de Kök tornis un Bastionu pazemes ejas Komandandi tee 2 Šā iespaidīgā torņa ekspozīcija iepazīstina ar viduslaiku karu vēsturi, izmantojot mūsdienu tehnikas sasniegumus. Muzeja augšējā stāvā ir mājīga kafejnīca ar lieliskiem Vecpilsētas skatiem. Tepat tornī atrodas arī ieeja 17. gadsimta bastionu pazemes ejās, kur tiek prezentēta ne tikai Tallinas tālā pagātne, bet arī nākotne. Pazemes eju apmeklēšanai nepieciešams reģistrēties iepriekš. Igaunijas Jūrniecības muzejs Resnās Margaritas tornis Pikk 70 Tornis tiešām nav mazs tā diametrs ir 25 metri un tam ir 155 ambrazūras (šaujamlūkas šaušanai no lielgabaliem). Pašlaik tornī darbojas Jūras muzejs, bet vasarā uz torņa jumta ir bērnu iecienīta saldējuma kafejnīca. Pieaugušie var baudīt Augšpilsētas, Lejpilsētas un ostas panorāmu. Jaunavu tornis Lühike jalg 9A XIV gadsimta tornis var pastāstīt ne vienu vien asinis stindzinošu stāstu par spokiem un dvēseles mieru neradušiem laupītājiem: kādreiz šī cietokšņa tipa būve bija cietums, vēlāk tas tika pārveidots par dzīvojamo ēku, bet tagad tajā ir atvērta kafejnīca, kurā var ne tikai iestiprināties, bet arī baudīt skaisto skatu uz Vecpilsētu. Rātsnams un Rātsnama tornis Raekoja plats 1 Pati galvenā Vecpilsētas ēka ir Rātsnams. Citu tādu, viduslaikos gotikas stilā celtu ēku, kas būvēta no kaļķakmens, Ziemeļeiropā neatradīsiet. Torņa smaili rotā vējrādītājs Vecais Tomass ūsainais Tallinas sargs. Vasaras laikā var uzkāpt pa šaurajām torņa kāpnēm un paraudzīties uz visiem no augšas. Epinga tornis Laboratooriumi 31 Torņa sešos stāvos izvietota interaktīva ekspozīcija par aizsargceltņu vēsturi, kas iekļauj viduslaiku ieročus un bruņu kreklus tos visus tepat varēs arī izmēģināt. Lēvenšedes tornis Kooli 7 Pašlaik tornī atrodas keramikas studija, kur var novērot, kā strādā meistari, un arī iegādāties iepatikušos lietu. Vasarā pie torņa, kas atrodas Torņu laukumā, notiek Ziedu festivāls. Hellemanna tornis un pilsētas mūris Müürivahe 48 Trīsstāvu Hellemanna tornis ir XV gadsimta viduslaiku aizsargbūve. No torņa var iziet uz cietokšņa mūra un pastaigāties pa tā 200-metrīgo laukumu, no kura paveras skaisti skati uz Vecpilsētu. Vairāk nostāstu par Tallinas torņiem pastāstīs Tallinas karte.

8 Pasaku pasaules noslēpumi Tallinā jūs gaida atmosfēra, kuru esat redzējuši vienīgi kinofilmās vai izjutuši, skatot bilžu grāmatas bērnībā. Viduslaiku Vecpilsētā atrodas Leļļu mākslas muzejs NUKU, kurā varat aplūkot roku lelles, kuras krievu valodā dēvē par petruškām, kā arī īstas marionetes no visas pasaules. Nonākot šausmu istabā, jums uzmetīsies zosāda. Visdrosmīgākie bruņinieki var mēģināt noskūpstīt Sniegbaltīti! Īsta paradīze atpūtai ar ģimeni ir Kadriorga parks ar pili, kuru savai mīļotajai ir cēlis Pēteris I, ar daudziem muzejiem visiem vecumiem un interesēm, dārza veida parkiem, kā arī romantisko Gulbju dīķi. Atpūšoties Tallinā, jūs aizmirsīsiet par tievēšanu, jo šeit teju vai katrā Vecpilsētas ēkā ir pa kādai kafejnīcai, un tās visas pavedina lielus un mazus saldummīļus ar savām gardajām kūkām un kafiju, kakao vai tēju.

9

10 Vene Laboratooriumi Pikk Lai Suurtüki Lai Vecpilsēta TORŅI Kiek in de Kök Jaunavu tornis Mūķeņu tornis Sauna tornis Kuldjala tornis Lovenšēdes tornis Kismae tornis Eppinga tornis Tornis Resnā Margarēta Hellemanna tornis Viru vārti CITI INTERESANTI OBJEKTI Rātsnams Rātsnama aptieka Svētā Gara baznīca Doma baznīca Sv. Olava baznīca Kafejnīca Maiasmokk Restorāns Olde Hansa Restorāns Peppersack Igaunijas Vēstures muzejs Leļļu mākslas muzejs NUKU Bastionu pazemes ejas Pilsētas muzejs Igaunijas Dabas muzejs

11 Vene Katarīnas iela Müürivahe Meistaru sēta Viru Müürivahe Saia käik Pikk Rātslaukums Pikk Jalg 15 N W E S Lühike Jalg Komandandi tee

12 Leļļu mākslas muzejs NUKU Lai 1 Interaktīvā brīnumzeme parāda Igaunijas leļļu teātra vēsturi un visu ar to saistīto: dažādu laikmetu lelles, vēlmju aku un šausmu istabu. Muzeja skatlogā no Nunnes ielas puses ik pēc pusstundas notiek tvaika teātra izrāde. Muzejs Miia-Milla-Manda Koidula 21C Šis simpātiskais bērnu centrs ir izvietots gados celtā koka paviljonā un vēstī par to, kas ir draudzība. Ieturēt maltīti var jaukā kafejnīcā, bet aktīvāk atpūsties bērnu spēļu laukumā muzeja priekšā. Bērnu muzejs Kotzebue 16 Nelielais un mājīgais muzejs ir kļuvis par māju rotaļlietām: lellēm, lācīšiem un citām spēļmantiņām. Muzeja ilgdzīvotāja ir lelle no Holandes, kas ir vairāk nekā 250 gadus veca.

