Slide 1

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Slide 1"

Transkripts

1 DAŽI KONKRĒTI PADOMI PARFIMĒRIJAS GARDEROBES IZVEIDOŠANĀ Šis ir mūsu bloga publikācijas >>>> turpinājums. Man jaunākais atradums, kurš uz šo brīdi mani apmierina 100% un, pateicoties kuram, varu dot jums vērtīgus ieteikumus un, kurus jūs tikpat ērti un vienkārši, un ļoti izdevīgi varat iegādāties, ir Faberlic e-katalogs >>>>. Un pirms turpinām, es noteikti iesaku jums tajā iereģistrēties, kaut vai tikai tāpēc, lai saņemtu 20% atlaidi uz visiem produktiem, kas tajā ir. Kad esat veikušas reģistrāciju (nepievērsiet uzmanību frāzei: būšu jūsu Darbaudzinātājs muļķīgs tulkojums ) un telefoniski un e-pastā saņēmušas nu jau sava personīgā Faberlic e-veikala piekļuves datus, varat sākt izvēlēties savu parfimērijas garderobi.

2 DAŽI KONKRĒTI PADOMI PARFIMĒRIJAS GARDEROBES IZVEIDOŠANĀ Jūs to varat darīt divējādi: Atvērt jūsu interneta veikala augšējā horizontālajā panelī sadaļu Parfimērija un ceļot tajā. Otrs variants jūsu interneta veikala augšējā labajā stūrī (gandrīz zem jūsu uzvārda) ir grāmatiņas ikona vai aile Noformēt pasūtījumu. Spiediet uz šīs ikonas vai arī minētajā ailē atrodiet izvēles rindiņu Flash-katalogu. Atrodiet šobrīd spēkā esošo latviešu (vai krievu, kā jums ērtāk) katalogu, nospiediet uz tā un sāciet šķirt. Un mans padoms ir sekojošs: pērciet vispirms pēc apraksta jums tīkamāko parfīmu testerīšus. Kaut vai Labāk nopērciet vairākus testerus un jūsu nākamo 2-5 aromātu izvēle būs nekļūdīga, nekā nopirksiet vienu un... būsiet vīlušās. Tagad es jums piedāvāšu dažus aromātus jūsu garderobei. Tie būs tikai daži, bet pārējos katalogā pētiet pašas. Un kā teicu jau iepriekš vispirms iesaku iegādāties testerīšus.

3 AROMĀTI ATPŪTAI, IKDIENAI, TIKŠANĀS REIZĒM AR DRAUGIEM... Parfimērijas ūdens sievietēm "Beauty Cafe", 60ml; testera art.: 3441 Maigais ziedu-pūdera aromāts aicina Jūs ienirt kafejnīcas atmosfērā, izbaudīt nesteidzīgu sarunu un pagaršot gardus kārumus. Elegants un izsmalcināts, tas piesaista Jums skatienus un liek atskatīties uz Jums Aromāta virziens: ziedu-pūdera aromāts.

4 AROMĀTI ATPŪTAI, IKDIENAI, TIKŠANĀS REIZĒM AR DRAUGIEM... Parfimērijas ūdens sievietēm O Feerique Emotionelle, tilpums 50 ml. Testera art Šo parfimerijas ūdeni ekskluzīvi Faberlic zīmolam izveidojusi plaši pazīstamā franču parfimēre Emīlija Kopermane. Aromāta virziens: florientāls, ar vieglu augļu nošu akcentu. Romantiskais aromāts atbruņo ar maigo apelsīnu ziedu un žilbinošās gardēnijas šarmu. Kanēļa un vaniļas pikantās notis aromāta sirdi piepilda ar siltumu un gaismu. Samtainie persika un sandalkoka motīvi sniedz prieku un pasaulei piešķir spilgtākas krāsas.

5 ZIEDU AUGĻU, ZIEDU-CITRUSU AROMĀTI... Parfimērijas ūdens sievietēm "Chateaux de la Loire", 50ml; testera art.: 3436 Pikants ziedu-augļu aromāts. Autors: parfimērs Pierre Bourdon. Augšējās notis: bergamote, baltā frēzija, vijolīte, upene. Vidējā nots: īriss, bet bāzes notis: muskuss, ciedrs, vaniļa, persiks un avene.

6 ZIEDU AUGĻU, ZIEDU-CITRUSU AROMĀTI... Parfimērijas ūdens sievietēm PONT D OR, tilpums: 50 ml. Pont d Or aromātu īpaši Faberlic izveidojis pasaulē labi pazīstamais parfimērs Bertrāns Dušofurs. Aromāta virziens: gardēžu, augļu-garšaugu aromāts. Aromāts laistās ar bergamotes, aprikozes, pranilē un muskatriekstu mirdzošajām notīm, savijoties izsmalcinātās mežgīnēs. Ambras, muskusa un vaniļas piena toņu zelta mirdzums atklāj ceļu pretī Jūsu sapnim.

7 ZIEDU AUGĻU, ZIEDU-CITRUSU AROMĀTI... Parfimērijas ūdens sievietēm Fantaisie, tilpums 50 ml. Fantaisie aromātu ekskluzīvi Faberlic zīmolam izveidojusi pazīstama franču parfimēre Delfina Lebeau. Aromāta virziens: citrusu-ziedu. Šo krāsām bagāto parfimērijas fantāziju veido rozā greipfrūta, bergamotes un klementīnes spilgtās notis. Dinamiskā citrusaugļu harmonija aromāta sirdī saplūst kopā ar maigiem ziedu toņiem, tik smalkiem un viegliem, gluži kā neparasta tauriņa spārnu vieglais pieskāriens.

8 SVAIGIE AROMĀTI... Parfimērijas ūdens sievietēm "Alatau", 55ml; testera art.: 3420 Faberlic sadarbībā ar Pjēru Burdonu izveidoja aromātu, kas līdzinās kalnainās dabas majestātiskajam skaistumam. Svaigais, kristāldzidrais Alatau aromāts tas ir fantāzijas lidojums uz Vidusāzijas pērles virsotni, lai paklausītos kalnu vēja seno mūziku. Aromāts ar laiku kļūst arvien vēsāks un svaigāks, it kā Jūs kāptu kalnu virsotnē.

