LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā snieg

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā snieg"

Transkripts

1 LIETOŠANAS PAMĀCĪBA Pirms šīs ierīces izmantošanas rūpīgi izlasiet tās lietošanas pamācību un pārliecinieties, ka esat pilnībā izpratis pamācībā sniegtos norādījumus. Modelis MS91518FFB Latviski

2 2 Šī ierīce atbilst sekojošām ES vadlīnijām: 2006/95/EK, 2004/108/EK, 2009/125/EK, 643/2009/EK un 2002/96/EK Informācija par drošību un brīdinājumi Lai ierīces izmantošana būtu droša un pareiza, pirms uzstādīšanas un pirmās izmantošanas reizes rūpīgi izlasiet šo pamācību, ieskaitot tajā ietvertos padomus un brīdinājumus. Lai izvairītos no nevajadzīgām kļūdām un negadījumiem, noteikti pārliecinieties, ka visi, kas izmanto ierīci ir rūpīgi iepazinušies ar tās darbības principiem un drošības funkcijām. Saglabājiet šo pamācību un pārliecinieties, ka tā paliek pie ierīces, gadījumā, ja ierīce tiek pārvietota vai pārdota. Rīkojieties šādi, lai ikviens, kas turpmāk izmantos ierīci, varētu rūpīgi iepazīties ar norādījumiem par ierīces izmantošanu un drošības paziņojumiem. Lai neapdraudētu dzīvību un mantu, ievērojiet pamācībā norādītos drošības pasākumus. Ražotājs nevar uzņemties atbildību par bojājumiem, kas radušies nevērīgas rīcības rezultātā. Drošības norādījumi saistībā ar bērniem un citiem lietotājiem Šo ierīci var izmantot bērni, kas ir vecāki par 8 gadiem, un personas ar samazinātām fiziskām, maņu vai garīgām spējām. Personas, kam nav pieredzes vai zināšanas ierīces lietošanā, drīkst lietot šo ierīci, ja viņas uzrauga vai pamāca par drošu ierīces izmantošanu un izskaidro iespējamos riskus. Bērni nedrīkst spēlēties ar ierīci. Bērni nedrīkst veikt ierīces tīrīšanu vai apkopi, ja viņus neuzrauga pieaugušais. Glabājiet iepakojumu bērniem nepieejamā vietā. Gadījumā, ja bērni rotaļājas ar iepakojumu, to uzliekot galvā, pastāv nosmakšanas risks.

3 3 Ja nododat ierīci atkritumos, atvienojiet kontaktdakšu no sienas rozetes, nogrieziet savienojuma vadu (pēc iespējas tuvāk ierīcei) un noņemiet durvis, lai nepieļautu, ka bērni, kas spēlējas, gūst elektrisko triecienu vai ieslēdz sevi ledusskapī. Ja ierīce ar magnētisko durvju blīvējumu aizstās vecāku ierīci ar atsperes fiksatoru (slēdzeni) uz durvīm vai vāka, noteikti padariet atsperes fiksatoru neizmantojamu, pirms izmest ierīci. Tas neļaus bērniem nokļūt dzīvībai bīstamās lamatās. Vispārēja drošība BRĪDINĀJUMS šo ierīci ir paredzēts izmantot mājsaimniecībās un tādās vietās, kā: - personāla virtuve veikalos, birojos un citās darba telpās; - lauku mājās, viesnīcās, moteļos un citās dzīvojamās platībās; - vietās, kur tiek piedāvāta pārnakšņošana ar brokastīm; - ēdināšanas un līdzīgās nekomerciālās vietās. BRĪDINĀJUMS neglabājiet ierīcē sprāgstošas vielas, piemēram, aerosolu bundžiņas. BRĪDINĀJUMS ja elektrības vads ir bojāts, ražotājam, servisa pārstāvim vai citai atbilstoši kvalificētai personai tas jānomaina, lai izvairītos no iespējamas elektrotraumas. BRĪDINĀJUMS neaizsprostojiet ventilācijas atveres ierīces korpusā vai iebūvētajā konstrukcijā. BRĪDINĀJUMS neizmantojiet mehāniskas ierīces vai citus līdzekļus (izņemot ražotāja ieteiktos), lai paātrinātu atkausēšanas procesu. BRĪDINĀJUMS nesabojājiet dzesējošās vielas kontūru. BRĪDINĀJUMS neizmantojiet elektriskās ierīces pārtikas uzglabāšanas nodalījumos, ja vien tās nav ražotāja ieteiktas ierīces. BRĪDINĀJUMS dzesējošā viela un izolācijas gāzveida viela ir uzliesmojoša. Nododiet ierīci tikai autorizētā atkritumu savākšanas centrā. Nepakļaujiet ierīci liesmas iedarbībai.

4 4 Dzesējošā viela Ierīces dzesēšanas kontūrā ir iepildīta dzesējošā viela izobutāns (R600a), kas ir dabīga, videi draudzīga gāze. Tomēr tā ir uzliesmojoša. Ierīces transportēšanas un uzstādīšanas laikā nodrošiniet, ka neviena no dzesēšanas kontūra daļām netiek sabojāta. Dzesējošā viela (R600a) ir uzliesmojoša. Uzmanību! Ugunsgrēka risks Ja dzesēšanas kontūrs tiek bojāts: - izvairieties no atklātas liesmas vai uguns aizdegšanās avotiem; - kārtīgi izvēdiniet telpu, kurā atrodas ierīce. Jebkāda veidā mainīt ierīces specifikācijas vai pārveidot šo ierīci ir bīstami. Elektriskā vada bojājumi var izraisīt īssavienojumu, ugunsgrēku un/vai elektrisko triecienu. Elektrodrošība 1. Elektrības vadu nedrīkst pagarināt. 2. Pārliecinieties, ka elektrības vads nav saspiests vai sabojāts. Saspiests vai sabojāts elektrības vads var pārkarst un izraisīt ugunsgrēku. 3. Nodrošiniet, ka brīvi varat piekļūt ierīces kontaktdakšai. 4. Atvienojot kontaktu, nevelciet aiz elektrības vada. 5. Ja sienas rozete ir vaļīga, neievietojiet tajā kontaktdakšu. Pastāv elektriskā trieciena vai ugunsgrēka risks. 6. Jūs nedrīkstat izmantot ierīci, ja tai nav iekšējais lampas pārsegs. 7. Ledusskapis darbojas /50Hz vienfāzes maiņstrāvas elektrotīklā. Ja sprieguma svārstības lietotāja rajonā ir tik lielas, ka spriegums pārsniedz norādīto diapazonu, drošības apsvērumu dēļ pārliecinieties, ka tiek izmantots automātiskais sprieguma regulators uz ledusskapi, kura jauda lielāka par 350W. Ledusskapis jāpievieno speciālai rozetei nevis parastai, kur tiek pievienotas arī citas elektroierīces. Rozetei jāatbilst sienas kontaktam ar zemējumu.

