Microsoft Word - Turisma_moto_brauciens_nolikums.docx

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Microsoft Word - Turisma_moto_brauciens_nolikums.docx"

Transkripts

1 Tu risma moto brauciena nolikums 1. Vispārējie nosacījumi 1.1. Tūrisma moto braucienu organizē biedrība "Moto piedzīvojumu klubs appasaule" un biedrība Streetfighters Latvija 1.2. Tūrisma moto brauciena mērķis ir popularizēt motociklu kustību Latvijā, piesaistīt organizētu braucienu formātam braucējus bez vai ar nelielu pieredzi moto orientēšanās sacensībās. Dalībai braucienā nav nepieciešama profesionāla motosporta /enduro iemaņas, speciali sagatavota tehnika, piederība kādam moto klubam vai moto sporta licence Tūrisma moto brauciena distance un veiklības uzdevumi tiek veidoti, liekot uzsvaru uz drošu un pareizu motocikla vadīšanas apgūšanu mainīgos ceļa seguma apstākļos, lai tās pielietotu ikdienā. Pasākuma sportiskā puse ir otršķirīga, iespēju robežās izvairoties no ātruma un citiem potenciāli bīstamiem pārbaudījumiem. 2. Komandu veidošana un brauciena klases 2.1. Tūrisma braucienā piedalās komandas, kur komanda sastāv vismaz no diviem dalībniekiem. Divi dalībnieki var būt gan divas atsevišķas moto tehnika vienības (motocikls+motocikls, kvadracikls + kvadracikls, vai mix), vai arī var pārvietoties ar vienu moto tehniku (braucējs + līdzbraucējs). Maksimālais dalībnieku skaits komandā nav ierobežots Brauciens notiek divās atsevišķās klasēs Streetfighters.lv un Two Wheels, kur katrai ir izveidota atsevišķa distance un piemēroti veiklības pārbaudījumi Streetfighters.lv klases distance tiek ierīkota pa vidējas grūtības grants ceļiem, meža ceļiem un stigām (Neceļu distance). Braucējiem jābūt gataviem veikt nelielus posmus pa smilšainu vai dubļainu segumu, un pārvarēt dabīgus šķēršļus (nokritis koks, laipa, utml.) 2.4. Two Wheels klase ir piemērota jebkuram ielas motociklam. Distance tiek ierīkota primāri pa koplietošanas ceļiem (Lielceļu distance). Braucējiem ir jābūt gataviem un spējīgiem veikt nelielus posmus arī pa grants ceļiem un labas kvalitātes meža ceļiem. 3. Brauciena norises laiks, vieta un dienas kārtība 3.1. Tūrisma moto brauciena pirmais posms notiek 2015.gada 30.maijā. Par nākamo posmu organizēšanu tiks lemts atsevišķi, ņemot vērā šī posma apmeklējumu un dalībnieku atsauksmes 3.2. Tūrisma moto brauciens notiek paralēli appasaule rīkotajām piedzīvojumu enduro sacensībām.

2 3.3. Brauciena reģions ir Ķeguma novads, Baldones novads, Jaunjelgava, Lielvārde Sacensību centra atrašanās vieta tiks paziņota ne vēlāk kā 24 stundas pirms brauciena starta 3.5. Kontrolpunktu GPS koordinātes (gpx faila un pdf dokumenta formātā) tiks publicētas mājas lapā iepriekšējās dienas plkst. 20:00. Tajā pašā laikā tiks publicēta arī moto leģenda (pdf dokumentā). Attiecīgie elektroniskie faili būs pieejami pie tiesnešiem arī reģistrācijas laikā Brauciena dienas kārtība Klase / Laiks Streetfighter klase Two wheels klase Sestdiena 30.maijs 7:30 8:30 Reģistrācija Reģistrācija 8:30 Instruktāža Instruktāža 9:00 STARTS Neceļu Moto Leģenda STARTS Lielceļu Moto Leģenda 12:00 14:00 Starpfinišs 1-mā posma rezultātu iesniegšanas tiesnešiem 14:00 17:00 Neceļu moto orientēšanās Lielceļu Moto orientēšanās 14:00-16:00 Speciālais uzdevums 17:00 FINIŠS 17:00-17:45 Rezultātu iesniegšana tiesnešiem 17:15-18:00 Protestu iesniegšana 18:30 Apbalvošana 3.7. Instruktāžā var tikt dota informācija par papildus Uzdevumiem un izmaiņām nolikumā! 4. Brauciena norise : 4.1. Reģistrēšanās, dalībnieku sapulce un starta uzdevums Komandas savlaicīgi ierodas uz reģistrēšanos, aizpilda pieteikuma formu (uz vietas vai iepriekš veic dalības maksu un pārējās formalitātes Pie reģistrēšanās komandas saņem moto leģendas aprakstu Pēc dalībnieku sapulces, komandām tiek iedots starta uzdevums. Starta uzdevums veicams neizmantojot moto tehniku. Moto Leģendas piemērs:

3 4.2. Moto leģenda Pēc starta uzdevuma veikšanas, komandas piesakās pie tiesnešiem, un rindas kartībā dodas moto leģendas veikšanā. Komandas startē ar vismaz vienas minūtes intervālu Moto leģenda paredz komandas pārvietošanos, strikti sekojot tiesnešu sagatavotajam leģendas aprakstam Leģendas aprakstā ir noradīti obligātie kontrolpunkti Streetfighters.lv klases leģendā obligātie kontrolpunkti ir izvietoti, kā labi saredzamas zīmes uz kokiem vai citiem objektiem (piemēram L1, L2, L3 utt.) Two wheels klases leģendā obligātie punkti ir atrodami pēc aprakstam pievienotajām fotogrāfijām Abu klašu moto leģendā ir iespējami slēptie kontrolpunkti, par kuru atrašanu ir iespējams nopelnīt bonusa punktus Streatfighter klasē slēptie kontrolpunkti ir izvietoti ka grūti pamanāmas zīmes uz kokiem vai citiem objektiem (piemēram S1, S2, S3, utt) Two Wheels klasē slēptie kontrolpunkti ir dažādu objektu fotogrāfijas, kas nav atzīmētas leģendas aprakstā, un ir atrodami uzmanīgi sekojot apkārtnei Streetfighters.lv un Two wheels klasēs atzīmēšanās kontrolpunktos notiek nofotografējoties uz kontrolpunktu fona. Fotogrāfija jābūt redzamam kontrolpunktam, un vismaz vienam komandas dalībniekam Starpfinišs Moto leģendas beigas ir starpfinišā. Visām komandām obligāti jāierodas starpfinišā nolikumā norādītajā kontrollaikā. Komandas, kas ir nomaldījušās, vai saprot, ka nespēs pilnībā veikt moto leģendu, dodas pa tiešo uz starpfinišu Starpfinišā komandas tiesnešiem uzrāda moto leģendas obligāto un slēpto kontrolpunktu fotogrāfijas. Par starpfiniša kontrollaika kavēšanu komandai var tikt piešķirti soda punkti. Foto nenodošana nozīmē starpfiniša neieskaitīšanu un komandas diskvalifikāciju! Pēc fotogrāfiju nodošanas komandām ir brīvais laiks līdz plkst. 14:00, kura laikā komandas var doties uzpildīt degvielu, pusdienot, sauļoties un citādi labi pavadīt laiku. Starpfinišs ir apvienots ar vizuāli un tehnisku interesantu paralēli notiekošo enduro piedzīvojumu sacensību specialo uzdevumu. Tūrisma brauciena dalībniekiem, objektīvi novērtējot savas spējas un uzņemoties atbildību par sekām, ir iespēja izbraukt šo specialo uzdevumu. Papildus punkti par šī uzdevuma veikšanu netiek piešķirti Otrais posms (orientēšanas) Plkst. 14:00 visam komandām tiek piešķirtas otrā posma orientēšanas kartes. Kontrolpunktu GPS koordinātes (gpx faila un pdf dokumenta formātā) tiks publicētas mājas lapā iepriekšējās dienas plkst. 20:00,

4 kā arī pieejamas reģistrācijas laikā. Tajā pašā laikā tiks publicēta arī moto leģenda (pdf dokumentā). Orientēšanās kartes piemērs: Orientēšanās notiek apmeklējot kontrolpunktus brīvi izvelētā secībā Abās klasās atzīmēšanās kontrolpunktos notiek nofotografējoties uz kontrolpunktu fona. Fotogrāfijā jābūt redzamam kontrolpunktam, visām komandas mototehnikas vienībām, un visiem dalībniekiem (izņemot fotogrāfu) Streetfighters.lv klasē braucējiem jābūt tiešā kontaktā ar kontrolpunktu un vismaz vienu moto tehnikas vienību. Pārējām moto tehnikas vienībām jābūt ne tālāk kā 30 cm no braucēja vai pirmās tehnikas vienības Two Wheels klases braucējiem ir precīzi jāattēlo kontrolpunkta aprakstā norādītais uzdevums Speciālais uzdevums Speciālais uzdevums attiecas tikai uz Streetfighters.lv klasi Speciālais uzdevums darbojas tikai brauciena programmā paredzētājā kontrollaikā Komandas var brīvi izvēlēties vai apmeklēt speciālo uzdevumu vai nē Speciālais uzdevums tiek ieskaitīts, ja to pilnībā ir veikusi visa komanda Komandas dalībnieki var palīdzēt viens otram distances veikšanā, kā arī palīdzēt citām komandām. Palīdzība no malas ir aizliegta. Ir aizliegta izbraukšana no marķētās speciālās distances vai distances saīsināšana Finišs Finišs abām klasēm ir plkst. 17:00. Par finiša laika pārsniegšanu tiek piešķirti soda punkti Pārsniedzot finiša laiku par 30.min., komanda tiek diskvalificēta Komandām, kas ir izstājušās, vai arī saviem spēkiem nespēj sasniegt finišu, par to jāinformē organizatori. Komandas pašas nepieciešamības gadījumā organizē salūzušas tehnikas evakuāciju. 5. Ekoloģija, aizliegtās teritorijas un CSN ievērošana 5.1. Pārvietojoties pa koplietošanas ceļiem, dalībniekiem ir jāievēro ceļu satiksmes drošības noteikumi, kā arī organizatoru noteiktie ātruma un kustības ierobežojumus (ja tādi ir paredzēti)

