Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas vides novērtējums Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzija ir lielāka skola Valkas novadā, kurā iespēja iegūt izglītību no kla

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas vides novērtējums Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzija ir lielāka skola Valkas novadā, kurā iespēja iegūt izglītību no kla"

Transkripts

1 Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas vides novērtējums Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzija ir lielāka skola Valkas novadā, kurā iespēja iegūt izglītību no klasei gada vasarā pilsētā notiku skolu reorganizācija. Tās rezultātā tika apvienota Valkas pamatskola ar Valkas ģimnāziju. Skolai tika dots tās vēsturiskais nosaukums Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzija. Ausekļa iela 5 Skolas vide un apkārtne Skola dibināta gadā. Skola atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā, jo skolu ieskauj gan pļava, gan mežs, gan pilsētas viens no galvenajiem ceļiem. Netālu no skolas atrodas Valkas brīvdabas estrāde un skulptūra Koklētājs, pie kuras ir izveidota 1 km gara trase mežā (tautā saukta par Optimista trasi ), kur gada garumā tiek organizēti sporta pasākumi. Netālu no skolas atrodas upe Pedele. Šīs iespējas skolotāji izmanto savās mācību stundās (sports, vizuālā māksla, dabaszinības utt.). Skola gadā tika pilnībā renovēta (nomainīts jumts, logi, durvis un siltināta ēka) gada vasarā izremontēja foajē, tika pārtaisīti un izbruģēti gājēju celiņi apkārt skolai gada vasarā tika izremontēts pirmā stāva gaitenis un kāpnes uz otro stāvu. Katrā klases telpā un gaiteņos ir telpaugi, kurus kopj gan skolēni un skolotājas, gan tehniskais personāls. Skolas apkārtne ir labiekārtota puķu dobes, koki, krūmi, soliņi, atkritumu urnas. Arī blakus esošajā mežā, ceļa posmā no skolas līdz Koklētājam izvietotas 4 atkritumu urnas. Tās apsaimnieko skolas sētnieks. Skolas ģeogrāfiskais Sporta laukums dzelzs izvietojums. konkstrukcijas

2 Skolas apkārtnē ir daudzveidīgas ekosistēmas: mežs, dīķis, upe, pļava. Uzsākta skolas trepju seguma atjaunošana, kas veicina drošību pārvietojoties. Skolas tuvākā un tālākā apkārtne ir piemērota āra nodarbībām. Veikti renovācijas darbi skolā, pilnībā remontēts foajē un gājēju celiņi. Velonovietne ar jumtu Draudzīgs velosipēdistam, kā arī bez jumta. Kopā iespējams novietot 60 velosipēdus. Nodrošinātas aktīvās atpūtas iespējas skolēniem novuss, teniss. Rotaļistabas izveide sākumskolas skolēniem. Garderobes skapīši klašu skolēniem dod iespēju pārģērbties un pārvilkt apavus. Zaļās klases izveide. Sporta laukuma labiekārtošana. Dabas takas izveide skolas tuvumā esošajā mežā. Nav spēļu un rotaļu laukuma skolas teritorijā Skolas teritorijas norobežošana Apstādījumu izkopšana skolas priekšpusē. Finanšu trūkums; Projekta neapstiprināšana. Resursu sadalījums starp divām skolas ēkām.

3 Valkas pilsētas attīstības plānā ir iekļauta skolai apkārt esošās teritorijas labiekārtošana. Atkritumi Par atkritumu izvešanu ir noslēgts līgums ar SIA ZAAO. Skolai ir divas atkritumu tvertnes: viena papīra un otra sadzīves atkritumiem. Papīru izved vienu reizi mēnesī, bet sadzīves atkritumus katru nedēļu. Skolā katram ir pieeja šķirot papīru, baterijas un sadzīves atkritumus. Ieviesta arī PET pudeļu un skārda bundžu atkritumu urna. Iespēja nodot arī gaismas spuldzes. Vācam un nododam Papīra ekonomiska lietošana izlietotās baterijas. kopēšanas un printēšanas Šķirojam papīru katrai procesā. klasei sava kartona kaste. Mazietilpīgs makulatūras Skolvadības sistēmas konteiners e-klase izmantošana. Daļa iekšējās dokumentācijas notiek elektroniski (mākonis). Apkopēju un klases dežurantu darbs. Pietiekošs atkritumu urnu skaits klasēs un skolas teritorijā. Kopīgās talkas apkārtnes uzkopšanā gan teritorijas, gan meža..

4 Iekārtot vietu papīriem, kuriem viena puse vēl izmantojama. Komposta izveidošana skolas teritorijā. atkritumu urnu izvietošana no skolas līdz Pedeles tiltam. Nodrošināt skolēniem maisus un cimdus, lai, tad kad skolēni dodās nodarbībās uz mežu, varētu savākt atkritumus. Nezināšana par pareizu atkritumu šķirošanu. Nav prasmes lietot mākoni. SIA ZAAO nenodrošina bezmaksas šķiroto atkritumu izvešanu. Enerģija Pēc renovācijas ir ietaupīts siltuma patēriņš skolā. Skolēnu brīvdienās tiek samazināts siltuma padevesrežīms un elektroenerģijas patēriņš. Tiek izslēgta gaisma, datori un printeri, kad tas nav nepieciešams. Pareiza telpu vēdināšana. Aizejot brīvdienās, visas elektroierīces atvienot no elektrības. Skolā izmanto luminiscējošās spuldzes. Skolas ventilācija Nomainīt visas spuldzes uz LED. Elektroenerģijas un siltumenerģijas zuduma mērīšana. Finanšu trūkums.

5 Vektajā energoauditā (5.oktobrī) tika pārbaudīti 33.kabineti. Secinājums situācijas uzlabošanai: nepieciešamas šķirošanas kastes, jo daudzi skolotāji iepriekšējās izmetuši. atgādinājuma zīmītes skolotājiem pie datoriem par elektroierīču draudzīgu lietošanu.

