Garmin VIRB X/XE lietošanas pamācība

Lielums: px
Sāciet demonstrējumu ar lapu:

Download "Garmin VIRB X/XE lietošanas pamācība"

Transkripts

1 Garmin VIRB X/XE lietošanas pamācība Priekšējā vāka atvēršana Darba uzsākšana Jums ir jāatver ierīces priekšējais vāks, lai ievietotu tajā akumulatoru, atmiņas karti un pretmiglas žāvētāja paku. 1. Satveriet slēdzenes augšpusi un apakšpusi un pavelciet, lai to atvērtu; 2. Atveriet priekšējo vāku. Atmiņas kartes ievietošana Lai izmantotu ierīci, jums tajā ir jaievieto microsd TM atmiņas karte. Ieteicams izmantot 10. ātruma klases vai ātrākas atmiņas kartes. 1. Atveriet priekšējo vāku; 2. Ievietojiet atmiņas karti atmiņas karšu slotā ar tās kontakrtiem vērstiem ierīces objektīva virzienā; 3. Iespiediet to līdz tā noklikšķ; 4. Aizveriet un noslēdziet priekšējo vāku.

2 Žāvētāja pakas ievietošana Uzmanību: nekādā gadījumā nelietojiet žāvētāja pakas iekšķīgi! Ierīces optimālai lietošanai un aizsardzībai pret miglu, jums ir jāievieto ierīcē žāvēšanas paka. 1. Atveriet priekšējo paku; 2. Ievietojiet žāvēšanas paku žāvēšanas platē ; 3. Ievietojiet žāvēšanas plati žāvēšanas nodalījumā; 4. Aizveriet un noslēdziet priekšējo vāku. Indikācijas punkts uz žāvēšanas pakas kļūst rozā, kad paka paliek piesātināta. Uzsildiet žāvēšanas paku 85 C temperatūrā 60 minūtes, lai izžāvētu to atkārtotai lietošanai. Akumulatora ievietošana Uzmanību: šis produkts darbojas no litija akumulatora. Lai izvairītos no iespejamām traumām un produkta bojāšanas, ko var izraisīt paaugstinātas temperatūras ietekme uz akumulatoru, neuzglabājiet ierīci atklātā saules gaismā. 1. Atveriet priekšējo vāku; 2. Piefiksējiet metāla kontaktus litija akumulatora galā; 3. Ievietojiet akumulatoru nodalījumā, ar kontaktiem pa priekšu; 4. Maigi iespiediet akumulatoru tā vietā; 5. Aizveriet un noslēdziet priekšējo vāku. Akumulatora uzlāde Piezīme: lai izvairītos no korozijas, notīriet un nosusiniet kontaktus un vietu ap tiem pirms uzlādes vai pievienošanas pie datora. Piezīme: necentieties izmantot ierīci, lai uzlādētu akumulatoru, kas nav piedāvāts no Garmin puses. Cenšanās uzlādēt ierīcē akumulatoru, kas nav ražots vai piedāvāts no Garmin puses, var bojāt ierīci un/vai pārtraukt ierīces lietošanas garantiju. 1. Pievienojiet USB kabeli sava datora USB portam; 2. Novietojiet vienā līmenī kontaktus uz lādētāja un ierīces un uzspiediet lādētāju uz kameras, kamēr tas noklikšķ; 3. Pilnībā uzlādējiet akumulatoru.

3 Enerģijas taupīšana ierīces uzlādes laikā Jūs varat atslēgt ierīces ekrānu un citas funkcijas, kamēr tā tiek uzlādēta. 1. Pievienojiet ierīci pie barošanas avota; 2. Pieturiet POWER pogu 4-5 sekundes. Ierīces ekrāns atslēdzas un ierīce pāriet zema enerģijas patēriņa/uzlādes režīmā; 3. Pilnība uzlādējiet ierīci. Ierīces pievienošana stiprinājumam Piebilde: lai izvairītos no iespējas pazaudēt vai bojāt ierīci, neizmantojiet stiprinājumu bāzi ar lipekli, kad temperatūra ir zem -15 C. Piebilde: pastāvīgo stiprinājumu ar lipekli ir ļoti grūti noņemt pēc tam, kad tas ir bijis pievienots. Pirms jūs varat pievienot stuiprinājuma pamatni ar lipekli, apkārtējai temperatūrai vajadzētu būt no 21 līdz 38 C. Iegādājoties ierīci, tā ir komplektēta ar vairākām stiprinājuma pamatnēm un savienojumiem, ko jūs varat izmantot dažādās variācijās. Šīs norādes nodrošina ar iespējamajām stiprinājumu kombinācijām. Jūs varat iegādāties papildus stiprinājums savai ierīcei, piemēram, uzvelkamus stiprinājumus, stiprinājumus transporta līdzekļos un stiprinājumus uz trijkāja. Sīkāka informācija ir pieejama: Piezīme: standartā ierīcei vajadzētu būt stiprinātai ar tās ekrānu vērstu uz augšu, lai tā uzņemtu pareizi orientētu video. Jūs varat arī pielāgot iestatījumus, lai veiktu video ierakstus ar ekrānu vērstu lejup. 1. Rūpīgi notīriet ar alkoholu vai ūdeni virsmu, uz kuras plānojot uzvietot stiprinājumu, tad nosusiniet to. Virsmai, uz kuras uzvietosiet stiprinājumu, ir jābūt tīrai no putekļiem, netīrumiem, vaska vai cita veida pārklājumiem; 2. Noņemiet aizsargplēvi no stiprinajuma pamatnes ar lipekli un cieši uzspiediet pamatni uz izvēlētās virsmas. Jūs varat izmantot taisno vai ieliekto pamatni, atkarībā no izvēlētās virsmas formas; 3. Ļaujiet pamatnei pielipt pie stiprinajumam izvēlētās virsmas vismaz 24 stundas; 4. Ievietojiet adapteri pamatnē. Fiksatoram būtu jābūt atvērtā pozīcijā; 5. Pārslēdziet fiksatoru uz aizvērtu pozīciju, lai noslēgtu adapteri pamatnē. Fiksatoram būtu jāpiekļaujas pamatnei; 6. Uzvietojiet kameras stiprinājumu uz adaptera. Ierīcei vajadzētu būt novietotai horizontāli priekš video ieraksta korektas malu attiecības; 7. Ievietojiet skrūvveida kloķi savienojuma lielākajā atvērumā, pievelciet skrūvveida kloķi, lai nofiksētu savienojuma novietojuma lenķi; Piezīme: metāla armatūra norāda uz savienojuma mazāko atvērumu. 8. Ja nepieciešams, izmantojiet komplektēto sešstūra atslēgu, lai spēcīgāk pievilktu skrūvveida kloķi.

4 Ierīces pogas Ierīces ieslēgšana Nospiediet POWER pogu. Ierīces izslēgšana Piezīme: lai izvairītos no datu zaudēšanas, vienmēr izslēdziet ierīci pirms akumulatora izņemšanas no tās. 1. Ja nepieciešams, pavelciet ieraksta slēdzi atpakaļ, lai pārtrauktu video ierakstu; 2. Pieturiet POWER pogu. Ierīce saglabā datus in izslēdzas. Ja ir nepieciešams izņemt akumulatoru, uzgaidiet līdz ekrāns un ieraksta indikators izslēdzas, pirms to izņemat. Ierīces ieslēgšana un izslēgšana, izmantojot ieraksta slēdzi Jūs varat izmantot ieraksta slēdzi, lai ieslēgtu un izslēgtu ierīci video ieraksta laikā. Šī funkcija ļauj jums uzsākt ierakstu ātri, kamēr ierīce automātiski izslēgsies, lai ietaupītu akumulatora uzlādi, kad jūs neveicat video ierakstu. Piezīme: ierīce neizslēgsies, izmantojot ieraksta slēdzi, ja vien jūs to neieslēdzāt, izmantojot ieraksta slēdzi. 1. Kad ierīce ir izslēgtā stāvoklī, pabīdiet ieraksta slēdzi uz priekšu. Ierīce ieslēdzas un uzsāk video ierakstu; 2. Kad beidzat video ierakstu, pavelciet slēdzi atpakaļ. Ierīce apstādina video ierakstu un izslēdzas. Pamatlapas ekrānā pārskats Pamatlapa ekrānā nodrošina ar ātri uzlūkojamu informāciju par atlikušo vietu atmiņas kartē un pašreizējiem ierīces iestatījumiem.

5 Ataino sensoru statusu un atlikušo akumulatora uzlādes līmeni. Sensori iekļauj sevī ANT+ sensorus, Bluetooth, Wi-Fi un GPS. Ataino atlikušo ietilpību atmiņas kartē video ierakstam. Ataino atlikušo ietilpību atmiņas kartē foto ierakstam. Ataino pietuvinājuma līmeni, video izšķirtspēju un kadru skaitu sekundē. Uzrāda foto režīmu. Sensoru lapu aplūkošana ekrānā Sensoru lapas ataino G-Metrix TM datus no iebūvētajiem sensoriem un sapārotajiem ANT+ sensoriem, Wi-Fi un Bluetooth tehnoloģijām. 1. Nospiediet, kad ierīces ekrāns ataino pamatlapu, lai aplūkotu sensoru statusa lapu; 2. Nospiediet, kad ierīces ekrāns ataino pamatlapu, lai aplūkotu sensoru datu lapu. Statusa joslas ikonas Ekrāna pamatlapas augšpusē uzrādās statusa ikonas. Mirgojoša ikona norāda uz to, ka ierīce meklē signālu. Pastāvīga ikona norāda, ka signāls ir atrasts vai sensors ir pievienots. Sensoru statusa ikonas Sensoru stausa lapas augšpusē uzrādās ikonas. Mirgojoša ikona norāda uz to, ka ierīce meklē signālu. Pastāvīga ikona norāda, ka signāls ir atrasts vai sensors ir pievienots.