5 5.2. Dalībniekiem kategoriski aizliegts pārvietoties pa aizliegtajām teritorijām, kas kartē iezīmētas ar sarkanu krāsu. Tāpat jāizvairās no privāto teritoriju šķērsošanas, sējumu un meža teritoriju šķērsošanas Pārvietojoties mežā, aizliegts novirzīties no ceļiem, stigām un dabīgajām brauktuvēm; bojāt mežaudzes un meža segumu; izmest nenodzēstus izsmēķus un citos veidos radīt ugunsbīstamību 5.4. Aizliegts pārvadāt ārpus bākas (mugursomā, piestiprinātu pie moto tehnikas utml.) degvielu un citus viegli uzliesmojošus šķidrumus Konstatējot komandas pārvietošanos pa aizliegtajām teritorijām un privāto / meža teritoriju postīšana, komanda tiek diskvalificētai, un tai ir pienākums novērst vai atlīdzināt radītos zaudējumus. 6. Vērtēšana un sodi 6.1. Braucienā uzvar komanda, kas saņēmusi visvairāk punktu Punkti tiek aprēķināti saskaitot nopelnītos punktus par apmeklētajiem kontrolpunktiem un izpildītajiem uzdevumiem, un noņemot soda punktus par kavētajiem kontrollaikiem vai nolikuma pārkāpumiem 6.3. Par katru atrasto moto leģenda obligāto kontrolpunktu tiek piešķirti 10p, par moto leģendas slēpto kontrolpunktu 5p Moto orientēšanās kontrolpunktiem vērtība norādīta KP numura pēdējā ciparā. Piemēram KP 109 vērtība ir 9p, KP 152 vērtība ir 2p Par finiša vai starpfiniša kontrollaika kavēšanu tiek piešķirti divi soda punkti par katru kavēto minūti Bargi sodi tiks piešķirti par drošības un ekoloģisko noteikumu pārkāpumiem. 7. Pieteikšanās un dalības maksa 7.1. Pieteikšanās braucieniem Streetfighters.lv klasē un Two Wheels klasē notiek veicot reģistrāciju Piesakoties līdz dalības maksa ir 25 EUR no cilvēka. Sacensību dienā 30,- EUR no cilvēka. 8. Obligātais ekipējums 8.1. Moto tehnikai (motocikls, kvadracikls, mopēds) jābūt reģistrētai CSDD, ar derīgu tehnisko apskati un civiltiesisko apdrošināšanu Moto ķivere, "full face" tipa ķivere ar aizsargstiklu vai ķivere jālieto kopā ar motobraukšanai paredzētām brillēm vizuāli labā kārtībā, atbilstoša izmēra. Katram dalībniekiem jābūt moto braukšanai paredzēts apģērbs, jaka un garās bikses, vai kombinezons, bez atirušām šuvēm un caurumiem. Apģērbā jābūt iestrādātiem ceļu un elkoņu sargiem, vai arī tie jālieto atsevišķi, velkot virs/zem apģērba. Moto zābaki ar nosegtām potītēm, moto sacensībām atbilstošiem cimdiem, ieteicams lietot atsevišķu muguras sargu. Brauciena laikā ķiverei jābūt aizsprādzētai Gumijas paklājiņš, kas jānovieto zem moto tehnikas, ja paredzēts uzpildīt degvielu.

6 8.4. Vismaz 0.5 litri dzeramā šķidruma katram komandas dalībniekam Minimālā aptieciņa pirmās palīdzības sniegšanai Kompass Uzlādēts mobilais telefons 9. Ieteicamais ekipējums 9.1. GPS iekārta Planšete un turētāji, lai novietotu uz moto tehnikas karti, GPS un leģendas aprakstu Visiem dalībniekiem ļoti ieteicama adekvāta veselības un dzīvības apdrošināšana Survival blanket (folija sega).

Microsoft Word - Enduro_Rallija_gada_nolikums_2019_v4.docx

Microsoft Word - Enduro_Rallija_gada_nolikums_2019_v4.docx Enduro Rallija kausa nolikums 2019 Enduro Rallija organizēšana termini Reģistrācija dalībnieku pieteikšanās, pieteikumu pieņemšana, maksājumu veikšana pirms sacensību dienas. Papildus reģistrācija dokumentu

Sīkāk

ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, GADA JŪNIJS gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2

ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, GADA JŪNIJS gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2 ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, 2019. GADA 28.-30. JŪNIJS 2019. gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2019. gada Latvijas individuālais čempionāts un klubu

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts MPK SUPERCROSS motokrosā nolikums 2019. gada 7. jūlijs, Kandava 1. MPK Supercross sacensības motokrosā: 1.1. Sacensības notiek atbilstoši LaMSF Sporta kodeksam, LaMSF Motokrosa noteikumiem, Tehniskajiem

Sīkāk

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr , PVN Reģ.Nr tālr , tālr./ fax 6 JŪRMALAS PILSĒTAS DOME JŪRMALAS SPORTA SKOLA Nometņu ielā 2B, Jūrmalā, LV-2016, Reģ.Nr.2971902208, PVN Reģ.Nr.90009249367 tālr. 67736378, tālr./ fax 67736379, e-pasts sportaskola@edu.jurmala.lv APSTIPRINU

Sīkāk

Microsoft Word - Rugaji_2018_nolikums.doc

Microsoft Word - Rugaji_2018_nolikums.doc SASKAŅOTS: Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu komisijas priekšsēdētājs 2018.10.maijs K.Vīdušs SASKAŅOTS: Latvijas Automobiļu federācijas Ģenerālsekretāre 2018.10.maijs L.Medne Trofi Reida Apļu

Sīkāk

S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS

S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS RALLIJA PILSĒTA RALLY CITY ORGANIZĒ ORGANISED BY SPONSORĒ SPONSORED BY ATBALSTA SUPPORTED BY OFICIĀLAIS ZIŅU PORTĀLS OFFICIAL

Sīkāk

Microsoft Word - PATRIA_RACE_seriĆls_2019_nolikums_īstais_26.03(1)

Microsoft Word - PATRIA_RACE_seriĆls_2019_nolikums_Ä«stais_26.03(1) PATRIA RACE šķēršļu sacensību seriāls 2019 NOLIKUMS 1. Mērķi; 2. Organizatori; 3. Sacensību kalendārs; 4. Dalībnieku grupas un starti; 5. Sacensību programma un trases shēma; 6. Pieteikšanās sacensībām;

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

Baltijas kausa un Latvijas kausa ENDURO SPRINTĀ NOLIKUMS 2017 Baltijas kausa (turpmāk Baltijas sacensības) un Latvijas kausa (turpmāk Latvijas sacensī