6 Ūdens Ūdens tiek izlietots telpu uzkopšanai, roku mazgāšanai un citām sadzīves vajadzībām. Dzeramais ūdens tiek lietots no krāna, jo tas ir attīrīts. Dažās klasēs ir vecāki, kuri ūdeni ved no tuvējā Zāģavota. Skola piedāvā arī Vendenas ūdeni. Tekoši krāni un tualetes podi tiek nekavējoties salaboti. Tualetes podu ūdens tvertnes Bezatbildīga rīcība izmantojot ir ekonomiskas. ūdeni. Ūdens patēriņa ekonomiskais Vendens ūdens režīms. Izpētīt karstā un aukstā ūdens patēriņu skolā, apkopot datus un izdarīt secinājumus, lai ekonomētu resursus. Nomainīt krānus un tualetes podus uz jaunākiem. Rūpīga un taupīga santehnikas lietošana. Mīti par krāna ūdeni. Skolēnu bezatbildīga ūdens tērēšana. Transports Skolas darbinieki, skolēni ierodas gan ar kājām, gan automašīnām, gan sabiedrisko transportu (autobusu), gan velosipēdiem. 14. septembrī veicām novērojumu kā skolēni un darbinieki ierodas skolā izmantotie līdzekļi bija mašīna, autobuss, skrejritenis, skrituļdēlis, velosipēds. Bija daļa, kas ierodas ar kājām. Valkas pagasta skolēni uz skolu tiek atvesti ar diviem pagasta autobusiem. Autobuss apstājas skolas pagalmā. Pie skolas ir sabiedriskā transporta pietura.

7 Skolas tuvumā ir ierīkota gājēju pāreja. Autostāvietas ir gan skolas pagalmā, gan ielas malā kabatiņā. Pie skolas ir ierīkota velosipēdu novietne ar jumtiņu. Gājēju pāreja pie skolas. Daudzi uz skolu ierodas ar Autobusa pietura. autotransportu. Skolas plašais stāvlaukums. Drošās velobraukšanas Velosipēdu novietne ar popularizēšana skolā. jumtiņu. Ne visi skolēni dzīvo pilsētā Skolēni zina drošības noteikumus uz ielas un sabiedriskajā transportā. Velobraukšanas pulciņš. Guļošā policista izbūve. Veselīgs dzīvesveids Pirmo gadu esam iesaistījušies projektā Sporto visa klase. Ēdināšanu skolā nodrošina SIA Rozi. Ēdnīcā ir iespēja ēst veselīgu, sabalansētu ēdienu. Sākumskolas klases skolēni saņem brīvpusdienas, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm. Skolēniem ir iespēja iegādāties brokastis, pusdienas u.c.. Pavāre ar skolas medmāsu katru nedēļu saskaņo ēdienkarti, kurā rūpīgi tiek pārskatīta produktu kaloriju sabalansētība. Skola ir iesaistījusies programmās Skolas auglis un Skolas piens. Katrai klasei notiek sporta stundas. Pēc mācību stundām ir iespējams darboties dažādos sporta pulciņos futbols, volejbols, badmintons, florbols un

8 vieglatlētika. Skola organizē aktīvās atpūtas dienu kopā ar vecākiem. Skolēni, kuriem nepieciešams, tiek nodrošināti ar koriģējošo vingrošanu. Skolas klašu telpas tiek uzkoptas vienu reizi dienā, pēc mācību stundu beigām. Koplietošanas telpas gaiteņi, kāpņu telpas, sanitārie mezgli tiek uzkoptas mācību stundu laikā, atbilstoši prasībām. Telpu un sanitāro mezglu uzkopšanai, kā arī trauku mazgāšanai virtuvē, tiek izmantoti sertificēti Veselības ministrijas prasībām atbilstoši mazgāšanas līdzekļi. Ēdnīcā iespēja iegādāties Skolas ēdnīcas piedāvājums veselīgu un sabalansētu ar daudzajiem neveselīgajiem ēdienu. našķiem. Skolas medicīnas māsa veic Daļai sākumskolas skolēnu skolēnu veselības un fiziskās negaršo veselīgs ēdiens. attīstības pārbaudes, par kuru rezultātiem tiek informēti klašu audzinātāji un skolēnu vecāki. Regulāra telpu uzkopšana. Iesaiste ES projektos Augļi skolai, Skolas piens. Sadarbība ar vietējiem Netālu esošais veikals. zemniekiem, kuri skolai Skolēniem aizvien vairāk piegādātu augļus, saknes, pieaug ārstu izsniegtās zīmes dārzeņus. par atbrīvojumu no sporta. nodarbībām.

9 Raiņa iela 28A Skolas vide un apkārtne Skola dibināta gadā. Skola atrodas pilsētas centrā. Skolai ir savs dārzs, kur izveidotas puķu dobes, koki, krūmi, soliņi. Pie skolas atrodas BMX trase, pludmales volejbola laukums, ziemā - slidotava, skeitparks.. Skola gadā tika veikta renovācija (nomainīts jumts, logi, durvis un izbūvēts mansards) gadā uzcelta sporta halle, kuru savieno ar skolu gada vasarā atjauno fasādi, izremontē zēnu tualetes gada vasarā tika izremontēta meiteņu tualete. Skolas dārzs ir piemērots āra Sporta laukums dzelzs nodarbībām konstrukcijas Velonovietne Netiek lietderīgi izmantots Skolas teritorijas televizors; norobežošana Sakopšanas pasākumi atpūtas stūrītis, dīvāni skolas koridoros Zaļās klases izveide. Finanšu trūkums; Projekta neapstiprināšana. Atkritumi Par atkritumu izvešanu ir noslēgts līgums ar SIA ZAAO. Skolai ir divas atkritumu tvertnes: viena papīra un otra sadzīves atkritumiem. Papīru izved pēc, bet sadzīves atkritumus katru otro nedēļu.

10 Skolā katram ir pieeja šķirot makulatūru, baterijas un sadzīves atkritumus. Ieviesta arī PET pudeļu un skārda bundžu atkritumu urna. Iespēja nodot arī gaismas spuldzes, kārtridžus un movilo telefonu lādētājus.. tiek šķiroti atkritumi Papīra ekonomiska lietošana Skolvadības sistēmas e-klase izmantošana. kopēšanas un printēšanas procesā. Daļa iekšējās makulatūras šķirošanas dokumentācijas notiek iespējas katrā klasē. elektroniski (mākonis). Apkopēju darbs. Pietiekošs atkritumu urnu skaits klasēs un skolas teritorijā.. Iekārtot vietu papīriem, Nezināšana par pareizu kuriem viena puse vēl atkritumu šķirošanu. izmantojama. Nav prasmes lietot mākoni. SIA ZAAO nenodrošina bezmaksas šķiroto atkritumu izvešanu.

