ENGLISH version see below Latvian text! PIRMS-STARTA INFO. Sveicināti!

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "ENGLISH version see below Latvian text! PIRMS-STARTA INFO. Sveicināti!"

Transkripts

1 ENGLISH version see below Latvian text! PIRMS-STARTA INFO Sveicināti! Tā kā esat pieteicies dalībai Siguldas kalnu maratonā 2020, piedāvājam ieskatu dažās pirmsstarta norisēs un gaitā. 1. REĢISTRĀCIJA SACENSĪBU CENTRĀ 1.1. Pirmsstarta reģistrācija notiek sacensību centrā - Siguldas Svētku laukumā, gada 26. septembrī no 7.00 līdz Lūgums neatlikt uz beidzamo brīdi! Aptuvenais sacensību centra iekārtojums redzams attēlā:

2 2. REĢISTRĀCIJAS KĀRTĪBA 2.1. Pie informācijas stenda starta protokolā (dalībnieki sadalīti pa distancēm, alfabētiskā secībā) noskaidrojiet savu numuru. Numuri piešķirti atbilstoši iepriekšējās reģistrācijas (on-line) secībai Dodieties pie Jūsu distancei un numuram atbilstošā reģistrācijas galda, kur saņemsiet savu dalībnieka starta paku. Tajā atradīsies: 1) Dalībnieka numurs, kas jāpiesprauž priekšpusē (krūtis, kāja) un jānodrošina tā skaidra redzamība visas sacīkstes laikā. 2) Piespraužamās adatas, 4 gab. 3) Laika kontroles čips SIAC, kas turpat pie reģistrācijas galda jāaktivizē, iespraužot stacijā ON. Pēc aktivācijas, čips mirgos ar periodisku blāvu zaļu signālu. 4) Stiprinājuma lente čipa nostiprināšanai uz rokas. 3. KONTROLES ČIPS 3.1. Čipu var stiprināt uz jebkuras rokas, taču tam blakus nedrīkst atrasties pulkstenis, GPS ierīces vai metāliskas rokassprādzes. Tie var vājināt kontroles čipa spēju sazināties ar laika kontroles stacijām trasē, finišā Čips jānostiprina uz rokas ar stiprinājuma lenti/aproci. Lentes aizmugurē vienā galā ir noplēšama aizsargplēve, kas atsegs pielīmējamo daļu. Lente ir mehāniski un ūdens izturīga, pēc aizlīmēšanas to var noņemt tikai pārgriežot Čipa stiprinājumu pārbaudīs tiesneši pie STARTA zonas ieejas. Tāpat palīdzēs piestiprināt, ja tas vēl nav izdarīts Skrējiena laikā aizliegts izjaukt čipa stiprinājumu uz rokas. Jo tas ir pierādījums, ka Jūs esat pārvietojies pa trasi, atzīmējoties laika kontroles punktos Čipa stiprinājums veselā stāvoklī jāuzrāda finišā, kur to pārgriež tiesnesis Čips nav dalībnieka īpašums! Tas jānodod pēc finiša. Ja esat izstājies no sacīkstes ārpus starpfiniša, čips jānogādā uz tiesnešu telti blakus finiša vārtiem. 4. STARTA KĀRTĪBA 4.1. Pulksten 9:40 aicināsim visus dalībniekus doties uz STARTA zonu, kas atrodas Ziediņa kalna pakājē, pie Peldu ielas. Citiem vārdiem, no Sacensību centra jākāpj pa nogāzi uz leju, Gaujas ielejā. Nokļūšana līdz starta zonai prasa 4 5 minūtes Pie starta zonas būs pieejama tualete. Lai izvairītos no rindas, ieteikums beidzamo tualetes apmeklējumu ieplānot augšā Svētku laukumā! 4.3. Blakus starta zonai būs izvietota laika kontroles stacija (TIME). Tajā ir OBLIGĀTI jāatzīmējas visiem dalībniekiem. Šī laika atzīme apliecinās, ka esat startējuši no STARTA zonas. Vienlaikus pārbaudīsiet, vai čips strādā pareizā režīmā Atzīmēšanās notiek noejot garām kontroles stacijai līdz 2 metru attālumā. Jūsu čipam stacijas tiešā tuvumā jāsāk pīkstēt un mirgot ar sarkanu signālu. Kad tas noticis, varat pamest laika kontroles stacijas darbības zonu viss kārtībā, čips gatavs startam! Svarīgi: nestāviet ilgstoši stacijas darba zonā un neapmeklējiet to vairākkārt, jo nevajadzīgi atkārtotas laika atzīmes aizpilda čipa atmiņu (maksimums 128 ieraksti), tāpat arī tērē čipa bateriju STARTS tiks dots 10:00 visu distanču skrējējiem kopā. Starta laiks ir ieprogrammēts datorā, pirms-starta laika kontroles atzīmes laiks to neietekmēs.

3 5. LAIKA KONTROLES STACIJAS 5.1. Dažādās trases vietās būs izvietotas laika kontroles stacijas, kurās dalībnieki atzīmējas vienkārši noskrienot cieši garām (līdz 2 m attālumam). Laika kontroles stacijas izvietotas vai nu loģiski šaurās vietās, vai pie tām ierīkots ar lentu marķēts koridors, kas nodrošina skriešanu laika kontroles stacijas darbības zonā. Stacijas būs viegli atpazīstamas dabā, izskata paraugs stacija STARTA zonā Skrienot garām laika stacijai, Jūsu čips sāks pīkstēt un mirgot ar sarkanu signālu. Gadījumā, ja tas nenotika, atgriezieties atpakaļ pie stacijas. Problēmu gadījumā pie katras laika kontroles stacijas atrodošais tiesnesis pierakstīs Jūsu numuru un laiku. PS. Vairāk informācijas par bezkontakta laika kontroles sistēmu SIAC var lasīt šeit: 6. TRASES MARĶĒJUMS / KONFIGURĀCIJA 6.1. Trase marķēta ar sarkanbaltām lentām. Papildus norādes asos pagriezienos, klajās vietās zilas bultas uz dzeltena fona, uz 22x33 cm dzeltenām plāksnēm vai pie kokiem. Trasē izvietoti arī tiesneši, kas palīdzēs orientēties krustojumos un citās sarežģītākās vietās. Distancē tāpat izvietotas kilometru info norādes Punktā X (skat. karti zemāk) notiek trases dalīšanās Mazo apli A skrien: 1) visu distanču dalībnieki 1. aplī; 2) 70 km distances dalībnieki 4. aplī Sacīkstes 2. un 3. aplī dalībniekiem jāveic pilnais trases variants, kas ietver gan mazo apli A, gan papildus cilpu B. 7. AUTOCEĻU ŠĶĒRSOŠANA 7.1. Neviens autoceļš netiek slēgts! Dalībniekiem jāievēro ceļu satiksmes noteikumi. 8. ATTIECĪBAS AR TŪRISTIEM / ATPŪTNIEKIEM 8.1. Siguldas dabas takas netiek slēgtas uz sacensību norises laiku, tāpēc trasē noteikti sastapsiet ne vienu vien atpūtnieku. Viņiem ir tādas pašas tiesības, Jums nav priekšroka. Esiet draudzīgi, ievērojiet savstarpēju cieņu! 9. TRASES KONTROLLAIKI UN IZMAIŅAS km un 35 km veikšanas kontrollaiks 8 stundas, 70 km 12,5 stundas km maratonam ir papildus kontrollaiki: 1) 3. apļa veikšanai tiek noteikts kontrollaiks 20:00; 2) 4. aplis jāuzsāk (jāpamet starpfiniša zona) līdz 20:10. Dalībnieki, kas kavē šos kontrollaikus, 4. aplī netiek pielaisti Organizatori patur tiesības ieviest nelielas trases korekcijas ārkārtas situācijās.