Baltijas kausa un Latvijas kausa ENDURO SPRINTĀ NOLIKUMS 2017 Baltijas kausa (turpmāk Baltijas sacensības) un Latvijas kausa (turpmāk Latvijas sacensī Baltijas kausa un Latvijas kausa ENDURO SPRINTĀ NOLIKUMS 2017 Baltijas kausa (turpmāk Baltijas sacensības) un Latvijas kausa (turpmāk Latvijas sacensības) enduro sprintā nolikums (turpmāk tekstā Nolikums)

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Velosipēdisti ceļu satiksmē 2018. gada 11.janvārī, Ādaži Valda Kjaspere, Mag.Ped. Trieciena spēks un iespējamība, ka ies bojā Velosipēdu vadītāju rīcība - veicinošs aspekti CSN izraisīšanā: nepareizi veikts

Sīkāk

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS Basketbols 3x3 Talsos Nolikums 1. Turnīra mērķis. 1.1. Veicināt 3x3 basketbola starptautiskos turnīros; 1.2. Pilnveidot jauno sportistu treniņos iegūtās prasmes un iemaņas; 1.3. Sagatavoties Latvijas Jaunatnes

Sīkāk

rally talsi 2004 nolikums

rally talsi 2004 nolikums SASKAŅOTS Latvijas Automobiļu federācijas Ģenerālsekretāra L.Medne 2018. gada 10.septembris APSTIPRINĀTS LAF Drifta Komisijas priekšsēdētāja E.Berķe 2018. gada 10.septembris LATVIJAS DRIFTA ČEMPIONĀTS-

Sīkāk

Jānis Bergs

Jānis Bergs Taku Orientēšanās (Taku-O) sacensību pamatprincipi. 1 Jānis Bergs Būtiskākās atšķirības no citām orientēšanās sporta disciplīnām (O skrējiena, O slēpojuma un Velo-O). Taku-O disciplīnai, jau kopš tās ieviešanas

Sīkāk

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 Olimpiskās dienas 2016 dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f 23.09.2016 Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās futbola laukumā uz vingrošanu (pēc izvietojuma plāna)

Sīkāk

Microsoft Word - nolikums_isais.doc

Microsoft Word - nolikums_isais.doc 1.4. Šis dokuments ir S IA Digital Zoo īpašums. Tā ko pēšana, modificēšana, izmantošana citur ir aizlieg ta! Lielais Autofotoorientēšanās Brauciens V, 2019 Liepāja-Klaipēda 19 N O L I K U M S 1. Pasākuma

Sīkāk

rally talsi 2004 nolikums

rally talsi 2004 nolikums SASKAŅOTS Latvijas Automobiļu federācijas Ģenerālsekretāre L.Medne 2018. gada 10.septembris APSTIPRINĀTS LAF Drifta komisijas priekšsēdētāja E.Berķe 2018. gada 10.septembris LATVIJAS DRIFTA KAUSA STREET

Sīkāk

> > M E I S L I A T A J O Ā N P E I L Z D Ī >>L om lvrally.c REGULARITĀTES RALLIJS PAPILDUS NOLIKUMS maijs Organizē:

> > M E I S L I A T A J O Ā N P E I L Z D Ī >>L om lvrally.c REGULARITĀTES RALLIJS PAPILDUS NOLIKUMS maijs Organizē: > > M E I S L I A T A J O Ā N P E I L Z D Ī >>L om lvrally.c REGULARITĀTES RALLIJS PAPILDUS NOLIKUMS 25. - 26. maijs Organizē: Latvijas valsts atbalsts Support from State of Latvia Rallija pilsēta Rally

Sīkāk

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017 Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017 SATURS: Ievads... 2.lpp. I- Sacensību nosacījumi... 2 lpp. II- Sacensību dalībnieki... 2.lpp. A. Sastāvs... 2.lpp. B. Nosacījumi... 2.lpp.

Sīkāk

ISSkiOM_2009_corrected_2010-LV

ISSkiOM_2009_corrected_2010-LV Starptautiskā specifikācija O-ar slēpēm kartēm ISSkiOM 2009 Apstiprināta IOF O-ar slēpēm komisijā 2009.gada augustā Apstiprināta IOF karšu komisijā 2009.gada septembrī Apstiprināta IOF padomē 2009.gada

Sīkāk

Apstiprināts ar

Apstiprināts ar Apstiprinu: Normunds Grinbergs Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents 2018.gada 1.februārī Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkursa Sienu

Sīkāk

nas_jauns.redirect_doc-30

nas_jauns.redirect_doc-30 APSTIPRINĀTS ar LU administratīvā direktora 13.05.2013. norādījumu Nr. 6/13 LATVIJAS UNIVERSITĀTES SPORTA SPĒLES 2013 NOLIKUMS 1. Mērėis un uzdevumi 1.1. Popularizēt sportu Latvijas Universitātes (LU)

Sīkāk

Apstiprinu: I

Apstiprinu: I SASKAŅOTS: Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja J.Zarakovska APSTIPRINU: Daugavpils novada sporta skolas direktors J. Skrinda I Mērķis un uzdevumi Daugavpils novada skolēnu sporta spēļu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē 27.09.2017 APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē 11.10.2017 -------------------------------- A.Dakša LVF Ģenerālsekretārs 2. Latvijas Senioru volejbola čempionāts sieviešu

Sīkāk

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs 2013. gada 10. - 11. augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. Līdz 9:00 9:15 Kapteiņu sapulce Dalībnieku ierašanās

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINU: Profesionālās izglītības kompetences centra Liepājas Valsts tehnikums direktors A. Ruperts 2013.gada 7. maijā Profesionālās izglītības kompetenču centrs Liepājas Valsts tehnikums audzēkņu biznesa

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad

APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu pad APSTIPRINĀTS ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2019.gada 16.maija lēmumu Nr.102 Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursa Apraides tiesību piešķiršana radio programmas

Sīkāk

RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss , e-pasts IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Nr.VS

RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss , e-pasts IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā Nr.VS RĪGAS 33.VIDUSSKOLA Stūrmaņu iela 23, Rīga, LV 1016, tālrunis/ fakss 67433415, e-pasts r33vs@riga.lv IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Rīgā 29.02.2016. Nr.VS33-16-3-nts Rīgas 33.vidusskolas drošības noteikumi Izdoti

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2018

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2018 Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2018 SATURS: Ievads... 2.lpp. I- Sacensību nosacījumi... 2.lpp. II- Sacensību dalībnieki... 2.lpp. A. Sastāvs... 2.lpp. B. Nosacījumi...