11 Enerģija Skolēnu brīvdienās tiek samazināts siltuma padeves režīms un elektroenerģijas patēriņš. Skolas ventilācija Daļēji nomainītas dienas gaismas apgaismojums uz LED Pareiza telpu vēdināšana. Aizejot brīvdienās, visas elektroierīces atvienot no elektrības. Skolas ventilācija Nomainīt visas spuldzes uz LED. Elektroenerģijas un siltumenerģijas zuduma mērīšana. Finanšu trūkums.

12 12.oktobrī tika veikts Energoaudits Raiņa ielas ēkai. Secinājumi: Izpētīt makalatūras kastu nepieciešamību kabinetos; Atgādinājuma zīmites skolotājiem pie datora, ka elektroierīces, ja tās nelieto ir jāizslēdz.

13 Ūdens Ūdens tiek izlietots telpu uzkopšanai, roku mazgāšanai un citām sadzīves vajadzībām. Dzeramais ūdens tiek lietots no krāna, jo tas ir attīrīts. Jauna santehnikas sistēma 2.stāvā. Tualetes podu ūdens tvertnes Bezatbildīga rīcība izmantojot ir ekonomiskas. ūdeni. Ūdens patēriņa regulējams režīms. Izpētīt karstā un aukstā Rūpīga un taupīga ūdens patēriņu skolā, santehnikas lietošana. apkopot datus un izdarīt Mīti par krāna ūdeni. secinājumus, lai ekonomētu Skolēnu bezatbildīga ūdens resursus. tērēšana. Nomainīt krānus un tualetes podus uz jaunākiem.

14 Transports Skolas darbinieki, skolēni ierodas gan ar kājām, gan automašīnām, gan sabiedrisko transportu (autobusu), gan velosipēdiem. Valkas pagasta skolēni uz skolu tiek atvesti ar diviem pagasta autobusiem. Autobuss apstājas skolas pagalmā. Pie skolas ir sabiedriskā transporta pietura. Skolas tuvumā ir ierīkota gājēju pāreja. Autostāvietas ir gan skolas pagalmā, gan ielas malā kabatiņā. Pie skolas ir ierīkota velosipēdu novietne ar jumtiņu. Gājēju pāreja pie skolas. Braucot ar personisko Autobusa pietura. Skolas plašais stāvlaukums. Velosipēdu statīvi. transportu, katrā transportlīdzeklī tiek atvests viens divi skolēni Pietiekami daudz gājēju Drošās velobraukšanas pāreju. popularizēšana skolā. Norobežojums pretī skolai uz Žogs novecojis. Raiņa ielas. Nepietiekami daudz Ietves. velosipēdu statīvi. Izvietotas ceļazīmes. Guļošā policista Drošības noteikumu izbūve. neievērošana. Visiem nav pieejams velosipēds.

15 Veselīgs dzīvesveids Ēdināšanu skolā nodrošina SIA Rozi. Ēdnīcā ir iespēja ēst veselīgu, sabalansētu ēdienu. Skolēni saņem brīvpusdienas, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm. Šiem skolēniem ir iespēja izvēlēties pusdienas u.c.. Iespēja arī iegādāties brokastis, pusdienas pēc sastādītās ēdienkartes. Skolas medmāsa skolēniem stundās stāsta par veselīgu dzīves veidu, kā arī rīko tematiskās dažādu tautu ēdienu pusdienas. Pavāre ar skolas medmāsu katru nedēļu saskaņo ēdienkarti, kurā rūpīgi tiek pārskatīta produktu kaloriju sabalansētība. Skola ir iesaistījusies programmās Skolas auglis un Skolas piens. Katrai klasei notiek sporta stundas. Pēc mācību stundām ir iespējams darboties dažādos sporta pulciņos futbols, volejbols, badmintons, florbols un vieglatlētika. Skola organizē aktīvās atpūtas dienu kopā ar vecākiem. Skolēni, kuriem nepieciešams, tiek nodrošināti ar koriģējošo vingrošanu. Skolas klašu telpas tiek uzkoptas vienu reizi dienā, pēc mācību stundu beigām. Koplietošanas telpas gaiteņi, kāpņu telpas, sanitārie mezgli tiek uzkoptas mācību stundu laikā, atbilstoši prasībām. Telpu un sanitāro mezglu uzkopšanai, kā arī trauku mazgāšanai virtuvē, tiek izmantoti sertificēti Veselības ministrijas prasībām atbilstoši mazgāšanas līdzekļi. Ēdnīcā iespēja iegādāties Skolas ēdnīcas piedāvājums veselīgu un sabalansētu ar našķiem. ēdienu. Daļa skolēnmu pusdienās Skolēni izgājuši ģimenes dodas uz māju vai iepērk ārstu pirms uzsākuši mācības veikalā. skolā. Regulāra telpu uzkopšana. Iesaiste ES projektos Augļi skolai, Skolas piens.

16 Daļa dārzeņu tiek iepirkti vietejā integrētajā saimniecībā. Sadarbība ar vietējiem zemniekiem, kuri skolai piegādātu augļus, saknes, dārzeņus. Netālu esošais veikals. Skolēniem aizvien vairāk pieaug ārstu izsniegtās zīmes par atbrīvojumu no sporta. nodarbībām. Bioloģisko saimniecību trūkums novadā.

Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Stiprās puses Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīt

Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Stiprās puses Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīt Liepas pamatskolas vides novērtējums 2017./2018. māc. g. Skolas vide un apkārtne Skola atrodas GNP teritorijā Tuvumā atrodas Lielā Ellīte, Mazā Ellīte, Līču Laņģu klintis, Lodes māla karjers, kur var veiksmīgi

Sīkāk

ATKRITUMI Mūsu iestādei ir veiksmīga sadarbība ar atkritumu izvešanas firmu SIA Nordia, kura izved kopējo atkritumu tvertni 1x nedēļā (tilpums 1m 3 ),

ATKRITUMI Mūsu iestādei ir veiksmīga sadarbība ar atkritumu izvešanas firmu SIA Nordia, kura izved kopējo atkritumu tvertni 1x nedēļā (tilpums 1m 3 ), ATKRITUMI Mūsu iestādei ir veiksmīga sadarbība ar atkritumu izvešanas firmu SIA Nordia, kura izved kopējo atkritumu tvertni 1x nedēļā (tilpums 1m 3 ), bet papīra atkritumu tvertne tiek izvesta 6xgadā (tilpums