5 5 Ikdienas izmantošana Neglabājiet ierīcē uzliesmojošas gāzes vai šķidrumus. Pastāv sprādziena risks. Neizmantojiet ledusskapī elektroierīces (piem., elektriskos saldējuma aparātus, mikserus, utt.). Atvienojot ledusskapi no elektrotīkla, nevelciet aiz vada. Nenovietojiet karstus priekšmetus blakus ierīces plastmasas detaļām. Nenovietojiet pārtikas produktus tieši pie gaisa izvades pie ārējās sienas. Uzglabājiet fasētu, saldētu pārtiku saskaņā ar saldētās pārtikas ražotāja norādījumiem. Rūpīgi ievērojiet ierīces ražotāja ieteikumus par uzglabāšanu. Skatiet attiecīgos norādījumus par uzglabāšanu. Neievietojiet gāzētus vai dzirkstošus dzērienus saldēšanas nodalījumā, jo šķidrumam sasalstot, uz trauku tiek radīts spiediens, kas var izraisīt eksploziju un rezultātā sabojāt ierīci. Saldēta pārtika var izraisīt apsaldējumus, ja tā tiek lietota uzreiz pēc izņemšanas no saldētavas. Nenovietojiet ierīci tiešā saules gaismā. Turiet sveces un citus priekšmetus ar atklātu liesmu drošā attālumā no ierīces. Ierīce ir paredzēta pārtikas produktu un/vai dzērienu uzglabāšanai parastās mājsaimniecībās, atbilstoši skaidrojumam šajā pamācībā.

6 6 Ierīce ir smaga. Pārvietojot to, esiet piesardzīgs. Neņemiet un nepieskarieties priekšmetiem saldētavā ar mitrām/slapjām rokām, jo varat gūt ādas bojājumus vai apsaldēties. Neizmantojiet pamatni, atvilktnes, durvis, utt., lai uz tiem stāvētu vai atbalstītos. Saldētu pārtiku pēc atkausēšanas nedrīkst atkārtoti sasaldēt. Nelietojiet uzturā tikko no saldētavas izņemtu sasaldētu sulu vai ledus gabaliņus, jo pastāv risks apsaldēt mutes dobumu vai lūpas. Lai nepieļautu priekšmetu krišanu un ievainojumu vai ierīces bojājumu izraisīšanu, neievietojiet pārāk daudz produktu durvju plauktos vai pārāk daudz pārtikas augļu nodalījuma atvilktnēs. Uzmanību! Apkope un tīrīšana Pirms veikt apkopi, izslēdziet ierīci un atvienojiet kontaktdakšu no sienas rozetes. Netīriet ierīci ar metāla priekšmetiem, tvaika tīrītāju, gaistošām eļļām, organiskajiem šķīdinātājiem vai abrazīviem tīrītājiem. Neizmantojiet asus priekšmetus, lai noņemtu sarmu no ierīces. Izmantojiet plastmasas skrāpi. Uzstādīšana Svarīgi! Lai izveidotu pievienojumu elektrotīklam, sekojiet pamācībā sniegtajiem norādījumiem. Izpakojiet ierīci un vizuāli pārbaudiet, vai tā nav bojāta. Ja konstatējat bojājumus, nepievienojiet ierīci elektrotīklam. Nekavējoties paziņojiet par iespējamiem bojājumiem veikalā, kur iegādājāties ledusskapi. Saglabājiet iepakojumu. Pirms pievienot ierīci elektrotīklam, nolīmeņojat to un uzgaidiet vismaz četras stundas, lai eļļa ieplūstu atpakaļ kompresorā.

7 7 Nodrošiniet ap ierīci pietiekamu gaisa cirkulāciju, pretējā gadījumā ierīce var pārkarst. Lai nodrošinātu gaisa cirkulāciju, sekojiet norādījumiem par uzstādīšanu. Ja vien iespējams, ierīces aizmugure nedrīkst atrasties pārāk tuvu sienai, lai izvairītos no sienas saskares ar karstām ierīces detaļām (kompresoru, kondensatoru). Lai novērstu ugunsgrēka risku, sekojiet norādījumiem par uzstādīšanu. Ierīce nedrīkst atrasties radiatoru vai plīts tuvumā. Pārliecinieties, ka pēc ierīces uzstādīšanas varat piekļūt kontaktdakšai. Apkope Ar elektrību saistītos darbus, kas nepieciešami, lai veiktu ierīces apkopi, jāveic kvalificētiem elektriķiem vai kompetentai personai. Šīs ierīces apkopi jāveic autorizētam servisa centram un jāizmanto tikai oriģinālas rezerves daļas. 1) Ja ierīce aprīkota ar Frost Free funkciju. 2) Ja ierīcē ir saldētavas nodalījums. Ierīces uzstādīšana Pirms izmantot ierīci pirmo reizi, izlasiet sekojošos ieteikumus. Ierīces vēdināšana no sāniem līdz sienai vismaz 100 mm un brīva vieta priekšā, lai varētu atvērt durvis 150 leņķī, kā parādīts sekojošajā attēlā. Lai uzlabotu dzesēšanas sistēmas efektivitāti un ietaupītu enerģiju, ap ierīci nepieciešams nodrošināt pietiekamu vēdināšanu karstuma izkliedei. Šai nolūkā ap ledusskapi jābūt pietiekamai brīvai vietai. Padoms: ieteicamais attālums no aizmugures līdz sienai vismaz 75 mm, augšā 100 mm,

8 . 8 Nepieciešamā vieta novietošanai (mm) Pl PL1 Dz Dz1.. Piezīme: Šī ierīce paredzēta lietošanai atbilstoši tabulā norādītai klimata klasei. Tā var nedarboties kā paredzēts, ja ilgstoši tiek turēta temperatūrā, kas ir zemāka vai augstāka par tabulā norādīto. Klimata klase SN N ST T Apkārtējā temperatūra +10 C līdz +32 C +16 C līdz +32 C +16 C līdz +38 C +16 C līdz +43 C Novietojiet ierīci sausā vietā, lai pasargātu ierīci no augsta mitruma līmeņa. Neturiet ierīci tiešā saules gaismā, lietū vai salā. Nenovietojiet ierīci pie karstuma avotiem, piemēram, krāsnīm, kamīniem vai sildītājiem. Ierīces līmeņošana Lai pareizi ierīci nolīmeņotu un saglabātu gaisa cirkulācijai nepieciešamo telpu, ierīces apakšējā aizmugures daļā var būt nepieciešams noregulēt kājas. Jūs to varat paveikt ar piemērotu uzgriežņu atslēgu. Lai durvis pašas aizvērtos, noregulējot priekšējās kājas, izveidojiet sagāzumu uz aizmuguri par apm. 10 mm vai 0,5. Ja vēlaties pārvietot ierīci, atcerieties iestatīt kājas atpakaļ, ērtai ierīces pārvietošanai. Pēc pārvietošanas no jauna uzstādiet ierīci nepieciešamajā sagāzumā. Uzmanību! Riteņiem nav virzienmaiņas un tie var tikt izmantoti tikai ierīces pārvietošanai uz priekšu vai atpakaļ. Ledusskapja pārvietošana sāniski var sabojāt grīdu un ritenīšus. Regulējama apakšējā kāja Regulējama apakšējā kāja

9 9 Ierīces apraksts Ierīces apskats 1. Ledusskapja zonas LED gaisma 2. Ledusskapja durvju plaukts 3. Ledusskapja durvju blīvējums 4. Gaisa kanāla pārsegs ledusskapī 5. Ledusskapja plaukts 6. Ledus tvertne 7. Saldētavas augšējā atvilktne 8. Saldētavas apakšējā atvilktne 9. Kreisā noregulējamā apakšējā kāja 10. Ledusskapja zonas LED gaisma 11. Ledusskapja durvju plaukts 12. Gaisa kanāla pārsegs svaigajā zonā 13. Olu paliktnis (iekšpusē) 14. Ledusskapja plaukts 15. Ledusskapja durvju blīvējums 16. Saldētavas augšējā atvilktne 17. Saldētavas apakšējā atvilktne 18. Labā noregulējamā apakšējā kāja Piezīme: Hisense nepārtraukti uzlabo ierīces, kā rezultātā ledusskapja izskats var nedaudz atšķirties no šajā pamācībā norādītā, taču funkcijas un izmantošanas metodes paliek nemainīgas.