Sīkāk

RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis , fakss , e-pasts Rīgā APSTIPRINĀTS ar

RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis , fakss , e-pasts Rīgā APSTIPRINĀTS ar RĪGAS 88. VIDUSSKOLA Reģ. Nr. 90002201904 Ilūkstes ielā 30, Rīga, LV 1082, tālrunis 7810722, fakss 7810722, e-pasts r88vs@riga.lv Rīgā APSTIPRINĀTS ar Rīgas 88.vidusskolas direktora Rīkojumu Nr.64 2012.

Sīkāk

Latvijas Motosporta Federācijas

Latvijas Motosporta Federācijas Latvijas Motosporta federācijas Prezidija sēdes protokols Nr.5 Rīgā, Dzērbenes 27 2013.gada 14.augusts Sēdes sākums: plkst.18:00 sēdi vada sēdi protokolē Kaspars Kuļikovs Sēdē piedalās (ar balsstiesībām):

Sīkāk

UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒLES /9/10 jūnijs USMAS LEJASTIEZUMI NOLIKUMS KOMANDU SPORTA VEIDU TURNĪRI 1. FUTBOLS Dalībnieku skaits: pieci (5) dalībnieki

UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒLES /9/10 jūnijs USMAS LEJASTIEZUMI NOLIKUMS KOMANDU SPORTA VEIDU TURNĪRI 1. FUTBOLS Dalībnieku skaits: pieci (5) dalībnieki UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒLES 2018 8/9/10 jūnijs USMAS LEJASTIEZUMI NOLIKUMS KOMANDU SPORTA VEIDU TURNĪRI 1. FUTBOLS Dalībnieku skaits: pieci (5) dalībnieki - tikai vīrieši (ieteicams!), divi (2) rezervisti tikai

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs

KONSOLIDETAIS_skolenu_darbs ĶEGUMA NOVADA DOME Reģ.Nr. 90000013682 Lāčplēša iela 1, Ķegums, Ķeguma novads, LV-5020, tālr. 26406395, 650 38883, dome@kegums.lv Skolēnu nodarbinātības organizēšanas vasaras brīvlaikā Ķeguma novadā NOLIKUMS

Sīkāk

skaitampuzle instrukcija

skaitampuzle instrukcija MUZLE SKAITĀMPUZLE UZDEVUMU VARIANTI ARITMĒTIKAS PAMATU APGŪŠANAI. 1. 1. Saliek pamatni ar 10 rindām (pirmajā rindā 1 kauliņš, apakšējā 10 kauliņi). Kauliņus aiz apļiem atstāj tukšus. Skaita kauliņus katrā

Sīkāk

Noraksts

Noraksts NORAKSTS ADMINISTRATĪVĀ APGABALTIESA SPRIEDUMS Latvijas Republikas vārdā Rīgā 2013.gada 23.maijā Administratīvā apgabaltiesa šādā sastāvā: tiesnesis referents V.Poķis, tiesneses I.Amona un S.Liniņa Lieta

Sīkāk

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo

ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lo ATKLĀTA KONKURSA Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļā Kurzeme lotē Aizpute, Kuldīga, Priekule, Saldus, Ventspils (identifikācijas

Sīkāk

Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas 2016.gada 7.aprīļa sēdes lēmumu (prot. Nr.2., p.2.)

Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas 2016.gada 7.aprīļa sēdes lēmumu (prot. Nr.2., p.2.) Apstiprināti ar Dundagas novada pašvaldības Privatizācijas, atsavināšanas un iznomāšanas komisijas 2016.gada 7.aprīļa sēdes lēmumu (prot. Nr.2., p.2.) Noteikumi Nekustamā īpašuma Saules ielā 16 daļas (2.daļas)

Sīkāk

ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura

ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura www.visitventspils.com ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura darbību organizē un koordinē Ventspils dome, turpmāk

Sīkāk

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot Vingrinājums Nr.1 Mērķi: 2 IPSC mērķi, 3 Mini popperi, 3 soda mērķi Minimālais šāvienu skaits: 7 Iespējamais punktu skaits: 35 Ieroča stāvoklis: ierocis pielādēts, makstī, patrontelpa tukša Starta pozīcija:

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

lvrally.com PAPILDUS NOLIKUMS

lvrally.com PAPILDUS NOLIKUMS lvrally.com PAPILDUS NOLIKUMS Latvijas valsts atbalsts Support from State of Latvia Rallija pilsēta Rally city Sponsorē Sponsored by Sadarbības partneris Cooperation partner Organizē Organised by Atbalstītāji

Sīkāk

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l

Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr Raiņa bulvāris , LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis , Fakss , E-pasts: l Latvijas Universitātes Studentu padome Reģ. Nr.40008009084 Raiņa bulvāris 19-144, LV-1586, Rīga, Latvija Tālrunis 67034317, Fakss 67034316, E-pasts: lusp@lusp.lv APSTIPRINĀTS 22.02.2010. Latvijas Universitātes