Sīkāk

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst

Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apst Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Aktu apstiprinu: 2017.gada 12.aprīlī Dzivojamās

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx

Microsoft Word - TiŃģere - VÄfismas - Copy.docx 2017.gada 3. aprīlī Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Aktu apstiprinu: Komisijas locekļi: Jānis Svarinskis, Normunds Artis Bērziņš Aktu apstiprinu: Dzivojamās

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss , Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE

LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss ,   Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE LATVIJAS REPUBLIKA AGLONAS NOVADA DOME Somersetas ielā 34, Aglonā, LV 5304, Tālr../fakss +371 65324573, www.aglona.lv Aglonā, Aglonas novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI Nr. 2. APSTIPRINĀTI Aglonas novada domes

Sīkāk

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti

2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA Talsu namsaimnieks Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Arti 2017.gada 8.jūnijā Dzīvojamās ēkas vizuālās apsekošanas AKTS Pārvaldnieks: SIA "Talsu namsaimnieks" Komisijas locekļi: Sigita Mazzariņa, Normunds Artis Bērziņš Dzīvojamās mājas adrese Aspazijas iela 13,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr , fakss , e-pasts:

LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr , fakss , e-pasts: LATVIJAS REPUBLIKA DAUGAVPILS NOVADA DOME Rīgas iela 2, Daugavpils, LV5401, tālr. 654 22238, fakss 654 76810, e-pasts: dome@dnd.lv, www.dnd.lv 23.08.2018. saistošie noteikumi Nr.25 Daugavpils novada kapsētu

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation K.Lankovska vecākā speciāliste veselības veicināšanas jautājumos Jelgavas sociālo lietu pārvalde Laba veselība palielina dzīves kvalitāti, stiprina ģimenes, veicina drošību, nabadzības samazināšanos un

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Konference Starpdisciplinaritāte, radošums un uzņēmība mūsdienu izglītības aktualitātes, 2014. gada 29. oktobris ESF projekts Atbalsts izglītības pētījumiem 2011/0011/1DP/1.2.2.3.2/11/IPIA/VIAA/001 Pētījums

Sīkāk

Likumi.lv

Likumi.lv Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 28 Pieņemts: 23.05.2014. Stājas spēkā: 30.05.2014. Publicēts: "Latvijas Vēstnesis", 103 (5163), 29.05.2014. OP numurs: 2014/103.7 Attēlotā

Sīkāk

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts Daugavas labā krasta attīstības un labiekārtojuma koncepcija Paskaidrojuma raksts Devīze: TEV MAN - ĂIMENEI Ir vietas, kurās mēs gribam atgriezties. Tādai vietai nevajag daudz: ziedošu pļavu, bērnu smieklus,

Sīkāk

Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr ) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pi

Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr ) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pi Detālplānojums zemesgabalam Jūrmalā, Kauguri 2102 (kadastra Nr. 13 00 020 2102) Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi Pasūtītājs: Jūrmalas pilsētas dome Izstrādātājs: SIA Grupa93 Rīga, 2014. gads

Sīkāk

Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru,

Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru, Valmieras pilsētas aktualitātes Pēcpusdiena ar mēru, 23.11.2018. saražotā produkcija eiro uz cilvēku 1.vietā IKP 14922 EUR uzņēmumi ar ārvalstu investīcijām 120 24955 iedzīvotāju skaits + 7000 Bezdarba

Sīkāk

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di

Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Di Iespējamie risinājumi daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanas veicināšanai Dr.sc.ing. Maija Rubīna, Rīgas enerģētikas aģentūras direktore Diskusija Rīgas pilsētas arhitektu birojā 20.11.2012

Sīkāk

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes

Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes Daugavpils pieredze kapitāla daļu pārvaldībā, saimnieciskās darbības starp Domi un kapitālsabiedrību valdes locekļiem organizēšana, uzdevumi, izpildes un kontroles mehānismi. Kapitālsabiedrību pārraudzības

Sīkāk

VALMIERA šodien

VALMIERA šodien Valmieras daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju ieguvumi. IA VALMIERAS NAMSAIMNIEKS 2016.gada 23.februāris Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Valmierā Apsaimniekošanā nodoto privatizēto māju skaits Valmierā

Sīkāk

1_2012_aktuala

1_2012_aktuala Aktuālā redakcija Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 31.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.15/2013, spēkā ar 01.01.2014 Saistošie noteikumi Nr. 1/2012 APSTIPRINĀTI ar Ilūkstes novada domes 26.01.2012. lēmumu

Sīkāk

Microsoft Word - KNSA_publiskais_parskats_2017_v2.doc

Microsoft Word - KNSA_publiskais_parskats_2017_v2.doc Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras 2017.GADA PUBLISKAIS PĀRSKATS 1 Saturs 1. Pamatinformācija...3 1.1 Informācija par Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūru...3 1.1.1 Aģentūras mērķis...3

Sīkāk

Microsoft Word - DP_ Kesan_paskaidrojuma raksts 1 redakcija.doc

Microsoft Word - DP_ Kesan_paskaidrojuma raksts 1  redakcija.doc Detālplānojums Mālpils pagasta zemes gabalā Ķešāni (kadastra nr. 8074-001-0094) 1. redakcija Mālpils, 2006 Saturs I PASKAIDROJUMA RAKSTS... 3 Ievads... 3 1.1. Teritorijas pašreizējā izmantošana... 3 1.2.

Sīkāk

1

1 Latvijas Republika PĀVILOSTAS NOVADA DOME Adrese Dzintaru iela 73, Pāvilosta, Pāvilostas novads, LV3466 Tālrunis 63498261, fakss 63484567 APSTIPRINĀTI ar Pāvilostas novada domes 24.11. 2011. lēmumu (prot.