9 SVAIGIE AROMĀTI... Parfimērijas ūdens sievietēm Faberlic Promenade. Tilpums: 50 ml Faberlic Promenade aromātu īpaši Faberlic kompānijai izveidojusi slavena franču parfimēre Delfina Lebeau. Aromāta virziens: svaigs, ziedu-citrusu aromāts ar jūras brīzes akordu. Svaigais aromāts, kas, saplūstot kopā ar jūras vēja svaigumu, rozes un balto ziedu maigumu, siltajām sandalkoka un muskusa notīm, aicina doties nesteidzīgā pastaigā pa gleznaino piekrasti. Bet muskusa pēcnots gluži kā viegls vējiņš rotaļājas matos un plivina kleitu.

10 SVAIGIE AROMĀTI... Parfimērijas ūdens Oceanica, tilpums 25 ml. Parfimērijas ūdeni Oceanica ekskluzīvi Faberlic kompānijai izveidojis parfimērijas pasaules metrs Moriss Russells. Aromāta virziens: svaigs jūras aromāts. Svaigais jūras akords, gluži kā okeāna brīze, dāvā možumu svelmainā dienā. Sajaucoties ar upeņu, ūdensrozes un vijolītes notīm, tas savaldzina un dāvā vēsumu. Vieglā muskusa pēcnots apņem ar paradīzes svētlaimes mākoni.

11 AROMĀTS ofisam, darbam... Parfimērijas ūdens sievietēm Urban Legend, tilpums: 50 ml Aromātu Urban Legend ekskluzīvi Faberlic zīmolam izveidojis pazīstamais franču parfimērs Antuāns Lī. Aromāta virziens: ziedu-augļu. Jasmīna, gardēnijas un pačūlijas atturīgais aromāts košo un dinamisko aveņu un apelsīna nošu ietvarā lieliski piemērots mūsdienu lietišķajām un mērķtiecīgajām biznesa lēdijām. Šis elegantais un tai pat laikā sievišķīgais aromāts noteikti padarīs jūs par stila noteicēju lietišķās aprindās.

12 AROMĀTS ofisam, darbam... Parfimērijas ūdens sievietēm Urban Legend, tilpums: 50 ml Aromātu Urban Legend ekskluzīvi Faberlic zīmolam izveidojis pazīstamais franču parfimērs Antuāns Lī. Aromāta virziens: ziedu-augļu. Jasmīna, gardēnijas un pačūlijas atturīgais aromāts košo un dinamisko aveņu un apelsīna nošu ietvarā lieliski piemērots mūsdienu lietišķajām un mērķtiecīgajām biznesa lēdijām. Šis elegantais un tai pat laikā sievišķīgais aromāts noteikti padarīs jūs par stila noteicēju lietišķās aprindās.

13 AROMĀTS iziešanai... Parfimērijas ūdens sievietēm Renata, tilpums 60 ml. Aromātu ekskluzīvi Faberlic zīmolam izveidojusi plaši pazīstamā franču parfimēre Alienor Massenet. Aromāta virziens: ziedu-augļu aromāts ar bagātīgu koksnes izskaņu. Aromāts iemieso kinodīvas izsmalcināto tēlu, viņas unikālo stilu un skaistumu ar tvīkstošām gardēnijas, orhidejas un rozes notīm. Šim aromātam raksturīgs bezgalīgs noslēpums un šarms, izsmalcinātība un magnētisks spēks, ko pauž vaniļas un upeņu nektāra, kašmira koka un pačūlijas notis. Valdzinošā kompozīcija atmodina Dievieti katrā sievietē.

14 AROMĀTS iziešanai... Parfimērijas ūdens sievietēm Beau Monde, tilpums: 50 ml. Parfimērijas ūdeni izveidojusi pazīstamā franču parfimēre Alienor Massenet. Aromāta virziens: augļu-koksnes aromāts ar maigi pikantām notīm. Aromāts atklājas ar smalku un aristokrātisku ziedošās gardēnijas, samtainās rozes un nepārspējamās vijolītes skanējumu. Kompozīcijas sirds notis apvieno garšvielu zaigojošo greznumu un Rouge Groseille de Laire* bāzes cēlo unikalitāti. Nevainojamā koksnes-ambras izskaņa uzsver piederību augstākajai sabiedrībai. *Rouge Groseille de Laire tā ir viena no leģendārajām aromātu bāzēm ar sulīgu sarkano ogu dvēseli, kas kontrastē ar osmanta un vībotnes ziedu notīm. Šo bāzi izmanto vienīgi premium klases kompozīcijās.

15 AROMĀTS iziešanai... Parfimērijas ūdens sievietēm Faberlic by ALENA AKHMADULLINA, tilpums: 50 ml. Aromāta virziens: auļu-koksnes aromāts. Parfimērijas ūdens savaldzina ar upeņu, saldenām apelsīna, greipfrūta un itāļu mandarīna notīm, aiznesot uz majestātisku karaļpiļu, elegantu dāmu un cēlsirdīgu kavalieru laikmetu. Aromāta sirdī augļu akords, ko veido persika un plūmes notis, bet šo kompozīciju noslēdz majestātiskā roze. Izsmalcinātā pēcnots apņem ar vieglu sandalkoka, muskusa, dzintara, labdanuma un saldas vaniļas dūmaku.

16 Un nobeigumā vēl daži padomi... Lietojiet aromātus, kuri tāpat kā apģērbs, būs pieskaņoti jūsu noskaņojumam, plāniem, kā arī laika apstākļiem. Pirmais parfimērijas garderobes noteikums. Vasarā pikantus, saldus, sīvus aromātus samērā grūti uztvert, bet ziemā mēs vēlamies sasildīties un radīt "siltas" asociācijas, tas ir pirmais parfimērijas garderobes noteikums. Otrais noteikums. Pēc tam sadaliet aromātus, vadoties pēc principa, kurus aromātus jūs lietojat darbā, mājās, atpūšoties vai romantiskos vakaros. Katrai no šīm kategorijām definējiet aromāta virzienu un izvēlieties! Trešais noteikums. Iekļaujiet savā kolekcijā gan vasaras, gan arī ziemas, gan ieturētas, gan arī koķetas, gan siltas, gan arī atsvaidzinošas kompozīcijas - ikdienai un īpašiem gadījumiem.

17 Ceturtais noteikums. Neaizmirstiet sev atrast un akcentēt jūsu galveno aromātu, kurš būs dominējošs un, kuru jūs lietosiet biežāk par pārējiem. Piektais noteikums. Neizturieties kritiski pret aromātu, kuru jūs līdz šim neesat lietojusi - iespējams, ka nelielai dzīves daļai jau ilgus gadus pietrūkst tieši šis aromāts...

18 Un, tātad? Cik aromātiem vajadzētu būt sieviešu garderobē? Saskaitīsim? Parfīms darbam, kas palīdzēs koncentrēties un radīs par jums pareizo iespaidu. Aromāts, ar kuru jutīsieties komfortabli atpūtas laikā, atvaļinājumā. Kaut kas maigs un romantisks, kad esat blakus savam mīļotajam vīrietim. Aromāts, ar kuru kopā varat doties ar draugiem uz restorānu, izstādi, teātri vai citiem īpašiem gadījumiem, kad vēlaties pievērst uzmanību sev. Īpašais JŪSU aromāts, par kuru runājām iepriekš. Lai gan tas var būt gan augstāk minētais 3-šais, gan/vai 4-tais aromāts... Es tiešām ieteiktu par šo tēmu un garderobes daļu padomāt nopietnāk un izrevidēt, meitenes, savus smaržu krājumus. Iespējams, tajos ir jau kaut kas novecojis..., apnicis..., dāvināts un lietots vairāk aiz cieņas pret dāvinātāju... Sakārtijiet šavu smaržu plauktiņu, atrodiet savus jaunos aromātus un sāciet/turpiniet dzīvi citās krāsās un citos smaržu mākoņos!

19 Par reģistrāciju Faberlic katalogā... Vienmēr reģistrēties pašiem Faberlic katalogā ir izdevīgāk, nekā veikt pasūtījumus pie konsultanta pat tad, ja iepērkaties tikai dažas reizes gadā, jo jūs ne tikai ietaupāt vismaz 20% starpību starp kataloga un noliktavas cenu, bet varat saņemt dāvanas, piedalīties dažādās slēgtajās izpārdošanās, Starta programmā, loterijās, Uzkrājošajā un VIP pircēju privilēģiju programmā... Un, ja jums rodas jebkādi jautājumi, vai vēlaties ar mani sazināties, lai veiktu pasūtījumu (ja pašas to nevēlaties noformēt) vai kaut ko uzzināt vairāk, vienmēr varat, rakstīt uz e-pastu: AIJA VOITKĀNE, e-pasts: Veikt reģistrāciju Faberlic katalogā varat šeit >>>>>.

скидок

скидок LAIKS karstām UN VISIZDEVĪGĀKAJIEM KATALOGU atlaidēm piedāvājumiem! Sagaidi Nr.10/2019 faberlic.com un saņemiet dāvanas! Reģistrējieties* mājas lapā www.faberlic.com no 2019. gada 1. līdz 21. jūlijam.

Sīkāk

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2016 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS NELLEULLA ŠOKOLĀDE MŪSU STĀSTS Ieskaties viņai acīs. Senā valodā viņas vārds nozīmē zeltaina gaisma, mirdzums un spēks. Patiesi ieskaties acīs viņām visām, gaismas

Sīkāk

Mācību-metodiskais līdzeklis izv

Mācību-metodiskais līdzeklis izv Mācību-metodiskais līdzeklis Arodizglītības programma «Frizieru pakalpojumi» mācību priekšmets «Materiālmācība» Tēma: Smaržvielas izstrādāts ESF projekta Mācību centra RIMAN sākotnējās profesionālās izglītības

Sīkāk

Personalizētas saldās dāvanas 2018

Personalizētas saldās dāvanas 2018 Personalizētas saldās dāvanas 2018 Iepriecini, apsveic, pasaki Paldies! un palutini sadarbības partnerus, darbiniekus un draugus ar gaumīgi un Jūsu uzņēmuma korporatīvajā stilā veidotām saldām dāvanām

Sīkāk

PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS

PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS PAVASARIS 2015 KORPORATĪVO DĀVANU KATALOGS SATURS NELLEULLA šokolāde mūsu stāsts Mūsu produktu kategorijas Dāvanas Valentīndienai Dāvanas Sieviešu dienai Dāvanas Lieldienām Meistarklases un Saldumu Galds

Sīkāk

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail:

NAOS, SIA Zemitānu iela 2b, Rīga, LV 1012, Latvija Tālrunis/phone: , Fakss/Fax: E pasts/e mail: Grand Rose Spa Hotel /www.grandrose.ee/ Pagājušā gada decembrī savas durvis Kuresāres centrā vēra jauna, ekskluzīva 130 vietīga Grand Rose SPA viesnīca ar luksusa SPA un pirts kompleksu Rosaarium. Pēc

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Premium kvalitātes aromatizēto Arabika kafijas pupiņu katalogs Kafija ir kas vairāk par rīta dzērienu... Kafija dod enerģiju, spēku un mundrumu. Sniedz baudu. Nodrošina atmosfēru. Tā reizē ir neatņemama

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV

MILUPA_RIMI_noteikumi_2019_LV 13.03.2019. Loterijas atļaujas numurs 5651 Milupa preču loterijas Pērc 2 Milupa produktus un laimē! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS SIA Nutricia, reģistrācijas nr.: 40103070928, juridiskā adrese: Skanstes

Sīkāk

SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1

SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1 SALE TIKAI TAGAD ATLAIDES LĪDZ 30% LĒTĀK 1 ĪPAŠAIS ZIEMAS PIEDĀVĀJUMS SALE PANDORA Tev ir sagatavojusi unikālu piedāvājumu! Sākot ar 25.12.2017, rotas, kas turpmāk vairs netiks iekļautas kolekcijā, būs

Sīkāk

Katalogs_1web

Katalogs_1web TORTES, KUKAS UN KLINGERI TORTES Mēs zinām, cik patīkama ir tā sajūta, kad tuvojas kāds īpašs pasākums! Vai tās ir kāzas, īpaša jubileja vai uzņēmuma panākumu svinēšana Mēs palīdzēsim šo pasākumu padarīt

Sīkāk

grand-media-buklets-final higher prices

grand-media-buklets-final higher prices capture the moment in film iemūžini mirkli ar video Kāzas ir brīnumjauks, satraucošs un neaizmirstams dzīves notikums. Šī ir diena, kad likteņus mij divas mīlošas sirdis. Ir svarīgi, lai tā tiktu iemūžināta

Sīkāk

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks

Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu neizmērojamais spēks Sociālo tīklu izplatība Latvijā lieto 2/3 Latvijas iedzīvotāju Populārākie Draugiem (1.2M/ 665 tk), Facebook (415 tk), Youtube un Twitter (180 tk/ 82 tk) Facebook & Draugiem.lv

Sīkāk

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Pralinē Saturs Izejvielas Par eļļas sēklām Ražošanas process Apstrāde Izmantošanas iespējas Izejvielas. Lazdu rieksti. Botānika Parastās lazdas (Corylus avellana) rieksts ir neveronis, kas nozīmē, ka sēkla

Sīkāk

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4

Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits no 459 ir no 4 Atpūta pie Sarkanās jūras Izraēlas Eilatas kūrortā Brauciena datums Cena Brīvo vietu skaits 29.10.2017-05.11.2017 no 459 ir 05.11.2017-12.11.2017 no 459 ir 12.11.2017-19.11.2017 no 459 ir 19.11.2017-26.11.2017

Sīkāk

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi

TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi TN KURZEME loterijas DĀVANAS BŪS TEV UN MAN! noteikumi 1. Vispārīgie noteikumi 1.1. Loterijas organizētājs: SIA Lielās ielas centrs, vienotais reģistrācijas numurs LV40103836183, Lielā iela 13, Liepāja,

Sīkāk

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms”

“Mana sēta, mana māja , mans pagalms” Skaista mana tēvu zeme par visām zemītēm: Plaši lauki, zaļi meži, Zilis jūras ūdentiņš. Mana sēta, mana māja, mans pagalms Projekta autori 5.a klase 2018.g. 18.-20.aprīlis Projekta mērķis Veidot sadarbības

Sīkāk

Auguma tipi

Auguma tipi Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola Figūru (augumu) tipi Mācību priekšmetā «Vizuālā tēla veidošana» Indra Stanke mg. ped., pedagogs Mērķis izstrādāt uzskates materiālus skaistumkopšanas nozares

Sīkāk

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums

Bibliotēku darbības vispārīgs raksturojums Pārskats par Jaunauces pagasta bibliotēkas darbību 214.gadā Bibliotēku darba vispārīgs raksturojums Jaunauces pagasta bibliotēka dibināta 1922.gadā kā Jaunauces pagasta valdes bibliotēka. Bibliotēka atrodas

Sīkāk

Spēkā no gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībā

Spēkā no gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībā Spēkā no 2019. gada janvāra Mastercard World Elite kredītkartes sniegtās privilēģijas Pateicoties personalizētiem pakalpojumiem un īpašām priekšrocībām Mastercard World Elite kredītkarte ir kļuvusi par

Sīkāk

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums

Konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2008» nolikums Konkursa «Latvijas labākais tirgotājs 2015» nolikums KONKURSA MĒRĶIS 1. Panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu. 2. Paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti. 3. Popularizēt

Sīkāk

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr

Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr , juridiskā adr Preču loterijas Himalaya dienas RIMI noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA The Himalaya Drug Company, reģistrācijas nr. 40003785707, juridiskā adrese: Elizabetes iela 11-10, Rīga, LV-1010, Latvija

Sīkāk

Produkcijas katalogs

Produkcijas katalogs Saldā baltā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Fantazia dark tumšā tāfelīte 100 gr. 40 gab. Karameļu tāfelīte 100 gr. 25 gab. Tumšās šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Piena šokolādes glazūra 0,5 kg. 0,5 kg. Baltās

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija Faberlic mūsu veselībai un skaistumam! Funkcionāls uzturs. Tējas. Produkti veselībai. Ortopēdiskie produkti u.c. Dace Rune / dacerune@hotmail.com / Faberlic Europa / faberliceuropa@gmail.com / www.faberliceuropa.com

Sīkāk

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d

Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās d Kā noteikt savu konstitucionālo tipu-tests. Katram cilvēkam ir sava unikālā došu (konstitucionālā) harmonija. Visbiežāk harmoniju izjauc dominējošās došas pastiprināšanās. Ja jūs varēsiet noteikt cilvēka

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LIDHULT dīvāni DIZAINS Henriks Preics (Henrik Preutz) MODUĻI Vienvietīgs modulis Divvietīgs modulis Trīsvietīgs modulis Divvietīgs modulis ar guļvietu Stūra modulis Zvilnis Modulis ar

Sīkāk

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3

Riga_Sailing_Cup_2014_info_lat_web3 MICRO, Q-25, PLATU Vispārīgi Jahtu klases: Mikro klase tika dibināta 1977. gadā ar nolūku veicināt burāšanas pieejamību plašākam sabiedrības lokam drošības un lietošanas ērtības ziņā. Garums: 5.5 metri

Sīkāk

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m

Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m Uzklikšķinot uz zīmola logo, Jūs automatiski atvērsiet šī zīmola piedāvāto produkciju mūsu sortimentā. a as es m t l vas elme es al a ez cs a a as t m t m c alt s as a a s as v esta as 1 za 4750234101672

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

Kafijas cienītāju rokasgrāmata Viss, kas Tev jāzina, lai pagatavotu lielisku kafiju.

Kafijas cienītāju rokasgrāmata Viss, kas Tev jāzina, lai pagatavotu lielisku kafiju. Kafijas cienītāju rokasgrāmata 2014. Viss, kas Tev jāzina, lai pagatavotu lielisku kafiju. Jauns produkts drukāto mediju tirgū! «Aģentūra LILITA» sadarbībā ar Lielbritānijas izdevniecību «FUTURE Publishing»

Sīkāk

Konkursa nolikums

Konkursa nolikums APSTIPRINU Latvijas Republikas tiesībsargs J.Jansons Rīgā, 2017. gada 7. septembrī Konkursa Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam 2017 NOLIKUMS PAMATOJUMS Latvijas Republikas tiesībsargs (turpmāk

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k

Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par gadu Līksnas pagasta kultūras nams gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, k Līksnas pagasta kultūras nama darbības pārskats par 2014. gadu Līksnas pagasta kultūras nams 2014. gadā aktīvi strādāja, noorganizējot 37 pasākumus, kuros kopā ieradās 9594 apmeklētāju, tai skaitā Latgales

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - 10 sesija kampana.ppt

Microsoft PowerPoint - 10 sesija kampana.ppt Kas ir komunikāciju kampaņa? Case Study Jauns cilvēks ienāk kafejnīcā un pie galdiņa pamana jauku vientuļi sēdošu meiteni. Ko darīt? Ķerties vērsim pie ragiem, lieki nedomājot? Tas var būt kļūdaini. Taču

Sīkāk

32repol_uzd

32repol_uzd Materiāls ņemts no grāmatas: Andžāns Agnis, Bērziņa Anna, Bērziņš Aivars "Latvijas Republikas 6-5 matemātikas olimpiādes" LATVIJAS REPUBLIKAS OLIMPIĀDE UZDEVUMI 8 klase Pierādīt, ka neviens no skaitļiem

Sīkāk

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā

Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no ( nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Samaziniet, izmantojot atkārtoti visas dzīves garumā Piedāvājums spēkā no 04.03.2019-31.03.2019 (10.-13. nedēļa) * kamēr prece ir pieejama noliktavā Mans pusdienu komplekts 1: EcoPure 500 l Sviestmaižu

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Online interactive Risk Assessment Riska interaktīvā novērtēšana tiešsaistē Normatīvie dokumenti Darba aizsardzības likums MK not.nr.660 «Darba vides iekšējās uzraudzības veikšanas kārtība» (pieņemti 02.10.2007.):

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Komunikācijas veidi un tās kritēriji transpersonālā vidē Profesore Agita Ābele Komunikācijas īpatnības dažādās vidēs Profesionālās darbības vide Sociālo vienaudžu vide Masu mēdiju vide Etiķete Etiķete

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa

Ceļojumu sajūtu aģentūra Travel Biiz >>> Ziema vasarā Lietuvā ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar sa ZIEMA VASARĀ Lietuvā Lietuvieši, lai arī dzīvo mums līdzās, tomēr ir atšķirīgi gan ar savu kultūru, ēdieniem, tradīcijām un pat temperamentu. Kopā dosimies izbaudīt interesantāko no Lietuvas, izzināt neparastas

Sīkāk

6. TĒMA MAIJS ĶĒNIŠĶĪGĀ MĪLESTĪBAS DZIESMA Sabata pēcpusdienai NEDĒĻAS PĒTĪJUMIEM: Dziesmu dziesma; 1Moz 2:7; 1kor 7:3 5; Jņ 17:3; 1Jņ 1:9; Rm

6. TĒMA MAIJS ĶĒNIŠĶĪGĀ MĪLESTĪBAS DZIESMA Sabata pēcpusdienai NEDĒĻAS PĒTĪJUMIEM: Dziesmu dziesma; 1Moz 2:7; 1kor 7:3 5; Jņ 17:3; 1Jņ 1:9; Rm 6. TĒMA 4. 10. MAIJS ĶĒNIŠĶĪGĀ MĪLESTĪBAS DZIESMA Sabata pēcpusdienai NEDĒĻAS PĒTĪJUMIEM: Dziesmu dziesma; 1Moz 2:7; 1kor 7:3 5; Jņ 17:3; 1Jņ 1:9; Rm 1:24 27; Gal 5:24. ATMIŅAS PANTS: Liec mani kā zīmogu

Sīkāk

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas

Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas Preču loterijas Pērc jebkuru Fazer Svaigi Cepta Tev! maizi RIMI un laimē kafijas automātu no Illy! noteikumi 1. Loterijas preču ražotājs ir Fazer Latvija SIA, reģ. nr. 40003519875, juridiskā adrese: Druvas

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

(Microsoft Word - Atskaite_Sic\356lij\342)

(Microsoft Word - Atskaite_Sic\356lij\342) Rudens klinšu kāpšanas treniņnometne Sicīlijā. Vasaras pagarināšanas nolūkā 8 LACAs pārstāvji no 15.-22. oktobrim devās uz saulaino Sicīliju, lai 6 dienas pilnveidotu savas prasmes klinšu kāpšanā, apskatītu

Sīkāk

Masu plānošanas pamati. Tēma 6

Masu plānošanas pamati. Tēma 6 Tēma #6 MEDIJU PLĀNOŠANAS PROCESS. Konstantīns Kuzikovs RISEBAA 2015 Sākotnējo datu izpēte Mediju plānošanas uzdevumu un mērķu formulēšana Mediju plāna izstrāde Brīfs/ galvenās veicamā darba vadlīnijas

Sīkāk

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā

Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā ( nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Svaigs starts jaunajai paaudzei Piedāvājums spēkā 01.04.2019 05.05.2019 (14.-18. nedēļā) kamēr prece ir noliktavā Jūsu piederumi ilgākam produktu kalpošanas laikam Vāciņu glabāšanas sistēma SS191415 12,

Sīkāk

Latvijas Universitātes 74. zinātniskā konference

Latvijas Universitātes 74. zinātniskā konference Klimats skolēnu zinātniski pētnieciskajos darbos: idejas un risinājumi, meklējumi un atradumi Mg. geogr. Andris Ģērmanis, Rīgas Valsts 2. ģimnāzija Klimats no A līdz Z, Latvijas Universitāte, 26.02.2016.

Sīkāk

APSTIPRINU

APSTIPRINU APSTIPRINĀTS ar Izglītības un zinātnes ministrijas 2002. gada 8.janvāra rīkojumu Nr. 10 PROFESIJAS STANDARTS Reģistrācijas numurs PS 0054 Profesija Viesnīcu servisa organizators Kvalifikācijas līmenis

Sīkāk

ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU

ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU ZINZINO COFFEE PRODUKTU KATALOGS LATVIEŠU SATURS 3 Kafija vairāk nekā vienkārši kafija 4 Atšķirības starp kafijām 6 Grauzdēšana garšas īpašību izcelšanai 7 Garša & aromāts 8 Fairtrade garšas nodrošināšanai

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

INOVATĪVI RISINĀJUMI, JAUNI PRODUKTI UN PATĒRĒTĀJU IZVĒLE ZIVJU PRODUKTU KLĀSTĀ Aina Afanasjeva Direktore, Starptautiskā organizācija Eurofish Konfere

INOVATĪVI RISINĀJUMI, JAUNI PRODUKTI UN PATĒRĒTĀJU IZVĒLE ZIVJU PRODUKTU KLĀSTĀ Aina Afanasjeva Direktore, Starptautiskā organizācija Eurofish Konfere INOVATĪVI RISINĀJUMI, JAUNI PRODUKTI UN PATĒRĒTĀJU IZVĒLE ZIVJU PRODUKTU KLĀSTĀ Aina Afanasjeva Direktore, Starptautiskā organizācija Eurofish Konference Izaicinājumi nozarē un pievienotās vērtības radīšana

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēkas vēsture fotogrāfijās Smiltenes novada Bilskas pagasta Birzuļu bibliotēka dibināta 1945.g. Bibliotēka sākotnēji atrodas Birzuļu pamatskolas ēkā, bijušajā Mēru muižā,

Sīkāk

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL

Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL Vasara par zemām cenām TAS MAN DER! VAIRĀK PAR MAZĀK...KATRU DIENU tops sievietēm, kokvilnas, ar elastānu, vienkrāsains, dažādas krāsas, izmēri: S XXL top Elastīgs un ērts materiāls, kas piekļaujas augumam

Sīkāk

A LĪMENIS

A  LĪMENIS KLAUSĪŠANĀS PRASMES PĀRBAUDE Jūs dzirdēsit īsu sarunu. Tagad izlasiet jautājumu un apskatiet zīmējumus! Zem jautājuma ir 3 atbildes. Izvēlieties vienu pareizo atbildi (A, B vai C) un apvelciet to! Tekstu

Sīkāk

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs:

Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: Preču loterijas Laimīgā pistole noteikumi. PRECES IZPLATĪTĀJS UN LOTERIJAS ORGANIZĒTĀJS: SIA Neste Latvija, uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003132723, juridiskā adrese: Bauskas ielā 58a, Rīgā, LV-1004,

Sīkāk

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši

LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši LV IEVĒRO: VISAS LAPASPUŠU NORĀDES ATTIECAS UZ SPĒLES KOMPLEKTĀ IEKĻAUTO SPĒLES NOTEIKUMU GRĀMATIŅU. SPĒLES KOMPLEKTS: 12 pentamino, 5 sarkani klucīši, 3 brūni klucīši, 1 spēles laukums, 1 barjera izvēlētā

Sīkāk

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies PRIVĀTUMA POLITIKA Mēs, Ģipša Fabrika, apzināmies, ka apmeklējot Ģipša Fabrika tīmekļa vietni un nododot savus personas datus, piemēram: vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, e-pasta adresi, tālruņa numuru,

Sīkāk

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS

BAUSKAS PATRIOTISKĀ KAFEJNĪCU NEDĒĻA 2016.GADA NOVEMBRIS Piedāvātie ēdieni: PILS KROGS Bauskas pilī Zemnieku podiņš. Biešu biezzupa ar ķiploku grauzdiņiem un biešu čipsiem. (Cena pērkot atsevišķi: 3,50 EUR). Ķirbju-dzērveņu kārtojums. (Cena pērkot atsevišķi:

Sīkāk

Oras Optima saime

Oras Optima saime Oras Optima saime Šiem jaucējkrāniem piemīt kaut kas jauns, kaut kas vieds un kas tāds, kas tos padara par vairāk nekā tikai jaucējkrāniem. Viedās funkcijas jaucējkrānu lietošanu padara vieglāku, drošāku

Sīkāk

Interjera_tendences_2019

Interjera_tendences_2019 JŪLIJA KONONOVA Vincents Arhitektūra vadošā arhitekte un dizainere. Uzņēmuma filozofija īstenot izlutināta klienta pašas slēptākas vēlmes, kopā paveicot garo ceļu no sākotnējās skices līdz pat galda klājuma

Sīkāk

Ticejumi par akmeņiem

Ticejumi par akmeņiem Ticējumi par minerāliem V. Segliņš Ametists Ametists ir viens no pazīstamākajiem kvarca paveidiem. Tiek uzskatīts, ka tas: Sargā no burvestībām. Mazina tieksmi pēc alkohola. Palīdz pie sāpēm. Mīlētāju

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation TŪRISMA UZŅĒMĒJU TIKŠANĀS VASARA/RUDENS 2016 Kurzemes uzņēmēju dienas LOC 27. 28.maijs Brīvdabas muzeja gadatirgus 3.-5.jūnijs, 7.augusts Palangas un Klaipēdas info dienas 7.jūlijs, 29. 31.jūlijs, 3.augusts

Sīkāk

2017_BBH_Seafood_Oyster_menu_a la carte_preview_LV_small

2017_BBH_Seafood_Oyster_menu_a la carte_preview_LV_small JŪRAS PLATES AUSTERES ½ Ducis Ducis Ostra Regal 37.00 70.00 Krystale 29.00 55.00 Gillardeau 35.00 68.00 Fine de Claire 22.00 40.00 Mūsu īpašā jūras velšu plate mīkstčaulu krabis, astoņkāja tausteklis,

Sīkāk

1, 0, 3, 4,,, 0, 1, 3,, 1, 0, 1,, 2, 2, ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā Kabači 1 kg 85 Bumbieri CONFE- RENCE 1 kg 25 Dzeltenā mel

1, 0, 3, 4,,, 0, 1, 3,, 1, 0, 1,, 2, 2, ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā Kabači 1 kg 85 Bumbieri CONFE- RENCE 1 kg 25 Dzeltenā mel 3 3 ZEMO CENU LĪDERIS Akcija spēkā 6.3.-.3.7. Kabači Bumbieri CONFE- RENCE 5 Dzeltenā melone Vīnogas RED GLOBE LIELISKA CENA Šampinjoni GARDNER 4 g 63 /kg Cūkas karbonāde bez kaula Tomāti 55-3 % 5 Broileru

Sīkāk

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar

INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar INVESTĪCIJU TERITORIJA Cīrulīšu iela 65 Īpašnieks: SIA Cīrulīšu 65 Kadastra numurs: 4201-007-1624 Platība: 6883 m 2 Teritorijas apraksts: Robežojas ar Cīrulīšu ielu un Kovārņu ielu Uz zemesgabala atrodas

Sīkāk

Saturs Sākums Beigas Atpakaļ Aizvērt Pilns ekrāns 1 DAUGAVPILS UNIVERSITĀTE Dabaszinātņu un matemātikas fakultāte Matemātikas katedra Maǧistra studiju

Saturs Sākums Beigas Atpakaļ Aizvērt Pilns ekrāns 1 DAUGAVPILS UNIVERSITĀTE Dabaszinātņu un matemātikas fakultāte Matemātikas katedra Maǧistra studiju 1 DAUGAVPILS UNIVERSITĀTE Dabaszinātņu un matemātikas fakultāte Matemātikas katedra Maǧistra studiju programma Matemātika Studiju kurss Diskrētā matemātika 5.lekcija Docētājs: Dr. P. Daugulis 2012./2013.studiju

Sīkāk

KRĒSLI

KRĒSLI Tehniskā specifikācija 3.pielikums iepirkuma Nr. VNP 2015/8 Nolikumam N.p.k Attēls Nosaukums, apraksts 1. Sekcija-rotaļlietu plaukts krāsaina. 1. Pielikums Sekcija- rotaļlietu plaukts. 1. Pielikums. Sekcija

Sīkāk

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a

TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs Juridiskā a TIRGUS IZPĒTE Mobilo sakaru pakalpojumi Informācija par Pasūtītāju: Nosaukums Kurzemes plānošanas reģions Reģistrācijas numurs 90002183562 Juridiskā adrese Avotu iela 12, Saldus, Saldus novads, LV-3801

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 SIA FRODIS Oficiālais pārstāvis Latvijā Kr.Valdemāra 33-28, Rīga +371 67377070 admin@frodis.lv www.frodis.lv Ziemassvētku piedāvajums Barojošs ziemassvētku komplekts 58.80 Nutritive comfort cream (50ml)

Sīkāk

Austra Avotiņa autora vai autoru grupas vārds, uzvārds Kultūras izpausmes formas. Māksla kā kultūras forma. Ievads. darba nosaukums Materiāls izstrādā

Austra Avotiņa autora vai autoru grupas vārds, uzvārds Kultūras izpausmes formas. Māksla kā kultūras forma. Ievads. darba nosaukums Materiāls izstrādā Austra Avotiņa autora vai autoru grupas vārds, uzvārds Kultūras izpausmes formas. Māksla kā kultūras forma. Ievads. darba nosaukums Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi

Sīkāk

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala,

PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, PAKALPOJUMA PASŪTI NO VEIKALA NOTEIKUMI I Vispārīgie noteikumi 1. Šie lietošanas noteikumi, turpmāk - Noteikumi, nosaka pakalpojuma Pasūti no veikala, lietošanas kārtību veikala Stockmann klientiem, turpmāk

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Diapositiva 1

Diapositiva 1 KARJERAS IZGLĪTĪBA VIDUSSKOLAS KLASĒS Pedagoģiskās padomes sēde 27.10.2016. Pārskatu sagatavojusi skolotāja Aina Slesare Nepieciešamais atbalsts vidusskolēniem karjeras izglītībā Vecāku dzīvesveids piemērs

Sīkāk

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att

Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Tēma: Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Latviešu valoda: Runāšana: Rodas cieņa pret latviešu valodu. Att Klase: 1. klase Mēnesis: septembris Skola, krāsu nosaukumi Mana skola un ģimene Rodas cieņa pret latviešu valodu. Attīstas skaidra izruna. Uzsver vārdus un zilbes pareizi. Izrunā pareizi gaŗos un īsos

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

Gada parskats

Gada parskats reģistrācijas numurs Biedrību un nodibinājumu reģistrā 40008250497 2016. GADA PĀRSKATS Saturs Lpp. Vispārīga informācija par biedrību VĀCU KALNU ĪPAŠNIEKI 3 Bilance 4 Ieņēmumu un izdevumu pārskati 5 Ziedojumu

Sīkāk

Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātā

Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātā Tehniskā specifikācija/finanšu piedāvājums* Iep. daļas Nr. Nr. p.k. Nosaukums Tehniskā secifikācija Vienība Daudzums 24 mēnešiem Pretendenta piedāvātās preces izcelsmes valsts un ražotājs, ražotāja dotais

Sīkāk

Preču loterijas Apturi mirkli ar Mentos! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA Daisena Latvia (uzņēmuma reģistrācijas numurs: , juridis

Preču loterijas Apturi mirkli ar Mentos! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA Daisena Latvia (uzņēmuma reģistrācijas numurs: , juridis Preču loterijas Apturi mirkli ar Mentos! noteikumi. 1. PREČU IZPLATĪTĀJS: 1.1. SIA Daisena Latvia (uzņēmuma reģistrācijas numurs: 40003766195, juridiskā adrese: Biksēres iela 6, Rīga, LV-1073). 2. LOTERIJAS

Sīkāk

Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rik

Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rik Latvijas Politiskā Aptauja 2014 (Latvia s Political Survey 2014) 3. vilnis (septembrī) Rezultātu kopsavilkums: Ryo NAKAI, Dr. (Rjo Nakai) Docents, Rikkyo University, Japan nakai[at]rikkyo.ac.jp 27 oktobris.

Sīkāk

Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 1

Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 1 Sarakstā apkopotas adreses ēkām, kurām ir valsts vai vietējās nozīmes kultūras pieminekļa statuss OBJECTID ADRESE BNOS KAD. APZĪMĒJUMS 1 Alejas iela 10 Dzīvojamā ēka 17000360256001 2 Alejas iela 11 Dzīvojamā

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 Informācija par ESF projekta: Uzlādes pakalpojuma sadarbības tīkla, Uzlādes punktu interneta kartes izveidi Signe Vīlipa Biedrība Zemgales reģionālā enerģētikas aģentūra 18.03.2014. Kafejnīca Zemnieka

Sīkāk

Slide 1

Slide 1 BIZNESA LABORATORIJA Piektdiena, 24.oktobris, plkst.15:05 Mums dzīvē nepieciešama ne tikai veiksme un zināšanas, bet arī iespēja veikt izvēles, izmēģināt un iespējas kļūdīties. Un šķiet, reti kura auditorija

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Atbalsts pašnodarbinātības vai uzņēmējdarbības uzsākšanai Diāna Balode Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas Jauniešu garantijas eksperte Tālr. 67021696,

Sīkāk

Datums

Datums DAUGAVPILS KRIEVU VIDUSSKOLAS-LICEJA PASĀKUMU PLĀNS 2016. gada decembrim APSTIPRINĀTS Ar Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja direktora 2016. gada 30. novembra rīkojumu Nr. 352 01.12.2016.- Labdarības

Sīkāk

AIC-9gadi-plakāti

AIC-9gadi-plakāti Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram 9 GADI Viena no Saeimas darba prioritātēm ir dialogs ar sabiedrību un iedzīvotāju iesaistīšana likumu pieņemšanas procesā Lai veicinātu sabiedrības izpratni

Sīkāk

Microsoft PowerPoint - RTU_Karjeras_dienas_CV_Mar2012 [Compatibility Mode]

Microsoft PowerPoint - RTU_Karjeras_dienas_CV_Mar2012 [Compatibility Mode] DARBA MEKLĒŠANAS ABC 1. Iepazīstamies 2. Informācija (un, cerams, diskusija) par: o CV izstrādes principi; o Ko rakstīt CV, ja nav darba pieredzes; o Efektīvs pieteikums (motivācijas vēstule); o Pieteikumu

Sīkāk

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2

APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2 APSTIPRINĀTS biedrības Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs biedru sapulces 2009. gada 9. oktobra sēdē protokols Nr. 5 Ar biedru sapulces 2009.gada 18.decembra sēdē (protokols Nr.6) un 2011.gada

Sīkāk

Prezentācijas tēmas nosaukums

Prezentācijas tēmas nosaukums Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai Solveiga Kabaka Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas vadītāja Tālr. 67021712 Solveiga.Kabaka@nva.gov.lv 24.02.2015, Rīga Mērķis:

Sīkāk

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67

BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr , , fakss 67 BABĪTES NOVADA PAŠVALDĪBAS DOME Reģ. Nr. 90000028870 Centra iela 4, Piņķi, Babītes pagasts, Babītes novads, LV-2107 tālr. 26120706, 67914650, fakss 67914435, e-pasts dome@babite.lv, www.babite.lv Babītes

Sīkāk

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud

Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daud Mitrinātājs un attīrītājs Divi vienā Revolucionāra, pasaulē nebijusi tehnoloģija. Sausu gaisu ir grūti attīrīt. Mitrināšana kopā ar attīrīšanu ir daudz efektīvāka. JAUNUMS! l Īpaši zems enerģijas patēriņš

Sīkāk

Latvijas Organizāciju psihologu biedrība Pētījums par profesiju segregācijas cēloņiem un stereotipiem Kvantitatīvais pētījums Atskaite Rīga 2006

Latvijas Organizāciju psihologu biedrība Pētījums par profesiju segregācijas cēloņiem un stereotipiem Kvantitatīvais pētījums Atskaite Rīga 2006 Latvijas Organizāciju psihologu biedrība Pētījums par profesiju segregācijas cēloņiem un stereotipiem Kvantitatīvais pētījums Atskaite Rīga 006 Saturs Ievads... Uzdevumi... Metode... Pētījuma respondenti...

Sīkāk

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts

Mobila Satura pakalpojumu kodeksa projekts Mobilo satura pakalpojumu kodekss 1. Ievads 1.1 Satura pakalpojumu piedāvājums arvien paplašinās, ko veicina straujā mobilo tehnoloģiju attīstība un mobilo sakaru Lietotāju augošā vajadzība pēc aizvien

Sīkāk

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau

Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt sau Klimata valoda eksperimenta būtība Klimats vai laikapstākļi? Kurš ir kurš? Kas ir kas? Laikapstākļi ir tas, ko mēs šobrīd redzam aiz loga. Var būt saulains, līt lietus vai snigt sniegs, pūst stiprs vējš

Sīkāk

Cili, A5 CP LV

Cili, A5 CP LV ZEMAS CENAS KATRU DIENU! LIELĀ pica 30 cm TIKAI NO 2 BURGERS 349 ĢIMENES pica 42 cm TIKAI NO 4 KEBABS 349 PASŪTI: ZVANOT UZ PICĒRIJU CILI.LV ĒDIENKARTE LĪDZŅEMŠANAI TAKE AWAY ČILI TAKE AWAY ēdienkartei

Sīkāk

edie karte - - AUKSTIE "ASORTI" KOMPANIJAM "LUKOMORJE" Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas ol

edie karte - - AUKSTIE ASORTI KOMPANIJAM LUKOMORJE Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas ol edie karte AUKSTIE "ASORTI" KOMPANIJAM "LUKOMORJE" Zivju asorti trim personām. Mazsālīts lasis, kūpināta forele, ar sarkanajiem ikriem pildītas olas, kūpināta skumbrija, baltijas šprotes ~ 19.90 eur ~

Sīkāk

PowerPoint prezentācija

PowerPoint prezentācija BIBLIOTĒKAS POPULARIZĒŠANA SOCIĀLAJOS TĪKLOS: krājums, pakalpojumi, tēla veidošana LATGALES CENTRĀLĀS BIBLIOTĒKAS SABIEDRISKO AT TIECĪBU VADĪTĀJA INGA GEDŽŪNE Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu

Sīkāk

Laura 90 koka gulta - Gultas no koka

Laura 90 koka gulta - Gultas no koka Laura 90 koka gulta Gultas no koka Guļamistaba Ļauj sev tas. mebeles.buv.lv Laura 90 koka gulta Gultas no koka 60.00 EUR Mēbeļu ražotājs Sendeko Laura 90 koka gulta - Gultas no koka - Guļamistaba - Sendeko

Sīkāk

Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas

Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas Ziedošo narcišu ieleja un Karpatu kalni. 2019. gada 5-11.maijs. 1.diena. Izbraukšana no Kuldīgas 4.00, Saldus 4.50, Dobeles 5.30, Jelgavas 6.10, Rīgas 6.00 Brauciens cauri Lietuvai, Polijai. Nakts trīs

Sīkāk