13 Tallinā būtu jāpaviesojas pāris dienu, nakšņojot viesnīcā, kurās jūs sagaidīs atplestām rokām. Viesnīcu šeit ir ne mazums, tostarp Spa tipa viesnīcas ar ūdens centriem un pirts kompleksiem, kuros bērni jautri spēlējas ar milzīgu prieku, bet pieaugušie, atpūšoties pēc pastaigām pa pilsētu, priecājas kā bērni. Kalev marcipāna istaba-muzejs Pikk 16 Šeit var iepazīt marcipāna vēsturi un nopirkt pagaršošanai vai piemiņai iepatikušās figūriņas. Kā piemiņu par mūsu pilsētu iesakām iegādāties lelles, rotaļlietas, vietējo šokolādi un marcipānu, jo citur to neatradīsiet. Vietējā leģenda vēsta, ka marcipāns ir radīts Tallinas rātes aptiekā. Kohvik Komeet Estonia pst. 9 Plaša un mājīga kafejnīca tirdzniecības un izklaides centra Solaris 4. stāvā. Kafejnīcas lielie, vitrīnas tipa logi ļauj baudīt skaistu Tallinas panorāmu. Vasarā darbojas āra terase. Maiasmokk Pikk 16 Tallinas vecākā kafejnīca, kura darbojas kopš gada. Reval Cafe kafejnīcu tīkls Pierre Chocolaterie Vene 6 Kafejnīca, kura atrodas mājīgajā Meistaru sētā Vene ielā, piedāvā plašu gardu toršu, trifeļu un šokolādes dzērienu klāstu. Koogel Moogel Toom-Kooli 13 Kafejnīca atrodas klaunu Pijpa un Tūta un labo gariņu Spēļu nama mājas teātrī Augšpilsētā. Iesakām iegriezties kafejnīcā, kuru var apmeklēt ar bērniem. Pilnu Tallinas restorānu un kafejnīcu sarakstu atradīsiet tūrisma vietnē:

14 Vieniem piedzīvojumi, citiem iepirkumi, taču prieks visiem! Bērniem piemīt neizsmeļama enerģija, ar kuru viņi nereti padalās arī ar pieaugušajiem. Tādēļ darīt kaut ko kopā ir gan jautri, gan noderīgi: bērni mācās no pieaugušajiem, bet pieaugušie no bērniem. Izklaides un piedzīvojumu bērniem un jauniešiem Tallinā pietiek vairākām dienām. Kad jautā jauniešiem, ar ko sākas viņu diena Tallinā, atbilde, kā likums, ir viena ar veikalu apmeklējumu. Pat attapties nepaspēsiet, kad jauniešu rokās jau būs iepirkumu maisiņi: Tallinā ir ārkārtīgi daudz visdažādāko veikalu, kuros ir nopērkami gan moderni pašmāju, gan ārvalstu zīmolu izstrādājumi. Kamēr no šīs pārpilnības vēl nav apreibusi galva, nav slikta doma pasēdēt pie kafijas tases vai ieturēt pamatīgāku maltīti labā restorānā. Iespējams, ka kaut kas ir redzēts jau citās pilsētās, tomēr paiet garām Hidroplānu ostai nav iespējams. Kaut kā tāda nekur citur vienkārši nav piedzīvojumu jūras centrs, kurā jūs gaida īsta II Pasaules kara zemūdene, unikāls pagājušā gadsimta sākuma ledlauzis un milzum daudz visdažādāko eksponātu un trenažieru. Muzejs ir milzīgs, tāpēc pēc kāda laika ir jāatpūšas, un tam lieliski piemērota ir vietējā kafejnīca MARU. Pirms aiziet no šī unikālā muzeja, var ieiet tā suvenīru veikalā. Pēc zemūdens apmeklējuma var pacelties debesīs. Tallinas televīzijas tornis ir apbrīnojami viesmīlīgs un neparasti interesants. Tiek uzskatīts, ka no tā skatu laukuma labā laikā var redzēt pat Somijas krastus, nerunājot nemaz par Igaunijas panorāmu. Drosmīgākie var apiet tornim apkārt pa āra platformu. Ar drošinājumu, protams. Tie, kuriem nepietiek drosmes, var pastāvēt uz šīs Ziemeļeiropas augstākās atklātās būves caurspīdīgajām grīdas lūkām. Vasarā ir interesanti doties izbraucienā pa jūru un apmeklēt brīnumainās salas netālu no Tallinas: Aegna un Naisāres salā varat iepazīt jūras militāro spēku vēsturi, bet Prangli salā ar dzīvi zvejnieku ciematā. Ierodoties ar ģimeni, bez nakšņošanas nebūs ne pilna priekšstata par pilsētu, ne pilnvērtīga prieka par tās piedāvātajām iespējām. Spa viesnīcā jūs varat relaksēties, taču pat tad, ja jūsu viesnīcā nav Spa kompleksa, tuvākais komplekss ir rokas stiepiena attālumā.