Sīkāk

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p

Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja 2.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses p Ēkas energosertifikāts REĢISTRĀCIJAS NUMURS 017018-19-7a311 DERĪGS LĪDZ - 1. Ēkas veids daudzdzīvokļu māja.1 Adrese Kokneses nov., Kokneses pag., Koknese, Indrānu iela 3.1 Ēkas daļa -.1 Ēkas vai tās daļas

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2016.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2016.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes departaments 13.12.2012. Saturs Situācija Paveiktais

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - Ppt ppt [Read-Only]

Microsoft PowerPoint - Ppt ppt [Read-Only] Kompostētāju klubs bioatkritumu kompostēšanas popularizēšanas kampaņa Reģ. nr. 1 08/508/2014 2015. gada 23. aprīlī, Ķekavā Ināra Teibe, projekta vadītāja Saturs 10:00 Semināra atklāšana 10:05 10:15 Kompostētāju

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads

JŪRMALAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa Paskaidrojuma raksts 2015.gads JŪRMALAS ILSĒTAS TERITORIJAS LĀNOJUMA GROZĪJUMI I daļa askaidrojuma raksts 2015.gads Saturs 1. Funkcionālā zonējuma un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu saskaņošana ar MK em Nr.240)... 2 2.

Sīkāk

Plašsaziņas līdzekļiem Jaunā gada apņemšanās- ŠĶIROT ATKRITUMUS! Sākot jaunu gadu pārskatām paveikto vecajā gadā un plānojam nākošo gadu. D

Plašsaziņas līdzekļiem Jaunā gada apņemšanās- ŠĶIROT ATKRITUMUS! Sākot jaunu gadu pārskatām paveikto vecajā gadā un plānojam nākošo gadu. D 2.01.2019. Jaunā gada apņemšanās- ŠĶIROT ATKRITUMUS! Sākot jaunu gadu pārskatām paveikto vecajā gadā un plānojam nākošo gadu. Dažs rakstiski, cits domās apņemas, ka jaunajā gadā kaut kādā veidā izmainīs

Sīkāk

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: 4201-007-1624 Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar Cīrulīšu ielu un Kovārņu ielu Uz zemesgabala atrodas

Sīkāk

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va

Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO va Ēku energoefektīvas renovācijas finansējumu risinājumi Ēku renovācijas finansēšana, izmantojot energotaupības pasākumus Raivo Damkevics SIA RENESCO valdes loceklis Tālr.: 67027427 Fakss: 29371545 E-pasts:

Sīkāk

PROJEKTS

PROJEKTS SAISTOŠIE NOTEIKUMI Siguldā 2017.gada 31.maijā Nr.17 Apstiprināti ar Siguldas novada pašvaldības domes lēmumu (prot. Nr.9, 10) Par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Siguldas novadā Izdoti saskaņā ar likuma

Sīkāk

PROJEKTS

PROJEKTS 19.10.2011. LATVIJAS REPUBLIKA KRUSTPILS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009118116 Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī, LV-5202,Tālruņi 6 5237610 Fakss 65237611 Banka: SEB banka Jēkabpils filiāle, konts LV55 UNLA 0050

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies

Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies Daugavpils 13.pirmsskolas iestādes APU Vieta Drošība Atbildība Cieņa Sporta zālē Pastaiga ārpus iestades teritorijas. Ekskursijā Guļamistābā Klausies un izpildi skolotāja norādījumu Sporta inventāru izmanto

Sīkāk

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr

[Type here] Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. Iesnieguma datums Lietas Nr Būvniecības ieceres 2017.gadā. Paskaidrojuma raksti, apliecinājuma kartes, tehniskās shēmas Nr. p.p. esnieguma datums Lietas Nr. 1. 03.01.2017. 3.5.10/01-PR2017 BS-23664-173 2. 06.01.2017. 3.5.10/02-PR2017

Sīkāk

COM(2014)520/F1 - LV (annex)

COM(2014)520/F1 - LV (annex) EIROPAS KOMISIJA Briselē, 23.7.2014. COM(2014) 520 final ANNEXES 1 to 3 PIELIKUMI dokumentam KOMISIJAS PAZIŅOJUMS EIROPAS PARLAMENTAM UN PADOMEI Energoefektivitāte un tās ieguldījums enerģētiskajā drošībā

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss

LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr , Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis fakss LATVIJAS REPUBLIKA BALVU NOVADA PAŠVALDĪBA Reģ.Nr.90009115622, Bērzpils ielā 1A, Balvos, Balvu novadā, LV-4501, tālrunis +371 64522453 fakss+371 64522453, e-pasts: dome@balvi.lv APSTIPRINĀTS ar Balvu novada

Sīkāk

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts

Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss , , e-pasts Krustpils novada pašvaldība KRUSTPILS PAMATSKOLA Reģ.Nr.4512900275 Madonas ielā 48, Jēkabpilī, LV 5202, tālr./fakss 65223936, 65221063, e-pasts kps48@inbox.lv KRUSTPILS PAMATSKOLAS NOLIKUMS Jēkabpilī I.

Sīkāk

MĀLPILS NOVADA DOME Nākotnes ielā 1, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis , fakss , e-pasts: Mālpilī,

MĀLPILS NOVADA DOME Nākotnes ielā 1, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis , fakss , e-pasts: Mālpilī, MĀLPILS NOVADA DOME Nākotnes ielā 1, Mālpilī, Mālpils novadā, LV 2152 Tālrunis 67970888, fakss 67925342, e-pasts: dome@malpils.lv 28.04.2010. Mālpilī, Mālpils novadā SAISTOŠIE NOTEIKUMI NR.7 Apstiprināti

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90000020824 tālrunis 651 33655,, fakss 651 52352,E-pasts: dome@jaunjelgava.lv

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Velotūrisma nacionālās īpatnības īpaši aizsargājamā dabas teritorijās. Ķemeru nacionālā parka piemērs Agnese Balandiņa Carnikavas novads 27.03.2013 Velotūrisms ĪADT kāpēc par krietni zaļāka un videi draudzīgāka

Sīkāk

Līgums Nr

Līgums Nr Līgums Nr. par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšanu Ventspilī, 2015.gada Pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts, vienotais reģistrācijas numurs 41203001052, turpmāk -

Sīkāk

Atbalsts skolotājiem, kā izmantot mācību materiālu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības iestādēs Programmu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības ie

Atbalsts skolotājiem, kā izmantot mācību materiālu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības iestādēs Programmu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības ie Atbalsts skolotājiem, kā izmantot mācību materiālu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības iestādēs Programmu Efektīvs enerģijas patēriņš izglītības iestādēs īsteno Vidzemes plānošanas reģions (VPR) projekta

Sīkāk

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad

1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas lēmumam Nr.4 Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gad 1.pielikums Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas 03.10.2016. lēmumam Nr.4 "Par Talsu novada sporta un atpūtas pasākumu 2017.gada kalendāro plānu" SPORTA PASĀKUMI TALSU NOVADĀ 2017.GADĀ