10 10 Vadības pogas displejā Izmantojiet ierīci saskaņā ar sniegtajiem norādījumiem. Ierīces vadības panelī iestatāmas sekojošas funkcijas un režīmi kā norādīts attēlos zemāk. Ieslēdzot ierīci pirmo reizi, displeja panelī ieslēdzas ikonu aizmugurapgaismojums. Ja netiek nospiesta neviena poga un durvis ir aizvērtas, displeja apgaismojums pēc 6 sekundēm izslēgsies. Vadības panelim ir divas temperatūru zonas un viena režīmu zona. Temperatūras kontrole. Hisense iesaka temperatūru ledusskapī, to ieslēdzot pirmo reizi, iestatīt uz 4 C un saldētavā uz -18C. Ja vēlaties mainīt temperatūru, rīkojieties atbilstoši turpmākām norādēm. Uzmanību! Iestatot temperatūru, Jūs iestatāt vidējo temperatūru visā ledusskapī. Temperatūras katrā nodalījumā var atšķirties no temperatūrām, kas norādītas panelī. Tas ir atkarīgs no uzglabājamās pārtikas daudzuma un tās novietojuma ledusskapī. Augsta vai zema istabas temperatūra arī var ietekmēt faktisko temperatūru ierīces iekšpusē. Atbloķēšana Ja panelī deg ikona " ", visas vadības pogas ir nobloķētas. Lai tās atbloķētu, 3 sekundes turiet nospiestu pogu " ". Ja 20 sekunžu laikā netiek nospiesta neviena poga, ledusskapis nobloķējas Režīms Varat izvēlēties, nospiežot pogu " ", ja ierīce ir " " režīmā. Izvēloties, uzgaidiet, līdz attiecīgā ikona mirgo 10 sekundes.

11 11 Super Cool funkcija Super Cool funkcija palīdz ātrāk atdzesēt pārtiku un ilgāk saglabāt to svaigu. Lai izvēlētos Super Cool funkciju, nospiediet pogu. Iedegsies apgaismojums. Lai atdzesētu maksimālo pārtikas daudzumu, uzgaidiet aptuveni 6 stundas. Super Cool funkcija automātiski izslēdzas pēc 6 stundām un ledusskapja temperatūras iestatījums rāda 2 C. Super Freeze funkcija Super Freeze funkcija straujāk pazemina saldētavas temperatūru, lai pārtika ātrāk sasalst. Šī funkcija palīdz saglabāt svaigas pārtikas vitamīnus un barības vielas un saglabāt pārtiku ilgāk svaigu. Lai izvēlētos Super Freeze funkciju, nospiediet pogu " ". Iedegsies apgaismojums. Lai sasaldētu pilnu saldētavu ar nesasaldētu pārtiku, nepieciešamas aptuveni 24 stundas. Super Freeze funkcija automātiski izslēdzas pēc 26 stundām un saldētavas temperatūra tiek iestatīta uz -24 C. Displeja vadības pogas Mākslīgais intelekts Aktivizējot mākslīgā intelekta funkciju, ledusskapja temperatūra tiek automātiski pārslēgta uz 4 C, bet saldētavas temperatūra uz -18 C. Ledusskapis Lai aktivizētu režīmu ledusskapja temperatūras kontrolēšanai, varat nospiest pogu " ". Vairākkārt spiežot pogu, temperatūra tiks mainīta sekojošā secībā. Saldētava Lai aktivizētu režīmu saldētavas temperatūras kontrolēšanai, varat nospiest pogu " ". Vairākkārt spiežot šo pogu, temperatūra tiks mainīta sekojošā secībā. Durvju trauksme Ja ledusskapja vai saldētavas durvis ir atvērtas ilgāk par 2 minūtēm, tiek aktivizēta durvju trauksme. Signāls automātiski pārstāj skanēt pēc 10 minūtēm. Lai ietaupītu elektroenerģiju, neturiet ilgstoši ierīces durvis atvērtas. Durvju trauksmi var izslēgt aizverot durvis.

12 12 Vadības pogas displejā Šajā pamācības sadaļā izskaidrots kā izmantot noderīgās ierīces funkcijas. Pirms uzsākt izmantot ierīci, Hisense iesaka rūpīgi iepazīties ar šo informāciju. 1. Durvju noregulēšana Ja durvis nav vienā līmenī, varat izmantot uzgriežņu atslēgu, durvju noregulēšanai. Ja saldētavas durvis traucē ledusskapja durvīm (ir augstāk par nepieciešamo līmeni). Izmantojiet uzgriežņu atslēgu, lai pagrieztu bultu uz apakšējās eņģes pretēji pulksteņrādītāja virzienam, tādējādi paceļot durvis. Tad izmantojiet uzgriežņu atslēgu, lai pievilktu uzgriezni. bulta uzgrieznis uzgriežņu atslēga 2. Ledusskapja kameras izmantošana Ledusskapja kamera ir piemērota dārzeņu un augļu uzglabāšanai. Ieteicams dažādu pārtiku iepakot atsevišķi, lai nezaudētu mitrumu un nesajauktos produktu aromāti. Uzmanību! Neaizveriet durvis, kamēr plaukti, augļu nodalījums un/vai teleskopiskās sliedes ir izbīdītas, jo varat sabojāt sliedes vai pašu ledusskapi. Stikla plaukti un durvju plaukti Ledusskapja kamerā ir 4 stikla plaukti un vairāki dažādi durvju plaukti, kas ir piemēroti olu, dzērienu bundžiņu, dzērienu pudeļu un fasētas pārtikas uzglabāšanai. Tos pēc nepieciešamības var novietot dažādos augstumos. Pirms pacelt durvju plauktu vertikāli, izņemiet no tiem pārtiku. Izņemot plauktus, viegli pavelciet tos uz priekšu, līdz plaukts iznāk no plaukta sliedēm. Atliekot plauktus atpakaļ, pārliecinieties, ka aizmugurē nav šķēršļu un viegli iespiediet plauktu atpakaļ vietā. Piezīme: visi durvju plaukti ir izņemami un tos var notīrīt. 3. Saldētavas izmantošana Saldētava ir piemērota, lai uzglabātu pārtiku, ko nepieciešams sasaldēt, piemēram, gaļu, saldējumu u.c. Uzmanību! Nodrošiniet, ka pudeles netiek atstātas saldētavā ilgāk, nekā tas nepieciešams, jo sasalstot pudeles var pārplīst. Atvilktnes Uz teleskopiskajām sliedēm uzstādītās atvilktnes var izmantot, lai uzglabātu lieku daudzumu pārtikas. Atvilktnes var izņemt tādā pašā veidā kā augļu nodalījumu no ledusskapja kameras. 4. Ledus kastes izmantošana Ledus kasti no saldētavas var izņemt. Ledus kastes izmantošana Izņemiet ledus kasti un novietojiet uz līdzenas virsmas. Tad ledus paliktņos ielejiet ūdeni. Ūdens līmenis nedrīkst pārsniegt maksimālo atzīmi. Ielieciet piepildīto ledus kasti atpakaļ saldētavā. Kad ledus gabaliņi ir sasaluši, pagrieziet pogu pulksteņrādītāja virzienā un ledus iekritīs ledus kastē. Ledus gabaliņus var uzglabāt ledus kastē. Ūdens iepildīšana Pagrieziet un iegūstiet ledus gabaliņus Piezīme: ja ledus tekne tiek izmantota pirmo reizi vai ja tā ilgstoši nav izmantota, pirms izmantošanas iztīriet to.