15

16 Iesakām: Iepirkšanās: Jauniešu iecienītākie zīmoli ir nopērkami Rotermana kvartālā vēsturiskā vietā pašā pilsētas centrā, kur netālu atrodas virkne citu tirdzniecības centru (piemēram, Viru Keskus (Viru väljak 4), universālveikals Tallinna Kaubamaja (Gonsiori 2) un Solaris (Estonia pst 4)). Ārpus centra iesakām apmeklēt lielākos tirdzniecības centrus Rocca al Mare (Paldiski mnt 142), Kristiine (Endla 45) un Ülemiste (Suur-Sõjamäe 4). Ievērojamākās vietas: Hidroplānu osta (Lennusadam) Vesilennuki 6 Vairāk nekā 100 gadus vecie bijušie hidroplānu angāri ir pārvērtušies par mūsdienīgu jūras centru, kur iekštelpās un ārā, ūdenī un uz sauszemes izvietoti lielgabarītu priekšmeti no Tallinas karaflotes vēstures. Atklājumu centrs Enerģija Põhja pst 29 Ģimenes zinātnes un izglītības centrs simtgadīgā bijušās elektrostacijas ēkā. Tallinas TV tornis Kloostrimetsa tee 58A Igaunijas visaugstākās vēsturiskās betona ēkas augstums ir 314 metri, un no 175 metru augstumā esošā skatu laukuma var palūkoties uz Tallinu no putna lidojuma. Tallinas zooloģiskais dārzs Paldiski mnt Viens no lielākajiem zoodārziem Ziemeļeiropā. Šeit var sastapt visneparastākos zvērus no Amūras leoparda līdz zilonim, savukārt Tropu mājiņā bērnus un pieaugušos izklaidē šimpanzes un krokodili. Vasarā darbojas bērnu zoodārzs. Igaunijas vēstures muzejs Lielā Ģilde Pikk 17 Muzeja jaunā ekspozīcija GARĀ STIPRS igauņu vēstures gadi ļauj saprast šeit dzīvojošo cilvēku unikalitāti un palīdz atklāt Igaunijas pagātni, vedot cauri aizraujošām tematiskajām istabām. Tallinas botāniskais dārzs Kloostrimetsa tee 52 Iecienīta vieta ģimenes atpūtai: tūkstošiem dažādu augu gan ārā, gan dārza paviljonos. Blakus botāniskajam dārzam atrodas Tallinas TV tornis.

17 Piedzīvojumu parki: Piedzīvojumu parks Nemmē Külmallika 15a Piedzīvojumu takas dažāda vecuma bērniem un pieaugušajiem. Arī ūdens atrakcijas, vietas piknikiem un kafejnīca. Blakus āra baseini un sporta centrs. Piedzīvojumu parks Piritā Merivälja tee 5A 6 dažādas takas lieliskajā Piritas pludmalē. Piedzīvojumu parks Viimsi Karulaugu tee, Megazone Tartu mnt 80D Lielākais iekštelpu piedzīvojumu parks Igaunijā. Ūdens izklaides Gadās arī tā, ka daba nelutina mūs ar labiem laika apstākļiem: ir vai nu pārāk auksts, vai pārāk mākoņains. Taču ir vietas, kur vienmēr ir silts un ūdens procedūras var baudīt visu gadu. Kalev SPA Aia 18 Viens no lielākajiem un daudzpusīgākajiem Tallinas ūdens centriem jebkura vecuma apmeklētājiem. Nopietnu slodžu cienītājiem ir 50 metrus garš baseins. Meriton Grand Conference & Spa Hotel Paldiski mnt 4 Mūsdienīgs ūdens centrs jebkura vecuma apmeklētājiem. Pirts kompleksā ir arī sāls pirts un sanārijs. Pirita TOP Spa Hotel Regati pst 1 Neliels SPA centrs vēsturiskajā olimpiskajā viesnīcā. Pārstāvēts medicīniskais un wellness virziens. Tallink Spa & Conference Hotel Sadama 11A Mūsdienīgs SPA centrs pasažieru ostas rajonā vairāk piemērots pieaugušajiem un ģimenēm ar maziem bērniem. Tallinn SPA Randvere tee 11 Šeit, pie pilsētas robežas, ainaviskajā Vīmsi pagastā, izklaides iespējas atradīsies visai ģimenei: ūdens centrs, mūsdienīgs pirts un baseinu komplekss, bērnu spēļu centrs, kā arī slidotava iekštelpās, kas darbojas visu gadu.

18 Pasākumi visai ģimenei Daudzi Tallinas festivāli un pasākumi paredz īpašas programmas mazajiem piedzīvojumu meklētājiem. MAIJS Muzeju nakts Muzeju nakts tiek atzīmēta sestdienā pirms Starptautiskās muzeju dienas, Tallinā tā tiek rīkota kopš gada. Daudzi pilsētas muzeji darbojas līdz vēlam vakaram, un ieeja tajos ir par brīvu. Viduslaiku dienas Atdzimusī Hanzas laiku gaisotne ar svētku gājieniem un tirdzniecības galdiņu rindām. Decembris Starptautiskais Tallinas ziedu festivāls (Maijs augusts) Ikgadējs ainavu dizaina festivāls Torņa laukumā. jūnijs Treff Ielu teātru festivāls, kas tradicionāli notiek Vecpilsētas dienu ietvaros. Vecpilsētas dienas Tradicionālais ikgadējais pasākums Vecpilsētā atdzīvina viduslaiku gaisotni. Jūlijs Raatihuonentorin joulumarkkinat Tradicionālais ziemas pasākums Tallinā Igaunijas skaistākās un galvenās egles pakājē Rātslaukumā. Pirmā Ziemassvētku egle šeit tika uzstādīta tālajā gadā. Spēles kultūras tempļi: Igaunijas Krievu teātris Vabaduse väljak 5 Teātra repertuārā ir krievu un pasaules klasika, mūsdienu autoru lugas, labākie igauņu dramaturģijas paraugi, izrādes bērniem. Krievu leļļu teātris Mere pst 5 Teātris atrodas Krievu kultūras centra ēkā un piedāvā izrādes, kas domātas dažāda vecuma skatītājiem. Tallinas Jūras dienas Tradicionāls jūras festivāls visai ģimenei. Nacionālā opera Estonia Estonia pst 4 Balets, opera, mūzikli un operetes, t. sk. arī izrādes bērniem. Kinoteātri Coca Cola Plaza Solaris Filmas tiek demonstrētas oriģinālvalodā ar subtitriem igauņu un krievu valodā.

19 Izdevējs: Tallinn City Tourist Office & Convention Bureau Zīmējumi: Jan Tomson Izdevniecība: AS Folger Art 2014 Fotogrāfi: Allan Alajaan, Kirsti Eerik, Kaido Haagen, Olde Hansa, Kadrioru kunstimuuseum, Vahur Lõhmus, Muuseum Miia-Milla-Manda, Dan Mikkin, Rannarahva Muuseum, Harri Rospu, Nõmme Seikluspark, Pirita Seikluspark, Jana Süld, Andres Teiss, Toomas Tuul, Kadri Unt, Anu Vahtra, Toomas Volmer

20 Tallinas tūrisma informācijas centrs Niguliste 2 Tālr visit@tallinn.ee VisitTallinn 100 bezmaksas un izdevīgu piedāvājumu Tallinas atklāšanai! Ģimenes atvaļinājums Tallinā būs vienkāršs, ērts un atmiņā paliekošs ar Tallinn Card, vienlaicīgi arī ietaupīs laiku un naudu. Bez maksas: Ieeja muzejos un apskates vietās Viena ekskursija ar autobusu pēc paša izvēles Sabiedriskais transports Izklaide Atlaides: Ekskursijām pa jūru un pilsētā Restorānos un kafejnīcās Amatnieku un dizaina veikalos Brīvā laika pavadīšanas iespējām Kā taupīt ar Tallinn Card? Apmeklējumi ar 48h Tallinn Card Parastā cena Cena ar 48h Tallinn Card * Tallinn Card 48h, pieaugušais diena Hop-on hop-off ekskursija 20 0 Tallinas Zooloģiskais dārzs 7 0 Leļļu (NUKU) muzejs 5 0 Kiek in de Kök 4, diena Hidroplānu osta (Lennusadam) 10 0 Tallinas Televīzijas tornis 11 0 Boulings 16,50 0 Kopā * Papildus atlaides restorānos, kafejnīcās un amatnieku veikalos Tabulā minētās cenas var mainīties NB! Tallinn Card nevajag iegādāties bērniem līdz 6 gadu vecumam sabiedriskais transports, lielākā daļa muzeju un ekskursiju viņiem ir bez maksas. Tallinn Card var iegādāties: Tallinas Tūrisma informācijas centrā, viesnīcās, lidostā, autoostā, dzelzceļa stacijā, ostā, viesnīcās un internetā.

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4 Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits 29.10.2017-05.11.2017 no 459 ir 05.11.2017-12.11.2017 no 459 ir 12.11.2017-19.11.2017 no 459 ir 19.11.2017-26.11.2017

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3 MICRO, Q-25, PLATU Vispārīgi Jahtu klases: Mikro klase tika dibināta 1977. gadā ar nolūku veicināt burāšanas pieejamību plašākam sabiedrības lokam drošības un lietošanas ērtības ziņā. Garums: 5.5 metri

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra sta

Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra sta Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra statistika par 218. gadu 1. Apkalpoto tūristu (pieprasījumu)

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

AIC-9gadi-plakāti

AIC-9gadi-plakāti Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram 9 GADI Viena no Saeimas darba prioritātēm ir dialogs ar sabiedrību un iedzīvotāju iesaistīšana likumu pieņemšanas procesā Lai veicinātu sabiedrības izpratni

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik

CR 90 Crystaliser Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mik Trīskārša aizsardzība pret ūdeni 1. Blīvējošais pārklājums 2. Kristalizācijas process tiek novērsta ūdens iekļūšana materiālā 3. Mikroplaisu blīvēšana betonā Trīskārša aizsardzība pret ūdeni ir vairāk

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

Brīvdienu maršruts Nesteidzīgie Limbaži-ceļojums cauri gadsimtiem RĪGA Limbaži Limbažu novads Limbaži region Limbažu novada tūrisma informācijas centr

Brīvdienu maršruts Nesteidzīgie Limbaži-ceļojums cauri gadsimtiem RĪGA Limbaži Limbažu novads Limbaži region Limbažu novada tūrisma informācijas centr RĪGA Limbaži Limbažu novads Limbaži region Limbažu novada tūrisma informācijas centrs Torņa iela 3, Limbaži Tālr.: 64070608, 28359057 e-mail: tic@limbazi.lv skype: visitlimbazi twitter: visitlimbazi www.draugiem.lv/visitlimbazi

Sīkāk

NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: SEPTEMBRĪ VII Mūzikas un mākslas festivāla Daugavpils ReStArt 2018 atklāšanas koncerts: Baroka orķestris

NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: SEPTEMBRĪ VII Mūzikas un mākslas festivāla Daugavpils ReStArt 2018 atklāšanas koncerts: Baroka orķestris NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 14. 16. SEPTEMBRĪ VII Mūzikas un mākslas festivāla ReStArt 2018 atklāšanas koncerts: Baroka orķestris COLLEGIUM MUSICUM RIGA Norises laiks un vieta: 14. septembris,

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Jūrtaka: Nida Tallina. Daba, kultūra, pakalpojumi 24.-25. aprīlis, 2018, Liepāja, Roja Jūrtaka garas distances maršruts divās valstīs LV & EST statistika o Dienu skaits: 50; o Noietie kilometri: ~ 1230

Sīkāk

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc

Microsoft Word - 1_Teritorijas_izmantosanas_un_apbuves_noteikumi.doc Teritorijas izmantošana un apbūves noteikumi 1 Teritorijas izmantošana (zonējums), apbūves noteikumi Ķīpsalas teritorijas izmantošanas (zonējuma) pamatā likti iepriekš minētie nozīmīgie faktori, lai veicinātu

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai Solveiga Kabaka Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas vadītāja Tālr. 67021712 Solveiga.Kabaka@nva.gov.lv 24.02.2015, Rīga Mērķis:

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TŪRISMA UZŅĒMĒJU TIKŠANĀS VASARA/RUDENS 2016 Kurzemes uzņēmēju dienas LOC 27. 28.maijs Brīvdabas muzeja gadatirgus 3.-5.jūnijs, 7.augusts Palangas un Klaipēdas info dienas 7.jūlijs, 29. 31.jūlijs, 3.augusts

Sīkāk

Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 1

Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 1 Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 10 Dzīvojamā ēka 17000360256001 2 Alejas iela 11 Dzīvojamā

Sīkāk

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Valmieras drāmas teātris Vidēja termiņa darbības stratēģija Valmiera,

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Valmieras drāmas teātris Vidēja termiņa darbības stratēģija Valmiera, Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību Valmieras drāmas teātris Vidēja termiņa darbības stratēģija 2019.-2022. Valmiera, 2018 1 SATURA RĀDĪTĀJS 1. ESOŠĀ SITUĀCIJA, DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS... 3 2. STRATĒĢIJAS

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Lifelong Learning Grundtvig Partnership Project 2012-1-LV1-GRU06-03580 1 How to Ensure Qualitative Lifelong Learning for Different Age Groups Adult education teachers will discuss the ways how to involve

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Velotūrisma produkta attīstība Tūrisma attīstības valsts aģentūra Inese Šīrava Tūrisma attīstības valsts aģentūras Produktu attīstības vecākā eksperte 2013.gada 18.oktobrī Saulkrastos Kas ir mūsu tūristi?

Sīkāk

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini

*Pareizā atbilde un pareizo atbilžu daudzums procentos zaļā krāsā. 3. klase 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazini 1. Ja Tu esi sadraudzējies un vēlies satikties ar kādu, ar ko esi iepazinies internetā, bet dzīvē nekad neesi saticis, kā visdrošāk būtu rīkoties?: Pareizas atbildes: 6728 no 8404 1) Tikties publiskā vietā.

Sīkāk

IEVĒROJAMĀKĀS VIETAS RĪGA

IEVĒROJAMĀKĀS VIETAS RĪGA IEVĒROJAMĀKĀS VIETAS RĪGA 2 RĀTS 1 Vecrīgā, iepretim Akmens tiltam, atrodas Rātslaukums. Viduslaikos laukumā atradās tirgus. Otrā pasaules kara laikā laukums tika nopostīts. Mūsdienās Rātsnams ir pilnībā

Sīkāk

Personalizētas saldās dāvanas 2018

Personalizētas saldās dāvanas 2018 Personalizētas saldās dāvanas 2018 Iepriecini, apsveic, pasaki Paldies! un palutini sadarbības partnerus, darbiniekus un draugus ar gaumīgi un Jūsu uzņēmuma korporatīvajā stilā veidotām saldām dāvanām

Sīkāk

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: 4201-007-1624 Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar Cīrulīšu ielu un Kovārņu ielu Uz zemesgabala atrodas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Atbalsts pašnodarbinātības vai uzņēmējdarbības uzsākšanai Diāna Balode Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas Jauniešu garantijas eksperte Tālr. 67021696,

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx JAUNIEŠU APTAUJAS ANKETA Sveicināti! Aicinām Tevi piedalīties jauniešu aptaujā par Tavām ikdienas aktivitātēm! Aptaujas ilgums 0- minūtes. Lūdzu, sekojiet norādēm, uz kuriem jautājumiem jāatbild un cik

Sīkāk

Spēkā no gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībā

Spēkā no gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībā Spēkā no 2019. gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībām Mastercard World Elite kredītkarte ir kļuvusi par

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01-

[Type here] Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr /01- Būvniecības ieceres 2016.gadā. Paskaidrojuma raksti un apliecinājuma kartes Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 15.01.2016 3.5.10/01-PR2016 BS-955-6 2. 19.01.2016 3.5.11/01-AK2016 BS-1041-7 3. 09.02.2016

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 NACIONĀLAIS KULINĀRAIS CEĻŠ apsekojumi, secinājumi, turpmākie plāni Lauku tūrisma pārskata seminārs, 11.09.2014., Bīriņu pils APTAUJA: VAI TŪRISTIEM PATĪK NACIONĀLIE ĒDIENI? VAI CITĀS VALSTĪS CENŠATIES

Sīkāk

(Microsoft Word - Atskaite_Sic\356lij\342)

(Microsoft Word - Atskaite_Sic\356lij\342) Rudens klinšu kāpšanas treniņnometne Sicīlijā. Vasaras pagarināšanas nolūkā 8 LACAs pārstāvji no 15.-22. oktobrim devās uz saulaino Sicīliju, lai 6 dienas pilnveidotu savas prasmes klinšu kāpšanā, apskatītu

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAU BIBLIOTĒKU NEDĒĻA PREIĻU REĢIONA PAGASTU BIBLIOTĒKĀS ATTIECĪBAS. SADARBĪBA. KOPIENA 24.04.2016 NOVADS BIBLIOTĒKA PASĀKUMI NORISES LAIKS PREIĻU SAUNAS Novadpētniecības materiālu izstādes: Bibliotēka toreiz

Sīkāk

Inga Borg Ziema pie Plupa

Inga Borg Ziema pie Plupa Inga Borg Ziema pie Plupa Plups ir maziņš neredzamais, kas var sarunāties ar dzīvniekiem. Cilvēki viņu neredz, izņemot tevi un mani. Plups dzīvo tālu tālu starp augstajiem kalniem. Viņš dzīvo maziņā kūdras

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation LAUKU TŪRISMA SPĒKS: uzņēmēju, pašvaldības un vietējās kopienas sadarbība Mežotnes pils, 2015. gada 30. oktobris Mārketinga kampaņa, veidojot un popularizējot lauku tūrisma produktus skolu jauniešiem,

Sīkāk

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem darbiem un idejām. Pasākumā iekļauta ciemošanās pie

Sīkāk

Faktiskā siltumenerģijas patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā Lpp.1 no 25 Nr. p.k. Adrese faktiskai

Faktiskā siltumenerģijas patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā Lpp.1 no 25 Nr. p.k. Adrese faktiskai Faktiskā patēriņa salīdzinājums ar patēriņu tajā pašā laikposmā iepriekšējā gadā 06.2019 Lpp.1 no 25 1 1. pasažieru 4 2 1. pasažieru 8 3 1. preču 30a 4 1.Oficieru 4 2.840 2.680 5 1.Oficieru 6 0.951 1.484

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu.

Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu. Liepājas pils.10.vsk. 9.c klases skolnieki Elvis Beldavs,Deniss Ļitviņuks,Rihards Rusānovs. Drošs ceļš uz skolu. Ievads. Sveicināti. Mēs piedalamies šajā projektā, lai parādītu mūsu drošo ceļu uz skolu.

Sīkāk

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Loterijas organizētājs: SIA Lielās ielas centrs, vienotais reģistrācijas numurs LV40103836183, Lielā iela 13, Liepāja,

Sīkāk

RNP_

RNP_ Rāznas Nacionālais parks kādi esam? Teritorija pētīta Novadi nav automātiski tūrisma galamērėi! Neietekmēs, neitrāli, cerības Novadi nav automātiski tūrisma galamērėi! 3 rajonu un 8 pagastu vietā = 3

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek

LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek LIEPĀJAS CENTRĀLĀ ZINĀTNISKĀ BIBLIOTĒKA IZSTĀŽU UN PASĀKUMU PLĀNS 2017. GADA NOVEMBRIS Liepājas publiskajās bibliotēkās no 13. līdz 19. novembrim tiek atzīmēta Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļa. Centrālā

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts Daugavas labā krasta attīstības un labiekārtojuma koncepcija Paskaidrojuma raksts Devīze: TEV MAN - ĂIMENEI Ir vietas, kurās mēs gribam atgriezties. Tādai vietai nevajag daudz: ziedošu pļavu, bērnu smieklus,

Sīkāk

Folie 1

Folie 1 Priekšnosacījumi un izaicinājumi modernai koka būvniecībai Latvijā Andrejs Domkins Meža un koksnes produktu pētniecības un attīstības institūts SIA (MeKA) Koks ir izcils konstrukciju materiāls 100 m 190

Sīkāk

Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes lēmumam Nr.BV ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēk

Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes lēmumam Nr.BV ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēk Maināmās zemes vienību un ēku adreses: 2. daļa 2. pielikums Būvvaldes 14.12.2018. lēmumam Nr.BV-18-197-ls Sarakstā uzskaitītas tās zemes vienību un ēku adreses, kuras tiek mainītas saskaņā ar Ministru

Sīkāk

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Premium kvalitātes aromatizēto Arabika kafijas pupiņu katalogs Kafija ir kas vairāk par rīta dzērienu... Kafija dod enerģiju, spēku un mundrumu. Sniedz baudu. Nodrošina atmosfēru. Tā reizē ir neatņemama

Sīkāk

Latvijas labie piemēri vietu zīmola veidošanā un popularizēšanā.

Latvijas labie piemēri vietu zīmola veidošanā un popularizēšanā. SEM Search Engine Marketing ir SEO un SEA apvienojums. > SEO Search Engine Optimization > SEA Search Engine Advertising SEO & SEA rīcības eksperimentālais piemērs MAKŠĶERĒŠANA UN ATPŪTA USMAS EZERĀ Imantas,

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

Rudens celvedis skoleniem 2018 A4 copy

Rudens celvedis skoleniem 2018 A4 copy SKOLĒNU EKSKURSIJU CEĻVEDIS 2018 RUDENS VALMIERA KOCĒNI BURTNIEKI BEVERĪNA Valmieras pilsēta un Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadi aicina skolēnus doties izzinošās, aktīvās un neaizmirstamās rudens

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Velotūrisma nacionālās īpatnības īpaši aizsargājamā dabas teritorijās. Ķemeru nacionālā parka piemērs Agnese Balandiņa Carnikavas novads 27.03.2013 Velotūrisms ĪADT kāpēc par krietni zaļāka un videi draudzīgāka

Sīkāk

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies un izpildi skolotāja norādījumu Sporta inventāru izmanto

Sīkāk

Bangkoka Khao Sok Krabi! Apbrīnojamie Taizemes dienvidi ar Cheo Lan ezeru, Andamanu jūras salam un atpūtu Krabi provincē! Iekļautas 5 ekskursijas! Nac

Bangkoka Khao Sok Krabi! Apbrīnojamie Taizemes dienvidi ar Cheo Lan ezeru, Andamanu jūras salam un atpūtu Krabi provincē! Iekļautas 5 ekskursijas! Nac Bangkoka Khao Sok Krabi! Apbrīnojamie Taizemes dienvidi ar Cheo Lan ezeru, Andamanu jūras salam un atpūtu Krabi provincē! Iekļautas 5 ekskursijas! Nacionālais parks Khao Sok un Cheo Lan ezers ir vieni

Sīkāk

grand-media-buklets-final higher prices

grand-media-buklets-final higher prices capture the moment in film iemūžini mirkli ar video Kāzas ir brīnumjauks, satraucošs un neaizmirstams dzīves notikums. Šī ir diena, kad likteņus mij divas mīlošas sirdis. Ir svarīgi, lai tā tiktu iemūžināta