4

5 10. DZERŠANAS PUNKTI Saistībā ar COVID 19 ierobežojumiem! Mēs darām visu iespējamo un neiespējamo, lai šajos īpaši sarežģītajos apstākļos tomēr sagādātu un noorganizētu kaut ko spēku atjaunošanai trases dzeršanas punktos. Īpašie noteikumi Covid-19 ierobežošanai liedz daudzas lietas, līdz ar to parasti bagātīgais uzkodu galda sortiments šogad būs krietni citādāks kā iepriekš. Jārēķinās, ka šogad visam ir jābūt sapakotam un konfekšu un cepumu iztīšana no papīrīšiem prasīs nedaudz vairāk laika kā parasti, kad varēja paķert kaut ko garšīgu no galda garām skrienot. Arī tādas iepriekš populāras lietas kā rupjmaize, šerberts, gumijlācīši un vēl šis tas šogad nebūs piedāvājumā. Tāpēc ja jūsu ēšanas paradumi un režīms ir īpašs, parūpējieties arī par saviem krājumiem, kurus droši varat atstāt starpfiniša zonā. Iespēja padzerties dzeršanas punktos tiks nodrošināta. Ieteikums ņemt līdzi un izmantot savas glāzītes, kas šogad daudzos skrējienos jau kļuvušas par normu. Pildīsim arī jūsu traukus glāzes, pudeles un dzeršanas sistēmas. Un būs sarūpētas arī glāzītes tiem, kam savas nav Izvietojumu var skatīt kartē iepriekš, tabulā secīgs saraksts, kilometrāža katrai distancei. 15 km km 8,1 15,0 35 km km FINISH 8,1 15,0 28,0 35,0 70 km km FINISH 8,1 15,0 28,0 35,0 48,0 55,0 62,8 70,0 FINISH Punkts WATER 1 () atrodas mazā apļa (A) aptuvenajā vidū, īsi pirms tā smagākās daļas. Punkts WATER 2 () atrodas sacensību centrā Sacensību centrā blakus punktam WATER 2 () būs īpaši norobežota zona, kur 35 un 70 km veicēji pirms starta var atstāt savus dzērienus un citu ekipējumu priekš 2., 3. un 4. apļa. Mēs neiebilstam arī, ja kādu palīdzību šeit sniedz asistents no malas. Tikai paši pirmie 70 km dalībnieki finišēs pa gaismu, pārējiem nepieciešams lukturis (vislabāk pieres) beidzamā apļa veikšanai Trasē asistentu izmantošana aizliegta. Ja dalībnieks vēlas kādu īpašu papildus inventāru, savus dzērienus utt., tas viss dalībniekam pašam jānes līdzi trasē Izlietotās glāzes lūdzam mest atkritumu maisos, urnās, kas atradīsies uzreiz aiz dzirdināšanas punktiem. Trasē izmantoto enerģijas želeju un citus iepakojumus ieteicams aiznest līdz tuvākajam trases tiesnesim, kur atradīsies arī atkritumu maiss. Protams, var nest arī līdz finišam. 11. MEDICINĪSKĀ PALĪDZĪBA Mēs patiesi ceram, ka nevienam nebūs nepieciešama! Bet tomēr... Ja dalībnieks gūst traumu, kuras rezultātā vairs nespēj turpināt ceļu, sekojošajam dalībniekam, ja nepieciešams, jāsniedz pirmā palīdzība (apturēt asiņošanu u.tml.) un jāpaliek pie cietušā. Pirmais (ja nav nepieciešams palikt pie cietušā) vai nākamais garām skrienošais dalībnieks informē trases nākamo (tuvāko) tiesnesi, kas izsauks pirmo palīdzību Mediķis visu sacīkstes laiku dežūrēs sacensību centrā.

6 12. FINIŠS Pēc finiša šķērsošanas pie finiša tiesneša jāveic laika kontroles čipu datu nolasīšana Aizliegts pašam noņemt čipa stiprinājumu. To izdarīs finiša tiesnesis, kad pārliecināsies par tā veselumu Pēc finiša tiekat laipni gaidīti PUSDIENU/LUNCH teltī uz karstu pēc-finiša zupu! Ierašanās ar dalībnieka numuru. ZINI! Arī šogad Siguldas kalnu maratonā tiks piešķirta tradicionālā Ziediņa kalna Karaļa un Karalienes balva: sporta apavu pāris no BROOKS pirmajam starp vīriem un pirmajai starp dāmām, kas pēc starta sasniegs Ziediņa kalna augšu un šķērsos Finiša līniju. Papildus noteikums: lai saņemtu balvu, jānoskrien arī pirms starta pieteiktā distance (vieta un laiks nav svarīgi). 13. CITAS EKSTRAS Vairāki atbalstītāji nodrošinās izbraukuma tirdzniecību maratona sacensību centrā. Ja ir vēlme pasūtīt konkrētas preces piegādi uz Siguldu, laicīgi sazinieties un pasūtiet. Citādi nav garantēts, ka tā būs izbraukuma tirdzniecības preču piedāvājumā. Siguldā būs: TAKU SPORTS ar sekojošu piedāvājumu: Gatavojoties Siguldas kalnu maratons 2020, kas notiks šo sestdien, 26.09, esam atjaunojuši tehnisko aksesuāru krājumus. Siguldā būs 300ml pudeles un 500ml pudeles ar šļauku, salokāmās glāzītes, Free Belt Pro skriešanas jostas (ietilpīgās perimetra kabatjostas), Skriešanas vestes UltrunSpack, hibrīdznadzini (headband ar salokāmo nadziņu), skriešanas cepures ar salokāmo nagu tik ilgi gaidītajā melnajā variantā, utjp. Mūsu telts sacensību centrā būs atvērta no 7:30: būsim gatavi risināt aizmirsto zeķu, bikšu, pudeļu un un cepuru jautājumu. Par pēdējā brīža pirkumiem, ko vēlaties saņemt PIRMS sacensību dienas, aicinām sazināties zvanot vai sūtot ziņu šeit FB, jo piektdien jau būsim ceļā uz SKM. DUŠAS sacensību centrā nav paredzētas. Bet Siguldas Sporta centrā visu dienu līdz pat būs publiski pieejamas dušas SKM dalībniekiem par 1.50 EUR. Adrese: Ata Kronvalda iela 7a, Sigulda, aptuveni 10 minūšu gājiena attālumā. Pa ceļam nekādu kalnu! Ja kādi papildus jautājumi, zvaniet: (Normunds Laipnieks) vai e-pasts:

7 ENGLISH PRE START BULLETIN Hi! We would like to share you some important information about Siguldas Mountain Marathon 2020 you will take part this Saturday. 1. REGISTRATION AT RACE CENTRE 1.1. Pre-registration takes place at the event center - Sigulda Svētku (Festival) Square, on September 26, 2020, from 7:00 to 9:30. Approximate competition center plan shown in the picture:

8 2. REGISTRATION ORDER 2.1. At info billboard check start protocol where all participants are listed in alphabetical order and find out your number. Numbers granted in accordance with pre-registration (on-line) sequence Go to corresponding registration desk, where you will get pre-start package. It will consist of: 1) Number bib which must be secured in front (chest, leg) and ensure its clear visibility during the race. 2) Safety pins for number bib attchment (securing), 4 pcs. 3) Time control chip SIAC. It must be activated right there at the registration desk by inserting into station ON. After activation chip will flash with a green signal (with several-second intervals). 4) Band to secure chip onto the wrist. 3. CHIP SECURING 3.1. The chip can be secured on any hand, but it should not be located next to the wristwatch, GPS devices or metal bracelets. They can weaken the control chip's ability to communicate with control stations on race course Chip is secured on hand with band. On the back of one end of the band you will find protective release liner that will reveal the adhesive part. The band is mechanically and water-resistant, after sealing it can only be removed by cutting Chip securing is checked by judges at the start zone entrance. Also they will help, if you have not already done so During the race it is prohibited to disassemble the chip securing on the wrist. Because it is proof that you have done designated race course Chip with secure mounting must be presented at the finish. Only judge may cut if off Chip is not your property! It will be collected by organizers after your finish. In case of withdrawal outside of finish area bring chip to timing tent located next to finish line. 4. START ORDER 4.1. At 9:40 we will invite all participants to go to the START area situated at foot of Ziediņa hill, at the street Peldu. In other words, you have to climb down the slope to the river Gauja valley. To get to the start area requires 4 5 minutes Toilet will be available at the start area, but to avoid queuing we recommend to plan final visit to the toilet at the event center! 4.3. TIME control station will be located before entering start zone, all participants MUST mark at it before start. This time stamp will confirm that you have been in the start zone. At the same time makes sure the chip is in the right mode Marking is easy just move past the control station up to 2 meters. Your chip in close proximity to the station to will start beeping and flashing red signal. When this happens, you can leave the time control station area - all in order, ready to start! Important: Do not stay in the time control station working area and do not visit it repeatedly, because of unnecessarily repeated time mark fills the chip memory (maximum records), as well as depletes chips battery START will be given exactly 10:00, for all participants. Start time is programmed on a computer, start zone control marks time will not affect your race time.

9 5. TIME CONTROL STATIONS 5.1. At different track points will be located time control stations where time will be taken. Just pass this station close enough (work range up to 2 meters). Time control station will be located in logical narrow places or track will be marked with corridor that provides running through time control stations working range. Stations are easy recognizable, you will see first example in START area Running past the station, your chip will begin beeping and flashing red signal. In case this did not happen, return to the station. In case of problems at each time control stations situated referee will write down your number and the time. PS. More information about non-contact time control system SIAC can be read here: 6. TRACK MARKING 6.1. The track is marked with red and white ribbons. In addition blue arrows on yellow background may be used at some open fields, sharp turns. Judges will help to navigate at the complex intersections and other locations. And there will be covered distance kilometer marks at some intervals At waypoint X (see map below) track is split Small lap A must be done by: 1) participants at all distances at 1st lap; 2) 70 km distance runners at 4th lap In 2nd and 3rd lap, participants must complete the full track option, which includes both a small lap A and an additional loop B. 7. ROAD CROSSING 7.1. Given the relatively small number of participants of the marathon, no road is closed! Participants follow traffic rules. 8. RELATIONS WITH TOURISTS / BIKE RIDERS 8.1. Sigulda nature trails are not closed at the time of the race, so you will definitely meet many tourists on course. They have the same rights to use trails as you. Be friendly, respect each other! 9. TRACK CUT-OFF TIMES AND CHANGES km and 35 km control time - 8 hours, 70 km 12,5 hours km distance has extra cut-off times set: 1) Lap 3 must be completed till 20:00. 2) Lap 4 must be entered till 20:10 (participant must leave exchange zone / drinking point). In case of delay participant will not be admitted to the Lap Organizers keep rights to make changes in course due to force majore circumstances.