Sīkāk

Microsoft Word - BMX_Gada Grāmata_2016

Microsoft Word - BMX_Gada Grāmata_2016 BMX Gada Grāmata 2016 1 SATURS 1. SACENSĪBU KLASIFIKĀCIJA 3 2. DALĪBNIEKU VECUMS UN KATEGORIJA 3 3. NOSACĪJUMI DALĪBNIEKIEM 4 3.1.Apģērbs un drošība 4 3.2. Velosipēds un drošība 5 3.3. Braucēju numuri

Sīkāk

Lieta Nr

Lieta Nr ADMINISTRATĪVĀ APGABALTIESA SPRIEDUMS Latvijas Republikas vārdā Lieta Nr.A420687310 143/AA43-0685-13/8 Rīgā 2013.gada 21.maijā Administratīvā apgabaltiesa šādā sastāvā: tiesnese referente I.Kaļiņina, tiesnese

Sīkāk

Apstiprinu: ESF projekta Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai vadītāja L. Voroņenko gada 13. nov

Apstiprinu: ESF projekta Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai vadītāja L. Voroņenko gada 13. nov Apstiprinu: ESF projekta Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai vadītāja L. Voroņenko 2017. gada 13. novembrī Projekts Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu

Sīkāk

Microsoft Word - BMX_GG_2019_projekts

Microsoft Word - BMX_GG_2019_projekts BMX Gada Grāmata 2019 1 SATURS 1. SACENSĪBU KLASIFIKĀCIJA 3 2. DALĪBNIEKU VECUMS UN KATEGORIJA 3 3. NOSACĪJUMI DALĪBNIEKIEM 4 3.1.Apģērbs un drošība 4 3.2. Velosipēds un drošība 6 3.3. Braucēju numuri

Sīkāk

lnb zinojums

lnb zinojums LNB/2016/19 Iepirkuma procedūras Videonovērošanas sistēmas uzturēšana Iepirkuma identifikācijas Nr. LNB/2016/19 ZIŅOJUMS Rīga 2016.gada 22.jūnijā 1. Vispārēja informācija par iepirkuma procedūru 1.1. Pasūtītājs

Sīkāk

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu

Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Lēmums (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās zinātniskās komitejas locekļu C 39/10 Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis 8.2.2011. EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJA EIROPAS SISTĒMISKO RISKU KOLĒĢIJAS LĒMUMS (2011. gada 20. janvāris) par Eiropas Sistēmisko risku kolēģijas Konsultatīvās

Sīkāk

Latvijas gada čenpionāta alpīnismā nolikums

Latvijas gada čenpionāta alpīnismā nolikums Latvijas Alpīnistu savienība APSTIPRINU Aiga Rakēviča LAS prezidents Rīgā, 2015. gada 26.februāri NOLIKUMS I MĒRĶIS UN UZDEVUMI 1.1.Popularizēt un veicināt kalnos kāpšanu, alpīnismu; 1.2.Noteikt labākos

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not

Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta not Atvieglojumi personām ar I invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar I invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

IEVADS

IEVADS SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment Kūdras izstrādes procesa Kalnasalas (Beržovkas) purvā radītā trokšņa novērtējums Rīga, 2017. gada marts SATURS IEVADS... 3 1. PROGRAMMATŪRA UN APRĒĶINU METODES...

Sīkāk

Konkursa nolikums

Konkursa nolikums APSTIPRINU Latvijas Republikas tiesībsargs J.Jansons Rīgā, 2017. gada 7. septembrī Konkursa Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam 2017 NOLIKUMS PAMATOJUMS Latvijas Republikas tiesībsargs (turpmāk

Sīkāk

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva

2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašva 2018.gada 30.maijā IEKŠĒJIE NOTEIKUMI Saulkrastos Nr. IeN 11/2018 Par naudas balvu par izciliem sasniegumiem sportā Izdoti saskaņā ar likuma Par pašvaldībām 41. panta pirmās daļas 2. punktu, Valsts pārvaldes

Sīkāk

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016 Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016 SATURS: Ievads... 2.lpp. I- Sacensību nosacījumi... 2.lpp. II- Sacensību dalībnieki... 2.lpp. A. Sastāvs... 2.lpp. B. Nosacījumi...

Sīkāk

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no

Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti gada 4.augustā Ministru kabineta no Atvieglojumi personām ar II invaliditātes grupu Nr. Normatīvais akts Atvieglojumi personām ar invaliditāti 1. 2009.gada 4.augustā Ministru kabineta noteikumi Personām ar II invaliditātes Nr.872 Noteikumi

Sīkāk

BIEDRĪBA LATVIJAS MOTOSPORTA FEDERĀCIJA Vienotais reģ. Nr gada pārskats Rīga, gads

BIEDRĪBA LATVIJAS MOTOSPORTA FEDERĀCIJA Vienotais reģ. Nr gada pārskats Rīga, gads BIEDRĪBA LATVIJAS MOTOSPORTA FEDERĀCIJA Vienotais reģ. Nr. 40008022951 2016. gada pārskats Rīga, 2017. gads Saturs Informācija par organizāciju 3 Bilance 4 Ieņēmumu un izdevumu pārskats 5 Ziedojumu un

Sīkāk

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf Apstiprināts Ar Latvijas Olimpiskās komitejas Valdes 2017. gada 10. janvāra sēdes Lēmumu Nr. 2.2., Protokols Nr. 1 LATVIJAS OLIMPISKĀS KOMITEJAS Projekta SPORTO VISA KLASE CEĻOJOŠĀ KAUSA IZCĪŅAS N O L

Sīkāk

Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei gada 18. oktobrī,

Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei gada 18. oktobrī, Apstiprināts Latvijas farmaceitu biedrības valdes 2012. gada 30. maija sēdē, prot. Nr. 17 Ar grozījumiem līdz LFB valdes sēdei 2018. gada 18. oktobrī, prot. Nr. 9 Dokumenta mērķis: Dokumentā aprakstīti