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š

Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst š Ūsas Autors nezināms Andras Otto ilustrācijas Kaķis savas ūsas izmanto, lai mērītu telpu vai attālumu. Tas ir sevišķi svarīgi, ja viņš mēģina ielīst šaurā vietā vai mazā caurumā. Ūsas viņam darbojas kā

Sīkāk

Ievads (1) g. Tautas skaitīšanas dati Kādas pēdas publiskajā telpā atstāj divkopienu sabiedrība? Vai tās vispār ir novērojamas Rīgas telpā? Kas

Ievads (1) g. Tautas skaitīšanas dati Kādas pēdas publiskajā telpā atstāj divkopienu sabiedrība? Vai tās vispār ir novērojamas Rīgas telpā? Kas Ievads (1) 2011. g. Tautas skaitīšanas dati Kādas pēdas publiskajā telpā atstāj divkopienu sabiedrība? Vai tās vispār ir novērojamas Rīgas telpā? Kas liecina par to? Kāda ir kopienu struktūra Rīgā? Etniskā

Sīkāk

Masu plānošanas pamati. Tēma 6

Masu plānošanas pamati. Tēma 6 Tēma #6 MEDIJU PLĀNOŠANAS PROCESS. Konstantīns Kuzikovs RISEBAA 2015 Sākotnējo datu izpēte Mediju plānošanas uzdevumu un mērķu formulēšana Mediju plāna izstrāde Brīfs/ galvenās veicamā darba vadlīnijas

Sīkāk

Presentazione standard di PowerPoint

Presentazione standard di PowerPoint LATVIJA PASAULĒ UN ES (2015, avoti: FAO un Eurostat) ir 13. lielākā zvejas produkcijas un 24. lielākā akvakultūras produkcijas ražotāja ES. (1.000 tonnas) Pasaule ES-28 % pasaule % ES-28 Nozveja 104.635

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Online interactive Risk Assessment Riska interaktīvā novērtēšana tiešsaistē Normatīvie dokumenti Darba aizsardzības likums MK not.nr.660 «Darba vides iekšējās uzraudzības veikšanas kārtība» (pieņemti 02.10.2007.):

Sīkāk

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši, 3 brūni klucīši, 1 spēles laukums, 1 barjera izvēlētā

Sīkāk

MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāma

MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāma MĪLI ZINĀTNISKO FANTASTIKU? Amerikāņu rakstnieks zinātniskās fantastikas un populārzinātnisku darbu autors. Mūža laikā sarakstījis vairāk kā 500 grāmatas. Latviski izdoti darbi Es, robots, No augšas raugoties,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Ceļojums laikā: manas bibliotēkas ēkas vēsture Variņu bibliotēka 1951. gadā dibinātās Variņu pagasta (tolaik Sebru ciema) bibliotēkas pirmā mājvieta ir Vilciņi. Ēkā atrodas arī Sebru ciema padome. 1954.

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS Piedāvātie ēdieni: PILS KROGS Bauskas pilī Zemnieku podiņš. Biešu biezzupa ar ķiploku grauzdiņiem un biešu čipsiem. (Cena pērkot atsevišķi: 3,50 EUR). Ķirbju-dzērveņu kārtojums. (Cena pērkot atsevišķi:

Sīkāk

LU 68 Fizikas sekcija DocBook

LU 68 Fizikas sekcija DocBook Vispārizglītojošās e-fizikas materiālu augstas kvalitātes noformējuma izstrāde, izmantojot DocBook un LaTeX tehnoloģijas Arnis Voitkāns LU 68. konferences Fizikas didaktikas sekcija 5.02.2010. Kas ir augstas

Sīkāk

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid

Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» Bismart konference «Vieda pilsētvid Ģeotelpisko datu infrastruktūras nozīme Viedās pilsētas pārvaldībā Ervins Stūrmanis SIA «Mikrokods» ervins@miko.lv Bismart konference «Vieda pilsētvide jeb Smart city» ZRKAC, Svētes 33, Jelgava 15.09.2017

Sīkāk

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem

Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem Ieraugi. Iedvesmojies. Īsteno. Pieredzes apmaiņas brauciens Partnerība Laukiem un jūrai piedāvā braucienu, kurā smelties pieredzi un iedvesmu jauniem darbiem un idejām. Pasākumā iekļauta ciemošanās pie

Sīkāk

Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas

Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni. 2019. gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas 6.00 Brauciens cauri Lietuvai, Polijai. Nakts trīs

Sīkāk

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu izplatība Latvijā lieto 2/3 Latvijas iedzīvotāju Populārākie Draugiem (1.2M/ 665 tk), Facebook (415 tk), Youtube un Twitter (180 tk/ 82 tk) Facebook & Draugiem.lv

Sīkāk

suvenīru katalogs

suvenīru katalogs SUVENĪRU KATALOGS DOD IESPĒJU CITĀDĀKĀM DĀVANĀM! KĀPĒC DOT PRIEKŠROKU MŪSU PIEDĀVĀJUMAM? ORIĢINĀLI UN CITĀDI! PALIEC VĒL ILGI SAŅĒMĒJA PRĀTĀ! RADĪTS TEPAT LATVIJĀ! Ienes pārmaiņas uzņēmumā ar oriģinālām

Sīkāk

Microsoft Word - JAL_6.kl.GRAMATA.doc

Microsoft Word - JAL_6.kl.GRAMATA.doc LATVIJAS VALSTS TERITORIJA Latvija ir valsts, kas atrodas Eiropas ziemeļaustrumos. Mūsu valsts ir viena no 3 Baltijas valstīm, tai ir 490 km gara jūras robeža gar Baltijas jūru un Rīgas jūras līci. Jūra

Sīkāk

Prezentācijas nosaukums

Prezentācijas nosaukums ZIEMAS SEZONAS TŪRISTU APMIERINĀTĪBA JŪRMALĀ Ekonomikas un vadības zinātniskais institūts Tūrisma un ilgtspējas pētījumu laboratorija DR.OEC. Ilze Medne DR.OEC. Aija van der Steina MBA Kristīne Bērziņa