6 Video ierakstīšana Video Piezīme: ja video ieraksta laikā akumulatora uzlādes līmenis kļūst ļoti zems, ierīce automātiski apstādina video ierakstu, saglabā video un droši izslēdzas. 1. Pavirziet video ieraksta slēdzi uz priekšu, lai uzsāktu video ierakstu. Ja ierīce ir izslēgta, tā automātiski ieslēdzas. Ierīce tūlītēji uzsāk video ieraksti un ieslēdzas sarkanas gaismas indikators; Ekrānā uzrādās ieraksta laiks, pieejamais laiks ierakstam un video režīms. 2. Pavirziet video ieraksta slēdzi atpakaļ, lai pārtrauktu video ieraksti. Video tiek saglabāts atmiņas kartē kā.mp4 fails. Celiņa informācija un sensoru dati tiek saglabāti atmiņas kartē kā.fit fails. Video iestatījumi Piezīme: lai izvairītos no ierīces bojāšanas mitros laika apstākļos, jums būtu jāatsledz Video Out (video izeja) iestatījums, kad ierīce nav pievienota pie USB kabeļa. Pieturiet MENU un izvēlieties Video. Mode: iestata video ieraksta režīmu. Piezīme: papildus iestatījumi var variēt katrā izvēlētajā režīmā. Resolution: iestata video augstumu pikseļos. Interval: iestata laika intervālu laika sprīža (time-lapse) ieraksta režīmam. FPS: iestata kadru skaitu sekundē (fps). Field of View: iestata tālummaiņas līmeni. Playback: iestata ātrumu "slow-motion" atskaņošanai. Lens Correct: izlabo platlenķa cilindra kropļojumu un samazina kameras redzeslauku. Iestata automātiskus pielāgojumus zema apgaismojuma apstākļos. Stabilizer: ieslēdz attēla stabilizāciju, lai samazinātu izplūduša video iespējamību. Piezīme: attēla stabilizācija ir pieejama tikai VIRB XE modelī. Loop: iestata video ieraksti cilpā un iestata, cik video minūtes tiek uzņemtas, kad tiek veikts cilpas ieraksts. Auto Record: iestata automātisku video uzņemšanu, kad ierīce ir kustībā. Video Out: ieslēdz kompozīt-video izeju. Pro Settings: ieslēdz padziļinatus video un foto iestatījumus. Piezīme: padziļinātie iestatījumi ir pieejami tikai VIRB XE modelī. Video režīmi Jūs varat izmainīt video režīmu, lai izmainītu izšķirtspēju, malu attiecību, kadru skaitu un ierakstāmā video ātrumu. Izšķirtspēja ir video platums un garums pikseļos. Malu attiecība ir video platuma un garuma attiecība. Standarta platekrāna televizori izmanto malu attiecību 16:9, standarta pilnekrāna televizoros tiek izmantota 4:3 malu attiecība. Kadru skaits izsaka video kadru skaitu sekundē (fps). Atskaņošanas ātrums uzrāda darbības ātrumu video salīdzinājumā pret reālo laiku. Pieturiet MENU un izvēlieties Video > Mode. Tall: iestata liela izmēra vertikāla aplūkošanas lauka uzņemšanu, izmantojot 4:3 malu attiecību. Šis režīms ir noderīgs tuvplāna darbības uzņemšanai un izmantošanai ar stiprinājumu uz krūtīm.

7 HD Video: iestata liela ātruma darbības uzņemšanu. 1080p ir lielisks pamatiestatījums, kad jums ir nepieciešami augstas kvalitātes video uzņēmumi. Slow-Mo: iestata uzņemšanu "slow-motion" atskaņošanai 720p HD vai platekrāna standarta izšķirtspējā. Timelapse: šis ir augstas izšķirtspējas režīms lēni kustošos objektu vai ilgtermiņa darbības video uzņemšanai, kas ir gatavi tūlītējai atskaņošanai vai pārsūtīšanai. VIRB XE video režīmu raksturojums Režīms "Tall" HD video "Slow-Mo" "Timelapse" Izšķirtspēja (pix) 1440p (1920x1440) 960p (1280x960) 1080p (1920x1080) 720p (1280x720) 720p (1280x720) 480p (848x480) 1080p (1920x1080) Malu attiecība NTFC kadru skaits (fps) PAL kadru skaits (fps) Tālummaiņa/ redzeslauks (fov) 4:3 30, 24 25, 24 Plats 1x 4:3 100, 60, , 50, 48 Plats 1x 16:9 60, 48, 30, 24 50, 48, 25, 24 Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums 16:9 120, 60, , 50, 25 Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums 16: Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums Ātrums 1x 1x 1x, 1/4x, 1/2x 16: Plats 1x, 1/8x, 1/4x, 1/2x 16: Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums Dažāds VIRB X video režīmu raksturojums Režīms "Tall" HD video Izšķirtspēja (pix) 960p (1280x960) 1080p (1920x1080) 720p (1280x720) Malu attiecība NTFC kadru skaits (fps) PAL kadru skaits (fps) Tālummaiņa/ redzeslauks (fov) 4: Plats 1x 16: Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums 16:9 60, 30 50, 25 Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums Ātrums 1x 1x

8 Režīms "Slow-Mo" "Timelapse" Izšķirtspēja (pix) 720p (1280x720) 480p (848x480) 1080p (1920x1080) Malu attiecība NTFC kadru skaits (fps) PAL kadru skaits (fps) Tālummaiņa/ redzeslauks (fov) 16: Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums Ātrums 1x, 1/2x 16: Plats 1x, 1/4x, 1/2x 16: Plats, pietuvinājums un ultrapietuvinājums Dažāds Tālummaiņas/redzes lauka iestatījumi Kad lēcu korekcija (Lens Correct) ir atslēgta, jūs varat izmainīt tālummaiņu/redzes lauku. Pieturiet MENU un izvēlieties Video > Field of View. Wide: uzņem jūsu apkārtni platā lenķī. Izmantojiet šo iestatījumu ārpus telpām, tuvplāniem vai, lai aptvertu pēc iespējas plašāku apkārtni. Zoom: uzņem šaurāku lenķi. Izmantojiet šo režīmu vidēja attāluma objektu un lokāciju uzņemšanai. Ultra-Zoom: uzņem ļoti fokusētu lenķi. Izmantojiet režīmu objektu filmēšanai no liela attāluma vai iekštelpās. Video formāta iestatīšana Jūs varat iestatīt jūsu atrašanās reģiona video standartu. Šis video standarts ietekmē pieejamo kadru skaitu sekundē skaitu (fps). 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties System > Format; 3. Izvēlieties starp NTSC un PAL. Profesionālie iestatījumi Pieturiet MENU un izvēlieties Video > Pro Settings > Status. Ieteikums: atrodoties ekrāna pamatlapā, jūs varat nospiest pogu, lai aplūkotu pašreizējos profesionālos iestatījumus. Piezīme: profesionālie iestatījumi ir pieejami tikai VIRB XE modelī. Color: iestata krāsu paleti. Jūs varat izmantot Vivid iespēju košākai krāsu paletei vai Flat iespēju neitrālākām krāsām. White Bal.: baltās krāsas balanss iestata krāsu toni, pamatojoties uz jūsu apkārtējo vidi. Ierīce var automātiski pielāgot baltās krāsas balansu, bet jūs varat veikt pielāgojumus arī manuāli. Jūs varat izmantot 2800K spilgtā gaismā, 4000K fluoriscējošā gaismā, 5000K dienasgaismā, 6500K saulainos apstākļos vai 7500K, kad ir apmācies. Sharpness: iestata asuma līmeni. Jūs varat izmantot High iestatījumu asākam uzņēmumam, Moderate vidējam asuma līmenim vai Low maigākam izskatam. ISO Limit: iestata jūtīguma un vizuālā trokšņa līmeni. Augstākas ISO vērtības padara saredzamākus trokšņu graudus. Augstākas ISO vērtības ir labāk izmantot zema apgaismojuma apstākļos vai iekštelpās. Zemas ISO vērtības ir piemērotas video uzņemšanai ārpus telpām, saulainos apstākļos. Jūs varat izmantot 6400 iestatījumu gaišākam video pie zema apgaismojuma līmeņa, 1600 vidējam gaišumam zemos gaismas apstākļos vai 400 iestatījumu tumšākiem video zemos gaismas apstākļos. EV Bias: iestata diafragmas atvērumu. Diafragmas atvērums ietekmē gaišuma līmeni.

9 EV Lock: ieslēdz vai atslēdz diafragmas atvēruma fiksāciju. Jūs varat ieslēgt diafragmas atvēruma fiksāciju, lai panāktu nemainīgu gaismjūtību savos video. "Timelapse" režīmā ši funkcija palīdz izvairīties no nevajadzīgiem kadriem ar pārak košiem vai tumšiem attēliem. Automātisks video ieraksts Jūs varat iestatīt ierīci, lai tā veic automātisku video ierakstu, kad tā atrodas kustībā. Šī funkcija ļauj jums ietaupīt vietu atmiņas kartē, ierakstot tikai jūsu aktivitātes svarīgos mirkļus. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Video > Auto Record > When Moving. Ierīce ieraksta video, kad jūs esat kustībā un apstādina ierakstu, kad apstājaties. Šī funkcija sistēmas iestatījumos automātiski ieslēdz GPS. "Time-Lapse" video ieraksts "Time-lapse" režīms uzņem individuālus video kadrus ilgākos laika intervālos un veido video, kas ataino notiekošo krietni ātrāk kā tas notiek reālajā laikā. Jūs varat izmantot šo režīmu, lai uzņemtu kustības, izmaiņas vai notikumus, kas norisinās ilgākā laika periodā. "Time-lapse" video tiek atskaņoti ar 30 kadriem sekundē. Video garums ir atkarīgs no laika ilguma starp video kadriem. Piemēram, ja kadri tiek saglabāti ar vienas sekundes intervālu, katra video sekunde nosedz 30 sekundes reālajā laikā. Ja kadri tiek ierakstīti ar 60 sekunžu intervālu, katra video sekunde nosedz 30 minūtes reālajā laikā. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Video > Mode > Timelapse; 3. Izvēlieties intervālu; 4. Labākam rezultātam, nofiksējiet kameru tā, lai tā neizkustētos ieraksta laikā; 5. Uzņemiet video. Video cilpas ieraksts Cilpas ieraksts ļauj jums ierakstīt pastāvīgu video, bet saglabā tikai pašu jaunāko video informāciju. Jūs varat izvēlēties minūšu skaitu video saglabāšanai. Šis ļauj jums ietaupīt vietu atmiņā, ja vēlaties saglabāt svarīgus momentus, bet nevēlaties saglabāt visu aktivitātes norisi. Šī funkcija ir noderīga, ja izmantojat ierīci kā video reģistratoru. Saglabātā video cilpa ir sadalīta vairākos vienāda ilguma failos. Tas ļauj jums viegli izdzēst nevajadzīgās video daļas. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Video > Loop; 3. Izvēlieties minūšu skaitu video saglabāšanai; 4. Uzsāciet video ierakstu; 5. Kad esat beiguši, apstādiniet video ierakstu. 3. solī izvēlēto video minūšu skaits tiek saglabāts atmiņas kartē. Pievienošana pie ārējā mikrofona ar vadu vai cita audio avota Pirms jūs varat izmantot ārējo mikrofonu, jums ir jāiegādājas VIRB izturīgais kombo-kabelis. Jums arī ir jābūt ārējam mikrofonam vai citam audio avotam ar 3.5 mm kontaktu. Kad jūs pievienojat ierīcei ārējo mikrofonu, tā veic audio ierakstu no ārējā mikrofona iebūvētā mikrofona vietā. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties System > Microphone > External, lai aktivizētu ārējo mikrofonu; 3. Novietojiet uzlādes konektorus uz aksesuāra kabeļa vienā līmenī ar kontaktiem uz ierīces un uzspiediet to uz ierīces, līdz tas noklikšķ; 4. Pievienojiet ārējo mikrofonu pie MIC IN konektora uz aksesuāra kabeļa.