Sīkāk

EnAud_Skolas_1_Iecava_1

EnAud_Skolas_1_Iecava_1 Ēkas energoaudita pārskats SKOLAS IELA 1, IECAVA, IECAVAS NOVADS, LV-3913 I. Vispārīgā informācija 1. Ēkas identifikācija 1.1. Adrese Skolas iela 1, Iecava, Iecavas novads, LV-3913 1.2. Ēkas kadastra numurs

Sīkāk

Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr , Tālrunis ,

Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr , Tālrunis , Konsolidēti LATVIJAS REPUBLIKA KANDAVAS NOVADA DOME Dārza iela 6, Kandava, Kandavas novads, LV 3120 Reģ. Nr.90000050886, Tālrunis 631 82028, 631 82026, Fakss 631 82027, e-pasts: dome@kandava.lv Kandavā

Sīkāk

Olaines novada pašvaldība Olaines 1. vidusskola

Olaines novada pašvaldība Olaines 1. vidusskola Olaines novada pašvaldība Olaines 1. vidusskola SATURA RĀDĪTĀJS 1.Vispārīgs Olaines 1.vidusskolas raksturojums... 3 2. Skolas darbības pamatmērķis... 5 2013. - 2016. gadam izvirzīto prioritāšu īstenošana...

Sīkāk

Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra sta

Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra sta Janvāris Februāris Marts Aprīlis Maijs Jūnijs Jūlijs Augusts Septembris Oktobris Novembris Decembris Pāvilostas novada Tūrisma informācijas centra statistika par 218. gadu 1. Apkalpoto tūristu (pieprasījumu)

Sīkāk

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr , Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis , fakss , e-pa

OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr , Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis , fakss , e-pa OGRES NOVADA PAŠVALDĪBA OGRES VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģ.Nr.4319001137, Meža prospekts 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001 tālrunis 65044522, fakss 65020913, e-pasts: gimnazija@ogresnovads.lv, www.ovg.lv Ogres Valsts

Sīkāk

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā

PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst Sēdē piedalā PRIEKULES vidusskolas SKOLAS PADOMES sēdes protokols 2014.gada 21.oktobrī Priekulē Nr.2 Sēde sasaukta: 2014.gada 21.oktobrī plkst. 18.00. Sēdē piedalās: vecāku pārstāvji - A.Brauna, I.Ivanova, J.Eglīte,

Sīkāk

Microsoft Word _Pamatjoma.doc

Microsoft Word _Pamatjoma.doc Ogres sākumskola ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2014. 2017. gadam Skolas attīstības prioritātes 2014.- 2017.gadam 2014./2015.m.g. 2015./2016.m.g. 2016./2017.m.g. Mācību saturs Pamatzināšanu kodola izveide izglītojamiem

Sīkāk

«Atkritumu apsaimniekošanas audita pārskats»

«Atkritumu apsaimniekošanas audita pārskats» Atkritumu apsaimniekošanas audita pārskats Rūta Bendere Emisijas kvotu sadales plāns 2008. 2012.gadam Latvijas Republikas Saeima 1995.gadā ratificēja Apvienoto Nāciju Organizācijas Vispārējo konvenciju

Sīkāk

Pašreizējās situācijas raksturojums

Pašreizējās situācijas raksturojums Apstiprināts ar Stopiņu novada domes 10.04.2019.sēdes lēmumu, protokols nr. 49.,4.8.p, Par Stopiņu novada attīstības programmas 2019. 2025. gadam apstiprināšanu STOPIŅU NOVADA ATTĪSTĪBAS PROGRAMMA 2019.

Sīkāk

PASKAIDROJUMA RAKSTS

PASKAIDROJUMA RAKSTS 1 Detalizēti Rīgas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi TERITORIJAS IZMANTOŠANAS UN APBŪVES NOTEIKUMI A. Detālplānojuma teritorijas atļautā izmantošana 1. Jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju

Sīkāk

LV Bio-Energy from the farm

LV Bio-Energy from the farm LV Bio-Energy from the farm www.host.lv HoSt Microferm: ilgtspējīga enerģija no šķidrmēsliem jaunlops 80 Microferm koncepcija izstrādāta fermām, kuras pārstrādā pašu saimniecībā esošo kūtsmēslu biomasu.

Sīkāk

Saistošie noteikumi-publiskie ūdeņi un krasti

Saistošie noteikumi-publiskie ūdeņi un krasti Latvijas Republika STOPIŅU NOVADA DOME Reģ. Nr 90000067986 Institūta iela 1a, Ulbroka, Stopiņu novads, LV 2130 Talr. 67910518, fakss 67910532 Stopiņu novadā 2010.gada 15.decembra Nr. 13/10 Stopiņu novadā

Sīkāk

Rīgā gada. martā LĪGUMS Nr. LB-07/2018/96 Par Latvijas Bankas ēkas K. Valdemāra ielā 2A un 1B, Rīgā, telpu un teritorijas uzkopšanu, jumta tīrīš

Rīgā gada. martā LĪGUMS Nr. LB-07/2018/96 Par Latvijas Bankas ēkas K. Valdemāra ielā 2A un 1B, Rīgā, telpu un teritorijas uzkopšanu, jumta tīrīš Rīgā 2018. gada. martā LĪGUMS Nr. LB-07/2018/96 Par Latvijas Bankas ēkas K. Valdemāra ielā 2A un 1B, Rīgā, telpu un teritorijas uzkopšanu, jumta tīrīšanu un sniega izvešanu (iepirkums LB/2017/106) Latvijas

Sīkāk

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zeme

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zeme Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: 01.06-30.08 Darba nosaukums Cena Pamati Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu m2 2,52 nospraušana. Zemes rakšana ar traktortehniku pamatiem Stunda 32,55 Zemes

Sīkāk

Title

Title Stratēģija un koncepcija ilgtspējīgai ātraudzīgo kokaugu stādījumu ierīkošanai un izmantošanai VPR Projekts SRCplus IEE/13/574/SI2.675729 Aivars Žandeckis SIA EKODOMA Mērķi Piedāvāt stratēģiju un ieviešanas

Sīkāk

JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJAS

JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJAS JĒKABPILS PILSĒTAS PAŠVALDĪBA JĒKABPILS VALSTS ĢIMNĀZIJA Reģistrācijas Nr. 90010439014 Rūdolfa Blaumaņa iela 27, Jēkabpils, LV-5201, tālrunis 65237551, elektroniskais pasts jvg@jvg.edu.lv Jēkabpilī APSTIPRINĀTS