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

CEĻU SATIKSMES DROŠĪBA

CEĻU SATIKSMES DROŠĪBA Profesionālas apmācības un izziņas materiāls Grīslis Aivis, Kreicbergs Juris, Šūpols Mārtiņš 3. nodaļa Velosipēdisti un satiksmes drošība Rīgas Tehniskā universitāte Mašīnzinību, transporta un aeronautikas

Sīkāk

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de

Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes de Velosatiksmes attīstība Rīgā Starptautiskais seminārs Praktiski soļi ceļā uz bezizmešu mobilitātes ieviešanu Rudīte Reveliņa, Rīgas domes Satiksmes departaments 13.12.2012. Saturs Situācija Paveiktais

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠ

LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠ LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS 2010. gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠANU GAITAS PROTOKOLS Vēlēšanu iecirkņa komisijas sastāvs:

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr

LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr LATVIJAS REPUBLIKA JAUNJELGAVAS NOVADA DOME Lāčplēša iela 11, Jaunjelgava, Jaunjelgavas novads, LV-5134, nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90000020824 tālrunis 651 33655,, fakss 651 52352,E-pasts: dome@jaunjelgava.lv

Sīkāk

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li

Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr , juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Li Preču loterijas Loteri - JĀ! noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir VAS Latvijas Pasts, reģ. nr. 40003052790, juridiskā adrese: Ziemeļu iela 10, Lidosta Rīga, Mārupes nov., Latvija, LV-1000 - turpmāk

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts Sporta izglītības interešu programma 018. - 00.gads Siguldas Minimoto programma (-5 g.v. bērniem) SJC Triāls programma (6-1 g.v. jauniešiem) Siguldas Triāls junioriem (14-18 g.v. junioriem) Motosports

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Pamācība Erasmus+ rīki Kursu katalogs Mobilitātes iespējas Stratēģiskās partnerības www.schooleducationgateway.eu Vispārēja informācija Šī ir pamācība, kas palīdzēs izmantot School Education Gateway vietnes

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Velotūrisma nacionālās īpatnības īpaši aizsargājamā dabas teritorijās. Ķemeru nacionālā parka piemērs Agnese Balandiņa Carnikavas novads 27.03.2013 Velotūrisms ĪADT kāpēc par krietni zaļāka un videi draudzīgāka

Sīkāk

Siguldas novada pašvaldības kapitālsabiedrības Siguldas Sporta serviss, sporta bāzes Siguldas Pilsētas trase LIETOŠANAS NOTEIKUMI 1. VISAPĀRĪGIE NOTEI

Siguldas novada pašvaldības kapitālsabiedrības Siguldas Sporta serviss, sporta bāzes Siguldas Pilsētas trase LIETOŠANAS NOTEIKUMI 1. VISAPĀRĪGIE NOTEI Siguldas novada pašvaldības kapitālsabiedrības Siguldas Sporta serviss, sporta bāzes Siguldas Pilsētas trase LIETOŠANAS NOTEIKUMI 1. VISAPĀRĪGIE NOTEIKUMI 1.1. Šie Siguldas novada pašvaldības kapitālsabiedrības

Sīkāk

EBA Guidelines on AMA changes and extensions

EBA Guidelines on AMA changes and extensions EBI pamatnostādnes par attīstīto mērīšanas pieeju (AMP) paplašināšana un izmaiņas (EBI/GL/2012/01) Londona, 2012. gada 6. janvāris EBI pamatnostādnes par attīstīto mērīšanas pieeju (AMP) paplašināšana

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Seminārs Droša kuģošana CSDD 2017 CSDD loma kuģošanas drošības jomā Kuģu vadītāju apliecību izsniegšana. CSDD izsniedz divu veidu atpūtas kuģu vadītāju apliecības: atpūtas kuģu vadītāju apliecības; starptautiskās

Sīkāk

LATVIJAS TAekWon-do (itf) asociācija

LATVIJAS TAekWon-do (itf) asociācija LATVIJAS TAEKWON-DO ITF ASOCIĀCIJA VI LATVIAN TAEKWON-DO ITF CUP 16-17.02.2019, Riga-Salaspils TAEKWON-DO 2019 LATVIA OPEN XII LATVIAN TAEKWON-DO ITF BEGINNER CUP 16-17.02.2019, Riga-Salaspils Atklātais

Sīkāk

Meza skola metodes pirmsskola

Meza skola metodes pirmsskola FIGŪRU APGŪŠANA Veidot konkrēto figūru sadarbojoties ar citu bērnu Ar maziem solīšiem viens pāris sniegā veido vienu figūru Ar sniegu pārklāts laukums, laminētas kartiņas ar figūrām Bērni sadalās pa pāriem.

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

VSIA "Latvijas Vēstnesis", MK noteikumi Nr.619 "Noteikumi par atpūtas kuģu vadītāju apmācību, sertificēšanu un reģistrāciju" ("L

VSIA Latvijas Vēstnesis, MK noteikumi Nr.619 Noteikumi par atpūtas kuģu vadītāju apmācību, sertificēšanu un reģistrāciju (L VSIA "Latvijas Vēstnesis", 2005-2013 04.09.2012. MK noteikumi Nr.619 "Noteikumi par atpūtas kuģu vadītāju apmācību, sertificēšanu un reģistrāciju" ("LV", 142 (4745), 07.09.2012.) [stājas spēkā 08.09.2012.]