13 13 Noderīgi padomi Padomi enerģijas taupīšanai Lai ietaupītu elektroenerģiju, Hisense iesaka ievērot sekojošos padomus. Neturiet ilgstoši atvērtas ledusskapja durvis. Nodrošiniet, ka ierīce neatrodas karstuma avotu tuvumā (tieša saules gaisma, elektriskā cepeškrāsns vai plīts virsma, u.c.) Neuzstādiet temperatūru zemāku, nekā nepieciešams.. Neuzglabājiet ierīcē siltu ēdienu vai iztvaikojošu šķidrumu. Novietojiet ierīci labi vēdinātā telpā, kur nav mitrums. Skatiet sadaļu Ierīces uzstādīšana. Ja attēlā parādīta pareizā atvilktņu, augļu nodalījumu un plauktu kombinācija, nepielāgojiet kombināciju, jo tā ir izstrādāta visenergoefektīvākajā konfigurācijā. Padomi svaigas pārtikas atdzesēšanai Neievietojiet karstu ēdienu tieši ledusskapī vai saldētavā. Iekšējā temperatūra palielināsies, rezultātā kompresoram būs jādarbojas vairāk un tiks patērēts vairāk elektroenerģijas. Apsedziet vai ietiniet ēdienu, sevišķi, ja tam ir spēcīgs aromāts. Novietojiet ēdienu pareizi, lai ap to var cirkulēt gaiss. Padomi atdzesēšanai Gaļu (visa veida) ietiniet polietilēnā: ietiniet un novietojiet uz stikla plaukta virs dārzeņu atvilktnes. Vienmēr sekojiet pārtikas uzglabāšanas termiņam un izlietojiet pārtiku līdz ražotāja norādītajam datumam. Vārītus produktus, aukstus ēdienus, utt. jāapklāj un tos var novietot uz jebkura plaukta. Augļi un dārzeņus jāuzglabā īpaši tiem paredzētajā atvilktnē. Sviests un siers jāietin hermētiskā folijā vai plastikāta plēvē. Piena pudelēm jābūt noslēgtām ar vāku un tās jānovieto durvju plauktos. Padomi sasaldēšanai Pirmo reizi ieslēdzot ierīci vai pēc ilgstoša ierīces izmantošanas pārtraukuma, ļaujiet tai darboties vismaz 2 stundas zemākajos iestatījumos un tikai tad ievietojiet pārtiku nodalījumos. Gatavojiet ēdienu mazās porcijās, lai tas ātri un pilnīgi sasaltu un atkausēt vajadzētu tikai nepieciešamo porciju. Ietiniet pārtiku alumīnija folijā vai polietilēna pārtikas ietinamajā papīrā, kas ir hermētiski. Nepieļaujiet, ka svaiga, nesasaldēta pārtika saskaras ar pārtiku, kas jau ir sasalusi. Šādā gadījumā sasaldēti pārtika var tikt daļēji atkausēta. Sasaldēti produkti, ja tos lieto uzreiz pēc izņemšanas no saldētavas, var izraisīt ādas apsaldējumus. C Ieteicams saldētos iepakojumus marķēt, uzrakstot tiem datumus, lai varētu izsekot glabāšanas termiņam. Ieteikumi saldētas pārtikas uzglabāšanai Pārliecinieties, ka pārtikas tirgotājs ir pareizi uzglabājis saldēto pārtiku. Pēc atsaldēšanas pārtika ātri sabojājas un to nedrīkst atkārtoti sasaldēt. Nepārsniedziet ražotāja norādīto uzglabāšanas laiku. Ierīces izslēgšana Ja ierīci nepieciešams uz ilgāku laiku izslēgt, veiciet sekojošo, lai nepieļautu pelējuma rašanos uz ierīces.

14 14 1. Izņemiet visu pārtiku. 2. Atvienojiet kontaktdakšu no sienas rozetes. 3. Iztīriet un kārtīgi izžāvējiet iekšpusi. 4. Nodrošiniet, ka visas durvis ir nedaudz pavērtas, lai gaiss varētu cirkulēt. Tīrīšana un apkope Higiēnisku apsvērumu dēļ ierīci (ieskaitot ārējos un iekšējos piederumus) regulāri, vismaz reizi divos mēnešos ir jātīra. Uzmanību! Tīrīšanas laikā ierīci nedrīkst pievienot elektrotīklam. Pastāv strāvas trieciena risks! Pirms veikt tīrīšanu, izslēdziet ierīci un atvienojiet kontaktdakšu no sienas rozetes. Ārpuses tīrīšana Lai ierīce izskatītos nevainojami, tā regulāri jātīra. - Noslaukiet digitālo paneli un displeja paneli ar tīru, mīkstu lupatiņu. - Uzsmidziniet ūdeni uz tīrīšanas lupatiņas, nevis uz ierīces virsmas. Tas palīdz vienmērīgi sadalīt mitrumu uz virsmas. - Tīriet durvis, rokturus un skapja virsmas ar maigu mazgāšanas līdzekli un tad noslaukiet ar mīkstu drānu. Uzmanību! - Neizmantojiet asus priekšmetus, jo tie var saskrāpēt virsmu. - Tīrīšanai neizmantojiet atšķaidītāju, automašīnu mazgāšanas līdzekli, hloru, ēteriskās eļļas, abrazīvus tīrīšanas līdzekļus vai organiskos šķīdinātājus, piemēram, benzolu. Tie var sabojāt ierīces virsmu un var izraisītu ugunsgrēku. Iekšpuses tīrīšana Ierīces iekšpuse regulāri jātīra. To ir vieglāk tīrīt, ja ledusskapī ir maz pārtikas. Izslaukiet ledusskapja saldētavas iekšpusi ar vāju sodas bikarbonāta šķīdumu un tad izskalojiet ar siltu ūdeni, izmantojot izspiestu sūkli vai lupatiņu. Pilnīgi nosusiniet, pirms ielikt atpakaļ plauktus un grozus. Kārtīgi nosusiniet visas virsmas un noņemamās detaļas. Lai gan šī ierīce atkausējas automātiski, uz saldētavas iekšējām sienām var parādīties sarma, ja saldētavas durvis tiek bieži atvērtas vai pārāk ilgi turētas vaļā. Ja sarma ir pārāk bieza, izvēlieties periodu, kad pārtikas krājumi ir nelieli un rīkojieties sekojoši: 1. Izņemiet esošo pārtiku un piederumu grozus, atvienojiet ierīci no elektrotīkla un atstājiet durvis atvērtas. Kārtīgi izvēdiniet telpu, lai paātrinātu atkausēšanas procesu. 2. Kad atsaldēšana ir pabeigta, iztīriet saldētavu, kā norādīts pamācībā iepriekš. Uzmanību! Lai noņemtu sarmu no saldētavas nodalījuma, neizmantojiet asus priekšmetus. Kad iekšpuse ir pilnīgi izžuvusi, ierīci var atkal pievienot elektrotīklam un ieslēgt. LED lampas nomaiņa: Brīdinājums: lietotājs nedrīkst pats nomainīt LED lampu! Ja LED lampa ir bojāta, sazinieties ar klientu centru un lūdziet palīdzību. LED lampas nomaiņas secība ir sekojoša: 1. Atvienojiet ierīci no elektrotīkla. 2. Noņemiet lampas pārsegu, paspiežot to uz augšu un uz āru. 3. Ar vienu roku turiet LED vāku un ar otru roku velciet to, spiežot uz savienotāja bultas. 4. Ievietojiet jaunu LED lampu pareizi vietā.

15 15 Kļūmju novēršana Ja sakaraties ar ierīces darbības problēmām vai Jums radušās bažas, ka ierīce nedarbojas pareizi, pirms zvanīt klientu centram, veiciet vienkāršas pārbaudes, kas norādītas šajā pamācības sadaļā. Brīdinājums! Nemēģiniet pats labot ierīci. Ja, pabeidzot zemāk minēto pārbaudi, problēma nav novērsta, sazinieties ar kvalificētu speciālistu, autorizētu servisa tehniķi vai veikalu, kur iegādājāties ierīci. Problēma Ierīce nedarbojas pareizi Nepatīkams aromāts No ierīces atskan troksnis Motors darbojas nepārtraukti Nodalījumā veidojas sarmas kārta Iespējamais iemesls un risinājums Pārbaudiet, vai elektrības kontaktdakša ir kārtīgi ievietota sienas rozetē. Pārbaudiet drošinātāju vai eletropadeves ķēdi (pagarinātāju), ja nepieciešams, nomainiet to. Apkārtējā temperatūra ir pārāk zema. Mēģiniet iestatīt kamerā zemāku temperatūru, lai atrisinātu šo problēmu. Automātiskā atkausēšanas cikla laikā saldētava nedarbojas, vai nedarbojas īsu brīdi pēc ierīces ieslēgšanas. Tas ir normāli un nepieciešams, lai pasargātu kompresoru. Iekšpusi var būt nepieciešams iztīrīt. Daži pārtikas produkti, trauki vai ietinamais materiāls var radīt nepatīkamu aromātu. Zemāk norādītās skaņas ir normāla parādība: Kompresora darba skaņa. Gaisa kustības skaņa no mazā ventilatora motora saldētāja nodalījumā vai citos nodalījumos. Burbuļojoša skaņa līdzīgi kā vāroties ūdenim. Plaukšķoša skaņa automātiskas atkausēšanas laikā. Klikšķoša skaņa pirms kompresora iedarbošanās. Citas neparastas skaņas var rasties zemāk minēto iemeslu dēļ un Jums jāveic pārbaude un jāveic darbības: Ledusskapis nav līmenī. Ierīces aizmugure pieskaras sienai. Pudeles vai trauki ierīces iekšpusē krīt vai ripo. Ir normāli bieži dzirdēt motora skaņu, sekojošos apstākļos tas darboties biežāk: Temperatūras iestatījums ir zemāks, nekā tas nepieciešams Ierīcē nesen ievietots liels daudzums silta ēdiena. Temperatūra ārpus ierīces ir pārāk augsta. Durvis pārāk ilgi vai pārāk bieži tiek atstātas vaļā. Pēc ierīces uzstādīšanas vai, ja tā ilgu laiku bijusi izslēgta. Pārbaudiet, vai nav nobloķētas gaisa atveres. Pārliecinieties, ka ēdiens ir novietots ierīcē, nodrošinot pietiekamu vēdināšanu. Pārliecinieties, ka durvis ir pilnīgi aizvērtas. Lai noņemtu sarmu, skatiet pamācības sadaļu par tīrīšanu un apkopi.

16 16 Temperatūra iekšpusē pārāk augsta Temperatūra iekšpusē pārāk zema Durvis nevar aizvērt viegli Ūdens notek uz grīdas Nedarbojas apgaismojums Iespējams, esat atstājis durvis vaļā pārāk ilgi vai pārāk bieži; iespējams kāds šķērslis neļauj durvīm aizvērties; vai ierīcei nav pietiekami daudz brīvas vietas sānos, aizmugurē un augšā. Paaugstiniet temperatūru, sekojot norādījumiem pamācības nodaļā "Displeja vadība. Pārbaudiet, vai ledusskapis ir sagāzts uz aizmuguri par 10-15mm, lai durvis pašas aizvērtos. Pārbaudiet vai durvju aizvēršanu netraucē šķēršļi iekšpusē. Ūdens savākšanas tvertne (ledusskapja apakšā aizmugurē) var nebūt līmenī vai notekas tekne (atrodas zem kompresora novietnes augšas) var nebūt pareizi novietota, lai novirzītu ūdeni uz šo tvertni, Iespējams, noteka ir bloķēta. Lai pārbaudītu savākšanas tvertni un noteku, Jums jāatbīda ledusskapis no sienas. Var būt bojāts LED apgaismojums. Lai uzzinātu, kā nomainīt LED apgaismojumu, skatiet pamācības sadaļu par tīrīšanu un apkopi. Durvis pārāk ilgi ir atstātas vaļā un vadības sistēma ir izslēgusi apgaismojumu. Lai no jauna ieslēgtu apgaismojumu, aizveriet un atkal atveriet durvis. Ierīces nodošana atkritumos Šo ierīci aizliegts nodot atkritumos kopā ar parastajiem mājsaimniecības atkritumiem. Ir vairākas iespējas, kā nodot šo ierīci atkritumos: a) Pašvaldība ir izveidojusi savākšanas sistēmu elektrisko un elektronisko atkritumu savākšanai, neradot lietotājam papildus izmaksas. b) Ražotājs pieņem atpakaļ nolietoto ierīci, neradot lietotājam papildus izmaksas. c) Nolietotās ierīces satur vairākus vērtīgus materiālus, tās var pārdot metāllūžņu uzpircējiem. Nolietoto ierīču izmešana mežā vai citur dabā apdraud Jūsu dzīvību, jo bīstamās vielas noplūst gruntsūdeņos un no jauna nokļūst pārtikas ķēdē. Pareiza ierīces nodošana atkritumos Šis simbols uz produkta vai uz tā iepakojuma norāda, ka to nedrīkst izmest kopējos mājsaimniecības atkritumos. Jūs esat atbildīgs par nolietotā aprīkojuma nodošanu īpašā savākšanas vietā, kur pārstrādā nolietotu elektrisko un elektronisko aprīkojumu. Nolietotā aprīkojuma atsevišķa savākšana un otrreizēja pārstrāde palīdzēs saglabāt dabas resursus un nodrošinās aprīkojuma pārstrādi cilvēku veselībai un apkārtējai videi drošā veidā. Lai iegūtu papildu informāciju par nolietotā aprīkojuma nodošanu otrreizējai pārstrādei, sazinieties ar vietējo pašvaldību, mājsaimniecības atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu vai veikalu, kur iegādājāties šo preci.

Lietotāja rokasgrāmata

Lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata www.whirlpool.eu/register LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA RĀDĪTĀJS PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnīgāku palīdzību, lūdzu, reģistrējiet savu ierīci vietnē

Sīkāk

Untitled-1

Untitled-1 R-05 Lietošanas rokasgrāmata Elektriskā plīts virsma CDE 32/1 X Cienījamais lietotāj! Pateicamies, ka izvēlējāties vienu no mūsu iekārtām, kas ļauj iegūt vislabākos rezultātus. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties

Sīkāk

Dual TEMP PRO

Dual TEMP PRO Dual TEMP PRO 1 Darbības instrukcija Rezultāta nolasījums 5 Ievietotas zondes nolasījums HACCP pārbaudes gaismas diods (LED) SCAN poga (infrasarkanā) Režīma poga Zondes poga (zondes ievietošanas) Ievads

Sīkāk

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Datu lapa Izpildmehānismi trīs punktu vadībai bez drošības funkcijas SU, SD ar drošības funkciju (atspere uz augšu/uz leju) Apraksts Izpildmehānismus bez jebkāda adaptera var izmantot kopā ar: - Vārstu

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 50 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papildslēdzene TR Priekšplāksnes pagarinājums BV X00- BV X00-2

Sīkāk

S4M_Quick_Reference_Guide

S4M_Quick_Reference_Guide S4M Rokasgrāmata Izmantojiet šo rokasgrāmatu sava printera ikdienas ekspluatācijā. Plašāku informāciju meklējiet S4M lietošanas instrukcijā. Ārējais izskats. attēls Printera ārpuse Priekšpuse Aizmugure

Sīkāk

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1)

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1) Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt APSVEIKUMS Apsveicam! Izvēloties Waterpik Ultra Dental Water Jet, Jūs dodaties pareizā virzienā, lai saglabātu veselas smaganas un veselīgāku smaidu! Ar

Sīkāk

(Latvian) DM-RCBR Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50

(Latvian) DM-RCBR Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50 (Latvian) DM-RCBR001-00 Izplatītāja rokasgrāmata ROAD MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Konsoles tipa bremzes BR-CX70 BR-CX50 BL-4700 BL-4600 BL-R780 BL-R3000 ST-7900 ST-6700 ST-5700

Sīkāk

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS

Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Lietošanas instrukcija Modelim S06HS Ievads Lietošanas mērķis... 3 Brīdinājumu un norādījumu simboli...3 Drošības norādījumi......4 Lietošanas un likvidācijas norādījumi......5 Saziņa ar Caffitaly System...5

Sīkāk

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas amācība Automāta vadības / kontroles elementi 2 Automāta vadības elementi 1. Notekalāte 2. Notekrežģis 3. Durtiņas uzstādījumu režīmu vadības iekļuvei 4. Daudzfunkcionālais

Sīkāk

HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata

HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata HR3665, HR3666 HR3667 Lietotāja rokasgrāmata 2 LATVIEŠU 1 a b h i p c j o n d e m f k l A g B C D LATVIEŠU 3 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 4 LATVIEŠU 3 LATVIEŠU 5 4 1 2 3 4 5 6 6 LATVIEŠU Saturs Svarīgi! 7

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un izvēlnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā Plašs modulācijas diapazons 1 10: samazināts

Sīkāk

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm

210 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 180 mm 145 mm 210 mm 145 mm 145 mm 210 mm 280/180 mm 210 mm 145 mm 145 mm 21 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 18 mm 145 mm 21 mm 145 mm 145 mm 21 mm 28/18 mm 21 mm 145 mm 145 mm ENGLISH Installation Page 8 Instructions for use Page 9 FRANÇAIS Installation Page 18 Mode d emploi

Sīkāk

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata 1. Uzstādīšana 1.1 Identificējiet savu eco termostatu...4 1.2 Iepakojumā...4 1.3 Vārsta adapteru pārskats...5

Sīkāk

LV Divdurvju ledusskapja ar saldētavu lietošanas pamācība LV CUP 22../27../ CUP(esf) 22/27/

LV Divdurvju ledusskapja ar saldētavu lietošanas pamācība LV CUP 22../27../ CUP(esf) 22/27/ Divdurvju ledusskapja ar saldētavu lietošanas pamācība 7081 7081 878-00 887-02 CUP 22../27../30... 0507 CUP(esf) 22/27/30 3911 Ierīces apraksts īsumā Vadības elementi, att. A1: 1Slēdzis ieslēgšanai un

Sīkāk

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Novelciet stāvbremzes sviru. 3 2 Uzstādiet ķīļatbalstus sem aizmugurējām riepām. 4 Paceliet priekšējo auto pusi un atbalstiet

Sīkāk

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija

Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija Kafijas automāts HD8829 Lietošanas instrukcija 2 Latviešu Latviešu 3 Satura rādītājs Ievads 4 Svarīgi 4 Brīdinājumi 4 Uzmanību 5 Elektromagnētiskie lauki (EML) 5 Kafijas automāta pārskats (1.att.) 6 Kafijas

Sīkāk

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu 20-2425/1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu bremžu tips: 20-2425/1 skatiet iekaltos datus uz bremžu

Sīkāk

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II aizmugurējām trumuļbremzēm Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Nomainiet bremžu klučus pilnā komplektācijā uz katras ass. Tas nodrošina efektīvu bremzēšanu. Nemazgājiet bremžu sistēmas daļas ar degvielu, dīzeļdegvielu

Sīkāk

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt svešķermeni, ja tāds atrasts. 3 Noskaidrot bojājuma apjomu,

Sīkāk

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6 Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju... 2 2. Drošības pasākumi... 3 3. Vispārēja informācija... 4 4. Darba uzsākšana... 5 5. Darbs ar iekārtu... 6 6. Specifikācija... 8 7. Pasūtīšanas informācija...

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā kompaktajā vārsta korpusā ir trīs funkcijas: 1. Diferenciālā

Sīkāk

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ie IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA LV PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU. Lai saņemtu pilnvērtīgāku lietotāja atbalstu, reģistrējiet savu ierīci vietnē www.whirlpool.eu/register Lejuplādējiet

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼

Datu lapa: Wilo-TOP-Z 30/10 (1~230 V, PN 10, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3 min. Wilo-TOP-Z 30/10 1~230V - Rp 1¼ Datu lapa: Wilo-TOP-Z 3/1 (1~23 V, PN 1, RG) Raksturlīknes Maiņstrāva H/m 9 8 7 6 5 4 3 v,5 1 1,5 2 2,5 3 Wilo-TOP-Z 3/1 1~23V - Rp 1¼ m/s Atļautie sūknējamie šķidrumi (citi šķidrumi pēc pieprasījuma)

Sīkāk

Presentation title

Presentation title Tehniskās ekspertīzes un diagnostikas dienests Daudzdzīvokļu ēku elektrotīklu testēšana Uģis Skopans, Dienesta vadītājs 23.01.2014, Jūrmala Saturs Elektrotīklu pieļaujamās slodzes noteikšana Elektroinstalācijas

Sīkāk

SNP3000_UM_LV_2.2.indd

SNP3000_UM_LV_2.2.indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 LV Lietotāja rokasgrāmata 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izvelnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā

Sīkāk

MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS

MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS MODELIS SUP041E LIETOŠANAS PAMĀCĪBA UZMANĪGI IZLASIET ŠO LIETOŠANAS PAMĀCĪBU PIRMS IEKĀRTAS IZMANTOŠANAS DROŠĪBAS NOTEIKUMI Neļaujiet elektriskajiem elementiem kontaktēt ar ūdeni: Īssavienojuma bīstamība!