10

11 10. WATER POINTS Due to the limitations of COVID-19! We are doing our best and even impossible to provide something to replenish your body fuel/water reserves at the drinking points of the track. The restrictions for Covid-19 desease control forbid many things, so the usually rich assortment of snack tables this year will be a bit different than before, choise options will be limited. It must be taken into account that this year everything has to be packed and wrapping out of paper will take a little longer than usual, when you could grab something delicious by running past the table. Therefore, if your eating habits and regime are special, take care of your supplies, which you can safely leave in the participants exhange equipment zone in finish area. At drinking points water and nutrition drink will be provided. Recommendation take with you and use your own cup, which have already become the norm in many races this year. We will also fill your cup, bottles and drinking systems. For those who do not have their own cup, we will provide it Water points (W) can be viewed on the course map above. Full list and distance from start: 15 km km 8,1 15,0 35 km km FINISH 8,1 15,0 28,0 35,0 70 km km FINISH 8,1 15,0 28,0 35,0 48,0 55,0 62,8 70,0 FINISH 10.2 The WATER 1 () point is located approximately in the middle of the small loop A, before the hardest part. The point WATER 2 () is located in the Race center At Race center there will be marked area, where 35 and 70 km runners before the start can leave their drinks and other equipment for the Lap 2/3/4. We also accept if an assistant from the side offers some help here. Only leaders of 70 km race will finish at daylight, most of runners will need headlamp to finish Lap Assistant use on track prohibited. If participant wants a special additional equipment, own drinks, etc., all must be carried by participant himself There will be trash bags at judge points along the course. Let's keep the course clean! 11. Medical aid We sincerely hope that no one will need it! But... If a runner is injured and no longer able to continue movement on course, the following participant, if necessary, must provide first aid (to stop bleeding, etc.), and must remain with the injured person. The first (if there is no need to stay with the injured) or next participant informs next (closest) judge, who will call medics The medic and first aid will be availeble at the event center.

12 12. FINISH After crossing the finish proceed to finish judge to chip data reading It is prohibited to cut, remove chip mount by yourself. It will be done by finish judge after checking its integrity After finish you are welcome to LUNCH tent where hot soup will be served. Check-in with number bib. NOTE! We have one tradition (prize) which is set every year at Sigulda Mountain Marathon - King and Queen of Ziedina Hill. At start climb first of man and first of woman to reach top of the hill Ziedina kalns (crossing Finish line) will receive new pair of running shoes from BROOKS. But there is an extra rule - to qualify for this prize "top finisher" must complete full distance he/she applied before start (time and rank does not matter). 13. OTHER EXTRAS Several race supporters will provide onsite saling at the marathon race center. If you want to order delivery of a specific item to Sigulda, contact and order it in a timely manner. Otherwise, it is not guaranteed that it will be on the product offer. At Sigulda you will have: TAKU SPORTS Best compression and other products for ultra trail running... SHOWER will not be available in event centre. But you can visit Siguldas Sporta centrs, where our race participants will get access to shower till for friendly 1.50 EUR fee. Adress: Ata Kronvalda street 7a, Sigulda. It s about 10 minutes walk. No hills this time on track!... Do not hesitate to contact us if you have more questions: (Normunds Laipnieks) or by info@raid.lv

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or

Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī or Telpu Orientēšanās - Siguldas Sporta Centrs - 2018. gada 2. aprīlis Nolikums Telpu Orientēšanās sacensības Siguldas Spota Centrā 2018.gada 2.aprīlī organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs / Siguldas

Sīkāk

Microsoft Word - KK_NOR'19.docx

Microsoft Word - KK_NOR'19.docx 2019.GADA KUIVIŽU KAUSS Optimist un Laser klasēs 14.-16.jūnijs, Kuiviži, Salacgrīva SACENSĪBU NOLIKUMS 1. SACENSĪBU RĪKOTĀJI 1.1.Sacensību rīkotājs ir Kuivižu Jahtklubs 2. NOTEIKUMI 2.1.Sacensības notiek

Sīkāk

WA 3D Dobele Nolikums 1. Mērķis un uzdevumi Noskaidrot WA 3D Dobele gada uzvarētājus atbilstošās loka klasēs, uzlabot personīgos rezultātus un r

WA 3D Dobele Nolikums 1. Mērķis un uzdevumi Noskaidrot WA 3D Dobele gada uzvarētājus atbilstošās loka klasēs, uzlabot personīgos rezultātus un r WA 3D Dobele Nolikums 1. Mērķis un uzdevumi Noskaidrot WA 3D Dobele 2018. gada uzvarētājus atbilstošās loka klasēs, uzlabot personīgos rezultātus un rekordrezultātus un popularizēt loka šaušanas sporta

Sīkāk

3 - DAY ORIENTEERING LATVIA AMATCIEMS SPONSORI

3 - DAY ORIENTEERING LATVIA AMATCIEMS SPONSORI 3 - DAY ORIENTEERING LATVIA AMATCIEMS SPONSORI Sacensību dalībnieku reģistrācija Ceturtdiena, 2. jūlijs 16.00-22.00 Dalībnieku ierašanās un reģistrēšanās sacensību centrā Spuģos Piektdiena, 3. jūlijs No

Sīkāk

series_155

series_155 RAILING SERIES 155 RIPO fabrika SIA Hanzas Street 2, Pinki, Babite district, LV 2107, Latvia 155 Alumīnija margu sērija Aluminum railing series AL.01 AL.02 AL.03 AL.04 AL.05 AL.06 AL.07 AL.08 AL.09 155

Sīkāk

2 1

2 1 2 1 Dārgie orientieristi! Esiet sveicināti mūsu zemē Latvijā. Latvija ir viena no mežiem bagātākajām valstīm Eiropā. Mums ir 498 km gara smilšaina pludmale, skaistie priežu meži, un jūlijs - mēnesis, kad

Sīkāk

Microsoft Word - PATRIA_RACE_seriĆls_2019_nolikums_īstais_26.03(1)

Microsoft Word - PATRIA_RACE_seriĆls_2019_nolikums_Ä«stais_26.03(1) PATRIA RACE šķēršļu sacensību seriāls 2019 NOLIKUMS 1. Mērķi; 2. Organizatori; 3. Sacensību kalendārs; 4. Dalībnieku grupas un starti; 5. Sacensību programma un trases shēma; 6. Pieteikšanās sacensībām;

Sīkāk

7. Tēma: Polinomi ar veseliem koeficientiem Uzdevums 7.1 (IMO1982.4): Prove that if n is a positive integer such that the equation x 3 3xy 2 + y 3 = n

7. Tēma: Polinomi ar veseliem koeficientiem Uzdevums 7.1 (IMO1982.4): Prove that if n is a positive integer such that the equation x 3 3xy 2 + y 3 = n 7. Tēma: Polinomi ar veseliem koeficientiem Uzdevums 7.1 (IMO1982.): Prove that if n is a positive integer such that the equation x xy 2 + y = n has a solution in integers x, y, then it has at least three

Sīkāk

Apstiprināts

Apstiprināts MPK SUPERCROSS motokrosā nolikums 2019. gada 7. jūlijs, Kandava 1. MPK Supercross sacensības motokrosā: 1.1. Sacensības notiek atbilstoši LaMSF Sporta kodeksam, LaMSF Motokrosa noteikumiem, Tehniskajiem