10 Lai izbeigtu ārējā mikrofona izmantošanu, jums ir jāatvieno aksesuāra kabelis no jūsu ierīces. Jūs varat izvēlēties System > Microphone > Internal (iebūvētais), lai ieslēgtu iebūvēto mikrofonu. Video apskate reālajā laikā Kompozīta video izvadīšana Pirms jūs varat izvadīt kompozītu video, jums ir jāiegādājas VIRB izturīgais kombo-kabelis. Jums ir nepieciešams arī RCA kompozītu kabelis. Jūs varat atainot kompozītu video uz ārējā ekrāna. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Video > Video Out, lai ieslēgtu kompozītu video izeju; 3. Novietojiet uzlādes konektorus uz aksesuāra kabeļa vienā līmenī ar kontaktiem uz ierīces un uzspiediet to uz ierīces, līdz tas noklikšķ; 4. Pievienojiet RCA kompozītu kabeli pie VID OUT konektora uz aksesuāra kabeļa un pieejama porta savā ārējā ekrānā. Foto uzņemšana Foto funkcija Jūsu ierīce piedāvā vairākus veidus foto uzņemšanai, izmantojot standarta iestatījumus. Jūs varat izmainīt foto režīmu, lai uzņemtu vienu kadru, vairākus kadrus "zalvē" vai foto ar noilgumu, pieturot MENU un izvēloties Photos > Mode. Atrodoties ekrāna pamatlapā vai sensoru lapās, nospiediet pogu, lai uzņemtu vienu fotoattēlu. Atrodoties ekrāna pamatlapā vai sensoru lapās, pieturiet pogu, lai uzņemtu vairākus fotoattēlus "foto-zalves" režīmā. Ierīce turpina uzņemt fotoattēlus, kamēr poga ir nospiesta. Nospiediet pogu video uzņemšanas laikā, lai uzņemtu stopkadru tādā pašā attēla izšķirtspējā, kādā tiek veikts video uzņēmums. Video uzņemšanas laikā veiktie stopkadri vienmēr ir kā viens fotouzņēmums. "Foto-zalves" vai foto "time-lapse" iestatījumi tiek ignorēti video uzņemšanas laikā. Foto iestatījumi Pieturiet MENU un izvēlieties Photos (foto). Mode: iestata foto uzņemšanas režīmu. Piezīme: papildus iestatījumi atšķirās katram foto režīmam. Start Time: iestata sākuma laiku paildzinātam "time-lapse" režīmam. Jūs varat uzsākt foto uzņemšanu uzreiz vai ievadīt pielāgotu sākuma laiku. Duration: iestata norises laiku paildzinātam "time-lapse" režīmam. Jūs varat veikt foto uzņemšanu pastāvīgi vai arī iestatīt konkrētu laika sprīdi. Interval: iestata laika intervālu "foto-zalves" režīmam, kad tiek veikti vairāki atkārtoti foto uzņēmumi, "timelapse" režīmam un paildzinātajam "time-lapse" režīmam. "Time-lapse" režīmam jūs varat izvēleties jau noteiktu intervāla vienību vai pielāgot to manuāli. Field of View: iestata pietuvinājuma līmeni. Self Timer: iestata laiku foto uzņēmumam ar aizturi. Lens Correct: izlabo platlenķa cilindra kropļojumu un samazina kameras redzeslauku. Iestata automātiskus pielāgojumus zema apgaismojuma apstākļos. Date stamp: pievieno datumu jūsu fotoattēlam. Foto režīmi Pieturiet MENU un izvēlieties Photos > Mode. Single: ļauj jums izdarīt vienu foto uzņēmumu, izmantojot automātisku diafragmas atvērumu. Burst: ļauj jums atkārtoti izdarīt vairākus foto uzņēmumus "zalvēs" ar trim, pieciem vai desmit uzņēmumiem

11 sekundē. Šis režīms ir ideāli piemērots cilvēku vai objektu kustībā fotogrāfēšanai. Piezīme: VIRB XE nodrošina ar papildus intervāliem šim režīmam. Timelapse: dod iespēju jums uzņemt foto sērijas ar iestatītiem laika intervāliem. Ext. Timelapse: dod iespeju jums uzņemt foto sērijas ar paildzinātu ilgumu. VIRB X/XE izslēdzas pēc katra foto uzņēmuma veikšanas, lai ietaupītu akumulatora uzlādi. Aizkavētā foto uzņemšana Jūs varat aizkavēt foto uzņemšanu ar taimera palīdzību. Tas ļauj jums pievienoties cilvēku grupai, kuru fotogrāfējat, pirms foto uzņemšanas. 1. Pieturiet ; 2. Izvēlieties Photos > Self Timer; 3. Ievadiet vēlamo aizkavēšanas laiku; 4. Kad ierīces ekrāns uzrāda pamatlapu, nospiediet pogu. Uzrādās laika atskaites lapa, kurā uzrādas laiks līdz foto uzņemšanai sekundēs. "Time-lapse" foto uzņemšana Jūs varat izmantot "time-lapse" vai paildzināto "time-lapse" režīmu, lai izdarītu fotouzņēmumu sērijas ar iestatītu laika intervālu. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Photos > Mode; 3. Izvēlieties Timelapse vai Ext. Timelapses (paildzināts); 4. Ja jūs izmantojat paildzināto "time-lapse" režīmu, iestatiet uzsākšanas laiku un viena uzņēmuma ilgumu; 5. Iestatiet intervālus starp foto uzņēmumiem; 6. Kad ierīces ekrāns uzrāda pamatlapu, nospiediet pogu; Ekrāns ataino atlikušo foto uzņēmumu skaitu, ko ierīce var veikt, foto uzņēmumu skaitu, kurus ierīce ir veikusi, pagājušo laiku un laiku sekundēs līdz nākamā foto uzņemšanai. 7. Nospiediet pogu, lai apstādinātu foto uzņemšanu. G-Metrix rādījumi Jūsu VIRB X/XE ierīcē ir iebūvēti GPS, G-force un orientācijas sensori. Tāpat, jūsu ierīce var pievienoties pie ārējiem ANT+ sensoriem un citām Garmin ierīcēm vēl plašāku datu iegūšanai. Jūs varat izmantot Garmin VIRB mobilo lietotni vai VIRB Edit programmatūru, lai pievienotu video mērījumus, grafikus un citu informāciju. Tad jūs varat atskaņot uzņemtos video un uzrādīt savu ātrumu, akselerāciju, pulsu un citus reālā laika sensoru datus. G-Metrix mērījumi Jūsu ierīce var ierakstīt šādus datu veidus: Ātrumu; Tempu; Augstumu;

12 Gravitācijas spēku; Orientāciju; Laiku atlēcienā; Distanci; Ceļa slīpumu; Uzrāvienu; Rotāciju; Virzienu (kustības laikā); GPS pozīciju (koordinātas); Maršruta formu un atrašanās vietu; Apļa laikus; Apļa kārtas numurus; Pulsu (kad ierīce ir savienota ar saderīgu pulsometru); Kadenci (kad ierīce ir savienota ar saderīgu velosipēda kadences sensoru); Jaudu vatos (kad ierīce ir savienota ar saderīgu jaudas mērītāju); Temperatūru (kad ierīce ir savienota ar saderīgu temperatūras sensoru); Automašīnas datus (kad ierīce ir savienota ar saderīgu OBD-II borta ierīci). ANT+ sensori Jūsu ierīce var tikt izmantota savienojumā ar ANT+ sensoriem. Plašāka informācija ir pieejama šeit: Sapārošana ar ANT+ sensoriem Kad jūs sapārojat saderīgu ANT+ sensoru ar savu ierīci, sansora dati tiek iekļauti G-Metrix mērījumos.fit failā. 1. Uzvelciet pulsometru vai uzstādiet sensoru; 2. Novietojiet ierīci 3 metru darbības rādiusā no sensora; 3. Pieturiet MENU ierīcē; 4. Izvēlieties Sensors > Add New (pievienot jaunu); 5. Izvēlieties kādu no iespējām: izvēlieties Search All (meklēt visus); izvēlieties sava sensora veidu; 6. Izvēlieties sensoru sapārošanai. Kad sensors ir sapārots ar jūsu ierīci, sensora statuss mainās uz Connected (pievienots). Kad ierīces ekrāns ataino pamatlapu, nospiediet, lai aplūkotu sensora datus. Ieteikumi ANT+ aksesuāru sapārošanai ar jūsu ierīci Pārliecinieties, ka ANT+ aksesuārs ir saderīgs ar jūsu ierīci. Pirms jūs pārojat ANT+ aksesuāru ar savu Garmin ierīci, atejiet 10 metru attālumā no citiem ANT+ sensoriem. Novietojiet pārojamo ierīci 3 metru darbības rādiusā no ANT+ aksesuāra. Pēc tam, kad pirmo reizi esat veicis sapārošanu, jūsu Garmin ierīce automātiski atpazīst ANT+ sensoru, katru reizi, kad tas ir aktivizēts. Šis process norisinās automātiski, kad jūs ieslēdzat Garmin ierīci, un var aizņemt tikai dažas sekundes, līdz aksesuārs ir aktivizēts un darbojas adekvāti. Kad sapārota, jūsu Garmin ierīce uztver datus tikai no jūsu aksesuāra un jūs varat atrasties citu aksesuāru tuvumā. Sapāroto ANT+ sensoru atvienošana 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties Sensors (sensori); 3. Izvēlieties sensoru; 4. Izvēlieties Remove > Yes.