Sīkāk

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx ĪPAŠNIEKA ROKASGRĀMATA Gaisa kondicionētāja iezemēšana KP-35 HN8 Pateicamies par portatīvās gaisa kondicionēšanas ierīces iegādi. Pirms gaisa kondicionētāja lietošanas, lūdzu, rūpīgi izlasiet šo rokasgrāmatu

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Komisijas Regula (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina

Komisijas Regula (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina L 191/26 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 23.7.2009. KOMISIJAS REGULA (EK) Nr. 640/2009 (2009. gada 22. jūlijs) par Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 2005/32/EK īstenošanu attiecībā uz ekodizaina

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

MONTĀŽAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu Galvenās slēdzenes komplekts Window systems Door systems Comfort systems

MONTĀŽAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu Galvenās slēdzenes komplekts Window systems Door systems Comfort systems MONTĀŽAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu Window systems Door systems Comfort systems Saturs 1. IEVADS...4 1.1. Ražotājs un serviss... 4 1.2. Šī dokumenta mērķa grupa... 4 1.3. Atbilstoša

Sīkāk

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA

LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA LABORATORIJAS MĒBELES Darba galdi GALDI-SALAS Apakšskapji Sienas skapji Skapji ar izlietnēm Svaru galdi Uzglabāšanas skapji ĶĪMISKO VIELU UZGLABĀŠANA SKAPJI VAAKUMPUMBAD VILKMES SKAPJI DARBA GALDI Darba

Sīkāk

Microsoft Word - TempoSelect.doc

Microsoft Word - TempoSelect.doc Lietošanas instrukcija Simboli, kas izmantoti instrukcijā Svarīga informācija Papildinformācija Atgādinājumi 1. Lietot tikai AA alkaline tipa baterijas 1.5V (LR06). 2. Nomainīt baterijas katras sezonas

Sīkāk

SKODA_Universal

SKODA_Universal GARANTIJAS UN PAPILDU GARANTIJAS VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI UN PROCEDŪRAS NOTEIKUMI. DERĪGI SĀKOT NO 12.2017 JĒDZIENI Šajā dokumentā tiek definēti sekojoši jēdzieni: Ražotājs šī dokumenta izpratnē ir ŠKODA AUTO

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI 2.pielikums iepirkuma Nr. VNP 207/ Nolikumam Tehniskā specifikācija N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts. Sekcija- krāsains rotaļu un rotaļlietu plaukts.. Pielikums sekcijas izmēri Skaits,gab Sekcija- rotaļlietu

Sīkāk

PRIME NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS

PRIME NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS NEW PIE SIENAS STIPRINĀMS GĀZES KONDENSĀCIJAS KATLS Ideāli piemērots nomainot tradicionālos apkures katlus jaunais kondensācijas katlu klāsts iekļauj sevī divus modeļus, 24 un 28 kw apkurei un karstā 24

Sīkāk

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā 01.04.2019 05.05.2019 (14.-18. nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Jūsu piederumi ilgākam produktu kalpošanas laikam Vāciņu glabāšanas sistēma SS191415 12,

Sīkāk

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro2000 1. Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi - Poraini apakš apmetumi/ gaisa poru apmetumi - Reversīvie

Sīkāk

CAUTION: Safety Instructions

CAUTION: Safety Instructions UZMANĪBU! Drošības instrukcijas Lai garantētu personīgo drošību un novērstu potenciālus sistēmas un darba vietas bojājumus, ievērojiet tālāk sniegtos drošības noteikumus. PIEZĪME: reglamentējošo papildinformāciju,

Sīkāk

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice

SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice SIA Jūrmalas Mežaparki TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS Bērnu rotaļu laukuma elementu iegāde un uzstādīšana Nr.p.k. Preces nosaukums Detalizēts apraksts, skice vai vizuālais attēls atbilstoši tehniskajai specifikācijai

Sīkāk

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1

Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 Z6 kafijas automāta lietošanas instrukcija 1 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi esat

Sīkāk

TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV_

TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV_ PSCS 11-3,6V LV INSTRUKCIJU TULKOJUMAM NO ORIĢINĀLVALODAS AKUMULATORA SKRŪVGRIEZIS AR BITU ŽURNĀLS TRT-BA-PSCS11-3,6V-TC-002-LV Saturs Norādījumi lietošanas instrukcijai... 1 Drošība... 2 Informācija par

Sīkāk

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet

IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet IKDIENAS LIETOŠANAS INSTRUKCIJA PALDIES, KA IEGĀDĀJĀTIES WHIRLPOOL IZSTRĀDĀJUMU Lai saņemtu pilnvērtīgu apkalpošanu un palīdzību, lūdzu, reģistrējiet savu ierīci vietnē www.whirlpool.eu/register WWW Lejuplādējiet

Sīkāk

DFU X-Smart WEB

DFU X-Smart WEB LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 JAP / F190270.LV / 07 / 2004 / updated 10/2015 Saturs Saturs 1 Ievads................................................ 6 1.1 Indikācijas.............................................

Sīkāk

MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY P

MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY P MRI pārbaudes saraksts MED EL CI un ABI modeļiem Mi1200 SYNCHRONY Mi1200 SYNCHRONY PIN Mi1210 SYNCHRONY ST...1 Mi1200 SYNCHRONY ABI Mi1200 SYNCHRONY PIN ABI...2 Mi1000 CONCERTO Mi1000 CONCERTO PIN SONATA...3

Sīkāk

X-Smart DFU LV WEB

X-Smart DFU LV WEB Lietošanas norādījumi LV LAPA ATSTĀTA TUKŠA APZINĀTI 2/48 BLVXS00DFUWEB / Rev.09 / 10-2018 Saturs Saturs 1 Ievads................................................... 6 1.1 Indikācijas................................................

Sīkāk

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13 nüvi 1200 1300 sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 1390 1200, 1210, 1240, 1250, 1260 2009 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

Title

Title EW6S226SI LV Veļas mašīna Lietošanas instrukcija 2 SK Práčka Návod na používanie 40 2 www.electrolux.com SATURS 1. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA...3 2. DROŠĪBAS NORĀDĪJUMI...4 3. UZSTĀDĪŠANA...6 4. PIEDERUMI...9

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru

PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru PROFESSIONAL AROMA GRINDER et lv lt Z6 lietošanas pamācība ru Satura rādītājs Jūsu Z6 Vadības elementi 54 Svarīga informācija 56 Pareiza lietošana...56 Jūsu drošībai...56 1 Sagatavošana un pirmā lietošanas

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk

_lv.indd

_lv.indd Ventilation Ventilation Lietošanas un montāžas instrukcija ledusskapim ar saldētavu 7082 548-00 IC/ICN...6 0807 Ierīces apraksts īsumā Datu plāksnīte, att. A3 1 Ierīces nosaukums 2 Tehniskās apkopes numurs

Sīkāk

Simple booklet A5 new branding 2015

Simple booklet A5 new branding 2015 SM7581, USER MANUAL SM7580 SM6080/SM6081/SM7080/SM7081 MAN MANUAL LV LIETOTĀJA DEL USUARIO ROKASGRĀMATA MOD MANUALE UTENTE GEBRUIKSAANWIJZING BENUTZERHANDBUCH MANUALE UTENTE MANUALE UTENTE GEBRUIKSAANWIJZING

Sīkāk

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daudz efektīvāka. JAUNUMS! l Īpaši zems enerģijas patēriņš

Sīkāk

ipod shuffle Lietošanas instrukcija

ipod shuffle Lietošanas instrukcija ipod shuffle Lietošanas instrukcija Saturs 5 Par ipod shuffle 5 ipod shuffle jaunumi 6 ipod shuffle pamati 6 ipod shuffle pārskats 7 ipod shuffle vadību izmantošana 8 ipod shuffle savienošana un atvienošana

Sīkāk

40091_00430_G_Av_comp_000119_LV.indb

40091_00430_G_Av_comp_000119_LV.indb Aventa compact Aventa compact plus LV Lietošanas instrukcija Brauciena laikā glabāt transportlīdzeklī 02. lpp. Aventa compact / plus Satura rādītājs Izmantotie simboli... 2 Norādījumi par drošību... 2

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Title

Title LV KÖLDGRADER LT LATVIEŠU Pilnu IKEA apstiprināto pēcpārdošanas pakalpojumu sniedzēju sarakstu un tālruņa numurus, lūdzu, skatiet šīs rokasgrāmatas pēdējā lappusē. LIETUVIŲ Visą IKEA paskirtų aptarnavimo

Sīkāk

Tick Chart Trader

Tick Chart Trader MT4 Supreme Edition Tick Chart Trader Šajā rokasgrāmatā atradīsiet uzstādīšanas un lietošanas instrukcijas priekš MT4 Supreme Edition. Instalēšanas process un lietošana ir tāda pati kā jaunajā MT5 Supreme

Sīkāk

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support 2 LV Satura rādītājs 1 Svarīgi drošības norādījumi 4 Dzirdes drošība

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - Relaksejosie_vingrojumi

Microsoft PowerPoint - Relaksejosie_vingrojumi Darba vingrošana Relaksējoši vingrojumi pleciem, mugurai un rokām 1 2 1. vingrojums 2. vingrojums Izpildot šo vingrojumu, nedaudz ieliekties kājās. Vienu roku pārlikt pāri otras rokas plecam, kā parādīts

Sīkāk

Instrukcija

Instrukcija 10.03.2009 Lietošanas pamācība Zema spiediena caurplūdes kaltēm TK Ar Valču tipa iztukšošanas mehānismu Ar Pulsāciju tipa iztukšošanas mehānismu Document No: 110 152 Address Visiting address Telephone

Sīkāk

Owner and installation Manual (DC duct FCU ).ai

Owner and  installation Manual (DC duct FCU ).ai UZSTĀDĪŠANAS UN ĪPAŠNIEKA ROKASGRĀMATA Kanālu tipa ventilatora spole KFC-PD-2T-200D KFC-PD-2T-300D KFC-PD-2T-400D KFC-PD-2T-600D KFC-PD-2T-800D KFC-PD-4T-200D KFC-PD-4T-300D KFC-PD-4T-500D KFC-PD-4T-600D

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

1ZSE lv Rev 4.indd

1ZSE lv Rev 4.indd 1ZSE 5492-154 lv, red. 4 UZ tipa sprieguma slogregulatori Lietotāja rokasgrāmata Oriģinālā instrukcija Dokumentā sniegtā informācija ir vispārīga, un tā neattiecas uz visiem iespējamiem lietojumiem. Ja

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx 2017.gada 3. aprīlī Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Aktu apstiprinu: Komisijas locekļi: Jānis Svarinskis, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Dzivojamās

Sīkāk

Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1

Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1 Trauku mazgājamā mašīna Lietošanas rokasgrāmata CDCP6/E CDCP6/E-S 1 Izlasiet šo lietošanas rokasgrāmatu! Šajā rokasgrāmatā ir tādas nodaļas, kā Drošības instrukcijas, Ekspluatācijas instrukcijas, Uzstādīšanas

Sīkāk

02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu 02 02 LV LV Lietošanas pamācība Modelis HD8965 Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet. Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/welcome SVARĪGA DROŠĪBAS INFORMĀCIJA Lietojot elektroierīces,

Sīkāk

LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0

LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0 LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0 www.samsung.com Saturs Pamatinformācija 4 Sākumā izlasi mani 7 Ierīces pārkaršanas situācijas un to risinājumi 11 Ierīces

Sīkāk

1ZSE lv Rev 4.indd

1ZSE lv Rev 4.indd 1ZSE 5492-156 lv, red. 4 UBB tipa sprieguma slogregulatori Lietotāja rokasgrāmata Oriģinālā instrukcija Dokumentā sniegtā informācija ir vispārīga, un tā neattiecas uz visiem iespējamiem lietojumiem. Ja

Sīkāk

Formblatt Zafira im Dialog.indd

Formblatt Zafira im Dialog.indd Saturs 1. Audio... 1 2. Navigācija (tikai Navi 900 IntelliLink)... 2 4. Apple CarPlay... 4 5. Android Auto... 6 6. Balss at paz īšana... 9 7. Krāsu mērinstrumentu panelis... 10 8. Izlase... 10 9. Video...

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Superstatic 449 Statiskais siltumskaitītājs, statiskais dzesēšanas skaitītājs Pielietošana: Kompaktais siltumskaitītājs Superstatic 449 var tikt darbināts ar akumulatoru vai elektrotīklu. Tas tiek izmantots

Sīkāk

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Pralinē Saturs Izejvielas Par eļļas sēklām Ražošanas process Apstrāde Izmantošanas iespējas Izejvielas. Lazdu rieksti. Botānika Parastās lazdas (Corylus avellana) rieksts ir neveronis, kas nozīmē, ka sēkla

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

STR-DH550

STR-DH550 4-488-937-71(1) (LV) Vairākkanālu AV uztvērējs Uzziņu rokasgrāmata STR-DH550 BRĪDINĀJUMS Lai samazinātu aizdegšanās vai elektrošoka risku, nepakļaujiet šo aparātu lietus vai mitruma iedarbībai. Lai samazinātu

Sīkāk

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS DELEĢĒTĀ REGULA (ES).../..., ar ko Eiropas Parla

EIROPAS KOMISIJA Briselē, C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS DELEĢĒTĀ REGULA (ES).../..., ar ko Eiropas Parla EIROPAS KOMISIJA Briselē, 11.3.2019. C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS DELEĢĒTĀ REGULA (ES).../..., ar ko Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2017/1369 papildina attiecībā

Sīkāk

ISKU ekspozīcijas izpārdošana

ISKU ekspozīcijas izpārdošana LIELĀ ISKU EKSPOZĪCIJAS IZPĀRDOŠANA ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU ISKU Moduļtipa dīvāns Kaari Materiāls: Tumši pelēks un zaļš filcs. Augstās sienas noņemamas un maināmas Cena: EUR 2450 + PVN

Sīkāk

CM5x00_lv

CM5x00_lv Lietošanas instrukcija Pilna darbības cikla kafijas automāts Pirms uzstādīšanas, pievienošanas un ekspluatācijas sākšanas obligāti izlasiet lietošanas instrukciju. Tādējādi jūs pasargāsiet sevi un nepieļausiet

Sīkāk

Regio RC CDOC

Regio RC CDOC RC-CDOC Ieprogrammēts istabas kontrolieris ar displeju un komunikācijas iespēju RC-CDOC ir pilnībā ieprogrammēts istabas kontrolieris no Regio Midi sērijas, paredzēts sildīšanas, dzesēšanas un CO 2 regulēšanai

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau

Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietau Istockphoto.com / WWF-Canada Kas ir Zaļais birojs? WWF Zaļais birojs ir praktiska vides pārvaldības sistēma birojiem. Ar tās palīdzību Jūs varat ietaupīt līdzekļus, samazināt ekoloģiskās pēdas nospiedumu

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

Kiox-Online_lv

Kiox-Online_lv Kiox Online-Version (BUI330) lv Oriģinālā lietošanas pamācība Latviešu 1 Drošības noteikumi... 3 Par datu drošību... 4 Sirsnīgi apsveicam!... 5 Izstrādājuma un tā funkciju apraksts... 5 Pielietojums...

Sīkāk

PrintGroup-vacSy_Maketirovani...

PrintGroup-vacSy_Maketirovani... R E V O L U C I O N Ā R A V A K U U M A S I S T Ē M A KĀPĒC IZŠĶIEST PĀRTIKU? Visā pasaulē aptuveni miljards cilvēku cieš pārtikas trūkuma dēļ, bet ar aptuveni 40 miljoniem tonnu pārtikas, kas tiek velti

Sīkāk