Sīkāk

Dual TEMP PRO

Dual TEMP PRO Dual TEMP PRO 1 Darbības instrukcija Rezultāta nolasījums 5 Ievietotas zondes nolasījums HACCP pārbaudes gaismas diods (LED) SCAN poga (infrasarkanā) Režīma poga Zondes poga (zondes ievietošanas) Ievads

Sīkāk

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f

Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 Olimpiskās dienas 2016 dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās f 23.09.2016 Olimpiskā diena 2016 programma Svinīgā daļa 09:15 "Olimpiskās dienas 2016" dalībnieku ierašanās stadiona Daugava tribīnēs. 09:30 Stāšanās futbola laukumā uz vingrošanu (pēc izvietojuma plāna)

Sīkāk

KURSA KODS

KURSA KODS Lappuse 1 no 5 KURSA KODS STUDIJU KURSA PROGRAMMAS STRUKTŪRA Kursa nosaukums latviski Kursa nosaukums angliski Kursa nosaukums otrā svešvalodā Studiju /-as, kurai/-ām tiek piedāvāts studiju kurss Statuss

Sīkāk

HORIZONTĀLAIS SAULES PULKSTENIS. LUDZA Laukuma rekonstrukcija pie Ludzas novada ēkas Raiņa un Stacijas ielau krustojumā. Stacijas iela 38, Ludza LD -1

HORIZONTĀLAIS SAULES PULKSTENIS. LUDZA Laukuma rekonstrukcija pie Ludzas novada ēkas Raiņa un Stacijas ielau krustojumā. Stacijas iela 38, Ludza LD -1 HORIZONTĀLAIS SAULES PULKSTENIS. LUDZA LD - GRANĪTA BRUĢA RAKSTS SP LAUKUMA IEKLĀŠANA R 00,00 cm 7 2 4 Tianshan red 4 6 2 4 N 4 GRANĪTA TONĀLS SALIKUMS 4 Granīts G 60 6 Granīts G 60 M=:0 PASŪTĪTĀJS: LUDZAS

Sīkāk

ISSkiOM_2009_corrected_2010-LV

ISSkiOM_2009_corrected_2010-LV Starptautiskā specifikācija O-ar slēpēm kartēm ISSkiOM 2009 Apstiprināta IOF O-ar slēpēm komisijā 2009.gada augustā Apstiprināta IOF karšu komisijā 2009.gada septembrī Apstiprināta IOF padomē 2009.gada

Sīkāk

RĪGAS JAHTKLUBA GADA ĶĪŠEZERA KAUSS Optimist, Laser 4.7,Laser Radial sporta laivu klasēm Latvijas gada kopvērtējuma ieskaites sacensības g

RĪGAS JAHTKLUBA GADA ĶĪŠEZERA KAUSS Optimist, Laser 4.7,Laser Radial sporta laivu klasēm Latvijas gada kopvērtējuma ieskaites sacensības g RĪGAS JAHTKLUBA 2018. GADA ĶĪŠEZERA KAUSS Optimist, Laser 4.7, sporta laivu klasēm Latvijas gada kopvērtējuma ieskaites sacensības 2019. gada 13-14. Jūlijā Rīgā, Pāvu ielā 14, Ķīšezerā http://www.sailinglatvia.lv;

Sīkāk

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12

Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Viss labs Daces Copeland teksts Andras Otto ilustrācijas Lietus līst. Lietus līst lielām, lēnām lāsēm. Labi, lai līst! Lietus ir labs. A1:12 Vabole lien. Vabole lien lēnām. Labi, lai lien! Vabole ir laba.

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Velosipēdisti ceļu satiksmē 2018. gada 11.janvārī, Ādaži Valda Kjaspere, Mag.Ped. Trieciena spēks un iespējamība, ka ies bojā Velosipēdu vadītāju rīcība - veicinošs aspekti CSN izraisīšanā: nepareizi veikts

Sīkāk

Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer

Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer Mēbeļu piedāvājums / Office furniture offer Ovāls pārrunu galds 1 - kļava, 1 - tumši pelēks Uz divām mono-kājām (nerūs.tērauds) 200cm virsmas garums, 90cm virsmas platums, 75cm augstums Skaits - 2 Cena

Sīkāk

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē

Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē Dārzā Lidijas Edenas teksts Andras Otto ilustrācijas Zaķis skatās lielām, brūnām acīm. Ko tu redzi, zaķīt? Skaties, re, kur māmiņas puķu dārzs! Nē, nē, zaķīt! Māmiņas puķes nevar ēst! Zaķis lēkā mūsu dārzā.

Sīkāk

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener

APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē PROJEKTS APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē A.Dakša LVF Ģener APSTIPRINĀTS LVF Senioru komisijas sēdē 27.09.2017 APSTIPRINĀTS LVF Valdes sēdē 11.10.2017 -------------------------------- A.Dakša LVF Ģenerālsekretārs 2. Latvijas Senioru volejbola čempionāts sieviešu

Sīkāk

S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS

S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS S I A K S I R U VĒST S J I L L A R S E T Ā T I R A L U REG PAPILDUS NOLIKUMS RALLIJA PILSĒTA RALLY CITY ORGANIZĒ ORGANISED BY SPONSORĒ SPONSORED BY ATBALSTA SUPPORTED BY OFICIĀLAIS ZIŅU PORTĀLS OFFICIAL

Sīkāk

SNP3000_UM_LV_2.2.indd

SNP3000_UM_LV_2.2.indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 LV Lietotāja rokasgrāmata 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Sīkāk

Microsoft Word - AT2018_sakums_MAKETS_ docx

Microsoft Word - AT2018_sakums_MAKETS_ docx Latvijas Republikas Senāta spriedumi un lēmumi 2018. Rīga: Tiesu namu aģentūra, 2019. 1037 lpp. (VII, A 401, C 351, K 275) Krājumu sagatavoja: Latvijas Republikas Senāta Administratīvo lietu departamenta

Sīkāk

Regates.lv | Sacensību paziņojums

Regates.lv | Sacensību paziņojums Baltic Open, Latvijas atklātais jūras burāšanas čempionāts Sacensību paziņojums sep 13 21:27 jan 6 02:36 1. Sacensību rīkotāji Sacensības rīko: 1.1 Latvijas Zēģelētāju savienība (LZS), 1.2 Baltic OPEN

Sīkāk

State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr

State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr State Revenue Services of the Republic Latvia Talejas iela 1, Riga LV-1978 Latvia Ihr Vor- und Zuname Ihre Straße und Hausnummer Ihre Postleitzahl Ihr Wohnort aktuelles Datum Ihre ZINSPILOT-Kundennummer

Sīkāk

1. pielikums Papildu pakalpojumi Appendix 1 Additional Services 1. Pārvadātājs sniedz Papildu pakalpojumus, kas papildina vai paplašina Transporta pak

1. pielikums Papildu pakalpojumi Appendix 1 Additional Services 1. Pārvadātājs sniedz Papildu pakalpojumus, kas papildina vai paplašina Transporta pak 1. pielikums Papildu pakalpojumi Appendix 1 Additional Services 1. Pārvadātājs sniedz Papildu pakalpojumus, kas papildina vai paplašina Transporta pakalpojumu nosacījumus. Papildu pakalpojumi attiecas

Sīkāk

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala,

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, lietošanas kārtību veikala Stockmann klientiem, turpmāk

Sīkāk

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM. 2018 Dokumenta versija: 2018.003 Pēdējie labojumi: 2018-06-13 [LDZ VPN INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.] Instrukcija iepazīstina ar CheckPoint Endpoint VPN programmatūru, tā instalāciju / konfigurāciju

Sīkāk

APSTIPRINĀTS

APSTIPRINĀTS APSTIPRINU: Profesionālās izglītības kompetences centra Liepājas Valsts tehnikums direktors A. Ruperts 2013.gada 7. maijā Profesionālās izglītības kompetenču centrs Liepājas Valsts tehnikums audzēkņu biznesa

Sīkāk

Jānis Bergs

Jānis Bergs Taku Orientēšanās (Taku-O) sacensību pamatprincipi. 1 Jānis Bergs Būtiskākās atšķirības no citām orientēšanās sporta disciplīnām (O skrējiena, O slēpojuma un Velo-O). Taku-O disciplīnai, jau kopš tās ieviešanas

Sīkāk

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3 MICRO, Q-25, PLATU Vispārīgi Jahtu klases: Mikro klase tika dibināta 1977. gadā ar nolūku veicināt burāšanas pieejamību plašākam sabiedrības lokam drošības un lietošanas ērtības ziņā. Garums: 5.5 metri

Sīkāk

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr

ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001 Pr ESF projekts Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos Vienošanās Nr.2009/0196/1DP/1.2.2.1.5/09/IPIA/VIAA/001 Projekta 6.posms: 2012.gada janvāris - aprīlis Balvu

Sīkāk

KURSA KODS

KURSA KODS Lappuse 1 no 5 KURSA KODS Kursa nosaukums latviski Kursa nosaukums angliski Kursa nosaukums otrā svešvalodā (ja kursu docē krievu, vācu vai franču valodā) Studiju programma/-as, kurai/-ām tiek piedāvāts

Sīkāk

Latvijas gada čenpionāta alpīnismā nolikums

Latvijas gada čenpionāta alpīnismā nolikums Latvijas Alpīnistu savienība APSTIPRINU Aiga Rakēviča LAS prezidents Rīgā, 2015. gada 26.februāri NOLIKUMS I MĒRĶIS UN UZDEVUMI 1.1.Popularizēt un veicināt kalnos kāpšanu, alpīnismu; 1.2.Noteikt labākos

Sīkāk

HIGIĒNA UN UZKOPŠANA PRODUKTA KATALOGS 2019

HIGIĒNA UN UZKOPŠANA PRODUKTA KATALOGS 2019 HIGIĒNA UN UZKOPŠANA PRODUKTA KATALOGS 2019 SATURS 3. Ievads 4. Katrin produktu sērijas 6. Atbildīga un videi draudzīga ražošana 7. Katrin sistēmas roku dvieļi un turētāji 11. Katrin roku dvieļi loksnēs

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 transporta plūsmas monitorēšanai Roberts Kadiķis Kārlis Freivalds Multifunkcionāla inteliģenta transporta sistēmas punkta tehnoloģija Nr.2DP/2.1.1.1.0/10/APIA/VIAA/086 Motivācija Nepieciešamība efektīvāk

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

K 5 ( )

K 5 ( ) Detaļu saraksts (1.180-633.0) K 5 27.01.2016 www.kaercher.com LV Lapa 2 / 66 Lapa 3 / 66 Lapa 4 / 66 Satura rādītājs Pasūtīšanas norādījumi K 5 (1.180-633.0) Short spare parts list 201 Spare parts list

Sīkāk

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS

Microsoft Word - NOLIKUMS_BASKETBOLS Basketbols 3x3 Talsos Nolikums 1. Turnīra mērķis. 1.1. Veicināt 3x3 basketbola starptautiskos turnīros; 1.2. Pilnveidot jauno sportistu treniņos iegūtās prasmes un iemaņas; 1.3. Sagatavoties Latvijas Jaunatnes

Sīkāk

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši, 3 brūni klucīši, 1 spēles laukums, 1 barjera izvēlētā

Sīkāk

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr. 40003785707, juridiskā adrese: Elizabetes iela 11-10, Rīga, LV-1010, Latvija

Sīkāk

untitled

untitled Ziņojumu lietošanas pamācība DIABĒTA ĀRSTĒŠANAS VADĪBAS PROGRAMMATŪRA 2. lpp. Adherence Report (ziņojums par režīma ievērošanu). Šajā ziņojumā tiek atspoguļota pacienta uzvedība izvēlētajā laikposmā. Tas

Sīkāk

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums

2012 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums 01 Komandu olimpiāde Atvērtā Kopa Atrisinājumi 10. klasei 1. Tā kā LM ir viduslīnija, tad, balstoties uz viduslīnijas īpašībām, trijstūra 1 laukums būs 1 4 no trijstūra ABC laukuma. Analogi no viduslīnijām

Sīkāk

Folie 0

Folie 0 SIA CEMEX LABAS PRAKSES PIEMĒRI PASLĪDĒŠANAS, AIZĶERŠANĀS UN PAKLUPŠANAS RISKU NOVĒRŠANA 2012-2015 Uzņēmums dibināts 1906.gadā, Meksikā Viens no lielākajiem cementa, betona un inerto materiālu ražotājiem

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf

SVK_NOLIKUMS_Celojosais_kauss_2016_2017_visam_klasem_1.pdf Apstiprināts Ar Latvijas Olimpiskās komitejas Valdes 2017. gada 10. janvāra sēdes Lēmumu Nr. 2.2., Protokols Nr. 1 LATVIJAS OLIMPISKĀS KOMITEJAS Projekta SPORTO VISA KLASE CEĻOJOŠĀ KAUSA IZCĪŅAS N O L

Sīkāk

Oracle SQL teikuma izpildes plāns (execution plan)

Oracle SQL teikuma izpildes plāns (execution plan) SQL teikuma izpildes plāns gints.plivna@gmail.com Kas es esmu? Pieredze darbā ar Oracle kopš 1997 Oficiālais amats sistēmanalītiėis Rix Technologies Oracle sertificēto kursu pasniedzējs Affecto Latvija

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis , fakss:

LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis , fakss: LATVIJAS REPUBLIKA SKRUNDAS NOVADA PAŠVALDĪBA Reģistrācijas Nr. 90000015912 Raiņa iela 11, Skrunda, Skrundas novads, LV 3326 tālrunis 63331555, fakss: 63350452, e-pasts: dome@skrunda.lv SAISTOŠIE NOTEIKUMI

Sīkāk

Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma vai nekustamā īpašuma) padziļinātā juridiskā izpēte (angliski – „legal due diligence”) nu jau l

Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma vai nekustamā īpašuma) padziļinātā juridiskā izpēte (angliski – „legal due diligence”) nu jau l KAS IR PĀRDEVĒJA JURIDISKĀ IZPĒTE UN KAD TĀ IR VAJADZĪGA? Guntars Zīle, zvērināts advokāts, Zvērinātu advokātu biroja Lejiņš, Torgāns un Partneri Pirkuma objekta (parasti, kapitālsabiedrības, uzņēmuma

Sīkāk

Mounting_Instruction_Owl_Class_II_High_Bay_

Mounting_Instruction_Owl_Class_II_High_Bay_ VIZULO OWL LED high bay Mounting instruction Montāžas instrukcija Mонтажная инструкция IEC EN 60598 IP66 min 40 C max + 50 C (+45 C)* 198-264 V AC * Depends on configuration. Check label or technical specification.

Sīkāk

Multifunkcionāla viesnīca Apart Hotel TOMO" Divvietīga vai vienvietīga istaba Cenas: EUR mēnesī (dzivo viena persona) EUR jāmaksā ka

Multifunkcionāla viesnīca Apart Hotel TOMO Divvietīga vai vienvietīga istaba Cenas: EUR mēnesī (dzivo viena persona) EUR jāmaksā ka Multifunkcionāla viesnīca Apart Hotel TOMO" Divvietīga vai vienvietīga istaba - 270.00 EUR mēnesī (dzivo viena persona) - 160.00 EUR jāmaksā katrai personai/ mēnesī (dzivo divi studenti) Istaba ar virtuvi

Sīkāk

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016 Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI PIEAUGUŠIEM UN JAUNIEŠIEM 2016 SATURS: Ievads... 2.lpp. I- Sacensību nosacījumi... 2.lpp. II- Sacensību dalībnieki... 2.lpp. A. Sastāvs... 2.lpp. B. Nosacījumi...

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

Laipni lūgti Latvijā! Cilvēkiem, kuri savā dzīvē ir daudz jau sasnieguši, gadiem ritot, trīs lietas ir nemainīgi svarīgas: prieks no kustībām, intelek

Laipni lūgti Latvijā! Cilvēkiem, kuri savā dzīvē ir daudz jau sasnieguši, gadiem ritot, trīs lietas ir nemainīgi svarīgas: prieks no kustībām, intelek Laipni lūgti Latvijā! Cilvēkiem, kuri savā dzīvē ir daudz jau sasnieguši, gadiem ritot, trīs lietas ir nemainīgi svarīgas: prieks no kustībām, intelektuāla aktivitāte un attiecības ar līdzīgi domājošiem

Sīkāk

ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, GADA JŪNIJS gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2

ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, GADA JŪNIJS gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2 ENDURO SACENSĪBU NOLIKUMS Madona, 2019. GADA 28.-30. JŪNIJS 2019. gada Baltijas individuālais čempionāts un klubu komandu čempionāts enduro 2. posms 2019. gada Latvijas individuālais čempionāts un klubu

Sīkāk

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot

Vingrinājums Nr.1 Vingrinājuma veids: īsais klasifikācijas vingrinājums (Latvijas redakcija) Punktu skaitīšana: Comstock (šāvienu skaits nav ierobežot Vingrinājums Nr.1 Mērķi: 2 IPSC mērķi, 3 Mini popperi, 3 soda mērķi Minimālais šāvienu skaits: 7 Iespējamais punktu skaits: 35 Ieroča stāvoklis: ierocis pielādēts, makstī, patrontelpa tukša Starta pozīcija:

Sīkāk

Deeper Smart Sonar START Technical Specifications Weight: 2.1oz / 60g Size: 60 x 65 x 65-mm / 2.3 x 2.5 x 2.5in Sonar Type: Single beam Frequency (Bea

Deeper Smart Sonar START Technical Specifications Weight: 2.1oz / 60g Size: 60 x 65 x 65-mm / 2.3 x 2.5 x 2.5in Sonar Type: Single beam Frequency (Bea Deeper Smart Sonar START Technical Specifications Weight: 2.1oz / 60g Size: 60 x 65 x 65-mm / 2.3 x 2.5 x 2.5in Sonar Type: Single beam Frequency (Beam cone): 120 khz, 40 Depth Range Max/Min: Max 165ft

Sīkāk

Microsoft Word - nolikums_isais.doc

Microsoft Word - nolikums_isais.doc 1.4. Šis dokuments ir S IA Digital Zoo īpašums. Tā ko pēšana, modificēšana, izmantošana citur ir aizlieg ta! Lielais Autofotoorientēšanās Brauciens V, 2019 Liepāja-Klaipēda 19 N O L I K U M S 1. Pasākuma

Sīkāk

Microsoft Word - Rugaji_2018_nolikums.doc

Microsoft Word - Rugaji_2018_nolikums.doc SASKAŅOTS: Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu komisijas priekšsēdētājs 2018.10.maijs K.Vīdušs SASKAŅOTS: Latvijas Automobiļu federācijas Ģenerālsekretāre 2018.10.maijs L.Medne Trofi Reida Apļu

Sīkāk

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L

LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs gada augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. L LATVIJAS UZŅĒMĒJU SPORTA SPĒĻU PROGRAMMA UN NOLIKUMS Sestdiena, 10.jūnijs 2013. gada 10. - 11. augusts, Atpūtas komplekss «Turbas», Ikšķiles novads. Līdz 9:00 9:15 Kapteiņu sapulce Dalībnieku ierašanās

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Regates.lv | Instrukcijas

Regates.lv | Instrukcijas Baltic Open, Latvijas atklātais jūras burāšanas čempionāts Instrukcijas jūl 27 22:21 jan 6 02:33 1. NOTEIKUMI 1.1 Sacensībās tiks pielietoti: 1.1.1 2017. - 2020. gada Burāšanas sacensību noteikumi (BSN).