13 Ārējā bezvadu mikrofona pievienošana Bluetooth ierīces Jūs varat savienot savu VIRB X/XE kameru ar Bluetooth brīvroku ierīci. 1. Pieturiet HOLD; 2. Izvēlieties Bluetooth > Status, lai ieslēgtu Bluetooth bezvadu tehnoloģiju; 3. Izvēlieties Add New (pievienot jaunu); 4. Izvēlieties bezvadu ierīci sapārošanai. Pēc tam, kad bezvadu ierīce ir sapārota, tās statuss mainās uz Connected (savienots). OBD-II ierīces pievienošana Jūsu VIRB X/XE ierīce var tikt sapārota ar saderīgu Bluetooth ELM327 borta diagnostikas (OBD-II) ierīci, lai ierakstītu datus no jūsu OBD-II atbalstošā transporta līdzekļa. 1. Pievienojiet savu ELM327 saderīgo OBD-II ierīci OBD-II portam savā transporta līdzeklī. Piezīme: aplūkojiet sava transporta līdzekļa lietošanas pamācību, lai noteiktu OBD-II porta atrašanās vietu tajā. 2. Ja nepieciešams, ieslēdziet sapārošanas režīmu savā OBD-II ierīcē, lai ieslēgtu sapārošanas režīmu; Ieteikums: uzmeklējiet informāciju par sapārošanas iestatīšanu savas OBD-II ierīces lietošanas pamācībā. 3. Savā VIRB X/XE ierīcē pieturiet MENU; 4. Izvēlieties Bluetooth > Status, lai ieslēgtu Bluetooth bezvadu tehnoloģiju; 5. Izvēlieties Add New (pievienot jaunu); 6. Izvēlieties OBD-II ierīci sapārošanai. Ieteikums: ja jūsu OBD-II neuzrādās sapārojamo ierīču sarakstā, pārliecinieties, ka tā atrodas sapārošanās režīmā un veiciet atkārtotu tās meklēšanu savā VIRB X/XE ierīcē. Pēc tam, kad OBD-II ir piepārota, tas statuss mainās uz Connected (pievienots). Sapārotās Bluetooth ierīces atvienošana 1. Pieturiet HOLD; 2. Izvēlieties Bluetooth; 3. Izvēlieties bezvadu ierīci; 4. Izvelieties Forget > Yes. Lietotnes (aplikācijas) Ierīces vadība no mobilās ierīces Bezmaksas Garmin VIRB lietotne ļauj jums attalināti aplūkot un vadīt foto un video ierakstu, izmantojot saderīgu mobilo ierīci. Jūs varat aplūkot uzņemtos video un foto uzņēmumus, plus, veidot, apstrādat un dalīties ar video sociālajos tīklos. Sīkāka informācija ir pieejama šeit: 1. Ieinstalējiet Garmin VIRB lietotni savā mobilajā ierīcē; 2. Pieturiet MENU savā VIRB ierīcē, izvēlieties Wi-Fi > Status, lai ieslēgtu Wi-Fi bezvadu tehnoloģiju; 3. Iedarbiniet Garmin VIRB lietotni savā mobilajā ierīcē; 4. Sekojiet norādījumiem tās ekrānā. Wi-Fi režīmi Pieturiet MENU un izvēlieties Wi-Fi. Multi-Cam: ļauj jums izveidot vai pievienoties vairāku kameru bezvadu tīklam. Mobile App: ļauj jums darboties ar jūsu kameru no jūsu mobilās ierīces. Join: ļauj jums pievienoties bezvadu tīklam.

14 Bezvadu iestatījumi Jūs varat izmainīt savus bezvadu savienojuma saimnieka (host) iestatījumus ierīcē. Pieturiet MENU un izvēlieties Wi-Fi > Edit. SSID: iestata SSID, kas identificē jūsu VIRB ierīci citās ierīcēs. Password: iestata paroli, kas tiek izmantota pievienojoties pie jūsu VIRB ierīces. VIRB Edit VIRB Edit programma nodrošina ar vienkāšu pieeju šādiem rīkiem un pakalpojumiem jūsu ierīcei: Uzņemto video aplūkošanu un apstrādi; G-Metrix mērījumu, grafiku pievienošanu video; Nosaukumu un pāreju pievienošanu; Vairāku kameru atbalstu; Ierīces programmatūras un funkciju atjauninājumus. VIRB Edit programma ir pieejama Windows un Mac datoriem. Plašāka informācija ir pieejama šeit: Vadāmība no attāluma Izmantojot saderīgu Garmin ar ANT+ bezvadu tehnoloģiju, piemēram, VIRB tālvadības pulti vai fēnix 3 pulksteni, jūs varat attālināti uzsākt un izbeigt video ierakstu un uzņemt foto uzņēmumus savā VIRB kamerā. Jūs pat varat izmantot savu VIRB ierīci citu VIRB ierīču kontolei. Ierīces kontrole no attāluma 1. Pieturiet MENU savā VIRB ierīcē; 2. Izvēlieties Remote > On; 3. Izvēlieties Yes, ja jums ir vairāk nekā viena VIRB ierīce; 4. Ja nepieciešams, izvēlieties VIRB Type > Main VIRB (galvenā VIRB ierīce); 5. Izvēlieties kādu no iespējām: tālvadības ierīcē iedarbiniet VIRB lietotni vai funkciju. Sīkākai informācijai, izlasiet attiecīgās ierīces lietošanas pamācību; tālvadības ierīcē veiciet kontroles procesu. Sīkākai informācijai, izlasiet attiecīgā aksesuāra lietošanas pamācību; 6. Savā VIRB ierīcē, izvēlieties Remote Wakes Up, lai uzturētu ierīci zema enerģijas patēriņa režīmā (ja nepieciešams). Piezīme: zema enerģijas patēriņa režīms ļauj jums attālināti ieslēgt ierīci, uzsākt video uzņemšanu, izbeigt video uzņemšanu un izslēgt ierīci. Zema enerģijas patēriņa režīmā VIRB ierīce šķiet izslēgta, bet tā turpina patērēt nelielu akumulatora uzlādes daudzumu. Attālināta vairāku VIRB ierīču kontrole Kad jūs kontrolējat vairākas VIRB ierīces ar ANT+ bezvadu tehnoloģiju, jums ir jāizvēlas galvenā VIRB ierīce. Šī ierīce kontrolēs visas jūsu pārējās VIRB ierīces. Kad jūs izmantojat bezvadu kontroli ar vairākām VIRB ierīcēm, tālvadības pults kontrolē tikai galveno VIRB ierīci. Galvenā VIRB ierīce nodod saņemtās komandas no tālvadības pults uz citām VIRB ierīcēm. 1. Visās savās VIRB ierīcēs pieturiet MENU un izvēlieties Remote > On; 2. Savā galvenajā VIRB ierīcē izvēlieties VIRB Type > Main VIRB; 3. Katrā no pārējām VIRB ierīcēm izvēlieties VIRB Type > Extended VIRB; Ieslēgšanas slēdzis jūsu galvenajā VIRB ierīcē uzsāk un izbeidz video ierakstu visās jūsu VIRB kamerās. Nospiediet pogu savā galvenajā VIRB ierīcē, lai uzņemtu foto attēlus visās savās VIRB kamerās. 4. Sekojiet norādēm savas tālvadības kontroles ierīces lietošanas pamācībā, lai veiktu sapārošanu ar to.

15 Informācija par ierīci Sistēmas iestatījumi Piezīme: lai pasargātu savu ierīci mitros apstākļos, jums būtu jāatslēdz ārējā mikrofona iestatījums, kad ierīcei nav pievienots USB kabelis. Pieturiet MENU un izvēlieties System (sistēma). GPS: ieslēdz ierīces GPS signālu uztveršanu. Piezīme: lai ieslēgtu automatiskā ieraksta funkciju, GPS uztveršanai ir jābūt ieslēgtai. Piezīme: visu laiku, kad GPS uztveršana ir ieslēgta, jūsu ierīce ieraksta GPS pozīcijas datus. Garmin neievāc šos datus savai izmantošanai. Orientation: iestata kameru pareizā orientācijā video un foto uzņemšanai ar ekrānu vērstu augšup vai uz leju. Microphone: ieslēdz iekšējo vai ārējo mikrofonu. Ieteikums: vēja radītie trokšņi ir tipiska problēma ierakstot video; jūs varat atslēgt mikrofonu, lai ierakstītu video bez skaņas. Record Light: ieslēdz un izslēdz ieraksta indikatoru. Tones: ieslēdz un izslēdz kameras funkciju skaņas. Time/Date: iestata laika un datuma formātus. Units: iestata mērvienības. Language: iestata ierīces ekrāna valodu. Format: iestata video standartu. Auto Off: automatiski izslēdz ierīci, ja tā nav tikusi izmantota 5 minūtes. Reset Settings: atiestata ierīces iestatījumus. About: uzrāda svarīgu informāciju par ierīces programmatūru un kameras ID numuru. Kameras orientācijas nomaiņa Jūs varat nomainīt savas kameras orientāciju, lai viegli piekļūtu ierīces pogām aktivitātes laikā. Daži no kameras piestiprināšanas risinājumiem prasa nomainīt kameras orientāciju. Piemēram, ja izmantojat stiprinājumu uz krūtīm riteņbraukšanas laikā, jūs varat apgriest kameru otrādi un piepacelt to uz augšu, lai kompensētu jūsu auguma salikšanos uz priekšu. 1. Pieturiet MENU; 2. Izvēlieties System > Orientation; 3. Izvēlieties iespēju: lai kamera automātiski mainītu orientāciju, izvēlieties Auto; Piezīme: pēc tam, kad kamera ir uzsākusi ierakstu, tās orientācija ir nofiksēta un nevar tikt izmainīta automātiski. lai manuāli noregulētu kameru orientācijā ar ekrānu uz augšu, izvēlieties This Side Up; lai manuāli noregulētu kameru orientācijā ar ekrānu uz leju, izvēlieties This Side Down. Laika un datuma iestatījumi Pieturiet MENU un izvēlieties System > Time/Date. Time Format: iestata jūsu ierīci atainot dienas laiku 12 vai 24 stundu formātā. Date Format: iestata jūsu ierīci atainot datumu MM/DD/YY vai DD/MM/YY formātā. D datums, M mēnesis, Y gads. Time: iestata dienas laiku manuāli vai balstoties uz jūsu GPS pozīciju. Time Zone: iestata ierīces laika zonu. Kad jūs iestatāt laiku automātsiki, laika zona tiek iestatīta automātiski, balstoties uz jūsu GPS pozīciju. Day. Saving: norāda vasaras laiku, ja tāds tiek izmantots jūsu reģionā. Automatic (automātisks) iestatījums iestata vasaras laiku automātiski, balstoties uz jūsu GPS pozīciju.

16 Informācijas izdzēšana atmiņas kartē Piezīme: izdzēstie dati nevar tikt atjaunoti. Jūs varat izdzēst visus foto uzņēmumus, video un citu informāciju no savas atmiņas kartes ierīcē. Pieturiet MENU; Izvēlieties Card > Erase. Rūpēšanās par ierīci Piezīme: izvairieties no ķīmiskās tīrīšanas līdzekļiem, šķīdinātājiem un insektu atbaidīšanas līdzekļiem, kas var bojāt ierīces korpusa plastmasas daļas. Piezīme: neuzglabajiet ierīci, kur tā var tikt pakļauta ilgstošai augstas temperatūras ietekmei, jo tā var izraisīt neatgriezeniskus bojājumus ierīcei. Ierīces kopšana Piezīme: neizmantojiet sausu auduma lupatiņu, lai tīrītu ierīces lēcu. Sausas auduma lupatiņas izmantošana var bojāt pret-miglas pārklājumu uz ierīces lēcas. 1. Notīriet ierīces ārējo korpusu ar skrāpējumus neatstājošu, maigu lupatiņu, kas ir bijusi iemērkta ūdenī vai alkoholā; 2. Atveriet ierīces priekšējo vāku un noslaukiet lēcu un lēcas aizsargstikliņu ar skrāpējumus neatstājošu, maigu lupatiņu, kas ir bijusi iemērkta ūdenī vai alkoholā; Piezīme: nesabojājiet un nepazaudējot apļveida blīvi. 3. Rūpīgi nosusiniet ierīci. Ierīces pievienošana pie datora Pirms jūs varat pievienot savu ierīci pie datora, jums varētu būt nepieciešams to atvienot no stiprinājuma. 1. Pievienojiet USB kabeli sava datora USB portam; 2. Novietojiet vienā līmenī kontaktus uz lādētāja un ierīces un uzspiediet kabeļa konektoru uz kameras, kamēr tas noklikšķ; Jūsu ierīce un atmiņas karte uzrādās kā lielapjoma atmiņas ierīces My Computer Windows datoros un kā pievienojami lielumi Mac datoros. Failu tipi Ierīce atbalsta šādus failu veidus:.jpeg foto failus;.mp4 video failus;.fit failus.

17 Ierīces tehniskie parametri Akumulatora veids Akumulatora darbības laiks Temperatūras diapazons ierīces darbībai Temperatūras diapazons ierīces uzlādei Temperatūras diapazons ierīces uzglabāšanai Radio frekvence/protokols Ūdens izturība Pārlādējams litija jonu akumulators Līdz 2 stundām No -20 līdz 45 C No 0 līdz 45 C No -40 līdz 85 C 2.4 GHz ANT+ bezvadu komunikācijas protokols; Wi-Fi IEEE b/g/n pie 2.4 GHz; 2.4 GHz Bluetooth metri Kļūdu novēršana Mana ierīce neieslēdzas Pārliecinieties vai jūsu ierīces akumulators ir ievietots pareizi; Pilnībā uzlādējiet ierīci. Informācija manas ierīces ekrānā ir grūti saskatāma Ierīcē ir iebūvēts reflektīvs ekrāns, kas maksimalizē akumulatora darbību un ir saskatāms tiešā saules gaismā. Ekrāns nav izgaismojams un informācijas aplūkošanai tajā ir nepieciešams apgaismojums no ārpuses. Ja jums šķiet, ka ekrāns ir pārāk tumšs vai informāciju tajā ir grūti saskatīt, jums būtu japalielina apkārtējais apgaismojums vai jādodas uz spilgtāk izgaismotu vietu. Iztrūkst daži no G-Metrix datiem Dažiem no G-Metrix mērījumu datiem ir nepieciešami ieslēgti ar ierīci sapāroti sensori. Ieslēdziet GPS un dodieties ārpus telpām zem atklātām debesīm. Pozīcijas, ātruma, distances un augstuma datiem ir nepieciešams GPS signāls. Pievienojiet ārējos ANT+ sensorus. Daži no datiem ir pieejami tikai tad, kad ierīce ir sapārota ar atbilstošiem ANT+ sensoriem. Mans video ieraksts ir izplūdis Ja video ieraksts izskatās izplūdis, pieturiet MENU un izvēlieties Video > Stabilizer, lai ieslēgtu attēla stabilizāciju. Ja video ieraksts "iesprūst" vai izlaiž kadrus, ievietojiet ierīcē atmiņas karti, kura ir vismaz 10. ātruma klases. Ierīcei ir nepieciešama vismaz 10. ātruma klases atmiņas karte plūstoša augstas izšķirtspējas video ierakstei. Mana ierīce izslēdzas, kad es apstādinu video ierakstīšanu Ja jūs ieslēdzat ierīci ar ieraksta slēdža pavirzīšanu uz priekšu, tā izslēdzas, kad pavelkat ieraksta slēdzi atpakaļ. Tas ļauj jums ietaupīt akumulatora enerģiju, kad ierīce neveic video ierakstu. Akumulatora darbības laika paildzināšana Atslēdziet Wi-Fi. Ieslēdziet Auto Off funkciju sistēmas iestatījumos. Ieslēdziet un izslēdziet ierīci ar ieraksta slēdzi. Izmantojiet automātiskā ieraksta funkciju.

18 Kad neizmantojat šīs funkcijas, atslēdziet ANT+ un Wi-Fi Remote Wake Up. Vienošanās par programmatūras licenci IZMANTOJOT SO IERĪCI JŪS PIEKRĪTAT ZEMĀK MINĒTAJIEM VIENOŠANĀS PAR PROGRAMMATŪRAS LICENCI NOTEIKUMIEM. LŪDZU, UZMANĪGI IZLASIET ŠO VIENOŠANOS. Garmin Ltd. Un tā filiāles ("Garmin") piešķir jums ierobežotu licenci izmantot programmatūru, kas ir iestrādāta ierīcē ("Programmatūra") bināri izpildāmā formā normālai produkta darbībai. Nosaukumi, īpašuma tiesības un intelektuālā īpašuma tiesības par Programmatūru saglabājas Garmin un/vai trešās puses ražotājiem un izstrādātājiem. Jūs apzināties, ka Programmatūra ir Garmin un/vai trešās puses ražotāju un izstrādātāju īpašums, kas ir aizsargāts ar Amerikas Savienoto Valstu autortiesību likumu un arī no internacionālu autortiesību vienošanās puses. Tāpat, jūs apzināties, ka Programmatūras pamats, sistēma un kods, kura pamatkods netiek nodrošināts ar Programmatūru, ir svarīgi Garmin un/vai trešās puses ražotāju un izstrādātāju tirdzniecības noslēpumi un Programmatūra tās pirmkodā saglabājas kā svarīgs Garmin un/vai trešās puses ražotāju un izstrādātāju tirdzniecības noslēpums. Jūs apņematies nedekompilēt, nesadalīt, nepielāgot, nesalikt no jauna, dekonstruēt vai nepadarīt cilvēkam izlasāmu Programmatūru vai kādu tās daļu, tādējādi neveicinot Programmatūras vai tās daļas izmantošanu citu ierīču programmatūras izveidei. Jūs apņematies nesūtīt vai nepārsūtīt Programmatūru uz jebkuru citu valsti, lai tādējādi nepārkāpu eksporta kontroles noteikumus Amerikas Savienotajas Valstīs vai citās valstīs, kurās ir pielāgoti šādi likumi. Papildus informācija par ierīci Sīkāka informācija par produktu ir iegūstama šeit: informācija latviski informācija angliski information in English Jūsu ierīces piereģistrēšana Palīdziet uzlabot mūsu atbalsta sistēmu piereģistrējiet savu ierīci jau šodien! Dodieties uz my.garmin.com Saglabājiet ierīces pirkuma čeka oriģinālu. Garmin un Garmin logo, ANT+, fēnix un VIRB ir Garmin Ltd. un tās filiāļu tirdzniecības zīmes, reģistrētas ASV un citās valstīs. Šīs tirdzniecības zīmes nedrīkst tikt izmantotas bez Garmin atļaujas. Bluetooth vārda zīme un logo pieder Bluetooth SIG Inc., to izmantošana ir saskaņota ar Garmin. Mac ir Apple Inc. tirdzniecības zīme, reģistrēta ASV un citās valstīs. Windows ir Microsoft Corporation tirdzniecības zīme, reģistrēta ASV un citās valstīs. Wi-Fi sertificētais logo ir Wi-Fi Alliance Corportaion sertifikācijas zīme. Wi-Fi ir Wi-Fi Alliance Corportaion reģistrēta tirdzniecības zīme. MicroSD TM un microsdxc logo un tirdzniecības zīmes pieder SD-3C, LLC. Citas tirdzniecības zīmes pieder to likumīgajiem īpašniekiem. Šis produkts ir ANT+ sertificēts.

Dual TEMP PRO

Dual TEMP PRO Dual TEMP PRO 1 Darbības instrukcija Rezultāta nolasījums 5 Ievietotas zondes nolasījums HACCP pārbaudes gaismas diods (LED) SCAN poga (infrasarkanā) Režīma poga Zondes poga (zondes ievietošanas) Ievads

Sīkāk

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13

nüvi sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 13 nüvi 1200 1300 sērija īsa īsa rokasgrāmata pamācība lietošanai ar sekojošiem modeļiem: 1300, 1310, lietošanai 1340, 1350, ar šādiem 1370, modeļiem: 1390 1200, 1210, 1240, 1250, 1260 2009 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new

ViedTV_instrukcija_10x21cm_apvien_2017Nov_new VIEDTELEVĪZIJAS PRIEKŠROCĪBAS Atklājiet jaunu TV pieredzi! Pieslēdzot savam televizoram Mājas Viedtelevīziju, skatieties vietējos un ārzemju TV kanālus, filmas, seriālus un LMT Straumes tiešraides, kā

Sīkāk

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Saturs 1. Audio... 1 2. Tālrunis... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galerija... 8 6. Citi... 8 1. Audio J: Kā es varu pārslēgties starp dažādiem radio un multivides avotiem, piemēram, FM

Sīkāk

S4M_Quick_Reference_Guide

S4M_Quick_Reference_Guide S4M Rokasgrāmata Izmantojiet šo rokasgrāmatu sava printera ikdienas ekspluatācijā. Plašāku informāciju meklējiet S4M lietošanas instrukcijā. Ārējais izskats. attēls Printera ārpuse Priekšpuse Aizmugure

Sīkāk

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 u TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Endoskopijas kabineta aprīkojumam jābūt jaunam, ražotam 2018.gadā, kurš savienojams ar slimnīcā esošo videoendoskopu GIF-Q165 un videokolonoskopu CF-Q165. Nr. p.k. Tehniskie parametri

Sīkāk

Microsoft Word - M-80XT

Microsoft Word - M-80XT Izplatītājs SIA Mednieks LV Reģ. Nr.: 40003884948 info@mednieks.lv Lietošanas instrukcija ierīcei: digitālajam fotoaparātam ar kustību sensoru M-80XT; M80BLX Paldies par Jūsu izvēli iegādāties Moultrie

Sīkāk

ipod shuffle Lietošanas instrukcija

ipod shuffle Lietošanas instrukcija ipod shuffle Lietošanas instrukcija Saturs 5 Par ipod shuffle 5 ipod shuffle jaunumi 6 ipod shuffle pamati 6 ipod shuffle pārskats 7 ipod shuffle vadību izmantošana 8 ipod shuffle savienošana un atvienošana

Sīkāk

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos

Jaunums! ZANDA POLAR - izturīgs jumts matētos, dabīgos krāsu toņos ZANDA POLAR - izturīgs jumts Betona dakstiņš ar matētu virsmu ir lielisks Zanda klāsta papildinājums Mēs esam padarījuši Zanda klāstu spēcīgāku, papildinot to ar jauno, matēto betona dakstiņu Polar. Šī

Sīkāk

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž

OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt daž OPEL ZAFIRA paneļa apgaismojuma lampu maiņa Kā nomainīt apgaismojuma lampiņas ZAFIRA mēraparātu panelī tas ir viens no jautājumiem, kuru var lasīt dažādos OPEL Zafira autoīpašnieku forumos. Līdz šim man

Sīkāk

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti.

Nintex Workflow 2010 instalēšanas ceļvedis Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. Instalēšanas ceļvedis Nintex USA LLC 2012, visas tiesības paturētas. Kļūdas un izlaidumi novērsti. support@nintex.com 1 www.nintex.com Saturs 1. Nintex Workflow 2010 instalēšana... 4 1.1. Instalēšanas

Sīkāk

Lietošanas rokasgrāmata

Lietošanas rokasgrāmata Lietošanas rokasgrāmata Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth ir preču zīme, kas pieder tās īpašniekam un ko saskaņā ar licenci izmanto uzņēmums Hewlett-Packard Company. SD

Sīkāk

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats

Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata eco viedais radiatora termostats Uzstādīšanas un lietotāja rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata Uzstādīšanas rokasgrāmata 1. Uzstādīšana 1.1 Identificējiet savu eco termostatu...4 1.2 Iepakojumā...4 1.3 Vārsta adapteru pārskats...5

Sīkāk

Formblatt Zafira im Dialog.indd

Formblatt Zafira im Dialog.indd Saturs 1. Audio... 1 2. Navigācija (tikai Navi 900 IntelliLink)... 2 4. Apple CarPlay... 4 5. Android Auto... 6 6. Balss at paz īšana... 9 7. Krāsu mērinstrumentu panelis... 10 8. Izlase... 10 9. Video...

Sīkāk

Svarīgākais par skolēnu redzi

Svarīgākais par skolēnu redzi «Veselības mācības» stunda par redzi Svarīgākais par skolēnu redzi Saturs Redzes sistēma Redze un dators Sūdzības Redzes režīms Apgaismojums Mācību un darba vietas iekārtojums un ķermeņa pozīcija Redzes

Sīkāk

TomTom GO PROFESSIONAL

TomTom GO PROFESSIONAL TomTom GO PROFESSIONAL Lietošanas pamācība 17.1 Saturs Laipni lūdzam navigācijā ar TomTom! 7 Darba sākšana 8 Uzstādīšana automašīnā... 8 Ierīces novietošana... 8 Ieslēgšana un izslēgšana... 8 Drošības

Sīkāk

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II

Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Kā nomainīt priekšējo bremžu suportu Ford Focus II Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Novelciet stāvbremzes sviru. 3 2 Uzstādiet ķīļatbalstus sem aizmugurējām riepām. 4 Paceliet priekšējo auto pusi un atbalstiet

Sīkāk

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu BASS + SHB3175 Lietošanas instrukcija Bluetooth bezvadu austiņas Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support 2 LV Satura rādītājs 1 Svarīgi drošības norādījumi 4 Dzirdes drošība

Sīkāk

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj

KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj KONTEINERU LIFTERS Ražotājs: SmartTEH Apraksts: SmartTEH piedāvā lielisku risinājumu beramkravas pārkraušanai. Revolucionārais konteineru lifters ļauj pielādēt konteineru līdz malām, turklāt ātrākā veidā,

Sīkāk

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto

Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai auto Sūtījuma noformēšana Epaka.lv sūtījumu veidošanas programmā Autorizācija 1. Sekojiet norādei E-pastā, lai atvērtu DPD Epaka programmu. Pēcāk, lai autorizētos programmā, jāatver lapa myprofile.dpd.lv. 2.

Sīkāk

LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0

LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0 LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Latvian. 03/2019. Rev.1.0 www.samsung.com Saturs Pamatinformācija 4 Sākumā izlasi mani 7 Ierīces pārkaršanas situācijas un to risinājumi 11 Ierīces

Sīkāk

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Datu lapa Izpildmehānismi trīs punktu vadībai bez drošības funkcijas SU, SD ar drošības funkciju (atspere uz augšu/uz leju) Apraksts Izpildmehānismus bez jebkāda adaptera var izmantot kopā ar: - Vārstu

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at 5301 series www.philips.com/welcome Rokasgrāmata 32PHS5301 Saturs 1 Televizora apskats 10.1 Par sākuma izvēlni 37 10.2 Sākuma izvēlnes atvēršana 4 1.1 Smart TV

Sīkāk

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace

v, m/s Projekta numurs: /16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sace v, m/s Projekta numurs: 8.3.2.1/16/I/002 Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai 10 1 Velobraukšanas sacensības Fizikas valsts 68. olimpiāde Otrā posma uzdevumi

Sīkāk

SNP3000_UM_LV_2.2.indd

SNP3000_UM_LV_2.2.indd Register your product and get support at www.philips.com/welcome Philips Presenter SNP3000 LV Lietotāja rokasgrāmata 1 a b c d e g f h 2 3 4 LASER LIGHT DO NOT STARE INTO BEAM CLASS 2 LASER PRODUCT Wavelength

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar CEĻVEDIS PIRCĒJIEM Iebūvētais virtuves apgaismojums Labs, funkcionāls apgaismojums Funckionāls apgaismojums ir svarīgs jebkurā virtuves interjerā. Ar labu, vienmērīgu apgaismojumu virs darba virsmas gatavot

Sīkāk

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz.

Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. Stollar espresso kafijas automāti Ideālai kafijai nepieciešama precizitāte. Katrreiz. www.stollar.eu The Dual Boiler Pirmais sadzīves kafijas automāts, kas atbilst Zelta standarta prasībām. Tomēr būtībā

Sīkāk

Microsoft Word - Papildmaterials.doc

Microsoft Word - Papildmaterials.doc SATURS DARBĪBAS AR DARBGRĀMATAS LAPĀM... 2 1.1. Pārvietošanās pa lapām...2 1.2. Lapas nosaukuma maiņa...3 1.3. Jaunas darblapas pievienošana...3 1.4. Lapas pārvietošana un dublēšana, lietojot peli...4

Sīkāk

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA

ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA ASUS planšetdators E-ROKASGRĀMATA LV9052 Augusts 2014 Pirmais izdevums 2 Satura rādītājs Šajā rokasgrāmatā izmantotie apzīmējumi...9 Apkope un drošība... 10 Vadlīnijas...10 Pareiza utilizācija...11 1.

Sīkāk

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī

Imants Gorbāns. E-kursa satura rādītāja izveide IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbī IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ Imants Gorbāns E-kursa satura rādītāja izveide Materiāls izstrādāts ESF Darbības programmas 2007. - 2013.gadam Cilvēkresursi un nodarbinātība prioritātes 1.2. Izglītība un prasmes

Sīkāk

Tick Chart Trader

Tick Chart Trader MT4 Supreme Edition Tick Chart Trader Šajā rokasgrāmatā atradīsiet uzstādīšanas un lietošanas instrukcijas priekš MT4 Supreme Edition. Instalēšanas process un lietošana ir tāda pati kā jaunajā MT5 Supreme

Sīkāk

suvenīru katalogs

suvenīru katalogs SUVENĪRU KATALOGS DOD IESPĒJU CITĀDĀKĀM DĀVANĀM! KĀPĒC DOT PRIEKŠROKU MŪSU PIEDĀVĀJUMAM? ORIĢINĀLI UN CITĀDI! PALIEC VĒL ILGI SAŅĒMĒJA PRĀTĀ! RADĪTS TEPAT LATVIJĀ! Ienes pārmaiņas uzņēmumā ar oriģinālām

Sīkāk

MMS kamera 1

MMS kamera 1 MMS kamera 1 Saturs... 3 1.1 Apraksts:... 3 1.2 Funkciju apraksts... 4 1.3 Pielietošana... 4 1.4... 4 kopskats... 5... 7 3.1 Barošana (divi veidi)... 7 3.2 Kameras ie... 8 3.3... 10... 10 4.1... 10 4.2

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at www.philips.com/welcome 8809 55PUS8809 55PUS8809 Rokasgrāmata Saturs 6.6 IS sensors 28 6.7 Baterijas 28 6.8 Tīrīšana 28 1 TV apskats 4 1.1 Android TV 4 1.2 Ultra

Sīkāk

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem

Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai sem Instrukcija par semināru Seminārs ir e-studiju aktivitāšu modulis, kas ir līdzīgs uzdevuma modulim, kurā studenti var iesniegt savus darbus. Tikai semināra modulī tiek paplašināta uzdevuma funkcionalitāte.

Sīkāk

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz

BAXI Premium klases kondensācijas gāzes katls Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un iz Luna Platinum+ Izvēlies sev labāko! Noņemams vadības panelis ar lielu teksta displeju, iestatījumu un izvēlnes taustiņiem, tiek iekļauts katla komplektācijā Plašs modulācijas diapazons 1 10: samazināts

Sīkāk

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata

Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Cat viedtālrunis S40 Lietotāja rokasgrāmata Lūdzu, izlasiet šo informāciju, pirms turpināt Piesardzības pasākumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet informāciju par piesardzības pasākumiem, lai apgūtu pareizu mobilā

Sīkāk

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība

IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas pamācība IMPRESSA Xs95/ Xs90 Īsa lietošanas amācība Automāta vadības / kontroles elementi 2 Automāta vadības elementi 1. Notekalāte 2. Notekrežģis 3. Durtiņas uzstādījumu režīmu vadības iekļuvei 4. Daudzfunkcionālais

Sīkāk

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1)

Microsoft Word - Waterpik LT instrukcija_LV (1) (1) Waterpik Ultra Dental Water Jet www.waterpik.lt APSVEIKUMS Apsveicam! Izvēloties Waterpik Ultra Dental Water Jet, Jūs dodaties pareizā virzienā, lai saglabātu veselas smaganas un veselīgāku smaidu! Ar

Sīkāk

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata

Nokia Lumia 925 lietotāja rokasgrāmata Lietotāja rokasgrāmata Nokia Lumia 925 3.0. izdevums LV Psst... Šī rokasgrāmata nav vienīgā pieejamā informācija... Tālrunī ir lietotāja rokasgrāmata tā vienmēr ir līdzās un ir pieejama, kad nepieciešams.

Sīkāk

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II

Kā nomainīt bremžu lokus aizmugurējām trumuļbremzēm RENAULT CLIO II aizmugurējām trumuļbremzēm Veiciet nomaiņu šādā secībā: 1 Nomainiet bremžu klučus pilnā komplektācijā uz katras ass. Tas nodrošina efektīvu bremzēšanu. Nemazgājiet bremžu sistēmas daļas ar degvielu, dīzeļdegvielu

Sīkāk

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts

Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts Tehniskās prasības darbam ar VISMA Horizon un HoP Aktualizēts 21.08.2019. 2 Saturs Interneta pieslēgums 4 Darbstacija un ierīces 4 DBVS serveris 6 Servera rekomendācijas 6 Horizon datu bāzu vadības sistēmas

Sīkāk

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m

Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Cat S60 viedtālrunis Lietotāja rokasgrāmata 5 m 2 m 5 m 2 m Lūdzu, izlasiet, pirms turpiniet Drošības norādījumi Lūdzu, rūpīgi izlasiet drošības norādījumus, lai nodrošinātu pareizu mobilā tālruņa izmantošanu.

Sīkāk

Microsoft Word - HS-3709.doc

Microsoft Word - HS-3709.doc HS-3709 Krāsu Televizors Darbības Instrukcija GALVENĀS FUNKCIJAS I2 Cmaģistrāles kontrole Spēle Kalendārs 100 saglabājamas programmas AV ieejas un AV izejas termināli Vairāku attēlu režīmu izvēle Programmu

Sīkāk

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.

Ldz vpn INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM. 2018 Dokumenta versija: 2018.003 Pēdējie labojumi: 2018-06-13 [LDZ VPN INSTRUKCIJA WINDOWS LIETOTĀJIEM.] Instrukcija iepazīstina ar CheckPoint Endpoint VPN programmatūru, tā instalāciju / konfigurāciju

Sīkāk

Beo4 Papildu pogu leksikons

Beo4 Papildu pogu leksikons Beo4 Papildu pogu leksikons 2 PIEZĪME! Ar * marķētas pogas ir piemērojamas vienīgi tālvadības pults Beo4 iepriekšējiem variantiem. A A.AUX (audio papildavots) Bang & Olufsen audio sistēmai pievienota papildu

Sīkāk

Slaids 1

Slaids 1 Superstatic 449 Statiskais siltumskaitītājs, statiskais dzesēšanas skaitītājs Pielietošana: Kompaktais siltumskaitītājs Superstatic 449 var tikt darbināts ar akumulatoru vai elektrotīklu. Tas tiek izmantots

Sīkāk

Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric

Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric Automašīnas multimediju sistēma Lietotāja rokasgrāmata KONA Electric [[ Šajā pamācībā aprakstītās funkcijas un pakalpojumi var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma to uzlabošanas nolūkos. Ja tiek atjaunināta

Sīkāk

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 150 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papild LIETOŠANAS INSTRUKCIJA KFV Daudzpunktu slēdzenes ar atslēgu BS 230X BS 250X BS 260X ar 50 mm augstu papildu kārbu Durvju atvēruma fiksators T2 Papildslēdzene TR Priekšplāksnes pagarinājums BV X00- BV X00-2

Sīkāk

Drives, PLC and automation products for all needs

Drives, PLC and automation products for all needs BU Drives and Controls, May Frekvenču pārveidotāji visām vajadzībām. Slide 1 Biznesa struktūra piedziņa un vadība Pielietojuma nozares HVAC Pārtikas rūpniecība Dzērienu industrija Tīrais un netīrais ūdens

Sīkāk

Untitled

Untitled nüvi 55/56/65/66 Īpašnieka rokasgrāmata 2014 gada Janvāris 190-00000-00 Drukāts Taivānā Visas tiesības paturētas. Saskaņā ar autortiesību likumiem šo rokasgrāmatu nedrīkst ne pilnībā, ne daļēji kopēt bez

Sīkāk

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju

Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienoju Sērijas apraksts: Wilo-Yonos PICO Līdzīgs attēlā redzamajam piemēram Modelis Aprīkojums / funkcija Slapjā rotora cirkulācijas sūknis ar skrūvsavienojumu, bloķējošās strāvas pārbaudes EC motors un integrēta

Sīkāk

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6

Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju Drošības pasākumi Vispārēja informācija Darba uzsākšana Darbs ar iekārtu... 6 Saturs 1. Par šo instrukcijas redakciju... 2 2. Drošības pasākumi... 3 3. Vispārēja informācija... 4 4. Darba uzsākšana... 5 5. Darbs ar iekārtu... 6 6. Specifikācija... 8 7. Pasūtīšanas informācija...

Sīkāk

ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura

ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura www.visitventspils.com ir plašam sabiedrības lokam paredzēts dažāda veida izklaides un tūrisma aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portāls, kura darbību organizē un koordinē Ventspils dome, turpmāk

Sīkāk

User Manual

User Manual Register your product and get support at 7503 series www.philips.com/tvsupport Rokasgrāmata 49PUS7503 55PUS7503 Saturs 1 Jaunumi 9.4 Lietotņu bloķēšana 40 9.5 Tastatūras ievades metodes 9.6 Atmiņa 42 4

Sīkāk

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi

Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi Sanācijas apmetumu sistēmas Epasit Sanopro2000 1. Klasifikācija un ierobežojumi Sanācijas apmetumi - Upura kārtas-/ kompresijas-/ atsāļošanas apmetumi - Poraini apakš apmetumi/ gaisa poru apmetumi - Reversīvie

Sīkāk

suzuki vitara izpardošana-2

suzuki vitara izpardošana-2 Suzuki Vitara GL 127135 127137 127138 127139 127149 Riepas 215 / 60R16 + tērauda diski (pilna lieluma vāciņi) Melns priekšējais režģis Priekšējā bufera rotājums pelēks (vidus) / melns (sāni) Melns spārna

Sīkāk

02NewOrleansMP58_LV.indd

02NewOrleansMP58_LV.indd www.blaupunkt.com Radio CD USB MP3 WMA New Orleans MP58 7 648 009 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13 12 11

Sīkāk

Microsoft Word - Navigate 8 User Manual Latvian 1.0.doc

Microsoft Word - Navigate 8 User Manual Latvian 1.0.doc 1 Autortiesības 1993-2008 ROUTE 66. Visas tiesības aizsargātas. ROUTE 66 un ROUTE 66 logotips ir reģistrētas preču zīmes. Datu autortiesības NAVTEQ B.V. SVARĪGA PIEBILDE: Neviena daļa no šī izdevuma nedrīkst

Sīkāk

Microsoft Word - TempoSelect.doc

Microsoft Word - TempoSelect.doc Lietošanas instrukcija Simboli, kas izmantoti instrukcijā Svarīga informācija Papildinformācija Atgādinājumi 1. Lietot tikai AA alkaline tipa baterijas 1.5V (LR06). 2. Nomainīt baterijas katras sezonas

Sīkāk

DVB-T2 Tuner lv Lietošanas instrukcijas

DVB-T2 Tuner lv Lietošanas instrukcijas DVB-T2 Tuner 7 620 320 031 lv Lietošanas instrukcijas 2 1 2 8 7 3 6 4 5 7 620 320 031 06.2019 Robert Bosch Car Multimedia GmbH Vadīklas lv 3 1 Gatavības režīma poga Pārslēdz starp normālas darbības un

Sīkāk

Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu

Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu Radiopulkstenis AE8000/10 Lietošanas instrukcija Reģistrējiet savu preci un saņemiet atbalstu www.philips.com/support Satura rādītājs 1 Svarīgi 3 Drošība 3 Dzirdes drošība 4 2 Jūsu radiopulkstenis 5 Ievads

Sīkāk

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv

RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt sv RM-9 Radiālās riepas sānu bojājumu remonts CENTECH 1 Pārbaudīt riepu, lokalizēt bojājumu. 2 Marķēt bojājuma vietu riepas iekšpusē un ārpusē. Izņemt svešķermeni, ja tāds atrasts. 3 Noskaidrot bojājuma apjomu,

Sīkāk

01_SevillaMP38_ee.indd

01_SevillaMP38_ee.indd www.blaupunkt.com Radio CD MP3 WMA Sevilla MP38 7 648 003 310 Kasutus- ja installeerimisjuhend Lietošanas un montāžas instrukcija Naudojimo ir įrengimo instrukcija 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 13 12 11 15 16

Sīkāk

Apple TV Lietotāja instrukcija

Apple TV Lietotāja instrukcija Apple TV Lietotāja instrukcija Saturs 5 Darba sākšana 5 Pārskats 6 Siri Remote 6 Iestatīt Apple TV 8 Iestatiet kontus 10 Pamati 10 Naviģēt Apple TV: 11 Pārvaldiet savas lietojumprogrammas 12 Vadiet to,

Sīkāk

Cenu lapaBerlingo1

Cenu lapaBerlingo1 CITROËN erlingo ideāls ceļojumu auto Cenrādis odelis Transmisija Jauda (kw/zs) egviela Vidējais patēriņš CO2 EUR ar atlaidi Līzinga maksājums VTi 100 Live 72/98 6,4 148 13 900 11 900 110 PureTech 110 Live

Sīkāk

Untitled-1

Untitled-1 R-05 Lietošanas rokasgrāmata Elektriskā plīts virsma CDE 32/1 X Cienījamais lietotāj! Pateicamies, ka izvēlējāties vienu no mūsu iekārtām, kas ļauj iegūt vislabākos rezultātus. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties

Sīkāk

PFL8008

PFL8008 Register your product and get support at www.philips.com/welcome 8000 series Smart LED TV 40PFL8008 46PFL8008 55PFL8008 Saturs 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 Apskats 3 Smart TV 3 App Gallery

Sīkāk

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600

Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 Lietošanas instrukcija kafijas automātam J6/J600 JURA kafijas un espresso automātu starptautiskā garantija Cien. klient! Pateicamies Jums, ka iegādājaties JURA espresso un kafijas automātu! Ceram, ka esi

Sīkāk

Latvijas 43. astronomijas atklātās olimpiādes neklātienes kārta gada 16. aprīlī 1. TESTS Izvēlies tikai vienu atbildi 1. Kurš no šiem zvaigznāji

Latvijas 43. astronomijas atklātās olimpiādes neklātienes kārta gada 16. aprīlī 1. TESTS Izvēlies tikai vienu atbildi 1. Kurš no šiem zvaigznāji Latvijas 43. astronomijas atklātās olimpiādes neklātienes kārta 2015. gada 16. aprīlī 1. TESTS Izvēlies tikai vienu atbildi 1. Kurš no šiem zvaigznājiem Latvijā nekad nenoriet? (1 p) Kasiopeja Ērglis Vēršu

Sīkāk

ipod nano Iestatīšanas pamācība

ipod nano Iestatīšanas pamācība ipod nano Iestatīšanas pamācība 2 Satura rādītājs 1. sadaļa 4 ipod nano pamatinformācija 5 ipod nano no pirmā acu uzmetiena 5 ipod nano kontrolierīču izmantošana 8 ipod nano kontrolierīču bloķēšana 9 ipod

Sīkāk

nüvi 2405/2505 sērijas lietošanas rokasgrāmata 2012.gada nüvi februāris 2405/2505 Series Owner s Manual _0D Drukāts Taivānā a nuvi

nüvi 2405/2505 sērijas lietošanas rokasgrāmata 2012.gada nüvi februāris 2405/2505 Series Owner s Manual _0D Drukāts Taivānā a nuvi nüvi 2405/2505 sērijas lietošanas 2012.gada nüvi februāris 2405/2505 Series Owner s Manual 190-01355-00_0D Drukāts Taivānā a nuvi 2405-2505 OM for Europe.indd 1 3/23/2012 2:51:00 PM 2012 Garmin Ltd. vai

Sīkāk

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai

Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālai Berlingo Berlingo - uzņēmīgu cilvēku labākais draugs Berlingo ir vairākus gadus bijis vislabāk pārdotais komerciālais transporta līdzeklis Igaunijā. Pārdošanas panākumus ir nodrošinājuši Berlingo modeļa

Sīkāk

TomTom

TomTom TomTom XL 1. Kas ir iekļauts komplektācijā Kas ir iekļauts komplektācijā TomTom XL EasyPort TM turētājs Automašīnas lādētājs RDS-TMC satiksmes uztvērējs* Dokumentācijas paka USB kabelis * Nav iekļauts

Sīkāk

LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata

LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata LV11215 Otrais izdevums Janvāris 2016 E-rokasgrāmata AUTORTIESĪBU ATRUNA Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS") atļaujas nekādā

Sīkāk

LV10524 Pirmais izdevums Septembris 2015 ASUS Piezīmjdatora E-rokasgrāmata

LV10524 Pirmais izdevums Septembris 2015 ASUS Piezīmjdatora E-rokasgrāmata LV10524 Pirmais izdevums Septembris 2015 ASUS Piezīmjdatora E-rokasgrāmata AUTORTIESĪBU ATRUNA Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC.

Sīkāk

Multivide Lietotāja rokasgrāmata

Multivide Lietotāja rokasgrāmata Multivide Lietotāja rokasgrāmata Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ir ASV reģistrēta Microsoft korporācijas preču zīme. Šeit ietvertā informācija var tikt mainīta bez iepriekšēja

Sīkāk

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA

Dacia LOGAN Cenu lapa Dacia LOGAN Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā AMBIA Cenu lapa 25.02.2019 Aprīkojuma līmeņi Piedziņa Dzinējs Transmisija Cena (EUR ar PVN) ACCESS Sedans SCe 75 manuālā 6 988 AMBIANCE Sedans SCe 75 manuālā 7 865 AMBIANCE Sedans TCe 90 LPG manuālā 9 329 LAUREATE

Sīkāk

LV10572 Otrais izdevums Oktobris 2015 E-rokasgrāmata

LV10572 Otrais izdevums Oktobris 2015 E-rokasgrāmata LV10572 Otrais izdevums Oktobris 2015 E-rokasgrāmata AUTORTIESĪBU ATRUNA Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS") atļaujas nekādā

Sīkāk

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation MODERNIE VIESNĪCU TELEFONA APARĀTI UN VIESU ISTABAS KOPTĒLS Katrīna Levita Adventus Solutions SATURS Viesnīcu telefonu priekšrocības Kolekcija AEI telefoni Cetis (Teledex, Telematrix) telefoni VTech telefoni

Sīkāk

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata

Piezīmjdatora E-rokasgrāmata Piezīmjdatora E-rokasgrāmata LV8233 Pirmais izdevums Jūnijs 2013 Autortiesību atruna Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS")

Sīkāk

Regio RC CDOC

Regio RC CDOC RC-CDOC Ieprogrammēts istabas kontrolieris ar displeju un komunikācijas iespēju RC-CDOC ir pilnībā ieprogrammēts istabas kontrolieris no Regio Midi sērijas, paredzēts sildīšanas, dzesēšanas un CO 2 regulēšanai

Sīkāk

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato

Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) v 3 4 Rp ½ 0,4 0,8 1,2 Rp 1 m/s 0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 Rp 1¼ H/m Wilo-Strato Datu lapa: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Raksturlīknes Δp-c (konstants) 1 2 v 3 4 Rp ½,4,8 1,2 Rp 1 m/s,2,4,6,8 1, Rp 1¼ H/m Wilo-Stratos PICO 15/1-4, 25/1-4, 3/1-4 1~23 V - Rp ½, Rp 1, Rp 1¼ 4 Atļautie sūknējamie

Sīkāk

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt.

Lietotāja rokasgrāmata Šī versija ir tikai privātai lietošanai, un to nedrīkst izplatīt. Lietotāja rokasgrāmata SATURS 1-Pamatinformācija... 4 1-Pamatfunkcijas... 4 Tālruņa ieslēgšana un izslēgšana... 4 SIM kartes... 4 Uzlāde... 4 2-Telesakari... 5 1-Tālrunis... 5 Zvanu veikšana... 5 Ienākošie

Sīkāk

LV11061 Pirmais izdevums Februāris 2016 E-rokasgrāmata

LV11061 Pirmais izdevums Februāris 2016 E-rokasgrāmata LV11061 Pirmais izdevums Februāris 2016 E-rokasgrāmata AUTORTIESĪBU ATRUNA Šo rokasgrāmatu, ieskaitot tajā aprakstītos produktus un programmatūru, bez rakstiskas ASUSTeK COMPUTER INC. ("ASUS") atļaujas

Sīkāk

STR-DH550

STR-DH550 4-488-937-71(1) (LV) Vairākkanālu AV uztvērējs Uzziņu rokasgrāmata STR-DH550 BRĪDINĀJUMS Lai samazinātu aizdegšanās vai elektrošoka risku, nepakļaujiet šo aparātu lietus vai mitruma iedarbībai. Lai samazinātu

Sīkāk

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k

Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā k Datu lapa Kombinētais automātiskās balansēšanas vārsts AB-PM vārsts DN 10-32, PN 16 Apraksts AB-PM ir kombinēts automātiskās balansēšanas vārsts. Tā kompaktajā vārsta korpusā ir trīs funkcijas: 1. Diferenciālā

Sīkāk

Kiox-Online_lv

Kiox-Online_lv Kiox Online-Version (BUI330) lv Oriģinālā lietošanas pamācība Latviešu 1 Drošības noteikumi... 3 Par datu drošību... 4 Sirsnīgi apsveicam!... 5 Izstrādājuma un tā funkciju apraksts... 5 Pielietojums...

Sīkāk

Fishfinder 300C īsa rokasgrāmata

Fishfinder 300C īsa rokasgrāmata Fishfinder 300C īsa rokasgrāmata 2008 Garmin Ltd. vai tās filiāles Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Tel. (913) 397.8200 or (800) 800.1020 Fax (913) 397.8282

Sīkāk

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies

Gipsa_Fabrika_APVIENOTAIS_PP+Cookies PRIVĀTUMA POLITIKA Mēs, Ģipša Fabrika, apzināmies, ka apmeklējot Ģipša Fabrika tīmekļa vietni un nododot savus personas datus, piemēram: vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, e-pasta adresi, tālruņa numuru,

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju sol CEĻVEDIS PIRCĒJIEM GRÖNLID Dīvāni DIZAINS Frānsiss Kajuets (Francis Cayouette). DAĻAS Atpūtas krēsls Roku balsts Zviļņa modulis Stūra modulis Kāju soliņš Kāju soliņš ar nodalījumu mantu glabāšanai Vienvietīgs

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģij CEĻVEDIS PIRCĒJIEM LED spuldzes Apgaismojuma revolūcija Dzīvot ar LED spuldzēm ir viegli, skaisti un ekonomiski. Tās patērē daudz mazāk elektroenerģijas, tām ir izcils dizains un laba gaismas kvalitāte,

Sīkāk

Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jū

Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jū Svarīga informācija Drošība Nodrošiniet, lai jūsu strāvas avota spriegums atbilstu spriegumam, kas norādīts uz identifikācijas uzlīmes, kas atrodas jūsu televizora aizmugurē. Ja atvienošanai izmanto strāvas

Sīkāk

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx

Microsoft Word _MU_K_SUI_PORTABLE-LV.docx ĪPAŠNIEKA ROKASGRĀMATA Gaisa kondicionētāja iezemēšana KP-35 HN8 Pateicamies par portatīvās gaisa kondicionēšanas ierīces iegādi. Pirms gaisa kondicionētāja lietošanas, lūdzu, rūpīgi izlasiet šo rokasgrāmatu

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne CEĻVEDIS PIRCĒJIEM DELAKTIG Sēdmēbeļu kolekcija DIZAINS Toms Diksons (Tom Dixon) DAĻAS Atpūtas krēsls divvietīgs modulis trīsvietīgs modulis Atzveltne ar polsterējumu Roku balsts ar polsterējumu Sānu galdiņš

Sīkāk

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3

CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 CEĻVEDIS PIRCĒJIEM VIMLE Dīvāni DIZAINS Elēna Jūhansone (Ehlén Johansson) DAĻAS Roku balsts Modulis ar 1 sēdvietu Modulis ar 2 sēdvietām Modulis ar 3 sēdvietām Stūra modulis Zvilņa modulis Kāju soliņš

Sīkāk

Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūs

Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūs Konfidencialitātes politika Šajā konfidencialitātes politikā ( Politika ) mēs, Qualcomm Incorporated, un mūsu meitasuzņēmumi (kolektīvi kā mēs vai mūsu ) sniedzam informāciju par to, kā mēs apkopojam,

Sīkāk

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu

Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu /1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu Instrukcijas par riteņu bremžu metināto šuvju pārbaudi un uzlabošanu 20-2425/1 1. Pārbaudāmo bremžu identificēšana Ir jāpārbauda šādas pazīmes: Riteņu bremžu tips: 20-2425/1 skatiet iekaltos datus uz bremžu

Sīkāk