Sīkāk

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj

Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma gadam Objekta nosaukums un remontēj Pielikums Pagasta pārvalde Daugavpils novada pašvaldības ceļu fonda vidējā termiņa attīstības programma 2018. 2020.gadam Objekta nosaukums un remontējamā posma garums Nepieciešamie darbi un pamatojums

Sīkāk

Rīgas pilsētas pašvaldības konsolidētā investīciju programma 2018.gadam (7.pielikums)

Rīgas pilsētas pašvaldības konsolidētā investīciju programma 2018.gadam (7.pielikums) 7.pielikums Rīgas domes 2017.gada 15.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.15 (Rīgas domes 27.marta saistošo noteikumu Nr.29 redakcijā) Rīgas pilsētas pašvaldības konsolidētā m 04.000 EKONOMISKĀ DARBĪBA

Sīkāk

Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs , Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: , IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā

Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs , Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: , IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Kristīgā sākumskola Ceļš Reģistrācijas numurs 3711803265, Brīvības gatve 229-5, Rīga, LV-1039 tālrunis: 26535522, info@ksc.lv IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā 2018. gada 31. augustā Nr. 2 IEKŠĒJĀS KĀRTĪBAS NOTEIKUMI

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6

ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis , tālrunis/ fakss 6 ALSUNGAS NOVADA DOME ALSUNGAS VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 4113901196 Skolas ielā 11, Alsungā, Alsungas novadā, LV- 3306, tālrunis 633 51347, tālrunis/ fakss 633 51127, elektroniskais pasts: vidusskola@alsunga.lv

Sīkāk

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi:

BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: BALVU SPORTA SKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2014.gada 15.maija lēmumu (protokols Nr.7, 3. ) Grozījumi: 13.04.2017., prot.nr.5, 2. 2014.gada 15.maijā Izdots saskaņā

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum

LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikum LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME NOLIKUMS Jūrmalā 2016.gada 25.februārī Nr. 8 (protokols Nr.2, 15.punkts) Jūrmalas vakara vidusskolas nolikums Izdots saskaņā ar Izglītības likuma 22.panta pirmo

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības

Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padome informē 4. novembrī Zvaniņos notika šī mācību gada pirmā Līgatnes novada pirmsskolas izglītības iestādes padomes sēde, uz kuru tik aicināti iestādes

Sīkāk

Polija

Polija Braukšanas ierobežojumi Polijā 2019. gadā Vispārējie ierobežojumi pilnu masu virs 12t Visaptverošs (visā valstī) no plkst. 18.00-22.00 dienu pirms valsts noteiktas svētku dienas(-ām). Aizliegums attiecināms

Sīkāk

Title

Title Ātraudzīgo kokaugu stādījumu ierīkošanas un izmantošanas koncepcija Vidzemes plānošanas reģionā Linda Drukmane SIA EKODOMA Valmiera 25/08/2015 Mērķis Izstrādāt ieviešanas koncepciju ilgtspējīgai ātraudzīgo

Sīkāk

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 Olimpiskās dienas 2016 dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f 23.09.2016 Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās futbola laukumā uz vingrošanu (pēc izvietojuma plāna)

Sīkāk

4

4 4.pielikums Aizkraukles novada domes 2014.gada 24.janvāra saistošajiem noteikuminr.2014/1 AIZKRAUKLES NOVADA PASĀKUMU PLĀNS SPORTA NOZARĒ 2014.gadam UN NEPIECIEŠAMAIS FINANSĒJUMS Nr. p.k. Pasākums Laiks

Sīkāk

Gada parskats

Gada parskats reģistrācijas numurs Biedrību un nodibinājumu reģistrā 40008250497 2016. GADA PĀRSKATS Saturs Lpp. Vispārīga informācija par biedrību VĀCU KALNU ĪPAŠNIEKI 3 Bilance 4 Ieņēmumu un izdevumu pārskati 5 Ziedojumu

Sīkāk

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem

Microsoft Word - Nr.7_raksanas_darbu_veiksana_ar_grozijumiem Reģistrēti RAPLM ar Nr.2-272/06 Saistošie noteikumi Par rakšanas darbu veikšanu Siguldas novadā 2006.gada 1.februārī Siguldā Nr.7 (prot. Nr.3, 4) Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām"

Sīkāk

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m EUR

Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m EUR Celtniecības darbu cenas Cenas par periodu: 01.12-30.02 Darba nosaukums Pamati Cena Sagatavošanas darbi, zemes darbi, pamatu nospraušana. m2 2.16 EUR Zemes rakšana ar traktortehniku pamatiem Stunda 27.90

Sīkāk

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie

RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas direktora vietnie RĒZEKNES SĀKUMSKOLAS DIREKTORA VIETNIECES INFORMĀTIKAS JOMĀ DARBĪBAS IZVĒRTĒJUMS PAR 2015./2016. MĀCĪBU GADU 1. Rēzeknes sākumskolas : Silvija Studena, e-pasts: silvija.studena@gmail.com, tel.64623720

Sīkāk

RĪGAS DOME RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARAMENTA PROFESIONĀLĀS IEVIRZES SPORTA IZGLĪTĪBAS IESTĀDES HOKEJA SKOLAS RĪGA PAŠVĒRTĒJUMA ZI

RĪGAS DOME RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARAMENTA PROFESIONĀLĀS IEVIRZES SPORTA IZGLĪTĪBAS IESTĀDES HOKEJA SKOLAS RĪGA PAŠVĒRTĒJUMA ZI RĪGAS DOME RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARAMENTA PROFESIONĀLĀS IEVIRZES SPORTA IZGLĪTĪBAS IESTĀDES HOKEJA SKOLAS RĪGA PAŠVĒRTĒJUMA ZIŅOJUMS Rīga 2017. gads 1. Mācību saturs. Vērtējums

Sīkāk

DETALPLANOJUMA_1.REDAKCIJA (1)

DETALPLANOJUMA_1.REDAKCIJA (1) 1. PASKAIDROJUMA RAKSTS 1.1. IEVADS Detālplānojuma grozījumi Cidoniju iela 47 izstrāde, uzsākta atbilstoši Stopiņu novada domes 2016. gada 14. septembra lēmumam Nr.82 Par detālplānojuma Saulīši (1.z.g.),