Sīkāk

32repol_uzd

32repol_uzd Materiāls ņemts no grāmatas: Andžāns Agnis, Bērziņa Anna, Bērziņš Aivars "Latvijas Republikas 6-5 matemātikas olimpiādes" LATVIJAS REPUBLIKAS OLIMPIĀDE UZDEVUMI 8 klase Pierādīt, ka neviens no skaitļiem

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2016.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

LETTISKA Solnas pilsēta Ievads 1

LETTISKA Solnas pilsēta Ievads 1 LETTISKA Solnas pilsēta Ievads 1 Tā tiek vadīta Solna Pilsētas deputāti likumu un noteikumu robežās var brīvi izlemt, kā tiks vadīta Solna. Politiskā vīzija ir tāda, ka Solnai ir jābūt vienotai un dzīvotspējīgai

Sīkāk

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA

VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA VALMIERAS PĀRGAUJAS ĢIMNĀZIJA Drošības un veselības nedēļa 03.12. 07.12.2012. Aktivitātes Drošības un veselības nedēļā Drosme draudzēties aģentes Agnijas Bistrovas vadītās iecietības stundas. Skolēnu domes

Sīkāk

III LATGALES EKZOTĒRIKAS UN TAUTAS ZINTNIEKU DIENAS Pasākuma idejas apraksts Latgale zilo ezeru zeme, kas izauklējusi neskaitāmus izcilus dziedniekus,

III LATGALES EKZOTĒRIKAS UN TAUTAS ZINTNIEKU DIENAS Pasākuma idejas apraksts Latgale zilo ezeru zeme, kas izauklējusi neskaitāmus izcilus dziedniekus, III LATGALES EKZOTĒRIKAS UN TAUTAS ZINTNIEKU DIENAS Pasākuma idejas apraksts Latgale zilo ezeru zeme, kas izauklējusi neskaitāmus izcilus dziedniekus, zintniekus, ekzotēriķus un vienkārši apgarotus, atvērtus

Sīkāk

Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautā

Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautā Baltic Retail Forum 2019 Baltic Retail Forum 2019 konference mazumtirdzniecības uzņēmumu vadītājiem. Pasākumā tiks meklētas atbildes uz dažādiem jautājumiem, tiks apskatīta pastāvīgā tehnoloģiju attīstība

Sīkāk

LATVIJAS BASKETBOLS CEĻĀ UZ SASNIEGUMIEM – Dace

LATVIJAS BASKETBOLS  CEĻĀ UZ   SASNIEGUMIEM – Dace LATVIJAS LATVIJAS BASKETBOLA BASKETBOLA SASNIEGUMI SASNIEGUMI LATVIJAS LATVIJAS LEPNUMS LEPNUMS Basketbola Basketbola attīstības attīstības programma programma STRATĒĢISKIE VIRZIENI KONKURĒTSPĒJĪGU KONKURĒTSPĒJĪGU

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2015.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

Simtgades bagatibu klets 2016web

Simtgades bagatibu klets 2016web Šoruden Valmieras un kaimiņu novadu tūrisma uzņēmumi apvienojuši savus piedāvājumus skolēniem Simtgades bagātību klētī, kurā būs rodama gudrība, veselība, dzīvesprieks un citas bagātības, kas palīdzēs

Sīkāk

Koksnes izmantošana būvniecībā – iespējas un perspektīva

Koksnes izmantošana būvniecībā – iespējas un perspektīva Mežs - Latvijas ekonomikas stūrakmens Kristaps Ceplis biedrības «Zaļās mājas» valdes loceklis Kur slēpjas Latvijas iespēja? «The wealth embodied in natural resources makes up a significant proportion of

Sīkāk

VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: , E-pasts:

VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: , E-pasts: VALSTS KULTŪRAS PIEMINEKĻU AIZSARDZĪBAS INSPEKCIJA VIDZEMES REĢIONĀLĀ NODAĻA Pils laukums 5, Cēsis, LV-4101, Tel.: +371 64123834, E-pasts: vidzeme@mantojums.lv, www.mantojums.lv 27.02.2014. Nr.14.4-07/78

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums ES programma Radošā Eiropa (2014-2020) Andrejs.Lukins@km.gov.lv www.km.gov.lv/radosaeiropa facebook.com/radosaeiropa @radosaeiropa 05/04/2018, Valmiera ES programma RADOŠĀ EIROPA 2014-2020 - Eiropas Komisija

Sīkāk

WP 3 – Baltic section

WP 3 – Baltic section Rīgas metropoles areāla mobilitātes plānošana un NSB CoRe projekta aktivitātes 2019.gada 26.marts SUMBA sanāksme Astor Riga Hotel Projektu saspēle Mobilitātes risinājumi Rīgas metropoles areālā Ziemeļjūras

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija BIBLIOTĒKAS POPULARIZĒŠANA SOCIĀLAJOS TĪKLOS: krājums, pakalpojumi, tēla veidošana LATGALES CENTRĀLĀS BIBLIOTĒKAS SABIEDRISKO AT TIECĪBU VADĪTĀJA INGA GEDŽŪNE Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu

Sīkāk

Produkcijas katalogs

Produkcijas katalogs Saldā baltā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Fantazia dark tumšā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Karameļu tāfelīte 100 gr. 25 gab. Tumšās šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Piena šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Baltās

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

1 Pielikums Rīgas domes lēmumam Nr.5376 Līdzfinansējuma apmērs interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pil

1 Pielikums Rīgas domes lēmumam Nr.5376 Līdzfinansējuma apmērs interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pil 1 Pielikums Rīgas domes 23.10.2012. lēmumam Nr.5376 interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmām Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs un tā aprēķināšanas kārtība 1. 1.1.

Sīkāk