Sīkāk

untitled

untitled D I A BĒ TA Ā R S T Ē Š A N A S VA DĪ B AS PR O G R AM M AT ŪR A Ziņojuma rokasgrāmata Report sastādīšanas Interpretation Guide 2007 Medtronic MiniMed. Autortiesības aizsargātas. MP6025274-321 _Date 120707

Sīkāk

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī

Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attī Eiropas Jauniešu basketbola līgas (EJBL) sacensību nolikums 2018./ 2019. gada sezonā. 1. Mērķi un uzdevumi 1.1. Radīt vispusīgu bērnu un jauniešu attīstību. 1.2. Sekot līdzi augsta līmeņa basketbolistu

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

LSPA iestājeksāmens FIZISKAJĀ SAGATAVOTĪBĀ 1. PIELIKUMS FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS KONTROLES TESTI-VINGRINĀJUMI Nr.pk. Kontrolvingrinājums Sievietes Vīrie

LSPA iestājeksāmens FIZISKAJĀ SAGATAVOTĪBĀ 1. PIELIKUMS FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS KONTROLES TESTI-VINGRINĀJUMI Nr.pk. Kontrolvingrinājums Sievietes Vīrie LSPA iestājeksāmens FIZISKAJĀ SAGATAVOTĪBĀ. PIELIKUMS FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS KONTROLES TESTI-VINGRINĀJUMI Nr.pk. Kontrolvingrinājums Sievietes Vīrieši. = Pievilkšanās kārienā pie stieņa = Roku saliekšana

Sīkāk

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13 nüvi 1200 1300 sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 1390 1200, 1210, 1240, 1250, 1260 2009 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

Noteikumi_NEUTRAL_ar atļauju

Noteikumi_NEUTRAL_ar atļauju Preču loterijas NEUTRAL NĒ smaržvielām un krāsvielām loterija RIMI veikalu tīklā noteikumi 1. Loterijas preču izplatītājs un pārdevējs ir SIA EUGESTA un Partneri, reģ. nr. 40003321238, juridiskā adrese:

Sīkāk

Microsoft Word - Enduro_Rallija_gada_nolikums_2019_v4.docx

Microsoft Word - Enduro_Rallija_gada_nolikums_2019_v4.docx Enduro Rallija kausa nolikums 2019 Enduro Rallija organizēšana termini Reģistrācija dalībnieku pieteikšanās, pieteikumu pieņemšana, maksājumu veikšana pirms sacensību dienas. Papildus reģistrācija dokumentu

Sīkāk

Svarīgākais par skolēnu redzi

Svarīgākais par skolēnu redzi «Veselības mācības» stunda par redzi Svarīgākais par skolēnu redzi Saturs Redzes sistēma Redze un dators Sūdzības Redzes režīms Apgaismojums Mācību un darba vietas iekārtojums un ķermeņa pozīcija Redzes

Sīkāk

2017. GADA LATVIJAS ATKLĀTAIS JŪRAS BURĀŠANAS ČEMPIONĀTS BALTIC OPEN REGATTA 17. jūlijs 22. jūlijs SACENSĪBU INSTRUKCIJA 1. NOTEIKUMI 1.1 Sacens

2017. GADA LATVIJAS ATKLĀTAIS JŪRAS BURĀŠANAS ČEMPIONĀTS BALTIC OPEN REGATTA 17. jūlijs 22. jūlijs SACENSĪBU INSTRUKCIJA 1. NOTEIKUMI 1.1 Sacens 2017. GADA LATVIJAS ATKLĀTAIS JŪRAS BURĀŠANAS ČEMPIONĀTS BALTIC OPEN REGATTA 17. jūlijs 22. jūlijs 2017. SACENSĪBU INSTRUKCIJA 1. NOTEIKUMI 1.1 Sacensībās tiks pielietoti: 1.1.1 2017. - 2020. gada Burāšanas

Sīkāk

Microsoft Word - Supplementary Regulations Official.docx

Microsoft Word - Supplementary Regulations Official.docx Page 1 of 14 CONFIRMED BY / APSTIPRINU: Jānis Ducmanis LAF Racing commission/ LAF Šosejas Komisijas vadītājs APPROVED BY/ SASKAŅOTS: Linda Medne General Secretary of LAF/ LAF Ģenerālsekretāre Supplementary

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts

Microsoft Word - Paskaidrojuma raksts Daugavas labā krasta attīstības un labiekārtojuma koncepcija Paskaidrojuma raksts Devīze: TEV MAN - ĂIMENEI Ir vietas, kurās mēs gribam atgriezties. Tādai vietai nevajag daudz: ziedošu pļavu, bērnu smieklus,

Sīkāk

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA Transmisija LEAF 40 kwh Acenta 100% elektrisks 4x2 Acenta 100% elektrisks 4x2 N-Connecta 100% elektrisks 4x2 Tekna 100% elektrisks 4x2 LEAF 62 kwh

Sīkāk

OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA

OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA OWASP Top 10 Latvijā Biežākās drošības problēmas 4mekļa lietojumos Agris Krusts, IT Centrs, SIA 28.03.2019 Par mani Agris Krusts, SIA IT Centrs dibinātājs, drošības konsultants Drošības audi= un tes=,

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Lifelong Learning Grundtvig Partnership Project 2012-1-LV1-GRU06-03580 1 How to Ensure Qualitative Lifelong Learning for Different Age Groups Adult education teachers will discuss the ways how to involve

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017

Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017 Latvijas Tenisa savienības SACENSĪBU NOTEIKUMI SENIORIEM 2017 SATURS: Ievads... 2.lpp. I- Sacensību nosacījumi... 2 lpp. II- Sacensību dalībnieki... 2.lpp. A. Sastāvs... 2.lpp. B. Nosacījumi... 2.lpp.

Sīkāk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk

Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 sk Komandu olimpiāde Bermudu trijstūris Katru uzdevumu vērtē ar 0 5 punktiem. Risināšanas laiks - 3 astronomiskās stundas Uzdevumi 7. klasei 1. Doti 5 skaitļi. Katru divu skaitļu summa ir lielāka par 4. Pierādīt,

Sīkāk

LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠ

LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠ LATVIJAS REPUBLIKAS 10. SAEIMAS VĒLĒŠANAS 2010. gada 2. oktobris republikas pilsēta / novads. vēlēšanu iecirkņa komisijas atrašanās vieta adrese VĒLĒŠANU GAITAS PROTOKOLS Vēlēšanu iecirkņa komisijas sastāvs:

Sīkāk