Microsoft Word - All-New IONIQ Press Information Amsterdam 2016_LV.docx

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Microsoft Word - All-New IONIQ Press Information Amsterdam 2016_LV.docx"

Transkripts

1 E-kustības vadīts pilnīgi jaunā Hyundai IONIQ sērija: Hybrid Plug-in Electric Informācija presei gada jūlijs

2 Saturs 01 No pirmā acu uzmetiena pilnīgi jaunā Hyundai IONIQ sērija 02 Dizains Efektivitāte un tehnoloģija 03 Spēka agregāti Hibrīdtehnoloģiju, elektrohibrīdtehnoloģiju un elektriskie 04 Pilnveidots inženiertehniskais risinājums un tehnoloģija IONIQ sērijas iezīmes 05 Braukšanas veiktspēja Bezkompromisu mobilitāte ar zemu izmešu līmeni vai bez izmešiem 06 Komforts un ērtība Augstākā klase un modernākās tendences 07 Drošība un veselība Inovatīvas drošības funkcijas un klasē vadošā garantija 08 Ražošana IONIQ tiek ražots pasaules lielākajā automašīnu ražotnē Dienvidkorejā

3 01 No pirmā acu uzmetiena pilnīgi jaunā Hyundai IONIQ sērija Pasaulē pirmā automašīna, kas piedāvā trīs elektrificētus spēka agregātus, padarot demokrātiskāku e-mobilitāti Bezkompromisu braukšanas pieredze, izcils dizains un savienojamības funkcijas Vispusīgas drošības funkcijas un labākā garantija nozarē jūsu sirdsmieram Pilnīgi jaunā Hyundai IONIQ ir pasaulē pirmā automašīna, kas piedāvā hibrīdtehnoloģiju, elektrohibrīdtehnoloģiju un elektrificētos jaudas agregātus ar viena veida virsbūvi. Šī Hyundai Motor jaunā un inovatīvā pieeja demokratizē e-mobilitāti, padarot braukšanu ar zemu izmešu līmeni vai bez izmešiem pieejamu ikvienam. Uzņēmumam ir mērķis kļūt par vienu no vadošajiem zīmoliem Eiropā elektrificēto transportlīdzekļu jomā, kā arī iekļūt starp trim lielākajiem hibrīdtehnoloģiju, elektrisko un elektrohibrīdtehnoloģiju tirgotājiem attiecīgajā segmentā. Pamatojoties uz savu jau atzinību guvušo un nozarē vadošo Piecu gadu neierobežota nobraukuma garantiju, Hyundai Motor nāk klajā ar uzlabotu piedāvājumu klientiem, kuri izvēlas IONIQ, pagarinot garantijas termiņu līdz astoņiem gadiem, bet nobraukumu - līdz kilometriem augstsprieguma akumulatoriem. Līdz ar vispusīgu standarta funkciju uzskaitījumu un konkurētspējīgu cenu, IONIQ piedāvā unikālu risinājumu ar alternatīviem spēka agregātiem aprīkoto automašīnu vidū. Līdz ar citām šīs produktu grupas tehniskajām īpašībām, IONIQ Hybrid un IONIQ Plug-in nodrošina savā klasē augstāko degvielas efektivitāti un zemus CO 2 izmešus, kas ir, attiecīgi, 79 g/km un 32 g/km. IONIQ Electric ar vienu uzlādi spēj nobraukt 280 km, nodrošinot lielāku elastīgumu un sirdsmieru klientiem, kas izvēlas praktiskas automašīnas bez izmešiem. IONIQ Plug-in elektriskajā režīmā spēj nobraukt vairāk nekā 50 km, palielinot iespējas braukt bez degvielas patēriņa klientiem, kuri parasti veic īsus maršrutus. Šī inovatīvā tehnoloģija un efektīvā veiktspēja nodrošina bezkompromisa braukšanas pieredzi, komfortu un drošību. Speciālais elektrificētais modelis IONIQ ir radīts, lai nodrošinātu optimālu braukšanas dinamiku un komfortu. Tā dubultsajūga sešpakāpju transmisija (IONIQ Hybrid un IONIQ Plug-in) sniedz sportiskas sajūtas un paredz autovadītāja tiešu iesaistīšanos, piedāvājot ērtu un efektīvu braukšanu automātiskajā režīmā. Atsevišķi atlasāmais sporta režīms vēl vairāk uzlabo braukšanas baudu, papildinot braukšanas pieredzi ar sportisku sajūtu, transmisijas parametriem un pielāgojamiem digitālajiem rīkiem.

4 Braukšanas pieredzi uzlabo arī automašīnas vieglā konstrukcija, daudzsviru aizmugurējā balstiekārta (IONIQ Hybrid un IONIQ Plug-in modeļiem) un inteliģentā spēka agregāta uzbūve. Pilnveidotās drošības sistēmas, kas vienlaicīgi ar standarta funkcijām ir papildinātas ar autonomo avārijas bremzēšanu, joslu asistenta sistēmu, viedo kruīzkontroli un melnā punkta noteicēju, ir kļuvušas pieejamākas. IONIQ konstrukcija garantē ne tikai pievilcīgu formu, bet arī plašu salonu un ietilpīgu bagāžas nodalījumu. Turklāt aerodinamiskās pludlīnijas ļauj panākt pretestības koeficientu 0,24 Cd, kas ir zemākais nozarē. Pateicoties sportiskajam dizainam, kas nodrošina patīkamu braukšanu un efektivitāti, gadā IONIQ saņēma Red Dot balvu par dizainu. Piemērojoties mūsu digitalizētajai pasaulei, IONIQ nodrošina vienkāršu, bet viedu savienojamību, kā arī informatīvas un izklaides funkcijas, ko novērtē mūsu klienti. Apple Car Play un Android Auto garantē ātru un intuitīvu viedtālruņu savienojamību ar saderīgu ierīču induktīvu bezvadu uzlādi. Tom Tom LIVE pakalpojumi uzlabo braukšanas pieredzi un, atrodoties ceļā, sniedz noderīgu informāciju, kas tiek attēlota uz astoņu collu displeja, kas atbalsta jaunu audiovizuālās navigācijas sistēmu. Arī IONIQ ieviešanas pieeja ir ļoti mūsdienīga un atspoguļo mūsu digitalizēto laikmetu. Uzņēmums, īpašu uzmanību pievēršot digitālajiem kanāliem, ir sagatavojis informāciju, kas skaidro IONIQ tehnoloģiju koncepciju un demonstrē spēka agregātu priekšrocības, informējot klientus par katru konkrēto risinājumu. Video, grafiskie materiāli un plašs informatīvais saturs, kas pieejams tiešsaistē mobilajās ierīcēs un demonstrācijas zālē, nodrošina ar informāciju bagātu klienta pieredzi. IONIQ pirmsieviešanas un ieviešanas kampaņu pamatā ir digitālais centrs, kurā pieejams viss saturs. Vienkāršs un viegli saprotams salīdzināšanas rīks ļauj ātri salīdzināt IONIQ ar tā galvenajiem konkurentiem. Izmantojot analītisku pieeju, Hyundai Motor spēj nodrošināt klientu vajadzību pēc informācijas: piemēram, tiek optimizēta mobilā meklēšana, jo tas ir nozīmīgs kanāls mērķgrupas informēšanai. Jochen Sengpiehl, Hyundai Motor Europe viceprezidents mārketinga jautājumos, teicis: Ar IONIQ mēs vēršamies pie jaunas klientu grupas, kurai ir vienoti uzskati un attieksme mēs viņus dēvējam par IONIQ paaudzi. Gluži tāpat kā viņi, mūsos ir ticība tehnoloģijām, tieši tāpēc esam radījuši vienīgo automašīnu ar trim iespējamiem elektrības spēka agregātiem. Mēs uzskatām, ka tā ir labākā eko koncepcijas automašīna Eiropā ar labāko garantiju, izcilākajām braukšanas iespējām un pilnu komplektāciju par ļoti konkurētspējīgu cenu, kas nekādā veidā neietekmē tās izcilo dizainu, braukšanas baudu un jaunās savienojamības funkcijas. Tā ir automašīna, kuru patiesi virza e-kustība.

5 Thomas Schmid, Hyundai Motor Europe Izpilddirektors, teicis: Pateicoties mūsu inovatīvajam ix35 Fuel Cell elektromobīlim un vairākiem hibrīdtehnoloģiju un elektrohibrīdtehnoloģiju modeļiem, kas tiek pārdoti visā pasaulē, Hyundai Motor jau ir pierādījis elektrificēto spēka agregātu iespējas. Tagad, līdz ar pirmā elektrificētā modeļa ieviešanu, mēs ieņemam vadošo lomu starp hibrīdtehnoloģiju, elektrisko, elektrohibrīdtehnoloģiju un degvielas dzinēju automašīnu ražotājiem. IONIQ Hybrid un IONIQ Electric Eiropas tirgū tiks ieviesti no gada rudens. IONIQ Plug-in Eiropā parādīsies gadā (ieviešanas termiņi var mainīties atkarībā no tirgus situācijas). * Dati par degvielas efektivitāti, CO2 izmešiem un braukšanas intervāliem ir provizoriski un vispārināti. 02 Dizains: efektivitāte un tehnoloģija Hyundai Motor sērijas IONIQ unikālā un futūristiskā dizaina izstrādē jaušama efektivitātes un tehnoloģiju ietekme. Izstrādes posmā inženieri un dizaineri strādāja rokrokā, lai radītu izcilu formas un funkciju apvienojumu. Nesen viņu pūles novērtēja Red Dot žūrija. Par savu progresīvo IONIQ dizainu Hyundai ieguva gada Red Dot dizaina balvu. IONIQ sniedz Hyundai Motor jaunas nākotnes mobilitātes iespējas, pateicoties tīrajām aerodinamiskajām formām un izsmalcinātajām, tīrajām pludlīnijām un virsmām, kas papildina automobiļa kupejas tipa siluetu. Virsbūves dizains IONIQ gludās ārējās formas radītas, iedvesmojoties no aerodinamiskās efektivitātes, kas papildina maigās pludlīnijas un virsmas, kuras iezīmē automašīnas veidolu. Tās virsbūves paneļi ir izstrādāti, lai vēl vairāk pielāgotos aerodinamikai un uzlabotu to, kombinācijā ar citiem viedajiem efektivitātes risinājumiem nodrošinot 0,24 C d vērtību. Papildu IONIQ aerodinamiskajām formām, Hybrid, Plug-in un Electric versijas citu no citas atšķir arī citi elementi. IONIQ Hybrid IONIQ Hybrid modeļa priekšpusē ir izvietoti tam raksturīgie Bi-xenon lukturi, kurus ieskauj C formas gaismas diožu lukturi. Standarta versija ir aprīkota ar apaļiem prožektora tipa lukturiem. Hyundai Motor zīme sešstūra restīte - un vertikālā C formas dienas gaitas lukturu forma veido tīru automašīnas siluetu. Kontrastējošās krāsas pie bufera pamatnes piešķir automobilim īpašu raksturu, bet astoņas virsbūves krāsas iespējams kombinēt ar divām salona krāsām.

6 IONIQ Hybrid un Plug-in astoņas virsbūves krāsas ir Phantom Black, Polar White un Platinum Silver, Aurora Silver, Iron Grey, Marina Blue un Phoenix Orange, kā arī Demitasse Brown. IONIQ Hybrid modelis ir aprīkots ar īpaša dizaina divtoņu 15 vai 17 collu izmēra riepām. Eleganti zilā vai sudrabotā līnija priekšējā un aizmugurējā bufera apakšā ir vienojošs elements gan IONIQ Hybrid, gan IONIQ Plug-in versijās. Marina Blue un Phoenix Orange virsbūves versijām šie akcenti būs izpildīti sudraba krāsā. Visās pārējās versijās šī līnija ir zila. IONIQ Plug-in IONIQ Plug-in modelis ir aprīkots ar gaismas diožu lukturiem un īpaša dizaina 16 collu riepām. Savukārt, vairums vispārējo virsbūves dizaina elementu, piemēram, sešstūra restīte un vertikālās C formas dienas gaitas diožu lukturi ir tādi paši kā Hybrid modelim. Plug-in modelis ir aprīkots ar lādētāja ligzdas vāciņu pie kreisā priekšējā spārna. IONIQ Electric IONIQ Electric modeļa atšķirīgā pazīme ir tā priekšpuse: tā kā dzinējam nav nepieciešama dzesēšana, restes ir aizvietotas ar gludu un plūstošu paneli True Gray vai Shine Grey krāsā Polar White virsbūves versijā. Turklāt IONIQ sērijas elektriskā versija ir aprīkota ar priekšējiem gaismas diožu lukturiem un unikāla dizaina aizmugures kombinētajiem lukturiem. Automašīnas dizaina elektrificēto modeļu atšķirības zīme ir vara krāsas līnija aizmugurējā bufera apakšā un priekšējā bufera apakšā, kas pasvītro vara kā izcila elektrību vadoša materiāla īpašības. Izvēloties Marina Blue, Phoenix Orange vai Blazing Yellow virsbūves krāsu, šie akcenti tiks izpildīti sudraba krāsā. Blazing Yellow ir krāsu opcija, kas pieejama tikai IONIQ Electric modelim, bet Iron Gray un Demitasse Brown ir iespējams izvēlēties, pasūtot Hybrid modeli. Interjers Vienmērīgs, elegants un tīrs motīvs, kas atkārtojas, atbilst siltajai sajūtai IONIQ salonā, jo iekšējo virsmu efektīva izmantošana papildina loģisko, strukturēto vadības ierīču izvietojumu. Interjeram ir izvēlēti ekoloģiski materiāli, kas rada vienkāršu un tīru sajūtu automašīnas salonā, piešķirot salona telpai vienmērīgu, gaišu un tīru sajūtu. Ekskluzīvs zilās krāsas kods IONIQ Hybrid un IONIQ Plug-in modeļiem ir divi interjera krāsu varianti: Lava Stone (melns) vai Afternoon Breeze (bēšs) ar iespēju izvēlēties auduma vai ādas sēdekļus.

7 Melnā interjera krāsa ir kombinēta ar ekskluzīvu zilu sēdekļu apmali un citiem zilas krāsas dizaina elementiem rīku panelī, tostarp zilu metālisku joslu zem digitālo instrumentu paneļa un starp gaisa kondicionēšanas sistēmas vadības pogām, ap centrālajām paneļa ventilācijas restītēm, audio navigācijas ekrānu un ārējās ventilācijas atverēm, kā arī ap startera pogu. Vēl viens akcents atrodams stūres apakšējā daļā. Par salona pamatkrāsu izvēloties bēšo toni, minētie akcenti ir izpildīti ar baltu krāsu. Varš simbolizē elektrību IONIQ Electric modeļa melnajā salonā, kas ir pieejams ar vara krāsas akcentiem, rodas sajūta, ka elektrība plūst cauru mašīnai. Šie akcenti ir pieskaņoti sēdekļiem un pieejami arī baltā krāsā atkarībā no Electric modeļa virsbūves toņa: Polar White, Phantom Black, Platinum Silver un Aurora Silver versijas pieejamas ar vara krāsas akcentiem; Marina Blue, Phoenix Orange un Blazing Yellow ar baltas krāsas akcentiem. 03 Spēka agregāti: hibrīdtehnoloģiju, elektrohibrīdtehnoloģiju un elektriskie Izstrādāta, lai panāktu visaugstāko energoefektivitātes līmeni, bet, vienlaicīgi, neietekmētu braukšanas veiktspēju, katra IONIQ spēka agregāta opcija ietver sevī unikālu bezkompromisa risinājumu ceļā uz tīrāku mobilitāti. Iespējas nekad nav bijušas tik vilinošas kā tās, kas ir IONIQ vadītāju rokās. IONIQ Hybrid un Plug-in lauž stereotipus par hibrīdautomobīļiem Gan IONIQ Hybrid, gan IONIQ Plug-in ir aprīkoti ar jauno Kappa 1,6 litru GDI, tiešās degvielas inžekcijas sistēmu, četrcilindru dzinēju ar savā klasē vadošo 40% siltumefektivitāti, 105 PS un 147 Nm griezes momentu. Dzinējs ir paredzēts izmantošanai hibrīdautomobīļos un ir kombinēts ar tiešas reakcijas dubultsajūga sešpakāpju transmisiju kas atšķir IONIQ no konkurentiem ar dinamiskāku braukšanas pieredzi. Elektromotrs nodrošina braukšanu, izmantojot tikai elektrību, un momentānu griezes momentu, bet šasija ar daudzsviru aizmugurējo balstiekārtu uzlabo braukšanas dinamiku. IONIQ Hybrid elektromotors nodrošina 32 kw (43,5 PS) jaudu ar maksimālo griezes momentu 170 Nm, ko darbina litija jonu polimēru 1,56 kwh akumulators, kurš novietots zem aizmugurējiem sēdekļiem. Darbojoties ar 1,6 litru GDI dzinēju, IONIQ Hybrid nodrošina 103,6 kw (141 PS) sistēmas izejošo jaudu un griezes momentu līdz 265 Nm, radot paātrinājumu līdz 185 km/h ar 3,4 l/100 km degvielas patēriņu un 79 g/km (kombin.) CO 2 izmešiem. Elektromotors ļauj IONIQ Hybrid darboties pilnīgi elektriskā režīmā ar ātrumu līdz 120 km/h.

8 Autovadītāji, kas izvēlas IONIQ Plug-in modeli, var droši rēķināties ar 50 kilometru maršrutu, izmantojot tikai elektrību, ko nodrošina jaudīgais 8,9 kwh litija jonu polimēru akumulators. 45kW (61 PS) elektromotors līdz ar 1,6 litru GDI četrcilindu Kappa dzinēju nodrošina tikai 32 g CO 2 izmešu līmeni. Dubultsajūga sešpakāpju transmisija garantēta manevrētspēja IONIQ Hybrid un IONIQ Plug-in ir aprīkoti ar dubultsajūga sešpakāpju transmisiju (6DCT), kam raksturīga savā klasē vadošā pārneses efektivitāte, izmantojot pret berzi izturīgus gultņus un zemas viskozitātes transmisijas eļļu. Tāpēc tie nodrošina unikālu braukšanas veiktspējas un degvielas efektivitātes kombināciju. 6DCT iesaista vadītāju un efektīvi izmanto elektriskās un iekšdedzes tehnoloģijas. Tādējādi IONIQ Hybrid un Plug-in piedāvā sportisku un jautru braukšanu, kas nepavisam nelīdzinās citu hibrīdautomobīļu gumijas siksnai līdzīgajam paātrinājumam. Uzlabojot automašīnas degvielas efektivitāti un braukšanas parametrus, vadītājs var izvēlēties režīmu SPORT vai ECO. Funkcija SPORT ilgāk saglabā zemākus apgriezienus un dzinēja jaudu kombinē ar elektrodzinēja jaudu, lai nodrošinātu vadītājam maksimālu veiktspēju. Turklāt rīku panelis mainās uz rotējošu spidometru, ko ieskauj analogais tahometrs, kurš uz sarkana fona rāda rpm. Režīmā ECO 6DCT optimizē pārnesuma izvēli, lai panāktu degvielas ekonomiju, ātrāk pārslēdzoties uz augstāku pārnesumu un panākot nozarē vadošo degvielas ekonomiju. Savukārt, TFT informācijas panelis simulē pazīstamus spidometra rādītājus. Šī spēka agregāta komponenti tika veidoti ļoti kompakti un efektīvi. Tāpēc hibrīdtehnoloģiju un elektrohibrīdtehnoloģiju svars IONIQ ir minimāls, bet tā efektivitāte ievērojami palielinās. Kompakts elektrodzinējs, ko darbina litija jonu polimēru akumulators Hybrid, Plug-in un Electric elektrojaudu ģenerē sinhronais dzinējs ar pastāvīgiem magnētiem, kura daļas tika optimizētas, samazinot galveno komponentu (tērauda elektrolokšņu) biezumu par 10% un pielāgojot taisnstūra šķērsgriezuma vadu, lai mazinātu vara zudumu. Hyundai Motor lēma tradicionālo niķeļa metālhidrīda akumulatoru vietā visos IONIQ modeļos izmantot litija jonu polimēru akumulatoru. Tas nodrošina zemāku atmiņas jutīgumu, izcilu uzlādes efektivitāti un nepārspējamu maksimālo izejošo jaudu. Turklāt vērā ir ņemts arī efektīvs izvietojums, jo akumulatoru sistēma ir novietota zem aizmugurējiem sēdekļiem, lai neradītu nekādus traucējumus IONIQ Hybrid modeļa pasažieru salonā un bagāžas nodalījumā, nodrošinot 443 litru bagāžas vietas tilpumu (VDA 211), bet, nolaižot sēdekļus horizontālā stāvoklī 1505 litru (VDA 214)

9 bagāžas vietas tilpumu. Tas attiecas arī uz IONIQ Plug-in un IONIQ Electric modeļiem, kas, neraugoties uz liela izmēra akumulatoriem, piedāvā lielu kravnesību. Elektriskais modelis: IONIQ Electric IONIQ Electric piedāvā patiesu e-kustību, ko nodrošina 28 kwh litija jonu polimēru akumulators, ar maksimālo maršrutu 280 km un jaudas patēriņu tikai 11,5 kwh/100 km. Momentāno 295 Nm griezes momentu nodrošina elektromotors ar maksimālo izvadi 88 kw (120 PS) un vienpakāpes reduktora transmisiju, kas ļauj panākt paātrinājumu līdz 165 km/h. IONIQ Electric unikālā pārnesumkārba ar elektronisku ātrumu pārslēgšanu ļauj darbināt automašīnu, vienkārši spiežot pogas un pārslēdzot braukšanas režīmus. Turklāt nav nepieciešama telpa mehānisko mezglu izvietošanai starp standarta ātrumpārslēgu un transmisiju, tāpēc pastāv iespēja nodrošināt papildu bagāžas nodalījuma telpu automašīnas priekšpusē. Vienpakāpes reduktora transmisija automātiski un vienmērīgi paātrina režīmus Electric, kā arī nodrošina režīmus SPORT, NORMAL un ECO, lai uzlabotu efektivitāti un braukšanas parametrus. Turklāt IONIQ modelis Electric ir aprīkots ar lāpstiņām, kas uzstādītas uz stūres, lai pielāgotu reģeneratīvo bremzēšanu četros līmeņos atbilstoši nepieciešamībai ātruma samazināšanas un bremzēšanas brīdī. IONIQ Electric modelis it aprīkots arī ar elektronisko stāvbremzi (EPB), kas atrodas vadītāja rokai ērtā pozīcijā, savukārt, mobilajiem tālruņiem paredzētais induktīvās uzlādes paliktnis ir ērti novietots pa labi no pārnesumkārbas ar elektronisku ātrumu pārslēgšanu pogām. IONIQ Electric litija jonu polimēru akumulatora uzlāde līdz 80%, izmantojot 100 kw līdzstrāvas (DC) lādētāju, aizņem apmēram 23 minūtes. Sistēma In-Cable Control Box (ICCB) ļauj vadītājam uzlādēt IONIQ, izmantojot saderīgu standarta mājsaimniecības maiņstrāvas (AC) kontaktligzdu. Uzlādes spraudnis atrodas vietā, kur parasti ir izvietota degvielas tvertne. 04 Pilnveidots inženiertehniskais risinājums un tehnoloģija IONIQ sērijas iezīmes IONIQ inženieru mērķis bija radīt automašīnu, kas ir izcila dizaina, komforta un informācijas un izklaides ziņā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un inženierzinātniskos sasniegumus šajā jomā, tiek paplašinātas IONIQ piedāvātās iespējas un uzlabots tā statuss.

10 Pilnveidotā aerodinamika IONIQ plūstošais kupejas tipa siluets un vienkāršās, rūpīgi izstrādātās kontūras palīdz nodrošināt efektīvu gaisa plūsmu ap virsbūvi. Arī priekšējo riteņu gaisa aizkars, aizmugurējais spoileris un kliedētājs, aizmugurējais sliekšņa moldings, grīdas aizsargpārklājs un riteņu slēgtā konstrukcija uzlabo automašīnas aerodinamisko efektivitāti. Turklāt Hybrid un Plug-in modeļi ir aprīkoti ar aktīvu trīspakāpju gaisa vārsta priekšējā režģī, bet Electric modelim ir raksturīga slēgta priekšpuse. Vieda un efektīva gaisa kondicionēšana Lai nodrošinātu patīkamu, komfortablu un atsvaidzinošu klimatu automašīnā, neizmantojot lieku enerģiju, IONIQ klimata kontroli iespējams pārslēgt efektīvas darbības režīmā. Tā kā gaisa kondicionēšanas vai apsildes laikā tiek maksimāli izmantots iekšā esošais gaiss, ventilācijas zudumus iespējams samazināt līdz minimumam, tādējādi palielinot sistēmas vispārējo efektivitāti. Turklāt duālo klimata kontroli iespējams iestatīt režīmā tikai vadītājs, mazinot kondicionēšanas un apsildes radīto slodzi. Eko materiāli rada tīru un ilgtspējīgu interjeru Hyundai pirmā un galvenā īpašība, kas raksturo IONIQ, ir otrreiz pārstrādātu un ekoloģiski sensitīvu materiālu izmantošana. Piemēram, durvju iekšējā apdare ir izgatavota no dabīgās plastmasas, kas kombinēta ar koksnes pulveri un vulkānisko akmeni, vienlaicīgi nodrošinot augstu kvalitāti. Maigāka un dabiskāka sajūta ir panākta, izmantojot mazāk produktu uz eļļas bāzes. Šī pieeja izmantota arī citos šīs automašīnas elementos. Galvas balstu pārsegi un paklāji ir daļēji pārklāti ar izejmateriāliem, kas iegūti no cukurniedrēm, uzlabojot gaisa kvalitāti automašīnā un nodrošinot labāku transportlīdzekļa detaļu otrreizēju pārstrādi kalpošanas laika beigās. Krāsa, kuras sastāvā ir atjaunojamas no sojas eļļas iegūtas sastāvdaļas ir izmantota, lai radītu mirdzošus metāliskos toņus, ar ko pārklāti atsevišķi komponenti. Digitālo rīku panelis IONIQ ir Eiropā pirmais Hyundai modelis, kas aprīkots ar jaunu augstas izšķirtspējas 7 collu TFT informatīvo paneli. Pateicoties savai 1280 x 720 pikseļu izšķirtspējai tas spēj attēlot jebkura veida mērierīces (spidometru, ECO, uzlādes statusu, degvielas bākas stāvokli.) Atkarībā no izvēlētā braukšanas režīma fona krāsa un mērierīces vienmēr tiek pielāgotas tā, lai sniegtu svarīgāko un noderīgāko informāciju. Režīmā SPORT displejs mainās uz rotējošu digitālo spidometru, ko ieskauj analogais tahometrs, kurā uz sarkana fona tiek attēloti apgriezieni minūtē (rpm).

11 Navigācijas un savienojamības funkcijas Lai pielāgotos klientu dažādajiem dzīvesveidiem, IONIQ modeļi ir aprīkoti ar modernākajām savienojamības un navigācijas iespējām. Klienti var izvēlēt Premium audio sistēmu ar 5collu šķidro kristālu displeja ekrānu un iebūvētu dinamisko aizmugures skata kameru, Bluetooth savienojamību un My Music funkcijas vai brīvi izvēlētu jaunās paaudzes navigācijas sistēmu ar 8 collu skārienjutīgo ekrānu kombinācijā ar Infinity Premium Surround skaņu sistēmu un 8 skaļruņiem, zemfrekvences skaļruni un ārējo pastiprinātāju. Autovadītājiem, kuri 8 collu navigācijas sistēmas ekrānam vēlas pieslēgt savu viedtālruni, IONIQ pirmo reizi Hyundai modeļos Eiropā nodrošina gan Apple CarPlay, gan Android Auto izmantošanu. Abas sistēmas ļauj lietotājiem pieslēgt savs ierīces, lai klausītos un ekrānā pārslēgtu mūziku, tālruni vai navigācijas funkcijas. Vienmērīgā savienojamība ļauj vadītājam un pasažieriem saglabāt savienojumu, vienlaicīgi koncentrējoties uz ceļu. Lai nodrošinātu, ka braucēju tālruņi vienmēr ir uzlādēti, IONIQ piedāvā bezvadu induktīvo uzlādes paliktni (Qi standarts) mobilajiem tālruņiem. IONIQ jaunā navigācijas sistēma tiek piedāvāta kopā ar septiņu gadu bezmaksas TomTom LIVE pakalpojumu abonementu. TomTom LIVE piedāvā atjauninātu informāciju reāllaikā: laikapstākļi, satiksme, fotoradari un interesējošo objektu meklēšana tiešsaistē. Mazāka masa Viens no galvenajiem jautājumiem IONIQ izstrādes procesā bija, vai ir iespējams samazināt automašīnas masu, lai tas neietekmētu brauktprieku un automašīnas komfortu. IONIQ inženieri radīja alumīnija pārsegu un pakaļējo bortu, kas samazināja masu par 12,4 kg, salīdzinot ar tradicionālajiem tērauda elementiem, bet neradīja papildu troksni vai vibrāciju. Turklāt masas samazināšanas koncepcija tika pielietota arī mazāk redzamiem elementiem, piemēram, bagāžas nodalījuma pārsegam. Patiecoties plašākai vieglsvara elementu izmantošanai un kompaktākai konstrukcijai, bagāžas nodalījuma pārsegs ir par 25% vieglāks nekā citos Hyundai modeļos. 05 Braukšanas veiktspēja bezkompromisu mobilitāte ar zemu izmešu līmeni vai bez izmešiem IONIQ sērijas modeļu braukšanas veiktspēja ir viena no labākajām segmentā. Braukšana un vadība, kā arī trokšņu, vibrācijas un izturības līmenis ir uzlabots, lai nodrošinātu izcilu braukšanas kvalitāti, bet rīku paneļa izolācija līdz minimumam samazina dzinēja radīto troksni. Amortizējošie grīdas paneļi, kā arī pilnveidotais A un B balsta pildījuma materiāls, biezāks logu stikls un vējstikla prettrokšņu pārklājums padara braukšanu ar šīs sērijas automobīļiem vēl mierīgāku un ērtāku.

12 IONIQ Hybrid un Plug-in ir aprīkots ar daudzsviru aizmugurējās balstiekārtas sistēmu ar duālu apakšējo sviru labākam braukšanas komfortam, bet salīdzinoši plašā alumīnija izmantošana priekšējiem un aizmugurējiem balstiekārtas komponentiem samazina masu par 10 kg, salīdzinot ar tradicionālajiem elementiem. Samazinot priekšējās apakšējās sviras masu par 2,3 kg, priekšējās daļas masa samazinās par 4,6 kg, bet katra aizmugurējā elementa masas samazināšana par 3,57 kg nodrošina aizmugurējās daļas masas samazināšanos par 7,14 kg. IONIQ Electric modelī ir izmantota aizmugurējā balstiekārta, kas nodrošina vairāk vietas 28 kwh litija jonu polimēru akumulatoram zem aizmugurējiem sēdekļiem un rezerves riepas ligzdas. IONIQ reaģētspēja un reakcija uz stūres sistēmas vadību ir skaidra un precīza un nodrošina lielāku stūres iekārtas koeficientu, kas ļauj apvienot sportisku un ātras reaģēšanas sajūtu, vienlaicīgi uzlabojot jūsu braukšanas pieredzi. Bremžu spēks ir optimizēts, lai visefektīvāk izmantotu reģeneratīvo bremžu sistēmu, palīdzot IONIQ uzturēt atbilstošu uzlādes līmeni (SOC). Turklāt reģeneratīvā bremžu sistēma mazina troksni, izmantojot trešās paaudzes enerģijas atgūšanas apstāšanās sistēmu. Arī Integrated Brake Assist Unit (ibau) un Pressure Source Unit (PSU) darbību padara klusāku, salīdzinot ar konkurējošiem automobīļiem. Tas palīdz nodrošināt īpaši zemu berzes līmeni, palielinot enerģijas atgūšanu un efektivitāti. Sadarbība ar riepu ražotāju Michelin nodrošina IONIQ labāku darbības efektivitāti, jo automašīna ir aprīkota ar zemas rites pretestības riepām 15, 16 un 17 collu riteņu izmēriem, garantējot lielāku degvielas ekonomiju. Turklāt automašīnas ar 17 collu riteņiem (IONIQ Hybrid) labākais veiktspējai ir aprīkotas ar silikona riepām. ONIQ Hybrid un Plug-in daudzsviru balstiekārtas sistēma ir pielāgota zemas rites pretestības riepu izmantošanai. 06 Komforts un ērtība augstākā klase un modernākās tendences Patiecoties īpašajam dizainam, IONIQ sērija piedāvā izcilas ērtības gan vadītājam, gan pasažieriem, ieviešot šajā segmentā virkni apsvērumu, kurus hibrīdtehnoloģiju, elektohibrīdtehnoloģiju un elektrisko transportlīdzekļu ražotāji ir upurējuši. Piemēram, visi hibrīdkomponenti ir racionāli izvietoti, lai neaizņemtu vietu, neietekmētu elastīgumu un salona izmantojamību. Patiesībā, IONIQ Hybrid piedāvā savā klasē labāko bagāžas nodalījuma telpu, jo akumulators ir novietots zem aizmugurējiem sēdekļiem. Turklāt aizmugurējos sēdekļus iespējams nolaist

13 horizontālā stāvolī, iegūstot 1505 litru (VDA 214) bagāžas nodalījumu, kurā var viegli ievietot lielāka gabarīta bagāžas vienības. Turklāt visi IONIQ modeļi ir aprīkoti ar izcili ērtiem priekšējo un aizmugurējo sēdekļu galvas balstiem, kā arī nodrošina pietiekami daudz vietas plecu un kāju daļā gan priekšā, gan aizmugurē sēdošajiem, bet ar atmiņas funkciju aprīkotais vadītāja sēdeklis un apsildāmie priekšējie sēdekļi piedāvā jums relaksējošu braucienu. 07 Drošība un veselība: inovatīvas drošības funkcijas un klasē vadošā garantija Vieglais, bet robustais korpuss ir radīts dizaina, konstrukcijas metožu un materiālu pilnveides rezultātā visā IONIQ sērijā. Automašīnu šasija, kas izgatavota no 53% Advanced High Strength Steel, nodrošina nepārspējamu izturību, kas garantē vieglu manevrētspēju un vadāmību un ir izcili droša pateicoties augstai trieciena enerģijas absorbcijas spējai un līdz minimumam samazinātai deformācijas iespējai, sargājot pasažierus sadursmes gadījumā. Lai papildinātu pilnveidoto ērtību klāstu, par vadītāju un pasažieru drošību rūpējas inovatīvas aktīvas un pasīvas funkcijas. Drošības funkcijas iekļauj melnā punkta noteikšanu (Blind Spot Detection), kas pieejamas līdz ar joslu maiņas asistentu (Lane Change Assist) un aizmugures satiksmes trauksmi (Rear Cross Traffic Alert) un brīdina vadītāju par tuvumā esošajiem transportlīdzekļiem, pasažieriem vai citiem objektiem, kas var izraisīt sadursmi, ja tos nepamana automašīnas kustības laikā. Braukšanas laikā lietderīga ir joslas pamešanas brīdinājuma sistēmas (Lane Departure Warning System (LDWS)) un joslas saglabāšanas asistenta sistēmas (Lane Keeping Assist System (LKAS)) izmantošana. Šīs sistēmas ar sensoriem uztver automašīnas stāvokli un brīdina vadītāju par nedrošu kustību, mašīnai pārvietojoties ar ātrumu vismaz 60 km/h. LDWS atskaņo skaņas signālu pirms automašīna šķērso balto, pelēko, zilo līniju vai punktojuma līniju uz ceļa, bet LKAS brīdina vadītāju gan ar skaņas, gan vizuālu signālu pirms stūres koriģēšanas procesa uzsākšanas, lai atgrieztos drošā stāvoklī. Turklāt IONIQ modeļi ir aprīkoti ar autonomo avārijas bremžu sistēmu (Autonomous Emergency Braking (AEB)), kas ir pilnveidota aktīvā drošības funkcija un kas brīdina vadītāju avārijas situācijās, ja nepieciešams, bremzējot autonomi. Izmantojot priekšējo radaru un kameras sensorus, AEB darbojas trīs līmeņos. Sākumā, brīdinot vadītāju ar skaņas un vizuālu signālu, tā kontrolē bremzes atbilstoši sadursmes bīstamības pakāpei un piemēro maksimālu bremzēšanas spēku tieši pirms

14 sadursmes mirkļa. Ja automašīnas priekšā tiek konstatēts transportlīdzeklis vai gājējs, sistēma tiek aktivizēta, ja ātrums pārsniedz 10 km/h, un līdz minimumam samazina kaitējumu, kad sadursme ir neizbēgama. Izmantojot priekšējā radara sensorus, viedā kruīzkontrole (Smart Cruise Control) ļauj saglabāt nemainīgu ātrumu un attālumu no priekšā braucošā transportlīdzekļa, neizmantojot gāzes vai bremžu pedāļus; tā tiek automātiski atslēgta, ja ātrums samazinās par 10 km/h. IONIQ Electric modelis piedāvā vēl plašāku šīs funkcijas pielietojumu ar uzlaboto viedo kruīzkontroli (Advanced Smart Cruise Control), kas atbalsta automātiskās startēšanas/apturēšanas funkciju. Savukārt, riepu spiediena kontroles sistēma (Tyre Pressure Monitoring System) rūpējas par to, lai riepas vienmēr būtu pienācīgi piepumpētas. IONIQ modeļos kopā ir pieejami septiņi gaisa spilveni, tostarp gaisa spilvens vadītāja ceļgalu aizsardzībai. Virsbūves konstrukcijas uzlabojumi, tostarp īpaši izturīgas šķiedras aizmugurējais buferis, padara IONIQ sēriju stipru un izturīgu. Nozarē vadošā garantija Klientu sirdsmieram IONIQ sērijai tiek sniegta nozarē vadošā garantija, kas attiecas uz visām trim versijām: IONIQ Hybrid, IONIQ Electric un IONIQ Plug-in. Šī garantija iekļauj Hyundai unikālo piecu gadu neierobežota nobraukuma garantiju transportlīdzeklim un astoņu gadu jeb km garantiju augstsprieguma akumulatoram. 08 Ražošana IONIQ sērija tiek ražota Hyundai Motor Company ražotnē Ulsanā, kas atrodas Dienvidkorejas austrumos Japānas jūrā. Ulsanas ražotne ir lielākais automobiļu ražošanas centrs pasaulē gadā šeit tika saražoti 1,53 miljoni vieglo automašīnu un vieglā komerctransporta vienību. [PIEZĪME specifikācijas var atšķirties atkarībā no tirgus/reģiona] -Beigas-

15 Par Hyundai Motor Europe gadā Hyundai Motor Eiropā reģistrēja transportlīdzekļus par 10,9% vairāk nekā gadā un veica 80% savu modeļu sēriju nomaiņu, lai radītu jaunāko automašīnu klāstu Eiropā. 90% no transportlīdzekļiem, ko Hyundai pārdod šajā reģionā, ir modeļi, kas ir radīti, projektēti, testēti un būvēti Eiropā, lai nodrošinātu atbilstību Eiropas klientu prasībām. Tos nodrošina uzņēmuma plašā infrastruktūra Eiropā, kas iekļauj divas ražotnes Čehijas Republikā un Turcijā ar kopējo gada ražošanas jaudu vienību gadā. Hyundai Motor pārdod automašīnas 2500 tirdzniecības vietās 31 Eiropas valstī. Hyundai Motor piedāvā unikālo piecu gadu neierobežota nobraukuma garantiju visām jaunajām reģionā pārdotajām automašīnām, nodrošinot klientiem piecu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma, piecu gadu palīdzību uz ceļa un profilaktiskās tehniskās apkopes piecu gadu garumā. Papildu informāciju par Hyundai Motor Europe un tā produkciju meklējiet vietnē Sekojiet Hyundai Motor Europe un Par Hyundai Motor gadā dibinātā kompānija Hyundai Motor apņēmusies kļūt par savu klientu mūža partneri attiecībā uz automašīnām un visu, kas ar tām saistīts. Kompānija pārvalda inovatīvo biznesa struktūru Hyundai Motor Group, kas strādā ar visdažādākajiem resursiem no kausēta čuguna līdz gataviem auto. Hyundai Motor rīcībā ir astoņas ražošanas bāzes un septiņi projektēšanas tehniskie centri visā pasaulē, gadā kompānija pārdeva 4,96 miljonus auto globālajā mērogā. Hyundai Motor, kas nodarbina gandrīz darbiniekus visā pasaulē, turpina uzlabot savu produktu līniju ar lokalizētiem modeļiem un tiecas pastiprināt savas līderpozīcijas tīrā tehnoloģijā, pasaulē pirmā uzsākot masveidā ražot auto ar ūdeņraža dzinēju ix35 Fuel Cell, kā arī IONIQ pasaulē pirmo modeli ar trim elektrificētiem spēka agregātiem. Sami Takaneva

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2

i30 Fastback Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 Versija Jauda, kw/zs Ātrumkārba Degvielas patēriņi*, l/100 km CO2 izmeši (g/km) Cena EUR ar PVN 1.0 T-GDI Comfort 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 19490 1.0 T-GDI Style 88/120 6MT 6,0/4,6/5,2 120 22490 1.4 T-GDI

Sīkāk

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g

SORENTO MY19 Cenu lapa KIA SORENTO MY19 ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES Dzinējs Piedziņa Komplektācija Degviela Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Atlaižu cenas 2,2 CRDI 4x4 Dīzelis 8AT 6,5 170 44 490 39 990 2,2 CRDI

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

suzuki vitara izpardošana-2

suzuki vitara izpardošana-2 Suzuki Vitara GL 127135 127137 127138 127139 127149 Riepas 215 / 60R16 + tērauda diski (pilna lieluma vāciņi) Melns priekšējais režģis Priekšējā bufera rotājums pelēks (vidus) / melns (sāni) Melns spārna

Sīkāk

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena

STINGER Cenu lapa KIA STINGER ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena Cenu lapa KIA ĀTRĀS SAITES VIRSBŪVE Dzinējs KOMPLEKTĀCIJA Pārnesumu kārba Degviela CO₂ izmeši (g/km) Vidējais degvielas patēriņš Cena 2x4 2,0 T-GDI 247 hp RWD GT-Line 8AT Benzīns 190 8,3 44 990 4x4 2,2

Sīkāk

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX

Kia Niro HEV MY20 Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX Cenu lapa KIA Niro HEV MY20 ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Pārnesumu kārba Komplektācija Cena 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā LX 23 490 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā EX 26 990 4x2 1.6 GDI 6DCT Automātiskā TX

Sīkāk

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālais transporta līdzeklis Igaunijā. Pārdošanas panākumus ir nodrošinājuši Berlingo modeļa

Sīkāk

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri

Hyundai Kona Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un ri Modelis Transmisija Jauda, zs Benzīna dzinēji MY19 Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Fresh 2WD 6MT 120 998 5,5

Sīkāk

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā

Dacia SANDERO Cenu lapa Dacia SANDERO Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Hečbeks Sce 75 manuālā 7 151 AMBIANCE Hečbeks Sce 75 manuālā 8 028 AMBIANCE Hečbeks TCe 90 LPG E6C manuālā 9

Sīkāk

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR

FORD TRANSIT/TOURNEO COURIER Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR VAN 1,0l EcoBoost 100 ZS Ambiente Benzīns 154 15 810 1 500 14 310 1,5l TDCi 75 ZS Ambiente Dīzeļdegviela 144 16

Sīkāk

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/

Cenas i10 i10 MY19 Komplektācija Transmisija Jauda kw/zs Cena EUR iesk. PVN 1.0 MPI Fresh 5MT 47/ MPI Comfort 5MT 47/ i10 i10 MY19 1.0 MPI Fresh 5MT 47/65 9 990 1.0 MPI Comfort 5MT 47/65 11 990 1.2 MPI Comfort AT 63/87 12 990 Metāliska krāsa Salona dizaina pakotnes 295 145 1.2 MPI Fresh 5MT 55/75 11 890 1.2 MPI Comfort

Sīkāk

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km

Hyundai Tucson Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO 2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.6 GDI ISG Fresh 6MT 132

Sīkāk

NewOutback_PriceList2018

NewOutback_PriceList2018 SUBARU OUTBACK Transmisija Cenas Outback 2.5i Base Lineartronic 31 990 EUR Outback 2.5i Ridge Lineartronic 33 900 EUR Outback 2.5i Summit Lineartronic 38 000 EUR Metāliskā krāsa 500 EUR Standarta aprīkojums

Sīkāk

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel

JEEP automašīnu tirdzniecības saloni: SIA Autobrava Biķernieku iela 145, Rīga Tel WRANGLER CENRĀDIS Kods Versija Pārnesumkārba Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 684.111.0 Wrangler Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 45 990 685.411.0 Wrangler Unlimited Sport 2.2 200 AG AT Dīzeļdegviela 48

Sīkāk

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS

JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS JAUNAIS ŠKODA KODIAQ RS DODIETIES JEBKUR, ĀTRI Jaunais ŠKODA KODIAQ RS dodas tur, kur neviena ŠKODA vēl nav bijusi. Jaudīgākajam TDI dzinējam, ko jebkad esam izveidojuši, mēs pievienojām 4x4 piedziņas

Sīkāk

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena

SPORTAGE MY19 Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena Cenu lapa KIA SPORTAGE FL ĀTRĀS SAITES Piedziņa Dzinējs Komplektācija Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 4x2 1,6 GDI 2WD (132 LX Manuālā 6,2-8,1 159 18 990 4x2 1,6 CRDi

Sīkāk

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara

NISSAN NAVARA MY LV-14C-1192 Nissan Navara NISSAN NAVARA MY19 10.07.2019. 10.07.2019. CENU LAPA Transmisija (bez PVN) PVN (21%) (iesk. PVN) King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Visia 24 885 5 315 30 625 King Cab 2,3 dci 160 ZS 4x4 Acenta 26 493 5 653 32

Sīkāk

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD MONDEO Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,5l EcoBoost 165 ZS B6 Trend Benzīns 5 durvis 175 24 248 5 758 18 490 1,5l EcoBoost 165 ZS A6 Trend

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un izvēlnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā Plašs modulācijas diapazons 1 10: samazināts

Sīkāk

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos

FORD ECOSPORT Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0l EcoBoos Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela CO 2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 119 17.880 2.040 15.840 1,0l EcoBoost 125 ZS A6 Trend Benzīns 134 19.270 2.120

Sīkāk

Ātrs un mežonīgs

Ātrs un mežonīgs Ātrs un mežonīgs Swift uzlabo garastāvokli Automobilim ir jāmodina emocijas. Swift raksturojošās iezīmes ir melni A-statņi, vertikāli veidoti dienas gaitas apgaismojuma lukturi un drosmīgi veidotas sānu

Sīkāk

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija

Hyundai i30 Fastback Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija Modelis Komplektācija Transmisija Benzīna dzinēji MY19 Jauda, zs Darba tilpums, cm3 Vidējais degvielas patēriņš, l/100km Emisija CO2, g/km Diski un riepas Cena EUR, ieskaitot PVN 1.0 T-GDI Comfort 6MT

Sīkāk

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN

FORD FIESTA Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN Dzinējs, transmisija Aprīkojums Degviela Virsbūves tips CO2 (g/km) ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,1l 70ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.190 1,1l 85ZS M5 Business Benzīns 5 durvis 107 14.790 1,0l

Sīkāk

SPECIFIKĀCIJAS

SPECIFIKĀCIJAS SPECIFIKĀCIJAS Komplektācijas nosaukums Dzinējs 1,5 1,5 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 Pārnesumkārba CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT CVT 6MT Dzinējs Degviela Benzīns Benzīns Benzīns Benzīns

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

Leon CUPRA Sportourer Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN CUPRA SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG F86GS 2.0 TS

Leon CUPRA Sportourer Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija Cena EUR ar PVN CUPRA SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG F86GS 2.0 TS Modeļa kods Dzinējs Jauda kw/zs Transmisija SPORTOURER 5F868Z 2.0 TSI 213 / 290 DSG-7 30 170 5F86GS 2.0 TSI 221 / 300 DSG-7 4Drive 32 570 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes benzīna dzinējs DSG Divsajūgu

Sīkāk

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo

Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salo Berlingo Berlingo praktiskums uz četriem riteņiem Berlingo jau daudzus gadus ir bijis visvairāk pārdotais minivens. Ar savu galīgo praktiskumu un salona vienkāršo izskatu, tas ir piemērots gan ģimenes

Sīkāk

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk!

Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! Dacia Logan furgons Vēlies vairāk, maksā mazāk! VISLABĀKIE KRAVNESĪBAS PARAMETRI 800 kg KRAVNESĪBA UN 2,5 m 3 tilpums visām Jūsu vajadzībām. Logan ir ideāla automašīna uzņēmumiem, kā arī ikvienas jomas

Sīkāk

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd

Sandero_Stepway_2019_04_LV.indd un Sandero Stepway Uzdrīksties izvēlēties krosoveru Jaunā Stepway automobiļa satriecošo raksturu var pamanīt jau pirmajā acu uzmetienā. Jauns, hromēts un vēl izteiksmīgāks radiatora režģis, smalkas automobiļa

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Renault Master furgona versiju cenu lapa

Renault Master furgona versiju cenu lapa FWD (priekšpiedziņa) L1H1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 3,5 L3H3 GVW Motors / Versija dci 110 Euro6 26440 20890 27360 21610 2,8t dci 130 Euro6 28350 22400 Energy dci 170 Euro6 30290 23930 dci 110 Euro6 26920 21270

Sīkāk

C5 Aircross - Citroën

C5 Aircross - Citroën Citroën C5 Aircross ULTRA KOMFORTABLS UN DAUDZPUSĪGS APVIDUS AUTO DRĪZ PĀRDOŠANĀ! Citroën atklāj jauno C5 Aircross apvidus auto, kam ir klasiska apvidus auto forma un 720 mm diametra riepu diski, kā arī

Sīkāk

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40

RENEGADE CENRĀDIS JEEP automašīnu pārdošanas saloni: SIA Autobrava MEŽCIEMS Biķernieku iela 145, Rīga Tel SIA TC MOTORS Krasta st. 40 RENEGADE CENRĀDIS RENEGADE CENRĀDIS Kods Versija Transmisija Degvielas tips Cena, EUR ar PVN 609.M20.4 Jeep Renegade Longitude 1.0 120 FWD MT Benzīns 19 490 609.M22.4 Jeep Renegade Longitude 1.3 150 FWD

Sīkāk

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF

NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi LV-04C-1186 NISSAN LEAF & LEAF e+ tabula, Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA Transmisija LEAF 40 kwh Acenta 100% elektrisks 4x2 Acenta 100% elektrisks 4x2 N-Connecta 100% elektrisks 4x2 Tekna 100% elektrisks 4x2 LEAF 62 kwh

Sīkāk

Jaunais S60-cenu-lapa

Jaunais S60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO S60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

V90-cenu-lapa

V90-cenu-lapa VOLVO V90 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

Clio_2018_04_LV.indd

Clio_2018_04_LV.indd Renault CLIO un CLIO Grandtour Pat ievērojami unikālāks, pateicoties Tev Tu noteikti iemīlēsies jaunajā Renault Clio un tā pielāgošanas spēja piešķirs Tavam automobilim pilnībā unikālu dizainu. Krāsaina

Sīkāk

Renault megane Modeļu Klāsts 2019

Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Renault megane Modeļu Klāsts 2019 Emociju spēks Teicamas proporcijas, dinamisks un juteklisks ārējais dizains bez jebkādiem kompromisiem. Renault MEGANE pārsteidz ar izteiksmīgu dizainu un izteiktu stilu,

Sīkāk

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1

CEED SW CD Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1 Cenu lapa KIA CEED_SW_CD ĀTRĀS SAITES Modelis Dzinējs Pārnesumu kārba Vidējais degvielas patēriņš CO₂ izmeši (g/km) Cena 1.6 CRDi LX Plus 1,6 CRDi, 115 ZS Manuālā 4,1 106 19 390 1.4 T-GDI EX NAVI 1,4 T-GDI,

Sīkāk

Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 7N23GY Comfortline 1.4 TSI OPF 110 / 150 DSG N23

Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 7N23GY Comfortline 1.4 TSI OPF 110 / 150 DSG N23 Sharan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija kw / Zs 7N23GY 1.4 TSI OPF DSG-6 37 032 7N235X 2.0 TDI SCR 6MAN 38 483 7N235Y 2.0 TDI SCR DSG-6 40 737 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes benzīna dzinējs

Sīkāk

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV

RENAULT MAXITY PIEGADES PARVADAJUMI 2017 LV PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI renault-trucks.lv RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ RANGE PIEGĀDES PĀRVADĀJUMI 1. RENTABILITĀTE KRAVAS AUTOMAŠĪNA IR PEĻŅAS CENTRS EURO 6 DZINĒJS LPP04 LPP06 4. DROŠĪBA KRAVAS AUTOMAŠĪNAI

Sīkāk

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962

LEAF_Klientu_cenu_lapa_New LEAF Line-up_ _0962 Cenu lapa, aprīkojums, specifikācijas, aksesuāri, krāsu kombināciju tabula. PRISLISTE CENU LAPA Aprīkojuma līmenis Dzinējs Transmisija Piedziņa Cena, (iesk. PVN) Jaunais Nissan LEAF 40 kwh Visia 100% elektrisks

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Yaris Kampaņas cenrādis Dzinējs 5 durvju hečbeks Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums 1.0 VVT-i

Sīkāk

XC40-cenu lapa

XC40-cenu lapa VOLVO XC40 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren

Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN AW12GV Trendline / 80 5MAN AW12LV Tren Jaunais Polo Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Tips Tips kw / Zs Tips AW12GV 1.0 59 / 80 15 833 AW12LV 16 552 AW13LV 17 044 AW13LZ DSG-7 18 549 AW133V 1.6 TDI SCR 19 457 AW14LZ DSG-7 20 094

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Yaris Kampaņas cenrādis Dzinējs 5 durvju hečbeks Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums 1.0 VVT-i

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0

FORD C-MAX Spēkā no Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT Cena, EUR ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR ar PVN 1,0 Dzinējs, transmisija Aprīkojums Dzinēja tips CO 2 (g/km) COMPACT ar PVN Atlaide Akcijas cena, EUR 1,0l EcoBoost 100 ZS M6 Trend Benzīns 152 17 110 2 120 14 990 1,0l EcoBoost 125 ZS M6 Trend Benzīns 153

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izv BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju,iestatījumu un izvelnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā

Sīkāk

Renault Talisman katalogs

Renault Talisman katalogs Renault TALISmAN modeļu KLĀSTS 2018 Jūsu jaunā komforta zona Atklājiet ietilpīgo un mājīgo Renault Talisman interjera dizainu. Plašas priekšējās sēdvietas ar masāžas funkciju un ventilācijas sistēmām

Sīkāk

Spacetourer - Citroën

Spacetourer - Citroën Citroën Spacetourer SpaceTourer esat laipni gaidīti uz klāja! SpaceTourer apvieno komfortu, praktiskumu un labu izskatu ar lieliskām braukšanas īpašībām un ievērojamu degvielas ekonomiju. Tehnoloģijas

Sīkāk

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA

NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi LV-01C-1201 NISSAN MICRA NISSAN MICRA Nissan papildu pakalpojumi. CENU LAPA CO 2 Transmisija l/100 km (iesk. PVN 21%) 1) IG-T 100 S/S 5 M/T VISIA 126 5,7 15 499 IG-T 100 S/S 5 M/T ACENTA 127-128 5,7 16 444 IG-T 100 S/S 5 M/T N-CONNECTA

Sīkāk

Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 5T13PZ Comfortline 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG

Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 5T13PZ Comfortline 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG Touran Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Tips Tips kw / Zs Tips 5T13PZ 1.5 TSI ACT OPF 110 / 150 DSG-7 29 134 5T137X 2.0 TDI SCR 110 / 150 6MAN 30 312 5T137Z 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 32 256 TSI

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MODERNIE VIESNĪCU TELEFONA APARĀTI UN VIESU ISTABAS KOPTĒLS Katrīna Levita Adventus Solutions SATURS Viesnīcu telefonu priekšrocības Kolekcija AEI telefoni Cetis (Teledex, Telematrix) telefoni VTech telefoni

Sīkāk

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV un Logan MCV Stepway un Logan MCV Stepway Advancētas tehnoloģijas padara ikdienu vieglāku Itin viss Stepway iekšpusē ir radīts, lai būtu vienkārši un ērti lietojams. MEDIA NAV Evolution multimediju sistēma ar iebūvētu atpakaļgaitas

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota C-HR Kampaņas cenrādis Hibrīds par benzīna modeļa cenu! C-HR Hybrid Style šobrīd maksā tikpat, cik 1,2 l C-HR Turbo Multidrive S Style. (23 800 / ikmēneša maksājums 232 ) Dzinējs Jauda (ZS) Transmisija

Sīkāk

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN

Dacia DUSTER Cenu lapa Dacia DUSTER Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV SCe 115 manuālā ESSEN Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS SUV 9 989 ESSENTIAL SUV 11 047 ESSENTIAL SUV LPG 11 773 ESSENTIAL SUV 12 620 ESSENTIAL SUV 130 12 953 ESSENTIAL

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN A1136Z

Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN A1136Z Jaunais T-Roc Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas cena Ieguvums Tips Tips kw / Zs Tips A1136Z T-Roc 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 28 080 22 900 5 180 TSI Tiešās iesmidzināšanas turbopūtes

Sīkāk

Arteon Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG H725Z 3H74QT R Line 2.

Arteon Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG H725Z 3H74QT R Line 2. Arteon Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Tips Tips kw / Zs Tips 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 35 930 3H725Z 3H74QT 2.0 TSI OPF 200 / 272 4Motion DSG-7 46 708 3H745Z 2.0 TDI SCR 110 / 150 DSG-7 40

Sīkāk

Jaunais V60-cenu-lapa

Jaunais V60-cenu-lapa JAUNAIS VOLVO V60 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja

Sīkāk

THE POWER OF EVOLUTION

THE POWER OF EVOLUTION THE POWER OF EVOLUTION VISU LAIKU LABĀKAIS XF DAF iepazīstina ar jauno XF. Tas ir perfekts starptautisko pārvadājumu etalons, kas paredzēts maksimālai transporta efektivitātei. Jaunizstrādāts 12,9 litru

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross Modelis Līnija Dzinējs Jauda T

Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross Modelis Līnija Dzinējs Jauda T Jaunais T-Cross Auto katrai kabatai. Izvēlieties savu Volkswagen apvidus auto. T-Roc T-Roc T-Cross 22 900 23 500 15 990 Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Tips Tips kw / Zs Tips C112LV 1.0 TSI

Sīkāk

Dacia Dokker katalogs

Dacia Dokker katalogs Dacia Dokker & Dokker Stepway Profesionālisms kā pamats Praktisks un pārdomāts salons. 800 l bagāžas nodalījums. Sānu bīdāmās durvis *. * Vienas vai divas atkarībā no versijas. Aprīkojums Access Ambiance

Sīkāk

Apceļojot pilsētas un izbraucot vējainos lauku ceļus, ar pilnu jaudu pieveicam pagriezienus. Braucam, kurp vien acis rāda, logi vaļā, radio skaļi. Vie

Apceļojot pilsētas un izbraucot vējainos lauku ceļus, ar pilnu jaudu pieveicam pagriezienus. Braucam, kurp vien acis rāda, logi vaļā, radio skaļi. Vie Apceļojot pilsētas un izbraucot vējainos lauku ceļus, ar pilnu jaudu pieveicam pagriezienus. Braucam, kurp vien acis rāda, logi vaļā, radio skaļi. Vienmēr tik uz priekšu, izaicinot vēju. Varu teikt: Jinba

Sīkāk

Mischen Dosieren AME

Mischen Dosieren AME Industrial Solutions Sajaukšana un dozēšana ELEKTRONISKĀS SAJAUKŠANAS UN DOZĒŠANAS SISTĒMAS Ļoti ērti vadāmas Visaugstākā procesa uzticamība Universālas uzklāšanas iespējas Sajaukšanas un dozēšanas sistēmas:

Sīkāk

Golf Variant Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 45th Anniversary Com

Golf Variant Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 45th Anniversary Com Golf Variant Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Tips kw / Zs Tips Comfort BV52CX 1.0 TSI OPF 21 347 18 774 2 573 BV52GP 1.5 TSI ACT OPF BM 96 / 130 22 190 19 555 2 635 BV527V

Sīkāk

Lodgy_2019_04_LV.indd

Lodgy_2019_04_LV.indd ĪPAŠI PLAŠA SALONA TELPA NO 2 LĪDZ 7 SĒDVIETĀM Ārkārtīgi telpisks un patīkams salons Nedēļu nogalēs vai atvaļinājumā jūs vienmēr jutīsities ērti ietilpīgajā, un praktiskajā salonā, kas piedāvā līdz 7 pilna

Sīkāk

Golf Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 45th Anniversary Comfort BQ1

Golf Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Kods Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 45th Anniversary Comfort BQ1 Golf Modelis Dzinējs Jauda Transmisija Сena Akcijas Сena Ieguvums Tips kw / Zs Tips Comfort BQ12CX 1.0 TSI OPF 20 203 17 647 2 556 BQ12GP 1.5 TSI ACT OPF BM 96 / 130 21 048 18 427 2 621 BQ127V 1.6 TDI

Sīkāk

Oras Optima saime

Oras Optima saime Oras Optima saime Šiem jaucējkrāniem piemīt kaut kas jauns, kaut kas vieds un kas tāds, kas tos padara par vairāk nekā tikai jaucējkrāniem. Viedās funkcijas jaucējkrānu lietošanu padara vieglāku, drošāku

Sīkāk

Hyundai i20 Modelis i20 i20 i20 Komplektācija 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.0 T-GDI COMFORT 7DCT 100 ZS Papildu Aprīko

Hyundai i20 Modelis i20 i20 i20 Komplektācija 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.0 T-GDI COMFORT 7DCT 100 ZS Papildu Aprīko Hyundai 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS 1.2 MPI ISG COMFORT 5MT 75 ZS,, Aqua Sparkling Mehāniskā Benzīns 13200 1470 7 Mehāniskā Benzīns 13470 1500 7 Automātiskā Benzīns 14075 1565 7 STYLE 7DCT 120 ZS Passion

Sīkāk

Audi Vorsprung durch Technik A3

Audi Vorsprung durch Technik A3 Audi Vorsprung durch Technik Satura rādītājs Cenas Tehniskie dati Standarta aprīkojums 7 Riteņu diski / riepas 8 Tehnoloģijas / piekare 8 Gaismas 8 Spoguļi 9 Slēgšanas sistēmas 9 Stiklojums 9 Ārējās apdares

Sīkāk

Jaunais Tiguan Allspace Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN BW226X Trendline 2.0 TDI SCR 110 / 150 6M

Jaunais Tiguan Allspace Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN BW226X Trendline 2.0 TDI SCR 110 / 150 6M Jaunais Tiguan Allspace Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Сena Tips Tips kw / Zs Tips BW226X 6MAN 30 612 BW226Z DSG-7 32 792 BW23RT 2.0 TSI OPF 140 / 190 37 401 BW236Z DSG-7 36 073 BW236T 38 577

Sīkāk

XC90-cenu-lapa

XC90-cenu-lapa VOLVO XC90 Šis cenrādis atceļ visas iepriekšējās cenu lapas. Ražotājs patur tiesības mainīt standarta un papildus aprīkojumu, cenas un specifikācijas, kā arī pārtraukt modeļa ražošanu bez iepriekšēja brīdinājuma.

Sīkāk

LV Bio-Energy from the farm

LV Bio-Energy from the farm LV Bio-Energy from the farm www.host.lv HoSt Microferm: ilgtspējīga enerģija no šķidrmēsliem jaunlops 80 Microferm koncepcija izstrādāta fermām, kuras pārstrādā pašu saimniecībā esošo kūtsmēslu biomasu.

Sīkāk

CampaignPriceList-LV

CampaignPriceList-LV Toyota Land Cruiser Kampaņas cenrādis Dzinējs Jauda (ZS) Transmisija Virsbūves tips Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā Aprīkojuma līmenis Cena Cena ar atlaidi* Ikmēneša maksājums Dīzelis 2.8 D-4D 177

Sīkāk

Datums Cienījamais klient! Liels paldies, ka interesējaties par mūsu ekskluzīvajiem Porsche produktiem un konfigurējat savu individuālo au

Datums Cienījamais klient! Liels paldies, ka interesējaties par mūsu ekskluzīvajiem Porsche produktiem un konfigurējat savu individuālo au Datums 14.02.2019. Cienījamais klient! Liels paldies, ka interesējaties par mūsu ekskluzīvajiem Porsche produktiem un konfigurējat savu individuālo automašīnu Porsche automašīnu konfigurēšanas rīkā. Porsche

Sīkāk

STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Veiverių g. 150,

STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) Autobrava Motors Veiverių g. 150, STELVIO CENRĀDIS ALFA ROMEO automobilių pardavimo salonai: Autobrava Motors Ozo g. 10A, Vilnius Tel. (8 5) 246 17 17 Autobrava Motors Veiverių g. 150, Kaunas Tel. (8 37) 21 05 00 Autobrava Motors Svajonės

Sīkāk

Tiguan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN AD122X Trendli

Tiguan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Akcijas cena Ieguvums Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN AD122X Trendli Tiguan Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Akcijas cena Ieguvums Tips Tips kw / Zs Tips AD122X 1.6 TDI SCR 85 / 115 6MAN 27 575 23 500 4 075 AD126X 6MAN 29 478 24 742 4 736 AD126Z 31 629 26 710 4

Sīkāk

Jaunais Renault KADJAR

Jaunais Renault KADJAR Jaunais Renault KADJAR Sportisks siluets Jaunais Renault KADJAR ir pilnvērtīgs apvidus SUV ar spēcīgu stilu. Hromēta priekšējā reste ar LED gaismas lukturiem lieliski atspoguļo tā raksturu. Pure LED Full

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

Sandero_katalogs

Sandero_katalogs & Sandero Stepway Mūsdienīgs, dinamisks un komfortabls Ceļš var būt tik patīkams! Uzdrīksties crossover Stepway kaujiniecisko raksturu var atpazīt pēc pirmā acu uzmetiena. Jaunas hromētas restes, izteiksmīgs

Sīkāk

Kondensacijas tipa gazes iekartas_LV.cdr

Kondensacijas tipa gazes iekartas_LV.cdr Junkers kondensācijas tipa gāzes apkures iekārtas 2 Junkers kondensācijas tipa gāzes apkures iekārtas Vācu tehnoloģijas apkurei un karstā ūdens sagatavošanai Pateicoties zīmola kvalitātei, Junkers kondensācijas

Sīkāk

Passat Alltrack Akcijas Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 3G5CQT Alltrack 2.0

Passat Alltrack Akcijas Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Cena Kods Tips Tips kw / Zs Tips EUR ar PVN EUR ar PVN EUR ar PVN 3G5CQT Alltrack 2.0 Passat Alltrack Akcijas Modelis Līnija Dzinējs Jauda Transmisija Tips Tips kw / Zs Tips 3G5CQT Alltrack 2.0TSI 200/ 272 4Motion DSG 7 44 393 38 490 5 903 3G5C8T Alltrack 2.0TDI SCR 140/ 190 4Motion DSG

Sīkāk

06LV0061

06LV0061 Kabeļu kanāli darbam un mājai Grīdlīstes kanāli perfekta elektroinstalācija Papildus info mūsu mājas lapā Modernas elektroinstalācijas ierīkošana bieži vien saistīta ar lieliem ieguldījumiem. Vadu un kabeļu

Sīkāk