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr , Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371

LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr , Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371 LATVIJAS REPUBLIKA L U D Z A S N O V A D A P A Š V A L D B A Reģistrācijas Nr.90000017453, Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV 5701 Tālrunis (+371) 65707400, fakss (+371) 65707402, e-pasts: dome@ludza.lv

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30

LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr , Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-30 LATVIJAS REPUBLIKA OZOLNIEKU NOVADA OZOLNIEKU VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90001623310, Jelgavas iela 35, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Ozolnieku novads, LV-3018 Tālr./fakss 63050688, tālr. 63050188, e-pasts: ozolniekuvsk@apollo.lv,

Sīkāk

Folie 0

Folie 0 SIA CEMEX LABAS PRAKSES PIEMĒRI PASLĪDĒŠANAS, AIZĶERŠANĀS UN PAKLUPŠANAS RISKU NOVĒRŠANA 2012-2015 Uzņēmums dibināts 1906.gadā, Meksikā Viens no lielākajiem cementa, betona un inerto materiālu ražotājiem

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Velosipēdisti ceļu satiksmē 2018. gada 11.janvārī, Ādaži Valda Kjaspere, Mag.Ped. Trieciena spēks un iespējamība, ka ies bojā Velosipēdu vadītāju rīcība - veicinošs aspekti CSN izraisīšanā: nepareizi veikts

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx

Microsoft Word _JauniesuAptauja_Jaunatnes_politikas_istenosanas_indekss_Anketas_GALAVersija.docx JAUNIEŠU APTAUJAS ANKETA Sveicināti! Aicinām Tevi piedalīties jauniešu aptaujā par Tavām ikdienas aktivitātēm! Aptaujas ilgums 0- minūtes. Lūdzu, sekojiet norādēm, uz kuriem jautājumiem jāatbild un cik

Sīkāk

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum

BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījum BĒRZPILS VIDUSSKOLAS NOLIKUMS Balvos KONSOLIDĒTS APSTIPRINĀTS ar Balvu novada Domes 2016.gada 10.novembra lēmumu (sēdes protokols Nr.14, 1. ) Grozījumi: 12.07.2018., prot.nr.9, 8. Grozījumi: 25.10.2018.,

Sīkāk

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums

Vispārējās izglītības iestādes paraugnolikums MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA LAZDONAS PAMATSKOLA Reģ.Nr. 4412900119, Jurģkalni, Lazdonas pagasts, Madonas novads, LV 4824 tel: 64807460, fakss 64826555, e-pasts: lazdonasskola@gmail.com APSTIPRINĀTS ar 18.10.2016.

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

Lielvārdes novada attīstības programmas gadam RĪCĪBAS PLĀNS ( ) Izpilde gadā 1.pielikums Lielvārdes novada attīstības

Lielvārdes novada attīstības programmas gadam RĪCĪBAS PLĀNS ( ) Izpilde gadā 1.pielikums Lielvārdes novada attīstības Lielvārdes novada attīstības programmas 2011. - 2017. gadam RĪCĪBAS PLĀNS (2017. - 2019.) Izpilde 2017. gadā 1.pielikums Lielvārdes novada attīstības programmas 2011.-2017.gadam uzraudzības ziņojumam Rīcību

Sīkāk

Gulbenes pilsētas dome

Gulbenes pilsētas dome APSTIPRINĀTS Gulbenes 2.vidusskolas direktore Edīte Kanaviņa (paraksts) Datums SASKAŅOTS Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andris Apinītis (paraksts) Datums Z.V. Z.V. Gulbenes 2.vidusskola Reģistrācijas

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Jūrtaka: Nida Tallina. Daba, kultūra, pakalpojumi 24.-25. aprīlis, 2018, Liepāja, Roja Jūrtaka garas distances maršruts divās valstīs LV & EST statistika o Dienu skaits: 50; o Noietie kilometri: ~ 1230

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts: SAISTOŠIE NO

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV , tālrunis: , fakss: ; e-pasts:   SAISTOŠIE NO JŪRMALAS PILSĒTAS DOME Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV - 2015, tālrunis: 67093816, fakss: 67093956; e-pasts: pasts@jurmala.lv, www.jurmala.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI Jūrmalā 2016.gada 16.decembrī Nr. 47 Par Jūrmalas

Sīkāk

Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr.

Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr. Rugāju novada vidusskola Rugāju novada vidusskola (RNV) ir Rugāju novada domes dibināta vispārējās izglītības iestāde. RNV reģistrācijas apliecība Nr. 4213902769 izsniegta 26.08.2009. Izglītības iestādes

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

8

8 . RĪGAS PĻAVNIEKU PAMATSKOLA Jāņa Grestes iela 14, Rīga, LV-1021, tālrunis 67246868, fakss 67246868, e-pasts plavniekups@riga.lv ATTĪSTĪBAS PLĀNS 2015./2016. 2017./2018. mācību gadam 1.Skolas vispārīgs

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS AIZKRAUKLES NOVADA PAŠVALDĪBA AIZKRAUKLES NOVADA DOME Reģ. Nr. 90000074812 Lāčplēša iela 1A, Aizkraukle, Aizkraukles novads, LV 5101, tālrunis 65133930, fakss 65133934, e-pasts: dome@aizkraukle.lv Aizkrauklē

Sīkāk

„Balvu rajona attistibas strategijas – gadam”

„Balvu rajona attistibas strategijas – gadam” LEADER projektu konkursa 9.kārta 2014.gada 24.oktobris Biedrība Balvu rajona partnerība LEADER pieeja MK noteikumi Nr. 764: -atbalstāmās aktivitātes; -atbalsta pretendents; -publiskā finansējuma saņemšanas

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

Meza skola metodes pirmsskola

Meza skola metodes pirmsskola FIGŪRU APGŪŠANA Veidot konkrēto figūru sadarbojoties ar citu bērnu Ar maziem solīšiem viens pāris sniegā veido vienu figūru Ar sniegu pārklāts laukums, laminētas kartiņas ar figūrām Bērni sadalās pa pāriem.

Sīkāk

Nr

Nr JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 24.AUGUSTA SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMI Nr. GROZĪJUMI JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS 2017.GADA 9. FEBRUĀRA SAISTOŠAJOS NOTEIKUMOS Nr.17-3 JELGAVAS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS

Sīkāk