Sīkāk

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc

Microsoft Word - ZinojumsLV2015_2.doc Ziņojums par atklātu konkursu Rīgā 2015.gada 25.jūnijā Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs finanšu direktors Heino Spulģis Iepirkumu komisijas locekļi Oficiālo paziņojumu oficiālās publikācijas nodrošināšanas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Latvijas Universitāte LU 75. zinātniskā konference Sekcija Ģeomātika DRONU / BEZPILOTA LIDAPARĀTU IZMANTOŠANAS TIESISKAIS ASPEKTS Artis Markots ĢIS ražošanas vadītājs SIA METRUM Jomu regulējošie normatīvie

Sīkāk

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i

Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr , juridiskā adrese: Aiviekstes i Preču loterijas Kalendāru kampaņa noteikumi 1. Loterijas preču pārdevējs ir SIA Narvesen Baltija, reģ. nr. 40003365783, juridiskā adrese: Aiviekstes iela 4, Rīga, Latvija, LV-1003, - turpmāk Pārdevējs.

Sīkāk

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks

Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr , faks Latvijas Republika TALSU NOVADA DOME Nodokļu maksātāja reģistrācijas Nr. 90009113532 Kareivju iela 7, Talsi, Talsu nov., LV-3201, tālr. 63232110, fakss 63232130, e-pasts dome@talsi.lv Talsos PIELIKUMS

Sīkāk

32repol_uzd

32repol_uzd Materiāls ņemts no grāmatas: Andžāns Agnis, Bērziņa Anna, Bērziņš Aivars "Latvijas Republikas 6-5 matemātikas olimpiādes" LATVIJAS REPUBLIKAS OLIMPIĀDE UZDEVUMI 8 klase Pierādīt, ka neviens no skaitļiem

Sīkāk

nolikums 53 sporta speles.cdr

nolikums  53 sporta speles.cdr LATVIJAS PAŠVALDĪBU SPORTA VETERĀNU SENIORU 53. SPORTA SPĒLES (06. gads) NOLIKUMS . 3. Satura rādītājs Vispārīgie noteikumi...3 Mērķis un uzdevumi...3 Vadība...4 Dalībnieki...4 Sacensību vieta, laiks un

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 transporta plūsmas monitorēšanai Roberts Kadiķis Kārlis Freivalds Multifunkcionāla inteliģenta transporta sistēmas punkta tehnoloģija Nr.2DP/2.1.1.1.0/10/APIA/VIAA/086 Motivācija Nepieciešamība efektīvāk

Sīkāk

Bērzaunes skolas iekšējās kārtības noteikumi

Bērzaunes skolas iekšējās kārtības noteikumi MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA BĒRZAUNES PAGASTS BĒRZAUNES PAMATSKOLA Reģ. Nr. 4412900125 Bērzaunes pamatskola, Bērzaunes pagasts, Madonas novads, LV-4853, tālrunis: +37164825256, e-pasts: berzaunesskola@madona.lv

Sīkāk

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas automātu no Illy! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir Fazer Latvija SIA, reģ. nr. 40003519875, juridiskā adrese: Druvas

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Studiju virzienu reģistrs svr.aic.lv Asnate Kažoka, AIC eksperte Inita Zaļkalne, AIC eksperte Rīga, 2016.gada 27.oktobris Vēsture Studiju virzienu reģistrs izveidots 2013.gadā Izglītības kvalitātes valsts

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

1

1 APSTIPRINĀTS Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas Padomes sēdē Rīgā, 28.10.2015., protokola Nr. 3-11/5 STUDIJU PĀRBAUDĪJUMU NOLIKUMS 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Nolikums nosaka kārtību, kādā kārtojami

Sīkāk

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi

Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vi Rīgas 34. vidusskolas vasaras attīstošās atpūtas dienas nometnes Arcus APSTIPRINU: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas 34.vidusskola direktore Nataļja Rogaļeva (paraksts) Rīgā,

Sīkāk

nolikums 52 sporta speles.cdr

nolikums  52 sporta speles.cdr LATVIJAS PAŠVALDĪBU SPORTA VETERĀNU SENIORU 5. SPORTA SPĒLES (05. gads) NOLIKUMS . 3. Satura rādītājs Vispārīgie noteikumi...3 Mērķis un uzdevumi...3 Vadība...4 Dalībnieki...4 Sacensību vieta, laiks un

Sīkāk

Izlozu un azartspeju uzraudzlbas inspekcija Juridiska adrese: SmilSu iela 1, Riga, LV-1050, faktiska adrese: Brlvlbas iela 33, Riga, LV-1010, talr.675

Izlozu un azartspeju uzraudzlbas inspekcija Juridiska adrese: SmilSu iela 1, Riga, LV-1050, faktiska adrese: Brlvlbas iela 33, Riga, LV-1010, talr.675 Izlozu un azartspeju uzraudzlbas inspekcija Juridiska adrese: SmilSu iela 1, Riga, LV-1050, faktiska adrese: Brlvlbas iela 33, Riga, LV-1010, talr.67504955, fakss 67504966, e-pasts pasts@iaui. gov.lv,

Sīkāk

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga

APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīga APSTIPRINĀTS Latvijas Sarkanā Krusta 2018. gada 30.janvārī padomes sēdē protokols Nr.18-2 NOLIKUMS Par biedrības Latvijas Sarkanais Krusts brīvprātīgajiem un brīvprātīgo darbu 1. Vispārīgi noteikumi 1.1.

Sīkāk

LĪGUMS

LĪGUMS Id. nr. CSDD 2014/84 Nolikuma 3.pielikums Iepirkuma Informatīvā tālruņa apkalpošanas pakalpojuma nodrošināšana nolikumam, Id. Nr. CSDD 2014/84 LĪGUMS par informatīvā tālruņa apkalpošanu VAS Ceļu satiksmes

Sīkāk

Noteikumi_TCHIBO_LV_PDF

Noteikumi_TCHIBO_LV_PDF Preču loterijas Pērc Tchibo kafiju un laimē! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir Tchibo Warszawa Sp. Z o.o., reģ. nr. KRS 0000019739, juridiskā adrese: Fabryczna iela 5, 00-446, Varšava, Polija, -

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk